ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
המחשב הזה בעצם מיועד למשחקים האלו: CoD2 CoD4 CoD5 השאלה הוא הוא מספיק טוב להריץ לי אותו על 250 FPS מארז-ATX מפואר+3 מאוררים+X2 USB קידמי-500W לוח אם-INTEL G31-1600MHZ מעבד-Intel® Core2-E7400/2.83GHZ/3MB/1066FSB זיכרון-DDR2-2048MB/PC6400/800MHZ-KINGSTON כרטיס מסך- 9800GT FX HDMI 512MB DDR 3 דיסק קשיח: 320 GB - SATA
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
הי חברים. במידה ושאני לא מעוניין לעשות OC (מעולם לא עשיתי ואני לא בטוח שאני מעוניין להיכנס לנושא) האם יש מקום לערוך שינוים במפרט הנ"ל? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
המחשב אמור להיות בשביל משחקים קלים ,שירים,סרטים PHOTOSHOP ותכנות. המחשב הבא יעשה את העבודה בצורה טובה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2777_2842&products_id=28380&PHPSESSID=qt3s6m6h6oogap0lvuisec3ij3 אפשר להביא משהו יותר טוב במכיר הזה?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם, היתי פה לפני הרבה הרבה זמן. מאז שהתגייסתי אני בכלל לא מעודכן בכל מה שנעשה בתחום החומרה, החלטתי להתעדכן בגלל שאני שוקל לקנות מחשב בזמן הקרוב ואחרי שעשיתי סקר שוק קטן לא הבנתי בכלל מה קורה בתחום. יש לי כמה שאלות: למה כולם ממליצים על המעבדים 1.86duo האלה אם יש כבר 3.0 ghz? מה זה הדור החדש או משהו כזה? הסבירו לי בבקשה. כי ראיתי שהדרישות של הרבה ממשחקים הם 2.5 + ghz. כמו כן אני מעוניין במפרט למטרת בידור בעיקר, אני לא עושה אוברקלוקינג ולא עושה עיצוב גראפי, משחקים,סרטים וגלישה באינטרנט זה כל מה שמעניין אותי. אני מוכן להגיע ל3500 -4000 ש"ח, זה דל יחסית לתקציבי הענק שאני רואה פה לצערי. לא צריך מסך,לא מעוניין ב 160 ג'יגה אם זה יחסוך כסף בגלל שאני לא מתקין הרבה דברים. מ…
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מחשב נייד ישן של Compaq שעליו חומרים שאני רוצה למשוך. המחשב במגירה כבר כמה שנים, ללא חשמל, ואת המטען אין לנו. יש לי מטען של נייד טושיבה, עם חיבור כמעט זהה אך: - ה-INPUT של המחשב הישן זה 18.5V 2.7A - הOUTPUT של המטען החדש הוא 19V 3.42A האם אוכל להשתמש במטען, בלי להרוס את המחשב הישן, רק כדי להפעילו לזמן קצר כדי למשוך חומרים? מה הכללים של חיבור מטען שונה מהמקורי? אם לא - כמה אמורה לעלות פעולה כזו באחת החברות שמשחזרות נתונים? (או שיש אופציה אחרת). תודה! טל
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבטת בין שני הדגמים הבאים: Dell Inspiron 1520 IN-RC03-1807 4970 ש"ח Dell Inspiron 1520 IN-RC03-1810 5090 ש"ח שני המחשבים הללו זהים במפרט מלבד העובדה שהראשון מגיע ללא מערכת הפעלה והשני מגיע עם VISTA basic. ייתכן שלאחר ניסיון קצר עם ה VISTA ארצה להתקין XP, אך המוכר בחנות אמר לי שבדגם שאיתו מגיע ה VISTA מותקנים דרייברים לVISTA ואי אפשר להתקין XP, ולעומת זאת המחשב שבא ללא מערכת הפעלה מגיע עם דרייברים שמתאימים ל XP וגם עם דרייברים שמתאימים ל VISTA ורק שם אוכל להתקין מה שארצה. האם יש אמת בדבריו? האם אוכל לקנות את הדגם של VISTA ובכל זאת להתקין עליו XP בעתיד?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי שאלה קצת צעירה אני די חדש בפורומון הזה האמת..אני די לא מבין במחשבים האמת וקניתי ניד של HP מדגם DV5 1060eJ הניד מגיע עם ווינדאוס וויסטה דבר אשר גורם למחשב לעבוד בצורה יותר איטית אני מאמין וגם ממש אין לי צורך בכל הדברים שהוכנסו בו.. לשאלתי, אני ממש רוצה להתקין וואינדוס XP אך בחנות מחשבים הם אומרים שזה בלתי אפשרי כי HP לא הכינו דריברים לXP דבר אשר נראה לי לא הגיוני רציתי לשאול האם זה אפשרי להתקין XP על מחשב מדגם זה? אשמח אם תיתנו את דעתכם האם כדאי בכלל להתקין XP במקרה שאפשר... תודה רבה ואשמח לקבל תשובה יום טוב לכולם(:
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
מנהלים,אם זה לא קשור אז סליחה ותעבירו בבקשה. ברצוני לשדרג זיכרון ללפטופ שיש לו סטיק אחד של 256MB PC100 (העובד ב-100MHZ כמובן). כנראה אין סטיקים כאלה בדיוק בארץ (לא מצאתי...) וברצוני לדעת האם סטיק של 133 או 266 או 333 MHZ יעשו פשוט DOWNCLOCK ויעבדו בתדר 100 כמו במחשב רגיל או שגם יש הבדל מבחינה פיזית במבנה הזיכרון. לא יודע את הדגם של המחשב אבל הוא SONY VAIO עם P3 700MHZ בפנים...חלש אני יודע אבל זה מה יש... תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן, ibm t40 עם שני סלוטים של ddr כאשר everst טוענת שהסלוטים תומכים עד 100MHZ השאלה שלי האם זה כמו מחשב רגיל, כלומר אני יכול לשים בסלוט זכרון של 400MHZו הוא יעבוד עם 100MHZ אבל עדיין יעבוד.. תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי נייד HP DV 1130 רציתי לדעת כמה זמן (ימים) הבטרייה אמורה להחזיק (בהנחה שהייתה טעונה 100%) כאשר המחשב סגור (SHUTDOWN)? תודה
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום אנשים רציתי לדעת איזה זמן תגובה גם למחשב וגם לTV זה ביצועים טובים למשחקי מחשב או XBOX? אני יודע ש2MS זה מצוין אבל מה עם 5 או 8? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מה אתם יודעים על החנות הזו? yyydeals.co.il האם כדאי לקנות מחשב מחודש, במחיר נמוך? אשמח מאד לתשובה תודה אביב
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב נייד של ASUS, מה שקורה בפועל זה שהמחשב יושב 5 ימים מהשבוע במקום אחד, ובמהלך הסופש במקום אחר, אבל לא זז יותר מידי, ותמיד נמצא ליד שקע חשמל. כיוון שעל מנת לשחק משחקים בצורה נוחה, אני צריך לחבר את המחשב לטעינה, תהיתי אם זה בסדר שמהלך כל שהותו של המחשב במקום קבוע (שזה כמעט כל הזמן בערך) הוא יהיה מחובר לחשמל, כדיי שלא אצטרך לנתק ולחבר אותו בכל פעם שאני רוצה לשחק. האם זה בסדר או שזה עלול להזיק למחשב/לסוללה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המחשב שאני הולך לקנות: AMD 4500+ ASUS M3A78-EM (AMD 780G) HDMI - mATX 2X 1GB samsung 800mhz ddr2 ספק 420W של TT מארז של TT HD 320GB של WD צורב LG המחשב הוא בעיקר לאנטרנט, עבודות משרדיות, וקצת סרטים ומשחקים. השאלה שלי היא איך הביצועים של הכ. מסך שעל לוח האם ? והאם הוא משתמש בזכרון RAM שעל הלוח אם ? אם כן, לא כדאי לקחת 4 ג'יגה כדי לשפר את הביצועים ? ועוד שאלה, אני משאיר את האופציה לקנות כ. מסך בהמשך אם אני לא אהיה מרוצה מזה שעל הלוח. האם ספק 420W יספיק או שאני אקנה מעכשיו 470W ?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המלצתי לחבר על הנייד הזה, הוא הזמין אותו מהחנות KSP, אמור להגיע בשבוע הקרוב. זה יותר שאלה על מה אפשר לעשות עם KSP אם זה 4CELL כמו שכתוב באתר בית: http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/X54HY/ ולא כמו שכתוב בקטלוג שלהם: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13737 אפשר לקבל החזר כספי/להחזיר את המוצר ולקבל משהו אחר בגלל שיש להם טעות בקטלוג?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי האם הכרטיס מסך הזה :intel graphics hd 3000 מסוגל להריץ תוכנות כמו פוטושופ וסירטי HD?
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני דגמים, שניהם באותו מחיר: Dell Inspiron 1520 IN-RD09-2008 Dell Inspiron 1520 IN-RC03-1813 את הראשון אני מקבל עם Vista premium וכרטיס מסך Intel Integrated GMA X3100 128MB Shared את השני אני מקבל עם Vista home basic וכרטיס מסך NVIDIA® GeForceTM Go 8400M GS with 128MB DDR2 dedicated graphic memory . האם יש הבדל משמעותי בין שני כרטיסי המסך הללו? אומנם כרגע אני משתמש במחשב רק לגלישה באינטרנט, office, סרטים וכדומה, אך עדיין נראה שיותר משתלם לקנות את השני השאלה היא מה אני מפסיד מזה שאני עם Vista basic ולא עם premium?
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
האם אפשר למצוא את הלאפטופ הזה http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=46&p=21 במחיר יותר נורמלי? :
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שאלה לי אליכם. במידה ואני רוצה לשדרג את המעבד שלי מ- i5 דור 2 ל- i5 דור 4 או 5 ומעלה או ל- i3 גם מדור מתקדם יותר - האם צריך להחליף בשביל זה את הלוח אם? או שאין צורך? תודה מראש על כל תשובה...
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
- 1 follower
-
-
האם למישהו יש נסיון עם Dell 7720? האם הוא יכול לסחוב תוכנות Flash ו- After effect? פתוח להצעות אחרות שמתאימות לגרפיקאים. מה גודל המסך המומלץ? תקציב (ללא תוכנות) עד 6,000 ש"ח. מה הכי חשוב שיהיה בלפטופ לגרפיקאים?
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
בPCH המחשב עולה בידיוק 6973 שקל! בחנות שאני קונה 90% מי החלקים יותר יקרים מי PCH ב 20-100 שקל הוא אמר לי שזה זול כי זה מי האנטרנט!יש להם יותר קונים והוא והם קונים את זה ביותר זול אז או אמר לי הרכבה 180 + התקנה של הווינדוס 250+ רבית על התשלומים 450+ עכשיו המחשב עולה 8300 שקל ככה זה צריך להיות? שאומרים 180 שקל זה כולל התקנה והרכבה?
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם ישנו מחשב כף יד שכולל בתוכו את כל האפשרויות של מחשב רגיל ושל נייד? בעיקר, מש שחשוב לי, זה גלישה טובה ונוחה באינטרנט. כל הדברים במחשב כף יד קטן.
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי עכשיו תקופה לחוצה ועד שממנים לי תמחשב זה חייב להעשות בזמן הקרוב אז אני צריך תשובה כמה שיותר מהר איך המחשב הזה : DELL INSPIRON N5110 שמגיע עם כרטיס מסך GT525M ??? הוא עולה לי 3240 שזה הכי זול בארץ נראה לי דבר נוסך זה שלמרות שהמחיר ממש טוב אני לא יודע אם החנות NETBOOKCLUB טובה ? אתם מכירים? מקווה לתשובה כמה שיותר זריז אולי אני יוכל להזמין כבר מחר בבוקר תודה על העזרה ( וכן אני יודע שאני קצת נסחף עם הסמיילים האלה חח)
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היי רב לכם, אני מחפש מחשב בעיקר לגלישה וסרטים ונתקלתי במחשב הזה: Asus X541UA-XX159D שמחירו נע סביב ה-2000 שקל בחנויות מסוימות. בגדול המפרט מציע מעבד I5, זיכרון 8GB ו-1000 גיגה דיסק קשיח. לא הצלחתי למצוא ביקורות על המחשב הזה, לכן אשאל כאן, האם בסביבת התקציב עד 2500 נגיד, יש חלופה עדיפה? או שהוא אמור לעשות את העבודה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
קניתי את הX201 של לנובו ביחד עם תחנת עגינה (מרוצה מאוד מהמחשב). בימים אלה שאני נמצא בחופשת סמסטר המחשב נמצא כל היום בתחנת העגינה. שאלתי היא האם יש טעם לנתק את הסוללה מהמחשב בזמן החיבור לתחנת העגינה? או שאין צורך וחיבור מתמשך לחשמל אינו פוגע בחיי הסוללה. ושאלה נוספת: המחשב מחובר למסך 24'' (1920X1200) בעזרת חיבור displayport וכל כמה זמן (זה משתנה) המסך עושה מן היבהוב כזה שנמשך שנייה, זה מעולם לא קרה לי כאשר המסך היה מחובר למחשב הנייח שלי. אולי מישהו יודע מה מקור הבעיה והדרך לפתרונה? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-