עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tooly160,

שלום לכולם, הרכבתי מפרט למחשב אשר יעודו משחקים בביצועים טובים מה דעתכם מבחינת ביצועים ואמינות? איזה מסך לדעתכם שווה ונכון לצרף למערכת - בטווח המחירים של 700-800 ש"ח • מעבד INTEL 2500K - • לוח אם GIGABYTE GA-Z68MA-D2H-B3 ] • זיכרון CORSAIR VENGEANCE 8192MB (4096MBX2) 1600 CL9 "LOW PROFILE" : CML8GX3M2A1600C9B] • כרטיס מסך HIS 6870 "FAN" 1GB GDDR5 (HDMI/2xDVI/2xMini DP) - RETAIL ] • צורב DVD LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA ] • מארז ANTEC SIX HUNDRED w/o PSU • סט מקלדת ועכבר MICROSOFT WIRED DESKTOP 400 - USB ] • ספק כוח ANTEC 620W HCG-620 ] • קרור למעבד ARCTIC-COOLING FREEZER 13 ] • קרור למארז COOLERMASTER 120mm SILENT CASE FAN • דיסק קשיח WD BLACK 1TB SATA3…

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  2. 1. תקציב: 8000 ש"ח. 2. המחשב ישמש לעבודה משרדית, לתכנות ולמשחקים כמו GTA IV. 3. יש צורך במסך 4. אין צורך בכרטיס מסך. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. לא מתוכנן OC. 8. אין צורך במערכת הפעלה 9. אין עדיפות לחנות. בניתי מפרט, אבל אני אשמח לקבל הצעות נוספות ורעיונות לשיפורים. המחשב לא ישמש בזמן הקרוב למשחקים ולכן המפרט שבניתי לא כולל כרטיס מסך (יש לי אחד ישן שאשתמש בו בינתיים). אני רוצה שיהיה משתלם מבחינת יחס עלות/ביצועים. Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz BOX, יחידות 1 ₪1051 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1162 Intel DP55WB I5 Socket 1156 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪466 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1197 A-Data 4GB Kit (2GBx2) DDR3 …

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  3. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב שישמש לצפייה בסרטי HD ומשחקים בעיקרון המשחקים היחידים שאשחק הם pes 2009 ו call of duty. המחשב יחובר ל LCD 42 HD ready. אם התקציב מאפשר אשמח לשמוע הצעות לשני שלטים אלחוטיים (gamepad) תודה מראש ויקטור

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  4. Started by chay1230,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD AC3 CRYSIS NFS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ל…

5. Started by yaloner,

צריך לקנות בקרוב שני מחשבים, כנראה שהמפרטים שיתאימו יהיו "ביתי מקסימלי" ו-"רב תכליתי מקסימלי". ראיתי שהמפרטים נכתבו לפני חודש. האם השתנה משהו בחודש האחרון שכדאי לשים אליו לב?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  6. Started by w7_znay,

צריך מפרט ב-6K כמובן מחשב למשחקים כבדים . כרטיס מעדיך ת' 1900XTX כמובם עם קירור A2 עם תצליחו תכניסו איזה מעבד קונרו 2 ג'גיה ראם זיכרון . צורב DVD בלי פלופי מארז טוב ושקט , תכניסו איזה מישחה טרמית (או איך שלא כותבים :-[ ) מערכת קירור טובה . לוח אם לא משנה איזה רק שהיה טוב בלי מיקלדת , עכבר , מסך תכניסו איזה HD 160 ג'יגה לא יותר . וכמובם ספר ליברטי טוב שיחזיק את הכול . עם שככתי משהו חיוני תכניסו גם תודה רבה לכול מי שיעזור . (וותיכתבו מאיזה אתר בניתם ת'מארז ) טוב בהצלחה עריכה ואפשר לחרוג לאיזה 6.5 K ואולי אפילו 7 (ולכול מי שחושב ליכתוב ''אבל כבר בניתי לאצמך את רוב המפרט '' ובלה בלה בלה עדיף שלא תגיבו תודה )

• 6 תגובות
    • 552 צפיות
  7. שלום, אני מעוניין לקנות מארז BareBone מהסוג הקטן כמו המארזים של Shuttle.... איזה מבין המחשבים הקטנים האלה בארץ הכי מומלץ בתקציב הנ"ל? תודה רבה מראש, ניר.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  8. Started by oferl31,

היי . אני חדש פה . נעים מאוד . אשמח אם תעזרו לי . המפרט הוא עבור משחקים (לא בהכרח הכבדים ביותר) , פוטושופ , פיתוח אתרים . AMD ATHLON X2 3800 AM2 מעבד DFI INFINITY AM2 צ'יפסט NFORCE4 לוח TWINMOS 512MB DDR2 667MHZ X2 = 1GB זכרונות WD 160GB 7200\8MB SATA2 160JS דיסק קשיח GIGABYTE GEFORCE 6600 256MB DDR2 כרטיס מסך DVDRW LG GAS-H10A צורב FLOPPY מארז + מקלדת + עכבר + רמקולים מסך דק PROVIEW 723 8MS 4265 ש"ח אני לא מבין הרבה אבל המוכר שם הכריז שזה "מחשב פצצה" .זה נכון ? אשמח לקבל כל הערה . האם המחיר בסדר ? האם הוא נמצא בתוך ההוזלות הענקיות שהיו למעבדים לאחרונה ? תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  9. אהלן. בפעם האחרונה שקניתי (בעצמי) מחשב, זה היה בערך לפני 6 שנים. המחשב עלה לי 8000 ש"ח, ואני לא רוצה לעשות את הטעות הזאת שוב (למרות שהוא החזיק לא רע יחסית לזמן שהוא קיים...). אני רוצה לקנות מחשב חדש. שיהיה טוב מאוד, לא חייב להיות מושלם. עיקר השימוש בו הוא הורדות (כלומר, נפח דיסק קשיח הוא קריטי), וכמו כן הפעלת משחקים חדשים, גם מהיותר כבדים (אך לא הממש ממש מפוצצים), לדוגמה באטלפילד2. אני רוצה נתונים טובים, כרטיס מסך שיאפשר לי לשחק בהנאה את רוב המשחקים החדשים, אבל אני לא מצפה להרגיש כאילו אני משתמש במעבד על שמראה לי במדוייק כל פרט קטן (כמו זבוב שמסתובב ליד המצלמה : ). אני רוצה לשלם בסביבות 3500 ש"ח, לא כולל מסך, אבל כולל את כל השאר (כמו כרטיס מסך סביר וטוב, אבל לא טוב מד…

• 7 תגובות
    • 552 צפיות
  10. Started by danielu2,

שלום, זקוק להמלצה של מפרט למחשב (ללא מסך) המיועד לסרטים, משחקים ופוטושופ. אני משתמש ביתי ממוצע ובפוטושופ מעל לממוצע. במפרטים המומלצים קיים מפרט רב תכליתי בעלות 3065 אך לא ברור אם עונה לצרכיי. אודה להמלצתכם.

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  11. Started by dimor,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב לצרכי אינטרנט, צפייה בסרטים ושימוש בסקייפ (בעיקר וידאו). התקציב שלי הוא עד 1700 ש"ח (מזומן). אני צריך צורב כמובן, וללא ציוד היקפי (יש לי מקלדת, עכבר ורמקולים). אני יודע שהצרכים הם למחשב די חלש אך מצד שני, המחשב צריך להחזיק בסביבות השנתיים שלוש, אז אני לא רוצה שהוא יהיה חלש מדי. יש לי העדפה למעבד של אינטל. אני לא צריך מערכת הפעלה אבל אני כן צריך שירכיבו לי את המחשב. אני אשמח אם תמליצו לי על מפרט מתאים

• 6 תגובות
    • 552 צפיות
  12. שלום רב לכולם. יש לי מחשב מזה חצי שנה והחלטתי לשדרג אותו בשביל להטיב את ביצועי המשחקים. המפרט להלן core 2 duo 6400 2 סטיקים של קינגסטון 667 1GB gigabyte 945P-s3 PNY 8800GTS 640MB הקירור למעבד הוא על בסיס המאוורר המקורי של אינטל והקירור למארז הוא הקירור המובנה של מארז triton של גיגה בייט. כרטיס קול מובנה מאז שקניתי את המחשב נכנסו 6 משכורות והחלטתי לשדרג רכיבים אשמח לקבל המלצות לשדרוגים בגבולות ה1200-1300 שח נקודה חשובה, אני לא מעוניין לשדרג את ההארד דיסק (80 גיגה) משום שזה מספיק לי בהחלט - המחשב הוא כמעט לגמרי למשחקים וכתיבה. אני לא אוגר פרקים של סדרות או סרטים ככה שאני מסתדר מצוין עם 80 גיג.

• 6 תגובות
    • 552 צפיות
  13. שלום, אני צריך לקנות מחשב נייד בעיקר לגלישה באינטרנט ולימודים. כמעט ולא משחקים ואולי קצת סרטים. תקציב : 4000 אפשרות חריגה 4300 חשבתי על הטושיבה A300-146/8/9 מה אתם אומרים ?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  14. Started by norm,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב200 אם זה ממש משדרג את המפרט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר סרטים, תיכנות, קצת משחקים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה…

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  15. אני מעוניין לשקנו מחשב נייד. אני מתכוון להריץ בו משחקים לא הכי רציניים (football manager 2009, red alert 3 וכו'),סרטים מוזיקה ואינטרנט. גודל מסך: נראה לי 15.4. משקל: לא כל-כך חשוב זמן סוללה: בינוני+ הארד דיסק: לא חשוב צורב DVD: כן חשבתי על ה hp pavilion dv6789. מה דעתכם עליו. האם ישנם דגמים אחרים, או חברות אחרות? תודה מראש, ליאור

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  16. Started by doder,

רציתי לקבל חוות דעת על מפרט שקיבלתי בחנות, אני ממש לא מבין במחשבים אז אשמח להתיחסות גם לרכיבים וגם למחיר. תודה מראש ! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  17. שלום לכולם ביום שישי אני קונה מחשב חדש,וכרגע זה המפרט שעל הפרק... את המחשב אני קונה בחנות KSP,סגור כבר,אז אין מה לדבר על חנות אחרת... אם יש הצעות לשיפור במסגרת חנות KSP,אני אשמח מאד לשמוע את דעתכם... מעבד אינטל? Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1040 1 1040 לוח אם למעבדאינטל? GIGABYTE 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 580 1 580 2 זכרונות? DDR II 667 1GB TwinMOS 580 2 1160 כרטיס מסך? Sapphire ATI X1950XT 256MB GDDR3, 2xDVI, VIVO PCI-E 1690 1 1690 דיסק קשיח? Maxtor 320GB 16MB, SATA II 590 1 590 מארז HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 240 1 240 ספק כוח? Spire RockeTeer III 500W Silent (24pin) 290 1 290 מחיר סופי : 5600 ש"ח ת…

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  18. Started by oferl31,

היי אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון . אשמח להפניה אם לא . אני מעוניין בנייד עם ערכות השבבים החדשות של 780G 780V , AMD-ATI כמו אלה שבמאמר הזה : http://hwzone.co.il/articles/780_cebit/ יש כבר כאלה ? תודה .

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  19. המחשב מיועד לילד בן 13-14 שישתמש בו בשביל אינטרנט, משחקים וכו.

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  20. שלום לכולם, חבר שלי עוסק בתחום עריכת ויצירת מוסיקה. והוא צריך מחשב חדש. מחיר 1600-2000 מה לקנות: מארז+ספק שיהיו שקטים ככל האפשר, ויחזיקו מערכת שלמה עם כמה HD. לוח אם איכותי מעבד חזק שיריץ את כל תוכנות המוסיקה הכבדות זיכרון 4 GB כרטיס מסך- לא צריך משהו מפוצץ, אבל גם לא גרוטאה דיסקים קשיחים לא צריך לקנות יש לו. המחשב לא יעבור OC. אני צריך שני מפרטים, אחד ב1600 ואחד ב2000. תודה ענקית כל מי שעוזר!!

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  21. דרוש מחשב חזק לאינטרנט ואופיס, עריכת סרטים וצפייה בסרטי HD כולל מסך וציוד , 3500 ש"ח. מארז אסתטי ושקט במיוחד בלי תאורות למינהם ללא OC תודה על כל עזרה

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  22. שלום. הזמנתי מספר חלקים מפנדה לשדרוג, ובעקבות חוסר בלוח מסויים של גיג'ה בייט, בחרתי לוח שאני לא בטוח מה טיבו: החלקים : מעבד - 4000 AMD DUAL. זיכרון - גיג'ה לוח האם: בעיקרון הגעתי למסקנה שיש לי יותר מידי דרישות מלוח האם: 2 IDE , מבוסס NVIDIA בלבד , רצוי כרטיס מסך אינטגרלי על לוח האם עם יציאת TV. בסוף נבחר M2NPV-VM. שהוא היחיד בעצם שיש לו TVOUT ONBORD. עכשיו למספר שאלות: איך הלוח הזה באופן כללי? בשל בעיה מסויממת במסך שלי יכול להיות שאני אהיה חייב לחבר אותו ב VGA, ולא ב DVI, מה שיכריח אותי לקנות כרטיס מסך נוסף לכן אני מתלבט בינו לבין ה GA-M55plus-S3G בהנחנ שבשניהם אני אוסיף כרטיס מסך חיצוני, על מי מהם היתם הולכים ? (ללא היסתכלות על המחיר כרגע) http://www.gigabyte.com.tw/P…

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  23. שלום רב אשמח בעזרתכם לשדרג את המחשב הזקן שלי, שהתחיל להתעצל לו. התקציב שלי הוא 2000 ₪ שנבדק כמספק ויכול לענות על הדרישות הנ"ל/ השימושים העיקריים יהיו: 1) הרבה מאוד תוכן HD ותלת מימד כבד במיוחד. 2) לעיתים עריכת תמונות (פוטושופ) ברמה בסיסית בלבד 3) משחקים: חדשים ,עדכניים ועתידים, בעיקר תמיכה בלבד ובאיכות סבירה, אין צורך בביצועים גבוהים ואיכות מקסימלית. רזולוציה עיקרית 1080p 4) רצוי 2 כניסות USB3, לא חובה כי אפשר להשתמש בכרטיס הרחבה PCIE אין צורך לשדרג את: המסך\ ציוד הקפי \ ומארז+ספק נשארים HTPC מה שנותר לי לשדרג זה הבאנדל: מעבד, לוח-אם, זיכרון, דיסק קשיח וכרטיס מסך 1) איזה מעבד כדאי לי לדרישות הנל? 2) לוח אם....בעזרתכם, אין לי הבנה בלוחות 3) זיכרון.... ב…

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  24. מפרט 1: מארז מהודר frontier930-z 500w לוח אם asus p5gc-mx כרטיס מסך geforce 8500gt 512mb pci-e צורב s-ata dvdr-w זיכרון ddr2\667 1gb כפןל 2 פעמיים ...המוצר הזה דיסק קשיח s-ata 2 250 gb\7200 מעבד intel core 2 duo e 4600 2.4ghz אני צריך את המחשב שיהיה מהיר...להוריד סרטים וליראות...ומישחקים!! מחיר 1900 שקל לא כולל מסך...דעה שלכם תודה מראש...ואם אפשר הצעות לישפור

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  25. מבקש עזרה.. אני רוצה להריץ משחקים טובים חדשים אבל הם ממש כבדים כמו bioshok medal of honor airborne וכאלה והמחשב שלי לא סוחב בגרוש זה הולך תקוע לגמרי אפילו שכול ההגדרות על LOW מה אני יכול עוד לעשות עם המפרט שלי היום (המפרט נמצא פה צד ימין מתחת לשם) כדי לי במצב כזה לשדרג את המחשב עכשיו או עוד כמה זמן אם לעשות OC ? מה רצוי תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים