עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שצריך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop - מזדמן. Visual Studio -די נדיר, אבל אפשרי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, Star Citizen, Watch Dogs וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע, 1920X1080 - לא מאמין שישתנה בזמן הקרוב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. בס"ד חברים שלום, אני מחפש מחשב נייד כדי שישמש בעיקר להרצת קומפיילרים ותוכונת חישוביות כמו MATLAB ואולי מדי פעם גם סרטים (לגבי הסרטים -זהו צורך שולי ביותר אולי הכרטיס מסך המובנה יספיק לכך) גודל: משהו סביב 13'' משקל: 2 קילו (0.5 +/-) זמן סוללה: 4 שעות ואם אפשר יותר בלוטות כונן קשיח: 250GB צורב DVD לגבי חברות- אני לא כל כך מכיר את החברות ואת הסטיגמות עליהן, אני כמובן יעדיף משהו עם שם רציני, אחריות ארוכה ככל שניתן

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  3. היי, אני מעוניין לבנות מחשב בסכום לא גבוה במיוחד. אני מעוניין לדעת על המלצות למפרטים או חלקים למחשב מומלצים כיום במחיר לא גבוה מידי.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  4. Started by mr_t,

אני מחפש מחשב נייד לצרכים לימודיים+הרצת משחקים בתקציב של 8000-9000 ש"ח הסתכלתי קצת באתרים באינטרנט וראיתי שהמחירים באתר www.ksp.co.il למחשבים ניידים זולים בלפחות 20% משאר האתרים. האם זהו אתר אמין ? והאם החומרה שהם מציעים באיכות פחות טובה ? תודה לכל העונים

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  5. תקציב עד 2500 שח ל MB כולל מעבד +כ מסך(וידאו עם VIVO יציאות למקרן ומוניטר HDMI ו RGB) + זכרון שימושים HT הכולל מקרן פנסוניק HD מערכת אודיו איכותית מאד בחדר הקרנה נפרד לא בחדר המחשב (שליטה בעזרת עכבר ומקלדת אלחוטיים ). עריכת וידאו עם ADOBE PREMIERE עבודת גרפיקה דו מימד ועיבוד תמונה - FREEHAND + PHOTOSHOP משחקים- לעיתים לא כבדים (SIM CITY וכו) תכנות- HTML ו VB שימוש משרדי כללי- WORD XL וכו תפעול התוכנות שהוזכרו פתוחות בו זמנית בזמן גלישה באינטרנט עד 6 אתרים פתוחים בו זמנית בזמן CAPTURE של וידאו (מממיר חיצוני או וידאו אנלוגי)אפשרות לגלישה טלויזיה מממיר חיצוני פועלת לעיתים ברקע ומוזיקת אינטרנט לא OC האם QUAD או DUO

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך כמובן... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר 200 שקל פחות או יותר, אם זה ממש חשוב, אפשר גם טיפה יותר... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, בעיקר אינטרנט ואופיס... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לנו מסך 17". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות …

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  7. אין צורך בכונן קשיח, ציוד היקפי. מערכת הפעלה אני עוד לא סגור אם צריך או לא אז בינתיים שיהיה מחוץ לתקציב. חשוב לי שהמחשב יחזיק זמן רב, ושיהיה שקט. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by eliharel,

עריכה: Take 2, בהתאם לחוקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500-5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000. 2. מה שימושי המחשב? משחקים. א) [...] ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי תפקידים. ספציפית, מה שלנגד עיניי זה Dragon Age 3 ו-Witcher 3. הסיבה שאני שוקל לקנות כרגע זה כיוון שאני גם רוצה לשחק במשחקים \עד\ שהם יצאו, ולא להתחיל לשחק רק לקראת סוף 2014. גם משחקי אסטרגיה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך. חלק מהמפרט שיבנה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהו…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3043 http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-RX80L256V.htm http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3386 http://www.club-3d.com/productshow_vga.php?gpu_brand=&ordercode=CGAX-XL86VDD&show=&p=&filter= הסר כמות מוצרים סה"כ NEC DVD-RW NEC ND 4550 x16 (WHITE) DUAL LAYER - BULK לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 289.46 ש"ח AMD Athlon 64 (3200+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 974.30 ש"ח 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original 595.95 ש"ח Genius Comfy KB-10X keyboard - ps2 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 40.72 ש"ח התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בל…

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  10. Started by antique,

התקציב בסביבות 2500 שקל - עדיף לא לנצל את כולו אבל אפשר גם לגלוש מעבר אליו בכמה מאות שקלים שימוש המחשב הוא למספר דברים: עבודה משרדית - גלישה אופיס וכד' - אני רוצה שיהיה מהיר וטוב בתחום הזה, שיהיה אפשר לראות בו סרטים טוב ובנוסף לזה - שיעבוד טוב למשחקי מחשב (לא חזקים במיוחד אבל יחסית כן) כמו קאונטר סטרייק וכד' ככה שטוב שיעבוד גם לגיימינג אין צורך בציוד היקפי המפרט צריך לכלול את כל הרכיבים חשוב שהמחשב יהיה שקט - בסלום בערך 7.5 לא מתוכנן אוברקלוק OC אין צורך לכלול מערכת הפעלה אבל יש צורך בהרכבת מחשב בחנות אין העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית אבל חשוב שתהיה אמינה ובת"א והסביבה - גבעתיים, ר"ג אין בקשות מיוחדות כלשהן ואין תכנון כלשהו לשדרוג המחשב אבל יהיה טוב אם יהיה אפשרי לש…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. רוצה חדש שווה ערך מבחינת ביצועים (קצת חזק יותר גם בסדר) למחשב הזה: CPU Type: AMD Athlon XP, 1833 MHz (11 x 167) 2500+ - 512K Motherboard Name: Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio) Motherboard Chipset: nVIDIA nForce2 Ultra 400 BIOS Type Award (02/12/04) Display: NVIDIA GeForce FX 5500 (256 MB) - INNO3D Monitor : MAG InnoVision 786FD [17" CRT] Disk Drive: WDC WD80 0JB-00FMA0 SCSI Disk Device (74 GB) MEMORY: 256MB X 2 cl 2.5 לא זקוק: פלופי, עכבר, מקלדת, CD, צורב. לא רוצה OC.

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Ivan,

סקר איכות של יצרנים. על פי 30000 נידים. HP במקום אחרון (כצפוי ....) מצורף כקובץ וזה באנגלית ! ומי זה SQUARE TRADE ? http://www.squaretrade.com/pages [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by probully,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,ואולי קצת עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.btf4 /gta v /far cry 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23-24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  14. שמעו יש לי תמחשב הזה איזה 4 שנים אני רוצה לעשות לו שידרוג ?? מה אתם אומרים אפשר לשדרג אותו רק בזיכון ? אין למחשב עוד אפשרויות שידרוג ? ומה אתם אומרים שיהיה שנוי גדול עם נוסיף למחשב זיכרון ? אני לבנתיים רוצה לשדרג תמחשב ועוד איזה חצי שנה - שנה נקנה מחשב חדש כי פשוט החשבון שלי כזה אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך 8800GT שבכול זה זה דור שלא רחוק מי הR9800P שיש לי ייש לי אני רוצה שירדו קצת המחירים פה ושם ונביא איזה מחשב תותח בזול מעדיף לא לקנות עכשיו קיצר אנשים איך אפשר לשדרג תמחשב או שרק זיכרון ? להוסיף עוד איזה 512MB ב170

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. במקור רציתי להבין מה ההבדל בין שני המחשבים האלו, מבחינת הרמה (לא המפרט). אח"כ, אני מחפש מחשב ללימודים: * מטרות המחשב? שימושים כללים, הורדות, סרטים, אינטרנט, לימודים. * גודל המסך? 12.5-14 (רק עם בציפוי מט) * רזולוציית המסך? לא רלוונטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא רלוונטי. * משקל רצוי? עד 2.1קג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? המקס' שאני צריך הוא עד 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא.. רק שיריץ סרטי FHD * Bluetooth? לא רלוונטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? יש לי SSD שקניתי בנפרד, לכן לא משנה מה מגיע איתו. * כונן אופטי? כן, אל"כ זה מוריד משמעותית את המשקל (כשאין). * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא רלוונטי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא רלוונטי. * האם ב…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by MaTaN_Sh,

מישהו יכול להכין לי מפרט בבקשה.? זה חשוב לי מאוד ואני צריך את זה דחוף..!!! אני רוצה שהמעבד לא יהיה של אינטל אלא של : amd המחשב מיועד בעקרוני להכל אבל יותר למשחקים וסרטים. תקציב: 5000 תודה ;D

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by yehmer,

שלום <b style="color: rgb(51, 51, 51); text-align: right;"><br>* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים<br>* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3- 14, מסך מבריק,<br>* רזולוציית המסך? לא חשוב<br>* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת<br>* משקל רצוי? קל משקל<br>* האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 6 שעות ומעלה<br>* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא<br>* Bluetooth? כן<br>* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה סוג, אבל לפחות ssd-256 ,hdd-500<br>* כונן אופטי? לא <br>* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא<br>* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות גבוהה שכן<br>* ה…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. העבודה שלי מתמקדת בתוכנת maya2008/9 וכן בתוכנת After Effects.. אני עובדת על סצנות כבדות שמצריכות מחשב חזק. להלן המפרט שחשבתי עליו, וכן מפרט שקיבלתי מחברת מחשבים שהמחיר שלו די מחרפן, בקיצור... אני בבלאגן ואני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי ולהיות ספציפיים כי אני אחרי כמה חודשים טובים של התעסקות עם הנושא (: אז הנה המפרט שלי והשאלות שיש לי לגביו. את המפרט שקיבלתי מהחברה אתם יכולים לראות בגדר "נספח" כי אם תוכלו לשדרג את מה שאני הכנתי אני מאמינה שזה יהיה הדבר הטוב ביותר עבורי! הנה- המפרט שלי: מעבד ארבע ליבות של חברת אינטל:Q9450 FSB1.333 2.66 GHz 12 MB of L2 cache 1333 MHz QDR QDR 1600 MHz לוח אם Intel® Desktop Board DX38BT- גם כן של אינטל chipset:x38 Min.BIOS Versions:151…

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  19. הי, אמנם יש דיון מאתמול עם צורך מאוד דומה, אבל לפי המלצת idanmal אני פותח דיון חדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך קצת. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5,500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית - photoshop, lightroom, אפטר אפקטס. כבד יחסית אבל לא מטורף, ולא 3D. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסול…

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by see4,

הי, אני צריך מחשב נייד לעריכה גרפית ווידאו, ואחרי חיפושים רבים המועמד המוביל הוא ה Legion 5 של Lenovo 4800H עם 1660TI ב 1000$ האם לדעתכם יש בחירה יותר טוב בתקציב דומה האם שווה לחכות עוד חודש ל black friday ? יש אנשים שמחכים לגרסה עם ה 2060RTX האם שווה לחכות ? תודה

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. שלום לכל המייעצים, אני סטודנטית מתחילה בלימודי חינוך. לצערי אני לא מסתדרת בלי מחשב נייד בשיעורים (והמחשב השולחני בבית ישן שנת ישרים). הייתי רוצה להתארגן על מחשב בהקדם האפשרי, ככה שכל עצה תתקבל בשמחה. התקציב שלי הוא 3,600 עם גמישות של 400 ש''ח (וגם זה הרבה בשבילי). זה בגדול הדרישות שלי: [TABLE] [TR] [TD]תקציב:[/TD] [TD]עד 4,000 [/TD] [/TR] [TR] [TD]מטרות המחשב:[/TD] [TD]עבודה משרדית (WORD ואינטרנט – לשוניות מרובות), צפיה בסרטים, Photoshop, האזנה למוזיקה.[/TD] [/TR] [TR] [TD]גודל המסך:[/TD] [TD]15.6 מאט.[/TD] [/TR] [TR] [TD]מסך:[/TD] [TD]FHD או IPS (עדיף).[/TD] [/TR] [TR] [TD]אמצעי קלט:[/TD] [TD]מקלדת numpad.[/TD] [/TR] [TR] [TD]משקל רצוי:[/TD] [TD]עד 2.6 ק''ג (כמה שפחות)…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9k+-1k 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת ווידאו ב-4K תוכנות כמו: photoshop , Premiere , Lightroom 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך עדיפות לקעור (אם בתקציב אז רחב) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב יחסית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? ללא RGB במארז, מארז קטן יחסית …

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  23. Started by vipersh,

הזמנתי היום מחשב אחרי דיונים רבים עם חבר איתכם ועם עוד אנשים ובסוף הצלחתי לבנות את המפרט הבא שכאמור הזמנתי... המחשב הוא למשחקים/אינטרנט לא מתוכנן OC, תנו את דעתכם.... (אגב אני רושם את המפרט מהראש אז אני לא זוכר את המחיר של כל חלק...) מעבד: Intel Core 2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם: Intel D946GZISSL ISELTON(לא סגור אם זה הדגם המדויק אבל כמעט בטוח) זיכרון: 1GB KingStone כרטיס מסך: ATI X1950PRO 512MB דיסק קשיח: 250GB WD צורב DVD: NEC X18 ולא זוכר איזה מארז אבל כולל ספק 500W במחיר סביר... מחיר סופי: 4168 המחשב לא כולל מסך עכבר מקלדת רמקולים וכו'.... זה היה התקציב שלי ואפילו חרגתי ממנו טיפה בקיצור אשמח לשמוע תגובות על המפרט

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  24. Started by shlomifounis,

רציתי לדעת איך המחשב הזה ‎Dell Inspiron 1520 IN-RC03-1637‎ ‎Model Name‎ ‎IN-RC03-1637‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7300 2.0GHz ,800MHz FSB , 4MB L2 Cache‎ ‎ Memory‎ ‎2048 MB 667MHz (2 x 1024MB)‎ ‎ HD‎ ‎160GB 5400 rpm‎ ‎ Display‎ ‎15.4'' Wide Screen XGA+ display with TrueLifeTM (1440x900)‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA® GeForceTM Go 8400M GS with 128MB DDR2 dedicated graphic memory‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD Multi Burner‎ ‎ Wireless‎ ‎Dell Wireless 1390 802.11b/g Mini-PCI Card ‎ ‎ Card Reader‎ ‎8-in-1 Memory Card Reader‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Dell TrueMobile 355 internal Bluetooth ‎ ‎ Webcam‎ ‎ 2.0mp Camera‎ ‎ Parallel‎ ‎ No‎ ‎ Serial‎ ‎ No‎ ‎ S-Video Out‎ ‎ Yes‎ ‎ USB‎ ‎ …

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  25. שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בבניית מפרט למחשב חדש שמיועד למשחקים כבדים ותוכנות עריכה כמו 3DSMAX,MAYA2012 ואפטר אפקטס 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה משהו ממש משמעותי עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים,עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). After Effects,MAYA2012 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 15 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.