עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by nochinman,

מעוניין במפרט מחשב המיועד לצפייה בסרטים (יחובר לטלויזיה עם כניסת HDMI), משחקים (אבל לא ברמה גבוהה במיוחד ולכן לא נדרש כרטיס מסך מטורף) וכמובן לאינטרנט. אין צורך בצורב ובדיסק קשיח. לא מתוכנן ביצוע של OC בכלל. לגבי המסך - מחפש מסך 19 או 20. חלוקת התקציב (כמו שאני רואה אותה כרגע) היא בערך 3500 למחשב וכמעט 2000 למסך (מעוניין במסך איכותי שיחזיק הרבה זמן). גר באזור השרון ולכן מעדיף הצעות מחנויות באזור (כלומר לא iqpc).

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  2. Started by amir321,

שלום, יש לי מחשב כ-6 שנים שעובד מאוד לאט וגם כמה יציאות של ה-USB של לוח-האם לא תקין (דבר שמשבש לי את העבודה) ואני כרגע מעוניין לקנות מחשב חדש. המחשב משמש להעברות נתונים בעיקר מכרטיס זכרון או disk-on-key המכילים סרטים/סדרות המוקלטים מטלויזיה.גלישה באינטרנט,office. משחקים פשוטים, צפייה בטלוויזיה. לאחרונה רכשתי מסך סמסונג 2333HD. תשובות לשאלות: 1. מה התקציב? 1500-2000 ש"ח לא כולל מסך. ניתן לשלם במזומן 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (משחקים קלים), צפיה בטלוויזיה + הכנת קליפים מתמונות ע"י Photo-story-3. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אולי מקלדת,עכבר אלחוטיים . 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? ל…

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  3. אני מתכוון לרכוש את המחשב ב KSP ב "מחשבים במבצע" אינני זקוק למסך כך שבמפרטים מסויימים אני יכול להוסיף זיכרון (חוסך הרכבה) תודה רבה נעם

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  4. שלום לכולם, אשמח לקבל הצעה למפרט למחשב לנער בכיתה י'. הנ"ל משחק בהרבה משחקים חדשים ולא הייתי רוצה שהוא יהיה מוגבל בצורה כלשהי (כלומר שהמשחקים ירוצו ברובם בצורה טובה). מצד שני אני לא רוצה להוציא יותר מ5500 ש"ח ללא מסך. היה לי ניסיון טוב מאוד עם AMD ובד"כ יותר זול ולכן אני מעדיף לקבל הצעות מבוססות AMD , אלא אם כן תשכנעו אותי אחרת. תודה רבה מראש אלון

• 8 תגובות
    • 585 צפיות
  5. מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CSBOX - BOX ¤350 לוח אם: GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤337 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤369 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤187 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤359 מארז: COMPUCASE 6C28 ATX MIDI TOWER CASE + HEC 300AR-TF ¤268 מחיר סופי: ¤1870 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il לאחר שהחלטתי לקנות PS3 במקום מחשב רב עוצמה אני צריך מחשב לחדר רק בשביל להעביר דברים לPS3 ובשביל לשחק ברשת המחשב ישמש רק לאינטרנט,WORD וכו' יש משהו להגיד? הלוח אם בא עם כרטיס מסך OB

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  6. שלום רב אני זקוק למחשב חדש את כל שאר החלקים יש לי וזה כולל כרטיס מסך 8800 אז אני מניח שאצטרך ספק כוח דיי חזק ואמין. שימושי המחשב הולכים להיות משחקים, פוטושופ, קידוד ויד/אוד ו - 3DSMAX מעוניין מאוד בלוח אם שיתאים לי גם אם ארצה לשדרג מעבד... בנוסף אני מעוניין במעבד של אינטל בלבד, העדפה לארבע ליבות אבל לא סגור על זה. מוכן להתפשר על 2ג'יגה זיכרון, שהיו מהירים. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  7. Started by Asafalfa,

היי אנשים ההורים שלי צריכים מפרט לעבודה ב OFFICE גלישה ותוכנת הנהלת חשבונות פשוטה שעובדת ב XP בלבד ... מסך כבר יש אז לא צריך כל מה שאני צירך זה מחשב נטו ... אתם יכולי בבקשה לעזור לי :\? שבאמת יוציא את המקסימום שיפעל בצורה טובה יחיסת ... תודה !!

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  8. Started by Utirman,

שלום לכולם! אשמח לקבל מפרט למחשב כאשר השימושים העיקריים הנם: גלישה באינטרנט (שתהיה גלישה מהירה) עבודה בתוכנות מסוג אופיס עריכת סרטי וידאו (בתוכנות מסוג סוני וואגס) שיתוף קבצים דרך טורנטים ואימיול בתודה מראש וברכת חג שמח, אודי

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  9. שלום לכולם! אשמח אם תעזרו לי לבנות את המחשב שלו ציפיתי כבר המון זמן, כרגע חי עם פנטיום 4 ... אני רוצה שהמחשב הבא יהיה חזק ויטיס לי כל דבר שאזרוק עליו, מתכנן להתקין מערכת הפעלה 64bit . כמו כן הוא ישרת אותי לכמה שנים טובות. לא מתכנן oc או שילוב של שני כרטיסי מסך, בנוסף חשוב לי שהכרטיס קול יתמוך בdulby, dts וכו'. (מתכוון גם לחבר את המחשב לLCD בסלון לטובת סרטי HD) *מתכוון להשקיע מה שצריך אך אם אפשר לחסוך מה טוב! *שימושים בעיקר לתכני HD ומשחקים *מסך עם רזולוציה של 1680X1050 *אין משחק ספציפי *הגדרות גרפיות בינוניות עד גבוהות *חשיבות השקט - 7-8 התלבטתי בין הphenom 955 לcore i5 בכדי להוזיל עלויות ואפילו חשבתי שאולי i3 יספיק לי? אבל אולי 4 ליבות ישתלם למה שעתיד…

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  10. שלום, אני כנראה קונה בקרוב מחשב חדש, ושמעתי שיש כאן בפורום מומחים רציניים- אז אני מאוד אודה לכם אם תעזרו לי להרכיב מפרט טוב כדי שאני יקבל תמורה נאה לכסף שאשקיע ולא יצא פראייר, *טוב אז כמו שאמרתי- התקציב הוא 3,500 ש"ח, וזה כולל מסך 17' דק, עכבר ומקלדת רגילים ורמקולים. *המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט, אופיס (וכל דומיו), הורדות, משחקים קלים(כמו:פיפא וכדו') וקצת לצפיה בסרטים. *יש לי העדפה למעבד intel core 2 duo, המסך צריך להיות באיכות טובה ככה שיחזיק מעמד הרבה זמן. *יש להדגיש שאני רוצה שהמחשב יתאים לשימוש גם בעוד 3 שנים- שיתאים לויסטה כמובן, וגם ביכולות הזכרון שלו. תודה, שלומי

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  11. היי המטרה של המחשב היא רק שימושי אופיס ואינטרנט, וקצת מוזיקה אין שימוש בנפחים גדולים של ההארד דיסק. ואין כל שימוש מיוחד של המחשב. תודה רבה :-)

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  12. Started by amos9010,

קודם כל, אני מודה מראש לכל מי שמבין במחשבים ויכול לעזור לי בבחירת מחשב אידיאלי וחזק עבורי לא מבין הרבה במחשבים, מעוניין לרכוש מחשב ממותג חזק, שיחזיק כמה שיותר שנים, שימוש במשחקים עד 2008 מספיק לי, עם אפשרות לראות סרטי HD, הפעלת תוכנות כמו עריכת והמרת סרטים ותמונות, מהירות המחשב מאוד חשובה, זיכרון בסביבות 3 ג'יגה (או יותר לשיקולכם) עדיף DDR3, מהירות דיסק עדיף מאוד 7200 סיבוב, מערכת הפעלה רק win 7 64bit,פ blutooth2 ו- wireless g/n, סוללה ברמה ממוצעת עדיף טובה (סביבות 4 שעות ניידות), מעבד חזק (לדעתי מדובר ב core 2 due), צורב עדיף super multy, אחריות שנה לפחות, כ.מסך לשיקולכם אבל חזק, מסך 13.5-16.5 (כמובן צריך HD) מבריק; כניסות hdmi או s-video, י usb 3-4, אם צריך עוד חיבורי…

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  13. Started by adirnasri,

מה זה 8K מה זה K בכלל? אני רואה ילדים רושמים אני רוצה מפרט ב8K מה זאת אומרת K ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  14. Started by dor88,

היי חברה.. אני רוצה לקנות מחשב שישמש בעיקר למשחקי רשת ושיוכל להריץ אותם חלק בלי לאגים.. ניסיתי ליצור איזשהו מפרט ב TMS, ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליו.. האם המחשב יהיה חזק והאם יש משהו שניתן לשפר או להוסיף במסגרת התקציב שהוא בסביבות 3000 דרך אגב, ישנם 2 דברים שחשובים לי במפרט: 1. שהמעבד יהיה אינטל, כי פשוט אין לי ניסיון עם AMD ואני לא מכיר אותם. 2. שיהיה זיכרון פנימי גדול על מנת שהמחשב ירוץ מהר ולא יקרטע. מעבד Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 1.8Ghz 1MB FSB800 OEM ¤393 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤122 לוח אם Gigabyte GA-P31-DS3L ¤445 מארז Compucase HEC 6C28 Silver/Black NO PSU ¤170 ספק כוח FSP Basic SI 400W ATX400-PNR 120mm + Satax2 P.PFC ¤188 זיכרון…

15. Started by ASAGIH,

מחשב ביתי אבל אני רוצה שיהיה קצת יותר חזק מהמפרטים בעיתונים. יש לי מסך 22 של סמסונג 2243bw משחקים בינוניים ומטה עבודות משרדיות חשוב לי גרפיקה טובה רצוי שקט לא הכרחי הורדות + סרטים אולי בעתיד ארצה להכניס לו כרטיס טלויזיה

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  16. Started by Farjeman,

שלום לכולם ותודה מראש לתומכים. אני מחפש מחשב נייד לחברה שלי לצורכי לימודים ואינטרנט, ככה שהדרישות לא בשמיים (אבל כמובן, מקסימום תמורה למחיר כמו שכל ישראלי רוצה...) לפי דעתי, מבחינת נוחות, משקל, זמן סוללה, הכי אידיאלי זה מסך 15.4. כמו שאמתי למעלה, רוב השימושים יהיו לאתרים פשוטים ואופיס, ככה שאין דרישה ב-כ.מסך יקר, חשוב לי להתמקד בזיכרון טוב ומהיר (וכמה שיותר) ומעבד חזק וחסכוני, לפי שמועות שאני שמעתי אומרים שהגירסה של ה-P עונה לדרישות האלו. נפח הארד דיסק 250+ ושהמשקל הכללי לא יהיה בשמיים (היא עדינה...) יש לי בנתיים הצעה אחת אבל אני לא יודע להגיד בוודאות אם היא טובה או/ו החנות אמינה, ככה שאני אשמח לשמוע ממי שיש לו חוות דעת בנושא http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537…

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  17. Started by RazKadar,

מעבד - INTEL CORE 2 DOU E6750 (4MB) 1333 צורב - LG DVD X20 LIGHT SCRIBE לוח אם - לוח אסוס P5KSE P35 זכרון - PLT 1G DDR2 800 OCZ כרטיס מסך - Gigabyte nVIDIA GeForce 8500GT 512MB PCIe דיסק קשיח - 320GB SATA II 7200 RPM 16MB HITACHI תסלחו לי על החוסר ידע אבל זה מפרט שקבלתי מאייבורי כנראה אני מזמין את המחשב הזה תנו לי חוות דעת המחשה הוא בעקרון לשימוש בתי כמו משחקים וכ"ו אם אפשר חוות דעת מפורטת על הלוח אם בעיקר

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  18. מעבד Intel Core 2 Duo E4500 Box ¤627 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4500 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤556 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤433 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון SuperTalent DDR2 1024B 667Mhz CL5 ¤119 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T6UB1GC5 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤180 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז כולל ספק JSP-TECH H-550D-F25 400W ומאוורר 25ס"מ ¤323 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=H-550D-F25 ספק כח HEC 500TDT 500W ¤281 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=500TDT סה"כ מחיר לכל המוצרים:2638¤ איך המארז והספ…

• 7 תגובות
    • 585 צפיות
  19. Started by orbk,

מה נראה לכם על המפרט הזה הוא טוב אפשר לשפר? מעבד: Intel E4300 -ש"ח588 לוח אם: Gigabyte GA-965p-s3 rev3.3 conore support - ש"ח 572 ספק כח: צריך עזרה בבחירה זכרונות: Digma 2GB DDR-2 667MHZ - ש"ח435 דיסק קשיח: WD 160GB SATA II WD1600JS - ש"ח 297 כרטיס מסך: Sapphire X1950GT 256MB DDE III - ש"ח850 מארז: A-TOP X-Blode Black NO PSU - ש"ח 294 צורב דיוידי: LG H44LK DVD-RW DUAL LAYER X18 BLACK - ש"ח 215 סה"כ: 3251 ללא הספק(לא מבין בספקים) המחירים לקוחים מן החנות TMS

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  20. קניתי היום מחשב חדש מ KSP ב 4945 ש"ח ‏Core 2 Quad Q9400, 2.66GHz, 6MB ‏AC Freezer Xtreme ‏GA-EP43-DS3L ‏2x2GB Kingston HyperX CL5‎ ‎ ‏Sapphire HD 4870 1GB Toxic GDDR5 ‏WD 640GB 32MB‎ ‏CM 690 ‏HEC Cougar 550W חברה אני אשמח לשמוע חוות דעת שלכם....

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  21. Started by golans1,

קניתי מחשב דל עם מערכת הפעלה ויסטה מדגם סטודיו 1555 האם אני אקבל את חלונות 7 בחינם ? גירסה מלאה או שדרוג ? מישהו יודע איך התהליך הולך להיות מול דל ?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  22. Started by arei1,

מבקש המלצה למחשב לנסיעות לצורך גלישה לימודים ומשחקים גודל המסך 14"

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  23. המחשב אמור להתאים לצרכים רגילים של עבודה באופיס אינטרנט וכו'....מעט משחקים לא כבדים יותר מדי..... חשוב בעיקר שהמחשב יהיה אמין ולא יצטרך יותר מדי תיקונים =\ אם אפשר לכלול את ההתקנה של מערכת ההפעלה בתקציב אז מה טוב..... תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  24. Started by noynisim12,

[table][tr] [td]הסר[/td] [td]שם המוצר[/td] [td] כמות [/td] [td] מחיר [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray[/td] [td][/td] [td] 874₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only[/td] [td][/td] [td] 117₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Gigabyte GA-Z68A-D3-B3[/td] [td][/td] [td] 544₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Raidmax Iceberg + Seasonic SS-750AT 750W - בקניית מחשב חדש[/td] [td][/td] [td] 731₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3[/td] [td][/td] [td] 280₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7280S BLACK[/td] [td][/td] [td] 105₪ [/td] [/tr] [t…

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  25. תקציב:2500 שקל, אין אפשרות לעלות, תשלום במזומן. מטרות:המחשב מיועד לשמש כשרת בבית ל: שיתוף קבצים, גיבוי קבצים, אימיל, apache, ftp, voip ומדי פעם הרצה של שרת למשחק זה או אחר, המחשב ירוץ עם לינוקס. צריך להוסיף:אל-פסק\מיצב מתח, חשמל לא יציב (הוא לא חלק מהתקציב של המחשב והתקציב שלו נפרד, כמה שיותר זול, שיתן למחשב דקה\חצי דקה להכבות). ממש לא חשוב לי עיצוב ורעש, המחשב ישב בפינה שמיועדת לו. המפרט מורכב אבל אני אשמח לשמוע דעה עליו, אין דבר כזה יותר מדי עיניים בוחנות. מעבד: Athlon 64Bit AM2 4600 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ¤307 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 64 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-MA770-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤436 מארז: Compucase HEC 6A19 White NO PSU כמ…

• 1 תגובה
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים