ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
רוצה להפעיל משחקים - כרטיס מסך בסביבות ה500 ש"ח, לא משחקים רציניים. רוצה להתקין ויסטה. רוצה שהרבה תוכנות ירוצו בו זמנית בלי תקיעות (רצוי זיכרונות טובים!). *יציאת : (בלוח אם) SPDIF Out port (coaxial+ optical תקציב 2K. ביד שניה מצאתי את זה : לוח P35-DQ6 מעבד Q6600 B3 קרור למעבד NINJA איך המערכת הזו ?
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מעבד ?AMD Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם - ?AMD ASROCK ALiveXFire-eSATA2 AM2, DDRII 800, 2xPCI-E זכרונות DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך Powercolor X550 EZ 256MB, TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול CREATIVE Audigy SE 7.1 (PCI) צורבים DVD Recorders Optiarc AD-7170A DVD±RW x18, DL x8 ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Black מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400W סכום סופי 3150 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
סוג מעבד: INTEL DUAL CORE E8400 מהירות מעבד: 3GHZ 6MB 1333MHZ לוח אם חברה ודגם: DFI LANPARTY DK P35-T2RS CHIPSET: INTEL P35 זיכרון יצרן ודגם: OCZ DDR2 נפח+מהירות: 2048MB DUAL CHANNEL 800MHZ דיסק קשיח יצרן ודגם: WD SATA2 נפח ומהירות: 500GB 7200RPM 16MB כרטיס מסך יצרן ודגם: INNOVISION Geforce 9800GTX כמות זיכרון: 512MB DDR4 כונן אופטי יצרן ודגם: LG GH20NS מהירות וממשק: X20 SATA מארז יצרן ודגם: SILVERSTONE Precision Mid Tower Black ספק כוח: OCZ 600W StealthXstream שירותי מעבדה תיאור: הרכבת רכיבים ובדיקת מחשב מקיפה מערכת הפעלה סוג ודגם: ללא כדאי לי לקנות את המחשב? מחיר: 4850 שקל. אני יוסיף 130 שקל לקירור arctic cooler freezer 7 pro יש משהו לש…
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
בבאג יש מבצע לסטודנטים על מחשב נייד toshiba satellite a200 1mb להלן המפרט כפי שמתואר באתר: מעבד 1.73GHz Intel® Core 2 Duo Processor T5300 זיכרון 667mhz 1GB DDR2 maximum expandability: 4 GB מסך 15.4 Toshiba TruBrite® WXGA TFT display, resolution 1,280 x 800 דיסק קשיח 120GB (5400rpm), Serial ATA כונן DVD Super Multi (Double Layer) drive כרטיס מסך Intel 950 up too 256mb תקשורת Ethernet LAN, international V.90 modem תקשורת אלחוטי Wireless LAN (802.11a/b/g), Bluetooth® 2.0 with EDR נתוני שמע Toshiba Bass Enhanced Sound System, built-in stereo speakers מצלמת רשת מובנית 1.3 מגה פיקסל משקל weight: 2.5 kg מערכת הפעלה Microsoft® Windows® Vista 32bit Home Premium המחיר - 51…
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000 + - 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. לא צריך צורב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למח…
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שוואלה שופס לא היו מסוגלים לספק מחשב שהוזמן אני חוזר לחיפושים אחר מחשב 13" קל וטוב. השימושים הם לסטודנט, תוכנות כמו solid works matlab תכנות. כמו כן חשוב לי שתהיה יציאת HDMI או משהו דומה לה (אני עובד עם מסך חיצוני שיש לו HDMI). צפייה בסרטים. חשוב לי שהמחשב יהיה עד 2 קילו על מנת שיהיה קל לניידו. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש אשמח לקבל המלצה בבקשה. יש לי כרטיס מסך HD3650 AGP והבנתי שאין כבר איך להציל ממנו משהו זכרונות יש לי את זה: 3 חלקים של PC3200 512MB DDR 200MHZ אני צריך לקנות ככה: ספק, לוח אם, כרטיס מסך, מעבד, ונראה לי שזהו תודה רבה לעוזרים הנחמדים
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
בס''ד שלום אני רוצה ליקנות ספק איכותי! + מארז + צורב DVD פשוט! מחיר : 700 לא יותר שמתאים ללוח : GA-H67MA-UD2H-B3
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני התקנתי על המחשב הנייד שלי את המשחק NBA 2K9 , והוא הותקן בהצלחה . כשהתחלתי לשחק אז כבר מההתחלה ראיתי שהמשחק כאילו ממש איטי ואפילו נתקע מדי פעם ולא זורם ומהיר כמו שכל משחק מהיר צריך להיות, לפי המלצת חבר שלי הורדתי את הquality איפה שאפשר, ואכן המשחק השתפר ונעשה מהיר וזורם כמו שצריך, והתחלתי לחגוג. אך לאחר כשלחצתי על "התחל משחק" כדי להתחיל לשחק משחק ידידות כל ההקדמה הייתה מהירה וכמו שצריך, אבל ברגע שזה עבר כבר למגרש הכדורסל ולהתחלת המשחק זה נעשה שוב פעם איטי ודפוק ואפילו לא ראו את השחקנים באופן נורמלי, זאת אומרת שפתאום איזה שהוא קיר נכנס באמצע השחקן והסתיר הכל. אז נכון,אני מבין שכרטיס המסך שלי לא משהו.. אבל חבר שלי אמר לי שזה גם בגלל שיש לי ויסטה, ושאם אני אחליף לXP המשחק…
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היי חברים.. אני לפני קניית מחשב חדש ויצא לי להסתובב פה זמן מה ולקרוא על מפרטים וכו'.. בניתי מפרט שאמור לשמש גם כתחנת משחקים וגם כמחשב לעריכה והקלטת אודיו. כאשר כתחנת אודיו אני מעוניין לעקוף את הכרטיס מסך ולהשתמש בכרטיס אונבורד - ענייני שקט..אפשרי? כדאי? לא מעוניין בOC כרגע..אולי בעתיד הרחוק. מעוניין בהמלצה לזכרון 4GB..בנוסף רציתי לברר עימכם האם המארז במפרט אכן שקט מאוד. הכרטיס קול הינו RME מולטיפייס שמגיע ככרטיס PCI. בנוסף אבקש המלצה על UPS עם מייצב זרם איכותי לא יקר ואמין. אני גם מתלבט לגבי הכונן DVD אני צריך איכות צריבה טובה..אני נוטה לפלקסטור מה דעתכם? עם בא לכם להמליץ על מסך טוב ל 4850 זה גם יהיה מגניב כי כרגע יש לי 17". התקציב הכולל למחשב הוא באזור ה5000-55…
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני משתמש באינטרנט בעיקר ותוכנות אני רוצה שיהיה אפשר לשחק בלי תקיעות ושהכל יזרום אני לא איזה גיימר מטורף לא צריך ספק יש לי
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
hey guys, i leave in nyc and im looking for a good gaming pc without screen i have all the accessories i need Thanks.[br]פורסם בתאריך: 16.08.2010 בשעה 15:35:46 just to make sure im gonna hook it up to a 46" LCD with HDMI port...Thanks again... [br]פורסם בתאריך: 16.08.2010 בשעה 15:36:46 also no need for any OS...
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
*****************צריך דעה**************** ***ביצעתי שינוים במפרט הנ"ל תראו בהודעה השנייה למטה..*** *****************04/08/08**************** תודה לכל מי שעזר לי להרכיב את המפרט.. ולכולם.. אני עדיין פתוח לתגובות הערות ועצות לגביו.. *אני צריך עדיין לקבל עזרה בהחלטה על מארז וספק מומלצים ואיכותיים. המפרט- מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤835 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤550 [ כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤364 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤479 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1384 צורב LG GSA-GH22N X22 DVD ¤128 ANTEC SONATA III 670 ¤ מסך מחשב רחב Samsung 22" T220 2MS WIDE ¤1500 כמות:1 ] סט מקלדת ועכבר…
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, בימים אלה אני מרכיב מפרט למארז בלבד (בלי מסך, אביזרים וכו'), ישענה על הצרכים של עבודות גרפיקה, וידאו ואוטוקד. מכל מה שהצלחתי לאסוף על עתה (וכבר המון זמן לא התעסקתי בחומרה...), הנה הרעיון הכללי: מעבד - אינטל Core2 Quad Q9450 עלות: 1050 ש"ח לוח אם - כאן זה קצת יותר מסובך, ואני מתלבט בין: Asus Maximus II - בעלות של 1200 ש"ח Asus P5E3 בעלות של 1380 ש"ח זיכרונות - עוד לא סגור אם DDR2 או DDR3 ממה שראיתי - הזיכרון שבינתיים עומד על הפרק הוא 2G DDR3 בעלות של 800 ש"ח כרטיס מסך - HD3870 1G, ספייר, טוקסיק עלות: 1002 ש"ח דיסק קשיח למערכת הפעלה: ווסטרן דיגיטל 150 ג'יגה, 10000RPM , 16M עם 5 שנים אחריות עלות: 890 ש"ח לגבי צורב, אני עדיין מתלבט, את כל השאר כבר יש לי (מסך, היקפי,…
-
- 6 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני מחפש 2 המלצות: הראשונה: מעבד+לוח אם+כרטיס מסך+זיכרון השניה: מעבד + לוח אם+ זיכרון כל המלצה צריכה להיות עד 1500 ש"ח יש לציין כי רוב הזמן המחשב ישמש לתוכנות בלבד, ומדיי פעם למשחקים... תודה מראש דני,
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בחלקים למחשב בעיקר למשחקים לא מתכנן אובר קלוק יש לי דיסקים קשיחים סאטה ספק כוח לא זוכר בדיוק אבל הוא טוב עלה לי 300 שקל 500 ואט מחפש: לוח אם כרטיס מסך מעבד זכרונות קירור תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
מחשב לאינטרנט, סרטים ואופיס (לא עבודות כבדות), עד 2500 ש"ח (לא מזומן) כולל מסך (עדיף דק), ללא שאר ציוד היקפי (עכבר, מקלדת וכו'). מיועד למשתמש(ת) פשוטה, לכן בלי OC, הקירור לא חשוב, שיהיה שקט (אבל אם זה בא על חשבון מחיר אז לא). דרוש צורב DVD, לא צריך מערכת הפעלה אבל כן צריך הרכבה (לא לכלול במחיר הסופי - המפרט עצמו יכול להגיע עד 2500). יש עדיפות למעבדי אינטל, אפילו אם זה בא על חשבון איכות של רכיבים אחרים (יש לי ניסיון רע ומר עם AMD ועם טכנאים). לא צריך כרטיס מסך, כרטיס קול (שיהיו on-board), כן צריך כרטיס רשת (אלא אם כן יש on-board). זכרון דיסק קשיח - באיזור ה100GB. בעיקרון אני רוצה שהמפרט לא כולל מסך יהיה עד 1000-1250 ש"ח ושהשאר יהיה המסך. חובה מסך דק (כמה שיותר זול). בקיצור…
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שמיועד לצורכי עבודת סטודנטים ובפרט שימוש במטלב לצורכי עיבוד תמונה. איכות התצוגה עצמה פחות חשובה לי. מבחינת תקציב - נמוך תודה.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
צהריים טובים, אני מעוניין לקנות מחשב בסכום של 2000 ש"ח +- שיהיה נחמד למשחקים בעיקר ולכל השאר.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
* המחשב ירכש בישראל * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים\עומס בינוני, צפיה בסרטים * היכן אני אשתמש במחשב: בד"כ על שולחן עבודה, לעיתים אני אקח אותו לילומדים ומקומות אחרים * גודל המסך? 14 אינץ' (אני רואה שהרבה אנשים רוכשים 13 אינץ', זה לא קטן מדיי? זה כבר בתחום ה-ultraportable לא?) * משקל רצוי? פחות מ- 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי שהסוללה תחזיק יותר מ-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) הייתי רוצה יצאת DVI או HDMI כדי לחבר למסכי HD נפרדים. * בלוטות? לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא קריטי, 160 ג'יגה יספיק. * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא קריטי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo, dell, Asus…
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח, לא. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים, תואר במדעי המחשב, תכנות, שיהיה מחשב סבבה גם לשימוש יום יומי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? העדפה למחשב קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה …
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך בבקשה מפרט למחשב חזק, שיריץ משחקים חזקים ושהשמקחים האלה שאותם אני יתקין לא ישפיעו על המהירות של המחשב. שגם אחרי שאני יתקין כמה משחקים כבדים אז תוכנות כמו : Avant Browser, ICQ, mIRC ועוד תוכנות כאלה שיש בדרך כלל במחשבים לא יתקעו או יהיו איטיות יותר מבהתחלה. המהירות של המחשב, העלייה של הווינדוס, כניסה לתוכנות שונות, חשוב לי שזה תמיד שאר מהיר אם לא יכנסו וירוסים שונים למחשב. סומך עליכם, תודה רבה, ויום טוב (:
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב נייד ועלו לי כמה שאלות של הדיוט שקיויתי שתוכלו לפתור: 1. אני עומד להריץ הרבה תוכנות כבדות ואוכלות זכרון (בעיקר בתחום הגרפיקה) אני צריך לפחות 512MB. השאלה שלי היא מה ההבדל בין סוגי הזכרונות (DDR, DDR2 וראיתי עוד כמה סוגים..)? האם יש חשיבות למהירות של הזכרון? 2. איזה יציאות הם סטנדרט ומה חשוב להתעקש שיהיה במחשב? 3. אני מעוניין במסך של 15 אינץ', בחנות מסויימת הציעו לי כרטיס מסך Intel Extreme Graphics 2, כדאי?. המחשב לא מיועד למשחקים, אבל בהחלט יצטרך לעבוד עם גרפיקה. רוב תודות.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט שמיועד למשחקים (לא כבדים במיוחד) ללא ציוד היקפי וללא הארדיסק עד 1500 ש"ח. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי מסך 22" אבל אני מתכנן לשדרג אותו בשנה הקרובה ככה שאני די סגור על 4870HDx2 אז אני מבקש שזה יהיה במפרט וזהו התקציב הוא 7000 יש אפשרות לחרוג ב300 שקל נ.ב:לא מתכנן OC תודה מראש לבוניי המפרט
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-