עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by zBuv,

הי, כדי לתת קצת רקע, קניתי את המחשב שלי במרץ 2002, הימרתי על P4 1700 RDR512G עם לוח אינטל ללא OC. כי האמנתי בטכנולוגיה ושלוח ללא OC יהיה הכי יציב. חודשיים אחרי הקניה אינטל וRDR נפרדו. הלוח שלי טוב רק עד 2G. מעבד לא היה שווה לי להחליף (כי התמורה / כסף לא שווה) ובערך אחרי שנה הוספתי 256 לRAM (כי ראיתי עומס). המחשב סבבה אבל לא מתחרה היום במחשבי דיל 3000ש"ח. עיקר העבודה שלי היא יצירת מוזיקה (הרבה משאבי מעבד וזיכרון), וידאו, אינטרנט, שיתוף קבצים. אני לא מעוניין לשדרג כל שנה, אולי רק בעוד שנתיים ובהוצאה של לא יותר מ 1000 ש"ח. אני מאמין כי כפול ליבה זה הכיוון הנכון עבור הישומים שלי ומכיוון שזה הכיוון הטכנולוגי. ראיתי ש AMD X2 נראה מתאים עבורי אבל אינני בטוח. מה גם שלפי מה שהבנתי…

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  2. Started by Nevo,

הינה המפרט שלי: + מארז: Foxconn 3GTK-278 + FSP 250W + 80mm Fan - 1Y Warranty 190 והינה הדרישות: משחקים - כאשר חברים קופצים לבקר אני אוכל לשחק במשחקים דיי חדשים שיוצאים , אני לא רוצה להשקיע יותר מדי בכרטיס המסך כי אני לא גיימר ולא משחק הרבה, אז לא משהו יקר אלא משהו בינוני (ומשחקים חדשים לא יראו כמו סנייק ויתקעו). אינטרנט - זה אחד הדברים העיקריים שאני עושה במחשב לכן אם מהירות הגלישה ואיכות הגילשה תלויה בכרטיס הרשת, אנא ממכם שימו לב. תוכנות - אני עובד הרבה עם תוכנות חדשות שדורשות די הרבה זכרון, חוץ מזה שאני משתמש בלינוקס אובנטו גם, אני מעדיף שהמעבד והזכרון יהיו ברמה גבוהה (נראה לי שמעבד 3.2 ו1024 זכרון, אני יודע שהדירשות גבוההות מאוד למחיר אבל שמעתי שמחירי המעבדים …

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  3. שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב לעבודה משרדית - גלישה באינטרנט, אופיס ומעט משחקים קלים (שחמט), התקציב הוא באזור ה-2,000 ש"ח אבל לא חובה לנצל את כולו. בניתי את המפרט הבא, איך הוא יהיה מבחינת שקט? יש משהו שכדאי להחליף? יש שילוב עדיף של ספק/מארז? Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪500 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2522 Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 CPU Cooler Socket 775 1156, יחידות 1 ₪79 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1901 Intel DH61WW Socket 1155 H61 CHIPSET, יחידות 1 ₪300 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2554 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪203 http://www.rsm.co.il/pro…

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  4. סליחה על הספאם אבל אני חייב מפרט דחוף אני רוצה כרטיס מסך טוב שיעבוד במשחקים הרבה מקום במחשב כשאני אומר הרבה אני צריך ממש הרבה שיהיה בקיצר מחשב טוב

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  5. Started by minay,

אפשר בבקשה המלצה למחשב נייד במחירים הנ"ל בעיקר לצפיה בסרטים גלישה איזה משחק פה ושם לא משהו רציני מידי לא חשוב כל כך ניידות כי הוא ישמש בעיקר לבית שיהיה כמה שיותר חזק ומתקדם

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית (כולל גם תמונות וצפיה בוידאו או עריכה בMOVIE MAKER) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס, אינטרנט, צפיה בתמונות וצפיה בוידאו וגם שימוש ב movie maker ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * ל…

7. Started by amirfefer,

המחשב יהיה מחשב מרכזי של הבית, אני לא גיימר כבד. פה ושם משחקים, אינטרנט ויישומי משרד. מה דעתכם על המפרט הבא: http://img85.imageshack.us/img85/8538/mifratoi0.jpg

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  8. Started by Baruh92,

שלום.. חבר שלי ביקש ממני שאני יבנה לו מפרט למשחקים עד 3500. אז ככה, הוא לא פריק של משחקים אבל הוא ביקש שיעבוד לו GTA החדש CSS פיפא וכל המשחקים מהסוג הזה. זה המפרט שבניתי: מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 Box ¤651 לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 ¤458 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤284 [ זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤494 [ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 512MB PCIe ¤925 [u צורב LG GSA-H44N X18 DVD ¤184 [ מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ¤417 סה"כ מחיר לכל המוצרים: 3413¤ המפרט נבנה בskypc.co.il אני לא סגור על זה, לקחתי לו את הכרטיס הכי טוב לDX9 אני חושב שזה הכי מתאים לו.. עכשיו מה שאני לא סגור על זה זה המארז…

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  9. שלום אני מעוניין במחשב למשחקים כבדים ובעיקר משחקי רשת - אין צורך בציוד היקפי, כמו כן אין צורך במארז,ספק ודיסק קשיח. כרטיס מסך: SAPPHIRE HD4890 1GB GDDR5-RETAIL מחר:1126 ש"ח מעבד: INTEL CORE I7 S1366 2.76GHZ 920 - STEPPING DO; SLBEJ BOX מחר: 1531 ש"ח זכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - PLATINUM EDITION : OCZ3P16004GK מחיר: 446 ש"ח לוח אם: GIGABYTE GA-EX58-UD3R מחיר: 1093 ש"ח ברצוני לשמוע אם לדעתכם יש איזשהו חלק מהחלקים הנ"ל שכדאי להחליף? והייתי רוצה לדעת אם אני צריך להוסיף איזושהי מערכת קירור ?

• 5 תגובות
    • 534 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, בעיקר עבודה עם 3D ו- 2D , אנימציות ב- 2D - דגש על עבודה בסביבת ADOBE CS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כנראה שלא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם …

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  11. Started by Daniel.S,

היי בניתי מפרט קונרו, ורציתי לקבל תגובות לשיפור. זה המפרט. עכשיו, אתם יכולים לומר לי אם המעבד הזה מתאים למפרט ואם יש במחיר דומה אחד טוב יותר ומתאים יותר? וגם הכרטיס מסך... האם הוא טוב? יש טובים יותר ממנו בKSP? ותוסיפו מאוורים בבקשה למפרט ושימו תמונה כמו שלי של המפרט רק עם כל מה שדרוש, ספק, מאוורים אם לא הוספתי וכולי... והצעת לשיפור כמובן תודה ובבקשה לא לחרוג יותר מדי התכנון המקורי שלי היה 6000 ש"ח אבל זה כבר גלש ל6500 ש"ח, אז בבקשה לא להגיע ל-7000 מקסימום 6500. דרך אגב, המחשב מיועד בעיקר למשחקים אבל גם דברים כלליים כמו אינטרנט ועבודות וכולי... ועוד שאלה, מישהו יכול לתת לי אתר עם מידע על ויסטה? מתי הוא יוצא, דרישות , מה חדש בו וכולי? והמחשב הזה יעבוד …

12. Started by levimadman,

איך המפרט המצורף לפי דעתכם והאם יש המלצה טובה יותר? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  13. Started by star376,

אשמח עם תוכלן לעזור לי בחוות דעתכם על המפרט הנ"ל והמחיר שמצויין לפני שאני רוכש מעבד - ATHLON AM2 DUAL CORE 3800 BOX 65W לוח אם GA-M55PLUS - S3 G זכרון Gb KINGSTON Original DDR2 6671 דיסק קשיח Western Digital 250Gb 16MB מקלדת Genius KB-21e Multimedia PS2 עכבר MICROSOFT Optical USB+ PS2 צורב דיוידי LG H10NK x16 Bulk BLACK מארז ללא ספק כח Winsis WB-13 Screwless 120 mm Fan V-TUBE ספק כח - A-TOP 400W SATA + PCI-E + 24-PIN + 120mm FAN הסכום המבוקש על המפרט הוא סה"כ 2,800 ש"ח בתודה מראש STAR עם ישנן הצאות לשיפור או משהו לא בסדר אשמח לשמוע

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  14. Started by ZXY1,

ההורים שלי יביאו לי בלי להתייעץ איתי מהדיוטי-פרי מסך PROVIEW FV-926W ב - 200$ מה אתם אומרים על המסך הזה? יתרונות ? חסרונות ? עכשיו אני צריך גם מפרט שמתאים למסך שקיבלתי בעיקר כרטיס-מסך שיתאים למסך אני צריך שני מפרטים אחד עם AMD והמפרט השני עם INTEL תודה

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  15. עבודה לא כבדה במטלאב+שמיעת מוזיקה איכותית+ כרטיס רשת אלחוטית WIFI, אין צורך במקלדת ועכבר. כ"כ אין צורך במסך, יש לי מסך LCD 22" תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  16. לחברי הפורום שלום רב, הרכבתי מפרט מחשב בתקציב של 3500 ש"ח שכולל את הרכיבים הבאים: מעבד: intel conroe e6300 לוח אם: MSI p965 neo-f זכרון: 667Mhz 2x512 DDR2 (חברה לא מוכרת) כרטיס מסך: Innovision GeForce 7600GS מארז + ספק: CoolerMaster Centurion 532 + 380W PSU צורב: DVD LG x18 מקלדת + עכבר לוג'יטק המחשב ישמש אותי בעיקר לתכנות אך גם למשחקים מדי פעם. הרכיבים שאני מתלבט לגביהם הם לוח האם וכרטיס המסך: על לוח האם קראתי כמה ביקורות לא הכי מחמיאות בעולם (בעיקר על יכולת ה - overclocking שלו) ואת כרטיס המסך אני שוקל לשדרג ל - 7600GT אשמח לקבל תגובות/הצעות. בתודה מראש, עופר.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  17. Started by ilay22,

מה דעתכם על המפרט הבא: יש לי כבר מארז הארד דיסק וצורב. E5200 2GB kingstone intel pearl creek HD 4850 (מסך "19 1280-1024) ספק עוד לא סגור (אשמח להמלצות) לא מתוכנן שום OC או שדרוג האם המעבד יכול להוות צוור בקבוק? אולי עדיף להעביר קצת תקציב מהכרטיס מסך למעבד? מה דעתכם? תודה

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  18. שלום אני כבר כמה זמן מנסה להחליט איזה מחשב נייד לרכוש יש לי בבית מחשב נייח שאני רגיל .אחת לכמה זמן אני מחליף בו דברים עם לא את כל המחשב במחירים סבירים . המגוון רחב וניתן להחליף כל רכיב. ממה שהבנתי בניידם שזה לא ממש אפשרי מלבד לרכוש מחשב שמגיעה במפרטים בנוים וקבועים או אם הרחבות מהיצרן או הספק. הצרכים למחשב ברמת העקרון ביתיים סרטים מוזיקה גלישה ואולי בעתיד לימודים אז תוכנות כמו אופיס ועוד תוכנות שלא ממש מכיר ואם אני מגזים אז לימודים קצת יותר מעמיקים (עיצוב,מחשבים) ממה שראיתי לכל חברה דגמים משלה רכיבים משלה משקל משלה צבע וכו. לא לכל החברות ראיתי שיש כונן פנימי. מה שאני כן רוצה ותגידו מה דעתכם והאם באמת הכל נחוץ מלבד נוחות ויופי אז כרטיס זכרון מורחב ארד דיסק עם זכרון גדול לצ…

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  19. אודה לעזרתכם (קבצים מצורפים) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  20. Started by benzi113,

המטרה :מהירות...סרטים בהורדה מהירה..אניטרנט מהיר.... רוצה לחבר את המחשב בעתיד לטלויזה...ליראות סרטים דרך המחשב.. צורב די וי די .... מישחקים..פרו - כדורגל וכאלה..לא פריק של מישחקים אבל רוצה מישחקים תקציב 1500 בערך...לא כולל מסך[br]פורסם בתאריך: 17.06.2008 בשעה 13:57:33 למה לא עוזרים לי:-(

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  21. שלום חברים, עברתי על הפורום ומצאתי מידע רב ויעיל, עדיין לא מצאתי את המענה לנושא הבא: אחותי טסה לפרו לשלוש שנים, הילדים שלה (9\12) ילמדו בבית ספר מקומי ויצטרכו 2 מחשבים ניידים. בינתיים הבנתי מהפורום ומהמדריכים שאנחנו צריכים מחשב נייד עם מסך 14.1/15.4, Core 2 Duo, משקל של בין 2 ל=2.5 , דיסקים קשיח במהירות 5,400 סל"ד\7200 ו- 2GB זכרון. השאלה היא האם בדרום אמריקה יש נושאים נוספים שכדאי לקחת בחשבון כמו חברה שמספקת אחריות גם בחו"ל וכדומה. אשמח להמלצות והארות בנושא

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  22. שלום, בדקתי לאחרונה אופציות לקניית מחשב לעבודה משרדית (התוכנות הכי כבדות שירוצו הן בסדר גודל של פוטושופ, וגם זה לא באופן תכוף במיוחד). - אני לא מעוניין להוציא יותר מ 3,000 ש"ח, לא מעוניין בציוד היקפי, ולא ב OC. - חשוב מאוד שהמחשב לא ירעיש (9 בסולם מ1 עד 10). - אין צורך במערכת הפעלה/אופיס. - חשוב לי שיהיו סלוטים של SATA III ושל SATA II, יציאת DVI, יציאת HDMI, מארז שקט ויעיל (שמאפשר הוספת מאווררים) עם לפחות 2 יציאות USB בפרונט (ועוד לפחות 4 מאחורה). - דבר נוסף, אני מעוניין במחשב שיהיה בעל חיים ארוכים, ושלא ימות לי תוך שנתיים-שלוש. - לא פוסל שדרוג עתידי. - אני לא מעוניין בהמלצות על חנויות כרגע, אלא רק חוות דעת על המפרט ותיקונים (אם יש צורך). להלן המפרט: [table][tr][td][tab…

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  23. שלום חברים, צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט. **אולי כדאי לקנות את המחשב בחלקים כדי שיצא זול יותר..? 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני לא גיימר כבד, אבל יהיה נחמד אם המשחקים המערכת תהיה מסוגלת להתמודד עם המשחקים האחרונים תחת הגדרות סבירות..משחקים ברזולוזיה של( Full-HD 1,920 x 1,080 ) הפעלה בו זמנית של מספר תוכנות ביתיות .סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:ש שימוש מזדמן בסוליד וורקס …

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  24. Started by osyr,

דיברתי עם נציג מהחברה והמחשב עדיין לא הורכב אז ניתן לשנות רכיבים. זה מה שהולך להיות המפרט: מעבד : ‏Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray‎ של אינטל לוח אם: gigabyte ‏EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E‎ ספק : chieftec ‏550W Active PFC, 12cm Fan (24pin כרטיס מסך : ‏HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E‎ sapphire נ.ב זה ממש דחוף עוד 20 דקות נסגרת החנות!

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  25. Started by DeanT,

שלום לכם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לביתי. בשל העובדה שהמחשב החדש יתפוס את מקומו של אחד המחשבים הנוכחיים, אין צורך בציוד היקפי. אשמח לקבל המלצות למפרטים היתאימו לצרכים הביתיים הרגילים, לסרטים (לא חובה), וגם לקצת משחקים (קצת, אך מדובר בחדישים ביותר). תקציב מקסימלי: 2,500 ש"ח. מחכה להמלצותיכם! תודה מראש, דין.

• 7 תגובות
    • 534 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.