עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אמא שלי ואחותי חולקות מחשב, המחשב שקבלתי מתנה ליומולדת 13 (ואני בן 20), כך שמצבן רע. המחש בן 7, בקושי זז, ותאמינו לי זה סיוט לעבוד עליו. אני רוצה לקנות להן מחשב חדש. אמא שלי מנהלת בית ספר שעובדת הרבה בווארד ובאינטרנט, אחותי מדברת עם חברים גולשת משחקת קצת משחקים מעפנים (סטייל אייסי טוואר כאלה...) וכו. לא צריך שום דבר חזק. מה צריך? רק המחשב עצמו, כלומר - קופסא עם חלקים פנימיים. לא מסך לא רמקולים לא מקלדת לא עכבר. בכמה שפחות, 2000 שקל יהיה נחמד. תודה רבה, גל

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  2. שלום לכולם, בפעמים הקודמות רכשתי מחשב ע"פ המלצותיכם ואותי אמא למדה שלקוח מרוצה תמיד חוזר לעוד מה עוד? זה המחשב שאני רוצה לרכוש- לאלו שימושים הוא טוב? מה הוא לא יכול לבצע? למה כן? גודל פיזי של המחשב(NETTOP) + קיימת מגבלת מקום בשולחן+מעבד חזק למה לא? - מותג לא מוכר? סיכויי התחממות..?!? מה דעתכם? נ.ב. את המחשב ארכוש באנגליה בעלות של 2.5 א'

3. Started by DanielHatuka,

לא מתוכנן אוברקלוק, המחשב בעיקר למשחקים ותוכנות כמו visual studio ועריכת תוכנות. אם אפשר מארז מחברה מוכרת ורצוי שיהיה מעוצב (אפשר מאוורר טוב גם על רעש חזק). אני מעדיף מחשב עם מעבד Intel ולפחות 2GB זיכרון. תודה

4. שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש ויש לי אחות שגרה בארה"ב שיכולה לשלוח לי את כל הרכיבים שאני צריך רציתי לדעת מה כדאי להזמין מארה"ב מכמה בחינות: א. כמובן-הפרש מחירים של המוצר בין הארץ לשם. ב. הסבירות שיפגע (רכיבים רגישים) ויש לי עוד שאלה, אם אני מזמין למשל כרטיס מסך של EVGA מארה"ב אני אוכל לקבל אחריות מהנציגות בארץ? ג. נא להתחשב גם בזה-אם אין למוצר אחריות בארץ אז נא לציין זאת. תודה רבה מראש. ---------------------עריכה----------------------- אנשים, נא להגיב, אני מחכה...

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  5. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם ניתן לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא בכלל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר אינטרנט ואופיס אך גם תוכנות לימודים (לא כבדות מדי - לא תכנות או גרפיקה) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). - אינטרנט ואופיס שימוש יום יומי (גם למשחקי אינטרנט) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינו…

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  6. אודה לעזרתכם (קבצים מצורפים) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  7. מארז מפואר שקוף HI-PRO - לוח אם INTEL D946GZISSL כרטיס קול מובנה-אני צריך יותר מזה?,המחשב שלי נועד בעיקר למשחקים לא כבדים, (אני משחק משחקים כמו פיפא מרוצים ,וסרטים ומוזיקה,אינטרנט) כרטיס רשת מובנה 10/100 geforce 8500GT 256MG pci-e KINGSTON DDR2/667 2GB 1GBX2 INTEL CORE2DUO E4300 -מעבד- דיסק SATA2 320GB/7200 עכשיו: איך המחשב? אני צריך אותו בעיקר לאינטרנט ,קצת הורדות סרטים שירים קצת משחקים-משחקי ספורט FIFA וכל המשחקים החדשים של הכדורגל,מרוצים,נייד פור ספייד וכל אלה,לא משחקים ברמה גבוהה.. ומשחקים ברמה גבוהה יכולים לעלות לי על מחשב הזה? כמה כסף הצעה נתנו לי עליו? יש כמה דברים שאני לא רשמתי אותם כאן כי הם לא חיובים כמו הוינדוס אקס פי הום,מקלדת ועכבר אופטי שאותם גם כן יש לי חד…

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  8. Started by redcat,

1. תקציב של 500 דולר 2. מטרות המחשב לאינטרנט ואופיס. 3. לא נחוץ ציוד היקפי 4. לא צריך : dvd,cd,video card 5. החלקים צריכים להיבחר מהאתר Newegg.com 6. נושא הקירור והעיצוב לא חשובים. 7. לא צריך הרכבה ומערכת הפעלה. 8. אין צרכים מיוחדים 9. לא חשוב השקט רק שלא יהיה טרקטור 10. לא מתוכנן אוברקלוקינג הרכבתי בעצמי את החלקים הבאים ורציתי לדעת אם חסר לי משהו להרכבת המחשב הזה,והאם הכרטיס מסך nvidia 4200 שאני יביא מהחשב הישן יתאים ללוח האם. 1. COOLER MASTER Centurion 5 CAC-T05-UW Black Aluminum Bezel , SECC Chassis ATX Mid Tower Computer Case - Retail $49.99 2. Western Digital Caviar SE WD1600AAJS 160GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM $48.99 3. G.SKILL 2GB (2…

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  9. Started by Slash4,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב, אבל אני לא חושב שיש לי ידע מספיק רחב בתחום החומרה כדי לבנות לי מפרט מחשב טוב למקסימום ביצועים במינימום מחיר, ואני מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי. 1. תקציב : 4.5K-6K - (אני יודע שהטווח נורא גדול, הסבר למטה) 2. שימושים - גיימינג . דרושה התאמה למשחקים הכי כבדים כרגע , ויהיה טוב כמובן אם גם יתאים למשחקים כאלו ב3 השנים הבאות BattleField 3, GTA IV, GTA V, Prototype 2, Fallout:New Vegas Assassins Creed:BrotherHood, Revelations, Call Of Duty: Modern Warfare 3 הרזולוציה כרגע 1920X1080 אבל אני מתכנן גם לקנות מסך 23 עם רזולוציה יותר גבוהה - בקיצור שיתאים לרזולוציות מאוד גבוהות הגדרות גרפיות : ULTRA (הכי גבוהות שאפשר) 3. אין צורך בציוד היקפי …

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  10. Started by israelolcha,

מישהו יכול לעזור לי למצוא (במחיר סביר) זכרונות 2x512MB SDRAM 133MH לנייד. אפילו משומש יעשה את העבודה, למרות שאני מסופק אם קיימים הרבה כאלה בשוק

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  11. שלום אני צריך מפרט למשחקים בשביל אחי הדרישות שלו הן מעבד אינטל רצוי כ.מסך של אנוידיה והוא לא מתכנן OC בכלל בעתיד הוא רוצה להוסיף כרטיס המרה והוא רוצה חנות באשדוד

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  12. :bash סוף סוף מתכונן לשבת ולערוך את הסרטים שלי DV מסרטה סוני P120 תוכנה ,EDIUS רוצה להנות מהמערכת שלא תתקע וכו'

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  13. מעבדי -?AMD Sempron 3000+ (S-754) לוחות אם למעבדי -?AMD ABIT KV-85 s754, VIA K8M800, VGA, LAN, SATA זכרונות- DDR 400 512MB 400MHz Spectek דיסקים קשיחים -Hitachi Deskstar 80GB כרטיסי מסך -64MB Shared DDR כרטיסי קול- 5.1 Channel Audio כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? CD-ROM CD-ROM 52x ציוד רשתות- On Board 10/100 מארזים- RJA-70 ATX MIDI Beige מקלדות- 2 Lang. עכברים- MOUSE PS2 + roll רמקולים- 400 W מסכים- None זה המפרט והמחיר הכולל הוא 1462 ש"ח.המחשב אמור להיות בעסק בגלב בלי משחקים ואולי אינטרנט עם מערכות וינדואס XP.מה אתם אומרים?מה כדי לשפר או שזה מספיק? תודה

• 8 תגובות
    • 546 צפיות
  14. Started by mztik,

טוב ביגלל שאני לא ממש מבין ענק במפרטים וכאלה.. אני מחפש מחשב גיימינג ב2500 שקל ..(עד 2500) שיוכל לסחוב .. תודה מראש - התקציב ללא מסך !!

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  15. Started by kabron,

המחשב מיועד לילד בן 14 משחקים קלים סימס ניד פור ספיד ודומים להם המסך צריך להיות איכותי עד כמה שאפשר כמו כן ציוד היקפי נדרש רמקולים סבירים ומקלדת עכבר בנוסף רצוי שיהיה שירות באזור אשדוד והסביבה תודה רבה אשמח לקבל מפרטים

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  16. שלום !! אבי ביקש ממני לבנות מפרט מחשב , בתקציב של עד 2500 ש''ח(כולל מסך) המיועד לאחיותיי. המחשב מיועד למוסיקה , אינטרנט , ושאר הירקות שבנות העשרה עושות ( תכלס פייסבוק,מסן,אסקיו וכדו'), ככה שהתקציב לא אמור להיות גדול מ 2500 לטעמי .. מסך - 19 אינץ אני בטוח שנכנס בתקציב .. אם אפשרי תמיכה בHD (למקרה שנרצה לחבר את המסך לממיר HOT זרוק שיש לנו בבית חח..) ככה ממה שאני יודע עלות המסך צריכה להיות בין 1000-1200 ש''ח .. LG/סמסונג - עדיפות-מניסיון חריגה : אפשרית עד בערך 200-300 ש''ח למרות שאני מאמין שלא נצטרך אותה .. חנויות עדיפות : אנחנו גרים בגבעתיים , אז כמובן חנויות אמינות באזור רמת גן-גבעתיים .. KSP למשל ... תודה רבה לכל העוזרים , אשמח לכמה שיותר תגובות ! :]

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  17. Started by Kayama,

אני צריך מפרט ב3000 ללא חריגות

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  18. Started by stas_y,

היי שלום יש לי נייד msi ex623 כבר יותר משנתיים והסוללה שלו כמעט גמורה העיניין הוא שאני רוצה להזמין סוללה חדשה מה ebay אבל יש בעייה קטנה במחשב שלי יש סוללה של 10.8V 4400mA וב ebay יש סוללה של 11.1V 4800mA אבל רשום שם בפירוש שהיא מתאימה לנייד שלי אבל אני לא כזה בטוח מבחינת מתח אם היא תתאים אז יש למישהו עצות מתאים, לא מתאים אשמח לתגובות תודה

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  19. Started by volan,

שלום המשפחה שלי מעוניינת לקנות נייד לבית עדיף חברה מוכרת עדיף מעבדi3 3 או 4 גיגה זיכרון וכרטיס מסך גרוע כי זה לא למשחקים כלומר כרטיס מסך מובנה ודיסק קשיח 320 או 500 גיגה

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  20. Started by rikimaru,

אני מאוד הייתי רוצה לדעת האם כדי או לא כדי לי לירכוש למפרט המחשב שלי את המערכת WIn 64Bit, הרבה אומרים לא כדי 64Bit דרייברים לא מוצלחים תוכנות לא מותאמות בצורה מלאה, בקיצור טוענים שבכדי להפעיל משהו קטן צריך לעבור טירטור גדול... אז מה אתם ממליצים :s05: אני מקווה שזה המקום הנכון לפרסם את הנושא הזה...

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  21. היי, אני מחפש מחשב נייד ליום יום , סטודנט מחשבים. אשמח לעזרה. התקציב הוא 5000 שקל ויש אפשרות להזמין מחו"ל. * מטרות המחשב? מחשב ליום יום , אינטרנט , אופיס, תכנות קל , SQL SERVER * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בעיקרון חשבתי על 13.3 ולא מבין מה ההבדל (איפה רואים יותר יפה?) * רזולוציית המסך? לפחות FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות יהיה מצוין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, אבל חשוב שיהיה USB וכו' בלי צורך בחיבור חיצוני להוספת חיבורים * Bluetooth? לא צריך בעיקרון אבל אם יש למה לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 256GB SSD בלבד * כונן אופטי? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין לי בעיה לרכוש א…

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  22. חשוב לציין שלא צריך את כל החלקים במחשב . המחשב מיועד לעבודה משרדית כלומר OFFICE אינטרנט וכל השיט.... עכשיו אין בעיה שהכרטיס מסך יהיה ON BOARD אבל שלא יהיה זבל שיראו כמו שצריך בLCD אין צורך בזכרונות ואין צורך בדיסק קשיח בקיצור מעבד\מארז\לוח כל השאר אני יסתדר...

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  23. שלום לכולם , אני מתלבט זה תקופה ארוכה לגבי מערכת מחשב חדשה . אשמח אם תוכלו לעזור לי בהרכבת מערכת מתאימה . אני צריך מערכת טובה , חזקה , שתחזיק מעמד למספר שנים , על כן אני מוכן לקנות מערכת יקרה ומתקדמת יותר שתשרת אותי יותר זמן . צריך מערכת לצרכי גרפיקה , עריכת וידאו לפעמים , אולי הקלטת סרטים מהTV אל תוך המחשב ואז צריבה ל- DVD , חיבור מצלמה דיגיטלית והעברת קבצי וידאו מהמצלמה למחשב , כמובן צפייה בסרטים (מסך טוב ויכולת חיבור ל- TV) , משחקים (רק לפעמים , אני כבר מעבר לשלב הזה) , גרפיקה ... צריך מערכת נוחה ושנראית טוב , על כן ציוד היקפי טוב ואיכותי הוא חובה . מעדיף INTEL ע"פ AMD . חשבתי על מעבד P4 של 3 / 3.2 GHZ . לא כל כך מכיר את המעבדים כפולי הליבה , האם בכל זאת כדאי ל…

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  24. Started by forever_red,

מה התקציב המקסימלי? 2500-2700 מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית, משחקים (לא כבדים מדי כמו fifa או NBA live ) , אינטרנט מסך - מסך שלי הוא viewsonic vp930 רזולוציה אני חושב - 1.280X1.024 3. האם יש צורך בציוד היקפי - אשמח לרמקולים נחמדים , אני שומע מוזיקה וסרטים מהמחשב. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא צריך כונן דיסקטים 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן לשניהם, וינדווס 7 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים- רחו…

25. אני מתכנן לקנות את המפרט הבא. המחשב עבורי הוא כלי לאינטרנט ואופיס, ואיני מתעניין (או מבין) בכל ה- BUZ וה- HYPE האקזוטיים. האם ניתן לקנות את המפרט בראש שקט? האם הוא אינו מכיל יותר מדי רכיבים OBSOLETE ? האם יש רכיבים שחשוב לשנותם? במידת הצורך אין לי בעיה לעלות בתקציב בכמה מאות ש"ח. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=345&CatCode=

• 1 תגובה
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.