עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Gil28,

שלום, אני מתכוון לקנות לאחי מחשב בקרוב ומאחר שיש משפחה שבאים לבקר מארה"ב אני כמובן קופץ על המציאה. אחי מתחיל ללמוד בקרוב ולכן צריך לפטופ (וגם שיעזוב את שלי ) דרישות: ניידות גבוהה - לכן אני חושב על אולטרבוק. מקלדת מוארת. זמן סוללה סביר (3-4 שעות) משחקים ברמה של פיפ"א. גלישה ותכנות קל. אחריות בינ"ל - יתרון. ראיתי את ה-Toshiba Portege Z835 והמחיר שלו נראה כמו מציאה, אותו מחיר של V131 בארץ: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834214595 מה ההבדל בינו לבין ה-Z830 שנמכר בכ-300$ יותר?

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by AloNs01,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח, סה"כ 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר בעיקר גרפיקה, טיפה משחקים (סימס) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Lightwave, Maya, ZBrush, After Affects, Photoshop, Premiere, 3Dmax, V-Ray, Mental Wave - תדירות כבד (כרגע בלימודים) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סימס 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. אז בגדול אני מ2007 עם הנייח שלי, ב2016 הוספתי לו SSD וRAM והוא סחב איתי עד עכשיו אבל עכשיו הוא כבר ממש עייף. אני מעוניין במחשב עם אופק שידרוגי ארוך, כנראה אחזיק אותו עוד 13 שנה עם שדרוגים בדרך. השימושים שלי הם בעיקר משרדיים, גלישה, אקסל, סרטוני 4K ביוטיוב ולפעמים עריכה גרפית בפרימייר ולייטרום. אני לא גיימר אבל רוצה מחשב חזק שלא יהיה מצב שיגמגם לי עוד שנתיים שלוש. אני עובד עם שני מסכי 2K אז אשמח לכרטיס מסך שמתאים לשני מסכים 2K\4K. השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?: אין הגבלת תקציב, רוצה מחשב חזק שמתאים לשימושים שלי ועם אופק שדרוגי ארוך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש …

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by devilh,

לא מצליח למצוא דגם של 13.3 שמסוגל להכיל 16GB של RAM - מישהו יכול לעזור ולמצוא / להסביר את התופעה? תודה

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. מחשב נייד 15-15.6 אינץ' להורים לשימוש בסיסי עד 3K ש"ח, המחשב ישמש לגלישה ברשת עם הרבה טאבים פתוחים, פייסבוק, חדשות, משחקי פלאש לאחיינית, ניגון סרטים, סקייפ וכד'. חשוב שיהיה חזק מבחינת מבנה ולא יהרס במהירות. נפח 500GB יספיקו, עדיף כמה שיותר כמובן, אולי אאחסן סרטים במחשב. המחשב יקנה בארץ ואמור לכלול ווינדוס ברוסית, עדיף שתהיה אפשרות לחלק לתשלומים, מעבר ל3K. תודה

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by DDgeva,

אני סטודנט ואני מחפש לקנות נייד בתקציב של 4000 ש"ח (חריגה קלה אפשרית). מיועד בעיקר לעבודה עם אופיס, אינטרנט ותכנות (קומפילציה). מעדיף לקנות בארץ אלא אם יש אופצייה מאוד אטרקטיבית בארה"ב. לדעתי 13.3 אינץ' זה הגודל המושלם בשבילי, וחוץ מזה אין לי דרישות מיוחדות. עשיתי הרבה בדיקות בעצמי והגעתי למסקנה ששני הניידים הבאים הם אופציות טובות: ASUS U35F http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=16309 Dell Inspiron N3010-3504W7 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10914 המפרטים שלהם בסה"כ דיי דומים אז קריטריון ההשוואה העיקרי שלי הוא הנוחות ואיכות הבנייה. זמן הסוללה של האסוס אמור להיות טוב יותר, וזה כמובן דבר חיובי אבל לא קריטי מבחינתי. על איזה מהם הייתם ממליצים? לחילופ…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. או קיי אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל להשאר עם הכרטיס מסך הקיים שהוא GF 5200 בחרתי בתור לוח אם את ASUS P5GD1 Pro Intel 915P LGA 775 אבל גיליתי שאני צריך כרטיס מסך PCX חיפשתי בחנויות אבל גיליתי שאין הרבה PCX האם אתם יכולים לתת לי דגם של לוח אם שאני לא יצתרך PCX אלא PCIe ?? תודה רבה רבה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. תקציב: 2000-2500 ש"ח אפשרות חריגה עד 3000 עדיף כמה שיותר זול כמובן😁😁 שימוש:כרגע תוכנות אופיס למיניהם ובעיקר וורד אבל אני מתכנן ללמוד תכנות בקרוב ואני לא רוצה להחליף מחשב כלכך מהר אז עדיף מחשב שמתאים לתכנות גודל/משקל: שלא יהיה כבד יותר מ2.5 ק"ג הגודל לא משנה (כמובן עדיף מחשב קטן אבל ראיתי שבניידים יותר גדול יותר זול) מערכת הפעלה: ווינדוס 10 לא משנה home / pro מתי מתוכננת הקניה: בחודש הקרוב חנות מועדפת / איזור מגורים:אין חנות מועדפת איזור פרדס חנה כרכור (אני כרגע בצרפת אם יש פה משהו במחיר טוב) חיבורים: HDMI ו usb 3.1 (למרות שמין הסתם יש אותם ברוב המחשבים כבר) אפשרות לשדרוג: עדיף א…

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by liorrrb1991,

היי, אני בונה מחשב חדש (תקציב 11K כולל מסך, לגיימינג כבד) ואשמח לעזרה שלכם. עשיתי מחקר על רוב החלקים ובניתי כבר חצי מהמחשב לבד אבל יש כמה חלקים שאני עדיין לא בטוח לגביהם. אלו החלקים שבנתיים כבר החלטתי שיהיו הבחירה הכי טובה למפרט, אשמח לדעה שלכם אם אתם רואים משהו שאפשר לשנות/לשפר משמעותית בלי הבדל מחיר גדול מידי: לוח אם: ASUS - MAXIMUS-IX-HERO מעבד: i7-7700K Kaby Lake כרטיס מסך: ASUS GeForce GTX1070 ROG STRIX OC אכסון: 500GB Samsung 850 EVO SSD + WD Caviar Black 2TB (לא משחק עם אכסון, אני לוקח את הכוננים הכי אמינים בשוק, כבר נכוותי מקריסה פתאומית של דיסק בעבר ואיבוד מידע ולא רוצה לחוות את זה שוב) ספק כוח: EVGA - B2 - 850W אז מה שנשאר לי זה רק מארז,…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by arielcom,

כן, אני יודע שיש בערך אלף אשכולות עם בדיוק אותו תקציב אבל בכל זאת החלטתי לפתוח עוד אחד כי יש לי דרישות טיפה שונות אז ככה, אני כבר מורח את המחשב הגוסס שלי יותר מדי זמן והגיע הזמן להתחדש. אני קצת חנוק בכסף ולכן הייתי מעדיף לחסוך כמה שאפשר ולהשאר על גבול ה3.5, מצד שני אם אני משקיע כסף אז חשוב שהמחשב יהיה אמין, ויוכל להריץ משחקים בצורה סבירה לאורך זמן, ואם ההבדל בין 3.5 ל4 באמת עושה הבדל אוכל לגייס את הכסף. לסיכום-הביצועים והאמינות(=שיתפקד כמה שנים טובות לפני שיתפגר) בעדיפות עליונה. השאלה אם אוכל לקבל את מה שאני רוצה בתקציב שיש לי? או שאולי עדיך להזמין מחול? AMAZON או משהו 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5-4K *בהדגש למה שכתבתי למעלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? …

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by perrikus,

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 589.29 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 559.7 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 508.3 ] 1 Hard Discs : Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 495.84 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Video Card [ ¤ 1569.96 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 79.9 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Black CD-RW [ ¤ 261.68 ] 1 Monitors : 17" Samsung 763MB Flat Monitor [ ¤ 885.24 ] 1 Keyboards : Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/He…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by cptariel,

אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט הבא מיועד למשחקים, תקציב בערך 5.5K, לא מתוכנן OC כרגע אבל חשבתי שחבל לוותר על זה מארז: Cooler Master CM690 II Basic ספק כוח: Antec neo eco 620w מעבד: Intel core it-2500k LGA1155 Package לוח אם: Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 זיכרון: Kingston 4GB DDR-3 1333MHz כרטיס מסך: Gainward Geforce GTX-570 צורב: LG GH22NS5- דיסק קשיח: Segate Barraccuda 7200.12 1TB Serial ATA-3 7200 rpm 32mb כמה נקודות שהפריעו לי: 1. לגבי הדיסק קשיח אני רואה שאתם ממליצים על הסמסונג בכול מפרט, זה קריטי? 2. אחרי חוויה מעצבנת שהייתה לי עם המחשב הקודם, ממש חשוב לי מחשב שקט, אז מה אתם חושבים על זה 3. אני די בור בנושא אז לא הוספתי קירור למעבד, אפשר הסבר למה אתם מוסיפים מאוורר אם את…

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. היי בניתי מחשב עבור ריצה של מכונות וירטואליות + עבודה עם פוטושופ . מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?וירטואליזציה- LINUX שרת ORACLE , עבודה עם פוטושופ ביום יום א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.ו- כמעט ולא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) מסך 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by regev_k,

שלום לכולם , כיום וכמו תמיד יש לי מערכת מבוססת INTEL , ברצוני לעשות צעד ולעשות מעבר למערכת AMD. תמיד קניתי את מעבדי ה K למרות שלא עשיתי OC אף פעם (כן אני יודע בזבוז של כסף) כיום יש לי: מעבד I7 8700K לוח GIGABYTE Z370 AROUS ULTRA GAMING זיכרונות CORSAIR VENGEANES LED 8X2 DDR4 3000 ספק כוח ASUS 750W קירור NOCUTA DH-15 כ.מסך MSI RTX 3070 TRIO-X מארז COOLER MASTER HAF-X FULL TOWER ברצוני לעבוד למארז יותר קטן כגון : Corsair 4000D AIRFLOW Tempered Glass Mid Tower וחשוב לציין שאני לא רוצה את הטופ אבל לא את הפשוט משהו ביניים. אשמח לעזרתכם :-)

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. שלום, בקרוב חבר שלי טס לארה"ב ואני מתלבט עד מאוד איזה מחשב אני רוצה שהוא יקנה בשבילי. ראשית, ברצוני לציין שאני אמנם לא גיימר מטורף, אבל ממש אשמח שמידי פעם משחק טוב יעלה על המחשב. מדובר כמובן על מחשב נייד. המפרט של 2 הדגמים: HP dv6 dv6t Quad Edition Processor Type: i7-720Qm ProcessHor Speed: 1.6 GHz Memory (RAM): 4 gb ddr3 Hard Drive Capacity: 500 GB Display: 15.6 hd hp led brightview display 1366x768 Graphics card: Nvidia GeForce GT 230M הדגם השני (Asus): Asus - Laptop with Intel® Core™2 Duo Processor Features 2 processing cores, 1066MHz system bus, 3MB L2 cache and 2.53GHz processor speed per core. 2 high-performance processing cores 4GB DDR2 memory . 16" LED-backlit LC…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. שלומות חברי הפורום, לאחר כ5 שנים ואינספור שדרוגים שהמחשב שלי שירת אותי נאמנה הגיע הזמן לשדרוג. לפני שאייגע אתכם בחיפושים ונסיונות עזרה ברצוני להוסיף פרמטר ספציפי לשאלון שלי ולשאול אתכם - האם שווה לחכות לפני רכישה? (כלומר האם ידוע על דור חדש של מעבדים / כרטיסי מסך / רכיבי מערכת קריטיים בזמן הקרוב?) אני מתכנן מערכת שתשמש אותי לכל הBigshots של ה4-5 שנים הקרובות לפחות (במידה ולא ייצא משחק שהוא מפלצת על גראפית ברמה שלא ניתן לצפות לה), יפורט בהמשך בפרמטר המתאים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ500 ש"ח חריגה בהתאם לצורך. 2. מה שימו…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. לאחר התלבטויות רבות הגעתי למפרט הבא : INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ 1066MHZ 4MB 64BIT LGA775 TRAY 1124 ASUS COMMANDO (S775/CORE DUO 2) INTEL 965P DDR2 AUDIO+DTS GBLX2 1082 G.SKILL F2-5400PHU2-2GBLA DDRII PC5400 2GB 1GBx2 667MHZ CL4 515 LEADTEK PX8800 GTX TDH GEFORCE 8800GTX 768MB DUAL DVI PCI-E 2995 SAMSUNG SP0401C 40GB 7200RPM 8MB BUFFER SATA 257 W.D (WD2500KS 250GBx2) SATA II 7200RPM 16MB BUFFER 758 ASUS DVDRW X18 DRW-1814BLT DUAL LAYER LIHGTSCRIBE SATA BLACK 249 ENERMAX ELT400AWT LIBERTY 400W ACTIVE PFC SATA 415 GIGABYTE AURORA (570) SILVER/BLACK TOWER CASE 3X120MM LED FANS 829 MICROLAB X-23 BLACK 5.1 670 LCD DELL 2407WFP/Ultrasharp Black 4180 סה''כ 13074 את המפרט…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by nobo12,

הי , שניהם i5 איזה עדיף מבחינת חיי סוללה? ובכללי בהנחה שהמחיר מתאים, על איזה מהם הייתם ממליצים? l Vostro 3350 http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3350-a2410m.htm או ה v131 http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-v131-2430m.htm תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by אורנקו נייד,

שלום, אני צריך עזרה בקנית מחשב למשחקים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציי…

20. Started by spamso,

אהלן, קודם חיפשתי (בפורום וברשת) ולא ממש מצאתי את תשובות מתאימות, מתבלט בין הדגמים האלה: http://ksp.co.il/?uin=27192 http://ksp.co.il/?uin=27188 היתרון מבחינתי לu41 מלבד מהמחיר הוא הכרטיס מסך הפשוט, מהסיבה שאין לי צורך באחד מתקדם יותר שזולל סוללה. היתרון לz41 היא העובדה שיש לו כונן אופטי אותו אני מתכוון להפוך לssd (באמצעות מתאם) זה אפשרי בדגם המסוים? פרט נוסף שמעניין אותי לדעת הוא זמני הסוללה שאף מקום לא טורח לציין, הבדיקות שראיתי ברשת היו עבור דגמים אחרים (חיפשתי גם s41 לפני) עם מעבדים חזקים/חלשים יותר וכרטיסי מסך שונים. שאלה נוספת היא במידה ומישהו מכיר לעומק יותר את הדגמים ויכול לפרט על עוד ההבדלים מלבד מקלדת מוארת כרטיס המסך וגודל אחסון, שינויים בפלסטיקה אולי? תודה רב…

21. 1. מה התקציב המקסימאלי?5.6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר בכיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר אבל עד 400 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3/COD/FIFA/CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול ב…

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by tiger3,

יש לי מחשב נייד של LG עם ווינדוס 7 יש לי תקלה מוזרה במקלדת - מקשי האותיות לא עובדים ושאני מקיש על אות מסויימת לדוגמא S ואני נמצא במשך של NOTEPAD אז נפתח חלון השמירה כאילו ה CTRL לחוץ בהתחלה חשבתי שזה בעיה במקלדת אז חיברתי מקבלת USB חיצונית ויש את אותה תופעה. מצאתי איזה פתרון זמני אבל ממש מעצבן - אם אני פותח מקלדת על המסך ולחוץ על אחת האותיות הכל משתחרר וחוזר להיות רגיל, אבל כשמפעילים את המחשב מחדש כמובן בהמצב חוזר להיות כשהיה. אם מישהו יודע מה התופעה הזאת ואיך אפשר לפתור אותה אודה לו מאד. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by BloodyW,

היי, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית וגיימינג, אופיס ומשחקים חדשים כבדים של השנים האחרונות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות למארז לא גדול מידי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/א…

24. תודה לעוזרים/מייעצים, הנייד שלי מסוג DELL N3010 i5 430m התפרק לגורמים ואני זקוק למחליף דחוף (באמצע לימודים) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודי מדעי המחשב, i5 לעיבוד נתונים מהיר, צפייה סרטים, אופיס חיבור למסך גדול לפרקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי, אם מסתדר אז FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנו…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. יש לי מחשב ישן ואני מעוניין לדעת אם אני יכול לשדרג אותו כדי שיתאים למשחקים ואם זה משתלם בכלל או שכבר כדאי לקנות מחשב חדש. מעבד: Intel Pentium 4 CPU 2.8 ghz זיכרון ראם: 1.5 ג'יגה כרטיס מסך: 7300GT והבנתי שהלוח אם קורא רק AGP שזאת בעיה כי זה הכרטיס מסך הכי טוב שיש שהוא AGP. אז מה אתם אומרים? אני יכול לשדרג אותו? אפשר להחליף מעבד? כרטיס מסך?

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים