עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית (כולל גם תמונות וצפיה בוידאו או עריכה בMOVIE MAKER) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס, אינטרנט, צפיה בתמונות וצפיה בוידאו וגם שימוש ב movie maker ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * ל…

2. Started by matanh10,

היי יש לי מחשב נייד hp dv6500 חסר לי 2 דריוורים אחד של הכרטיס מסך זה הכי חשוב אשמח לקישור ישיר אני לא חזק באנגלית מחילה....

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  3. שלום לכולם, בפעמים הקודמות רכשתי מחשב ע"פ המלצותיכם ואותי אמא למדה שלקוח מרוצה תמיד חוזר לעוד מה עוד? זה המחשב שאני רוצה לרכוש- לאלו שימושים הוא טוב? מה הוא לא יכול לבצע? למה כן? גודל פיזי של המחשב(NETTOP) + קיימת מגבלת מקום בשולחן+מעבד חזק למה לא? - מותג לא מוכר? סיכויי התחממות..?!? מה דעתכם? נ.ב. את המחשב ארכוש באנגליה בעלות של 2.5 א'

4. היי, מחשב כבר יש, אך אני מחפש המלצות לרכיבים הבאים: 1. לוח אם - אפשר ללא כרטיס מסך מובנה, העיקר שיהיה בעל יציאת AGP. בעל כרטיס קול מובנה. 2. זכרון - רצוי 1G DDR2, אך אם יתקבלו ביצועים טובים יותר עם 512 אין בעיה. 3. מעבד - לא משנה AMD או פנטיום 4. 64bit זו אופציה אבל לא משנה לי. 4. אופציונלי - הארד דיסק בנפח גדול ככל האפשר מבלי שיהווה "צוואר בקבוק" (הארד דיסק כתוספת לתקציב הנ"ל [1500] במחיר של 250-300 שקל). חברות - מעוניין בחברות טובות ומוכרות, אין עדיפות לחברה זו או אחרת. מטרה - מחשב חזק ככל הניתן. לשימושים- משחקים בינוניים-כבדים, צפיה בסרטים, גלישה ומעט מאוד עיבוד תמונות. תקציב - עד 1,500 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  5. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ₪1029 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ₪466 מארז: Compucase HEC 6A21 Black/Blue NO PSU כמות: 1 - מחיר: ₪228 קירור למארז: Arctic Cooling AF12025 120mm כמות: 1 - מחיר: ₪28 ספק כוח: Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU כמות: 1 - מחיר: ₪455 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL5-5-5-15 2GBNQ כמות: 1 - מחיר: ₪295 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ₪343 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Overclocked Retail - זמין במלאי כמות: 1 - מחיר: ₪1152 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪177 סה"…

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  6. Started by Daniel.S,

היי בניתי מפרט קונרו, ורציתי לקבל תגובות לשיפור. זה המפרט. עכשיו, אתם יכולים לומר לי אם המעבד הזה מתאים למפרט ואם יש במחיר דומה אחד טוב יותר ומתאים יותר? וגם הכרטיס מסך... האם הוא טוב? יש טובים יותר ממנו בKSP? ותוסיפו מאוורים בבקשה למפרט ושימו תמונה כמו שלי של המפרט רק עם כל מה שדרוש, ספק, מאוורים אם לא הוספתי וכולי... והצעת לשיפור כמובן תודה ובבקשה לא לחרוג יותר מדי התכנון המקורי שלי היה 6000 ש"ח אבל זה כבר גלש ל6500 ש"ח, אז בבקשה לא להגיע ל-7000 מקסימום 6500. דרך אגב, המחשב מיועד בעיקר למשחקים אבל גם דברים כלליים כמו אינטרנט ועבודות וכולי... ועוד שאלה, מישהו יכול לתת לי אתר עם מידע על ויסטה? מתי הוא יוצא, דרישות , מה חדש בו וכולי? והמחשב הזה יעבוד …

7. כמו שבכותרת ... לא למשחקים כבדים.... אבל שידע להריץ קצת.... לא משנה AMD או INTEL תודה .

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  8. לחברי הפורום שלום רב, הרכבתי מפרט מחשב בתקציב של 3500 ש"ח שכולל את הרכיבים הבאים: מעבד: intel conroe e6300 לוח אם: MSI p965 neo-f זכרון: 667Mhz 2x512 DDR2 (חברה לא מוכרת) כרטיס מסך: Innovision GeForce 7600GS מארז + ספק: CoolerMaster Centurion 532 + 380W PSU צורב: DVD LG x18 מקלדת + עכבר לוג'יטק המחשב ישמש אותי בעיקר לתכנות אך גם למשחקים מדי פעם. הרכיבים שאני מתלבט לגביהם הם לוח האם וכרטיס המסך: על לוח האם קראתי כמה ביקורות לא הכי מחמיאות בעולם (בעיקר על יכולת ה - overclocking שלו) ואת כרטיס המסך אני שוקל לשדרג ל - 7600GT אשמח לקבל תגובות/הצעות. בתודה מראש, עופר.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  9. שלום אני כבר כמה זמן מנסה להחליט איזה מחשב נייד לרכוש יש לי בבית מחשב נייח שאני רגיל .אחת לכמה זמן אני מחליף בו דברים עם לא את כל המחשב במחירים סבירים . המגוון רחב וניתן להחליף כל רכיב. ממה שהבנתי בניידם שזה לא ממש אפשרי מלבד לרכוש מחשב שמגיעה במפרטים בנוים וקבועים או אם הרחבות מהיצרן או הספק. הצרכים למחשב ברמת העקרון ביתיים סרטים מוזיקה גלישה ואולי בעתיד לימודים אז תוכנות כמו אופיס ועוד תוכנות שלא ממש מכיר ואם אני מגזים אז לימודים קצת יותר מעמיקים (עיצוב,מחשבים) ממה שראיתי לכל חברה דגמים משלה רכיבים משלה משקל משלה צבע וכו. לא לכל החברות ראיתי שיש כונן פנימי. מה שאני כן רוצה ותגידו מה דעתכם והאם באמת הכל נחוץ מלבד נוחות ויופי אז כרטיס זכרון מורחב ארד דיסק עם זכרון גדול לצ…

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  10. אודה לעזרתכם (קבצים מצורפים) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  11. Started by benzi113,

המטרה :מהירות...סרטים בהורדה מהירה..אניטרנט מהיר.... רוצה לחבר את המחשב בעתיד לטלויזה...ליראות סרטים דרך המחשב.. צורב די וי די .... מישחקים..פרו - כדורגל וכאלה..לא פריק של מישחקים אבל רוצה מישחקים תקציב 1500 בערך...לא כולל מסך[br]פורסם בתאריך: 17.06.2008 בשעה 13:57:33 למה לא עוזרים לי:-(

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  12. שלום חברים, עברתי על הפורום ומצאתי מידע רב ויעיל, עדיין לא מצאתי את המענה לנושא הבא: אחותי טסה לפרו לשלוש שנים, הילדים שלה (9\12) ילמדו בבית ספר מקומי ויצטרכו 2 מחשבים ניידים. בינתיים הבנתי מהפורום ומהמדריכים שאנחנו צריכים מחשב נייד עם מסך 14.1/15.4, Core 2 Duo, משקל של בין 2 ל=2.5 , דיסקים קשיח במהירות 5,400 סל"ד\7200 ו- 2GB זכרון. השאלה היא האם בדרום אמריקה יש נושאים נוספים שכדאי לקחת בחשבון כמו חברה שמספקת אחריות גם בחו"ל וכדומה. אשמח להמלצות והארות בנושא

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  13. Started by צבי ישראל בן דוד,

אני מחפש מחשב נייד חדש שישמש בעיקר לתכנות, אבל גם למידול תלת מימד בblender 3D כתחביב. התקציב קצת מצומצם בשביל תלת, אבל אני אסתדר עם מה שהוא יוכל לתת לי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000₪, לא כל כך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש עיקרי יהיה תכנות ותלת מימד בblender 3D כתחביב 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב …

14. Started by yuraxp,

אובכן זהו המחשב עם התקציב הסופי ולפני שאני מזמין אני רוצה דעתכם מעבד==>AMD AM2 4800+ BOX- 730 NIS לוח אם==>GIGABYTE GAM55S-S3- 465 NIS זיכרון==>G.SKILL 1 GB 800 MHZ*2- 435NIS דיסק קשיח==>WD 160 GB SATA2 8MB BUFFER- 305 NIS כרטיס מסך==>SAPPIRE X1950 GT -849 NIS צורב דיוידי==>LG GSA-H42N *18- 163 NIS מארז==>RAID MAX SAGITA- 320 NIS ספק==>HEC TRT 400W-255 NIS רמקולים==>ALTEC LANSING FX4021- 888NIS מסך==>BENQ fp93gx 19 2MS- 1049 NIS מקדלת+עכבר GENIUS EASY TOUCH- 85 NIS יש לי כמה שאלות: 1-הספק יחזיק כזאת מערכת? 2-הכרטיס מסך יכול להציג גרפיקה ברמה גבוהה עם פלטרים נגיד *2 לפחות לתקופה של שנתיים?

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  15. Started by DeanT,

שלום לכם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לביתי. בשל העובדה שהמחשב החדש יתפוס את מקומו של אחד המחשבים הנוכחיים, אין צורך בציוד היקפי. אשמח לקבל המלצות למפרטים היתאימו לצרכים הביתיים הרגילים, לסרטים (לא חובה), וגם לקצת משחקים (קצת, אך מדובר בחדישים ביותר). תקציב מקסימלי: 2,500 ש"ח. מחכה להמלצותיכם! תודה מראש, דין.

• 7 תגובות
    • 529 צפיות
  16. * מטרות המחשב? לצרכי גלישה, מולטימדיה ופיתוח תוכנה (VISUAL STUDIO, ECLIPSE) * גודל המסך? 15' * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא במיוחד, אפשר להתפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)? לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200GB, אבל גם אפשר להתפשר * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא רצוי גם 3GB RAM, מעבד i3. nודה מראש

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  17. שלום, אחרי עיון במפרטים המומלצים ובאשכולות האחרונים יצאתי דיי מבולבל, אודה לעזרתכם בהרכבת מפרט לפי הבקשות הבאות: א. תקציב מקסימאלי: 2000 שקלים א) ניתן לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- ניתן לחרוג ב-500 ש"ח בתקציב. ב. המחשב מתחבר לשני מסכים אחד 43 אינץ' (חיבור HDMI חובה) והשני 24 אינץ' (חיבור VGA רגיל) מיועד לצפייה בתכני HD בעיקר, גלישה באינטרנט והאזנה למוזיקה. אני לא יודע אם זה רלוונטי אבל המחשב יפעל כל הזמן 24/7. ג. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10: רצוי כמה שיותר שקט מפני שהמחשב יפעל ללא הפסקה והוא נמצא בחדר שינה נניח 6-7 (אם זה לא מוגזם) וכמובן רק אם זה במסגרת התקציב, הנתון לא הכי קריטי ואין צורך שיבוא על גבי ביצועים. ד. אין שום צורך ב-OC. ה. אין צ…

18. אני מתכנן מחשב לשימושים משרדיים שאמור גם לשמש כ HTPC וגם להריץ תוכנות תיב"מ (סוליד וכדומה). אני מעדיף מערכות מבוססות AMD, והשתכנעתי ש 780G זו האופציה המתאימה מבחינתי כרגע, השאלה היא עם איזה מעבד? ראיתי את ההמלצה כאן ל BE2350 ואני לא לגמרי מבין אותה, הוא עולה כמו ה 5000 ונותן ביצועים של 4200. ב IDLE הוא לוקח בדיוק אותו הספק כמו האחרים והייתרון שלו בא רק בעומס אבל שם גם הוא חלש משמעותית מה 5000... ככה שיוצא שכל זמן שהמחשב סתם עובד לו לא הרווחתי כלום, וכשהוא כן מתאמץ הוא נותן ביצועים פחות טובים. מה גם שיכול להיות שה 5000 יעלה את מהירות המאוורר רק בשלב יותר מאוחר כי הוא לא מתאמץ כ"כ... יש כאן משהו שאני מפספס לגבי ההמלצה הגורפת למעבדי 2350? שאלה נוספת נוגעת למארז אנטק- 2480- ק…

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  19. Started by נמו789,

המחשב intel® core duo CPU E8400 @ 3.00GHz 2GB RAM 3.00GHz לוח אם BLKDG31PR G31 350GB זיכרון כדאי להתקין ווינדואוס 7 ? למה אומרים שזה מעט את המחשב ומה זה מעט בדיוק(אינטרנט?) ? תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  20. Started by avivityosi,

היי אשמח להערות ושינויים אם יש על המפרט : תודה למגיבים מעבד Intel Core 2 Duo E7300 Box ¤617 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7300 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AACS 500GB SATA2 16MB ¤359 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון SuperTalent DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 ¤255 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=T800UX4GC5 כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce 9800GT OC 512MB DDR3 PCIe ¤785 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44423 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤123 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S…

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  21. זקוק למפרט עד לסכום של 4500 לסטודנט. אני עובד בעיקר עם MATLAB, ועם תוכנות לעיבוד תמונה, אבל אני רוצה גם שהמחשב יעבוד טוב למשחקים לא כבדים. יש לי כרטיס קול חדש ממחשב ישן שאני אעביר אותו למחשב החדש, ולכן מספיק לי כרטיס קול פשוט.

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  22. Started by moshe20,

שלום אני צריך מחשב שימוש עיקרי משחקים שימוש משני סרטים אני צריך מפרט למחשב חזק רק אינטל ושיהיה כולל מסך רחב תודה לכל העוזרים אהה ואני לא מתכוון לעשות אוברקלוק

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  23. Started by itamar100,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? 3200 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MODERN WARFARE 2 ועוד . ואני בד"כ מרבה במשימות. חשוב לי המעבד והזיכרון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22.5 FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  24. יש לי Pentium 4 3.00 G Hz 1.0 G RAM Nvidia Gforce FX6200 רצון השיפור: כרטיס מסך דחוף שיריץ את המשחקים החדשים כמו Crsys או Gta וכו' טוב. חשבתי על Gforce 8600 256M, מה אתם אומרים? אשמח לקבל תשובות במהרה תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  25. ככה המחשב שלי כבר דיי זוחל בכל המשחקים החדשים ואני רוצה לשדרג אותו. עכשיו הכרטיס מסך שלו חרא (7300GS) וגם הזיכרון שלו ממש קטן (512) אז אני רוצה לדעת מה עדיף כרגע לשפר בו שיגרום לו להריץ משחקים יותר בקלות. לקנות כרטיס מסך חזק או לשפר זיכרון? או משהו אחר בכלל? (לא מעבדים וזה כבר סיפור)

• 8 תגובות
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.