עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום ! אני מבקש המלצה למפרט עבור שימושיים כלליים ומשחקים . התקציב שלי הוא 4500 , המפרט עם מסך , ואם אפשר להתבסס על החנות OMC. תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  2. המחשב אצלי כבר דיי הרבה חודשים ורציתי לדעת העם ניתן או בכלל צריך לשפר בו משהו לנקודת הזמן הזאת??? מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600, 1600 MHz לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרונות : 2 גיגה DIMM1: OCZ XTC Special Ops Edition OCZ2SOE8001G 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-5-5-13 @ 333 MHz) (3-4-4-10 @ 266 MHz) כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8800 GTS 320 MB הארד דיסק: WDC WD3200AAKS-00SBA0 298 GB, IDE מסך המחשב: Samsung SyncMaster 931BW תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  3. שלום יש לי מערכת דיי חזקה אבל משום מה המשחקים לא רצים לי טוב. מעבד E8400 לוח אם GA-EP43-DS3L זיכרון 4 גיגה של קרוסייאייר כרטיס מסך GTX 480 EVGA וזה אחרי פירמוט של מחשב. מישהו יכול בבקשה לעזור לי אם התקלה. כל המשחקים החדשים כגון : באטלפילד 3, ניד פור ספיד החדש, LA NOIR, ועוד משחקים חדשים עובדים לי אם לאגים ולא חלק ואני פשוט לא מבין איפה הבעיה שלי??? תודה

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר לסימולציות בThe Embedded Development Kit (EDK) של XILINX על מנת לפתח על הFPGA שלהם, כמו כן אופיס, משחקים ותוכנות רגילות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי יריות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). א…

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  5. Started by davidt99,

שלום, ברצוני לקנות מחשב שיענה על הצרכים הבאים הבאים: מטרות המחשב: ישמש כתחליף למחשב שולחני, משחקים קלים, גלישה ואופיס גודל המסך: 15.6 משקל רצוי: סטנדרטי האם נדרש זמן סוללה ארוך: סטנדרטי, משהו כמו 3-4 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI ו-USB3 בלוטות: לא חובה גודל מינימלי של כונן קשיח: 500GB כונן CD/DVD? צורב: כונן DVD כונן Bluray: ממש לא האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  6. שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב חדש למשחקים ועבודה (גלישה באינטרנט, עבודה באופיס, ותוכנות שונות). הרכבתי את המפרט הבא: מה דעתכם על המפרט?

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  7. שלום לכולם ו- ל DR.Noob ע"פי הצעתך המצ"ב -------------------------------------------------------------------------------- כמות. מוצרים סה"כ 1 Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box 855 ש"ח 1 Gainward GeForce 6600 256MB PCI-e 575 ש"ח 1 Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 599 ש"ח 2 Samsung 512MB DDR2 533 Original 620 ש"ח 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro 150 ש"ח 1 HEC 400TRT 20/24PIN 295 ש"ח סה"כ 3,094 ש"ח pandas.co.il מעבד כפול ליבה\ לוח מתאים עם צ'יפסט של אינטל של יצרן טוב\ 1GB זכרון DDR2 בדואל צ'אנל\ קירור מצויין ושקט למעבד, שייתן לך שקט וישמור על המעבד בטמפ' נמוכות יותר מהקירור המקורי\ כרטיס מסך בחיב…

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  8. Started by Nevo,

הינה המפרט שלי: + מארז: Foxconn 3GTK-278 + FSP 250W + 80mm Fan - 1Y Warranty 190 והינה הדרישות: משחקים - כאשר חברים קופצים לבקר אני אוכל לשחק במשחקים דיי חדשים שיוצאים , אני לא רוצה להשקיע יותר מדי בכרטיס המסך כי אני לא גיימר ולא משחק הרבה, אז לא משהו יקר אלא משהו בינוני (ומשחקים חדשים לא יראו כמו סנייק ויתקעו). אינטרנט - זה אחד הדברים העיקריים שאני עושה במחשב לכן אם מהירות הגלישה ואיכות הגילשה תלויה בכרטיס הרשת, אנא ממכם שימו לב. תוכנות - אני עובד הרבה עם תוכנות חדשות שדורשות די הרבה זכרון, חוץ מזה שאני משתמש בלינוקס אובנטו גם, אני מעדיף שהמעבד והזכרון יהיו ברמה גבוהה (נראה לי שמעבד 3.2 ו1024 זכרון, אני יודע שהדירשות גבוההות מאוד למחיר אבל שמעתי שמחירי המעבדים …

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  9. Started by mind5,

מחשב למשחקים...תודה מראש

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  10. אני יקנה אותו כנראה בסוף החודש אז לפני שאתם בונים שלא סתם תתאמצו עדיף לקרוא הכל. אני רוצה להכניס את ה e6600 בפנים. המשחב זה מחשב למשחקים. הלוח אם צריך להיות אפשרי שיהיה אפשר לשדרג על גביו תמחשב. אני מתכוון לקנות מרובע ליבה אחרי שהם ייצאו ויהיה להם מחירים שפויים, לכן הבאס צריך להיות גבוה. אין לי צורך בצורב או כונן דיסקים דיסקטים, כרטיס קול, מערך sli ללא ציוד הקפי אין צורך במסך מקלדת רמקולים וכיוצא בזה אין צורך ואני לא רוצה מערכת הפעלה חוקית. הארד דיסק בין 80 ל 160 ג'גה. אני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג לפחות לא עכשיו. מארז מצידי שיהיה מכוער העיקר בשבילי זה הביצועים והחומרה. מה שאני צריך אם אני זוכר הכל. מעבד לוח אם זכרונות מארז ספק הארדדיסק וכרטיס מסך. אני מתכוון רק בסוף ה…

• 7 תגובות
    • 521 צפיות
  11. המפרט הנוכחי: אתלון XP 1800+ 256 מגה זכרון DDR 333 ג'יפורס 6600GT 128 מגה AGP לוח אם epox 8k9a ספק 400W מחברה לא ידועה האילוץ היחיד מלבד המחיר הוא שמירה על כרטיס המסך כ-AGP ואם קיים לוח אם שיאפשר PCI-e במקביל ל-AGP מה טוב... הכיוון כרגע הוא AMD בשל הורדת המחירים אבל מעבדי אינטל יתקבלו בברכה. תודה.

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  12. Started by liiight,

מחשב שמיועד בעיקר לצפייה בסרטים (לא HTPC), כרטיס מסך MID-RANGE, ללא שום אביזרים נילווים, בערך 400GB של נפח אכסון, מארז מאוורר ולא מצועצע (בלי לדים ושטויות) ושקט זה פרמטר חשוב. כדאי לקנות את המחשב עכשיו או לחכות עוד קצת (או עוד הרבה)? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  13. Started by אריה7,

שלום, אני מחפש מחשב עבור שימושים פשוטים (office, internet) ועריכת סרטי וידאו. אשמח לקבל מפרט במחיר 6000-6500 ש"ח (כולל צג LCD). קחו בחשבון שאין צורך בכרטיס גרפי כיוון שיש לי כרטיס ATI8000XL (שלהבנתי אמור להספיק לעריכת וידאו) תודה

• 5 תגובות
    • 521 צפיות
  14. Started by AreaDooM,

חשבתי על המפרט הזה : http://hwzone.co.il/specslist/view/56/ עם שינוי קטן של לקיחת 250 GB של WD במקום מה שיש פה מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  15. שלום רב, ברצוני לקנות מחשב חדש. אני צריך מחשב בעיקר לצורך עבודה משרדית וביתית (תוכנות אופיס, מנג'ר, גלישה מרובה באינטרנט וכו') אבל גם רוצה שהמחשב ישמש אותי ואת משפחתי לשעות הפנאי לצורך משחקים וצפיה בסרטים. קיבלתי הצעת מחיר של 3000 ש' על המפרט הבא: - מעבד אינטל קונרו E6300 - לוח אם של ASROCK דגם INTEL 945 - DVI 775 - זכרון DDR2 667 512MB - דיסק קשיח 160GB 7200RPM SATA 2 - כרטיס מסך NVIDIA 7300LE UP TO 512MB - צורב DVDRW*16 1. האם המפרט הנ"ל טוב ומתאים לצרכים שלי? או שיש לכם הערות והצעות לשיפור? 2. המוכר הציע לי אפשרות לשדרג את לוח האם ללוח 775 ASROCK CONROEXFIRE (עם אותו המפרט הנ"ל) בתוספת 80 ש'. האם כדאי? או האם כדאי לשדרג ללוח אם אחר בכלל? 3. בנוסף המוכר הציע לי את ה…

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  16. שלום, אני מחפש המלצות למחשב שיעבוד היטב עם עריכת וידאו, קידוד, קיבוץ. שיהיה למחשב הרבה מקום פנוי. כל הצעה תתקבל בברכה (אני מעדיף דברים שזמינים ב KSP)... :] בנוסף: צורב DVD מסך LCD 17 כרטיס מסך מתאים לעריכת וידאו ושימוש ביתי כגון משחקים קלים המחשב הוא בעקרון לשימוש ביתי ובנוסף לעבודת עריכת וידאו באוניברסיטה.. תודה!!! -------- שכחתי לציין גם : מקלדת עכבר רמקולים פשוטים

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  17. מעבדי ?AMD Sempron 2600+ (S-754) לוחות אם למעבדי ?AMD ASUS K8V-MX s754, K8M800, SATA, VGA זכרונות DDR 400 512Mb 400MHz Kingston CL2.5 דיסקים קשיחים Samsung 80GB 7200RPM SP0802N כרטיסי מסך GIGABYTE GF FX5200 128MB, TV, DVI (לשנה הקרובה) כרטיסי קול On Board 128Bit כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? DVD LG 16x48 White ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים HEC Compucase CI-6A21 400W מקלדות Logitech Internet Pro White עכברים MS Optical + roll רמקולים GPT 2.1 MODEL SW-205 מסכים SAMSUNG 17'' 793 DF FLAT מחיר 3027 ¤ או מעבדי ?AMD Sempron 2800+ (S-754) לוחות אם למעבדי ?AMD ASROCK K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E זכרונות DDR 400 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 דיס…

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  18. Started by inbarush,

שלום, אני מחפשת לקנות מחשב... אני מתחילה תואר שני במדעי המחשב, הצרכים שלי הם בעיקר תכנות. אני לא מתכוונת לקחת את המחשב איתי ללימודים כך שאני לא הולכת לסחוב אותו הרבה. ראיתי מחשב של HP שלדעתי מתאים לי (מצ"ב המפרט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=512195.new;topicseen#new). ב- 2517 ש"ח כולל תיק למחשב מתנה. אשמח לתגובות וחוות דעת. עוד אשמח לקבל הצעות נוספות של מחשבים המתאימים לצרכים שלי. תודה רבה, ענבר.

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  19. Started by AlonXp,

בס''ד שלום אני רוצה ליקנות ספק איכותי! + מארז + צורב DVD פשוט! מחיר : 700 לא יותר שמתאים ללוח : GA-H67MA-UD2H-B3

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  20. Started by pperoxide,

. מה התקציב המקסימלי? שיצא פחות מ4000 שקל כולל מסך וציוד הקפי כי אני רושם את מה שאתם נותנים לי פה ונותן לאיזה חנות שאני מכיר להרכיב לי את זה האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? שיצא פחות מ 4000... בחנות יהיו מחירים אחרים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אינטרנט משחקים וכל זה.. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך כלול * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? COD,PES …

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  21. Started by ftom2,

הי, מחשב לסטודנטית. מסך 13'-14' להשתדל כמה שיותר קל משמש בעיקר לעבודות (Word Excel...) וגלישה עדיף עם DVD תודה.

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  22. Started by dpv1,

שלום אי מעוניין קנות מחשב נייד אך אני מתלבט בין שני דגמים הראשון:http://www.asus.com/Notebooks/Superior_Mobility/U30SD/ השני:http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11109&perur=2&t=1&c=320 השימושים העיקריים הם סוליד וורקס-תוכנה לבנייה בתלת מימד וקצת משחקים קלים. ההבדל בין המחירים שלהם הוא 300 שקל. מה אתם חושבים על כל אחד מהם ומה נכון יותר לקנות? תודה לעוזרים :)

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  23. Started by ovadiadn,

[/r] Intel Core i5-2400 Processor(3.1GHz,6M Cache) Windows 7 Professional 32 Mechanical Package Tower 4x4, Intel Q65, 280W 85% PSU (WW except Russia) Parallel Cable (cable from planar, bracket) 2GB PC3-10600 SDRAM (2 DIMMs) Integrated Video Intel Q65 Integrated Audio Intel Q65 SATA 320GB 7200RPM/6Gb/16M Integrated Ethernet Gigabit Intel Q65 Lenovo USB Preferred Pro Full Size Keyboard - Hebrew Lenovo Enhanced Optical USB Mouse PS/2 Port Cable Internal Speaker

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  24. אני מחפש מחשב חדש, בעיקרון משתמשים בו רק לגלישה באינטרנט (משחקים) וword, יוצא הדופן היחיד הוא המשחק LOTRO http://en.wikipedia.org/wiki/LOTRO דרישות המערכת שלו הן CPU: 2.8 GHz or Athlon equivalent RAM: 1 GB Video Card: 128 MB, DirectX 10 or 11 HDD: 10 GB DVD: 2x Internet connection האם מישהוא יכול להמליץ לי על מפרט של מחשב זול(1700+-) שעומד בדרישות?

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  25. Started by idot6,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מחשקים חדשים, BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קונה FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…

• 1 תגובה
    • 521 צפיות

דיונים חדשים בפורומים