ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
המחשב מיועד להורים... (ללא ציוד היקפי ומסך) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
מה שצריך להיות במפרט זה: 1. מעבד דואל קור של אינטל (בהתחשב בתקציב כנראה ה805) 2. לוח אם 945, עדיפות לMSI 3. זיכרון 512*2 4. כרטיס מסך PCI-E זול (בסביבות ה400) כולל VIVO (אם יש חיה כזו) 5. מארז יפה חיצונית, שחור, ללא ספק. זה התקציב שהחבר שלי נתן לי, בכל מקרה כל הצעה תתקבל בברכה. תודה, עידן
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם...(אני מבולבל מכמות המידע...) ברצוני לקנות 2 מחשבים בתקציב של 3500 והשני ב2000 תודה רבה על העזרה 3500 מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ, תלת מימד עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מה שרשום בשימשוי מחשב באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23…
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם אחיין שלי בן 14 רוצה לשדרג את המחשב המחשב מיועד למשחקים prototype ובסגנון (לא זוכר איזה משחקים הוא אמר לי) המחשב יחובר למסך 17 CRT אין צורך בציוד היקפי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מחשב נישא, לאחר בדיקות בימים האחרונים צמצמתי את האפשריות לשתיים: 1 lenovo 3000 n100 TY049IZ עם המעבד DUO 1.6GHz דיסק 80G וכרטיס מסך intel gma 950 2. IBM thinkpad z60m UH3FSIM עם מעבד P-M750 1.86GHZ דיסק 80G כרטיס מסך ati x300 המחירים פחות או יותר זהים הצרכים שלי הם מחשב לעבודה עם תוכנות כבדות matlab וכו' האם המחשב ה-thinkpad הוא "דור ישן" והאם בכלל כדאי רכוש מחשב עם מעבד מדור קודם תודה
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4400+ 65W 512KB X2 BOX GIGABYTE GA-M61P-S3 זיכרון samsung 667 2 HEC COMUCASE 6A19B-400 400W הוספתיHD וצורב מה שאני רוצה לומר שהמחשב עובד מהר מאוד התקנה קלה המעבד לא מתחמם עליית המחשב לוקחת כ18 שניות המלצה שלי למחשב טוב ויחסית זול
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 4600 האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן משלם 2. מטרות המחשב? הורדת סרטים אינטרנט משחקים כבדים ותוכנותהריכה וגם גרפיקה (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)אין לי מוסג מה זה תלת מימד 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך רק 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו צריך הכול 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא אין 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?כן חושב מאוד האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?שהיה בצבע שחור וגם שקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?המחשב היה דלוק כול הזמן היה…
-
- 6 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש עזרתכם במפרט שיכלול מעבד מסידרת Q עליו ארצה לעשות OC ל3.6 בערך שיכלול מערך SLI עם 9600GT... איזה לוח אם יהיה טוב לSLI וגם לOC ?? איזה מארז ספק וקירור כדאי לקנות ולשמור על מחשב שקט?? אלו הדרישות הרצויות (אם יש לכם רעיון אחר או סיבה טובה לשנות אני פתוח לשינויים וידע!) המחשב צריך להספיק ל2-3 שנים הקרובות בשאיפה :s05: וישמש למשחקים חדשים ועבודה רגילה וגלישה... תודה רבה מראש על העזרה...
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין במחשב שני שהוא יהיה 65% אינטרנט 25% למשחקים קלים ו10% לעבודות :s05: המחשב הוא צריך להיות בסיסי בלבד מומלץ שהמחשב יהיה עם פחות דברים בלוח אם כמו כרטיס מסך וכו' התקציב הוא: 800-1250 גג כמובן לא כולל מסך, מערכת הפעלה העיקר שהוא יתאים תגידו לי אם התקציב יספיק זה בשביל אח שלי. תודה רבה לכל העוזרים .
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל הצעה למפרט למחשב לנער בכיתה י'. הנ"ל משחק בהרבה משחקים חדשים ולא הייתי רוצה שהוא יהיה מוגבל בצורה כלשהי (כלומר שהמשחקים ירוצו ברובם בצורה טובה). מצד שני אני לא רוצה להוציא יותר מ5500 ש"ח ללא מסך. היה לי ניסיון טוב מאוד עם AMD ובד"כ יותר זול ולכן אני מעדיף לקבל הצעות מבוססות AMD , אלא אם כן תשכנעו אותי אחרת. תודה רבה מראש אלון
-
- 8 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, אז למי שזוכר רציתי לקנות מחפש לפני מספר שבועות ואז החלטתי לעצור הכל ולחכות לקונרו. לאחר חיפושים לבנ'צמרקים, דעות, reviews ועוד החלטתי לעצור את הקנייה ולחכות לקונורו. לפי מה שהיה כתוב הקונרו אמור לצאת ב23 ליולי, לפי מה שאומרים עכשיו הוא יוצא ב27 ליולי... ולפי מה שאמרו לי היום בחנות אר.סי.סי שבעפולה לאחר שהם היו בישיבה של אינטל שנערכה לא מזמן הם מספרים כי הוא אמור לצאת ב2007 ככה שאין לי מושג :-X :s05: ועשיתי גם חשבון, כמו שLiorP23 אמר כי המחירים של קונרו אמורים להיות מ1100 ש"ח ומעלה, לא כולל לוח אם... אבל האמת אם זה שווה את זה אני יקנה ויוריד במקומות אחרים... גם לאחרונה יצא לי לחקור את הX1900XTX לעומת ה7900GTX לפי הב'נצמרקים הם ממש דומים אולי בהפרשים של 1%-3%, מה גם ש…
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב בתקציב של 5000 שקל. תפקיד המחשב הוא בעיקר למשחקים אך לא צריך ליהיות מתואם לOC. המחשב צריך ליהיות קומפלט ביחד עם מסך אבל לא חובה מסך LCD ואפילו עדיף CRT ככה שזה כבר הורדה במחיר. גם המארז לא צריך ליהיות יפה במיוחד. אם אפילו תמליצו לי על עוד דברים זה יהיה יותר נחמד תודה, שלומי.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
הי, כדי לתת קצת רקע, קניתי את המחשב שלי במרץ 2002, הימרתי על P4 1700 RDR512G עם לוח אינטל ללא OC. כי האמנתי בטכנולוגיה ושלוח ללא OC יהיה הכי יציב. חודשיים אחרי הקניה אינטל וRDR נפרדו. הלוח שלי טוב רק עד 2G. מעבד לא היה שווה לי להחליף (כי התמורה / כסף לא שווה) ובערך אחרי שנה הוספתי 256 לRAM (כי ראיתי עומס). המחשב סבבה אבל לא מתחרה היום במחשבי דיל 3000ש"ח. עיקר העבודה שלי היא יצירת מוזיקה (הרבה משאבי מעבד וזיכרון), וידאו, אינטרנט, שיתוף קבצים. אני לא מעוניין לשדרג כל שנה, אולי רק בעוד שנתיים ובהוצאה של לא יותר מ 1000 ש"ח. אני מאמין כי כפול ליבה זה הכיוון הנכון עבור הישומים שלי ומכיוון שזה הכיוון הטכנולוגי. ראיתי ש AMD X2 נראה מתאים עבורי אבל אינני בטוח. מה גם שלפי מה שהבנתי…
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
חברה מבקש מפרט למחשב עד 4000 אלפ לא כולל מסך,צורב וציודד כמו עכבר מקלדת ורמקולים. המחשב מיועד למשחקים אני מהקריות. תודה רבבה.
-
- 6 תגובות
- 548 צפיות
-
-
רציתי לשאול איך המחשב הזה , אם הוא טוב , יש לו מערכת מובנת משלו להקלטה והכל .. רציתי לשאול דעות איך הוא , מישהוא קנה ?
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני רוצה מפרט הכי טוב שיכול להיות במחיר כזה עם מארז ואורור משהו סוס ביותר וכרטיס מסך הכי טוב שאפשר כול זה למסך 22 אינץ חלקים חשובים ביותר זה הכרטיס מסך מארז ומערכת הקירור בכללי של כול החלקים....
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח אם תעזרו לי לבנות את המחשב שלו ציפיתי כבר המון זמן, כרגע חי עם פנטיום 4 ... אני רוצה שהמחשב הבא יהיה חזק ויטיס לי כל דבר שאזרוק עליו, מתכנן להתקין מערכת הפעלה 64bit . כמו כן הוא ישרת אותי לכמה שנים טובות. לא מתכנן oc או שילוב של שני כרטיסי מסך, בנוסף חשוב לי שהכרטיס קול יתמוך בdulby, dts וכו'. (מתכוון גם לחבר את המחשב לLCD בסלון לטובת סרטי HD) *מתכוון להשקיע מה שצריך אך אם אפשר לחסוך מה טוב! *שימושים בעיקר לתכני HD ומשחקים *מסך עם רזולוציה של 1680X1050 *אין משחק ספציפי *הגדרות גרפיות בינוניות עד גבוהות *חשיבות השקט - 7-8 התלבטתי בין הphenom 955 לcore i5 בכדי להוזיל עלויות ואפילו חשבתי שאולי i3 יספיק לי? אבל אולי 4 ליבות ישתלם למה שעתיד…
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש אתר המכור מחשב D.CORE במחיר מצחיק אבל יש דמי השתתפות אתם יכולים להגיד לי בבקשה האם זה שווה המחיר ???? https://www.soldout.co.il/site/Site_Auction.asp?ID=1215 זה הקישור בבקשה ממתין לתושבה מהירה !!
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אז אני מחפש מאוורר קירור טוב למעבד של CORE 2 DUO E6300/E6400 אבל משהו טוב ולא במחיר מהחלל .. 150 ש"ח מקסימום תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
מעוניין לקבל הצעה לאינטל ולאי.אם.די. חשוב לי שהמאוורר לא ירעיש בקיץ. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
בלי ציוד הקפי תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
כמו שבכותרת ... לא למשחקים כבדים.... אבל שידע להריץ קצת.... לא משנה AMD או INTEL תודה .
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
intel P4 2.4GHZ asus p4s533Vm Field Value DIMM1: HEXON 512 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-4-4-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-7 @ 166 MHz) (2.0-3-3-6 @ 133 MHz) שני זיכרונות של 512MB Device Description Device Type nVIDIA GeForce4 MX 440 Video Adapter זה בעיקרון מה שיש לחבר שלי במחשב יש טעם לשדרג משהו? הוא רוצה להריץ עליו משחקים..כמו CRYSIS למשל
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, אני בתהליך של התבייתות על המפרט האידיאלי בשבילי, אם אפשר את חוות דעתכם. מעבד- כמעט 100% q9450, גם בגלל ה45NM וגם עקב העובדה שאני אוברקלוקר מתחיל ומעוניין לעשות OC קטן וממה שהבנתי זה לא בעיה. לוח אם- ASUS P5KR. לפי הבעלים של החנות שלי יש להם אחריות יבואן מעולה + המוצרים מעולים. (שמתי לב לFSB של 1600. זה נכון? הלוח יכול להחזיק באס יציב של 400?) כ.מסך- 9800GTX החברה תבחר בקרוב. יש תכנון למסך רחב לקראת ספטמבר,בנוסף אני מוכן להשקיע עוד כמה שקלים בשביל לקבל את ההפרש של הביצועים מה8800GTS. (עם התקנת מערכת 64 ביט הביצועים יקפצו) זכרונות- 4GB, פה אני צריך המלצה. מחיר 500+- HD-320,WD מארז- מאוד אהבתי את ה-NZXT "AirFlowKing" Tempest ספק כוח- corsair VX 450/550. בבקשה …
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חדש, בעיקר לצורכי משחקים אבל לא חייב שהכל ירוץ חלק וברזולוציה גבוהה, פשוט שירוץ ואני לא אצטרך להחליף עוד שנה. בלי תוכנות גראפיות כבדות או סרטים באיכות, פשוט מחשב לגיימר בינוני שפעם אחרונה קנה מחשב חדש ב1994 אז אני אשמח לכל הצעה, הערה, הארה, או שינוי+הסבר, במיוחד לגבי הכרטיס מסך והלוח אם. קחו בחשבון שאני לא ממש מבין וזו ההצעה של החנות. מאייבורי קיבלתי משו אחר לגמרי אבל הומלץ לי לא לקנות שם מטעמי שהמחשב שלי יתפרק אם כן... דיברתי עם IQPC וזה המפרט שהם נתנו לי לסכום שאני צריך שהוא 4000-4500 (יצא להם קצת מעבר) מערכת בנה לך מחשב הכוללת את המוצרים: ¤ 4609 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מעבד: AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CO…
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-