ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
כך שאדע האם כדי באמת באמת לחכות ולהתאפק או שמא אלו המחירים לבערך חצי שנה - שנה קרובה
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המפרט הבא: לוח אם: MSI K8N neo V מעבד: AMD 3000+ זכרון: DDR 333 1 GB כרטיס מסך: ATI 9600 SE 128MB לאחרונה קניתי מחשב חדש ואני מעוניין לשחק משחקים ברשת פנימית (Unrea,Americas army...) האם שידרוג כרטיס המסך יספיק? (אני מצליח כבר היום להריץ unreal 3 אבל במינימום details.) אני רוצה לדעת מה השדרוג שיתן לי הכי הרבה במינימום השקעה. (אם שווה בכלל להשקיע במחשב)
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב שישמש לצפייה בסרטי HD ומשחקים בעיקרון המשחקים היחידים שאשחק הם pes 2009 ו call of duty. המחשב יחובר ל LCD 42 HD ready. אם התקציב מאפשר אשמח לשמוע הצעות לשני שלטים אלחוטיים (gamepad) תודה מראש ויקטור
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני מעוניינת לרכוש מחשב PC לעריכת וידאו בתוכנת AVID, התקציב שעומד לרשותי עד 7000 ש"ח... קראתי את הדרישות באתר החברה אך אני אודה לכם אם תוכלו להציע לי מפרט מדוייק הכולל כרטיס מסך מסדרת nvidia quadro וכרטיס קול של sound blluster. אני מעוניינת לעבוד בשני מסכים ויש ברשותי מסך אחד כך שהמפרט צריך לכלול מסך אחד (לא דק), עדיפות לכרטיס מסך עם אפשרות לחיבור מוניטור אנלוגי TV. בנוסף אני זקוקה לכניסת firewire לחיבור מצלמת DV לדגימה ולהורדת הסרטים (הבנתי שלרוב כלול בלוח האם). אני מעוניינת גם בסט רמקולים איכותיים (וסאב) ובאל פסק. יש ברשותי את תוכנת ההתקנה ואת הAVID exspres pro אני סטודנטית לקולנוע במכללת ספיר... (במידה ותעודת סטודנט יכולה להוזיל את המחיר...) תודה...
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש אשמח לקבל המלצה בבקשה. יש לי כרטיס מסך HD3650 AGP והבנתי שאין כבר איך להציל ממנו משהו זכרונות יש לי את זה: 3 חלקים של PC3200 512MB DDR 200MHZ אני צריך לקנות ככה: ספק, לוח אם, כרטיס מסך, מעבד, ונראה לי שזהו תודה רבה לעוזרים הנחמדים
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
התקציב עד 4000 ש:ח למשחקים כולל הכל לא מקלדת עכבר ומסך ראיתי כמה מפרטים אבל השאלה היא אם כדאי במקום מעבד E8500 ו כרטיס 9800GT 512MB ולוח P5Q , לשנות למעבד Q9400 ולכרטיס 9600GT הלוח ישאר P45 אסוס או גי'גהבייט
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט , סרטים ומשחקים קלים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח וכונן DVD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 עדיך שקט במסגרת תקציב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא, אני מרכיב לבד 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אין חנות ספציפית. 9. האם יש בקשות מיוחדות…
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
החלקים שאני צריך הם מעבד, לוח, זיכרו,ן כרטיס מסך, מארז ומסך חשבתי על המפרט הבא אשמח להצעות יעול תודה מראש לוח אם 398 ש"ח GIGABYTE GA-8I945GZME-RH מעבד 547 ש"ח Intel Pentium D 820 2.8GHz 2x1 MB זכרון 350 ש"ח TWINMOS 512MB DDR2 667MHz Cl5 מארז 213 ש"ח FOXCONN TLA+ 397 + 300W מסך 1140 ש"ח PROVIEW 19'' 5ms FV926W LCD סה"כ 2650 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עריכה גרפית ולימודים * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI USB3 * כרטיס מסך? צריך שיהיה כרטיס מסך ברמת טובה. * בלוטות? דרוש * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HHD 320GB חובה 7200rpm * כונן CD/DVD? צורב? עדיפות לכן- לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל רצוי אחריות ממקור אמין תודה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב לאחותי שגרה בחו"ל, התקציב שלה הוא עד 400$, המחשב ישמש לאינטרנט וסרטים בעיקר, מכיוון שהמחשב יהיה בסלון ויחובר למסך הגדול בסלון אני מעדיף (לא חייב אבל נראה לי מומלץ) שהוא יהיה עם מארז שוכב (כמו HTPC). אני חושב שהכי טוב יהיה לקנות מהחנות http://www.newegg.com/ שוטטתי לי קצת באתר אבל לא ראיתי משהו שאני חושב שיכול להתאים ואשמח לעזרה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני רוצה לבנות אותו בעצמי. יש לי תקציב של עד 2800 שקל וזה אמור להיות מחשב לאינטרנט, סרטים וסדרות, שירים וקצת משחקים. אני רוצה לקבל דעה על המפרט, מה אני יכול לשנות בו, אם כל הרכיבים יכולים להסתדר לי למחשב אחד ואין לי פה סתירה של רכיבים, ואם אפשר גם להסביר את עצמכם בתשובתכם. INTEL CORE 2 DUO E8400 3.0GHZ 1333MHZ 6MB 64BIT LGA775 BOX - 937 OCZ DDR2 VALUE 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL5 - 242 JSP-TECH H-550 SIDE WINDOW - 123 SPARKLE SP860T512 GEFORCE 8600GT 512MB DDR2 DUAL DVI PCI-E - 380 gigabayte GAP35CDS3R - 554 NEC AD7200A -120 WD2500KS Western Digital 250 GB - 254 מאורר למארז 8ס"מ - 14 ש"ח סה"כ 2654 חשוב לי שהלוח אם יהיה מותאם גם לDDR3 שבב…
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מארז BareBone מהסוג הקטן כמו המארזים של Shuttle.... איזה מבין המחשבים הקטנים האלה בארץ הכי מומלץ בתקציב הנ"ל? תודה רבה מראש, ניר.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
היי . אני חדש פה . נעים מאוד . אשמח אם תעזרו לי . המפרט הוא עבור משחקים (לא בהכרח הכבדים ביותר) , פוטושופ , פיתוח אתרים . AMD ATHLON X2 3800 AM2 מעבד DFI INFINITY AM2 צ'יפסט NFORCE4 לוח TWINMOS 512MB DDR2 667MHZ X2 = 1GB זכרונות WD 160GB 7200\8MB SATA2 160JS דיסק קשיח GIGABYTE GEFORCE 6600 256MB DDR2 כרטיס מסך DVDRW LG GAS-H10A צורב FLOPPY מארז + מקלדת + עכבר + רמקולים מסך דק PROVIEW 723 8MS 4265 ש"ח אני לא מבין הרבה אבל המוכר שם הכריז שזה "מחשב פצצה" .זה נכון ? אשמח לקבל כל הערה . האם המחיר בסדר ? האם הוא נמצא בתוך ההוזלות הענקיות שהיו למעבדים לאחרונה ? תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לוחות אם של אינטל 1. P5KPL-AM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E, HDAudio 2 P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio אז רציתי לדעת איזה לוחות אם של amd באותה רמה של אלו .... ומעבד Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray איזה מעבד של amd מתאים ברמה של זה ....... ומה עדיף9500gt או 9400gt או 9600gt או בכלל את hd4650 בבקשה תעזרו לי זריז אני רוצה ללכת היום לקנות
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום, זקוק להמלצה של מפרט למחשב (ללא מסך) המיועד לסרטים, משחקים ופוטושופ. אני משתמש ביתי ממוצע ובפוטושופ מעל לממוצע. במפרטים המומלצים קיים מפרט רב תכליתי בעלות 3065 אך לא ברור אם עונה לצרכיי. אודה להמלצתכם.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
מחשב למישחקים חשוב שיהיה מעבד של קווארדו
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
המפרט הסופי: Intel Core 2 Duo E6300 Box Dfi Infinity 975X /G TWINMOS 512MB DDR2 667MHz Cl5 5300 X 2 Westren Digital WD2500KS 16MB Buffer 250 GB Leadtek WinFast PX7600GT Extreme TDH 256 - האקסטרים! LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 - שחור מארז COMPUCASE CI-6A19 + ספק כח 400TRT 20/24P + מאוורר נוסף לזה שבא עם המארז. סה"כ: 4736 ש"ח איך? מגיע יום חמישי זה כולל התקנת מערכת הפעלה והרכבת המחשב. והמארז הרבה יותר יפה מאיך שהוא נראה באינטרנט, אלגנטי כזה, עם פילטר אוויר מקדימה.... הזמנתי היום...
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לקנות מחשב ביתי (כולל מסך והכל...), שיהיה מיועד לרוב למשחקים, גלישה באינטרנט, וידאו ומוזיקה. התקציב הוא בין 3500-4500 שקלים (אפשר לחרוג ממנו במאתיים-שלוש מאות שקלים לכאן או לשם....). חשוב לי להדגיש כי המחשב אמור להיות מחשב שיחזיק מעמד בסביבות השלוש-ארבע שנים... וחשוב לי שהמסך יהיה LCD. במידה ומישהו יוכל להמליץ לי על מפרט שיתאים לצרכיי, במגבלת התקציב שלי, אשמח מאד. תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מחשב המיועד לשימוש הסבים - אופיס, אינטרנט וניהול תמונות (סטילס) ממצלמה דיגיטלית. לא נדרש ציוד הקפי, קיים רישיון XP HOME (שעובר ממחשב אחר שסיים את חייו) וכמובן נדרשת הרכבה והתקנה. נכדים ישתמשו גם הם מפעם לפעם במשחקים קלים ומשחקי אינטרנט. יש חשיבות רבה לאיכות הרכיבים במטרה לצמצם תמיכה טכנית ע"י בני משפחה אחרים בבעיות חומרה אפשרי לחרוג קצת בתקציב (ומצד שני לא נדרש דיסק גדול)
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני יודע בתור משתמש ותיק פה שאני חוטא כשאני מתכוון לקנות מחשב מאתר מכירות,אבל אני צריך מחשב רק לאינטרנט מוסיקה והורדות בלי משחקים לכן בגלל שאני קונה XBOX360 למשחקים אני רוצה מחשב הכי זול לזה הנה המפרט: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HI925 אם יש משהו יותר טוב אנא המליצו אבל מקסימום אפשר להוסיף עוד 50 שקל
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב טוב למטרת סרטים ושירים עד 3000 שח מה שהכי חשוב לי זה קיבולת גדולה של הארד דיסק. לפחות 250 GB והדבר השני הוא עבודה מהירה בסביבת וינדוס. מבחינת משחקים אין צורך להשקיע - העיקר שיפעיל לי לפחות פרו אבולושיין במצב טוב. גם חשוב שיריץ ויסטה בלי בעיה אין צורך במסך
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
המחשב נקנה לפני בערך שנתיים. AMD Athlon 64 3200+ Abit NF3 Samsung 512mbX2 Radeon 9500 PRO אני צריך שמשחקים חדשים יעבדו עליו טוב עם גרפיקה טובה, התקציב הוא בערך 300$ (אני קונה בארה"ב).
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
* המחשב ירכש בישראל * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים\עומס בינוני, צפיה בסרטים * היכן אני אשתמש במחשב: בד"כ על שולחן עבודה, לעיתים אני אקח אותו לילומדים ומקומות אחרים * גודל המסך? 14 אינץ' (אני רואה שהרבה אנשים רוכשים 13 אינץ', זה לא קטן מדיי? זה כבר בתחום ה-ultraportable לא?) * משקל רצוי? פחות מ- 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי שהסוללה תחזיק יותר מ-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) הייתי רוצה יצאת DVI או HDMI כדי לחבר למסכי HD נפרדים. * בלוטות? לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא קריטי, 160 ג'יגה יספיק. * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא קריטי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo, dell, Asus…
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה מפרט ממולץ למשחקים ללא OC , התקציב הוא 4,500 אני צריך גם מסך 19' חשוב לי שיהיה 2 GB , אין לי בעיה שיהיה כרטיס DX9 טוב שיחזיק לי משחקים ברמה גבוהה ביינתים. אני קצת מתלבט אם עדיף לי AMD או אינטל בגללל התקציב אשמח לשמוע את דעתכם . תודה
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
תקציב 5K יש לי העדפה ל920 I7 אבל אם מישהוא ימליץ לי על משהוא אחר זה יתקבל בברכה המחשב אמור להריץ משחקים כבדים ברזולוציה של מסך 22 אינצ' (רצוי שלכול החלקים יהיו אופציות עתדיות) אני גם לא מתכנן לעשות OC רציתי גם לשמוע מה אתם חושבים על לוח ASUS P6T DELUXE
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-