עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Bentel,

בס"ד שלום לכולם לפני הכניסה לשולחן עבודה המסך שחור והדיסק קשיח מפסיק לעבוד (המנורה שלו לא נדלקת). זה קורה מס' פעמים עד שהוא עולה. כשהוא עולה יש הודעה שהמחשב שיחזר את עצמו אחרי שגיאה חמורה. ניסיתי להחליף בין הזכרונות אבל זה לא עוזר

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  2. Started by alon276,

אוקיי, אני רוצה מפרט נחמד ב4K + מסך 22". הינה מפרט שהכין חבר: http://tms.co.il/preview/spec/rgfmpdxl עכשיו יש שם רק 250GB בהארדיסק. אני רוצה 500 (הוא אמר לי הכי טוב זה סמסונג). שיפורים? היענות? מישהו רוצה אולי לתקל אותו עם מפרט חדש לגמרי? ואם לא - אז אני רוצה 2GB זיכרון בסטיק אחד (אלא אם כן זה ממש לא שווה) כי פשוט אני אולי ארצה להוסיף עוד 2GB בעתיד. תודה רבה עריכה: אהה שכחתי. איך אני מסדר בחדר 5 רמקולים? ואם אין לי מקום להם? אז כבר עדיף לי 2.1 ולא 5.1? תודה. עריכה 2#: דבר אחרון חביב, אני רוצה לעשות גם OC. זה מפרט טוב לOC, הקירור גם מספיק? עריכה 3# ואחרונה חביבה D: אני גר ברמתה שרון, כלומר במרכז. זה גובל עם הרצליה ויחסית קרוב לתל אביב (20 - 30 דקות נסיעה ב…

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  3. מחשב לחברה שלי. היא רק גולשת ושומעת שירים במחשב . וגם משתמשת באופיס. לא משחקת בו או משהו. תודה

4. צריך מפרט לגרפיקה דו מימדית (בתוכנות פוטושופ אילוסטרייטור ואינדיזיין). לא מתכנן אוברקלוק. בקשות מיוחדות, מארז בצבע כסף, לוח עם תמיכה בraid (מתכנן raid לפחות בעתיד), כולל מערכת הפעלה בעברית.

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  5. Started by anri,

היי, הרבה מאוד זמן לא הייתי פה ואני שמח לחזור כפי שכתוב בכותרת, אני זקוק למפרט (לחבר) ב 4,000 מקסימום ! המחשב אמור לשמש למשחקים (תנסו לעשות מה שאפשר בתקציב הזה, אני מקווה מאוד שתצליחו) תודה מראשש חבר'ה

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  6. Started by roey12,

מחשב המלצה למחשב נייד שיריץ סרטי HD, עם זיכרון גבוה שיכול להריץ כמה תוכנות (פוטושופ, ויסואל סטודיו, אמיול וכל מיני בלי להיתקע) אם אפשר שיריץ משחקים כמו FOOTBALL MANGER ברמה הזאת מה טוב... חשבתי ללכת על lenovo u350. מחכה להמלצות, כי אני מעוניין לקנות את המחשב עוד שבוע בחו"ל...

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  7. Started by Norm4nde,

אז ככה צריך מחשב ללא צורך במקלדת עכבר ברמקולים ב 3K למשחקים כבדים... הבעיה זה המסך שלי הוא לא משהו... החברה היא PR0VIEW הוא בגודל 17/19 ולא שטוח... תעייצו לי אם כדי לקנות מסך חדש או להישאר איתו...

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  8. Started by davidt99,

שלום, ברצוני לקנות מחשב שיענה על הצרכים הבאים הבאים: מטרות המחשב: ישמש כתחליף למחשב שולחני, משחקים קלים, גלישה ואופיס גודל המסך: 15.6 משקל רצוי: סטנדרטי האם נדרש זמן סוללה ארוך: סטנדרטי, משהו כמו 3-4 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI ו-USB3 בלוטות: לא חובה גודל מינימלי של כונן קשיח: 500GB כונן CD/DVD? צורב: כונן DVD כונן Bluray: ממש לא האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  9. שלום חבר שלי רוצה לקנות ספק כח שיספיק למחשב החדש שלו ויש לנו ויכוח קטן אם יחזיק לו את המערכת : 500W של COOLER MASTER או עדיף SEASONIC 500W SS-500ET כי פשוט נגמר התקציב. והשני יותר יקר השאלה אם זה באמת שווה את ההוספה של הכסף

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  10. אהלן אנשים! החלטתי לקנות ACER 5672 שהמפרט נמצא כאן : http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=2750&catcode=507 עכשיו יש לי כמה שאלות... מישהו מכיר את אייסר? יש בעיות מיוחדות שכדאי לי לדעת עליו? זה שלא רשום במפרט של ירדן פיסי שיש למחשב הזה יציאת SVIDEO יכול להעיד שבאמת אין לו? למרות שהכרטיס מסך הוא ATIX1600 512 MB? ולשאלה החשובה ביותר... בעקבות עדכון המחירים ב AMD צפוי לדעתכם גם עדכון מחירים באינטל שבעקבותיו בעצם עדיף לי לחכות כחודשיים? (צריך את המחשב לסביבות אוקטובר). או שאין מה לפתח ציפיות לגבי הדגם הזה? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  11. שלום, כבר הרבה זמן שאני מחפש מחשב נייד. אני לא מבין גדול בזה ואת העיקר עושים חברי. אולי אוכל להעזר בכם ולא לשגע להם את השכל בבורות שלי. מה אתם אומרים על המחשב הזה? http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22200&cf=zap אם המחשב לא משהו או שיש מחשב טוב יותר לצורכי אז: * מטרות המחשב? לימודים, סרטים, ודברים שיגרתיים * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? נמוך... אך לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? די * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל *מחיר- עד 3000 כמו כן האם יהיה שווה לי לקנות את המחשב בחול? או שזה לא קריטי וזה סתם יעשה בעיות.

12. Started by Talker,

1.התקציב הנו 5000 ש"ח בלבד ללא חריגות כלל! 2. משחקים כבדים לשנתיים וחצי הקרובים שירוצו על HIGH/V.HIGH! 3. לא זקוק לציוד היקפי. 4. צריך צורב DVD טוב. 5. רצוי מאוד מארז יפה אך שיהיה שקט יחסית (אני לא פריק של שקט) וכמובן שיהיה איכותי ומקרר מספיר טוב (NZXT Tempest יהיה נחמד לדעתי). 6. לא מתכנן OC ולא CF עתידי! 7. יש לי מסך LCD של סמסונג מדגם SyncMaster 203B בגודל 20 אינץ'.

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  13. Started by גוב,

במפרט "מערכת מחשב לקולנוע בייתי בתקציב של 2500 ש"ח - ללא מסך" כתוב בתיאור שללוח "יציאות DVI ו SVIDEO ו HDMI". http://hwzone.co.il/specslist/view/81/#; נראה לי שכרטיס האם לא תומך ב-SVIDEO.... האומנם ? ביי-אורן

14. Started by roi.amitay,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב משרדי חזק אשר ישמש אותי לעבודות יומיות (אנטרנט קצת סרטים) וגם בנוסף עבור עבודה (חישובים מורכבים בתוכנות שונות - צריך CPU חזק אבל לא יותר מדי). ללא כרטיס מסך (אולי ירכש בהמשך) מארז לא חייב להיות הכי שקט בעולם אבל גם לא ממש רועש וללא אורות וחלונות וכאלה. הייתי מעוניין לעשות גיבוי בתצורה של mirror אבל אני מבין שמחירי הדיסקים הקשיחים היום מאד גבוהים אשמח לשמוע לעצתכם בנושא. יש לי ציוד היקפי. מקווה שזכרתי הכל תודה

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  15. Started by ohadc,

שלום, לא מזמן אחותי קנתה מחשב נייד של LG דגם E200-A.CB19E. אני מחפש בשבילה כבל לחיבור המחשב לטלויזיה. אחרי בירור קצר הבנתי שיש כניסה לכבל HDMI אך זה לא עוזר מכיוון ואין לה פלאזמה/LCD. האם יש דרך אחרת לחבר המחשב לטלויזיה ולצפות בסרטים ? אודה לתשובתכם

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  16. Started by Lahad,

שלום, מחפש לקנות מחשב נייד לצורכי אינטרנט,סרטים מוזיקה (סרטי HD) , ומשחקים ברמה נורמלית +- עד 5000 ש"ח. עדיפות למעבד של אינטל, ו 2-4GB RAM במהירות טובה. 250-320 GB הארד דיסק אשמח אם תוכלו לייעץ או לספר על דגמים שאתם מכירים + מקום טוב לרכוש! עדיפות למסך כמה שיותר קטן. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  17. Started by yochaitb,

אח שלי ביקש מפרט למשהו שנקרה "מתמטיק לאב", הבנתי שצריך מחשב חזק עם כרטיס מסך של 200-300 ש"ח. הוא ביקש: מעבד E6750, וכרטיס מסך: 8400GS. שאלות כלליות שלי: מה החשיבות של הספק פה? בגלל הכרטיס מסך אני לא רואה סיבה להביא מותג, יש חשיבות אם זה יהיה של JSP TECH? 2.הוא לא עושה אוברקלוקינג, או שימוש אחר במחשב.איזה לוח אם מומלץ ולמה?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  18. Started by muli900,

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=345&CatCode= ואת כל השידרגים שיש שם אני משדרג.. כדאי לקנות את המחשב??

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  19. האם במחשבים ניידים בהם מפורסם שכ.מסך שלהם הוא לא על הלוח על מחובר באפיק PCI-EXPRESS*16, החיבור הוא זהה לחיבור במחשב שולחני השאלה היא האם ניתן לקנות מחשב נייד עם כרטיס על הלוח ולהוסיף לו כ.מסך באפיק PCI-EXPRESS*16

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  20. מחשב מיני ללינוקס בין 500 ל 700 שח כולל הכל.... מה יתאים? מיועד לגלישה ברשת אפשרי מאמזון או חנות אחרת בחול כל עוד לא מסובך להביא 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עניתי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עניתי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. צריך הכל לא כולל הרחבת אחסון 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שקט לגמרי אם מומלץ 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המח…

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  21. Started by drorr,

מחשב כולל מסך למטרות הבאות עבודה משרדית סרטים תוכנות גרפיות(אוטוקד,פוטושופ וכו) אינטרנט קצת משחקים בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  22. Started by alons126,

שלום לכולם ;D 1)כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה שלה אז התמונה חתוכה כאילו התמונה שהמחשב משדר תמונה גדולה מהטלוויזיה..איך מסדרים את זה? 2)יש סיכון בעדכון הדרייברים שלי המחשב? אפשר לינק או משהו להורדה של עידכונים אם יש פה בפורום?כי אני לא מצאתי... 3)עם אני יקנה WIN 7 ויתקין יקרה משהו לאחריות? מדובר בנייד DV5-1130 HP Pavilion עם VISTA SP2 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  23. נתחיל בתקציב, ונעזוב אותו במנוחה. אינו רלוונטי כרגע. הדרישות הן יותר עליה מהירה, ואפשרות שדרוג קדימה. כרגע יש לי את אותו המחשב כבר שנתיים, Q6600 שנמצא כבר שנה ב OC ל 3.2 על לוח אם של G35, והגיע הזמן להחליפו. בנוסף יש לי מארז kandalf, שמשרת אותי לא רע כולל איורור נוסף, אבל אני לא בטוח האם כדי להחליפו כי כבר היום עם שני כרטיסי מסך בפנים (4850 ו 3870x2), הוא נראה לחוץ מבחינת רוחב. ספק כוח יש לי היום 650 של HEC שנראה שמתחיל להיגמר לו הכוח. בנוסף אני מריץ בתוך המחשב היום עוד 2 מחשבים ב vmware, ותוך כדי היום אם אני פותח משחק, מרגישים את העצבים של המחשב (ושלי). מסך יש לי שניים כרגע של 22", כשבעתיד כנראה אחליף אחד מהר ב 24" לרזולוציות גבוהות יותר. אז נתחיל במה שאני מתכוון כרגע, ו…

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  24. Started by idani1983,

אני צריך בבקשה מפרט ממולץ למשחקים ללא OC , התקציב הוא 4,500 אני צריך גם מסך 19' חשוב לי שיהיה 2 GB , אין לי בעיה שיהיה כרטיס DX9 טוב שיחזיק לי משחקים ברמה גבוהה ביינתים. אני קצת מתלבט אם עדיף לי AMD או אינטל בגללל התקציב אשמח לשמוע את דעתכם . תודה

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  25. צריך מפרט ב-2000 ש"ח שיחליף את המחשב מבוסס ה-Pentium 2 המזדקן. המפרט לא צריך לכלול ציוד הקפי, לא כוננים קשיחים ולא כוננים אופטיים.

• 3 תגובות
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים