ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
מתעניינת ברכישת מחשב חדש לעבודה (תיכנות אופיס ועריכת סרטונים) ובמקביל משחקים כגון מיינקראפט ופורטנייט לילדים בני 11 ו-9. המחשב הוכחי מייצר תקיעות רבות במשחקים. תודה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
השימושים העיקריים במחשב: אופיס וגלישה שימוש משני (בשום אופן שלא יבוא ע"ח השימושים העיקריים): משחקים (לא חדשים) כמו spellforce 2 בעיקר מלפני 4 שנים ומעלה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטרימינג לטלביזיה , ושרת קבצים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). FLEX ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ישומש למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי : לא . 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפ…
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, הקרנת תכני לאלסידי עריכה מוגבלת בפוטו שופ. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש? אינטרנט ומעט עם פוטו שופ, הורדת תכנים מהאינטרנט והקרנתם על אלסידי 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקיפי 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)?לא 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? אני רוצה מערכת הפעלה נראה לי win 7 אבל פתוח לשינויים 7. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אני גר באזור ב"ש. תודה מראש לכל המתייחסים מעבד: AMD Athlon X3 450 3.2Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3…
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי eee 1005ha של asus המחשב מגיע עם HDD מחולק כבר ל 2 מחיצות שבאחת מן הסתם יושבת מערכת ההפעלה. אבל בשניה יש את amd64 i386 פולדרים. ככה שאי אפשר להתקין עליה את win 7. ניסיתי לחלק למחיצות חדשות את D אבל אני לא מצליח. אני משתמש ב easues partition master לחלק למחיצה חדשה אבל אני לא מצליח להפעיל אותה כמחיצה אלא רק כמקום ריק שלא מנוצל. למשהו יש רעיון מדוע? תודה
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
חבר שלי נשרף לו הלוח של Asrock ויש לו מעבד של פנטיום 4 2.4 סלרון הוא רוצה לשדרג את הלוח והמעבד ללוח ומעבד כפול ליבה של amd אבל יש בעיה אחת קטנה יש לו כרגע גיגה זיכרון של ddr רגיל וכרטיס מסך agp*8 שהוא צריך לחבר ללוח החדש יש סיכוי למצוא משהוא טוב בסכום הזה 1400 ש"ח ולמטה ועדין להשתמש בזיכרונות הללו ובכרטיס מסך תודה לכול העוזרים אבי
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
מפרט שחשבתי עליו - עדיפות לKSP, חובה 1TB, FIREWIRE. לעבודה בפרימייר ואפטר אפקס ברמה קלה. מעבדי אינטל כמות מחיר סה"כ Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB 1 1400 1400 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS כמות מחיר סה"כ P5QL-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 2.0, 1394a 1 570 570 זכרונות DDR II 800Mhz כמות מחיר סה"כ 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC 1 290 290 כרטיסי מסך Sapphire כמות מחיר סה"כ HD 4870 1GB Toxic GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 1 1060 1060 דיסקים קשיחים Western Digital כמות מחיר סה"כ 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II 1 485 485 צורבים LG כמות מחיר סה"כ DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE 1 110 110 כבלים מתאמים ו…
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
האם יש יתרון מובהק לאחד מהבאים (לאינטרנט, סרטים משחקים קלים וגם ישומים גרפיים - פוטושופ ואנימציה בסיסית): קישור ראשון: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21110 מאפיינים (ASUS K55VD) i5-3210M דיסק 750/7200 גרפיקה nVidia 610M 2GB מחיר 3500 קישור שני: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21365 מאפיינים (ASUS K56CM) i5-3317U דיסק 750/5400 גרפיקה 2GB GT635M מחיר 3700 כמו כן חייב אחריות בינלאומית מלאה וזה מצמצם אפשרויות (סמסונג למשל) אבל אשמח להצעות נוספות במחיר הנ"ל
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
השימוש יהיה בשביל ילדה בכיתה ה' --- > עבודות בוורד + איסיקיו + שירים + משחקים בוואלה!כיף ואתר טיפו =] התקציב למחשב עצמו הוא עד 1500 ש"ח כשצורב כבר יש לנו. חוץ מזה אנחנו מעונינים להוסיף מסך LCD עד 800-900 ש"ח. תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אוקיי, אני רוצה מפרט נחמד ב4K + מסך 22". הינה מפרט שהכין חבר: http://tms.co.il/preview/spec/rgfmpdxl עכשיו יש שם רק 250GB בהארדיסק. אני רוצה 500 (הוא אמר לי הכי טוב זה סמסונג). שיפורים? היענות? מישהו רוצה אולי לתקל אותו עם מפרט חדש לגמרי? ואם לא - אז אני רוצה 2GB זיכרון בסטיק אחד (אלא אם כן זה ממש לא שווה) כי פשוט אני אולי ארצה להוסיף עוד 2GB בעתיד. תודה רבה עריכה: אהה שכחתי. איך אני מסדר בחדר 5 רמקולים? ואם אין לי מקום להם? אז כבר עדיף לי 2.1 ולא 5.1? תודה. עריכה 2#: דבר אחרון חביב, אני רוצה לעשות גם OC. זה מפרט טוב לOC, הקירור גם מספיק? עריכה 3# ואחרונה חביבה D: אני גר ברמתה שרון, כלומר במרכז. זה גובל עם הרצליה ויחסית קרוב לתל אביב (20 - 30 דקות נסיעה ב…
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
צריך מפרט לגרפיקה דו מימדית (בתוכנות פוטושופ אילוסטרייטור ואינדיזיין). לא מתכנן אוברקלוק. בקשות מיוחדות, מארז בצבע כסף, לוח עם תמיכה בraid (מתכנן raid לפחות בעתיד), כולל מערכת הפעלה בעברית.
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
* מטרות המחשב - בעיקר אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים. * גודל המסך? 13.3 אינצ' * רזולוציית המסך? לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מאוד חשוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? באיזור 500GB. * כונן אופטי? כדאי, לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. קנייה בארצות הברית. חיפשתי קצת ומצאתי כמה מחשבים שאולי מתאימים: Sony VAIO S Series 13 SVS13122CXW Notebook Computer (White) http://www.bhphotovideo.com/c/product/890764-REG/Sony_VAIO_S_Seri…
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
זה מה שהציעו לי מוכן ב KSP core 2 qued q8400 1333MHZ s 775 4 MB Tray כרטיס מסך zotac 9600gt synergy 1gb gddr3 dx10 hdtv dvi pci-e לוח אם : gigabyte ep45-ud3l s775 c2q 1600 MHZ INTEL P45 DDR 2 1066 PCI-E 2.0 מאווררים וגופי קירור generic cpu cooler for s775 זכרונות ddr 2 800mhz 2gb kingston value אם אני יוסיף 150 שקל יהיה 4 ג'יגה ואני יוסיף.. צורבים lg dvd +-rw gh22ns x22 blach sata כרטיס קול on board 7.1 chennel audio ספק כוח hec 500te-tf 500w 2x*8cm fan 24 pin 2960 ש"ח יקלול גם עכבר רמקולים ומקלדת ואני יוסיף 150 שקל לעוד 2 ג'יגה ראם... תודה מראש לעוזרים תציעו דברים
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
המחשב הוא לידידה בת 17 שמן הסתם לא משחקת במשחקים כבדים מידי אלא עיקר עבודתו של המחשב תיהיה גלישה באינטרנט וללימודים. תודה מראש לעוזרים ..
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
חבר הרכיב לי את המפרט הבא : http://www.tms.co.il/preview/spec/esvcwf6u 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם שווה את ההוצאה אז לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. team fortress 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל המסך שכלול במפרט הוא 23" -לאילו הגדרות גר…
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי הצעה לרכישת מחשב ואשמח לקבל את חוות דעתכם אם המפרט מתאים לי או שיש רכיבים שצריך לשנות. אני משתמשת בתוכנות האדריכלות : אוטוקאד, רוויט, סקצאפ, לומיון, ויריי, ותוכנות אדובי. להלן המפרט של המחשב שקיבלתי : מעבד INTEL I7 10700 מאוור מעבד ANTEC A40 PRO זיכרון 16 גיגה DDR4 KINGSTON 2666 לוחם אם GIGABYTE z490 ud דיסק קשיח 500 MZ-V7E500BW (970 EVO) M.2 מארז GX202 BLUE LED ספק ANTEC VP550P PLUS 80+ כרטיס מסך NV…
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד 17". השימושים העיקריים הינם גלישה באינטרנט, עבודה (מייל ואופיס בגדול), צפייה בסרטים/סדרות וקצת משחקים (אני משחק בעיקר CS:GO בתכלס). מאוד חשוב לי שהוא יהיה 17" ולצערי אני לא יכול לקנות נייח. אחד הדברים שראיתי בסגנון זה המחשב הנ"ל - https://ksp.co.il/?uin=38034&select=.268..271..1358..413.. האם יש לכם המלצות בנושא? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
היי, אני צריך לבנות מפרט סביב ייעוד של תוכנות הנדסה. התוכנות העיקריות הן MATLAB ו-ANSYS ואני מעוניין במפרט חזק שיריץ את התוכנות האלה בצורה הטובה ביותר. אלה תוכנות שתומכות בריבוי ליבות כך שזה הכיוון.. אין כוונה ל-OC, יש צורך גם בציוד היקפי אך ללא רמקולים וכשהמסך יכול להיות גם 19''.. עיקר ההשקעה היא במחשב עצמו. תקציב? יכול להגיע גם ל-5K אבל אם אפשר בפחות אז למה לא. תודה ליועצים!
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
המטרה שלי במחשב הזה , היא שהוא יהיה בנוי מרכיבים איכותיים, שיעבוד בצורה הטובה ביותר שאפשר להשיג. אני לא מחפש מפלצת גראפית במחיר זול, אני מחפש מחשב איכותי, רציני, וכן, עם כרטיס מסך סביר, (8400-8600) בשום פנים ואופן לא ATI. נ.ב: אני לא צריך כלום, מחשב נטו, בלי רמקולים, מקלדת, עכבר וכ' וכ'. אז, אשמח לקבל מפרט. תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
המחשב משמש לצרכים ביתיים ואני מעוניים שיהיה בעל איכויות סבירות-טובות התקציב הוא עד 4500 שח אולם אין חובה לנצל את כולו מדובר בהיתקנים פנימיים בלבד ואין צורך לשלם על תוכנות וכד'. מעבד- Intel Core 2 Duo E8400 Box 900 שח לוח אם- Gigabyte GAEP43CDS3 600 שח דיסק קשיח פנימי Western Digital Caviar Blue 500GB WD5000AAKS 320 שח כרטיס מסך- Gigabyte GV-N98TOC-512H 700 שח זכרון פנימי- G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ CL4 200 ש"J מארז מחשב Thermaltake LanBox Lite (VF6000BNS 450 שח מסך- מסך מחשב LG W2353V 1200 ש"ח סה"כ 4300 אשמח להצעות לשיפור תיקון. ברצוני לרכוש את המחשב במהרה. אינני מעוניין ב oc
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
בעבר הייתי נותן את המחשב לחנות zigzag2000 היה שם טכנאי מאוד מוצלח שפתר לי הרבה בעיות אני לא יודע אם הוא עדיין שם מאוד מרוצה מהשירות והאחריות שניתנה לי מהם. המחשב עבד שנים פיקס אבל הגיל נותן את אותותיו ואין ברירה אלא להחליף. החנות נתנה אחריות על השילוש למרות ששאר המחשב לא נקנה מהם שזה גם פלוס רציני. העניין שמרבית החלקים שאני מעוניין בהם לא כל כך זמינים ואני אוהב לקנות מה שאני רוצה ולא מה שבמלאי כרגע בחנות. אני מעוניין להחליף שילוש ולהישאר עם שאר החומרה. מצד שני המארז והמאווררים עם קילומטרז רציני וכל העסק שם דורש ניקוי יסודי. לי האמת שאין כוחות לעשות את זה. השאלה אם במעבדות גם מוכנים לפרק את הכל לנקות ולהתקין מחדש כולל סידור כבלים וכו' אשמח לשמ…
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לכל העוזרים בדבר 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל הכל אך ניתן גם לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית אינטרנט וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו מיוחד שדורש התייחסות (אופיס) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים לדוגמא manager ואסטרטגיה, crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גוד…
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
מצאתי הצעה למפרט במחיר אטרקטיבי מבחינתי: « לוח אם » דגם: ABIT NF-M2F סוג ציפסט: GF6100 מהירות : 2000 כרטיס קול משולב: 6 ערוצים כרטיס רשת: GigaBit Lan יציאת T.V OUT: לא תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE: כלול אחריות : 3 שנים כ.מסך : nVidia GEFORCE 6100 אחריות : 3 שנים « דיסק קשיח » יצרן: Westren Digital טכנולוגיה: SATA2 נפח איחסון: 250GB מהירות: 7200 זכרון מטמון : 16MB אחריות: 3 שנים « מעבד » סוג מעבד: AMD Athlon X2 3800+ AM2 מהירות מעבד: 2000Mhz זכרון מטמון : 1MB אחריות: 3 שנים « מארז » סוג: Magnetics כולל ספק: 500W כניסות USB מלפנים: 2 כניסות USB מאחור : 4 « זיכרון » יצרן: SuperTalent נפח: 1GB (512MBX2 סוג זכרון: DDR 2 מהירות…
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב חדש. אבקש שתעזרו לי לתת לו מפרט שימצה את כל מה שאפשר בתקציב של 3500. הנה הדרישות שלו: -תקציב 3500. -מטרות המחשב: משחקים(לא יותר מדי להשקיע), סרטים, הוא DJ שעושה רמיקסים עם תוכנות מוזיקה כבדות. -צריך ציוד הקיפי. -לא צריך כונן דיסקטים אבל צריך צורב DVD. -נושא הקירור והעיצוב לא חשובים הרבה. -לא מתכונן OC. אבקש תשובות בהקדם. תודה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?4000 למחשב ו2000 למסך 2. מטרות המחשב? הכי חשוב תכנות, אינטרנט ואופיס אבל אני רוצה שגם משחקים ירוצו בכיף 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אני רוצה לקנות מסך אבל לא בטוח שבאותו זמן עם המחשב בסביבות ה2000 שקל 22 אינטש ומעלה 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צריך הכל חוץ מציוד הקפי עכבר מקלדת וכו' 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מה שאתם ממליצים 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עדיף שיהיה שקט יחסי 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? צריך הרכבת מחשב במעבדה בלבד 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב אבל …
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-