ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום, אשמח להמלצה לקניית מחשב נייד לשימוש ביתי (אינטרנט, אופיס, סרטים, minecraft) כולל מערכת הפעלה (ואופיס, אפשרי?) המון תודה מראש, מרב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי (אינטרנט, אופיס, סרטים, minecraft) מסך 15" HD אין צורך בציוד היקפי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? חלונות ואופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? …
-
- 7 תגובות
- 4k צפיות
-
-
זה המפרט שקיבלו מהחנות, איזה שינויים כדאי לעשות? המחשב צריך להפעיל תוכנות לא כבדות מידי, כמובן שהולכים לראות בו סרטים ואולי להפעיל משחקים לא חזקים מידי.. נראה לכם יעבוד פה OVERWATCH? כמה יעלה להוסיף פה כרטיס מסך סביר? מעבד אינטל Intel Core i7 6700 3.4Ghz 8MB Cache s1151 - Tray 1 21051 מאוורר למעבד Arctic Freezer 13 CPU Cooler 1 36620 לוחות אם למעבדי אינטל Asus H110M-K LGA1151, Intel H110, DDR4, PCI-E, VGA, DVI 1 37769 זכרונות Kingst…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
לצרכי גלישה מרובת טאבים באינטרנט, ועבודה אינטנסיבית עם אופיס. חשיבות גבוהה לאיכות הרכבה, משקל וזמן סוללה (אסוס?). רמקולים איכותיים יכולים להוות יתרון לא HP. תקציב: עד 3500 לא חשוב מאיזו חנות, אפשר גם מאתרים בינלאומיים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים באיכות גבוהה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים שיצאו ושעתידים לצאת המצריכים כרטיס מסך עם יכולת עיבוד חזקה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך כרגע, הגודל הוא 22 עד 24 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מי…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשדרג את השילוש (מעבד, לוח, זכרון), כך שיתאים לכרטיס המסך והכוננים (SSD+רגיל) הקיימים. האם ניתן שיתאים גם לספק הכח הנוכחי? המפרט הקיים הנוכחי: CPU: AMD Phenom II X4 965 3.4@3.8GHz MB: Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 Mem: OCZ 8GB DDR2 1066Mhz GPU: EVGA GeForce GTX 650 Ti 1GB HD: Kingston 120GB SSD SATA2 HD: Samsung 1TB 16MB SATA2 DVDRW: LG GH22 SATA x 22 Black Case: ThermalTake V3 Black Edition Power Supply: 430W ThermalTake Mice: Logitech MX510 GamePad: Logitech Dual Action Speakers: Altec Lansing ATP3 LCD: Dell 2209WA CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 13 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 ש"חא) האם לנצל את כל התקציב או לנ…
-
- 52 תגובות
- 14.1k צפיות
- 4 followers
-
-
שלום לכם. בעקבות תקלות חוזרות במחשב, נמאס לי ממנו ואני רוצה לשדרג את החלקים החשובים. המחשב מיועד לעריכת תמונות חובבנית+ פוטושופ/לייטרום אולי אוטוקאד, הזרמת סרטים למסך סלוני בכבל HDMI ,אופיס אינטרנט וכו' ולרוב אני עובד עם מס' תוכנות במקביל ועם הרבה חלוניות באינטרנט, יש לי מחשבה על O.C- התקציב עד 5500 ש' +-. הרכבתי 2 מפרטים שונים בלוח אם ומעבד - אשמח להצעות ושיפורים , עדיפות לאסוס. 1. לוח אם X99A II אסוס + מעבד 6800K 15M 6C 1A. לוח אם Z170A אסוס + מעבד 6700K. 2. זיכרון CORSAIR VENGEANCE LPX 2*16GB DDR4 3000MHZ CL15 , - הזיכרון מופיע בדפי נתונים של אסוס ב X99 אך ב Z170 לא מופיע. 3. כרטיס מסך GTX1060 DUAL 6GB GDDR5 אסוס . 4. יש ברשותי …
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב,יש ברשותי מחשב נייח דיי הרבה שנים אני אצרף מפרט בקובץ. השידרוגים שהוא עבר זה זיכרון ל 8 gb, זכרון ssd samsung evo 850 250 gb-מחובר רק ל sata2 מכיוון שאין חיבור sata 3 בלוח אם שלי והוחלף כרטיס מסך ל nvidia geforce gt 730 מכיוון שהכרטיס הקודם נשרף. המחשב דיי ישן נכון? נראה לי שהגיע הזמן להשתדרג והדבר היחיד שאעביר למחשב החדש זה זכרון ה ssd ככה נראה לי. רוב השימושים שלי זה גלישה וצפיה בוידיאו,אני רוצה שתהיה לי את האפשרות לגיימינג פה ושם במידה וארצה,וארצה להקליט מעט אודיו שלפי הבנתי מלבד מיקרופון טוב אצטרך גם כרטיס קול טוב או שזה לא קשור? יש לי מסך 24 דל ורמקולים הרמן קרדון ככה שאצטרך רק מחשב. התקציב הוא 2-3.5 אלף,איזה מפרט ומאיפה כדאי לרכ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה, והורדה צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p שתי מסכים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי, המחשב שלי מלפני כמה שנים, ולאחרונה התחיל "לקרטע" קצת. אני לא מבין הרבה, אבל ברגעים שיותר קשה לו לסחוב זה נראה כאילו הCPU והMEMORY בתפוסה גבוהה (לפי הטאסק מנג'ר, לא מעבר) זה קורה כשיש לי משחק רץ ברקע ואני מזגזג בינו לבין הבראוזר, כשיש לי יותר מידי חלונות פתוחים, כאלו. אני רוצה לשדרג מה שצריך, אבל לא בטוח מה עושה את הבעיה. אשמח לעזרה, מקווה שאני ממלא את זה כראוי: המפרט הקיים: CPU: Intel(R) Core(TM) i5-4570 CPU @3.20GHz 3.20 GHzMB: Gigabyte B85M-DS3HMem: 8.00GB Single-Channel DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28) GPU: Intel HD Graphics 4600 ATI AMD Radeon HD 7800 Series GPU:HD: Samsung SSD 840 EVO 120G SCSI Disk Device (SSD)HD: Seagate ST10…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז אחרי שחרשתי על הפורום הבנתי פחות או יותר מה אני רוצה. יש לי רק כמה התלבטויות. בעיקרון אני רוצה שהמחשב יתבסס על מעבד i5. אתם חושבים שכדאי ללכת על זה או על i3? זיכרון 8 או 16 ג'יגה. אני לא סגור על זה מה אתם חושבים שעדיף לצרכים שציינתי? אני משער ש-8 זה בסדר. ווינדוס 10 בקנייה עם המחשב, עדיף בעברית נכון? דיסק ssd של 250 ג'יגה ובנוסף עוד כונן קשיח. למרות שלא ניראלי שאצטרך כל כך הרבה מקום זה ממש זול. מה שנשאר לי בשביל להרכיב את המפרט זה מארז, ספק , לוח אם, בנוסף אני צריך מקלדת ועכבר נוחים לשימוש, צורב. בקשר למארזים וספקים אין לי מושג מה טוב ומה לא אני פשוט רוצה מארז נורמלי בצבע שחור שקט ושלא יהיה גדול מדי כי אין צורך. לאחר שיטוי באת…
-
- 15 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 1400 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה, אופיס, משחקים קלים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Office - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Hearthstone -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה: לפחות FHD. גודל: 13 - 14 אינץ'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש ברשותי שני מחשבים, כרגע אני עובד עם המחשב הנייד וחשבתי לשדרג אותו. מה זה זול ? בסביבות ה-600-700 ש"ח, אני מעדיף לא להשקיע יותר ואני לא משחק. מדובר בשימוש משרדי בלבד. מותקן עליו כרגע WIN10 64 BIT והוא בסה"כ עובד בסדר אבל אני מרגיש לפעמים שהוא מזייף, וקצת איטי. אני אוהב לגלוש עם הרבה טאבים פתוחים, אבל אני חושב ש8 GB RAM יהיה מספיק לצורך העניין הזה. חשבתי על הוספת SSD למחשב הנייד שעליו אני עובד ובזה לסגור את העניין, מה דעתכם? זה המפרט של המחשב הנייד מחשב נייד Samsung NP470R5E-X01IL סמסונג Intel Core i5-3230M 2.6Ghz] 8GB DDR3 1600MHZ[] AMD Radeon HD 8750M 2GB מחשב שולחני: (לא בשימוש כרגע) athlon II X3 455 @ 3…
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום וברכה, אני לא יודע אם זה קשור ממש לפורום הזה, אבל היה נראה לי הכי פחות לא מתאים... ובכן, שלחתי טאבלט של מייקרוסופט (surface pro 4) לתיקון במסגרת האחריות במייקרוסופט ארה"ב, הבעיה היא שמייקרוסופט לא שולחת לארץ, לכן הייתי צריך לתת להם כתובת של חבר בארה"ב שאני אשלח אליו והוא ישלח אליהם, הם ישלחו אליו בחזרה והוא ישלח אלי. עכשיו השאלה היא אם מישהו יודע מה המדיניות של מכס ומיסים בכניסה לארץ: א. האם מחשב שחוזר מתיקון חייב במכס או מס כלשהו (ובאיזה שיעור)? ב. בהנחה שלא, האם כשלא החברה שתיקנה שולחת אותו אלא החבר שלי שמתווך בינינו גם כן אני אוכל להיפטר מהמסים? תודה רבה! ישראל.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני זקוק לעזרה להמלצה למפרט טוב יש לי samsung 850 evo 250 gb ו אני זקוק להמלצות לגבי המפרט שבניתי Intel Core i5 6600K 3.5Ghz 6MB Cache s1151 - Tray מעבד Arctic Alpine 11 PLUS CPU Cooler מאוורר למעבד Gigabyte GA-H170M-D3H LGA1151, Intel H170, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI לוח אם Kingston ValueRAM 2x8GB DDR4 2133Mhz CL15 Kit ראם Corsair 650W Active PFC 80+ VS650 PSU ספק Corsair Carbide 200R Black Compact Case No PSU מארז פתוח להצעות אחרות אין לי נסיון בתכום לא בטוח לגבי המפרט הזה וזקוק לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משחק רק Counter strike global offensive כרגע יש לי מחשב I5 4590 R9 380 8GB RAM אבל כשאני משחק ה FPS שלי לפעמים צונח עכשיו רציתי לדעת אם יש למישהו מושג אם אני יחליף מעבד למעבד חזק יותר האם זה יעזור או שעדיף לשדרג את הכרטיס מסך ? כי אני חושב ש AMD זאת חרא חברה לגיימרים המחשב הגיע לרמה שכשאני משחק CSGO ה CPU USAGE שלי מגיע ל 80-90 אחוז תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
האם יש משהו שעונה לדרישות שבכותרת ועומד בתקציב? אם לא, מה הכי קרוב תקציבית לדרישות? בונוס - מערכת הפעלה וכונן SSD. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד שעונה על הדרישות שבכותרת. מערכת הפעלה ודיסק קשיח SSD הם בונוס עבורו ניתן לחרוג מעט מהתקציב. אם אין חיה כזו בתקציב - מה הכי קרוב בלי לוותר על הדרישות? תודה.
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1000-2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב לנערה בת 12 - לצרכי הלימודים + מוסיקה, סרטים, גלישה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן OC 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעבד:Intel i5-6500 3.2Ghz(3.6Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪892 קירור למעבד:בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם:Asus B150M-A כמות: 1 - מחיר: ₪379 מארז:Fractal Design Core 1100 USB3.0 Black כמות: 1 - מחיר: ₪226 ספק כוח:Antec Neo Eco 450C 450W Continuous Power כמות: 1 - מחיר: ₪239 זיכרון:DDR4 8G / 2133 CL15 Crucial Single Ranked כמות: 1 - מחיר: ₪242 קשיח למחשב שולחני:Hitachi Ultrastar A7K2000 24x7 SATA 1TB - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪201 קשיח למחשב שולחני:בקניית מחשב חדש בלבד- Samsung SSD EVO 850 250GB! כמות: 1 - מחיר: ₪490 כונן …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות בחו"ל את מפרט המחשב הנייד הבא של DELL : dell XPS 15 9550 i7 6700HQ 32Gb UHD touch. מחירו ב- E-BAY נע בסביבות 7000-8000 ש"ח. אני עומד על כך שיהיה מעבד חזק וזיכרון בכמות גדולה מהמקובל כיוון שאני מעבד בסיסי נתונים גדולים מאוד באקסל (700-800 אלפי שורות עם טבלאות ציר) ומחשב סטנדרטי מתקשה בכך. המליצו לי, על מנת להוזיל את מחיר המחשב, לנסות ולקנות את המפרט הנ"ל עם זיכרון של 16GB, ולהרחיב בעצמי. שאלתי : האם ניתן לעשות דבר כזה ? על מה אני צריך להקפיד במפרט לוח האם על מנת שניתן יהיה לבצע את ההרחבה ? אשמח להסבר מפורט.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מחשב לשימוש ביתי - בעיקר קצת אופיס, צפייה בסרטים וסדרות, הרבה אינטרנט. מטרתי להישאר בתקציב נמוך - עד 2500. ראיתי את המחשב הזה במבצע ב-KSP - עם 8GB זכרון פנימי ו-1T כונן קשיח, מעבד Intel® Core i5-6198D 2.3GHz - 2.5GHz. http://ksp.co.il/?uin=36868 מה דעתכם? מספיק טוב לשימוש ביתי? תודה, פנינה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התיעצות/ שאלה..השאלה מתחלקת לשתיים..אני מעוניין לקנות מחשב, קודם כל הבנתי שעוד כחודש אפילו פחות אמורים לצאת כבר מחשבים עם מעבדים דור 7 שיהיו הרבה יותר אפקטיבים? שווה לחכות? או שהם יהיו יקרים בהרבה או אולי לא שינוי גדול מדי ואין לי למה לחכות.הדבר השני:איזה מחשב כדאי לקנות, האם אתם מכירים מקום ואו דגם שיהיה הכי טוב בשבילי? הפרטים שחשובים לי:אני יערוך ווידאו עם המחשב ולכן חשוב לי מחשב חזק שיוכל להריץ תוכנות כמו אביד ופרמייר באיכות טובה. חשבתי על הפרטים הבאים:מעבד I7 6700HQזכרון 16 GBזכרון SSD או לפחות 256 או פחות + זכרון רגיל (כאן אני אשמח אם תמליצו לי לקחת רק SSD או מעורבב זה גם סבבה?)מעיץ גרפי כמה שיותר איכותי בגבול הסביר חשבתי על NVIDIA® GeForce GTX 960M 4GB GDDR5 או משהו…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני בודק את האופציה להשתמש בנייד עם תחנת עגינה, בתור מחשב שנועד בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה ביוטיוב (אין דרישה לרזולוציה גבוהה) הרעיון הוא להחליף את הנייח שעומד בסלון (לא HTPC) במחשב נייד שאפשר להזיז אותו ברחבי הבית, אך עדיין לאפשר עבודה נוחה ע"י חיבור למסך מקלדת ועכבר. חשוב שהחיבור יעשה בצורה נוחה כמו תחנת עגינה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אלו מחשבים שמצאתי https://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=19800,18873 איזה מהם עדיף ? אם יש 13.3 עדיף לסטודנטית בסדר הגודל הזה אנא שלחו הצעה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000-2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א. development - פרנסה ב. הרצת תוכנות כבדות כגון: visual studio, vmware וכו' - פרנסה ג. בנוסף גם שימוש רגיל במחשב + הורדה בטורנטים וצפיה בסרטים - שימוש כבד ד. לא יהיו משחקים במחשב. ה. 2 מסכים מחוברים למחשב זה - מסך אחד בגודל 22 והשני בגודל 24. ו. כרגע שניהם ברזולוציה 1920*1080 (האם יש רזולוציות גבוהות יותר?) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - אין צורך בשום…
-
- 10 תגובות
- 5.3k צפיות
- 1 follower
-