עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - סטודנט, משרדי, סרטים ומוזיקה. * גודל המסך? - 14.1 / 13.3 * משקל רצוי? - כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - 6-7 שעות ומעלה ? * גודל מינימלי של כונן קשיח? SSD עדיפות ל-256GB * כונן CD/DVD? צורב? - יכול להיות יתרון * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - ASUS/SAMSUNG/DELL המחשב בשביל חבר, התקציב הוא בין 800$-1000$ - ואם יש מפרט משמעותית טוב יותר ב-1,100$ אז אין בעיה לחרוג. רצוי ZEN/ULTRA BOOK. משקל נמוך ככל האפשר. הרכישה תהיה בארה"ב, לכן אשמח לקבל המלצות לד…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by scheinerman,

* מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט ואופיס וגם סרטים וסדרות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף 14" * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף שיהיה גם SSD למערכת ההפעלה ואחד נוסף לכל השטויות * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק DELL מעדיפים לקנות מאייבורי או KSP תודה רבה

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  3. המפרט הוא למחשב נייח שאמור לשמש לעריכת גרפיקה ווידאו, להתחבר לטלויזיה ולהקרין סרטים ב- full HD וכמובן אינטרנט ואופיס. בתקציב הוא עד 5K כולל מסך, מקלדת ועכבר חוטיים. כמובן לנסות ולחסוך במידת האפשר. אפליקציות עקריות Pinnacle Studo, Proshow Producer, Photoshop (השימוש העריכת הגרפיקה והווידאו הוא חובבני). ציוד היקפי (צורב DVD ורמקולים ילקחו ממחשב ישן). המפרט צריך להיות מבוסס על מעבד AMD. בעיקרון לא מתוכננים שדרוגים עתידיים למעט זכרון. לא מתוכנן OC. חשיבות השקט במפרט 6. אין צורך לכלול מערכת הפעלה. יש צורך בהרכבה בחנות. איזור מגורים פתח-תקוה ולכן עדיפות לחנות מאזור המרכז. תודה מראש, שלומי

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם! אני מעוניין במפרט למחשב בתקציב של עד 4500/4600 למטרת הורדות כמו אי מיול בנוסף לתוכנות כמו פרימייר, פוטושופ ופלאש. המטרה היא שהוא יעבוד מספיק מהר עם תוכנה אחת, אימיול ברקע 24 שעות, ואינטרנט חופשי בלי להיתקע. אני גר בראשל"צ ולכן ביררתי ב-2 חנויות - skypc ו - ksp. הנה ההצעות שהציעו לי: skypc 948 1 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מעבדים IE6300 658 1 לוח אם Asus P5B לוחות אם 18421 415 1 כונן קשיח Western Digital WD2500YS 250GB 250YS 350 2 זיכרון TWINMOS 512MB DDR2 667MHz CL5 5300 twin512667 709 1 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce GV-NX76T256DB-RH 7600GT 256MB PCIe 37311 400 1 מארז מחשב כולל ספק HEC 6A19B-400 400W 6A19B-400 965 1 מסך מחשב LG 17" L1752TQ …

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  5. מטרות המחשב? מדיה סנטר ונסיעות * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? אופייני ל-13.3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף כמה שיותר זמן סוללה. סוללת 6-9 תאים. עדיף 9. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, חובה 3 יציאות USB לפחות, רצוי יותר. קורא כרטיסים. * בלוטות? רצוי - מאוד רצוי גם wimax - מעבד: i5 * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB מינימום. רצוי 500GB לפחות. - זיכרון: 4GB * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות שנתיים לפחות. לא יודע לגבי בינלאומית. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש לי ניסיון טוב עם טושיבה. - מערכת הפעלה: windows 7. אם אפשרי אז 64bit. - כרטיס מסך נפרד ולא מובנה שיריץ HD בצורה טובה דרך חיבור HDMI לטלוויזיה. שמעתי משהו על איזשהו …

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  6. Started by yanivs20,

מה אתם אומרים על הנייד הזה? http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=732938 לא מצאתי אותו בחנויות אחרות או באתר של ח.י. שווה קניה במחיר הזה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  7. שלום אני מחפש המלצות למפרט. השימושים העיקריים שלי במחשב הם גרפיקה (Photoshop, Illustrator), סרטים (אני רוצה שזה יתמוך HD) ומשחקים. האמת היא שאני לא כזה גיימר, אבל חשוב לי מאוד שזה יעבוד טוב עם פוטושופ ושיריץ גרפיקה מתקדמת בקלות ובמהירות. אין לי איזשהו מחיר מקסימום, כתבתי מה שנראנ לי סביר. אבל יכול להיות שאני מגזים. בכל אופן מה שאני רוצה זה, שזה יתאים לדרישות שלי בכמה שיותר זול שאפשר. לוח אם (תומך RAID - חובה) מעבד (רק מסדרת core 2) זכרון (אני חושב שאני צריך 4gb) כרטיס מסך (אחד טוב, עם תמיכה בHD) מסך (full-hd) צורב blu-ray אם יש כזה דבר, ואם לא אז אני יכול לקנות צורב לבד. חשוב לי מאוד שהמערכת תהיה שקטה, ואם אתם יכולים אז כנסו לקישור שנתתי למטה ולראות אם המארז שאני מתכ…

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  8. Started by asi206,

1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח, חריגה של גג 500 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר אינטרנט ומוזיקה , מחפש שיפעיל גם משחקים בסיגנון קול אופ דיוטי 4/6 חשוב לציין שמדובר על המחשב בלבד בלי ציוד הקפי ושאני צריך שיהיה לו צורב וזיכרון לפחות 250 GB...

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  9. Started by solantel,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב מדיה סנטר לסלון. במפרטים המומלצים ראיתי שמומלץ מעבד i5 בעוד שקיבלתי הצעה מזיג זג ל i3. מה ההבדל בין במעבדים ומה לדעתכם מומלץ? תודה

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + צורך בעיבוד ומהירות ללא תקיעות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). HYPER V – פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אין צורך במשחקים . כרטיס מסך פשוט עבור צפייה בתכני HD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין משהו מוגדר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בצי…

11. אני מעוניין לבדוק את האופציה להפוך את המחשב שלי ל-HTPC ע"י רכישת מארז קטן והכנסת רכיבי החומרה אליו.רציתי לדעת קודם כל אם זה אפשרי ובמה זה כרוך. האם יש עוד דברים שאצטרך לקנות, והאם לוח האם שלי למשל יוכל להיכנס למארז קטן יותר? דבר שני, רציתי לדעת אם המפרט שלי יצליח לתת ביצועים טובים להרצת סרטים בFULLHD ללא שום קירטועים וכו'. אני מעדיף שהמארז יהיה כמה שיותר קטן. התקציב הוא סביבות ה-600 ש"ח. הנה המפרט של המחשב: מעבד: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+ לוח אם: Gigabyte GA-M55SLI-S4 (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit Lan, IEEE-1394) זיכרון פנימי: 2X512MB + KINGSTON 2GB = 3GB כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9400 GT …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 Thermaltake Volcano SilentBoost K8 CPU Cooler for AMD Opteron / Athlon-64 DIGMA 512MB PC3200 DDR 400 X2 WD SATA 160GB 8MB 7200 RPMX2 Gigabyte Geforce 6600GT PCI-E SLI 128MB Bulk GV-NX66T128D CREATIVE LIVE 5.1 OEM LG DVD 16x48 OEM LG GSA-4161B DVDRW THERMALTAKE PUREPOWER TWV 480 WATT ומארז מעפן כי לא נשאר לי כסף ועוד מסך מסריח שהיה לי מזמן כי גם אין כסף אבל נקנה בעתיד. והכלל ב-6 אלף עם קומבינות עד סוף העולם.. תגידו אם שווה אני מביא אותו יום שני..

13. אני צריך בבשקה עזרה חבר שלי רוצה לקנות מחשב הוא רוצה מחשב יחזיק לו לפחות 3 שנים שאהיה חזק מהיר חשוב לו שאהיה 500 גיגה*2 המטרות העקריות של המחשב זה משחקים, תוכניות גרפיות(פוטושופ,וכו' , סרטים HD על מסך 22או 24 שהוא קונה העדפה היא מי TMS או מאזור הקריות חשוב לו שאהיה קירור על הכרטיס מסך וגם על הספק כוח חשוב לו שהמחשב אהיה שקט ושהמארז אהיה איכותי וגם ויסטה חדשה תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by darkonerxd,

יש לי איזה 1000 שקל פחות או יותר בשביל לשדרג את המחשב..אני רוצה להפוך אותו ליותר מהיר,ושיתן ביצועים טובים בגיימינג משחקים כמו CS COD BF וכולי'.. וגם אם קשור שמהירות הרענון תהיה יותר גבוהה.. מסך:ACER AL1715 מעבד-CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q8300, 2500 MHz (7.5 x 333] לוח אם- Motherboard Name Intel Raisin City DG41RQ (2 PCI, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) כרטיס מסך- NVIDIA GEFORCE 9800GT] זיכרונות- System Memory 2043 MB] DIMM1: Kingston 9905316-132.A01LF 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) דיסק קשיח- Disk Drive SAMSUNG HD502HI ATA Device (500 GB, 5400 RPM, SATA-II)] מארז-C…

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  15. Started by alex18888,

שלום אני מעוניין לרכוש מחשב חדש ואם כבר אז אחד שמותאם לויסטה, השאלה היא האם כדי לרכוש עכשיו או להמתין עד ליצאת המעבדים החדשים של אינטל ומתי זה צפוי לקרות, ושאלה נוספת האם כדי לרכוש מחשב מותג או להרכיב מפרט בעצמי. בנתיים חשבתי לקחת תחנה עבודה של DELL ה-XPS 400 שאמור להריץ את ויסטה כהלכה http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/xpsdt_400?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&~ck=mn השאלה שוב פעם, האם להמתין אוו לקחת כבר עכשיו? תודה.

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  16. Started by Nir Breuer,

שנה הבאה אני מתחיל לימודים באוניברסיטה ואני מחפש מחשב שילווה אותי במהלך התואר. אני מתכנן לקנות את המחשב באוסטריה/גרמניה בחודש הקרוב והתקציב שלי הוא 5,000 ש"ח (די גמיש) -גודל מסך- 13-14 אינץ' -המחשב ישמש לעריכת מסמכים ושימושים משרדיים, אם זאת חשוב לי שהוא יהיה יספק ביצועים טובים לתקופה של 3-4 שנים. המחשב יהווה עבורי גם תחליף למחשב שולחני. -דגש לחיי סוללה ארוכים (לפחות 6 שעות) -מחשב קל משקל (בסביבות 1.5 ק"ג) -רזולוציה מסך FHD, הבנתי שרזולוציה גבוהה יותר היא פחות מומלצת במחשבים בגודל הזה (מטעמי חיסכון באנרגיה ושימושיות) יש כרגע 2 דגמים שאני שוקל ברצינות hp -spectre x360 ו-dell xps 13 (בגירסאות נטולת מסך המגע) בעיקר אני מתקשה להכריע אם מסך המגע ב-hp הוא פיצ'ר שימושי א…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Par-C,

רציתי לדעת אם במחשבים ניידים בסטנדרט של היום, יש חריץ הרחבה ל HD נוסף? אם יש, מישהו הוסיף אצלו?

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  18. זה המפרט: מארז ATX MIDI TOWER ATXשקט מאוד לוח INTEL DRAGONTAIL PEAK DDR 2 800 1333 3 סלוט של PCI כרטיס קול כרטיס מסךGW 8500GT 512MB כרטיס רשת,1000,10,100 מעבד CORE 2DUO E4500 2.2 אחריות לכל החיים זכרון 2X 1GB DDR 2 667 דיסק 250 GB SATA II W.D כונן צורב DVD תוצרת NEC יעוד: משחקים לא צריך ציוד היקפי קיבלתי הצעת מחיר של 2600 ש"ח על המפרט הנ"ל לכן כמו שרשמתי לתמטה אין לי בעיה לשידרוגים קלים. וג'ו אם אתה מומחה כמו שאתה רושם למה שלא תגיב לעניין האם המפרט הוא מספיק סטנדרטי כדי לעבוד היטב לא רק לתקופה הקרובה. הצעות לשיפורים קלים יתקבלו בברכה

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  19. המפרט שקיים היום משמש בתור HTPC שכולל גיימינג על מסך 42 FHD יש לי אפשרות למכור את השילוש הנ"ל E8400 ARTIC COOLING FREEZER 7 LP P5QL-E OCZ REAPER 1066 כל השאר נשאר Sapphire ATI VAPOR-X 5770 ENERMAX MODU 525W ‏2XFAN Twister Cluster 80mm LG BLACK X22 SATA WD 1 T 32MB השילוש שאמור להכנס במקום הוא i5 750 Gigabyte P55 UD2 1600 2x2GB Patriot Viper II Dual Channel‎ לגבי קירור עדין לא החלטתי כיוון שהמארז הוא מארז שכיבה ואני צריך קירור Low profil ואם יש קירור LP שיחזיק OC סביר אני מעוניין לשמוע לגבי המפרט אם יש לוח אם מיני ATX מומלץ אחר אני ישמח לשמוע ואם יש מפרט AMD ששוה ערך לזה במחיר נמוך יותר.. תודה ויום טוב אביב

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by davidt99,

במחשבי Dell, לא מצוין כמה זמן סוללה יש, אלא רק כמה תאים היא. יש מאגר או מקום כלשהו לזמני סוללה של מחשבי Dell?

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  21. היצרנית היפנית מנסה לנצח את לנובו במשחק שהיא המציאה עם נייד 360 מעלות חדש שכולל את המסך הצפוף ביותר בקטגוריה כולה לכתבה: http://hwzone.co.il/המחשב-הנייד-החדש-של-טושיבה-מציע-לכם-4k-בא/

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  22. Started by הדוד משה,

למי שלא זוכר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=533685.0 טוב, אז לא מזמן התפנה לי קצת זמן, והחלתטי לפתוח למק-בוק את הצורה, כדי למכור אותו לחלקים. עקבתי אחרי הוראות מיו-טיוב. תקשיבו, לא פלא שהעובדים בפוקסקון מתאבדים. אתם יודעים מה זה לפתוח את הדבר הזה?! שלא לדבר על לסגור... בכל אופן, אחרי שהתחלתי לפתוח גיליתי שכנראה מישהו היה שם קודם- חסר סטיק של RAM, ה-HDD לא היה שם, וגם המדבקה עם המספר הסידורי של המחשב נעלמה. כנראה שלעולם לא אדע של מי זה היה. בכל מקרה, עוד סימנים של טיפול רשלני התגלו בפנים- מישהו כבר ניסה לעשות שם משהו... בגלל זה היו חסרים כמה ברגים, ועוד כמה דברים. אחרי שכבר פירקתי חצי מחשב ובאתי להתחיל להוציא את המסך, גיליתי שהיה שם חיבור מנותק- זה ה…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by yogev_k,

מעבד - ?Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DUAL CORE? לוח אם - ?abit AN9 32X-Fatal1ty Socket AM2, nForce 590 SLI זיכרון - ?1GB Corsair? 667 כרטיס מסך - e-GeForce 7600 GT 256MB דיסק קשיח - ?250GB SATA II 7200RPM 16MB? צורב - ?PIONEER A111 DVD±RW? מארז -?Thermaltake Tsunami VA3000SWA? ספק - ?Spire RockeTeer IV 600W Silent (24pin) http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=256-P2-N550-AX&family=22 http://www.thermaltake.com/xaserCase/tsunami/swa/swa.htm http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.planet3dnow.de/news_images/fatal1ty-an9-32x_box_500.jpg&imgrefurl=http://www.planet3dnow.de/cgi-bin/newspub/viewnews.cgi%3Fid%3D1148991401&h=390&w=500&s…

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום סוף סוף אני עומד לרכוש את מחשבי (כנראה עד סוף השבוע) התקציב הוא עד 5600 ש"ח, ללא חריגות. הוא יופעל על רזולוציה של 1600X1200 עם פילטרים, ולא ישודרג בשנה-שנתיים ואפילו יותר שנים הקרובות, לכן אני מעוניין במחשב שיחזיק בזמן הרב ביותר. המחשב ירכש מTMS, יש צורך במראה "צעקני", לא משנה הרעש, המחשב ישומש לרוב במשחקים, לפעמים תוכנות עריכה. יש צורך ביציאת FIREWIRE אחורית יש לציין שהמחשב ירכש מTMS ויעשה עליו אוברקלוק. המפרט כבר כמעט סגור, רק אשמח לחוות דעת אחרונות על המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1400 קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤260 לוח אם: Asus P5N-D כמות: 1 - מחיר: ¤801 מארז: Raidmax…

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  25. המחיר לא מזומן אני רוצה מחשב למשחקים לראות סרטים ולהורדות לא צריך ציוד היקפי ואני רוצה שהמחשב יהיה שקט משחקים כבדים כמו(GTA IV) על מסך 22 אינץ וגם יש עדיפות למעבד 4, ליבות זיכרון 4 ג'יגה וכונן קשיח 1TB

• 10 תגובות
    • 932 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.