עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני רוצה שהמסך יהיה גדול (כלומר 15 אינץ) ועדיף שתהיה לו תקופת אחריות בינלאומית שמכוסה בבלגיה (חבר שלי צריך מחשב והוא טס לשליחות לזמן הקרוב לשם, אז עדיף שיהיה לו כיסוי) בלי להתעמק יותר מידי ראיתי את זה http://www.blaptop.co.il/index.asp?productid=5705#prodtop אבל אני פתוח לעוד חברות, שיתנו יחס עלות מול תועלת במגמה להגיע למחיר הזול ביותר, אבל מצד שני שיהיה מחשב אמין (לשם הדוגמא, לי יש VOSTRO 1510 והוא עומד לחגוג יום הולדת ארבע, והוא בשימוש מסיבי) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  2. Started by opus26,

שלום! מעוניין במחשב שיחזיק הרבה זמן , בעיקר לעריכת וידאו ושמיעת מוסיקה , עדיף שהלוח אם יהיה עם כרטיס קול טוב ויציאת firewire והמחשב עם הרבה שטח אכסון. בנוסף אם תוכלו להמליץ על מסך LCD עד 19 אינץ' (לא חשוב שיהיה טוב למשחקים.) תודה מראש עריכה: התקציב שונה מ6000 ש"ח ל5600 ש"ח

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  3. Started by idoaa,

שנה טובה יש לי לוח אם כמו בנושא, אני רוצה לשדרג את המחשב ללוח אם שתומך בסוקט 1200, אבל אני רוצה שהצ'יפסט של הלוח החדש יהיה הממשיך של הצ'יפסט של הלוח הישן מטעמי התקנת מערכת הפעלה אני רוצה לוח של ג'יגהבייט. איזה דגם אני צריך לקנות?

4. מחיר בת"א אחרי הנחות 3110 - אשמח להתיחסות גם בנושא קניה ב-KSP - מדוע דורשים לשלם על הרחבת אחריות כדי לקבל את אחריות היצרן המקורית ( תוספת 10% ,ללוח זכרונות וכרטיס מסך , לשלוש שנים במקום לשנה שהם נותנים - כשאחריות היצרן היא לשלוש שנים ומעלה על המוצרים הללו ) . אם יש לכם המלצות לחנות אחרת במחירים דומים . K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 1-599-555-700 Price list updated 06-05-2007 מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core 2 Duo E4300, 800Mhz, s775, 2MB 715 1 715 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 490 1 490 זכרונות‏ DDR II 667 Price Units Total 1GB Kingston 285 2 570 כרטיסי מסך‏ GIGABYTE Price Units Total 7300GT …

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  5. TOSHIBA A200-1YW אם מישהו מכיר את הדגם ויכול לתת המלצות? יתרונות\חסרונות,מחירים. או המלצה למחשב באותו טווח מחירים, אני לא מחפש מחשב למשחקים אז אני מתפשר בעניין הכרטיס מסך אבל חוצמזה מה עוד אתם יכולים לייעץ לי? תודה.

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  6. אהלן, אני טס בקרוב לטיול בארה"ב ורציתי לקנות שם מחשב נייד, אבל אני לא ממש מבין בזה. אני רוצה מחשב עם מסך 14" (האם כדי ללכת על מסך יותר גדול אם זה מוריד את המחיר?) והשימושים העיקריים בו הם אינטנרט, אופיס, סרטים (בHD), מוזיקה, ואולי גם קצת תוכנות עריכה (כמו פוטושופ). (תקציב כמה שיותר זול רצוי עד 500$ אבל אם זה הכרחי למה שאני מבקש אז אפשר יותר) אני צריך גם מחשב שיהיה עמיד, כיוון שאני מתכוון לטייל איתו תקופה די ארוכה. (ככה שאני מחפש חברה טובה שידועה באיכות שלה). על מה אתם ממליצים, וביקר איזה מעבד אני צריך, כי קצת הלכתי לאיבוד והאם כדי לי להסתפק במעבד חלש יותר מ CORE DUE 2 ? תודה!

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  7. היי חבר'ה אם תוכלו לעזור לי למצוא מפרט ממש טוב למחשב נייח לצורכי גרפיקה (בעיקר תוכנות תלת מימד ואנימציה כמו maya,Zbrush,photoshopcs4 ו-freehand) וקצת לצורך משחקים. תחום התקציב נע בין 3000-3500 אבל אפשר לחרוג ממנו קצת. אין צורך בציוד היקפי כמו מסך אוזניות או רמקולים. תודה. טל

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  8. Started by Lahad,

בלי ציוד הקפי ומסך, עבודה גרפית ברמה בינונית עד גבוהה וזכרון מספיק חזק RAM. שיהיה שקט גם. אשמח לעזרה. תודה

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  9. אני צריך את המחשב ללימודים אבל אני גם לא רוצה להיות מוגבל במשחקים וכשאני אומר משחקים אני לא מתכוון לCRYSIS אבל גם לא מתכוון לסופר מאריו משהו כמו פיפא. ורצוי מעבד חזק יותר מהסטנדרט למשחק פוטבול מנג'ר שדורש יכולת עיבוד טובה. תודה לכל העוזרים=]

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  10. * מטרות המחשב: המחשב מיועד בעיקר לשימוש באינטרנט ובתוכנות מסרים אבל אני רוצה שהוא יריץ גם משחקים בינוניים כמו SIMS2 וכו' אני גם רוצה שהוא יריץ חלק WINDOWS 7 שזה בעיקר קשור לזה שיהיה לו 2GB+ RAM גודל המסך: 15" שהמחשב לא יהיה מיני אבל גם לא מגושם מידי * משקל רצוי: לא ממש משנה כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך: שיהיה סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, שתהיה מצלמה, WIFI * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח: לא ממש חשוב אפילו 80 יספיק * צורב DVD: כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית: שתהיה אחריות לכמה שיותר זמן ושתהיה אפשרית למימוש * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: אחת מהחברות המובילות שיהיה מחשב טוב *חנות: אני רוצה שהמחשב יהיה מאחת החנויות שיש בבאר שבע עדיף מאיבורי…

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  11. Started by 0p,

שלום, ראיתי במפרטים המומלצים את המפרט הזה שבמבט ראשון מתאים לי: AMD A4-3400- BOX350 לוח-אםAsrock A75M-HVS360 זכרונותCrucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 1X4GB 1333Mhz DDR3120 כונן אופטיLG/Samsung DVD-RW SATA110 כרטיס מסךמובנה0 מארזEnermax Laguna 300W350 ספק כחכלול במארז אבל אני חייב יציאת S-video ולפי המפרט לוח האם אין לו יציאה כזו. חשבתי לפתור את העיניין ע"י חיבור Geforce 6600GT,אבל האם חיבור כרטיס כזה ישן לא אבסורדי כשעל לוח האם יש כרטיס מתקדם פי כמה? כמו כן לפי האתר של אנרמקס המארז מאפשר חיבור כרטיסי Low profile בלבד, אני רוצה לשמור על מארז מסוגנן שמתאים למדיה סנטר אבל לנצל גם את מלוא הלוח במקרה של שדרוג עתידי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש…

12. Started by Crystal Leaf,

היי, אני מעוניין לקנות נייד. אמור לשמש למטרות הבאות: אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים, תכנות בשפות תכנות (ייתכן ופרויקטים כבדים), שמיעת מוזיקה. גודל המסך? לא קטן. (14' או 15' אם אפשר) משקל רצוי? לא יותר מ2 ק"ג. האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא בלוטות? לא חובה. גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB. צורב DVD? כן. האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש העדפה לLenovo וMSI. סלידה מHP, Compaq וDell. צריך שיהיה לו כרטיס רשת אלחוטי, אשמח לעזרה! תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  13. Started by s.os,

טוב אז ככה אני ממש בקרוב קונה מחשב אתמול קיבלתי הצעה מחנות באשדוד (ג'נרל קומפיוטרס) ואני די חושב שאני הולך על זה אז אני צריך דעה * CPU - Intel Pentium Core2 Duo 6420 * M/board - Gigabyte GA-965P-S3-RH Intel 965 PCI-Express DDR2 SATA2 8-Channel Audio-Out 3-Year Warranty * Memory - DDR2 2GB (2x1024) 800 Kingston Lifetime Warranty * Video - LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL * DVD-RW -LG/NEC DVD-RWx18 New! * HDD - Western Digital/Hitachi 320GB SATA2 3-Year Warranty * Case - TERMALTAKE MAMBO *cpu vent* Original PSU * USB2 x 6 ***חשוב לי מעוד לדעת פרטים על המארז אם הוא טוב*** מחיר כולל זה 4200

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  14. Started by zone51,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטרימינג לטלביזיה , ושרת קבצים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). FLEX ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ישומש למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי : לא . 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפ…

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  15. שלום שמי גל ואני חדש פה באתר.. אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה בקרוב וברצוני לרכוש מחשב חדש(עם הכסף המצומצם שיש לי :-) ) *יש לציין שהידע שלי בחלקי המחשב שואף לאפס ולכן אני נעזר באתר הנפלא הזה . אני מחפש מחשב חזק עם מעבד ליבה מרובעת וזיכרון מטמון יחסית גדול , כרטיס מסך לא מטורף ולא יקר אבל שעדין יעמוד לשנה שנתים הקרובות.., זיכרון חזק 4 Gb K לפחות. לוח אם שיכלול כרטיס קול סביר, 8 עד 10 יציאות usb , שיהיה חזק ויתן תמורה ( שמעתי ש- Intel ו- msi טובים ) כונן קשיח של 500 יספיק . ושאר הרכיבים : כונן, מארז , ספק כוח ,קירור מעבד. שיהיו פשוטים מצדי. תקציב 3500 - 3700 שקל מקסימום. מבחינת שקט - לא הכרחי . עיצוב - לא הכרחי. וכל הציוד ההקיפי יש לי כבר. אודה אם תוכלו לעזור לי ולכתוב לי על כ…

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  16. Started by Bentel,

בס"ד שלום לכולם לפני הכניסה לשולחן עבודה המסך שחור והדיסק קשיח מפסיק לעבוד (המנורה שלו לא נדלקת). זה קורה מס' פעמים עד שהוא עולה. כשהוא עולה יש הודעה שהמחשב שיחזר את עצמו אחרי שגיאה חמורה. ניסיתי להחליף בין הזכרונות אבל זה לא עוזר

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  17. Started by Mish91,

אהלן. דרושה הצעה למחשב נייד. מיועד ללימודים ולהוראה. דרישות סף: שיהיה מהיר, קל, ושהסוללה תחזיק. גם חייבת להיות כניסה לחיבור למקרן. תקציב גמיש. פירוט: * שימושי המחשב: הצגת פרזנטציות, עבודה עם קבצי pdf ו-doc ענקיים. * גודל מסך: 13"-15". * משקל: עד 2.5 ק"ג. * מקלדת נוחה להקלדה מרובה. * זמן סוללה: כ-4 שעות. * יציאת חיבור למקרן. * זיכרון: 4GB DDR3. * כונן קשיח: מינימום 256GB (אפשר SSD. אם אפשר להשיג עבודה מהירה וחלקה בלי אז לא חייב). * חייב כונן CD/DVD צורב. * כולל מערכת הפעלה Win 7. * כולל Office 2010 Home and Student. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  18. אז אחרי התלבטויות רבות זה המפרט שהגעתי אליו... מה דעתכם ? מעבד Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore Box AM250DCB מחיר 604 לוח אם Gigabyte MA69GM-S2 GMA69GMS2 מחיר 452 כרטיס גרפי GIGABYTE ATI Radeon HD2600PRO 512MB PCIe מחיר 500 הארדיסק WD 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II מחיר 270 זיכרון PQI TURBO DDR2 800MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 5-5-5-15 מחיר 330 צורב LG GSA-H62N X18 DVD מחיר 185 מאוורר Arctic Cooling Freezer 64 Pro מחיר 120 מארזCOMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU מחיר 210 ספק Enermax Liberty 400W 30A @ 12V מחיר 400 סה"כ כ-2900 ש"ח. 1.האמת שאני מעדיף את המעבדים של אינטל אבל הרבה כאן אמרו ש-AMD עדיף.... 2.חשוב לי שהמחשב לא ירעיש יותר מידי... 3. וחוץ מזה הכרטיס מסך מספיק טו…

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  19. שלום אני מעוניין ב- HTPC שיאפשר לי גם עבודה עם עיבוד תמונה (עבודה עם קבצי RAW ופוטושופ) יחובר ל-LCD42 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לעמוד בתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב עיבוד תמונות, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות,PHOTOSHOPאו LIGHTROOM . 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? חיפה והסביבה. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם…

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  20. Started by Ro3eK,

* מטרות המחשב - בעיקר אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים. * גודל המסך? 13.3 אינצ' * רזולוציית המסך? לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מאוד חשוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? באיזור 500GB. * כונן אופטי? כדאי, לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. קנייה בארצות הברית. חיפשתי קצת ומצאתי כמה מחשבים שאולי מתאימים: Sony VAIO S Series 13 SVS13122CXW Notebook Computer (White) http://www.bhphotovideo.com/c/product/890764-REG/Sony_VAIO_S_Seri…

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  21. Started by Burned,

אתם יכולים להמליץ לי על מפרט ב3000 למשחקים (לא כבדים), אופיס ואינטרנט. ללא מסך ללא מקלדת ועכבר תודה

• 8 תגובות
    • 560 צפיות
  22. אני מחפש מחשב למולטי טאסקינג שיעבוד בצורה חלקה ומהירה עם תוכנות גרפיקה כבדות ( פוטושופ, ריפ, תוכנות קולאז'ים, ) ללא מסך. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  23. Started by kasabubu,

חבר הרכיב לי את המפרט הבא : http://www.tms.co.il/preview/spec/esvcwf6u 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם שווה את ההוצאה אז לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. team fortress 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל המסך שכלול במפרט הוא 23" -לאילו הגדרות גר…

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  24. שלום חבר שלי רוצה לקנות ספק כח שיספיק למחשב החדש שלו ויש לנו ויכוח קטן אם יחזיק לו את המערכת : 500W של COOLER MASTER או עדיף SEASONIC 500W SS-500ET כי פשוט נגמר התקציב. והשני יותר יקר השאלה אם זה באמת שווה את ההוספה של הכסף

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  25. אז ככה, נשרף הכרטיס מסך ואין הגיון להשקיע עכשיו 1000 שקל במחשב האנטיקה שלי, אז הוחלט על קניית מחשב חדש. הייתי רוצה מפרט למחשב שיחזיק משחקים ללא בעיה למשך כמה שנים טובות ברזולציה של 1280 שימושים נוספים לא מיוחדים (סרטים, אינטרנט..) ללא ציוד היקפי כלל העיקר שיפעיל משחקים ללא בעיה. יש העדפה ל INTEL ו GeForce. חוץ מזה, הכל אפשרי תודה ! בנוסף חשוב לי שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט, ואם אפשר גם מארז שנראה טוב (צריך רק צורב DVD , תודה)

• 5 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים