עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by thebestof2005,

בבקשה אני צריך הצעת מחיר למפרט הבא, כמה שיותר זול יותר טוב.... מעבד ?AMD Sempron 3400+ Socket AM2 לוח אם ASROCK AM2NF4G-SATA2 AM2, DDRII 800 זכרון DDR II 667 512MB Twinmos דיסק קשיח Western Digital 80GB 7200 8MB WD800JB כרטיס מסך GF 6100 128MB ON BOARD כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio ציוד רשתות On Board 10/100 מארז 4JA-7610 ATX MIDI 350W Beige and Silver מחיר 1450 ¤

• 6 תגובות
    • 563 צפיות
  2. Started by denzel12,

שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב ביתי וצריך את עזרתכם בעניין המפרט. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, עבודות ב- office ומשחקים. אשמח אם תוכלו לתת לי מפרט מתאים בתקציב שציינתי לעיל ופירוט המחיר של כל רכיב במחשב. יש לציין שאיני זקוק לציוד היקפי אלא רק למארז, ספק והחומרה שבפנים. תודה.

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  3. Started by casio222,

לחבר יש מסך 19 אינץ', אז ייעצתי לו שלא כדאי לו לבזבז יותר מ-5K על המחשב, כי יותר מזה לא ינוצל על מסך כמו שלו. רק אם הוא יחליט לשדרג את המסך, אני אבנה לו מפרט אחר. אז הנה המפרט שבניתי: http://tms.co.il/preview/spec/d75u4hvz אשמח לתגובות, אני לא רוצה שחבר שלי יקנה משהו לא טוב תודה מראש

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  4. Started by Psy,

[מדובר במחשב ישן DV1000] כשאני מנסה להפעיל את המערכת (במצב רגיל ובמצב בטוח) עוד לפני שהווינדוס עולה אני מקבל את המסך הכחול עם הודעת שגיאה שלמטה כתוב: בהתחלה זה היה מופיע אחרי הרצת הווינדוס (XP) אחת לכמה זמן, הספקתי להריץ בדיקת שגיאות לדיסק. כרגע הווינדוס אפילו לא מספיק לעלות ומתקבלת ההודעה. הוצאתי את הכרטיסי זיכרון (ישנה תופעה אחת לפחות שגורמת למסך כחול שקשורה לכרטיסי זיכרון) ניקיתי והחזרתי, כנ"ל עם ההארדיסק. הרצתי בדיקת דיאגנוסטיקה להארדיסק דרך הביוס - הראה שהוא תקין. הכנסתי דיסק של ה WIN XP שהותקן על המחשב, הוא מזהה את הבוט דיסק, לוקח לו הרבה זמן עד שהוא מתחיל לעלות אבל ברגע שהוא סופסוף עולה ישר קופצת ההודעת שגיאה שציינתי - מה שאומר שלא ניתן אפילו לפרמט את הכונן ו\או ל…

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  5. Started by pegasus9,

שלום אני צריך מחשב חדש למטרות גיימינג עד מקסימום 4 אלף שקל יש לי כבר מקלדת עכבר ומסך תודה רבה

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  6. אני צריך PC שיהיה בעיקר לשימושי אופיס, אינטרנט, משחקים קלילים... מסך דק איכותי, על גודל אפשר להתפשר, עדיף מסך עם רמקולים מובנים, כ.מסך לא חובה, אבל אם יהיה זה לא ירע. כמובן שהכל יהיה מקורר טוב, מארז "בסדר" (מצידי שיהיה מארז ערבי, רק שיהיה יפה). מה עוד? ציוד היקפי: עכבר מקלדת רמקולים (במידה ואין מובנה על המסך) הציוד ההיקפי שיהיה פשוט, אם יש איזה סט נחמד של לוג'יטק זה נחמד.. התקציב עד 4000 שקלים חדשים, מחנות אמינה ובטוחה, ללא דמי הרכבה (עליי). תודה לעוזרים. Aviko

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  7. Started by jehova,

שלום לכולם, יש לי בעיה רצינית. אני מריץ ויסטה 64 על המחשב הנ"ל. דל מסתבר לא תומכים במחשב כאשר רץ עליה משהו אחר מויסטה 32. הצלחתי בעבר להתקין דרייברים שיעבדו כמו שצריך אבל עכשיו זה לא עובד.. אולי מישהו יכול עזור לי? ממש לא בא לי ויסטה 32!! תודה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  8. Started by alergic,

שימוש: סרטים (15' ומעלה) משחקים( שיהיה עם משהו מעבר ל INTEL GMA...) משקל: לא רלוונטי, לא יתנייד הרבה. סוללה: מירבי, אף אל פי כן ^ זה מחשב נייד... אחריות: לעיניכם הכי טובה, הבנתי שאחריות יצרן נחשבת לדלוקס. זיכרון: עם אפשרות להרחבה עד 8 לפחות הארד דיסק: עדיפות ל 7,200RPM נפח לפחות 500 יציאות: HDMI - לבחירה USB- לפחות 3 בתודה, נתן

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  9. אני רוצה שהמסך יהיה גדול (כלומר 15 אינץ) ועדיף שתהיה לו תקופת אחריות בינלאומית שמכוסה בבלגיה (חבר שלי צריך מחשב והוא טס לשליחות לזמן הקרוב לשם, אז עדיף שיהיה לו כיסוי) בלי להתעמק יותר מידי ראיתי את זה http://www.blaptop.co.il/index.asp?productid=5705#prodtop אבל אני פתוח לעוד חברות, שיתנו יחס עלות מול תועלת במגמה להגיע למחיר הזול ביותר, אבל מצד שני שיהיה מחשב אמין (לשם הדוגמא, לי יש VOSTRO 1510 והוא עומד לחגוג יום הולדת ארבע, והוא בשימוש מסיבי) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  10. Started by idoaa,

שנה טובה יש לי לוח אם כמו בנושא, אני רוצה לשדרג את המחשב ללוח אם שתומך בסוקט 1200, אבל אני רוצה שהצ'יפסט של הלוח החדש יהיה הממשיך של הצ'יפסט של הלוח הישן מטעמי התקנת מערכת הפעלה אני רוצה לוח של ג'יגהבייט. איזה דגם אני צריך לקנות?

11. 1. מה התקציב המקסימלי? 2450 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, תכנות, גרפיקה מועטה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס, פוטושופ, משחקים בסיסיים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך קיים, 19',LG * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בסיסיים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים…

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  12. אהלן, אני טס בקרוב לטיול בארה"ב ורציתי לקנות שם מחשב נייד, אבל אני לא ממש מבין בזה. אני רוצה מחשב עם מסך 14" (האם כדי ללכת על מסך יותר גדול אם זה מוריד את המחיר?) והשימושים העיקריים בו הם אינטנרט, אופיס, סרטים (בHD), מוזיקה, ואולי גם קצת תוכנות עריכה (כמו פוטושופ). (תקציב כמה שיותר זול רצוי עד 500$ אבל אם זה הכרחי למה שאני מבקש אז אפשר יותר) אני צריך גם מחשב שיהיה עמיד, כיוון שאני מתכוון לטייל איתו תקופה די ארוכה. (ככה שאני מחפש חברה טובה שידועה באיכות שלה). על מה אתם ממליצים, וביקר איזה מעבד אני צריך, כי קצת הלכתי לאיבוד והאם כדי לי להסתפק במעבד חלש יותר מ CORE DUE 2 ? תודה!

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  13. Started by Classic notion,

שלום לכולם, אבקש את חוות דעתכם על המחשב הנ״ל המיועד בין היתר למשחקים כמו battlefield 3. אני מבקש לדעת האם המפרט טוב מבחינת ערך עבור כסף, במידה ולא, אשמח אם תרכיבו מפרט אחר. מצטער על הבלאגן, אני מהסלולארי. כללי Dell יצרן Dell Vostro 460 VP-RD33-4999 דגם MT מודל מכונה לוח אם Intel® H67 Express לוח אם 10/100/1000 כרטיס רשת מעבד Intel Core I5-2500 (3.3GHz, 6MB) מעבד זיכרון 4096MB (2x2048) 1333MHz נפח 4 חריצי זיכרון נגישים 16GB קיבולת זכרון מקסימלית איחסון 500GB (7200RPM) גודל דיסק כוננים 16X DVD+/-RW Drive DVD Multi Burner גרפיקה 1GB ATI Radeon HD 5450 כרטיס גרפי PCIe x16 חריץ הרחבה יציאות 8 USB VGA Port VGA eSATA Port eSATA HDMI Port HDMI מערכת הפעלה Free Dos מערכת הפעלה…

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  14. שלום, אני מחפש מחשב מורכב ומוכן לקנייה ולא לבחור חלקים ולהרכיב לבד. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית כבדה (מספר תוכנות משרדיות שירוצו בנוסף למספר חלונות אקספלורר יחד), תכני HD - סרטים שיורדו מהרשת משחקי רשת המשחק הכי כבד-סימולטור טיסה של מיקרוסופט. האם יש צורך בציוד היקפי? - הציוד לא יהיה חלק עלות המחשב. כן - מקלדת ועכבר אלחוטיים כן- מסך שייתלה על הקיר - הוא יהיה 24 או 26 FHD. לגבי זה אני אבדוק בפורום מסכים. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? לא ממש, אני אוהב שיש הכל מהכל. עד כמה השקט חשוב - המחשב יעמוד במרכז הבית-חדר עבודה פתוח ולכן חשוב שיהיה שקט. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? יכול שחלונות 7 מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אין העדפה לחנות, העיקר שת…

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  15. שלום אני רוצה הצעה להתאמה טובה בין מעבד-לוח אם-כרטיס מסך שיתאימו לשימושים הבאים : עבודה משרדית כבדה. צפייה בסרטי HD משחק יחיד- סימולטור טיסה של מיקרוסופט. המסך שבשימוש הוא 260HD של סמסונג. חשוב כמובן HDMI התקציב יהיה לפי ההצעה. אם אפשר הצעה גם למעבדי אינטל וגם ל AMD. תודה.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  16. שלום וחג שמח, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ללא מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים, שיתאים בעיקר למשחקי מחשב, הורדות ושיהיה חזק ואמין. חנות מחשבים הציעה לי מפרט לפי בקשתי, ואשמח לחוות דעת. התקציב שלי בסביבות 3000-4000. המפרט: מארז + ספק: front usb p4 + 120mm fan לוח אם: ECS 671T-M מעבד: intel dual core Conroe E2160 1.8GHZ זכרון: DDR2 2GB 667 דיסק קשיח: w.digital 250GB כרטיס מסך: Gforce 8500GT 256mb GDDR2 - 128 bit כרטיס קול וכרטיס רשת מובנים צורב: samausng sata x18 DVD סה"כ 2400 ש"ח. המוכר בחר את המפרט הזה ואני פוחד שעובדים עלי ואלה חלקים לא איכותיים ולא חזקים. חשוב לי שהמחשב יהיה חזק וטוב, שיריץ משחקים כבדים. מה דעתכם? מה לשפר? מה להחליף ? תודה מראש וחג שמח.

• 6 תגובות
    • 563 צפיות
  17. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד בתקציב גמיש, בין 3000 ל5000 ש"ח. אני אגיד על מה אני מוכן להתפשר ועל מה לא. כמובן שאם אפשר בפחות כסף אבל בלי להתפשר אני אשמח. על מה אני לא מוכן להתפשר: 1.מסך מבריק ולא מט, 15.4 אינץ' לפחות עם זווית צפיה מעולה. 2.איכות ההרכבה והאמינות של המחשב. אני לא רוצה מאווררים חורקים אחרי חודש או לקחת אותו לתיקון כל חצי שנה, שיהיה סביר. עדיף שיהיה לו אורך חיים של לפחות 4 שנים. 3.שיעביר FULL HD באיכות מעולה לLCD שלי בסלון. 4.שיוכל להפעיל משחקים חדשים עממיים. לא מדובר בתחנת משחקים אבל שיוכל להפעיל משחקים סטנדרטיים חדשים. בטח שלא כרטיס מסך ON BOARD. 5.שיוכל להריץ את וינדווס 7 בקלות. 3-4 ג'יגה זכרון(יש הבדל משמעותי?) על מה אני מוכן להתפשר: 1.זכרון כרטיס מסך 2…

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  18. שלום, אחותי מעוניינת לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 2000 ש"ח ללא חריגה למעלה אבל אפשר למטה, המחשב מיועד למשחקים קלים מאוד, עבודה באופיס ואקרובט, כמו כן מוזיקה ומסנג'ר (בו זמנית!!), אם המפרט יורד מהתחום של ה-2000 אפשר גם להוסיף מקלדת+עכבר אלחוטיים בלבד ו/או מסך דק 17" לפחות. תודה רבה מראש על כל מה שיהיה.

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  19. שלום, אני צריך מפרט עם ציוד היקפי - עכבר, מקלדת, רמקולים, ומסך דק 19 נורמלי (עם dvi גם...), למשחקים, גלישה ושאר ירקות עדיפות ל iqpc תודה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  20. Started by eliko78,

תקציב : עד 6500 יעוד:משחקים כבדים,MATLAB,VISUAL STUDIO,סרטים FULL HD ציוד הקפי:מקלדת ,עכבר מסך 24 FULL HD האם מתוכנן אוברקלוק :כן כבד האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?לא מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב:יש המלצות על חנות מסוימת? עדיפות לכרטיס מסך:HD5770 ,HD5850 עדיפות למעבדים:I7 920,I7 860,I5 750[br]פורסם בתאריך: 16.12.2009 בשעה 22:17:08 עדיפות ל 24 אינצ מוכן להתפשר גם על 22-23 אינצ' לטובת מערכת יותר חזקה

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  21. Started by soulsis,

אז ככה, האם אפשרי לעשות קומבינציה של המפרטים המומלצים שפורסמו להנאתנו פה: מחשב לצרכי קולנוע בייתי http://hwzone.co.il/specslist/view/30/ מחשב לעבודה משרדית http://hwzone.co.il/specslist/view/64/ כשמארז שמוצא חן בעיני הוא זה (נמצא במפרט קולנוע בייתי) http://www.thermaltake.com/xaserCase/tenor/silver/silver.htm תודה רבה מראש על התגובות

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, הקרנת תכני לאלסידי עריכה מוגבלת בפוטו שופ. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש? אינטרנט ומעט עם פוטו שופ, הורדת תכנים מהאינטרנט והקרנתם על אלסידי 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקיפי 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)?לא 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? אני רוצה מערכת הפעלה נראה לי win 7 אבל פתוח לשינויים 7. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אני גר באזור ב"ש. תודה מראש לכל המתייחסים מעבד: AMD Athlon X3 450 3.2Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3…

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  23. היי תותחים. אשמח אם תעזרו לי לבנות מפרט למשחקים נטו. עד 3500 ש"ח. ללא ציוד היקפי בכלל. אם יש שאלות תכתבו ואני יענה.. תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  24. שלום שמי גל ואני חדש פה באתר.. אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה בקרוב וברצוני לרכוש מחשב חדש(עם הכסף המצומצם שיש לי :-) ) *יש לציין שהידע שלי בחלקי המחשב שואף לאפס ולכן אני נעזר באתר הנפלא הזה . אני מחפש מחשב חזק עם מעבד ליבה מרובעת וזיכרון מטמון יחסית גדול , כרטיס מסך לא מטורף ולא יקר אבל שעדין יעמוד לשנה שנתים הקרובות.., זיכרון חזק 4 Gb K לפחות. לוח אם שיכלול כרטיס קול סביר, 8 עד 10 יציאות usb , שיהיה חזק ויתן תמורה ( שמעתי ש- Intel ו- msi טובים ) כונן קשיח של 500 יספיק . ושאר הרכיבים : כונן, מארז , ספק כוח ,קירור מעבד. שיהיו פשוטים מצדי. תקציב 3500 - 3700 שקל מקסימום. מבחינת שקט - לא הכרחי . עיצוב - לא הכרחי. וכל הציוד ההקיפי יש לי כבר. אודה אם תוכלו לעזור לי ולכתוב לי על כ…

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  25. שלום לכולם. כמו שרשום בכותרת רכשתי לאחרונה נייד טושיבה מארה"ב דגם SATALITE A205. כשאני מתקין את הויסטה (מה לעשות קיבלתי ויסטה איתו) אז בעיקרון יש לי 2 דיסקים שקיבלתי איתו רשום עליהם 1 מתוך 2 והשני 2 מתוך 2 וזה כבר גם התקין אוטומטי את כל הדרייברים אבל זה גם מתקין לי גם כל מיני דברים ותוכנות שאני לא רוצה כמו למשל איזשהו סרגל של גוגל,מקפי לחודש ועוד שטויות ולא ראיתי שיש לי אפשרות בחירה של מה להתקין ומה לא. מישהו אולי יודע אם יש אפשרות להתקין רק את הדרייברים ?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים