ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,468 דיונים בפורום זה
-
שנה טובה יש לי לוח אם כמו בנושא, אני רוצה לשדרג את המחשב ללוח אם שתומך בסוקט 1200, אבל אני רוצה שהצ'יפסט של הלוח החדש יהיה הממשיך של הצ'יפסט של הלוח הישן מטעמי התקנת מערכת הפעלה אני רוצה לוח של ג'יגהבייט. איזה דגם אני צריך לקנות?
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2450 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, תכנות, גרפיקה מועטה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס, פוטושופ, משחקים בסיסיים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך קיים, 19',LG * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בסיסיים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים…
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום אני שואפת לקנות מחשב חדש לקראת שנת הלימודים הבאה. אני סטודנטים לאמנות ולומדת על מגוון תוכנות אדובה החל מפוטושופ, עריכת וידאו, ועד ל3D MAX. אבל יש לצין שאני לא עושה עבודות רציניות, לא רמה מקצועית. לפחות בינתיים. אם אני לוקחת מחשב נייד, הבנתי שהמעבד הוא מעט יותר חלש אז אני לא לוקחת i3. השאלה אם להתעקש על i7 או שi5 יעבוד מספיק טוב? והאם יש המלצה על חברה מסויימת? אמרו לי שלנובו לא כ"כ טובים. אפל חורג מהתקציב. מה לגבי אסוס וטושיבה? על מה עוד אני צריכה להסתכל חוץ מזה? על מה לא לוותר במחשב נייד שנועד לעבודות כאלו?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אהלן, אני טס בקרוב לטיול בארה"ב ורציתי לקנות שם מחשב נייד, אבל אני לא ממש מבין בזה. אני רוצה מחשב עם מסך 14" (האם כדי ללכת על מסך יותר גדול אם זה מוריד את המחיר?) והשימושים העיקריים בו הם אינטנרט, אופיס, סרטים (בHD), מוזיקה, ואולי גם קצת תוכנות עריכה (כמו פוטושופ). (תקציב כמה שיותר זול רצוי עד 500$ אבל אם זה הכרחי למה שאני מבקש אז אפשר יותר) אני צריך גם מחשב שיהיה עמיד, כיוון שאני מתכוון לטייל איתו תקופה די ארוכה. (ככה שאני מחפש חברה טובה שידועה באיכות שלה). על מה אתם ממליצים, וביקר איזה מעבד אני צריך, כי קצת הלכתי לאיבוד והאם כדי לי להסתפק במעבד חלש יותר מ CORE DUE 2 ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את חוות דעתכם על המחשב הנ״ל המיועד בין היתר למשחקים כמו battlefield 3. אני מבקש לדעת האם המפרט טוב מבחינת ערך עבור כסף, במידה ולא, אשמח אם תרכיבו מפרט אחר. מצטער על הבלאגן, אני מהסלולארי. כללי Dell יצרן Dell Vostro 460 VP-RD33-4999 דגם MT מודל מכונה לוח אם Intel® H67 Express לוח אם 10/100/1000 כרטיס רשת מעבד Intel Core I5-2500 (3.3GHz, 6MB) מעבד זיכרון 4096MB (2x2048) 1333MHz נפח 4 חריצי זיכרון נגישים 16GB קיבולת זכרון מקסימלית איחסון 500GB (7200RPM) גודל דיסק כוננים 16X DVD+/-RW Drive DVD Multi Burner גרפיקה 1GB ATI Radeon HD 5450 כרטיס גרפי PCIe x16 חריץ הרחבה יציאות 8 USB VGA Port VGA eSATA Port eSATA HDMI Port HDMI מערכת הפעלה Free Dos מערכת הפעלה…
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי חבר'ה אם תוכלו לעזור לי למצוא מפרט ממש טוב למחשב נייח לצורכי גרפיקה (בעיקר תוכנות תלת מימד ואנימציה כמו maya,Zbrush,photoshopcs4 ו-freehand) וקצת לצורך משחקים. תחום התקציב נע בין 3000-3500 אבל אפשר לחרוג ממנו קצת. אין צורך בציוד היקפי כמו מסך אוזניות או רמקולים. תודה. טל
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
בלי ציוד הקפי ומסך, עבודה גרפית ברמה בינונית עד גבוהה וזכרון מספיק חזק RAM. שיהיה שקט גם. אשמח לעזרה. תודה
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום אני רוצה הצעה להתאמה טובה בין מעבד-לוח אם-כרטיס מסך שיתאימו לשימושים הבאים : עבודה משרדית כבדה. צפייה בסרטי HD משחק יחיד- סימולטור טיסה של מיקרוסופט. המסך שבשימוש הוא 260HD של סמסונג. חשוב כמובן HDMI התקציב יהיה לפי ההצעה. אם אפשר הצעה גם למעבדי אינטל וגם ל AMD. תודה.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתכם על הדגמים הבאים: http://www.laptopdirect.co.il/item.asp?itemid=6053 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=791931 וכמו כן: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=791689 שנראה שהוא ממש זול ועם מפרט די טוב שעונה על הצרכים שלי. מה דעתכם עליו? והאם הייתם ממליצים לי על דגם אחר מאלו שציינתי? הצרכים שלי הם: התקציב - 3500 שימושים: מחשב לסטודנט. בעיקר גלישה ועבודה על תוכנות כמו אופיס. לפעמים צפיה בסרטים. חשוב לי שיוכל להחזיק הרבה משימות בו זמנית. גודל המסך: 14"-15.6". לא רוצה 13". משקל: רצוי שיהיה די קל זמן סוללה: שיחזיק לפחות 3 שעות בלוטות' וצורב DVD: רצוי אך לא חובה לא צריך יציאות מיוחדות HD: רצוי 500GB
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
הי, מחפש המלצה למחשב שעיקר שימושו לעיבוד תמונה (קבצי raw גדולים מאוד..) דרישות : מעבד של amd (או שלא כדאי?), 4gb ram מהיר, hdd אחד ללא raid, מסך 19' 2ms. מארז / ספק סבירים - חשוב : שקטים! (OC כנראה לא רלוונטי) תקציב 7000 (קצת גמיש לכאן או לכאן) תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המפרט הבא. המחשב עבורי הוא כלי לאינטרנט ואופיס, ואיני מתעניין (או מבין) בכל ה- BUZ וה- HYPE האקזוטיים. האם ניתן לקנות את המפרט בראש שקט? האם הוא אינו מכיל יותר מדי רכיבים OBSOLETE ? האם יש רכיבים שחשוב לשנותם? במידת הצורך אין לי בעיה לעלות בתקציב בכמה מאות ש"ח. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=345&CatCode=
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אני צריך הצעות למפרט מחשב - שימושים עיקריים - אינטרנט, פוטושופ , אוטוקאד . אני צריך צורב DVD ומסך 19 בתקציב של 6000 ש"ח - מחנות מוכרת אשמח לקבל תגובות והצעות שלכם
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני צריך לרזולוציה 1280X1024 למשחקים כבדים כמו CRYSIS... לא אכפט לי בכלל כמה המחשב יעשה רעש (מה שיש לי עכשיו הוריקן אז אני כבר מורגל) אני מתלבט קשה בין הQ6600 וה E6750,א ני מתכנן להשתמש במחשב הזה מינימום 4 שנים, אני מעדיף גם כרטיס מסך של NVIDIA, הevga 8800gt superclocked edition למרות שהרבה אנשים ממליצים על innovision ichill 8800gt, מה ההבדל ביניהם? (חוץ מטיפה כסף פחות ומאוורר אחר... בחיים לא שמעתי על החברה innovision...) דיסק קשיח 250GB, (מעבד, כרטיס מסך, לוח אמ, זכרונות, HD, ספק, מארז (הכי חשוב לי במארז שיקרר את המחשב לא ממש אכפט איך הוא נראה וכמה רעש עושה) אני צריך את המפרט מהחנות www.noacom.co.il בהעדפה אפשר גם www.pandas.co.il תודה!
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי תותחים. אשמח אם תעזרו לי לבנות מפרט למשחקים נטו. עד 3500 ש"ח. ללא ציוד היקפי בכלל. אם יש שאלות תכתבו ואני יענה.. תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz 1.00GB RAM RADEON 9800 PRO הלוח אמ נראה לי IC7 או משהו כזה איך המחשב מבחינת חומרה? הוא יצליח להריץ סרטי HD? ועוד שאלה בקשר לחיבורים: לכרטיס מסך יש יציאת DVI וVGA אין יציאת HDMI הDVI מספיק טוב?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב עריכה על מנת שאני יוכל לעבוד בו על פרמייר מכיוון שאני רוצה להתחיל ללמוד את התוכנה. התקציב שלי הוא 2000-2800 שקל וללא ציוד היקפי. אני רוצה הארד דיסק של 500GB ומבחינתי החשיבות של המעבד יותר גדולה מהחשיבות של כרטיס המסך. אם תרצו לדעת עוד דברים שאני מעדיף תשאלו. תודה
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מיועד בעיקר לאופיס, אינטרנט, סרטים, מוזיקה. חשוב רק 4 ג'יגה זיכרון וHD של לפחות חצי טרה, עדיף טרה. לא צריך מסך ולא צריך כל ציוד היקפי. תודה למי שייעזור
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מיועד למשחקים בעיקר. העדפתי להשקיע ב RAID0 עוד 400+100 ש"ח (דיסק נוסף + הפרש עלות בלוח) כי אני לא אוהב להמתין הרבה בטעינות. את כל שאר הציוד היקפי (מסך, צורב וכו' כבר יש לי) קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3R Conroe Support GP35DS3R ¤ 689 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 407 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 64 Pro ¤ 118 1 קירור למארז Glacialtech 120mm Case Fan Hydrodynamic Bearing 18dba 36CFM ¤ 42 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 299 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB Raid Edition WD2500YS ¤ 423 2 כרטיסי מסך Gigabyte 8800GT G…
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
* מטרות המחשב - בעיקר אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים. * גודל המסך? 13.3 אינצ' * רזולוציית המסך? לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מאוד חשוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? באיזור 500GB. * כונן אופטי? כדאי, לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. קנייה בארצות הברית. חיפשתי קצת ומצאתי כמה מחשבים שאולי מתאימים: Sony VAIO S Series 13 SVS13122CXW Notebook Computer (White) http://www.bhphotovideo.com/c/product/890764-REG/Sony_VAIO_S_Seri…
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן, אבל עובד נהדר, מצוין יש לצטיין. זה המפרט: Intel Core i7 4790 @ 3.60GHz ASUS Z97M-PLUS (SOCKET 1150) 16.0GB Dual-Channel DDR3 4095MB NVIDIA GeForce GTX 970 (Gigabyte) 238GB Crucial_CT256MX100SSD1 (SATA (SSD)) 1863GB Seagate ST2000DM008-2FR102 כונן לקריאת דיסקים ספק 550W מארז NZXT 410 PHANTOM כמה המחשב הזה באמת שווה היום כמוצר יד 2? אני רוצה להחליף אותו במחשב חדש אבל לא יודע כמה הוא שווה. יש לי אפילו כרטיס מסך RADEON HD4870, חחח זה שווה משהו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אז ככה, נשרף הכרטיס מסך ואין הגיון להשקיע עכשיו 1000 שקל במחשב האנטיקה שלי, אז הוחלט על קניית מחשב חדש. הייתי רוצה מפרט למחשב שיחזיק משחקים ללא בעיה למשך כמה שנים טובות ברזולציה של 1280 שימושים נוספים לא מיוחדים (סרטים, אינטרנט..) ללא ציוד היקפי כלל העיקר שיפעיל משחקים ללא בעיה. יש העדפה ל INTEL ו GeForce. חוץ מזה, הכל אפשרי תודה ! בנוסף חשוב לי שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט, ואם אפשר גם מארז שנראה טוב (צריך רק צורב DVD , תודה)
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם נתתי פה פוסט בעבר והיו קצת שינויים מאז... אז ככה, אני בקרוב מקבל E6600 אני מוכן להשקיע בנוסף עד 4250. זה מה שהרכבתי מKSP. אם יש לכם הערות או הארות אני אשמח. את המחשב אני מתכנן לקנות בשבוע הבא... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, כבר הרבה זמן שאני מחפש מחשב נייד. אני לא מבין גדול בזה ואת העיקר עושים חברי. אולי אוכל להעזר בכם ולא לשגע להם את השכל בבורות שלי. מה אתם אומרים על המחשב הזה? http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22200&cf=zap אם המחשב לא משהו או שיש מחשב טוב יותר לצורכי אז: * מטרות המחשב? לימודים, סרטים, ודברים שיגרתיים * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? נמוך... אך לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? די * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל *מחיר- עד 3000 כמו כן האם יהיה שווה לי לקנות את המחשב בחול? או שזה לא קריטי וזה סתם יעשה בעיות.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/specslist/view/52/ 1. בזיכרון רשום PC5300 - מה הנתון הזה? וCL-5-5-5 זה לא הכי גרוע? או שזה לא חשוב? 2. לא עדיף שהזיכרון יהיה ב-2 סטיקים? 3. במפרט השני בלינק הזה במעבד רשום *manila* ובחיפוש באינטרנט לא מצאתי מה זה. אשמח אם תעזרו לי להבין. 4. אחרי שינוי הזיכרון ל-2 סטיקים, שינוי ההארדיסק ל-160GB, הוספת מקלדת, עכבר, רמקולים, מערכת הפעלה ועלות הרכבה של הכל יצא לי 2500 בערך. לא כולל מסך עדיין. נראה לי קצת יותר מדי בשביל מחשב שכמעט כל ייעודו יהיה לעבודה משרדית, לא? יש משהו שאני יכול לקצץ בו? (הארדיסק של 160 שמתי בשביל להכניס סרטים ומוזיקה. וגם ככה זה רק הבדל של 40-50 אז זה לא מטורף)
-
- 7 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני צריך מפרט של מחשב המיועד בעיקר למשחקים כבדים ברזולוציה גבוהה שאינו מרעיש. המחיר הכולל יכול להגיע עד סכום של 5000 ש"ח ( ללא ציוד היקפי). אני מבקש רק ממי שבעל נסיון ומבין עניין להגיב על מנת לעזור. מספר חלקים בסיסיים שברצוני שהמחשב יהיה מבוסס עליהם: מעבד של intel i7 הסדרה החדשה ובהתאמה לוח אם. כרטיס מסך של GIFORCE מסדרת ה- 200 או של AMD. זיכרון X2 - DDR3 2G 1333 MHZ קרור מתאים וספק כוח חזק. ציוד היקפי המפורט כאן נמצא ברשותי ואינו נדרש: דיסק קשיח של 1 וחצי טרה. שני צורבים. מסך 24 אינץ דגם חדש של lg. מקלדת עכבר ורמקולים. מערכת הפעלה של windows 7 64 bit ו office 2010. תודה רבה לכל מי שעוזר ומייעץ.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-