ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מפרט לשימוש ביתי של גלישה באינטרנט, אייסיקיו, מסנג'ר, שיתוף קבצים וכו' ולשימוש משרדי של עבודה במיקרוסופט אופיס\ אופן אופיס ואולי רק שיריץ CS 1.6 אם אפשר תודה לעוזרים גל
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום. התקציב שברשותי בין 5000 ל-6000 שקל. המחשב אמור לשרת אותי בעיקר לפוטושופ ולייטרום באופן מאסיבי. לייטרום בעיקר היא תוכנה שמרנדרת הרבה תמונות ברקע ועובדת על בסיס נתונים עמוס מאד - העיסוק שלי הוא צילום אירועים. חשובה לי המהירות והיכולת של המחשב לגמוע את המאסות של התמונות. אני כמובן מחפש את השילוב הנכון בבחירת מעבד, לוח אם וזכרונות (כמות, מהירות ומותג), כרטיס מסך ומארז. בנוסף, האם כדאי לקנות כונן בטכנולוגית פלאש רק בשביל מערכת ההפעלה? האם זה ישפר את ביצועי המערכת? תודה רבה נ.ב. - תתעלמו מהחתימה שלי.. זה כבר לא רלוונטי
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, המטרות שלו: 1. לראות סרטים וסדרות בעיקר -> כלומר, כרטיס קול צריך להיות קצת מעבר (מתכוון בהמשך לקנות רמקולים מתקדמים). 2. למשחקים -> כלומר, כרטיס מסך צריך להיות ברמה שיריץ בקלות משחקים עכשויים כדוגמת PES 2012. אשמח לעזרתכם לגבי מפרט. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
המחשב יתחבר למגבר שמחובר למקרן אמצעות S-Video וכבל קואוסיאלי לסאונד - digital out מהמחשב ל digital in במגבר. אני מקווה להשתמש במארז של מחשב ישן - האם צפויה לי בעיה עם זה? כמו כן, יש לי כבר דיסק קשיח IDE וספק כוח. מעבד: Athlon 64Bit AM2 3600 DualCore 65W Energy Efficient OEM AM236DCT כמות: 1 - מחיר: ¤215 קירור למעבד: Thermaltake RSI AM2 כמות: 1 - מחיר: ¤45 לוח אם: Gigabyte MA69GM-S2 GMA69GMS2 כמות: 1 - מחיר: ¤366 זיכרון: Geil 1GB DualKit DDR2-800Mhz Value כמות: 1 - מחיר: ¤100 כונן אופטי: Sony/HP/Lg DVD Rom X16/40 Black כמות: 1 - מחיר: ¤97 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב עד 2000שח כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤100 סה"כ: ¤923 http://tms.co.il/preview/spec/m4nkqs61 אני יודע שזה נשמע כ…
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מעוניין במפרט מחשב ללא מסך וללא צורב שיפעיל בצורה תקינה וחלקה סרטים על רזולוציה מלאה 1080P בטלוויזיה LCD ואם אפשרי שזה יהיה עם הארדיסק 500 גיגה תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני מחפש 2 מחשבים - בסביבות 1500 ש"ח כל אחד - אפשר גם פחות. השימושים: תוכנות אופיס. שמיעת מוסיקה (MP3). לראות סרטים (בעיקר DIVX, לפעמים DVD). למחשב הראשון אני מחבר רמקולים של ALTEC למחשב - הייתי רוצה אולי, אם זה משנה, כרטיס קול קצת יותר איכותי ממה שיש על הלוח - רק אם זה באמת משפיע על איכות הצליל. למחשב השני אני צריך כרטיס מסך שיתמוך במשחקי מחשב - לא High End - משהו ל-FIFA 2007 ודומיו.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב חדש למטרות גיימינג עד מקסימום 4 אלף שקל יש לי כבר מקלדת עכבר ומסך תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
דגשים חשובים - שיוכל להריץ QBASE ושהמסך יהיה 22" מסך רחב, ואחרון - מקלדת ועכבר אלחוטיים תודה
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני רוצה שהמסך יהיה גדול (כלומר 15 אינץ) ועדיף שתהיה לו תקופת אחריות בינלאומית שמכוסה בבלגיה (חבר שלי צריך מחשב והוא טס לשליחות לזמן הקרוב לשם, אז עדיף שיהיה לו כיסוי) בלי להתעמק יותר מידי ראיתי את זה http://www.blaptop.co.il/index.asp?productid=5705#prodtop אבל אני פתוח לעוד חברות, שיתנו יחס עלות מול תועלת במגמה להגיע למחיר הזול ביותר, אבל מצד שני שיהיה מחשב אמין (לשם הדוגמא, לי יש VOSTRO 1510 והוא עומד לחגוג יום הולדת ארבע, והוא בשימוש מסיבי) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום! מעוניין במחשב שיחזיק הרבה זמן , בעיקר לעריכת וידאו ושמיעת מוסיקה , עדיף שהלוח אם יהיה עם כרטיס קול טוב ויציאת firewire והמחשב עם הרבה שטח אכסון. בנוסף אם תוכלו להמליץ על מסך LCD עד 19 אינץ' (לא חשוב שיהיה טוב למשחקים.) תודה מראש עריכה: התקציב שונה מ6000 ש"ח ל5600 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לוח אם, כרטיס מסך, מעבד, קירור למעבד וזכרונות יש לי מארז, HDD וכוננים יש לי את הספק הזה http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=PS-1000&Cat2Cat1ID=46&Cat2ID=337 הוא יספיק? אם לא אז תכללו חדש אפשר לסבול חריגה אם צריך חשוב לי שיהיה אפשר לשדרג בעתיד את הכרטיס מסך ומעבד, וחשוב לי מעבד Quad תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
המחשב ישמש לפוטושופ, ישומי אינטרנט, משחקים לא כבדים וניגון סרטי FULL HD. לא יהיה שימוש ב- OC. המחשב חייב להיות שקט, ואני זקוק בעזרתכם בהתאמת ספק הכוח+מארז שיאפשר זאת במסגרת התקציב. המפרט שבניתי: Intel Core i5-650 Tray - שח862 Gigabyte GA-H55M-USB3 - שח627 G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT - שח290 Sony Optiarc AD-5240S X24 SATA Black DVD - שח106 סה"כ: 1885 שח אני אשמח גם לשמוע המלצות נוספות על המפרט. שימו לב שאין צורך בכרטיס מסך יעודי מכיוון שהוא נמצא בשילוב שבמעבד ובלוח האם.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מחיר בת"א אחרי הנחות 3110 - אשמח להתיחסות גם בנושא קניה ב-KSP - מדוע דורשים לשלם על הרחבת אחריות כדי לקבל את אחריות היצרן המקורית ( תוספת 10% ,ללוח זכרונות וכרטיס מסך , לשלוש שנים במקום לשנה שהם נותנים - כשאחריות היצרן היא לשלוש שנים ומעלה על המוצרים הללו ) . אם יש לכם המלצות לחנות אחרת במחירים דומים . K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 1-599-555-700 Price list updated 06-05-2007 מעבדי אינטל Price Units Total Core 2 Duo E4300, 800Mhz, s775, 2MB 715 1 715 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 490 1 490 זכרונות DDR II 667 Price Units Total 1GB Kingston 285 2 570 כרטיסי מסך GIGABYTE Price Units Total 7300GT …
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
TOSHIBA A200-1YW אם מישהו מכיר את הדגם ויכול לתת המלצות? יתרונות\חסרונות,מחירים. או המלצה למחשב באותו טווח מחירים, אני לא מחפש מחשב למשחקים אז אני מתפשר בעניין הכרטיס מסך אבל חוצמזה מה עוד אתם יכולים לייעץ לי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אהלן, אני טס בקרוב לטיול בארה"ב ורציתי לקנות שם מחשב נייד, אבל אני לא ממש מבין בזה. אני רוצה מחשב עם מסך 14" (האם כדי ללכת על מסך יותר גדול אם זה מוריד את המחיר?) והשימושים העיקריים בו הם אינטנרט, אופיס, סרטים (בHD), מוזיקה, ואולי גם קצת תוכנות עריכה (כמו פוטושופ). (תקציב כמה שיותר זול רצוי עד 500$ אבל אם זה הכרחי למה שאני מבקש אז אפשר יותר) אני צריך גם מחשב שיהיה עמיד, כיוון שאני מתכוון לטייל איתו תקופה די ארוכה. (ככה שאני מחפש חברה טובה שידועה באיכות שלה). על מה אתם ממליצים, וביקר איזה מעבד אני צריך, כי קצת הלכתי לאיבוד והאם כדי לי להסתפק במעבד חלש יותר מ CORE DUE 2 ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
בלי ציוד הקפי ומסך, עבודה גרפית ברמה בינונית עד גבוהה וזכרון מספיק חזק RAM. שיהיה שקט גם. אשמח לעזרה. תודה
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני צריך את המחשב ללימודים אבל אני גם לא רוצה להיות מוגבל במשחקים וכשאני אומר משחקים אני לא מתכוון לCRYSIS אבל גם לא מתכוון לסופר מאריו משהו כמו פיפא. ורצוי מעבד חזק יותר מהסטנדרט למשחק פוטבול מנג'ר שדורש יכולת עיבוד טובה. תודה לכל העוזרים=]
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, ראיתי במפרטים המומלצים את המפרט הזה שבמבט ראשון מתאים לי: AMD A4-3400- BOX350 לוח-אםAsrock A75M-HVS360 זכרונותCrucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 1X4GB 1333Mhz DDR3120 כונן אופטיLG/Samsung DVD-RW SATA110 כרטיס מסךמובנה0 מארזEnermax Laguna 300W350 ספק כחכלול במארז אבל אני חייב יציאת S-video ולפי המפרט לוח האם אין לו יציאה כזו. חשבתי לפתור את העיניין ע"י חיבור Geforce 6600GT,אבל האם חיבור כרטיס כזה ישן לא אבסורדי כשעל לוח האם יש כרטיס מתקדם פי כמה? כמו כן לפי האתר של אנרמקס המארז מאפשר חיבור כרטיסי Low profile בלבד, אני רוצה לשמור על מארז מסוגנן שמתאים למדיה סנטר אבל לנצל גם את מלוא הלוח במקרה של שדרוג עתידי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש…
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות נייד. אמור לשמש למטרות הבאות: אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים, תכנות בשפות תכנות (ייתכן ופרויקטים כבדים), שמיעת מוזיקה. גודל המסך? לא קטן. (14' או 15' אם אפשר) משקל רצוי? לא יותר מ2 ק"ג. האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא בלוטות? לא חובה. גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB. צורב DVD? כן. האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש העדפה לLenovo וMSI. סלידה מHP, Compaq וDell. צריך שיהיה לו כרטיס רשת אלחוטי, אשמח לעזרה! תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני ממש בקרוב קונה מחשב אתמול קיבלתי הצעה מחנות באשדוד (ג'נרל קומפיוטרס) ואני די חושב שאני הולך על זה אז אני צריך דעה * CPU - Intel Pentium Core2 Duo 6420 * M/board - Gigabyte GA-965P-S3-RH Intel 965 PCI-Express DDR2 SATA2 8-Channel Audio-Out 3-Year Warranty * Memory - DDR2 2GB (2x1024) 800 Kingston Lifetime Warranty * Video - LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL * DVD-RW -LG/NEC DVD-RWx18 New! * HDD - Western Digital/Hitachi 320GB SATA2 3-Year Warranty * Case - TERMALTAKE MAMBO *cpu vent* Original PSU * USB2 x 6 ***חשוב לי מעוד לדעת פרטים על המארז אם הוא טוב*** מחיר כולל זה 4200
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני צריך הצעות למפרט מחשב - שימושים עיקריים - אינטרנט, פוטושופ , אוטוקאד . אני צריך צורב DVD ומסך 19 בתקציב של 6000 ש"ח - מחנות מוכרת אשמח לקבל תגובות והצעות שלכם
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הזה? מפרט מחשב קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! ¤945 1 קירור למעבד Thermalright Ultra 120 Xtreme ¤319 1 לוח אם Asus P5N-D ¤801 1 מארז NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU ¤485 1 ספק כוח Corsair 550VX 41A @ 12V ¤471 1 זיכרון A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Heatsink CL5 ¤414 1 קשיח למחשב שולחני Western Digital 320Gb 16MB AAKS ¤314 1 כרטיס מסך TwinTech 8800GT 512MB DDR3 HeatPipe Fan Retail ¤899 2 כונן אופטי PIONEER DVR-115DBK X20 DUAL LAYER BLACK BULK ¤158 1 הרכבה הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות ¤5 1 המהרת מערכת מחשב אני מעוניין בהמהרת המעבד ¤0 1 סה"כ מוצרים: 12 סה"כ: ¤5…
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטרימינג לטלביזיה , ושרת קבצים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). FLEX ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ישומש למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי : לא . 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפ…
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, הקרנת תכני לאלסידי עריכה מוגבלת בפוטו שופ. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש? אינטרנט ומעט עם פוטו שופ, הורדת תכנים מהאינטרנט והקרנתם על אלסידי 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקיפי 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)?לא 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? אני רוצה מערכת הפעלה נראה לי win 7 אבל פתוח לשינויים 7. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אני גר באזור ב"ש. תודה מראש לכל המתייחסים מעבד: AMD Athlon X3 450 3.2Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3…
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום שמי גל ואני חדש פה באתר.. אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה בקרוב וברצוני לרכוש מחשב חדש(עם הכסף המצומצם שיש לי :-) ) *יש לציין שהידע שלי בחלקי המחשב שואף לאפס ולכן אני נעזר באתר הנפלא הזה . אני מחפש מחשב חזק עם מעבד ליבה מרובעת וזיכרון מטמון יחסית גדול , כרטיס מסך לא מטורף ולא יקר אבל שעדין יעמוד לשנה שנתים הקרובות.., זיכרון חזק 4 Gb K לפחות. לוח אם שיכלול כרטיס קול סביר, 8 עד 10 יציאות usb , שיהיה חזק ויתן תמורה ( שמעתי ש- Intel ו- msi טובים ) כונן קשיח של 500 יספיק . ושאר הרכיבים : כונן, מארז , ספק כוח ,קירור מעבד. שיהיו פשוטים מצדי. תקציב 3500 - 3700 שקל מקסימום. מבחינת שקט - לא הכרחי . עיצוב - לא הכרחי. וכל הציוד ההקיפי יש לי כבר. אודה אם תוכלו לעזור לי ולכתוב לי על כ…
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-