עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ronaldo12,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל אני מתלבט בכמה דברים אז ככה התקציב שלי הוא 4200 שקל ולא יותר אפשר חריגה קלה של 50 שקל אם חייב אני מתכנן לקנות או ברשת sky pc או tms כי אני גר בצפון והכי רחוק שאני מוכן לנסוע זה עד אזור חיפה. המחשב יהיה מיועד בעיקר למשחקים כבדים כמו ac2 או gta 4 crysis2 וכדומה.. אני משתמש על מסך מחשב של lcd של 24 אינץ' full hd כמו גם סרטי hd וגם עריכה די מקצועית לצורכי לימודים עם תוכנות כמו avid , vegas preimer ... אם רצון לעשות overclock בינוני/קל ועם דרישה למעבד אינטל i5 (ללא צורך בכרטיס עריכה אלה בכרטיס גרפי חזק כמו gtx460( חשוב לי השקט במארז אבל לא כול כך העיקר שיהיה מארז עם קירור מצוין

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  2. Started by X-It,

אני משדרג את המחשב שלי ,והשגתי 1700 שקל... חשבתי לקחת 8600GTS OC2 256 MB ב617 שקל.. Core 2 Duo E4500 ב560 שקל.... Asus P5K ב564 שקל... השימושים שלי הם בעיקר משחקים,מולטיטסקינג(המון תוכנות פועלות בו זמנית) פוטושופ... ,וורד.. גלישה באינטרנט... זאת אפשרות טובה בשבילי? אשמח להצעות... מפרט בחתימה... אהה ואם אני אשדרג אני אצטרך להתקין מערכת הפעלה חדשה? ורזולוצית המסך שלי היא 1680X1050 ואני ארצה לשחק עליה...

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  3. MIDI ATX Foxconn (TLA002) 300W מארז GIGABYTE M55P-S3G (6150-AM2) PCX+L1G+SA2 לוח אם AMD Athlon 64bit DUAL CORE 3800 (AM2) מעבד AMD Athlon 64BIT s-AM2 מאורר ל WD 250Gb 7200rpm 16Mb SATA2 (KS-3yw) ד.קשיח TWINMOS DDR2 1Gb 667MHz PC5300 O זכרון * 2 WINDOWS VISTA - HOME Basic Heb מערכת הפעלה LITEON 17" LCD R17AAS (8ms) מסך+רמקולים סהכ 4000 עגול ועוד שאלונת- יש TVOUT בלוח אם הזה? תודה רבה, ארז.

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  4. זה המפרט שלו אני לא יודע בידיוק את הדגם מעבד:CORE 2 DUO T7100 זכרון:1024 דיסק קשיח:120GB 5400RPM מסך: 15.4 כרטיס מסך:INTEL GMA X3100

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  5. אני צריך מפרט מחשב בתקציב של עד 5.5 אלף.. אגב אני גר בקריות אז תתחשבו בזה) המחשב מיועד למשחקים כבדים כמו CRYSIS, COD4, UT3, WIC וכמובן למשחקים עתידיים שיידרשו עוצמה גבוהה אני מתכוון לשחק על ההגדרות הכי גבוההות עם כמה שיותר פילטרים מופעלים.. הייתי רוצה שהמחשב יכלול מעבד QUAD, זיכרון 4GB, כונן קשיח של 320GB, בלי ציוד הקפי.. נושא הקירור והרעש חשבו אצלי והייתי רוצה שיקורר חזק ויהיה כמה שיותר שקט.. הייתי רוצה גם שהמחשב יורכב במעבדה ויבוצע בו OC (על ידי החברה ולא על ידי). לגבי הכרטיס מסך להשיאר אופציה לCF/SLI עתידי.. עכשיו לגבי המסך עצמו.. אני צריך מסך 32 אינצ'.. כמובן הוא מתחבר למחשב ואני רוצה שיהיה כמה שיותר איכותי מבחינת משחקים - עם רמקולים מובנים גם.. התקציב בשבילו הוא עד 3…

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  6. Started by edbd,

המחשב בעיקר למשחקים (לא צריך את הכרטיס הכי חזק כי צריך שיהיה גם מסך טוב..) תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  7. רציתי לדעת איזה לאפטופ כדאי לי לקנות מחו"ל בתקציב של עד 6000 ש"ח.... הוא מיועד לטיפה סרטים ווהור עבודה עם תוכנות רשת וכו.... תודה נ.ב: היצרן לא כל כך משנה לי (אם יש אופציה לאחריות בארץ מה טוב, אם לא אז לא קריטי, ואם אפשר לציין זאת).

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  8. אבקש חוות דעת ללוח אם ולמעבד עבור מחשב לעבודה משרדית בעיקר Office, תוכנות לניהול הו"ק, הנה"ח, וכו' לוח אם: Gigabyte GA945GZM-S2 מעבד: Intel E2200 2.2G/1M/800 ההעדפות שלי עד היום היו של לוח אם ומעבד רק של Intel תודה ן

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  9. אני מחפש מפרט לשימוש ביתי של גלישה באינטרנט, אייסיקיו, מסנג'ר, שיתוף קבצים וכו' ולשימוש משרדי של עבודה במיקרוסופט אופיס\ אופן אופיס ואולי רק שיריץ CS 1.6 אם אפשר תודה לעוזרים גל

10. Started by avivityosi,

היי אשמח להערות ושינויים אם יש על המפרט : תודה למגיבים מעבד Intel Core 2 Duo E7300 Box ¤617 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7300 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AACS 500GB SATA2 16MB ¤359 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון SuperTalent DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 ¤255 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=T800UX4GC5 כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce 9800GT OC 512MB DDR3 PCIe ¤785 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44423 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤123 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S…

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  11. Started by arei1,

מבקש המלצה למחשב לנסיעות לצורך גלישה לימודים ומשחקים גודל המסך 14"

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  12. שלום אני מעוניין לקנות מחשב ומסך ללא שאר הציוד ההקפי. התקציב הוא 5.5 אלף ואני מעוניין לשלם במזומן. הדבר הכי חשוב במפרט הוא שעל המחשב להיות כמה שיותר שקט. אני עוסק הרבה בוירטואליזציה והרצת כמה ישומים לכן אני מבקש מעבד 4 ליבות ובגלל עניין העלות מול תועלת אני מעדיף AMD. מבחינת משחקים אני לא מרבה לשחק במחשב, אבל שהמחשב יוכל להריץ משחקים קלים לא חייב על ההגדרות הכי גבוהות, חשוב אבל שלכרטיס מסך יהייה יציאת HDMI ללא צורך במתאם. כפי שאתם רואים המסך הוא 22. בעניין הOC אני חושב על לעשות OC קל, אני לא ממש מבין בתחום אז חשבתי לעשות בעזרת תוכנת הoverdrive של AMD במצב Novice שזה עושה הכל אוטומטי ולהפעיל את זה במידת הצורך. עשיתי מחקר קל והרכבתי את המפרט הבא: הרכבתי את זה בKSP …

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  13. Started by dadon,

שלום לכולם . רציתי חוות דעת על המחשב הנ"ל : http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1726429 בתוספת של fx6600 fci express 256mb האם כדאי לרכוש את המחשב הזה ? אם לא ... אז אם אפשר בבקשה הצעות למפרט של מחשב עד 3500 שקל : לוח אם מחברה מוכרת . מעבד חזק . גיגה זכרון . 120 או 160 הארד דיסק . מארז . צורב וכמובן כרטיס מסך יחסית חזק כמו ה 6600 . תודה רבה .

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  14. Started by Frik,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, המטרות שלו: 1. לראות סרטים וסדרות בעיקר -> כלומר, כרטיס קול צריך להיות קצת מעבר (מתכוון בהמשך לקנות רמקולים מתקדמים). 2. למשחקים -> כלומר, כרטיס מסך צריך להיות ברמה שיריץ בקלות משחקים עכשויים כדוגמת PES 2012. אשמח לעזרתכם לגבי מפרט. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  15. מבקש סיוע בהרכבת מפרט בסיסי למשחקים / צפיה בסרטונים+ עבודה משרדית WORD בהיקף מצומצם מידי פעם. המחשב מיועד לילד בגיל 6 חשוב לי דרגת שקט גבוהה ככול שניתן המסגרת המגבלות התקצביות. ציוד היקפי- ירכש בנפרד תודה

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  16. מעוניין במפרט מחשב ללא מסך וללא צורב שיפעיל בצורה תקינה וחלקה סרטים על רזולוציה מלאה 1080P בטלוויזיה LCD ואם אפשרי שזה יהיה עם הארדיסק 500 גיגה תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  17. שלום, יש לי בבית מחשב נייח המחובר לאנטרנט מהיר באמצעות מודם פנימי. כעת רכשתי מחשב נייד ואני רוצה לגלוש באנטרנט בתוך הבית, מה הדרך הפשוטה והנוחה לעשות זאת? ועוד שאלה - כונן הCD במחשב הנייד נפתח לי באיטיות ואני גם תומך בו בידי על מנת שיפתח וייסגר? האם זה נורמלי וכך זה צריך להיות? תודה.

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  18. Started by LeeLo,

שלום, אני מחפש נייד שימלא את הדרישות הבאות: 1) יציאת S-video 2) מעבד Core 2 DUO 3) מסך לא מבריק 4) מיועד לעבודה שוטפת (OFFICE, גלישה) אך גם לצפייה בסרטים 5) עד 5000 ש"ח נחמד אם יכיל: 1) יציאת DVI או HDMI 2) יציאת אודיו SPDIF אופטית 3) מע' הפעלה WIN XP PRO למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  19. שלום, אני רוצה לקנות מחשב למשחקים עד 2300 ש"ח ללא ציוד היקפי. עברתי על האתר פה ועל הפורומים וראיתי מספר אפשרויות. קודם כל יש לי כמה שאלות כלליות: איך זה שכרטיס HD4850 512MB מכל חברה כמעט עולה סביבות ה-700 ש"ח (פחות או יותר - תלוי איזה חברה) עם זכרון DDR3 ומחברת POWER COLOR הוא עולה 560 ש"ח עם זכרון DDR5. לא קצת חשוד? יש סיבה לחשדנות הזאת? (מה אני חשדניסט? ) דבר שניה האם שילוב של HD4850 512MB (שהוא כרטיס די חזק לכל הדעות) עם מעבד סביר מינוס כמו E6300 הוא שילוב מאוזן? האם המעבד לא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס המסך בביצועים במשחקים? להל"ן המפרטים שאני שוקל (אשמח אם תגידו לי מה דעתכם על כל אחד ומה לדעתכם כדאי): (מפרט שנלקח מהמפרטים המומלצים לאוקטובר 2009 פה בפורום) מעבד:…

20. Started by nirsk1,

אני צריך מחשב לתכנות וקיבלתי את המפרט הזה: לוח: intel andrews lake b65 מעבד: intel i7 2600k זיכרון: 4gtb*2 ddr3 1333 דיסק קשיח: seagate 1TB sata 3 מארז: antec df 85 ספק: antec 750w צורב: של סמסונג SATA במחיר של 4640 שח (לא כולל כרטיס מסך) שאלה : האם המפרט טוב בשביל כותב תוכנות, והאם המחיר הוגן? נ.ב התקציב הכללי נא בין 5000 ל6000

21. Started by liavna,
    • 0 תגובות
    • 562 צפיות
  22. Started by batya,

שלום אני שואפת לקנות מחשב חדש לקראת שנת הלימודים הבאה. אני סטודנטים לאמנות ולומדת על מגוון תוכנות אדובה החל מפוטושופ, עריכת וידאו, ועד ל3D MAX. אבל יש לצין שאני לא עושה עבודות רציניות, לא רמה מקצועית. לפחות בינתיים. אם אני לוקחת מחשב נייד, הבנתי שהמעבד הוא מעט יותר חלש אז אני לא לוקחת i3. השאלה אם להתעקש על i7 או שi5 יעבוד מספיק טוב? והאם יש המלצה על חברה מסויימת? אמרו לי שלנובו לא כ"כ טובים. אפל חורג מהתקציב. מה לגבי אסוס וטושיבה? על מה עוד אני צריכה להסתכל חוץ מזה? על מה לא לוותר במחשב נייד שנועד לעבודות כאלו?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  23. Started by Classic notion,

שלום לכולם, אבקש את חוות דעתכם על המחשב הנ״ל המיועד בין היתר למשחקים כמו battlefield 3. אני מבקש לדעת האם המפרט טוב מבחינת ערך עבור כסף, במידה ולא, אשמח אם תרכיבו מפרט אחר. מצטער על הבלאגן, אני מהסלולארי. כללי Dell יצרן Dell Vostro 460 VP-RD33-4999 דגם MT מודל מכונה לוח אם Intel® H67 Express לוח אם 10/100/1000 כרטיס רשת מעבד Intel Core I5-2500 (3.3GHz, 6MB) מעבד זיכרון 4096MB (2x2048) 1333MHz נפח 4 חריצי זיכרון נגישים 16GB קיבולת זכרון מקסימלית איחסון 500GB (7200RPM) גודל דיסק כוננים 16X DVD+/-RW Drive DVD Multi Burner גרפיקה 1GB ATI Radeon HD 5450 כרטיס גרפי PCIe x16 חריץ הרחבה יציאות 8 USB VGA Port VGA eSATA Port eSATA HDMI Port HDMI מערכת הפעלה Free Dos מערכת הפעלה…

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  24. שלום, אני מחפש מחשב מורכב ומוכן לקנייה ולא לבחור חלקים ולהרכיב לבד. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית כבדה (מספר תוכנות משרדיות שירוצו בנוסף למספר חלונות אקספלורר יחד), תכני HD - סרטים שיורדו מהרשת משחקי רשת המשחק הכי כבד-סימולטור טיסה של מיקרוסופט. האם יש צורך בציוד היקפי? - הציוד לא יהיה חלק עלות המחשב. כן - מקלדת ועכבר אלחוטיים כן- מסך שייתלה על הקיר - הוא יהיה 24 או 26 FHD. לגבי זה אני אבדוק בפורום מסכים. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? לא ממש, אני אוהב שיש הכל מהכל. עד כמה השקט חשוב - המחשב יעמוד במרכז הבית-חדר עבודה פתוח ולכן חשוב שיהיה שקט. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? יכול שחלונות 7 מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אין העדפה לחנות, העיקר שת…

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  25. Started by 0p,

שלום, ראיתי במפרטים המומלצים את המפרט הזה שבמבט ראשון מתאים לי: AMD A4-3400- BOX350 לוח-אםAsrock A75M-HVS360 זכרונותCrucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 1X4GB 1333Mhz DDR3120 כונן אופטיLG/Samsung DVD-RW SATA110 כרטיס מסךמובנה0 מארזEnermax Laguna 300W350 ספק כחכלול במארז אבל אני חייב יציאת S-video ולפי המפרט לוח האם אין לו יציאה כזו. חשבתי לפתור את העיניין ע"י חיבור Geforce 6600GT,אבל האם חיבור כרטיס כזה ישן לא אבסורדי כשעל לוח האם יש כרטיס מתקדם פי כמה? כמו כן לפי האתר של אנרמקס המארז מאפשר חיבור כרטיסי Low profile בלבד, אני רוצה לשמור על מארז מסוגנן שמתאים למדיה סנטר אבל לנצל גם את מלוא הלוח במקרה של שדרוג עתידי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש…

דיונים חדשים בפורומים