עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי חבר'ה, זקוק לעזרתכם בבניית מפרט עד 3000 ש"ח, ללא ציוד הקפי, מדובר במחשב לילדים בני 8-14, נדרשת יכולת למשחקים תלת מימדיים.. מארז שקט (המחשב יהיה בחדר שינה של אחד הילדים). תודה רבה לעוזרים! רובי.

2. שלום, אני מחפש מפרט הכי הכי פשוט (וכמובן הכי הכי זול ) בשביל מחשב שהשימושים היחידים שלו הם אינטרנט ואופיס בלבד. (כמובן שאם אין ברירה אז אפשר לחרוג מ1500) תודה רבה

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  3. Started by הורוויץ,

מה התקציב המקסימלי?5k 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים, ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.full hd 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?1 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?לא מתכנן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים.iqpc/ksp עדיף iqpc מעבד כמות מחיר Core i5 750, s1156, 8MB Box 1 1030 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS כמות מחיר P7P55D s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI- 1 850 זכרונות‏ DDR III 1600Mhz…

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  4. שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד למשחקים כמו פרו אבולושן ועוד שלא מאמצים את המחשב יותר מדי .. ראיתי את זה איך הוא?. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3828&CatCode=315

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  5. אני עומד לבצע את ההזמנה למערכת מחשב המורכבת מהרכיבים אלה לוח ASUS M2N-E מעבד AMD 4200 DUAL HD WD 250GB KS LEADTEK 7600GS PQI DDR2 800MHZ CL4 512*2 TERMALTKER SWING 430W מה דעתכם ? המארז יחזיק את המערכת? והאם מומלץ לקחת מארז SOPRANO עם 3 מאווררים במקום זה? את המערכת הזו אני רוכש ב4000 שח במזומן ,משתלם מבחינת המחיר?

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  6. שלום רב אני זקוק למחשב חדש את כל שאר החלקים יש לי וזה כולל כרטיס מסך 8800 אז אני מניח שאצטרך ספק כוח דיי חזק ואמין. שימושי המחשב הולכים להיות משחקים, פוטושופ, קידוד ויד/אוד ו - 3DSMAX מעוניין מאוד בלוח אם שיתאים לי גם אם ארצה לשדרג מעבד... בנוסף אני מעוניין במעבד של אינטל בלבד, העדפה לארבע ליבות אבל לא סגור על זה. מוכן להתפשר על 2ג'יגה זיכרון, שהיו מהירים. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  7. שלום, מבקש להרכיב מפרט למחשב איכותי המיועד לעיבודי גרפיקה, משחקים וקולנוע ביתי. מסגרת :3500 ש"ח נראים לי הרכיבים הבאים: E6300 GIGABYTE 945GM s2 (פתוח להצעות..) 512*2 (יצרן איכותי ??) WD 160GB SATA II מארז איכותי (?) ספק איכותי (?) DVDRW זול אודה להמלצות/הערות. תודה. :s05: אלכס

• 7 תגובות
    • 562 צפיות
  8. שלום רב... ברצוני לקנות מחשב למשחקים ללא ציוד היקפי בתקציב של 3000. יש לי כמה בקשות: 1. אהבתי את המארז של Thermaltake VG7000BWS 2. מעבד אינטל כפול ולא מרובע ליבה 3. כרטיס מסך 9800GT (מסכימים איתי?) 4. מספיק לי קשיח של 160GB 5. 2 או 4 GB של זיכרון (לפי התקציב) 6. לא צריך צורב מודה לכם מראש

9. מעבד Intel Dual Core E5200 2.5Ghz Tray, יחידות 1 ¤330 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=427 OCZ 2GB DDR2 800Mhz Value, יחידות 1 ¤122 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=575 WD 320GB 7200RPM 16MB Sata2, יחידות 1 ¤246 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=89 Cooler Master Elite 334+NZXT 400Watt, יחידות 1 ¤263 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=398 PALIT ATI Radeon 4650 512MB Super GDDR2 HDMI, יחידות 1 ¤279 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=896 Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER , יחידות 1 ¤53 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=50 Gigabyte GA-P31-ES3G P31 CHIPSET, יחידות 1 ¤338 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=40…

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  10. Started by ykroiz,

קניתי מעבד core 2 duo e8400 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L זכרון G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK כ. מסך geforce 9600gso 768 mb ספק Thermaltake Litepower 400W TT-W0161 האם יש לי צווארי בקבוק משמעותיים? המערכת לא מיועדת לאוברקלוק תודה

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  11. Started by Zeev86,

היי, אשמח אם תיעצו לי בנושא הבא: מחר אני מביא את המחשב למעבדה, מפרט: amd 5600 2.8 GHz, שתי ג'יגה ראם, וכרטיס מסך 8800 GTS עם 640 מגה. אני לא רוצה בינתים להחליף הכל, רציתי לשאול אם כדאי להוסיף עוד 2 ג'יגה ובעיקרון מה עוד אפשר לשדרג כדי שמשחקים חדשים יעבדו בצורה טובה? עוד מעט מגיע גל של משחקים והמחשב שלי כבר מתחיל לצלוע במשחקים כמו ARMA2 ואני חושש שבכלל ימות כשינסה להריץ את Operation Flashpoint 2 הבעיה שאני יכול להוציא כרגע לא יותר מאלף שקל (אפשר לחרוג מעט) אז באתי לשאול אותכם, האם כדאי לשדרג RAM ועוד איזה חלק במחשב, או שאין טעם ועדיף לחסוך לשדרוג מלא?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  12. Started by mosdef,

כבר בניתי אותו אז אני רוצה לשאול את דעתכם : מעבד : Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache לוח אם : ASROCK 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP זכרון : 1GB Twinmos 533 mhz כ"מ : GALAXY 7600GS 256MB DDRII, HDTV, DVI, PCI-E מארז : HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU ספק : ENERMAX LIBERTY 400W

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  13. שלום, אני בתהליך של התבייתות על המפרט האידיאלי בשבילי, אם אפשר את חוות דעתכם. מעבד- כמעט 100% q9450, גם בגלל ה45NM וגם עקב העובדה שאני אוברקלוקר מתחיל ומעוניין לעשות OC קטן וממה שהבנתי זה לא בעיה. לוח אם- ASUS P5KR. לפי הבעלים של החנות שלי יש להם אחריות יבואן מעולה + המוצרים מעולים. (שמתי לב לFSB של 1600. זה נכון? הלוח יכול להחזיק באס יציב של 400?) כ.מסך- 9800GTX החברה תבחר בקרוב. יש תכנון למסך רחב לקראת ספטמבר,בנוסף אני מוכן להשקיע עוד כמה שקלים בשביל לקבל את ההפרש של הביצועים מה8800GTS. (עם התקנת מערכת 64 ביט הביצועים יקפצו) זכרונות- 4GB, פה אני צריך המלצה. מחיר 500+- HD-320,WD מארז- מאוד אהבתי את ה-NZXT "AirFlowKing" Tempest ספק כוח- corsair VX 450/550. בבקשה …

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  14. Started by parker,

המפרט מיועד עבור ילדה קטנה. בדקתי את המפרט במדור המפרטים הממולצים ושמתי לב שהמחירים לא בדיוק מעודכנים, הייתי רוצה לראות אם אפשר להכניס כרטיס מסך לא משולב למפרט.

• 6 תגובות
    • 562 צפיות
  15. שלום אנשים, ברשותי מחשב קיים: prescot 3.6GHZ ASUS P5AD2 2X512MB 667MHz X800XT ATI HEC WINPOWER 550W מארז FULL TOWER כוננים,דיסקים קשיחים ושאר ירקות. המחשב עובד מצויין אבל אינו מתאים יותר למשחקים כבדים במקסימום הגדרות. אני רוצה לשדרג אותו והמטרה היא מינימום עלות מקסימום ביצועים כאשר השמוש הוא ל - GAMING. ברשותי 3000 ש"ח ומעדיף לחסוך ואף לרדת בתקציב. מה הכי משתלם לעשות? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  16. Started by ronaldo12,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל אני מתלבט בכמה דברים אז ככה התקציב שלי הוא 4200 שקל ולא יותר אפשר חריגה קלה של 50 שקל אם חייב אני מתכנן לקנות או ברשת sky pc או tms כי אני גר בצפון והכי רחוק שאני מוכן לנסוע זה עד אזור חיפה. המחשב יהיה מיועד בעיקר למשחקים כבדים כמו ac2 או gta 4 crysis2 וכדומה.. אני משתמש על מסך מחשב של lcd של 24 אינץ' full hd כמו גם סרטי hd וגם עריכה די מקצועית לצורכי לימודים עם תוכנות כמו avid , vegas preimer ... אם רצון לעשות overclock בינוני/קל ועם דרישה למעבד אינטל i5 (ללא צורך בכרטיס עריכה אלה בכרטיס גרפי חזק כמו gtx460( חשוב לי השקט במארז אבל לא כול כך העיקר שיהיה מארז עם קירור מצוין

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  17. Started by X-It,

אני משדרג את המחשב שלי ,והשגתי 1700 שקל... חשבתי לקחת 8600GTS OC2 256 MB ב617 שקל.. Core 2 Duo E4500 ב560 שקל.... Asus P5K ב564 שקל... השימושים שלי הם בעיקר משחקים,מולטיטסקינג(המון תוכנות פועלות בו זמנית) פוטושופ... ,וורד.. גלישה באינטרנט... זאת אפשרות טובה בשבילי? אשמח להצעות... מפרט בחתימה... אהה ואם אני אשדרג אני אצטרך להתקין מערכת הפעלה חדשה? ורזולוצית המסך שלי היא 1680X1050 ואני ארצה לשחק עליה...

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  18. אני צריך מפרט מחשב בתקציב של עד 5.5 אלף.. אגב אני גר בקריות אז תתחשבו בזה) המחשב מיועד למשחקים כבדים כמו CRYSIS, COD4, UT3, WIC וכמובן למשחקים עתידיים שיידרשו עוצמה גבוהה אני מתכוון לשחק על ההגדרות הכי גבוההות עם כמה שיותר פילטרים מופעלים.. הייתי רוצה שהמחשב יכלול מעבד QUAD, זיכרון 4GB, כונן קשיח של 320GB, בלי ציוד הקפי.. נושא הקירור והרעש חשבו אצלי והייתי רוצה שיקורר חזק ויהיה כמה שיותר שקט.. הייתי רוצה גם שהמחשב יורכב במעבדה ויבוצע בו OC (על ידי החברה ולא על ידי). לגבי הכרטיס מסך להשיאר אופציה לCF/SLI עתידי.. עכשיו לגבי המסך עצמו.. אני צריך מסך 32 אינצ'.. כמובן הוא מתחבר למחשב ואני רוצה שיהיה כמה שיותר איכותי מבחינת משחקים - עם רמקולים מובנים גם.. התקציב בשבילו הוא עד 3…

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  19. רציתי לדעת איזה לאפטופ כדאי לי לקנות מחו"ל בתקציב של עד 6000 ש"ח.... הוא מיועד לטיפה סרטים ווהור עבודה עם תוכנות רשת וכו.... תודה נ.ב: היצרן לא כל כך משנה לי (אם יש אופציה לאחריות בארץ מה טוב, אם לא אז לא קריטי, ואם אפשר לציין זאת).

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  20. אבקש חוות דעת ללוח אם ולמעבד עבור מחשב לעבודה משרדית בעיקר Office, תוכנות לניהול הו"ק, הנה"ח, וכו' לוח אם: Gigabyte GA945GZM-S2 מעבד: Intel E2200 2.2G/1M/800 ההעדפות שלי עד היום היו של לוח אם ומעבד רק של Intel תודה ן

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  21. Started by arei1,

מבקש המלצה למחשב לנסיעות לצורך גלישה לימודים ומשחקים גודל המסך 14"

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  22. שלום אני מעוניין לקנות מחשב ומסך ללא שאר הציוד ההקפי. התקציב הוא 5.5 אלף ואני מעוניין לשלם במזומן. הדבר הכי חשוב במפרט הוא שעל המחשב להיות כמה שיותר שקט. אני עוסק הרבה בוירטואליזציה והרצת כמה ישומים לכן אני מבקש מעבד 4 ליבות ובגלל עניין העלות מול תועלת אני מעדיף AMD. מבחינת משחקים אני לא מרבה לשחק במחשב, אבל שהמחשב יוכל להריץ משחקים קלים לא חייב על ההגדרות הכי גבוהות, חשוב אבל שלכרטיס מסך יהייה יציאת HDMI ללא צורך במתאם. כפי שאתם רואים המסך הוא 22. בעניין הOC אני חושב על לעשות OC קל, אני לא ממש מבין בתחום אז חשבתי לעשות בעזרת תוכנת הoverdrive של AMD במצב Novice שזה עושה הכל אוטומטי ולהפעיל את זה במידת הצורך. עשיתי מחקר קל והרכבתי את המפרט הבא: הרכבתי את זה בKSP …

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  23. Started by dadon,

שלום לכולם . רציתי חוות דעת על המחשב הנ"ל : http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1726429 בתוספת של fx6600 fci express 256mb האם כדאי לרכוש את המחשב הזה ? אם לא ... אז אם אפשר בבקשה הצעות למפרט של מחשב עד 3500 שקל : לוח אם מחברה מוכרת . מעבד חזק . גיגה זכרון . 120 או 160 הארד דיסק . מארז . צורב וכמובן כרטיס מסך יחסית חזק כמו ה 6600 . תודה רבה .

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  24. Started by Frik,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, המטרות שלו: 1. לראות סרטים וסדרות בעיקר -> כלומר, כרטיס קול צריך להיות קצת מעבר (מתכוון בהמשך לקנות רמקולים מתקדמים). 2. למשחקים -> כלומר, כרטיס מסך צריך להיות ברמה שיריץ בקלות משחקים עכשויים כדוגמת PES 2012. אשמח לעזרתכם לגבי מפרט. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  25. Started by denzel12,

שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב ביתי וצריך את עזרתכם בעניין המפרט. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, עבודות ב- office ומשחקים. אשמח אם תוכלו לתת לי מפרט מתאים בתקציב שציינתי לעיל ופירוט המחיר של כל רכיב במחשב. יש לציין שאיני זקוק לציוד היקפי אלא רק למארז, ספק והחומרה שבפנים. תודה.

• 5 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים