ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין ב- HTPC שיאפשר לי גם עבודה עם עיבוד תמונה (עבודה עם קבצי RAW ופוטושופ) יחובר ל-LCD42 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לעמוד בתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב עיבוד תמונות, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות,PHOTOSHOPאו LIGHTROOM . 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? חיפה והסביבה. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם…
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
* מטרות המחשב - בעיקר אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים. * גודל המסך? 13.3 אינצ' * רזולוציית המסך? לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מאוד חשוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? באיזור 500GB. * כונן אופטי? כדאי, לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. קנייה בארצות הברית. חיפשתי קצת ומצאתי כמה מחשבים שאולי מתאימים: Sony VAIO S Series 13 SVS13122CXW Notebook Computer (White) http://www.bhphotovideo.com/c/product/890764-REG/Sony_VAIO_S_Seri…
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב למולטי טאסקינג שיעבוד בצורה חלקה ומהירה עם תוכנות גרפיקה כבדות ( פוטושופ, ריפ, תוכנות קולאז'ים, ) ללא מסך. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
קיבלתי הצעת מחיר למפרט הבא ואני מבקשת את דעתכם עליו: Amd Athlon 64 3500+ venice core Asus A8V-E SE s939 via K8T890 RAM - Corsair 1G DDR 400Mhz H.D. - Maxtor SATAII 160Gb 8Mb Graphic - Asus Radeon X1300 Pro 256Mb DVI PCI-E DVD RW LG x16 Box - EM-08A ATX Midi 400W מחיר מוצע = ~ 4K המחשב מיועד לשימושים הרגילים + matlab + עריכת תמונות (ואולי וידאו) אם עדיף להחליף מרכיב זה או אחר, אנא ציינו. תודה על חוות דעתכם
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה לקנות ספק כח שיספיק למחשב החדש שלו ויש לנו ויכוח קטן אם יחזיק לו את המערכת : 500W של COOLER MASTER או עדיף SEASONIC 500W SS-500ET כי פשוט נגמר התקציב. והשני יותר יקר השאלה אם זה באמת שווה את ההוספה של הכסף
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכם ותודה על העזרה. אני משתמש במחשב עם ליבה אחת של AMD ומתחיל להרגיש שהוא לא עומד בסטנדרטים של היום אני מבקש מפרט עבור הנתונים האלה: תקציב מקסימלי 2.5 אלף אני עובד הרבה עם תוכנות משרדיות (אופיס אקרובט אקספלורר) ותוכנות כמו visual studio, eclipse,,, מעוניין גם לשחק במשחקים החדשים (דוגמת סטרקרפט 2 ו Battlefield 3 הבא עלינו לטובה) וחשוב לי שהוא יריץ סרטי Full HD על מסך הטלווזיה שלי לצד המחשב (משמע יכולת צפיה בשני מסכים במקביל) אני עובד ברזולוציה של 1680X1050 עם מסך 22" (וטלוויזיה FullHD) לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג וגם לא מתכנן לשדרג אותו בעתיד. אין צורך בהרד דיסק או בציוד היקפי. מסוגל להרכיב אותו בעצמי אני מתגורר בכפר סבא. בתודה , איתי.
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם נתתי פה פוסט בעבר והיו קצת שינויים מאז... אז ככה, אני בקרוב מקבל E6600 אני מוכן להשקיע בנוסף עד 4250. זה מה שהרכבתי מKSP. אם יש לכם הערות או הארות אני אשמח. את המחשב אני מתכנן לקנות בשבוע הבא... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני רוצה מפרט טוב ולא הרבה למשחקים.מחשב גלישה באינטרנט והורדות... בקשר לכרטיס מסך לא לעבור את ה500
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני צריך מפרט של מחשב המיועד בעיקר למשחקים כבדים ברזולוציה גבוהה שאינו מרעיש. המחיר הכולל יכול להגיע עד סכום של 5000 ש"ח ( ללא ציוד היקפי). אני מבקש רק ממי שבעל נסיון ומבין עניין להגיב על מנת לעזור. מספר חלקים בסיסיים שברצוני שהמחשב יהיה מבוסס עליהם: מעבד של intel i7 הסדרה החדשה ובהתאמה לוח אם. כרטיס מסך של GIFORCE מסדרת ה- 200 או של AMD. זיכרון X2 - DDR3 2G 1333 MHZ קרור מתאים וספק כוח חזק. ציוד היקפי המפורט כאן נמצא ברשותי ואינו נדרש: דיסק קשיח של 1 וחצי טרה. שני צורבים. מסך 24 אינץ דגם חדש של lg. מקלדת עכבר ורמקולים. מערכת הפעלה של windows 7 64 bit ו office 2010. תודה רבה לכל מי שעוזר ומייעץ.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
המחשב יהיה למשחקים סרטים אינטרנט לא OC הצעה 1: מארז: cooler master elite rc334+420w psu לוח אם:abit ip35 chipset p35 socket 775 מעבד:core 2 dou processor e7200 2.53ghz 800mhz 3mb lga775 box כ.מסך:connect3d radeon HD3850 256 mb ddr3 pcie דיסק קשיח:Samsung hd32hj 320gb sataII 16MB זכרון:geil ddr2 2048 800mhz cl5 צורבsamsung dvdrw x22 shs223 sata אני רוצה להחליף לASUS DRW-2014L1T מחיר: 2300 הצעה 2: מעבד:Intel® Core2 Quad Processor Q6600 כ.מסך: geforce 8600gt 1gb לוח אם: INTEL EVA COVE זכרון: elixir 2048 ddr2 800mhz צורב:לASUS DRW-2014L1T מה עדיף? אם יש לכם משהו שכדאי לשנות להוסיף אשמח לשמוע
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב גיימינג נייח: 1 מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 +/- 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג (לדוגמה elden ring, pubg ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה לגודל, רוצה מארז שיראה טוב 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין ג…
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מצרף את הקישור לדיון הישן.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
בעבר הייתי נותן את המחשב לחנות zigzag2000 היה שם טכנאי מאוד מוצלח שפתר לי הרבה בעיות אני לא יודע אם הוא עדיין שם מאוד מרוצה מהשירות והאחריות שניתנה לי מהם. המחשב עבד שנים פיקס אבל הגיל נותן את אותותיו ואין ברירה אלא להחליף. החנות נתנה אחריות על השילוש למרות ששאר המחשב לא נקנה מהם שזה גם פלוס רציני. העניין שמרבית החלקים שאני מעוניין בהם לא כל כך זמינים ואני אוהב לקנות מה שאני רוצה ולא מה שבמלאי כרגע בחנות. אני מעוניין להחליף שילוש ולהישאר עם שאר החומרה. מצד שני המארז והמאווררים עם קילומטרז רציני וכל העסק שם דורש ניקוי יסודי. לי האמת שאין כוחות לעשות את זה. השאלה אם במעבדות גם מוכנים לפרק את הכל לנקות ולהתקין מחדש כולל סידור כבלים וכו' אשמח לשמ…
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית מחשב ישן מלפני כמה שנים שכבר לא עובד. אני רוצה לשדרג אותו ולהפוך אותו למחשב משרדי. מאחר שהדרישות אינן גבוהות, העלות היא המרכיב המשמעותי ביותר. לשם השדרוג, בדקתי ומצאתי שני מפרטים שונים: הראשון מ-TMS מעבד - Sempron 64Bit AM2 3000 Box ASM230B לוח אם - Gigabyte M61SME-S2 AM2 GM61SMES2 זכרון - Kingston Original 512MB DDR2-667Mhz K512667 652 ש"ח [/center ] והשני מKSP Sempron 3400+ (Socket AM2) K8M890M2MA-RS2H AM2, DDRII800, Chrome9, PCI-E 512MB Kingston 615 ש"ח לשני המפרטים הנ"ל, אני צריך להוסיף לפחות מאוורר אחד למארז (אין מאווררים במארז) שיהיה כנראה Zalman F1. בכל אופן, אם למישהו יש הצעות למפרטים עדיפים, או לקיצוץ נוסף בעלות השדרוג, אשמח אם תוכלו לעזור לי…
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש מפרט בשביל גיימרים ועבודה גרפית. על המחשב אני יכול להשקיע בסביבות ה5000-6000 שקל והבקשה שלי שהוא יהיה עם מסך נחמד, ללא ציוד היקפי. בקשה תתנו לי מפרט טוב עם כרטיס מסך חזק ועדיפות לאינטל. עדיף מחשב שקט אם זה לא הבדל גדול של מחיר . תודה רבה, עכשיו אני מבין בכל החומרה והכל, אבל שמעתי שאתם אחלה אנשים אז אני רוצה הצעות פה. ד"א יש לידי את החנות KSP ושמעתי שהיא מאוד מומלצת וזולה, אנא תנו לי מפרטים משם או משהו בסגנון, תודה.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
השימוש הוא בעיקר לעבודה מהבית, לימודים ומעט גיימינג.
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ה! רציתי להודות לכם על העזרה בבחירת המפרט ההזמנה תתבצע מחר , אשמח לקבל הערות אחרונות לפני כן, תודה מראש. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1257 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤624 מסך: SAMSUNG LCD 20.1" 206BW 2ms DVI ¤1712 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤2117 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤500 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤190 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-2GBNQ ¤474 מארז: ENERMAX CHAKRA ECA3052 MID TOWER CASE +25cm FAN w/o PSU ¤431 ספק כוח: CORSA…
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
צריך מפרט או מחשב נייד חדש 6K המחשב לאינטרנט +אופיס משחקים קלים כמו NBA LIVE .. יותר טוב אם החנות תיהיה מצפון.. המחשב עצמו ישמש כנייחח ולעיתים רחוקות כנייד אז הבטריה לא כול כך חשובה אך עדיפות לבטריה טובה תודה מאור
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח (לשניהם) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח (לשניהם) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הראשון מיועד רק לגלישה באינטרנט ואופיס (לאמא שלי שמתחילה ללמוד קצת להשתמש במחשב) ויחובר למסך 21" השני מיועד לצפייה בסרטי HD, אופיס, גלישה, הורדות (שיוכל לעשות את כל זה בו זמנית) ויחובר למסך 37" 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים - אין צורך בשום ציוד היקפי בשני המחשבים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - הכל 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לראשון 6 ול…
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם....יש לי HP compaq nx7400 ואני מנסה לפרמט את הXP HOME EDITION שמגיע עם הדיסק של הנייד ולשדרג לPRO והוא לא מזהה את ההארדיסק אמרו לי לגבי הדרייבר ושילובו בWINDOWS דרך הNLITE רק שהדרייבר שהורדתי הוא עם סיומת EXE ואין לי מושג מה ואיך צריך לעשות ....איך הופכים אותו לINF.....כדי שיכנס בNLITE אשמח לעזרה...תודה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מפרט ב-3700 גג מחשב חזק בעיקר למשחקים... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם קבצים גדולים מאוד , כ 4 גיגה. אשמח לקבל המלצה למפרט חזק לעבודה חלקה ככל האפשר, השימוש הוא פוטושופ בלבד. אין צורך במארז או בהרד דיסקים שאקח מהמחשב הקודם. תודה רבה לעונים
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-
המפרט הסופי: Intel Core 2 Duo E6300 Box Dfi Infinity 975X /G TWINMOS 512MB DDR2 667MHz Cl5 5300 X 2 Westren Digital WD2500KS 16MB Buffer 250 GB Leadtek WinFast PX7600GT Extreme TDH 256 - האקסטרים! LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 - שחור מארז COMPUCASE CI-6A19 + ספק כח 400TRT 20/24P + מאוורר נוסף לזה שבא עם המארז. סה"כ: 4736 ש"ח איך? מגיע יום חמישי זה כולל התקנת מערכת הפעלה והרכבת המחשב. והמארז הרבה יותר יפה מאיך שהוא נראה באינטרנט, אלגנטי כזה, עם פילטר אוויר מקדימה.... הזמנתי היום...
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לקנות מחשב ביתי (כולל מסך והכל...), שיהיה מיועד לרוב למשחקים, גלישה באינטרנט, וידאו ומוזיקה. התקציב הוא בין 3500-4500 שקלים (אפשר לחרוג ממנו במאתיים-שלוש מאות שקלים לכאן או לשם....). חשוב לי להדגיש כי המחשב אמור להיות מחשב שיחזיק מעמד בסביבות השלוש-ארבע שנים... וחשוב לי שהמסך יהיה LCD. במידה ומישהו יוכל להמליץ לי על מפרט שיתאים לצרכיי, במגבלת התקציב שלי, אשמח מאד. תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-