ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
דגשים חשובים - שיוכל להריץ QBASE ושהמסך יהיה 22" מסך רחב, ואחרון - מקלדת ועכבר אלחוטיים תודה
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני צריך PC שיהיה בעיקר לשימושי אופיס, אינטרנט, משחקים קלילים... מסך דק איכותי, על גודל אפשר להתפשר, עדיף מסך עם רמקולים מובנים, כ.מסך לא חובה, אבל אם יהיה זה לא ירע. כמובן שהכל יהיה מקורר טוב, מארז "בסדר" (מצידי שיהיה מארז ערבי, רק שיהיה יפה). מה עוד? ציוד היקפי: עכבר מקלדת רמקולים (במידה ואין מובנה על המסך) הציוד ההיקפי שיהיה פשוט, אם יש איזה סט נחמד של לוג'יטק זה נחמד.. התקציב עד 4000 שקלים חדשים, מחנות אמינה ובטוחה, ללא דמי הרכבה (עליי). תודה לעוזרים. Aviko
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני רוצה שהמסך יהיה גדול (כלומר 15 אינץ) ועדיף שתהיה לו תקופת אחריות בינלאומית שמכוסה בבלגיה (חבר שלי צריך מחשב והוא טס לשליחות לזמן הקרוב לשם, אז עדיף שיהיה לו כיסוי) בלי להתעמק יותר מידי ראיתי את זה http://www.blaptop.co.il/index.asp?productid=5705#prodtop אבל אני פתוח לעוד חברות, שיתנו יחס עלות מול תועלת במגמה להגיע למחיר הזול ביותר, אבל מצד שני שיהיה מחשב אמין (לשם הדוגמא, לי יש VOSTRO 1510 והוא עומד לחגוג יום הולדת ארבע, והוא בשימוש מסיבי) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום! מעוניין במחשב שיחזיק הרבה זמן , בעיקר לעריכת וידאו ושמיעת מוסיקה , עדיף שהלוח אם יהיה עם כרטיס קול טוב ויציאת firewire והמחשב עם הרבה שטח אכסון. בנוסף אם תוכלו להמליץ על מסך LCD עד 19 אינץ' (לא חשוב שיהיה טוב למשחקים.) תודה מראש עריכה: התקציב שונה מ6000 ש"ח ל5600 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מחיר בת"א אחרי הנחות 3110 - אשמח להתיחסות גם בנושא קניה ב-KSP - מדוע דורשים לשלם על הרחבת אחריות כדי לקבל את אחריות היצרן המקורית ( תוספת 10% ,ללוח זכרונות וכרטיס מסך , לשלוש שנים במקום לשנה שהם נותנים - כשאחריות היצרן היא לשלוש שנים ומעלה על המוצרים הללו ) . אם יש לכם המלצות לחנות אחרת במחירים דומים . K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 1-599-555-700 Price list updated 06-05-2007 מעבדי אינטל Price Units Total Core 2 Duo E4300, 800Mhz, s775, 2MB 715 1 715 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 490 1 490 זכרונות DDR II 667 Price Units Total 1GB Kingston 285 2 570 כרטיסי מסך GIGABYTE Price Units Total 7300GT …
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
K8N51GMF 512MB DDR 400MHz WD 80GB 7200 8MB SATA NVIDIA 6150OQB+PEGx16 LGDVD-RW 1.44 ATX 400W USB 10/100 8CH IEEE1394,SATA2,RAID זהו בעיקרון....אני משתמש בו קצת למשחקים...וקצת לאינטרנט וזה.. איך הוא??? עריכה:: אני רוצה גם לשחק איתו משחקים..לא הרבה.. ואני לא גיימר אז אני רוצה שפשוט בזמן משחק הוא יעבוד לי חלק...ובלי תקיעות. כי אני לא משחק הרבה... תודה
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצות למחשב שיעבוד היטב עם עריכת וידאו, קידוד, קיבוץ. שיהיה למחשב הרבה מקום פנוי. כל הצעה תתקבל בברכה (אני מעדיף דברים שזמינים ב KSP)... :] בנוסף: צורב DVD מסך LCD 17 כרטיס מסך מתאים לעריכת וידאו ושימוש ביתי כגון משחקים קלים המחשב הוא בעקרון לשימוש ביתי ובנוסף לעבודת עריכת וידאו באוניברסיטה.. תודה!!! -------- שכחתי לציין גם : מקלדת עכבר רמקולים פשוטים
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני צריך את המחשב ללימודים אבל אני גם לא רוצה להיות מוגבל במשחקים וכשאני אומר משחקים אני לא מתכוון לCRYSIS אבל גם לא מתכוון לסופר מאריו משהו כמו פיפא. ורצוי מעבד חזק יותר מהסטנדרט למשחק פוטבול מנג'ר שדורש יכולת עיבוד טובה. תודה לכל העוזרים=]
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים. אני מעוניין לקנות מחשב נייד למטרת משחקים כמו PRO2009,DOOM וכו' הטווח מחירים זה עד 4000 ש"ח אם אפשרות לרחיגה. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הזה? מפרט מחשב קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! ¤945 1 קירור למעבד Thermalright Ultra 120 Xtreme ¤319 1 לוח אם Asus P5N-D ¤801 1 מארז NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU ¤485 1 ספק כוח Corsair 550VX 41A @ 12V ¤471 1 זיכרון A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Heatsink CL5 ¤414 1 קשיח למחשב שולחני Western Digital 320Gb 16MB AAKS ¤314 1 כרטיס מסך TwinTech 8800GT 512MB DDR3 HeatPipe Fan Retail ¤899 2 כונן אופטי PIONEER DVR-115DBK X20 DUAL LAYER BLACK BULK ¤158 1 הרכבה הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות ¤5 1 המהרת מערכת מחשב אני מעוניין בהמהרת המעבד ¤0 1 סה"כ מוצרים: 12 סה"כ: ¤5…
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
כבר פעם שנייה הופיעה לי ההודעה הזו והמסך עבר לרזולוציה נמוכה מאוד לאחר restart הכל חזר לקדמותו! מה עושים????
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מעוניין במפרט ל HTPC ללא OC המחשב מיועד לאינטרנט (טלוויזיה באינטרנט, גלישה, שירים) , סרטים הסכום הוא עד 2K ללא ציוד היקפי תודה
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
חבר שלי נשרף לו הלוח של Asrock ויש לו מעבד של פנטיום 4 2.4 סלרון הוא רוצה לשדרג את הלוח והמעבד ללוח ומעבד כפול ליבה של amd אבל יש בעיה אחת קטנה יש לו כרגע גיגה זיכרון של ddr רגיל וכרטיס מסך agp*8 שהוא צריך לחבר ללוח החדש יש סיכוי למצוא משהוא טוב בסכום הזה 1400 ש"ח ולמטה ועדין להשתמש בזיכרונות הללו ובכרטיס מסך תודה לכול העוזרים אבי
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
דרוש מחשב ביתי כולל ציוד בקפי (מסך, עכבר ,מקלדת ורמקולים) מפרט מלא ! רמת שקט - רגילה,המחשב נועד לבית תשובות: 1. 2300 מזומן 2. ביתי , גלישה באינטרנט ,שיהיה אפשרות לראות סרטים, אופיס . 3. צריך ציוד הקפי 4. - 5. עדיפות למעבד של אינטל, ככל שהרכיבים החשובים יהיו בעלי חברה יותר טובה זה יועיל . 6.המחשב צריך להראות סביר , לא הולך מוצג באיזור בולט לעין 7.לא צריך מערכת חוקית ,הרכבת מחשב במעבדה -כן. 8.שהמחשב יחזיק זמן רב ולא יהיו בו הרבה תקלות 9.צורה סבירה, אף אחד לא רוצה טרקטור בבית . 10. לא 11.- חשוב מאוד שהמחשב "יחזיק לתקופה ארוכה. בלי יותר מדי בעיות אם חסר משהו נא לשאול ואני יענה. תודה רבה. מוטי
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם לא פוגע באיכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, סרטים, בעתיד אולי עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג כבד, תוכנות גרפיות בעתיד (אולי) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות מפאת התקציב 3. האם יש צ…
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם לפני הכניסה לשולחן עבודה המסך שחור והדיסק קשיח מפסיק לעבוד (המנורה שלו לא נדלקת). זה קורה מס' פעמים עד שהוא עולה. כשהוא עולה יש הודעה שהמחשב שיחזר את עצמו אחרי שגיאה חמורה. ניסיתי להחליף בין הזכרונות אבל זה לא עוזר
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? פחות מ-2 ק"ג, כמה שיותר קל יותר טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? לא. * כונן Bluray?לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ישנה העדפה למחשב לא של חברת דל, בגלל נסיון גרוע ביותר עם השירות שלהם. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין ב- HTPC שיאפשר לי גם עבודה עם עיבוד תמונה (עבודה עם קבצי RAW ופוטושופ) יחובר ל-LCD42 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לעמוד בתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב עיבוד תמונות, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות,PHOTOSHOPאו LIGHTROOM . 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? חיפה והסביבה. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם…
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
הי מחפש מחשב גיימינג בגלל שזה תקציב נצחך אז מי יד 2 זה בסדר גמור אני לא מבין בזה אז תסבירו לי בבקשה ותודה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
קיבלתי הצעת מחיר למפרט הבא ואני מבקשת את דעתכם עליו: Amd Athlon 64 3500+ venice core Asus A8V-E SE s939 via K8T890 RAM - Corsair 1G DDR 400Mhz H.D. - Maxtor SATAII 160Gb 8Mb Graphic - Asus Radeon X1300 Pro 256Mb DVI PCI-E DVD RW LG x16 Box - EM-08A ATX Midi 400W מחיר מוצע = ~ 4K המחשב מיועד לשימושים הרגילים + matlab + עריכת תמונות (ואולי וידאו) אם עדיף להחליף מרכיב זה או אחר, אנא ציינו. תודה על חוות דעתכם
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
חבר הרכיב לי את המפרט הבא : http://www.tms.co.il/preview/spec/esvcwf6u 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם שווה את ההוצאה אז לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. team fortress 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל המסך שכלול במפרט הוא 23" -לאילו הגדרות גר…
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה לקנות ספק כח שיספיק למחשב החדש שלו ויש לנו ויכוח קטן אם יחזיק לו את המערכת : 500W של COOLER MASTER או עדיף SEASONIC 500W SS-500ET כי פשוט נגמר התקציב. והשני יותר יקר השאלה אם זה באמת שווה את ההוספה של הכסף
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם נתתי פה פוסט בעבר והיו קצת שינויים מאז... אז ככה, אני בקרוב מקבל E6600 אני מוכן להשקיע בנוסף עד 4250. זה מה שהרכבתי מKSP. אם יש לכם הערות או הארות אני אשמח. את המחשב אני מתכנן לקנות בשבוע הבא... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני רוצה מפרט טוב ולא הרבה למשחקים.מחשב גלישה באינטרנט והורדות... בקשר לכרטיס מסך לא לעבור את ה500
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני צריך מפרט של מחשב המיועד בעיקר למשחקים כבדים ברזולוציה גבוהה שאינו מרעיש. המחיר הכולל יכול להגיע עד סכום של 5000 ש"ח ( ללא ציוד היקפי). אני מבקש רק ממי שבעל נסיון ומבין עניין להגיב על מנת לעזור. מספר חלקים בסיסיים שברצוני שהמחשב יהיה מבוסס עליהם: מעבד של intel i7 הסדרה החדשה ובהתאמה לוח אם. כרטיס מסך של GIFORCE מסדרת ה- 200 או של AMD. זיכרון X2 - DDR3 2G 1333 MHZ קרור מתאים וספק כוח חזק. ציוד היקפי המפורט כאן נמצא ברשותי ואינו נדרש: דיסק קשיח של 1 וחצי טרה. שני צורבים. מסך 24 אינץ דגם חדש של lg. מקלדת עכבר ורמקולים. מערכת הפעלה של windows 7 64 bit ו office 2010. תודה רבה לכל מי שעוזר ומייעץ.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-