ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, התוכלו לייעץ לי על מחשב נייד באיזור מחיר זה? השימוש הוא בעיקר ללימודים וקצת תוכנות גרפיות (photoshop). האם יש חברה מסויימת שעדיף לקנות? בעקרון חשבתי ללכת על מעבד דותן עם 1GB זכרון כרטיס מסך רגיל, מה דעתכם? זמן בטריה שיהיה כ-3 שעות אחרי חודשיים ולא לפי הגדרות יצרן. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לביתי. בשל העובדה שהמחשב החדש יתפוס את מקומו של אחד המחשבים הנוכחיים, אין צורך בציוד היקפי. אשמח לקבל המלצות למפרטים היתאימו לצרכים הביתיים הרגילים, לסרטים (לא חובה), וגם לקצת משחקים (קצת, אך מדובר בחדישים ביותר). תקציב מקסימלי: 2,500 ש"ח. מחכה להמלצותיכם! תודה מראש, דין.
-
- 7 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין במחשבים ניידים אז אני פונה אליכם. אני צריך מעבד DC אכותי. זכרון מינימום 1GB נפח דיסק קשיח (לא קריטי אפשר אפילו 40GB). חובה מסך 17'. (לא רחב). יש אפשרות להביא מחשב טוב במחיר הזה? אם לא אולי נצליח להגדיל את התקציב. תודה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום רב אני חדש בפורום הזה המליצו לי על הפורום הזה .אז פתחתי משתמש ואני גם ימליץ חברים הקיצר אני קונה מחשב נייד ורציתי לדעת עם אתם יכולים לעזור רציתי לדעת עם המחשב טוב למחיר שלו אז הנא הלינק:http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5153&CatCode=315 !תודה לעוזרים! ^^ פליז לא לנעול זה חשוב לי
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אני לא צריך מקלדת, עכבר,מסך ומדפסת. אני מעוניין בצורב dvd. מעוניין בדיסק קשיח של 250 גיגה(אם יש יותר במחיר ממש קרוב, אז כמובן שאשמח :-)). גיגה זכרון לפחות(אם נשאר כסף, אז כמובן שיותר, אני מניח שיהיה יותר טוב) לגבי המארז, אני מחפש מארז שיש לו כפתור restart ויציאות usb מקדימה. מעבד ולוח אם, אין לי ממש מושג בזה. כמו כן, כרטיס מסך לא צריך להיות מהשורה הראשונה, כי לא מתוכננים לשחק עליו משחקים. אני מעוניין שגם כרטיס המסך וגם כרטיס הקול, יהיה בניפרד מלוח האם. רצוי שכרטיס הקול יהיה כרטיס מבית טוב, אך לא יקר, כלומר, שוב, לא מהשורה הראשונה, אבל משהו סביר. בקיצור, אני מחפש את המארז וכל הכלול בו. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 567 צפיות
-
-
זיכרון פנימי:DDR2 GB 2 KINGSTON דיסק קשיח:WD 7200 RPM GB300 GEFORCE 8800 GTS 640 MB מסך: MAG 17" LCD Enermax Liberty 500W מארז: GIGABYTE 3D AURORA 570 מקלדת+עכבר של Microsoft מולטימדיה אופטיעד250 ¤ 2 צורבי דיוידי של LG לוח-אם:ASUS P5B DELUXE מעבד:INTEL CORE 2 DUO E6600 2/4 GHZ
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מה נראה לכם על המפרט הזה הוא טוב אפשר לשפר? מעבד: Intel E4300 -ש"ח588 לוח אם: Gigabyte GA-965p-s3 rev3.3 conore support - ש"ח 572 ספק כח: צריך עזרה בבחירה זכרונות: Digma 2GB DDR-2 667MHZ - ש"ח435 דיסק קשיח: WD 160GB SATA II WD1600JS - ש"ח 297 כרטיס מסך: Sapphire X1950GT 256MB DDE III - ש"ח850 מארז: A-TOP X-Blode Black NO PSU - ש"ח 294 צורב דיוידי: LG H44LK DVD-RW DUAL LAYER X18 BLACK - ש"ח 215 סה"כ: 3251 ללא הספק(לא מבין בספקים) המחירים לקוחים מן החנות TMS
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2800 שקל. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים , סרטים והורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך dvd \ צורב \ כונן דיסקטים או כרטיס קול. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?…
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
המחשב אמור להתאים לצרכים רגילים של עבודה באופיס אינטרנט וכו'....מעט משחקים לא כבדים יותר מדי..... חשוב בעיקר שהמחשב יהיה אמין ולא יצטרך יותר מדי תיקונים =\ אם אפשר לכלול את ההתקנה של מערכת ההפעלה בתקציב אז מה טוב..... תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, המטרות שלו: 1. לראות סרטים וסדרות בעיקר -> כלומר, כרטיס קול צריך להיות קצת מעבר (מתכוון בהמשך לקנות רמקולים מתקדמים). 2. למשחקים -> כלומר, כרטיס מסך צריך להיות ברמה שיריץ בקלות משחקים עכשויים כדוגמת PES 2012. אשמח לעזרתכם לגבי מפרט. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב ביתי וצריך את עזרתכם בעניין המפרט. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, עבודות ב- office ומשחקים. אשמח אם תוכלו לתת לי מפרט מתאים בתקציב שציינתי לעיל ופירוט המחיר של כל רכיב במחשב. יש לציין שאיני זקוק לציוד היקפי אלא רק למארז, ספק והחומרה שבפנים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
[מדובר במחשב ישן DV1000] כשאני מנסה להפעיל את המערכת (במצב רגיל ובמצב בטוח) עוד לפני שהווינדוס עולה אני מקבל את המסך הכחול עם הודעת שגיאה שלמטה כתוב: בהתחלה זה היה מופיע אחרי הרצת הווינדוס (XP) אחת לכמה זמן, הספקתי להריץ בדיקת שגיאות לדיסק. כרגע הווינדוס אפילו לא מספיק לעלות ומתקבלת ההודעה. הוצאתי את הכרטיסי זיכרון (ישנה תופעה אחת לפחות שגורמת למסך כחול שקשורה לכרטיסי זיכרון) ניקיתי והחזרתי, כנ"ל עם ההארדיסק. הרצתי בדיקת דיאגנוסטיקה להארדיסק דרך הביוס - הראה שהוא תקין. הכנסתי דיסק של ה WIN XP שהותקן על המחשב, הוא מזהה את הבוט דיסק, לוקח לו הרבה זמן עד שהוא מתחיל לעלות אבל ברגע שהוא סופסוף עולה ישר קופצת ההודעת שגיאה שציינתי - מה שאומר שלא ניתן אפילו לפרמט את הכונן ו\או ל…
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
דגשים חשובים - שיוכל להריץ QBASE ושהמסך יהיה 22" מסך רחב, ואחרון - מקלדת ועכבר אלחוטיים תודה
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד שימלא את הדרישות הבאות: 1) יציאת S-video 2) מעבד Core 2 DUO 3) מסך לא מבריק 4) מיועד לעבודה שוטפת (OFFICE, גלישה) אך גם לצפייה בסרטים 5) עד 5000 ש"ח נחמד אם יכיל: 1) יציאת DVI או HDMI 2) יציאת אודיו SPDIF אופטית 3) מע' הפעלה WIN XP PRO למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
Intel P4 3.0 800Mhz GIGABYTE GA-8IPE1000-G rev 4.0 Geil 1 Gigabytes 400 Mhz (Dual X512 Powercolor Radeon 9800 Pro X3 Western Digital 120 Gigabytes Sata LG 52X32X52 LG DVDRW Thermaltake Sviking 380 Enemarx אני עומד למכור את המערכת לטובת נייד, יופיע בTradezone
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
הוצעה ההצעה הבאה למחשב לנער תפרן: מעבד- AMD 3000 לוח- MSI כונן סי די רום דיסק- 80GB SATA כרטיס מסך- FX 6200 128 זיכרון- 512 MB עכבר אופטי מקלדת מולטימדיה רמקולים כרטיס רשת כרטיס קול מארז USB סכום כולל: 1500 ש"ח במזומן בעקבות בעית התקציב זה מה שניתן להשיג בסכום כזה....האם זה שווה?!
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2450 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, תכנות, גרפיקה מועטה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס, פוטושופ, משחקים בסיסיים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך קיים, 19',LG * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בסיסיים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים…
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום אני שואפת לקנות מחשב חדש לקראת שנת הלימודים הבאה. אני סטודנטים לאמנות ולומדת על מגוון תוכנות אדובה החל מפוטושופ, עריכת וידאו, ועד ל3D MAX. אבל יש לצין שאני לא עושה עבודות רציניות, לא רמה מקצועית. לפחות בינתיים. אם אני לוקחת מחשב נייד, הבנתי שהמעבד הוא מעט יותר חלש אז אני לא לוקחת i3. השאלה אם להתעקש על i7 או שi5 יעבוד מספיק טוב? והאם יש המלצה על חברה מסויימת? אמרו לי שלנובו לא כ"כ טובים. אפל חורג מהתקציב. מה לגבי אסוס וטושיבה? על מה עוד אני צריכה להסתכל חוץ מזה? על מה לא לוותר במחשב נייד שנועד לעבודות כאלו?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
כמות מוצרים סה"כ 1 Leadtek GeForce PX8800GTS 640MB TDH - PCX - retail 1,997.01 ש"ח 1 Intel Core 2 QUAD Q6600 -2.4 GHz - 8MB cache - 65W - LGA775 1,639.01 ש"ח 1 ASUS DVD-RW 1814BLT LightScribe x18 (White) - SATA- RETAIL 223.05 ש"ח 2 OCZ 2x1024MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL Gold GX XTC 5-5-5-12 1,346.15 ש"ח סך הכל לתשלום: 5,205.22 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 5,049.06 ש"ח הקנייה נעשית דרך זיגזג כאשר ספק קניתי ocz 600 מנועה מחשבים. חסר לי לוח אם. חשבתי להשקיע. יש לי התלבטות בין כמה לוחות: ASUS P5N32-E SLI (nForce 680i SLI) GIGABYTE GA-P35-DS3 (P35) - ATX GIGABYTE GA-P35-DQ6 (P35) או אולי ה GIGABYTE GA-965P-DS3 האחרון הוא כמובן הכי זול. השאלה כמה…
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום רב, מעוניית לרכוש מחשב נייד 15 אינץ , משהו בסיסי רגיל בעיקר לגלישה והדפסות רגילות לא רועש מידיי משהו טוב ולא יקר שיחזיק כמה שנים. עד 5000 ש"ח. אשמח אם יכלול תוכנת הקלטת זום. הבנתי שיש מחשבים שזה כבר בנוי בהם. מתלבטת בין HP לDELL. אשמח להצעות . תודה
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מחשקים חדשים, BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קונה FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצות למחשב שיעבוד היטב עם עריכת וידאו, קידוד, קיבוץ. שיהיה למחשב הרבה מקום פנוי. כל הצעה תתקבל בברכה (אני מעדיף דברים שזמינים ב KSP)... :] בנוסף: צורב DVD מסך LCD 17 כרטיס מסך מתאים לעריכת וידאו ושימוש ביתי כגון משחקים קלים המחשב הוא בעקרון לשימוש ביתי ובנוסף לעבודת עריכת וידאו באוניברסיטה.. תודה!!! -------- שכחתי לציין גם : מקלדת עכבר רמקולים פשוטים
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום אני רוצה הצעה להתאמה טובה בין מעבד-לוח אם-כרטיס מסך שיתאימו לשימושים הבאים : עבודה משרדית כבדה. צפייה בסרטי HD משחק יחיד- סימולטור טיסה של מיקרוסופט. המסך שבשימוש הוא 260HD של סמסונג. חשוב כמובן HDMI התקציב יהיה לפי ההצעה. אם אפשר הצעה גם למעבדי אינטל וגם ל AMD. תודה.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
לוח אם GA-P35-S3G מעבד INTEL QUAD CORE Q6600 TRAY זיכרון 2X1GB CORSAIR DDRII 800 DHX דיסק קשיח Western Digital 250G 16MB 250AAKS DVD-RW LG H55LK מארז THERMALTAKE WING RS 101 מקלדת מולטימדיה + עכבר Genius EasyTouch2 Multimedia Keyboard + Mouse ENG/HEB רמקולים Microlab M-310 כרטיס מסך Geforce 8600GT SUPER 1GB DDR2 DUAL DVI מסך SAMSUNG 204B 20.1" קירור למעבד ZALMAN 9500 AM2 ספק כוח TERMALTAKE 450W 140mm
-
- 6 תגובות
- 567 צפיות
-