ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
אהלן, מפקדתי בצה"ל מעוניינת לרכוש מחשב חדש לצרכים הרגילים ( סרטים, מוזיקה, סקייפי, תמונות וכיו"ב) שיהיה תואם למערכת ההפעלה Vista . התקציב המיועד (האידיאלי) שלה הוא כ-2500 ש"ח (פלוס מינוס) והומלץ לה שיהיה: הרד דיסק 150-200 ג'יגה זכרון 1 ג'יגה מסך LCD 19'' (היא מעדיפה של חברת LG) מעבד פנטיום ( והמליצו על משהו כמו E4400 , מכיוון שאני כבר שנתיים לא מתעניין במפרטים, אין לי מושג מה זה, אשמח אם תוכלו לפרט) צורב דיוידי בעקרון היא פנתה לאייבורי לקבלת הצעת מחיר והציעו לה מחשב ב-2750 ש"ח (אין לי אפשרות להשיג את המפרט הזה, לא בזמן הקרוב). מכיוון שלא היו זכורות לי יותר מדי המלצות לבביות לחנות הזו, המלצתי לה שלא לקנות שם (גם היא קיבלה המלצות כאלו) אלא במקום אחר. שאלה ובקשה: א- האם ני…
-
- 7 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב שלי ,והשגתי 1700 שקל... חשבתי לקחת 8600GTS OC2 256 MB ב617 שקל.. Core 2 Duo E4500 ב560 שקל.... Asus P5K ב564 שקל... השימושים שלי הם בעיקר משחקים,מולטיטסקינג(המון תוכנות פועלות בו זמנית) פוטושופ... ,וורד.. גלישה באינטרנט... זאת אפשרות טובה בשבילי? אשמח להצעות... מפרט בחתימה... אהה ואם אני אשדרג אני אצטרך להתקין מערכת הפעלה חדשה? ורזולוצית המסך שלי היא 1680X1050 ואני ארצה לשחק עליה...
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם, התוכלו לייעץ לי על מחשב נייד באיזור מחיר זה? השימוש הוא בעיקר ללימודים וקצת תוכנות גרפיות (photoshop). האם יש חברה מסויימת שעדיף לקנות? בעקרון חשבתי ללכת על מעבד דותן עם 1GB זכרון כרטיס מסך רגיל, מה דעתכם? זמן בטריה שיהיה כ-3 שעות אחרי חודשיים ולא לפי הגדרות יצרן. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
MIDI ATX Foxconn (TLA002) 300W מארז GIGABYTE M55P-S3G (6150-AM2) PCX+L1G+SA2 לוח אם AMD Athlon 64bit DUAL CORE 3800 (AM2) מעבד AMD Athlon 64BIT s-AM2 מאורר ל WD 250Gb 7200rpm 16Mb SATA2 (KS-3yw) ד.קשיח TWINMOS DDR2 1Gb 667MHz PC5300 O זכרון * 2 WINDOWS VISTA - HOME Basic Heb מערכת הפעלה LITEON 17" LCD R17AAS (8ms) מסך+רמקולים סהכ 4000 עגול ועוד שאלונת- יש TVOUT בלוח אם הזה? תודה רבה, ארז.
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי, מעוניין במפרט למחשב ביתי לא כולל מסך וציוד היקפי. המחשב מיועד לעבודה משרדית וקצת למשחקים. אם אפשר מעבד dual core , ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך בינוני. אם אפשר אז גם לציין שם של חנות אמינה. תודה
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
זה המפרט שלו אני לא יודע בידיוק את הדגם מעבד:CORE 2 DUO T7100 זכרון:1024 דיסק קשיח:120GB 5400RPM מסך: 15.4 כרטיס מסך:INTEL GMA X3100
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
לא מתוכנן שום OC עדיף שיהיה שקט והעיצוב פחות קריטי
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב ב-4000 שקל, מתוכנן למשחקים. אני מצפה ממנו להחזיק לפחות 3 שנים על הגדרות בינוניות-גבוהות חשבתי על Core i7 בתור מעבד... יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה לאפטופ כדאי לי לקנות מחו"ל בתקציב של עד 6000 ש"ח.... הוא מיועד לטיפה סרטים ווהור עבודה עם תוכנות רשת וכו.... תודה נ.ב: היצרן לא כל כך משנה לי (אם יש אופציה לאחריות בארץ מה טוב, אם לא אז לא קריטי, ואם אפשר לציין זאת).
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אבקש חוות דעת ללוח אם ולמעבד עבור מחשב לעבודה משרדית בעיקר Office, תוכנות לניהול הו"ק, הנה"ח, וכו' לוח אם: Gigabyte GA945GZM-S2 מעבד: Intel E2200 2.2G/1M/800 ההעדפות שלי עד היום היו של לוח אם ומעבד רק של Intel תודה ן
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט לשימוש ביתי של גלישה באינטרנט, אייסיקיו, מסנג'ר, שיתוף קבצים וכו' ולשימוש משרדי של עבודה במיקרוסופט אופיס\ אופן אופיס ואולי רק שיריץ CS 1.6 אם אפשר תודה לעוזרים גל
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
היי אשמח להערות ושינויים אם יש על המפרט : תודה למגיבים מעבד Intel Core 2 Duo E7300 Box ¤617 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7300 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AACS 500GB SATA2 16MB ¤359 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון SuperTalent DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 ¤255 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=T800UX4GC5 כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce 9800GT OC 512MB DDR3 PCIe ¤785 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44423 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤123 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S…
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
זקוק למפרט עד לסכום של 4500 לסטודנט. אני עובד בעיקר עם MATLAB, ועם תוכנות לעיבוד תמונה, אבל אני רוצה גם שהמחשב יעבוד טוב למשחקים לא כבדים. יש לי כרטיס קול חדש ממחשב ישן שאני אעביר אותו למחשב החדש, ולכן מספיק לי כרטיס קול פשוט.
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני גיימר ממש כבד..! אני רוצה שהמחשב שלי יחזיק לי 3 שנים!!! ועוד שאלה האם הדואל כור יחזיק 3 שנים בלי בעיות..? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤1016 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤566 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800 ULTRA 768MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤3129 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤418 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤187 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤443 מארז: ANTEC P150 QUIET PC CAES + 430W PSU WHITE + ALUMINUM FRONT SILVER ¤753 הרכבת מחשב: ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי: ¤6512 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il או זה.. מעבד: INTEL CORE 2 DUO…
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, המטרות שלו: 1. לראות סרטים וסדרות בעיקר -> כלומר, כרטיס קול צריך להיות קצת מעבר (מתכוון בהמשך לקנות רמקולים מתקדמים). 2. למשחקים -> כלומר, כרטיס מסך צריך להיות ברמה שיריץ בקלות משחקים עכשויים כדוגמת PES 2012. אשמח לעזרתכם לגבי מפרט. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
בבקשה אני צריך הצעת מחיר למפרט הבא, כמה שיותר זול יותר טוב.... מעבד ?AMD Sempron 3400+ Socket AM2 לוח אם ASROCK AM2NF4G-SATA2 AM2, DDRII 800 זכרון DDR II 667 512MB Twinmos דיסק קשיח Western Digital 80GB 7200 8MB WD800JB כרטיס מסך GF 6100 128MB ON BOARD כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio ציוד רשתות On Board 10/100 מארז 4JA-7610 ATX MIDI 350W Beige and Silver מחיר 1450 ¤
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב ביתי וצריך את עזרתכם בעניין המפרט. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, עבודות ב- office ומשחקים. אשמח אם תוכלו לתת לי מפרט מתאים בתקציב שציינתי לעיל ופירוט המחיר של כל רכיב במחשב. יש לציין שאיני זקוק לציוד היקפי אלא רק למארז, ספק והחומרה שבפנים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
[מדובר במחשב ישן DV1000] כשאני מנסה להפעיל את המערכת (במצב רגיל ובמצב בטוח) עוד לפני שהווינדוס עולה אני מקבל את המסך הכחול עם הודעת שגיאה שלמטה כתוב: בהתחלה זה היה מופיע אחרי הרצת הווינדוס (XP) אחת לכמה זמן, הספקתי להריץ בדיקת שגיאות לדיסק. כרגע הווינדוס אפילו לא מספיק לעלות ומתקבלת ההודעה. הוצאתי את הכרטיסי זיכרון (ישנה תופעה אחת לפחות שגורמת למסך כחול שקשורה לכרטיסי זיכרון) ניקיתי והחזרתי, כנ"ל עם ההארדיסק. הרצתי בדיקת דיאגנוסטיקה להארדיסק דרך הביוס - הראה שהוא תקין. הכנסתי דיסק של ה WIN XP שהותקן על המחשב, הוא מזהה את הבוט דיסק, לוקח לו הרבה זמן עד שהוא מתחיל לעלות אבל ברגע שהוא סופסוף עולה ישר קופצת ההודעת שגיאה שציינתי - מה שאומר שלא ניתן אפילו לפרמט את הכונן ו\או ל…
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב חדש למטרות גיימינג עד מקסימום 4 אלף שקל יש לי כבר מקלדת עכבר ומסך תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אני צריך PC שיהיה בעיקר לשימושי אופיס, אינטרנט, משחקים קלילים... מסך דק איכותי, על גודל אפשר להתפשר, עדיף מסך עם רמקולים מובנים, כ.מסך לא חובה, אבל אם יהיה זה לא ירע. כמובן שהכל יהיה מקורר טוב, מארז "בסדר" (מצידי שיהיה מארז ערבי, רק שיהיה יפה). מה עוד? ציוד היקפי: עכבר מקלדת רמקולים (במידה ואין מובנה על המסך) הציוד ההיקפי שיהיה פשוט, אם יש איזה סט נחמד של לוג'יטק זה נחמד.. התקציב עד 4000 שקלים חדשים, מחנות אמינה ובטוחה, ללא דמי הרכבה (עליי). תודה לעוזרים. Aviko
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שימוש: סרטים (15' ומעלה) משחקים( שיהיה עם משהו מעבר ל INTEL GMA...) משקל: לא רלוונטי, לא יתנייד הרבה. סוללה: מירבי, אף אל פי כן ^ זה מחשב נייד... אחריות: לעיניכם הכי טובה, הבנתי שאחריות יצרן נחשבת לדלוקס. זיכרון: עם אפשרות להרחבה עד 8 לפחות הארד דיסק: עדיפות ל 7,200RPM נפח לפחות 500 יציאות: HDMI - לבחירה USB- לפחות 3 בתודה, נתן
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני רוצה שהמסך יהיה גדול (כלומר 15 אינץ) ועדיף שתהיה לו תקופת אחריות בינלאומית שמכוסה בבלגיה (חבר שלי צריך מחשב והוא טס לשליחות לזמן הקרוב לשם, אז עדיף שיהיה לו כיסוי) בלי להתעמק יותר מידי ראיתי את זה http://www.blaptop.co.il/index.asp?productid=5705#prodtop אבל אני פתוח לעוד חברות, שיתנו יחס עלות מול תועלת במגמה להגיע למחיר הזול ביותר, אבל מצד שני שיהיה מחשב אמין (לשם הדוגמא, לי יש VOSTRO 1510 והוא עומד לחגוג יום הולדת ארבע, והוא בשימוש מסיבי) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שנה טובה יש לי לוח אם כמו בנושא, אני רוצה לשדרג את המחשב ללוח אם שתומך בסוקט 1200, אבל אני רוצה שהצ'יפסט של הלוח החדש יהיה הממשיך של הצ'יפסט של הלוח הישן מטעמי התקנת מערכת הפעלה אני רוצה לוח של ג'יגהבייט. איזה דגם אני צריך לקנות?
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2450 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, תכנות, גרפיקה מועטה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס, פוטושופ, משחקים בסיסיים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך קיים, 19',LG * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בסיסיים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים…
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב מורכב ומוכן לקנייה ולא לבחור חלקים ולהרכיב לבד. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית כבדה (מספר תוכנות משרדיות שירוצו בנוסף למספר חלונות אקספלורר יחד), תכני HD - סרטים שיורדו מהרשת משחקי רשת המשחק הכי כבד-סימולטור טיסה של מיקרוסופט. האם יש צורך בציוד היקפי? - הציוד לא יהיה חלק עלות המחשב. כן - מקלדת ועכבר אלחוטיים כן- מסך שייתלה על הקיר - הוא יהיה 24 או 26 FHD. לגבי זה אני אבדוק בפורום מסכים. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? לא ממש, אני אוהב שיש הכל מהכל. עד כמה השקט חשוב - המחשב יעמוד במרכז הבית-חדר עבודה פתוח ולכן חשוב שיהיה שקט. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? יכול שחלונות 7 מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אין העדפה לחנות, העיקר שת…
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-