עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eliko78,

תקציב : עד 6500 יעוד:משחקים כבדים,MATLAB,VISUAL STUDIO,סרטים FULL HD ציוד הקפי:מקלדת ,עכבר מסך 24 FULL HD האם מתוכנן אוברקלוק :כן כבד האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?לא מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב:יש המלצות על חנות מסוימת? עדיפות לכרטיס מסך:HD5770 ,HD5850 עדיפות למעבדים:I7 920,I7 860,I5 750[br]פורסם בתאריך: 16.12.2009 בשעה 22:17:08 עדיפות ל 24 אינצ מוכן להתפשר גם על 22-23 אינצ' לטובת מערכת יותר חזקה

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  2. Started by דין כהן,

שלום אני רוצה לקנות את המחשב הזה ויש לי כמה שאלות: מעבד:intel sandy bridge core i5 2400 3.1 ghz מאוורר למעבד:Scythe דגם KATANA 3 SCKTN3000I תאימות למעבדי Intelלוח אם:gigabyte ga-z68ma-d2h-b3 זיכרון ראם:kingston 2x4=8 gb 1333 דיסק קשיח:samsung spinpoint f3 1TB HD1035J כרטיס מסך:Gigabyte דגם Radeon HD 6850 OC 1024MB GV-R685OC-1GD ספק כוח:seasonic-boronze 620w מערכת הפעלה: Windows 7 home primium 64 Bit מארז:coolermaster cm690 advanced 2 1.המחשב טוב למשחקים? 2.אני בונה עליו שיהיה לי לעוד 4-5 שנים אתם חושבים שהוא יחזיק לי ואם לו מה אני עוד צריך להוסיף? 3.המאוורר הזה Katana 3 Type I CPU Cooler למעבד יחזיק לי יותר מאשר המאוורר שבא עם המעבד?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  3. אני מחפש מחשב לעריכת וידאו+HT, כולל כל ציוד היקפי שקשור לעניין מלבד מקלדת/עכבר ורמקולים. תקציב 5K פלוס-מינוס.

• 7 תגובות
    • 564 צפיות
  4. יש לי את הכרטיס קול M audio 410 אני מחפש לקנות לו מחשב יש לי 3 אלף שקל פחות או יותר להשקיע מה המפרט הכי אופטימלי לזה? אני לא צריך מסך אני צריך firewire שמעתי שעדיף לעבוד עם לוח אם מתוצרת אינטל או ג'יגה בייט המחשב ישמש בעיקר לעריכה מוזיקלית והקלטות ביתיות, בנוסף לשימושים של מחשב ביתי רגיל...

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  5. היי תותחים. אשמח אם תעזרו לי לבנות מפרט למשחקים נטו. עד 3500 ש"ח. ללא ציוד היקפי בכלל. אם יש שאלות תכתבו ואני יענה.. תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  6. הייתי מעוניין ב SLI של 9800 GT. ועל הדרך לשאול שאלה על KSP הם אמינים או שעדיין עושים תשטויות של קניה יד שניה...? [br]פורסם בתאריך: 24.11.2008 בשעה 19:08:29 200 צפיות ובלי תגובה אחת =\

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  7. מטרה-משחקים דרישות: HD לפחות 160 גיגה מומלץ 250.. משהו שיסחוב טוב, (לא איזה 7600GS) לפחות גיגה זכרון (זה אלמנטרי) מחשב למשחקים לא כולל ציוד הקפי CORE2 בבקשה P:

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  8. Started by Som0,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + תכנות ,בעתיד יתכן עבודה עם Unreal Engine לפיתוח משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות כגון Visual Studio לתכנות בשימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רזולוציה 1920x1080 מסך 24 אינץ' , הגדרות מקסימליות , בכללי מיודע לכל משחק חדש שיצא בשנתיים הקרובות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא ציוד הקפי…

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  9. Started by erangoldman,

נערך - פורסמה שאלה חדשה ע"פ כללי הפורום

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  10. Started by alon276,

אוקיי, אני רוצה מפרט נחמד ב4K + מסך 22". הינה מפרט שהכין חבר: http://tms.co.il/preview/spec/rgfmpdxl עכשיו יש שם רק 250GB בהארדיסק. אני רוצה 500 (הוא אמר לי הכי טוב זה סמסונג). שיפורים? היענות? מישהו רוצה אולי לתקל אותו עם מפרט חדש לגמרי? ואם לא - אז אני רוצה 2GB זיכרון בסטיק אחד (אלא אם כן זה ממש לא שווה) כי פשוט אני אולי ארצה להוסיף עוד 2GB בעתיד. תודה רבה עריכה: אהה שכחתי. איך אני מסדר בחדר 5 רמקולים? ואם אין לי מקום להם? אז כבר עדיף לי 2.1 ולא 5.1? תודה. עריכה 2#: דבר אחרון חביב, אני רוצה לעשות גם OC. זה מפרט טוב לOC, הקירור גם מספיק? עריכה 3# ואחרונה חביבה D: אני גר ברמתה שרון, כלומר במרכז. זה גובל עם הרצליה ויחסית קרוב לתל אביב (20 - 30 דקות נסיעה ב…

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  11. מחשב לחברה שלי. היא רק גולשת ושומעת שירים במחשב . וגם משתמשת באופיס. לא משחקת בו או משהו. תודה

12. מצורפים שני מפרטי מחשב מה עדיף (חשיבות למעבד, לוח אם וכרטיס מסך) המחשב מיועד כמחשב לנכדים שמריצים משחקים ולפעולות גלישה קלות תקציב כמתואר בהצעה המצורפת. תודה, יהודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  13. Started by Burned,

אתם יכולים להמליץ לי על מפרט ב3000 למשחקים (לא כבדים), אופיס ואינטרנט. ללא מסך ללא מקלדת ועכבר תודה

• 8 תגובות
    • 564 צפיות
  14. המחשב הוא לידידה בת 17 שמן הסתם לא משחקת במשחקים כבדים מידי אלא עיקר עבודתו של המחשב תיהיה גלישה באינטרנט וללימודים. תודה מראש לעוזרים ..

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  15. Started by shayw,

הועבר, sorry

16. Started by nadav2605,

היי חברה, אני צריך מפרט למשחקים (לא משהו פסיכי אבל הכי טוב שאפשר במסגרת התקציב). לא צריך מסך או כל ציוד היקפי אחר. חנות טובה באיזור ת"א. תודה!

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  17. Started by grenthZ,

תקציב : 5500 מזומן חריגה : עד 5700 מחשב לעבודה משרדית (עבודה משרדית : גלישה באינטרנט , שמיעת שירים , סרטים , התכתבות ......... ) מחשב למשחקים ,משחקים כבדים לדוגמא crysis ואחרים לדוגמא cs 1.6 ציוד הקפי : מסך * לא צריך צורב העדפת חברה : skypc נושא הקירור והעיצוב : אממ עיצוב לא חשוב לי של המארז בנוגע לקרור אני לא ממש מבין , לפי דעתכם . הרכבת המחשב והתקנת המערכת במעבדה צריך , לא צריך לקנות מערכת הפעלה חוקית יש לי. צרכים מיוחדים : שכרטיס המסך יהיה מסדרת geforce לא צריך OC נפח דיסק 250GB יספיקו לי תודה לעוזרים ;D

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  18. אז ככה, נשרף הכרטיס מסך ואין הגיון להשקיע עכשיו 1000 שקל במחשב האנטיקה שלי, אז הוחלט על קניית מחשב חדש. הייתי רוצה מפרט למחשב שיחזיק משחקים ללא בעיה למשך כמה שנים טובות ברזולציה של 1280 שימושים נוספים לא מיוחדים (סרטים, אינטרנט..) ללא ציוד היקפי כלל העיקר שיפעיל משחקים ללא בעיה. יש העדפה ל INTEL ו GeForce. חוץ מזה, הכל אפשרי תודה ! בנוסף חשוב לי שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט, ואם אפשר גם מארז שנראה טוב (צריך רק צורב DVD , תודה)

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  19. Started by uri101,

הדרישות: המרת וידאו אנלוגי למדיה דיגיטלית, שיריץ ויסטה בעתיד, גלישה, אמיול ,סרטים ומשחקים(בעתיד) לוח אם עם כרטיס מסך מובנה. אפשרות להוסיף בעתיד כרטיס מסך למשחקי DX10. לא צריך oc. מפרט מבוסס אינטל וגם amd ומה עדיף משניהם תודה רבה , אורי

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  20. המחשב יהיה למשחקים סרטים אינטרנט לא OC הצעה 1: מארז: cooler master elite rc334+420w psu לוח אם:abit ip35 chipset p35 socket 775 מעבד:core 2 dou processor e7200 2.53ghz 800mhz 3mb lga775 box כ.מסך:connect3d radeon HD3850 256 mb ddr3 pcie דיסק קשיח:Samsung hd32hj 320gb sataII 16MB זכרון:geil ddr2 2048 800mhz cl5 צורבsamsung dvdrw x22 shs223 sata אני רוצה להחליף לASUS DRW-2014L1T מחיר: 2300 הצעה 2: מעבד:Intel® Core2 Quad Processor Q6600 כ.מסך: geforce 8600gt 1gb לוח אם: INTEL EVA COVE זכרון: elixir 2048 ddr2 800mhz צורב:לASUS DRW-2014L1T מה עדיף? אם יש לכם משהו שכדאי לשנות להוסיף אשמח לשמוע

21. Started by insane95,

שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד בתקציב שנע 4000-5000 ש"ח (מעדיף לא לחרוג), גודל סטנדרטי 15.6. את המחשב אני לוקח במיוחד לבסיס כדי לנסות ולהעביר קצת את הזמן הפנוי בערבים השימושים העיקרים של המחשב הם משחקים, סרטים ואינטרנט. דגש על משחקים. חשוב לציין שיש לי כבר מחשב נייד קטן, אבל ללא כרטיס מסך ומעבד גם עלוב, כך שהוא לא יכול להריץ משחקים. תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב עד 4500, אם אפשר קצת לחסוך שזה יהיה 4000 אני אשמח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בגג - עד 5 אלף, אבל עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני צלם במקצועי ועובד בעיקר עם פוטושופ, לייטרום, ברידג', אם כי אני עורך תמונות בלבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני משחק ב War of the roses kingmaker, משחקי פעולה מודרניים וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית…

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  23. שלום, אני מרכיב מפרט עבור משפחה עם דרישות צנועות (משרדי, אינטרנט, משחקים עד רמת ה- FIFA). ללא אובר קלוק וללא ציוד היקפי. התקציב - 1800 ש"ח. אני מתלבט בין 2 מפרטים: מבוסס AMD ו- 780: מעבד: Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ¤311 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 64 כמות: 1 - מחיר: ¤52 לוח אם: Gigabyte GA-MA78GM-S2H כמות: 1 - מחיר: ¤445 מארז: Foxconn TLA570A Silver/Black 90mm V-Tube FSP 350W כמות: 1 - מחיר: ¤248 קירור למארז: Arctic Cooling 9 PMW 92mm כמות: 1 - מחיר: ¤30 זיכרון: A-Data 2GB (1X2GB) DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤157 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤254 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual La…

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  24. המטרה שלי במחשב הזה , היא שהוא יהיה בנוי מרכיבים איכותיים, שיעבוד בצורה הטובה ביותר שאפשר להשיג. אני לא מחפש מפלצת גראפית במחיר זול, אני מחפש מחשב איכותי, רציני, וכן, עם כרטיס מסך סביר, (8400-8600) בשום פנים ואופן לא ATI. נ.ב: אני לא צריך כלום, מחשב נטו, בלי רמקולים, מקלדת, עכבר וכ' וכ'. אז, אשמח לקבל מפרט. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  25. Started by emedic,

שלום לכולם אני מעוניין במפרט למחשב ביתי (משחקים וסרטים) עד 4700 כי התקציב שלי 5000 ואני צריך גם מדפסת משולבת (בערך 300 ש"ח) עדיף עם מעבד אינטל מסך דק 19 תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים