עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום , אני רוצה לקבל מפרט מחשב, זה מחשב שאמור להגיע לאח שלי ליומולדת. אני צריך רק מחשב , ללא ציוד היקפי וללא מסך. 1. מה התקציב? 2150 ש"ח , מזומן. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים +- , כגון Cod 4 . NFS UnderCover . Crysis 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך כרטיס קול איכותי, אבל שיהיה סביר. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? SkyPc . Ksp. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא חשוב השקט של המחשב אבל שלא יהיה. הצבעים לא משנים לי. , הקירור חשוב , שהמחשב לא יתחמם 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעב…

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  2. Started by tanya1,

היי, מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 6 ש' * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI וכל שאר הדברים הסטנדרטים * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? כן . לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? נדרשת אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כולל - אם אפשרי לחפש מחשב שיהיה בלי מערכת הפעלה עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בנוסף - ראינו את המחשבים האלה, רצינו לדעת את דעתכם: http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=G580&Cat2Cat1ID=3…

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  3. למחשב הקודם שלי נשרך הלוח M ועכשיו אני רוצה לקנות מחשב חדש מהטכנאי שלי. קבלתי המון המלצות לגבי האתר הזה ואני לא מבין הרבה במפרטים. רציתי לדעת מה אתם חושבים! השימוש בין היתר הוא גיימינג. להלן פירוט רכיבי המערכת: (ששלח לי הטכנאי) מארז עם USB קידמי +ספק(שנה אחריות) לוח אם אינטל G31. (3 שנים אחריות) מעבד אינטל Intel® Dual Core E8400. (3 שנים אחריות) זיכרון מהיר Kingston 1024MB DDR2 800MHZ (2G)2X (כל החיים אחריות) כרטיס רשת 10/100 INTEGRATED. HD 250G Sata2 16mb WD (3 שנים אחריות) צורב DVD SATA X18 PHILIPS (שנה אחריות) כ.מסך512MB Gforce 8600 (3 שנים אחריות) כ.קול משולב התקנת המחשב + שיחזור חומר מדיסק מהמחשב השרוף. מחיר: 3000 + מע"מ *הרבה חברים הסבירו לי שמשמעותי מאו…

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  4. צריך מפרט למחשב משרדי עד מקסימום 3 אלף ושהמחיר יכלול מסך LCD ,רמקולים ,עכבר,מיקלדת,מיקרופון,צורב DVD.

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  5. Started by rotemiko,

המחשב מיועד להורים... (ללא ציוד היקפי ומסך) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  6. 1. מה התקציב? עד 5,000 ש"ח - במזומן. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים בעיקר, עריכות גרפיות (תוכנות תלת מימד, דו מימד כמו Photoshop וכו'...), הרבה צפייה בסרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? ללא ציוד היקפי. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב יחסית חשוב, כן. מה שבעיקר חשוב - שהמחשב יהיה שקט מאוד, רצוי שלא יישמע כלל בנוסף, שיהיה מקורר כראוי, כי בחדר שלי נורא חם. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב בלבד. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? כפי שצוין, הכי שקט שניתן. 10. האם מתוכנן OC? ל…

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  7. רוצה מחשב לחבר למשחקים כבדים ואינטרנט מבוסס קונרו עדיף 1 גיגה ו 250 גיגה הארדיסק.. כל השאר לשיקולכם

• 8 תגובות
    • 532 צפיות
  8. Started by cozmo,

שלום, ברצוני לרכוש מחשב נישא, לאחר בדיקות בימים האחרונים צמצמתי את האפשריות לשתיים: 1 lenovo 3000 n100 TY049IZ עם המעבד DUO 1.6GHz דיסק 80G וכרטיס מסך intel gma 950 2. IBM thinkpad z60m UH3FSIM עם מעבד P-M750 1.86GHZ דיסק 80G כרטיס מסך ati x300 המחירים פחות או יותר זהים הצרכים שלי הם מחשב לעבודה עם תוכנות כבדות matlab וכו' האם המחשב ה-thinkpad הוא "דור ישן" והאם בכלל כדאי רכוש מחשב עם מעבד מדור קודם תודה

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  9. שלום אני מחפש המלצה על מחשב נייד בתקציב של עד 6000 ש"ח. המחשב עצמו יחליף את המחשב השולחני שלי,לכן אני רוצה מחשב חזק שיעמוד במשחקים,סרטים ואינטרנט ללא בעיה. אין בעיה של משקל,הייתי מעדיף מסך גדול. תודה.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  10. טוב אז אני רוצה לקנות מחשב חדש לגיימרים משהו טוב תקציב 7,000 ש"ח נא להשקיע

11. שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד למשחקים כמו פרו אבולושן ועוד שלא מאמצים את המחשב יותר מדי .. ראיתי את זה איך הוא?. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3828&CatCode=315

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  12. ראשית, הייתי רוצה לדעת האם כדאי לעכב את הקנייה (זה לא בוער כרגע) ולחכות לתחילת שנה או שעכשיו המחירים הם נמוכים? לא הייתי רוצה לקנות עכשיו מחשב ולגלות שיוצא chipset חדש או דור מעבדים חזק בצורה משמעותית וכן לגבי טכנולוגיית כרטיסי מסך המפרט שלי בגדול הוא: E6750 לוח אם Intel DP35DP 1333MHZ זיכרון 2GB 800Mhz דיסק קשיח 320GB כרטיס מסך Leadtek 8600GT 256 DDR3 צורב DVD ללא מסך יש לי אפשרות ללוח אם Asus P5K בתוספת 90 ש"ח, מבחינתי מדובר בתוספת יציאת pcie מיותרת או שלוחות האם של Asus יותר איכותיים מבחינת איכות ועמידות. אני לא מתכווון לעשות שום OC תודה רבה

• 8 תגובות
    • 531 צפיות
  13. שלום אמא שלי טסה לאמריקה בשבוע הבא ואני רוצה שהיא תביא לי מחשב שיתחבר למקרן עכשיו מצאתי מחשב שהוא גם מדיה סנטר מקליט אבל הבעיה שלי היא שלא נראה לי אני אוכל להקליט ממנו בגלל המוגבלות של המערכת קולנוע[הDVD ממש פשוט ונראה לי יהיה בעיה] זה המחשב: http://www.circuitcity.com/ssm/HP-Pavilion-Media-Center-Desktop-PC-M8200N/sem/rpsm/oid/192790/catOid/-12962/rpem/ccd/productDetail.do עכשיו למקרה שאתם צריכים מידע גם חח המקרן הוא PLV Z5 סניו 720P הDVD [שהוא נראה לי הרסיבר] אין לו כזה דגם כרגע היס מחובר אליו בשביל קול והיס מחובר גם למקרן [אני לא ראיתי איך הוא התקין אבל נראה לי פשוט חיבור הוידאו הרגיל צהוב אדום לבן אדום לבן חיבר לDVD ותצהוב למקרן] עכשיו אני יודע שלDVD יש קומפוז…

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  14. Started by J0HNiE,

שלום, אז למי שזוכר רציתי לקנות מחפש לפני מספר שבועות ואז החלטתי לעצור הכל ולחכות לקונרו. לאחר חיפושים לבנ'צמרקים, דעות, reviews ועוד החלטתי לעצור את הקנייה ולחכות לקונורו. לפי מה שהיה כתוב הקונרו אמור לצאת ב23 ליולי, לפי מה שאומרים עכשיו הוא יוצא ב27 ליולי... ולפי מה שאמרו לי היום בחנות אר.סי.סי שבעפולה לאחר שהם היו בישיבה של אינטל שנערכה לא מזמן הם מספרים כי הוא אמור לצאת ב2007 ככה שאין לי מושג :-X :s05: ועשיתי גם חשבון, כמו שLiorP23 אמר כי המחירים של קונרו אמורים להיות מ1100 ש"ח ומעלה, לא כולל לוח אם... אבל האמת אם זה שווה את זה אני יקנה ויוריד במקומות אחרים... גם לאחרונה יצא לי לחקור את הX1900XTX לעומת ה7900GTX לפי הב'נצמרקים הם ממש דומים אולי בהפרשים של 1%-3%, מה גם ש…

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  15. שלום ! אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב בלי מסך עד 3000 ש"ח. הצרכים שלי הם: 1)גלישה באינטרנט 2)צפייה בסרטים/סדרות + מוזיקה 3)עבודה מדעית בעיקר תוכנות matlab,mathematica ואופיס latex. 4)שיתוף קבצים 5)תמיכה במשחקים עכשווים...(בלי השקעה לעתיד) מבחינת חומרה עד עכשיו אני רוצה/חושב שצריך: מעבד: לא יודע אם צריך quad core או להשקיע ב dual core מהיר. זכרון: אני חושב ש 4gb זה טוב (שווה להתקמצן על 2 ? ) לוח אם: פה אני לא יודע איזה כדאי לקחת: אני צריך שיהיה עליו כרטיס קול ו lan. כרטיס מסך: לא משהו מפוצץ, שיהיה תמיכה בfallout החדש ו starcraft 2 לכשיצא.לא מחפש יותר מידי ביצועים אלא תמיכה בסיסית. דיסק קשיח: צריך צריך צריך: 500gb נראה לי סביר... מארז+ספק: אני מוכן לשים על זה קצת יותר כסף …

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  16. Started by roshman32,

רציתי לשאול איך המחשב הזה , אם הוא טוב , יש לו מערכת מובנת משלו להקלטה והכל .. רציתי לשאול דעות איך הוא , מישהוא קנה ?

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  17. אוקי מחר אני חיב ללכת קנות מחשב זה זה דחוף התשובה. מפרט אחד הוא בשבילי פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב 3000 עם חריגה קלה משלם במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: גיימינג קל משחקים מזדמנים פה ושם לא יודע אם להגדיר אותם ככבדים (קרייסיס,פרוטוטייפ ברנאוט פרדייז )חשוב לי שזה ירוץ סבבה על המחשב 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין דבר ספציפי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבדי אינטל נראים לי הכי אמניים אבל אני לא מבין בזה אז אשמח להסבר 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? צבעים זה לא משנה אבל קט זה דיי חשוב 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבד…

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  18. הציוד הקפי יהיה רמקולים Logitech X-530 ואני עוד משהו אני צריך שזה יהיה AMD וכרטיס מסך טוב למשחקים ושזה יהיה GeForce ויהיה מותאם לVISTA והמארז שיהיה Mambo של THERMALTAKE תודה

19. תודה מראש לכל העוזרים 1. מה התקציב? כ2500 2. מטרות המחשב? משחקים פשוטים, אינטרנט, מוזיקה, סרטים\סדרות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן, מסך מקלדת ועכבר. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צריך את כל הדברים הבסיסים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא אני לא מבין בזה 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?הרכבת מחשב 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב אבל לא קריטי בכלל 10. האם מתוכנן OC? לא. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך?משחקים ממש פשוטים ולא חדשים לילדים קטנים.

• 7 תגובות
    • 531 צפיות
  20. Started by b_11,

אני מתחילה לימודי הנדסת מחשבים ואני מעוניינת לקנות מחשב נייד שישמש לי ללימודים ולתכנת איתו בהמשך . יש לי תקציב של 3500 ש"ח, אני מתלבטת בין מעב I5 לבין I7. אני רוצה כרטיס מסך נפרד (לא על לוח M) האם עדיף לקחת דגם ישן של I7 מהירות מעבד 2.0 או דגם חדש של I5 (חדש-חדש יוצא עכשיו בחו"ל עדיין לא נמכר כ"כ בארץ) מהירות 2.4 בכלל, אם יש הצעות הערות דברים שכדי שאני אדע ואשים לב ......

21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, בעיקר עבודה עם 3D ו- 2D , אנימציות ב- 2D - דגש על עבודה בסביבת ADOBE CS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כנראה שלא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם …

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  22. שלום, אני מבקש המלצה למחשב שיכלול הכל חוץ ממעבד אותו אני אוסיף לבד. ככל הנראה המעבד שאני אקנה יהיה I7-930 (יש אפשרות גם לQ9650). ואני צריך לקנות בארץ את שאר הרכיבים כולל הרכבה. מה הייתם ממליצים לקנות עד כ2500 שקל (לא כולל המעבד - יש אפשרות טיפה לחרוג) עיקר השימוש הוא אינטרנט ואופיס אבל אני רוצה שיהיה אפשר לשדרג אותו למשחק בעתיד בלי יותר מדי בעיות (רק כרטיס מסך). המסך שאני משתמש בו הוא DELL 2209. ואני מעדיף שיהיו יציאות USB 3.0. אשמח לקבל המלצות למה כדאי איזה מעבד לבחור ואיזה רכיבים לקנות תודה!

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  23. Started by SloOmPer,

מעבד AMD Athlon 64 X2 5600+ Socket AM2 Box 827 ¤ לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 427 ¤ כונן קשיח Westren Digital 1600AVJS 160GB 272 ¤ זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Gold GX XTC 447 ¤ כרטיס גרפי Leadtek NVIDIA GeForce 8500GT 256MB PCIe 428 ש"ח צורב LG GSA-H62N X18 DVD 172 ¤ מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W 389 ¤ סה"כ: 2,945 ש"ח המפרט הורכב ב WWW.SKYPC.CO.IL מה דעתכם? המחשב לא למשחקים בכלל. בעיקר לעבודה משרדית: ICQ, MSN, אינטרנט, מוזיקה וסרטים (וקצת PHOTOSHOP).. ולא הולך לעשות OC או מחשב לאותם שימושים בפחות כסף: מעבד AMD Athlon 64 X2 5200+ Socket AM2 Box 717 ¤ לוח אם GIGABYTE GA-M52S-S3P 382 ¤ כונן קשיח Westren Digital 1600AVJS 160GB 272 ¤ זיכרון Corsair DDR…

24. Started by blueeye,

תשמע חשבתי על זה ואני לא מתכנן OC.. וגם לא CF כנראה.. אז המפרט שכנראה אני ילך עליו יהיה: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + OCZ Vendetta לוח אם: Gigabyte GA-EP45DS3 P45 Chipset כרטיס מסך: PowerColor ATI Radeon PCS+ HD4870 512MB DDR5 2DVI PCI-E דיסק קשיח: Western Digital 640GB 7200RPM 16MB SATAII WD6400AAKS צורב DVD: צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA זיכרון: GEIL BLACK DRAGON 4096MB DDR2 800 (2048X2) CL 5-5-5-15 : GB24GB6400C5DC מארז: NZXT TEMPEST w/o PSU ספק כוח: PCP&COOLING SILENCER 610W : S61EPS מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  25. Started by michalel,

שלום, המחשב שלי מת אתמול ואני צריכה לקנות מחשב נייד חדש. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 3000, אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים (עד 3500 בערך) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? חישובים סטטיסטיים, למידת מכונה, בזמן האחרון קצת רשתות נוירונים (יהיה נחמד עם יהיה GPU שאפשר להשתמש בו אבל לא חובה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי SSD של 1T עם חיבור SATA, שאני מעדיפה להכ…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.