עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. טוב יש לי שאלה בקשר למפרט הבא (שמתוכנן OC) - יהיה לי צוואר בקבוק אחרי OC חביב למעבד? או שאחרי OC חביב למעבד יהיה מצויין ללא צוואר בקבוק??? בעיקרון איך המפרט לתקציב? ובכלל? אחרי חשיבה מעמיקה, שיקולים, וקיצוצים, בחרתי בכרטיס מסך את GTS 320MB, הכרטיס מסך עם OC מהמפעל ואחרי בדיקה קצרה התברר כי יותר טוב מהגרסה של-BFG OC. הוא הכי טוב בסכום 1750+- מהאתר IQPC נכון??? הינה המפרט: מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤680 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤624 כרטיס מסך: XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL מחיר: ¤1780 דיסק קשי…

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  2. Started by paulyoung,

היי, מעוניין במפרט למחשב ביתי לא כולל מסך וציוד היקפי. המחשב מיועד לעבודה משרדית וקצת למשחקים. אם אפשר מעבד dual core , ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך בינוני. אם אפשר אז גם לציין שם של חנות אמינה. תודה

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  3. Started by yardeng96,

שלום, הייתי רוצה עזרה בהכנת מפרט. חשוב לי שהמחשב לא יאכזב אותי גם בעוד 3-4 שנים. התקציב שלי הוא עד 5,000 ש"ח. אין צורך בעזרים נלווים אך אני מתכוון לרכוש מסך HD (לא משתמש בכסף של התקציב) יש כמה דברים שהייתי רוצה שיהיו במחשב: מעבד intel core i5, וכ-4 ג'יגה ראם. אחד הדברים החשובים במחשב הוא הכרטיס מסך, חשוב לי שהוא יהיה בעל ביצועים גבוהים ששווים לביצועים של המעבד. ההארד דיסק צריך להיות לא פחות מחמש מאות ג'יגה אך עם יש אפשרות בלי לחרוג מהתקציב אז גם יותר זה טוב. בנוסף חשוב לי שכל שאר המרכיבים יהיו ברמת ביצועים גבוהה כמו של של המרכיבים הנ"ל. תודה מראש, ירדן.

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  4. Started by RazKadar,

מעבד - INTEL CORE 2 DOU E6750 (4MB) 1333 צורב - LG DVD X20 LIGHT SCRIBE לוח אם - לוח אסוס P5KSE P35 זכרון - PLT 1G DDR2 800 OCZ כרטיס מסך - Gigabyte nVIDIA GeForce 8500GT 512MB PCIe דיסק קשיח - 320GB SATA II 7200 RPM 16MB HITACHI תסלחו לי על החוסר ידע אבל זה מפרט שקבלתי מאייבורי כנראה אני מזמין את המחשב הזה תנו לי חוות דעת המחשה הוא בעקרון לשימוש בתי כמו משחקים וכ"ו אם אפשר חוות דעת מפורטת על הלוח אם בעיקר

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  5. שלום לכולם! אני הייתי מאוד שמח לשמוע באיזה נייד כדי לבחור המחשב צריך לשמש לדברים בסיסים ולגיימינג כמו Skyrim, Diablo 3(לא נתכנן לשחק על HIGH) - --------------------------DELL Inspiron N5520 I5------------------------ מחשב נייד DELL Inspiron N5520 I5 מפרט: מעבד: Intel Core i5-3210M up to 3.1GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium SP1 64bit מסך: 15.6’’ HD WLED with TruLife רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 6GB 1600MHz DDR3 דיסק קשיח: 1TB 5400RPM כרטיס מסך: AMD Radeon HD 7670M 1GB כונן: DVD תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0 סוללה: 6 תאים מצלמת אינטרנט ומיקרופון מובנים אחריות לשלוש שנים באתר הלקוח …

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  6. אהלן, אני מחפש מפרט ב-4300 ש"ח, ללא חריגה. דיי רוצה שיכיל Geforce 8800GT ו-Intel Q6600, מיועד למשחקים והולך לרוץ עם מסך Samsung 226BW. פחות חשוב האיכות של המארז, מחפש מקסימום תוצאות. לא מיועד ל-OC. תודה!

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  7. Started by taninanak,

שלום לפורום, אחרי סיבוב תצוגות ואכזבה מה UX31 (מקלדת ומשטח מגע) ו- NP900X3A (ביקורות על ה WIRELESS, בדגש על ה-LESS..), החלטתי ללכת על ה- ASUS U36SD. בגלל פער המחיר הקטן בין המחיר ב US לפה ( פער המחיר =כפל מע"מ במכס.. ), החלטתי לוותר על ייבוא ולקנות בארץ. החסרון היחיד שלא מצאתי אותו באף מקום בתצוגה (ראיתי רק את ה U31). שאלות לפני קנייה- 1. המחיר הכי זול המצאתי ב ZAP זה 4,544 שקל. יש למישהו המלצה למקום יותר זול? אם לשלם במזומן עוזר, אז אין בעייה.. 2. אני מתלבט בין הלבן לשחור-מישהו ראה בלייב את הלבן ויכול לחוות דעה? 3. שדרוג זכרון ל-8 ג'יגה ב 300 שקל, שווה? 4. יש פער של 400 ש"ח בין הדגם עם 750GB/7200RPM לבין הדגם עם 160 GD SSD. שווה את ההשקעה הנוספת? תודה!

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  8. Started by avivityosi,

היי אשמח להערות ושינויים אם יש על המפרט : תודה למגיבים מעבד Intel Core 2 Duo E7300 Box ¤617 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7300 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AACS 500GB SATA2 16MB ¤359 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון SuperTalent DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 ¤255 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=T800UX4GC5 כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce 9800GT OC 512MB DDR3 PCIe ¤785 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44423 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤123 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S…

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  9. Started by carock,

אני גיימר ממש כבד..! אני רוצה שהמחשב שלי יחזיק לי 3 שנים!!! ועוד שאלה האם הדואל כור יחזיק 3 שנים בלי בעיות..? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤1016 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤566 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800 ULTRA 768MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤3129 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤418 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤187 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤443 מארז: ANTEC P150 QUIET PC CAES + 430W PSU WHITE + ALUMINUM FRONT SILVER ¤753 הרכבת מחשב: ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי: ¤6512 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il או זה.. מעבד: INTEL CORE 2 DUO…

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  10. המחשב יתחבר למגבר שמחובר למקרן אמצעות S-Video וכבל קואוסיאלי לסאונד - digital out מהמחשב ל digital in במגבר. אני מקווה להשתמש במארז של מחשב ישן - האם צפויה לי בעיה עם זה? כמו כן, יש לי כבר דיסק קשיח IDE וספק כוח. מעבד: Athlon 64Bit AM2 3600 DualCore 65W Energy Efficient OEM AM236DCT כמות: 1 - מחיר: ¤215 קירור למעבד: Thermaltake RSI AM2 כמות: 1 - מחיר: ¤45 לוח אם: Gigabyte MA69GM-S2 GMA69GMS2 כמות: 1 - מחיר: ¤366 זיכרון: Geil 1GB DualKit DDR2-800Mhz Value כמות: 1 - מחיר: ¤100 כונן אופטי: Sony/HP/Lg DVD Rom X16/40 Black כמות: 1 - מחיר: ¤97 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב עד 2000שח כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤100 סה"כ: ¤923 http://tms.co.il/preview/spec/m4nkqs61 אני יודע שזה נשמע כ…

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  11. הייתי מאוד רוצה לשחק משחקים על המחשב * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה, שלא יהיה כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) רצוי * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? כמה שיותר מינימום 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  12. משתמש בעיקר בIDE's כמו ויסואל סטודיו אכליפס וכדומה.. כמו כן משחקים לפעמים במשחקים כמו assassin creed באיכויות גבוהות. אין צורך ברמקולים מסך עכבר ומקלדת. המחשב צריך להיות שקט 8 בסולם של 10. אין צורך במערכת הפעלה. תכננתי לקנות מKSP אבל כל המלצה תתקבל. חשוב לשמור על אופק שדרוג.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  13. מעוניין במפרט מחשב ללא מסך וללא צורב שיפעיל בצורה תקינה וחלקה סרטים על רזולוציה מלאה 1080P בטלוויזיה LCD ואם אפשרי שזה יהיה עם הארדיסק 500 גיגה תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  14. Started by moshe20,

שלום אני צריך מחשב כולל מסך ברמה בנינוית בתקציב של 3000 או פחות ובלי חריגה תפקוד עיקרי-עבודה שוטפת עם תוכנות הורדה כמו ביטורנט ואמיול במקביל תפקוד משני-משחקים לא חייב משהו מפוצץ רק שיעבדו סבבה תודה רבה לעוזרים ואם יש ממש הבדלים בתפקוד המחשב השוטף שצריך להוסיף כסף אז הערות למה

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  15. Started by Psy,

[מדובר במחשב ישן DV1000] כשאני מנסה להפעיל את המערכת (במצב רגיל ובמצב בטוח) עוד לפני שהווינדוס עולה אני מקבל את המסך הכחול עם הודעת שגיאה שלמטה כתוב: בהתחלה זה היה מופיע אחרי הרצת הווינדוס (XP) אחת לכמה זמן, הספקתי להריץ בדיקת שגיאות לדיסק. כרגע הווינדוס אפילו לא מספיק לעלות ומתקבלת ההודעה. הוצאתי את הכרטיסי זיכרון (ישנה תופעה אחת לפחות שגורמת למסך כחול שקשורה לכרטיסי זיכרון) ניקיתי והחזרתי, כנ"ל עם ההארדיסק. הרצתי בדיקת דיאגנוסטיקה להארדיסק דרך הביוס - הראה שהוא תקין. הכנסתי דיסק של ה WIN XP שהותקן על המחשב, הוא מזהה את הבוט דיסק, לוקח לו הרבה זמן עד שהוא מתחיל לעלות אבל ברגע שהוא סופסוף עולה ישר קופצת ההודעת שגיאה שציינתי - מה שאומר שלא ניתן אפילו לפרמט את הכונן ו\או ל…

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  16. רציתי כמה חוות דעת איזה מחשב לקנות בתקציב וחשוב לי גם שיהיה אפשר להריץ אובונטו על המחשב כמו כן רציתי לשאול איפה מוצאים מורה פרטי שילמד אותי איך משחקים גם במשחקי אסטרטגיה כי אני מזה מרגיש באסה שאני לא יודע איך הם עובדים ביי

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  17. Started by roei86,

דגשים חשובים - שיוכל להריץ QBASE ושהמסך יהיה 22" מסך רחב, ואחרון - מקלדת ועכבר אלחוטיים תודה

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  18. שלום, אני רוצה לקנות מחשב למשחקים עד 2300 ש"ח ללא ציוד היקפי. עברתי על האתר פה ועל הפורומים וראיתי מספר אפשרויות. קודם כל יש לי כמה שאלות כלליות: איך זה שכרטיס HD4850 512MB מכל חברה כמעט עולה סביבות ה-700 ש"ח (פחות או יותר - תלוי איזה חברה) עם זכרון DDR3 ומחברת POWER COLOR הוא עולה 560 ש"ח עם זכרון DDR5. לא קצת חשוד? יש סיבה לחשדנות הזאת? (מה אני חשדניסט? ) דבר שניה האם שילוב של HD4850 512MB (שהוא כרטיס די חזק לכל הדעות) עם מעבד סביר מינוס כמו E6300 הוא שילוב מאוזן? האם המעבד לא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס המסך בביצועים במשחקים? להל"ן המפרטים שאני שוקל (אשמח אם תגידו לי מה דעתכם על כל אחד ומה לדעתכם כדאי): (מפרט שנלקח מהמפרטים המומלצים לאוקטובר 2009 פה בפורום) מעבד:…

19. Started by nirsk1,

אני צריך מחשב לתכנות וקיבלתי את המפרט הזה: לוח: intel andrews lake b65 מעבד: intel i7 2600k זיכרון: 4gtb*2 ddr3 1333 דיסק קשיח: seagate 1TB sata 3 מארז: antec df 85 ספק: antec 750w צורב: של סמסונג SATA במחיר של 4640 שח (לא כולל כרטיס מסך) שאלה : האם המפרט טוב בשביל כותב תוכנות, והאם המחיר הוגן? נ.ב התקציב הכללי נא בין 5000 ל6000

20. Started by opus26,

שלום! מעוניין במחשב שיחזיק הרבה זמן , בעיקר לעריכת וידאו ושמיעת מוסיקה , עדיף שהלוח אם יהיה עם כרטיס קול טוב ויציאת firewire והמחשב עם הרבה שטח אכסון. בנוסף אם תוכלו להמליץ על מסך LCD עד 19 אינץ' (לא חשוב שיהיה טוב למשחקים.) תודה מראש עריכה: התקציב שונה מ6000 ש"ח ל5600 ש"ח

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימלי? 2450 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, תכנות, גרפיקה מועטה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס, פוטושופ, משחקים בסיסיים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך קיים, 19',LG * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בסיסיים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים…

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  22. חבר ביקש מפרט למחשב: קצת קשה לי למצוא מחשב דל תקציב בתקציב כזה- 3500. המחשב יכולל הכל- כולל רמקולים,מסך LCD 19, מקלדת ועכבר. שימושים- אינטרנט, שימושים יומיומיים באופיס וקצת משחקים (לא גיימר בכלל). -עדיפות לאינטל. -עדיפות הזמנה מ"לוגיק" (אם הוא ירצה יזמין ממקום אחר את אותו מפרט). אשמח לעזרה.

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  23. אהלן השבוע(!!!) אני מתכוון לרכוש מחשב חדש (לא כולל מסך) ואשמח לקבל עזרה לגבי המפרט המחשב צריך להיות בעל כרטיס מסך חזק ומהיר הארדיסק לא פחות מ200GB צורב DVD + כונן DVD מעבד ולוח אם שמתאימים למשחקים כבדים וצפייה בסרטים זכרון רצוי 1GB לפחות התקציב הוא 6500-7000 גג. כמו כן צריך ציוד הקפי , עכבר+מקלדת,בלי מדפסת/סורק (ללא מסך) תודה רבה (ומה זה בדיוק ליבה כפולה? ככה על הדרך :s05:)

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  24. שלום, הרכבתי מפרט עפ"י ראות עיני הכבר לא מקצועית (המון שנים שלא התעסקתי עם זה). המפרט הוא למחשב עם שימוש בתוכנות הדמייה תלת מימדיות כגון 3DS MAX, עריכה גראפית כגון פוטושופ וכו'. בנוסף צריך להתאים למשחקים האחרונים בשוק (כבר המון זמן שלא יצא לי לשחק עם המחשב הזקן שיש לי עכשיו...). מארז מבחינתי יכול להיות הפשוט ביותר (רק חשוב ספק שיחזיק את כל הגן חיות). אין צורך במסך, צורבים וכל השטויות מסביב. מקס' תקציב לקנייה הוא 7000 סה"כ. אשמח לקבל הצעות למפרט וכן לתגובות/הערות/הארות לגבי המפרט שהרכבתי (האם ישנם קונפליקטים בין המרכיבים שבחרתי). ועוד שאלה אחרונה, הקוודרו, מעבר להיותו כרטיס מקצועי, במה הוא טוב יותר מכרטיסים אחרים ? האם לא כדאי לקחת כרטיס אחר ? המפרט: מעבד 1695 ש"ח - CO…

• 3 תגובות
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.