ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אז ככה אחי הגדול רוצה לקנות עכשיו מחשב חדש .. התקציב שלנו הוא 4K אני לא חושב שיש אפשרות לחריגה . הבעיה היא כזאת: המחשב הולך לעבוד על מסך 32 וזה קצת בעייתי למשחקים . כאן נוצרת דילמה שאומרת או לקחת כרטיס מסך טוב כמו 5850 שיעמוד סבבה על המסך אבל כאן לא ישאר לי הרבה כסף למעבד ,או לקחת מעבד חזק כמו CORE I5 וכמובן שאני יתקע עם כרטיס מסך חלש יחסית למסך.. מה לפי דעתכם אני אמור לעשות ? כמובן שאני מתכנן להריץ את המשחקים הכי טובים וחדשים על איכות טובה+ או שאני סתם מפנטז חחח אשמח למפרט שעומד בתקציב ותואם את המסך תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
תקציב מקסימלי 2000 ש"ח יכול קצת לחרוג המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט צפיה בסרטים ומידי פעם גם משחקים המחשב מיועד לעבוד על מסך 22 של KTC דגם W2205S - TD לא צריך להתפרע עם הכונן קשיח. יש לי כונן קשיח חיצוני של 1TB ועוד אחד פנימי של 250GB לא מתכוון לבצע OC אין צורך במערכת הפעלה גר ברעננה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היי חברים אני צריך מחשב חזק שיתאים לעיבוד גרפי גבוה ככל האפשר ועבודה קלה ומהירה (הרבה זכרון) תודה.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב למשחקים עד 2300 ש"ח ללא ציוד היקפי. עברתי על האתר פה ועל הפורומים וראיתי מספר אפשרויות. קודם כל יש לי כמה שאלות כלליות: איך זה שכרטיס HD4850 512MB מכל חברה כמעט עולה סביבות ה-700 ש"ח (פחות או יותר - תלוי איזה חברה) עם זכרון DDR3 ומחברת POWER COLOR הוא עולה 560 ש"ח עם זכרון DDR5. לא קצת חשוד? יש סיבה לחשדנות הזאת? (מה אני חשדניסט? ) דבר שניה האם שילוב של HD4850 512MB (שהוא כרטיס די חזק לכל הדעות) עם מעבד סביר מינוס כמו E6300 הוא שילוב מאוזן? האם המעבד לא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס המסך בביצועים במשחקים? להל"ן המפרטים שאני שוקל (אשמח אם תגידו לי מה דעתכם על כל אחד ומה לדעתכם כדאי): (מפרט שנלקח מהמפרטים המומלצים לאוקטובר 2009 פה בפורום) מעבד:…
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכוון להרכיב מחשב שיתאים למשחקים ולצפייה בסרטים. התקציב נתון לשינוי והוא כ3500 שקלים ללא כרטיס מסך (יש לי). המפרט מחולק לשאלות על כל חלק הממוספרות כדי שיהיה קל יותר למקד את התשובות. מצטער מראש על החפירה ומודה מראש לעוזרים :) להלן מפרט שבניתי בskypc.co.il מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤784 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay # 3.0 GHz Processor # 6MB L2 Cache # 1333MHz Front Side Bus # LGA 775 Socket קראתי מאמרים שטענו כי מעבדי 2 ליבות מתאימים יותר למשחקים מאשר 4 ליבות ושמעבדי 4 ליבות מתחילים לעבור את מעבדי 2 הליבות הטובים בביצועים במשחקים הם יקרים במיוחד ולכן לא כדאי להשקיע סכומים כאלה בימינו (לא שגם יש לי תקציב לזה ).…
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מחשב בעיקר לתכנים משרדיים, אני מקווה שאין צורך לפרט, אבל גם עם כרטיס מסך מינימלי בשביל משחקים ישנים ובסיסיים. שיוכל להריץ את VISTA כמו שצריך , עם צורב DVD , וללא ציוד היקפי. אפשרות לחריגה מהתקציב של עד 200 שקל נוספים (אבל לא מעבר). תודה מראש. אם אפשר להרכיב מפרט מהאתר ksp.co.il או ivory.co.il אני אשמח, כי ככל הנראה אני אקנה מאחת מהן את המחשב.
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום, אני אשמח לעזרתכם. אני רוצה להרכיב מחשב המיועד לעבודה בתוכנות תלת מימד\ גרפיקה כמו 3DAMX AUTOCAD' PS' FLASH האם מישהו יוכל להכווין אותי ,איזו חומרה תתאים( אני רוצה מחשב מאוד חזק) לעבודה מסוג זה? התקציב נע בין 3000 ל-(ללא מסך)4500, אילו רכיבים אני לא אוכל להתפשר? דבר אחרון: מהיכן הכי ממולץ לי להזמין את הרכיבים( אני מתכוון להרכיב את החומרה בעצמי)? תודה רבה,
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שמיועד לצורכי עבודת סטודנטים ובפרט שימוש במטלב לצורכי עיבוד תמונה. איכות התצוגה עצמה פחות חשובה לי. מבחינת תקציב - נמוך תודה.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד למשחקים כמו פרו אבולושן ועוד שלא מאמצים את המחשב יותר מדי .. ראיתי את זה איך הוא?. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3828&CatCode=315
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
acer extensa 5620z t2330 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
בעזרת השם שבוע הבא אני מזמין את המחשב, אז אני זקוק לחוות דעת על המפרט ואם יש לכם הצעות לשיפור אני אשמח לשמוע (אם אפשר אז להביא מאתר http://www.newegg.com/) מארז: COOLER MASTER 840 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx...N82E16811119187 ספק: COOLER MASTER Real Power Pro1000 RS-A00-EMBA 1000W ATX12V http://www.newegg.com/Product/Product.aspx...0POWER%20SUPPLY זיכרון: CORSAIR DOMINATOR 6GB (3 x 2GB) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx...N82E16820145224 מעבד: INTEL CORE I7 920 הארד דרייב: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx...N82E16822148278 כרטיס מסך: SAPPHIRE 100269SR Radeon HD 4890 1GB http://www.newegg.com/Product/Product.aspx...N82E16814102830 DVD LG B…
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
בקרוב אהיה סטודנט לעיצוב אבל זה יקח עוד זמן.. אני מחפש מחשב טוב שיכול להריץ תוכנות לעיצוב ובין היתר גם סרטים ואינטרנט. קבלתי הצעה עם הפרטים הבאים האם מישהו יכל ללהסביר לי האם זהו מחשב טוב שכדאי להשקיע בו או חבל לי על הזמן ולחפש אחד אחר?? בתודה! מעבד סוג מעבד: Intel® Pentium Dual Core Processor מהירות המעבד: 2 GHz זכרון מטמון cache: 1 MB BUS SPEED: 800 MHz סדרה: T4200 זכרון נפח: 4096MB מהירות: 800 MHz סוג זכרון: DDR 2 אפשרות להרחבה עד: 4096MB כוננים כונן: צורב DVD Super Multi Dual Layer סוג החיבור לדיסק קשיח: S.ATA נפח אחסון של הדיסק הקשיח: 320 GB מהירות הדיסק הקשיח: 5400 RPM מסך גודל מסך: 15.4 " פורמט המסך: רחב רזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך: Mobile I…
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב עד 3000 ש"ח יש לי מפרט פה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7622 אני צריך שהוא יהיה כולל מערכת הפעלה. מי שיכול שימליץ לי על עוד חנויות.. הצעות לשדרוג המחשב או להפחתה במחיר.. צריך שהוא יריץ משחקים.. אבל לא רצינים.. SIMS 3 וכאלה..
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה ליצור מפרט למחשב עם בסיס חזק שאוכל בהמשך לשדרג אותו לאט לאט. המחשב עומד לשמש אותי להרצת אפליקציות כבדות (קומפיילרים מסוים שונים, אפליקציות שרתים ועוד) ולווירטואליזציה. לכן אני צריך בתור התחלה מעבד בעל ארבע ליבות וזיכרון של לפחות 4 GB (לפחות 2 גיגה למכונה הרויטואלית). אין לי שום צרכי גרפיקה כבדים (חוץ מצפייה בסדרות). המחשב עומד לשהות בחדר שאינו ממוזג - צריך מארז טוב. הבעיה היא שהגעתי למחיר שקצת כבד לי. איך הייתם ממליצים להוזיל מעט את המפרט? המפרט הבסיסי שהרכבתי הוא: מעבד - 1030 ש"ח: Intel Core2 Quad 2.83GHz 12MB Q9550 Box CPU לוח אם - 360 ש"ח: Gigabyte GA-P43-ES3G P43 DDR2 ATX Motherboard זכרונות - 370 ש"ח: OCZ OCZ2T11504GK 5-5-5-18 (2x2048)MB 1150MHz Tita …
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות סרטים עבודה עם כרום יהיו 30 דפדפנים פתוחים בוזמנית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 14- 15.6 משקל לא חשוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?…
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היי, התקציב שלי הוא בסביבות 4000. מה שנראה לי שאני צריך - תקנו אם אני טועה: Intel Core i7-11700 8 cores 16 Threads Crucial 32GB (2x16GB) 3600MHz DDR4 CL16-18-18 1.35v - Ballistix Series Kingston 1000GB (1TB) SSDNOW A2000 (PCIe NVMe™ Gen 3.0 x4) M.2 2280 - 2200/2000MB/s - SA2000M8/1000G אשמח למפרט לא מבין בקירור... רק מחפש מארז קטן ולא מרעיש... הציעו לי את קוגר....
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי מת אתמול ואני צריכה לקנות מחשב נייד חדש. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 3000, אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים (עד 3500 בערך) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? חישובים סטטיסטיים, למידת מכונה, בזמן האחרון קצת רשתות נוירונים (יהיה נחמד עם יהיה GPU שאפשר להשתמש בו אבל לא חובה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי SSD של 1T עם חיבור SATA, שאני מעדיפה להכ…
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה עזרה בהכנת מפרט. חשוב לי שהמחשב לא יאכזב אותי גם בעוד 3-4 שנים. התקציב שלי הוא עד 5,000 ש"ח. אין צורך בעזרים נלווים אך אני מתכוון לרכוש מסך HD (לא משתמש בכסף של התקציב) יש כמה דברים שהייתי רוצה שיהיו במחשב: מעבד intel core i5, וכ-4 ג'יגה ראם. אחד הדברים החשובים במחשב הוא הכרטיס מסך, חשוב לי שהוא יהיה בעל ביצועים גבוהים ששווים לביצועים של המעבד. ההארד דיסק צריך להיות לא פחות מחמש מאות ג'יגה אך עם יש אפשרות בלי לחרוג מהתקציב אז גם יותר זה טוב. בנוסף חשוב לי שכל שאר המרכיבים יהיו ברמת ביצועים גבוהה כמו של של המרכיבים הנ"ל. תודה מראש, ירדן.
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואשמח אם תגידו את דעתכם על המפרט או תציעו מפרט טוב יותר בתקציב 5K , ניתן לחרוג מעט. המחשב לצורכי משחקים, לצפייה בסרטים, לעבודות גרפיות (דו ותלת מימד) ומחשב "כל-בו" שיריץ הרבה תוכנות במקביל. לא מתוכנן OC. המחשב צריך להריץ באיכות גבוהה עם מסך 19' או 22' את המשחקים הכי חדשים. משתמש בתוכנות פלאש, פוטושופ ו cinema4d. השקט חשוב במידה 6 מ-1 עד 10. נכון לעכשיו עובד עם מסך 19' ברזולוציה 1280x1024 אבל מתוכנן שידרוג למסך 22'. מערכת WINDOWS 7 אמורה לרוץ על המחשב. מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪929 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 ₪695 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950202 כונן קשיח Samsu…
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
מטרות המחשב? מטרת המחשב היא ללימודים וקצת גם למשחקים, להריץ תוכנות סימולציה, מטלב (עיבוד תמונה) וכו'.. * גודל המסך?13.3 או 14 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? יותר מ2 כניסות USB, קורא כרטיסים וכל מה שבסטנדרט * משקל רצוי? פחות מ2 קילו, קרוב לכיוון 1.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? אפשרי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף SSD אבל יותר מ128GB אם אין אז משולב עם מינימום 250GB * כונן אופטי? לא חייב, עדיף שלא כי זה מוריד מהמשקל * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה…
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
טוב, אז המחשב לחבר וזהו התקציב.. בעיקר מערכת עם כרטיס קול טוב (ללא תוספות חיצוניות מטורפות!), פשוט להקליט דרך מיקרופון איכותי. אפשר שתהיה אפשרות להרחבת כרטיס המסך שיוכל בעתיד לשדרג גם לצורך משחקים. תודה רבה נ.ב. התקציב ללא מסך!
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. יש לי מחשב מזה חצי שנה והחלטתי לשדרג אותו בשביל להטיב את ביצועי המשחקים. המפרט להלן core 2 duo 6400 2 סטיקים של קינגסטון 667 1GB gigabyte 945P-s3 PNY 8800GTS 640MB הקירור למעבד הוא על בסיס המאוורר המקורי של אינטל והקירור למארז הוא הקירור המובנה של מארז triton של גיגה בייט. כרטיס קול מובנה מאז שקניתי את המחשב נכנסו 6 משכורות והחלטתי לשדרג רכיבים אשמח לקבל המלצות לשדרוגים בגבולות ה1200-1300 שח נקודה חשובה, אני לא מעוניין לשדרג את ההארד דיסק (80 גיגה) משום שזה מספיק לי בהחלט - המחשב הוא כמעט לגמרי למשחקים וכתיבה. אני לא אוגר פרקים של סדרות או סרטים ככה שאני מסתדר מצוין עם 80 גיג.
-
- 6 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אודה לעזרתכם (קבצים מצורפים) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני צריך מפרט לאינטרנט משחקים וסרטים ב4000 שקל בערך, גמיש. אני לא איזה גיימר כבד, כרטיס מסך mid-end יספיק. HD של 250GB יהיה טוב. תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני לא רוצה יקר מדי אז תנסו להוריד כמה שאפשר אני רוצה מחשב עם לפחות 3 GHZ , ואני רוצה קירור מים וספק טוב - בעיקר זה מה שאני רוצה (ואני לא מבין כ"כ בספקים וקירור ), וכנראה אני יעשה עליו OC .. כולל מסך ,עכבר ,מקלדת. - או שתציעו גם בלי ציוד היקפי . ותודה מראש
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-