ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מפרט של מחשב המיועד בעיקר למשחקים כבדים ברזולוציה גבוהה שאינו מרעיש. המחיר הכולל יכול להגיע עד סכום של 5000 ש"ח ( ללא ציוד היקפי). אני מבקש רק ממי שבעל נסיון ומבין עניין להגיב על מנת לעזור. מספר חלקים בסיסיים שברצוני שהמחשב יהיה מבוסס עליהם: מעבד של intel i7 הסדרה החדשה ובהתאמה לוח אם. כרטיס מסך של GIFORCE מסדרת ה- 200 או של AMD. זיכרון X2 - DDR3 2G 1333 MHZ קרור מתאים וספק כוח חזק. ציוד היקפי המפורט כאן נמצא ברשותי ואינו נדרש: דיסק קשיח של 1 וחצי טרה. שני צורבים. מסך 24 אינץ דגם חדש של lg. מקלדת עכבר ורמקולים. מערכת הפעלה של windows 7 64 bit ו office 2010. תודה רבה לכל מי שעוזר ומייעץ.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם, האמת לא מצאתי פורום על מחשבים ניידים (אם יש אני אשמח לדעת) כסטודנט רצית לדעת האם קיים בשוק מחשבים ניידים בתקציב של גג 3500 ש"ח המסוגלים כמובן לבצע טוב משימות כמולגלישה, OFFICE וכד' אך גם לתוכנות כמו איימיול ומשחקים חדשים תודה
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
המחשב נקנה לפני שנתיים זכרון 800MHZ DDR-2 1GB - יש לי 4 כאלה אז זה יוצא 4 ג'יגה זכרון RAM מארז עם USB קדמי שחור ללא ספק כרטיס טלוויזיה 34FM FLY VIDEO כ.רשת 1G LAN OB לוח אם 1GLAN NEO 7.1 MSI P965 צורב X18 DUAL LAYER -+ DVD שחור מעבד אינטל E4400 CORE2DUO CONROE ספק כח 12CMF 450W REAL EZ COOL כ.מסך INTEL GMA950OB דיסק קשיח 500GB 16MB SATA2 WD כ.מסך GF8600 GTS 256 DDR3 HDTV PCIE כ.קול OB 7.1 (8 ערוצים) אל ספק - זה כבר לא קשור למארז כתוב פעמים כרטיס מסך לא יודע למה
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אני חייב לפרמט את המחשב שלי, אך אין לי מושג כיצד אני עושה זאת. כיצד אוכל לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את הווינדוס החוקי ?. תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד בתקציב שנע 4000-5000 ש"ח (מעדיף לא לחרוג), גודל סטנדרטי 15.6. את המחשב אני לוקח במיוחד לבסיס כדי לנסות ולהעביר קצת את הזמן הפנוי בערבים השימושים העיקרים של המחשב הם משחקים, סרטים ואינטרנט. דגש על משחקים. חשוב לציין שיש לי כבר מחשב נייד קטן, אבל ללא כרטיס מסך ומעבד גם עלוב, כך שהוא לא יכול להריץ משחקים. תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב עד 4500, אם אפשר קצת לחסוך שזה יהיה 4000 אני אשמח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בגג - עד 5 אלף, אבל עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני צלם במקצועי ועובד בעיקר עם פוטושופ, לייטרום, ברידג', אם כי אני עורך תמונות בלבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני משחק ב War of the roses kingmaker, משחקי פעולה מודרניים וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית…
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מפרט עבור משפחה עם דרישות צנועות (משרדי, אינטרנט, משחקים עד רמת ה- FIFA). ללא אובר קלוק וללא ציוד היקפי. התקציב - 1800 ש"ח. אני מתלבט בין 2 מפרטים: מבוסס AMD ו- 780: מעבד: Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ¤311 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 64 כמות: 1 - מחיר: ¤52 לוח אם: Gigabyte GA-MA78GM-S2H כמות: 1 - מחיר: ¤445 מארז: Foxconn TLA570A Silver/Black 90mm V-Tube FSP 350W כמות: 1 - מחיר: ¤248 קירור למארז: Arctic Cooling 9 PMW 92mm כמות: 1 - מחיר: ¤30 זיכרון: A-Data 2GB (1X2GB) DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤157 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤254 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual La…
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום רב! אחרי בדיקה בפורום כרטיסי מסך ופה, הגעתי למפרט הבאה: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤843 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤498 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤312 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤325 כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Calibre Retail כמות: 1 - מחיר: ¤695 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 המהרת מערכת מחשב: אני מעוניין בהמהרת המעבד כמות: 1 - מחיר: ¤0 סה"כ: ¤2787 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשרא…
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכם! פעם ראשונה שלי פה בפורום, וראיתי שיש לכם כללים נורא נוקשים... אני מקווה שאני לא אשכח אחד מהם בטעות :-X ככה, מעבד יש לי את הQX9770 extreme edition (השגתי ב"קומבינות"... סתם, לא ;D אבל אני מקבל אותו בחינם) הרכבתי איזה מפרט, בעקרון הסתמכתי על מפרטים אחרים, והתייעצתי עם אנשים. אבל עדיין יש לי כמה ספקות. בעיקר לוח האם - מצד אחד, הבנתי שבאופן רישמי המעבד הנ"ל נתמך רק ע"י לוחות אם מבוססי צי'פ X48. מצד שני, הבנתי שגם לוחות עם צי'פ X38 או P35 עם BUS במהירות 1600MHz יעשו את העבודה. לא הצלחתי להבין אם יש או אין הבדל מבחינת הביצועים... במפרט שהרכבתי הלכתי על לוח מבוסס צי'פ X48, עם תמיכה בזכרונות DDR-3 - אני לא רוצה לקחת עכשיו לוח שתומך רק בזכרונות DDR-2 ושבעתיד אני אצטרך לה…
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מבקש ממכם עזרה בבניית מפרט שסך מחירו בסביבות ה3000. עדיפות למסך 19", כרטיס קול סביר, ללא ציוד הקפי. תודה מראש. אדי.
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. אני צריך מחשב שמלבד שימושי אינטרנט ותוכנות רבות בו זמנית שאני מפעיל על המחשב שמכבידות עליו כמובן. אני גם משוגע משחקים. מה שמענין אותי לעת עתה זה מחשב שיפעל בו המשחקים הבאים, ברצף במהירות בצורה חלקה, בלי בעיות : AMERICAN'S ARMY, DOOM 3, COD 4. לא צריך שיפעל משחקים יותר משוכללים מאלה לעת עתה. שאלתי האם המפרט שמופיע באתר זה.. שמפיע במדור מפרטים בקטגוריה מחשב למשחקים במחיר 2000 שח. [יש רק אחד כזה], הוא יתאים לצפיותי הנ"ל. תודה לכם וכל טוב
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
בעבר הייתי נותן את המחשב לחנות zigzag2000 היה שם טכנאי מאוד מוצלח שפתר לי הרבה בעיות אני לא יודע אם הוא עדיין שם מאוד מרוצה מהשירות והאחריות שניתנה לי מהם. המחשב עבד שנים פיקס אבל הגיל נותן את אותותיו ואין ברירה אלא להחליף. החנות נתנה אחריות על השילוש למרות ששאר המחשב לא נקנה מהם שזה גם פלוס רציני. העניין שמרבית החלקים שאני מעוניין בהם לא כל כך זמינים ואני אוהב לקנות מה שאני רוצה ולא מה שבמלאי כרגע בחנות. אני מעוניין להחליף שילוש ולהישאר עם שאר החומרה. מצד שני המארז והמאווררים עם קילומטרז רציני וכל העסק שם דורש ניקוי יסודי. לי האמת שאין כוחות לעשות את זה. השאלה אם במעבדות גם מוכנים לפרק את הכל לנקות ולהתקין מחדש כולל סידור כבלים וכו' אשמח לשמ…
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
קודם כל, שלום לכם חברי פורום נכבדים, מזמן לא ביקרתי פה וטוב לחזור אני מחפש לקנות מחשב בכ 4000 ש"ח. אין צורך במסך וציוד היקפי. המחשב מיועד בעיקר לפיתוח תוכנה, צפייה סרטים ועבודה משרדית, וwindows vista כמובן. חשוב שהמחשב יוכל להריץ מכונות וירטואליות בצורה חלקה ( VMWare מי שמכיר ), ולכן דרוש 2GB זכרון עם אפשרות להרחבה בעתיד. לא מתוכנן OC, ולא מתוכננים משחקים פרט ל Сounter-Strike 1.6 מדי פעם - לכן נראה לי שאלך על לוח אם עם כרטיס מסך OB ועם אפשרות לשדרג במידה ויעלה הצורך. אשמח מאוד גם להמלצה על חנות טובה. קניתי בעבר מזיגזג ואני מאוד מבסוט מהם, אבל זכור לי שהם טיפה יקרים יחסית לשאר. תודה רבה. להלן מפרט מזיגזג שליקטתי לאחר מחקר של כשעה: כמות מוצרים סה"כ 1 Intel Co…
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי חבר שביום שבת טס לשבוע לארה"ב, ויכול להביא לי לפטופ בקנייה פיזית באחת מהרשתות הגדולות של האלקטרוניקה והמחשבים (בסטביי, קומפיואסאיי וכו). אני צריך יעוץ מהיר ואם אפשר לינקים מדוייקים של דגמים שאפשר להשיג בפועל ויהיו הכי משתלמים עד אזור ה- 4.5K שקל (אני מאמין שבפחות בארהב התקציב הוגדר לארץ בעקרון ואמור לכלול אחכ דברים נוספים) הדרישות הם: 14.1" לאחר שהוחלט ש- 13.3 קטן מידי ו-15.4 גדול וכבד מידי. לא צריך כרטיס מסך חיצוני, עדיף כמה שיותר יציאות מולטימדיה כמו SVIDEO, HDMI המחשב ישמש לסטודנטית ושימושי אופיס, אינטרנט מוזיקה וסרטים. רצוי הארדיסק גדול 250 ג'יגה ומעלה. לפחות 2 ג'יגה זיכרון. מצלמה מובנית. כמה שיותר קל משקל יותר טוב (במסגרת התקציב וגודל המסך). יתרון גדול אם יש אח…
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אהלן,חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש אז אני עוזר לו בעזרתכם ;] אז ככה: הוא רוצה מעבד של אינטל,לוח אם עדיפות לASUS,זיכרון פנימי של 2 ג'יגהבייט,הארד דיסק של 200 ג'יגה,כרטיס מסך "שיריץ ת'פיפא" (כלומר כרטיס סביר יספיק). כמו כן הוא רוצה גם מסך LCD,שיעלה בסביבות ה1000 ¤.(זה לא בנפרד מהתקציב של המחשב) זהו פחות או יותר.. תודה רבה !
-
- 6 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש מפרט בשביל גיימרים ועבודה גרפית. על המחשב אני יכול להשקיע בסביבות ה5000-6000 שקל והבקשה שלי שהוא יהיה עם מסך נחמד, ללא ציוד היקפי. בקשה תתנו לי מפרט טוב עם כרטיס מסך חזק ועדיפות לאינטל. עדיף מחשב שקט אם זה לא הבדל גדול של מחיר . תודה רבה, עכשיו אני מבין בכל החומרה והכל, אבל שמעתי שאתם אחלה אנשים אז אני רוצה הצעות פה. ד"א יש לידי את החנות KSP ושמעתי שהיא מאוד מומלצת וזולה, אנא תנו לי מפרטים משם או משהו בסגנון, תודה.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
http://tms.co.il/preview/spec/6zg41am2 זה המפרט. תגידו לי המלצות אחרונות. בקשר לOC, בקשתי כמו שאתם רואים מTMS שיבצעו OC הם אמרו שהם יעשו זאת ל4.3 הספק כוח מספיק חזק? מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לכם פה אחלה של פורום!!!ממש אהבתי אז לענייננו אני מתחילה ללמוד משפטים השנה ואני צריכה מחשב לשמוש של אינטרנט ובעיקר של עבודות יש לציין שהמחשב לא יהיה לשמוש משחקים בכלל.. ועכשיו לדרישות תקציב - כפי שצויין בכותרת...עד 4000 שקל שמוש עיקרי - אינטרנט ואופיס... יש צורך בצורב תוכנת הפעלה - xp בלבד ולא ויסטה שקט - חשוב מאוד!!!כמה שיותר שקט... משקל - חשוב שהמחשב יהיה כמה שיותר קל!!!(בעיות גב ) קרור - חשוב שלא יתחמם!!! לא יודע אם זה בכלל אפשרי אבל אם כן...אורך חיי הסוללה אז כמה שיותר כי אני יבזבז זמן בנסיעות אציין כמה דברים, אין לי מושגגגג בכלל במחשבים לצורך העניין...מזה oc? מה השמוש שלו ולמה צריכים אותו? הוא חיוני בכלל?!?!(אם אפשר להסביר) דבר נוסף, אני ר…
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב ולחבר אליו כרטיס DVR (וידאו) הבנתי שאני צריך מינימום של פנטיום 3 ו 256 מגה ראם האם מישהו יודע אחרת? וכמה עולה מחשב כזה? המחשב לצורך אבטחה - חיבור של מצלמות אליו
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום. אני זקוק למיפרט לחבר בעיקר לעבודות משרדיות כמו גלישה, OFFICE ובעיקר לשימוש בתכונות לעריכת מוזיקה כמו ב: CUBASE ,סאמפלרים ,ובפלאגנים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי חבר'ה! רציתי להודות לכם על העזרה בבחירת המפרט ההזמנה תתבצע מחר , אשמח לקבל הערות אחרונות לפני כן, תודה מראש. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1257 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤624 מסך: SAMSUNG LCD 20.1" 206BW 2ms DVI ¤1712 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤2117 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤500 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤190 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-2GBNQ ¤474 מארז: ENERMAX CHAKRA ECA3052 MID TOWER CASE +25cm FAN w/o PSU ¤431 ספק כוח: CORSA…
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
צריך מפרט או מחשב נייד חדש 6K המחשב לאינטרנט +אופיס משחקים קלים כמו NBA LIVE .. יותר טוב אם החנות תיהיה מצפון.. המחשב עצמו ישמש כנייחח ולעיתים רחוקות כנייד אז הבטריה לא כול כך חשובה אך עדיפות לבטריה טובה תודה מאור
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
השימושים העיקריים הם אופיס, אינטרנט, אפילו משחקים, שיריץ גם חדשים (עם כרטיס מסך זול לדוגמא HD4670), לימוד תכנות ומשחקים עם לינוקס. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר ושאר ציוד היקפי. יש לי סביב 2-2.2K להוציא, כמה שיותר זול יותר טוב. בגדול צריך מעבד לא חלש, 2G (או יותר) זכרון, כרטיס מסך טוב וזול (כמו HD4670) ולא צריך מארז מפואר יותר מידי. שהמחיר יכלול הרכבה של המחשב אבל ללא מערכת הפעלה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מארז מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W לוח אם אינטל מקורי-INTEL P-35 1333MHZ INTEL CORE 2 QUAD-Q-6600/8M CHCHE 2048MB DDRII 1066MHZ קינגסטון XFX 8600GT-512MB/DVI/HDTV דיסק קשיח-320GB SATA II 16M כונן-LG DVDRW X18 SATA מקלדת אינטרנט+ע.אופטי מחיר 4000 שקל אני ישמח לביקורות? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=741761 אני לא מבין גדול אבל את המחשב הזה הציעו לי ב-3000 שח ולאחר סקרים מרובים הוא נראה ונשמע אחלה גם מבחינת מחיר ותמורה. יודע שיש את המחשב ביותר זול אבל מעדיף את החנות שהייתי בה. צריך מחשב קל אבל יותר חזק וגדול מה-10 אינץ' למיניהם (גם המסך קטן לי) הטושיבה הוא 11.6 אינץ' מקלדת ומסך נוחים 3 GB מעבד pentium dual core 1.3 ghz סוללה 6 תאים (המוכר אמר שבגדרה הוא 8 שעות אבל תכלס הוא יעבוד 6) מסך full hd 1920*1080 השימושים שלי הם בעיקר לנסיעות לחו"ל, מולטימדיה (סרטים בעיקר-העלאה והורדה) וכתיבה לאוניברסיטה האחריות היא לשנה, ביטוח לשנתיים אם יש המלצות נוספות על משהו דומה אשמח לשמוע תודה
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-