עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכל החברים. ראיתי בפורום כי אנשים מתפרעים ומבקשים מפרטים בסכומים לא נורמלים. אני מבקש עזרתכם במצב בדיוק הפוך - עד 1000 ש"ח. המחשב מיועד לסבא וסבתא שלי, שלא צריכים כלום חוץ מלגלוש באינטרנט ולראות תמונות של הנכדים. יש להם כבר מסך, אז רק מחשב נשאר. מה שחשוב - שיחזיק מעמד לכמה שנים טובות. אשמח להצעות!! נ.ב אני עוד יותר אשמח לקבל לינקים למחשבים קיימים שלא צריך להרכיב, כי שוב - חבל על ההתעסקות במחשב כזה.

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, פוטושופ ועריכות ווידאו קלות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב לי. * רזולוציית המסך? כמה שיותר יותר טוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שיהיה כמה שיותר איכותי. * משקל רצוי? לא משנה לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?אולי 4-6 שעות, וב הזמן יהיה מחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) הארדיסק רגיל. * כונן אופטי? אם אפשר אז למה לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע…

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. לא חייב לנצל את כל התקציב כמובן :-) פירטתי את כל מה שנראה לי רלוונטי, אם השמטתי משהו, אשמח להשלים. תודה רבה מראש ! מחפש מפרט למחשב פיתוח (Microsoft .NET Development) חזק ומהיר. חשבתי על QUAD עם לפחות 2 ג'יגה זכרון (אולי אפילו יותר ?). המחשב ישמש לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט (הדברים הנ"ל כמובן שוליים), ובעיקר לפיתוח. אין צורך בהתחשבות במשחקים (אולי אריץ פיפא או NBA), ולכן כרטיס מסך סטנדרטי יספיק. גם מבחינת סאונד אין צורך במשהו מיוחד, לדעתי מספיק מובנה בלוח האם. חשוב לי שהוא יהיה שקט, ולא ירעיש, אין צורך במארז מרהיב מבחינת לדים וחלונות, אלא שיהיה מעוצב יפה, נקי ומודולרי. חשוב דיסק קשיח אחד גדול ואחד קטן יותר, או שנים בינוניים (למשל, 2 דיסקים של 250), כאשר אחד ישמש בעיקר את…

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. היי חברים, אני מעוניין לקנות נטבוק בגודל של 10 אינצ' ממה שבדקתי עד כה נראה לי שהכי משתלם מבחינת המחיר והמפרט זה הנטבוק של Acer: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733781 מישהו מכיר את הדגם הנ"ל? אני אשמח לעוד המלצות על נטבוקים נחמדים. יש נטבוקים עם חיבור HD ? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by stingeR-,

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 605.91 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7N400 Pro nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR,AGP8X,Sound,S-ATA,Firewire,LAN,USB 2.0) [ ¤ 696.09 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 314.12 ] 2 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 10 Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 101.24 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 548.48 ] 1 Video Cards : Leadtek Winfast Geforce FX 5600 Ultra MyVIVO 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 1345.51 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM MSI x 5…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Nadav1983,

קיבלתי את המפרט הבא בהצעה ורציתי לדעת אם יש לטעמכם מקום לשיפור? 860 ₪ - Intel Quad Core i5 4570 3.6Ghz S1150 120 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 340 ₪ - Gigabyte GA-B85M-DS3H S1150 350 ₪ - 8GB (2x4GB) Kingston DDR3 1600Mhz 2730 ₪ - * מבצע * - Sapphire R9 290X TRI-X 4G DDR5 410 ₪ - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 570 ₪ - * מבצע * Zalman Z3 Plus + FSP Raider 650W 80+ BUNDLE 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 מחיר סופי: 5470 ₪ למזומן 5579 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. אהלן חברים, אבא שלי טס עוד חודש וחצי לארה"ב ורוצה לקנות לי מחשב נייד בתקציב של בין 1200 דולר לבין 1500 דולר. המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ופה ושם לאיזה משחק טוב שיצא סטייל GTA V או CS ודומיו. מעבר לזה אין דרישות מיוחדות כמו מסך, משקל וכו', רק שיהיה סוס עבודה לשימושים הנ"ל בתקציב הנ"ל. תודה רבה מאוד לעוזרים :]

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. או קיי אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל להשאר עם הכרטיס מסך הקיים שהוא GF 5200 בחרתי בתור לוח אם את ASUS P5GD1 Pro Intel 915P LGA 775 אבל גיליתי שאני צריך כרטיס מסך PCX חיפשתי בחנויות אבל גיליתי שאין הרבה PCX האם אתם יכולים לתת לי דגם של לוח אם שאני לא יצתרך PCX אלא PCIe ?? תודה רבה רבה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. שלום, אני מחפש מחשב נייד לחבר. להלו התשובות שלו לשאלון: תקציב: עד 3000 שח עם אפשרות חריגה ל3500 שח. איפה ירכש המחשב - ישראל שימושים: סרטים,סדרות,אינטרנט,קצת פוטושופ ומשחקים קצת כבדים כמו GTA IV גודל מסך: 14-15 אינץ׳ אין עדיפות למבריק/מט זמן סוללה: 6 שעות מקלדת מלאה חובה. יציאות חשובות: hdmi ועדיפות למינימום שלושה חיבורי USB שיהיה WiFi עם קליטה טובה, BT פחות קריטי מבחינת האחסון עדיפות להארד דיסק 1TB יש צורך בכונן אופטי עם עדיפות לבלוריי אבל לא קריטי. חובה שיכלל בתקציב גם מערכת הפעלה ווינדוס 7/8. בתודה מראש על כל המלצה שתינתן

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Arbel2,

יש לי מחשב די טוב, מפרט: NZXT WHISPER <- אחלה מארז seasonic SS-650HT Active PFC - לא בטוח בדיוק בדגם אבל הוא מחזיק סבבה לגמרי Gigabyte GA-EX58-Extreme Intel Core i7 920 2GB DDR3-1333 G Skill Trident 9-9-9-24 x 6 = 12GB SDRAM nVIDIA GeForce GTX 260 (896 MB - 448 bit) Emu 1212m - כרטיס קול WDC 1TB Black Caviar x4 + Seagate 1.5TB = 5.5TB Storage G Skill FM-25S2S-60GBP2 - SSD 60GB (R/W 250mb/s ~) <-Windows 7 Ultimate Logitech G15 Keyboard Microsoft SideWinder X8 Laser wireless mouse Wireless xBox 360 Gamepad Logitech Harmony One NZXT Sentey LX Fan Controller Noctua NF-S12B FLX <- IN Noctua NF-P14 FLX<- IN SilverStone AP121 <-OUT Thermalright ifx-14 w/ Noctua N…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by טל ויניק,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 15אלף,ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג(כל המשחקים על האיכות הכי גבוהה) ,קידוד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רעש לא מפריע לי במיוחד, אם הוא מגיע כנגזרת של קירור איכותי ויעיל. מן הסתם אני לא רוצה רדיאטור חמסן אצלי בחדר, אך אני מוכן להתפשר במידת הצורך. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגוד…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. שלום! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ולעיתים משחקים ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יעודו של המחשב אינו "גיימינג טהור", אך מדי פעם ארצה לשחק בו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. היי! אני רוצה לקנות מחשב חדש, ולהזמין חלק מהרכיבים מחול. ספציפית חשבתי על המפרט הזה: https://tms.co.il/builds/349028 בתוספת זכרון DDR5 ו-4070ti מאמזון. אשמח לשמוע דעות נוספות תודה רבה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים - כרגע WARZONE2 וHogwarts Legacy 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן SSD, וכמו שכתבתי - גם כרטיס מסך וזכרון שזולים …

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by regev_k,

שלום לכולם , כיום וכמו תמיד יש לי מערכת מבוססת INTEL , ברצוני לעשות צעד ולעשות מעבר למערכת AMD. תמיד קניתי את מעבדי ה K למרות שלא עשיתי OC אף פעם (כן אני יודע בזבוז של כסף) כיום יש לי: מעבד I7 8700K לוח GIGABYTE Z370 AROUS ULTRA GAMING זיכרונות CORSAIR VENGEANES LED 8X2 DDR4 3000 ספק כוח ASUS 750W קירור NOCUTA DH-15 כ.מסך MSI RTX 3070 TRIO-X מארז COOLER MASTER HAF-X FULL TOWER ברצוני לעבוד למארז יותר קטן כגון : Corsair 4000D AIRFLOW Tempered Glass Mid Tower וחשוב לציין שאני לא רוצה את הטופ אבל לא את הפשוט משהו ביניים. אשמח לעזרתכם :-)

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. לוח אם intel z97 כונן קשיח ssd 64 GB כונן קשיח wd black 1000gp זיכרונות GB transcend 8 כרטיס מסך radeon r9 285x מעבד intel core i5 760 ספק 650w huntkey למבינים בלבד.. איך המפרט מחשב הזה בשביל משחקים כבדים? (GTA V League of legends Far cry 4 BF4 COD etc)במשך הרבה שעות כל יום תודה מראש

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. שלום אני עומד לקנות את המחשב: אשמח לטענות שיפורים הערות... אני מעדיף I7 שבעתיד אני לא אצטרך להתעסק עם המעבד יותר מדי ניסיתי לחסוך בכרטיס מסך למרות שאני ארצה להריץ קצת משחקים לא יותר מדי... האם לא שכחתי כלום במפרט בשביל שהמחשב ירוץ טוב? כלומר שום קירורים או משהו כזה לא שכחתי? האם TMS עושים הרכבות לחברי הפורום כמו פלונטר? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1572 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer i11 כמות: 1 - מחיר: ₪151 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 כמות: 1 - מחיר: ₪289 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast Black with 2X 120mm f…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by Ori Lev Ari,

שלום אשמח להצעה למחשב איכותי שיתן לי שקט בזמן הלימודים. העדפה לחברDELL/LENOVO אשמח לעזרתכם 🙂 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 אם שווה את הכסף מוכן להשקיע יותר.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וצפייה בתכנים במחשב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אולי עכבר.. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין …

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שח עם חריגה קטנה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש למשחקים לדוגמא: דיאבלו 4, cyberpunk, starfield 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא צריך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים כבר הארד דיסק. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …

19. Started by Bentel,

. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא אי…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. אהלן, מחפש נייד למטרת לימודים כלליים, אולי קצת גיימינג אבל זה לא העדיפות. גודל: עד 14", אולי גם 15.6 כל עוד הוא עומד ברזולוציה מספיק חדה (תצוגה טובה חשובה מאוד). כובד: עד 2 קילו. מחיר: עד 3000, חריגה של 200 ללא מערכת הפעלה. מפרט נדרש: i5-8250, 8 gb ddr, 256 ssd לפחות, 150 mx במידת האפשר, ומחשב עמיד ומוכח בשוק עם ביקורות קיימות. כמו כן מחשב יחסית פריק שניתן לשדרג לו זכרון בעתיד ללא הרבה בעיה. מאמין שזה מספיק הסבר. מתכוון לקנות עד סוף החודש ולכן פתוח להצעות מיום הרווקים או bf. אין לי בעיה שזה ישאר כתרד פתוח להצעות לפטופים משתלמים בחודש זה.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by FlameThrow,

שלום לכם אני מחפש מחשב מבוסס קונרו e6700 או 6600 למטרת משחקים (כבדים) בלי ציוד היקיפי רק שיהיה צורב dvd וכונן dvd מהסוג הפשוט ביותר אולי אני יעשה אוברקלוק למעבד ודא אל תביאו לי ksp או ivory בבקשה הם מוכרים חלקים מחודשים וזה ידוע תודה 1. Nvidia geforce 7950x2 1gb לא בטוח איזה לקחת leadtek או gigabyte או לא יודע 2. רק קונרו 6600 או 6700 תעזרו לי לבחור בבקשה 3. שיהיה 2gb ddr 2 4. קירור מים ד"א עם אתם מכירים חברות/אנשים אמינים תנו לי את הפרטים שלהם תודה

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Hoolifan,

שלום לכולם בעבר עזרתם לי מאוד בבניית מפרט למחשב שעד היום משרת אותי. אני צריך עזרה בבניית מפרט לחבר בתקציב של עד 3000 שקל, המחשב ברוב הזמן יהיה למדיה אינטרנט וכו' אך הוא מעוניין גם שיוכל להריץ משחקים. אין צורך להריץ על האיכות הכי גבוהה אבל שיצליח להריץ אותם בצורה טובה אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט שיענה על הדרישות בתקציב הזה אודה לכם מאוד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב אוa לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. בקיצור היום נסעתי לב"ש הגעתי לשם ב6 ועשרה בערך למקום חיכיתי בתור בגלל העומס שיש באייבורי וב7 בערך התפנה אליי נציג . התחלתי לדבר איתו וזה וזה בהתחלה שיחקתי אותה ראש קטן בסוף הראתי לו את המפרט הסופי שהכנתי כאן בעזרת מספר אנשים טובים ולאט לאט היה שיפוצים פה ושם ולסוף הורכב המפרט שנקנה . זהו המפרט שנקנה : מסך : http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=501178 הכי זול בזאפ 1098 ש"ח מעבד : http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=479894 הכי זול בזאפ 717 ש"ח כרטיס מסך : http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=492307 הכי זול בזאפ 897 ש"ח לוח אם : http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=423232 הכי זול בזאפ 496 ש"ח זיכרונות : http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=484797 הכי ז…

24. תקציב 4000$ מיועד לעריכת וידאו בזמן אמת עבור סטודיו לצילום. לא דרוש כרטיס עריכה, כבר קיים כרטיס על PCI רגיל. (לכן חובה שני חריצי PCI רגילים לפחות) נא לבסס את המפרט על DUAL AMD OPTRON או DUAL XEON במידה והוא עדיף לצרכים אלו. דיסקים קשיחים יהיו במערך הבא: למערכת ההפעלה: DUAL RAPTOR 74GB RAID 0 (ואל תאמרו סתם בזבוז זה חובה) לאיחסון מידע: שני מערכי RAID 1 בעלי 400GB כל אחד סה"כ 4 דיסקים 400GB. (גם כן חובה) כמובן שהלוח צריך לכלול לפחות 8 יציאות SATA II. שני ספקי כוח, או אחד חזק כגון OCZ 600W ללא תוכנות. לא מויעד ל OC בשום אופן. את כל השאר אתם צריכים לבנות... בנוסף אם אפשר מפרט למקינטוש מבוסס DUAL G5 2.5GHZ לאותם צרכים בתקציב של עד 5000$. כולל מערכת הפעלה TIGER החדשה. תודה …

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by ida2423,

אהלן חברים,בניתי שני מפרטי מחשב עם עזרה אשמח אם תגידו איזה עדיף יותר אשמח גם לנימוק למה.. תודה לכל העוזרים! הראשון: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=23826 השני: http://www.tms.co.il/pcbuilder/preview/1:13326:1/6:14584:1/2:13045:1/4:14723:1/3:14430:1/9:14748:1/20:11269:1/

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים