עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ezana9,

אז ככה. אני רוצה לקנות מחשב נייד כי אין לי מקום בדירה לעוד מחשב. אני צריך מחשב ניייד למשחקים כבדים כמו GTA IV ורציתי את חוות דעתכם על המחשב הזה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NMx300130 אני צריך שתגידו לי אם הוא יפעיל את ה IV והאם המחשב שווה את המחיר ואני צריך שתגידו לי גם מה יותר טוב מבין שני הכרטיסי מסך: NVIDIA GeForce 9700M GTS או Nvidia GeForce 9600M GT וגם איזה מעבד יותר טוב והאם אני ירגיש את זה במשחקים :T9400 או P8600

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  2. Started by yuvaliat,

מומחים יקרים, אשמח לקבל דעתכם לגבי המפרט הבא. המחשב ישמש אותי לאינטרנט, פוטושופ, עריכת וידאו (לא מקצועית), פיתוח תוכנה, office, צפייה בסרטים (המחשב לא ישמש למשחקים). תודה מראש, יובל קטגורית מוצר שם מוצר אחריות מחיר מעבד : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס/חיון מקורי. ¤ 1486 לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3 שלוש שנים. ¤ 675 כרטיס מסך : SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2600XT 256MB DDR3 128 BIT TV/O HDMI DVI - DX10 - RETAIL שלוש שנים. ¤ 608 צורב DVD : LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA שנתיים. ¤ 192 זיכרון : OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-15 - SPECIAL OPS EDITION - OCZ2SOE800URB2GK ללא הגבלת זמן. ¤ 94 מארז :…

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  3. Started by drbrain,

שלום זה שוב אני שלחת לי תגובה ציטוט: זה הכרטיס הכי חזק שניתן כיום לקנות ל AGP http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410859 PNY nVIDIA GeForce 7800GS 256MB 1653 shekel אחריו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5559 GAINWARD GEFORCE 6800GS 256MB AGP 1390 shekel חשוב לדעת איזה ספק יש לך היום כי כולם דורשים ספק נורמלי. בדקתי את שני האתרים באינטרנט והם מדברים על כרטיסים ב-1600 וב-1400 שח פלוס ספק נורמלי 200-300 שח שזה יקר לי מאוד אני מעוניין בתקציב מינמלי 1) שאלתי האם כדאי ומה זה יתן לי עם אשדרג זיכרון מ-512 ל1GB או יותר מבחינת משחקים 2) שני הכרטיסים הם HIGH END? אולי יש כרטיסים זולים יותר שיתנו ביצועים מספקים היום ובעתיד ולא אצתרך לשדרג יותר למשך שנתיים הקרובות…

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  4. Started by s.os,

טוב אז ככה אני ממש בקרוב קונה מחשב אתמול קיבלתי הצעה מחנות באשדוד (ג'נרל קומפיוטרס) ואני די חושב שאני הולך על זה אז אני צריך דעה * CPU - Intel Pentium Core2 Duo 6420 * M/board - Gigabyte GA-965P-S3-RH Intel 965 PCI-Express DDR2 SATA2 8-Channel Audio-Out 3-Year Warranty * Memory - DDR2 2GB (2x1024) 800 Kingston Lifetime Warranty * Video - LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL * DVD-RW -LG/NEC DVD-RWx18 New! * HDD - Western Digital/Hitachi 320GB SATA2 3-Year Warranty * Case - TERMALTAKE MAMBO *cpu vent* Original PSU * USB2 x 6 ***חשוב לי מעוד לדעת פרטים על המארז אם הוא טוב*** מחיר כולל זה 4200

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  5. Started by slamdunk,

היי מחפש מחשב נייד עדיפות לi5 וכמה שיותר זיכרון חשוב שהמחשב ירוץ טוב ולא יתקע שיחזיק הרבה זמן

6. זה מפרט לחבר שרוצה מחשב חדשת השימושים העיקריים הם אופיס אינטרנט ויציאת HDMI בשביל חיבור בעתיד הקרוב לטלויזיה. רצוי מחנויות באיזור חיפה והקריות. בנתיים הרכבתי את המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo E7300 2.66Ghz Penryn BOX - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤603 לוח אם: Gigabyte GA-EP31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤347 מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSU - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤186 קירור למארז: Raidmax Cooler for Case 120mm Retail כמות: 1 - מחיר: ¤36 ספק כוח: SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤272 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR2-800 CL5 Retail כמות: 2 - מחיר: ¤112 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤252 כרטיס מסך: Sparkle Geforce 940…

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  7. Started by soulsis,

אז ככה, האם אפשרי לעשות קומבינציה של המפרטים המומלצים שפורסמו להנאתנו פה: מחשב לצרכי קולנוע בייתי http://hwzone.co.il/specslist/view/30/ מחשב לעבודה משרדית http://hwzone.co.il/specslist/view/64/ כשמארז שמוצא חן בעיני הוא זה (נמצא במפרט קולנוע בייתי) http://www.thermaltake.com/xaserCase/tenor/silver/silver.htm תודה רבה מראש על התגובות

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  8. היי מבקש הצעות למחשב בסביבות 2000 ש"ח לשימוש משרדי אבל שיחזיק זמן רב, תומך רשת ביתית וכל מיני דברים שמשמשים משרד בנוסף windows xp pro office מלא מסך 19" כמובן ששלושת הנוספים לא כלולים במחיר... תודה מראש ניר

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  9. Started by clutchless,

שלום לכם. יש בבית הורי טלויזיה 52 אינץ' full HD לא מנוצלת בעליל. החלטתי לקנות לאבא ליום הולדת מחשב HTPC. הוא רצה לקנות מערכת קולנוע בייתי אבל המחשב יענה על כל צרכיהם וישמש גם אותנו הילדים על הדרך. הגבלתי את התקציב ל-1500 שקל אבל כשניסיתי להכין במחיר הזה משהו שיענה על הצרכים לא הצלחתי. אז ככה: המחשב מיועד ברמת העיקרון להעביר סרטים בהפרדה גבוהה 1080P עם חיבור DVI לטלוויזיה וכמובן לשמש גם כמערכת הקולנוע (בהמשך נקנה מערכת רמקולים). דרישות החובה מהמפרט: יציאות וידאו: DVI (חובה) ו- HDMI (למקרה שהמחשב ישב מתישהו ליד טלויזיה שאין בה כניסת DVI) ורצוי שתהיה גם יציאת VGA לכל מקרה אבל לא חובה יציאות סאונד: SPDIF (חובה) וחובה גם יציאות 5.1 אנלוגיות למקרה שלא נקנה רסיבר אלא רק רמקולים …

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  10. אני סטודנט להנדסט חשמל ומעוניין לקנות מחשב שולחני חדש למטרות עבודה, לימודים, ואינטרנט.(הרצת מאטלב, ויזואל סטודיו וכ"ו) (לא כול כך למשחקים) יש לי מספר שאלות למי שמבין בעניין ויכול לעזור. 1. האם שווה וכדי להשקיע ולרכוש מחשב עם מעבד 4 ליבות בשלב זה? 2. האם כדאי לשדרג את הזיכרון ל4 GB למרות העבודה שחייבים את מערכת ההפעלה WINDOWS7 64BIT ? האם כרטיסי הקול 5.1 ערוצים HD היושבים על לוח האם הם מספיק טובים כדי להנות ממוזיקה דרך המחשב או שזה בלוף? מעוניין שהמחש יהיה בעל אופק שידרוג וכן המלצה על חנות באזור ב"ש? (אפשרות גם לראשון לציון) תודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  11. 1. מה התקציב? *4-5 אלף 2. מטרות המחשב? *צפיה בסרטים.. משחקים קלים.. שירוץ טוב בעיקר אין צורך שיריץ מישחקים כבדים.. 3. גודל המסך? *אין לי שמץ אבל לא קטן.. כדי שיהיה נוח לראות סרטים.. אבל מצד שני לא הכי גדול כדי שלא יהיה מחשב גדול מידי.. 4. משקל רצוי? *חסר שמץ לא כבד מידי? 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי שיחזיק 3 שעות +- 6. יציאות מיוחדות? אממ לא יודע אם זה מיוחד אבל רצוי שיהיה יצא לחיבור לטלויזיה 7. בלוטות? (אין לי מושג מה זה אומר חח) 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? (אממ בסביבות ה 160++) 9. צורב DVD? (רצוי אם לא אז לפחות כונן ישקרא גם די וי די) 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? (לא) 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? (לא כל עוד היא טובה..) תודה רבה מראש מ…

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  12. Started by alon276,

אוקיי, אני רוצה מפרט נחמד ב4K + מסך 22". הינה מפרט שהכין חבר: http://tms.co.il/preview/spec/rgfmpdxl עכשיו יש שם רק 250GB בהארדיסק. אני רוצה 500 (הוא אמר לי הכי טוב זה סמסונג). שיפורים? היענות? מישהו רוצה אולי לתקל אותו עם מפרט חדש לגמרי? ואם לא - אז אני רוצה 2GB זיכרון בסטיק אחד (אלא אם כן זה ממש לא שווה) כי פשוט אני אולי ארצה להוסיף עוד 2GB בעתיד. תודה רבה עריכה: אהה שכחתי. איך אני מסדר בחדר 5 רמקולים? ואם אין לי מקום להם? אז כבר עדיף לי 2.1 ולא 5.1? תודה. עריכה 2#: דבר אחרון חביב, אני רוצה לעשות גם OC. זה מפרט טוב לOC, הקירור גם מספיק? עריכה 3# ואחרונה חביבה D: אני גר ברמתה שרון, כלומר במרכז. זה גובל עם הרצליה ויחסית קרוב לתל אביב (20 - 30 דקות נסיעה ב…

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  13. אוקי הרכבתי מחשב....רציתי לדעת את דעתכם האישית לגביו בהתחשבות שאני זקוק למחשב מאוד חזק ושקט מאוד הרכבתי ב fox pc ו tms ורציתי לדעת איזה מפרט עדיף והאם כדאי לקנות זכרונות של ocz(הגירסא שרשומה במפרט של tms) או g.skill (הגירסא שרשומה במפרט של fox pc). אפשר להחליף את הg.skill גם לcl4.... תודה מראש מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM כמות: 1 מחיר: ₪1425 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 מחיר: ₪122 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 מחיר: ₪554 מארז: ANTEC P182 3x120MM Black P182-B כמות: 1 מחיר: ₪854 ספק כוח: Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU כמות: 1 מחיר: ₪455 זיכרון: OCZ 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) Titanium…

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  14. ההתלבטות שלי היא בין HP http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=768 לבין GIGABYTE http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=14621&c=25276 החשש שלי מגי'גה בייט שלא שמעתי יותר מידי ביקורות על המחשבים הניידים שלה, גם באתרים בחו"ל קשה למצוא. עריכה קטנה מצאתי אותו מחשב של גי'גה בייט רק בהפרש מחיר רציני http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=8079 עכשיו אני נוטה לכיוון הזה ,אבל עדיין מתלבט. לא שמעתי כלום על גי'גה בייט, לא יודע איך האיכות מחשבים שלהם לעומת HP . מי שקנה גי'גה בייט אולי יכול לומר לי איך הם? והאם למרות הפרש המחיר HP עדיפים? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  15. Started by orinabarro,

שלום לכולם, זה המפרט שיש לי כרגע AMD athlon 64 3500+ 2200Mhz processor DFI LanParty Ultra-D motherboard memory - Kingston 2*256+2*512, all DDR400 dual channel HD, WD 40gb+80gb, 7200rpm IDE gigabyte Nvidia GeForce 6600GT 128Mb המחשב הוא מחשב למשחקים בעיקר, כרגע מריץ את כל המשחקים בביצועים טובים מאוד פרט למשחקים הממש חדשים אותם הוא לא מריץ על הביצועים הכי גבוהים. אני מעוניין לעשות שדרוג למחשב, יש לי כ 2000 ש"ח פלוס מינוס להשקיע בו ורציתי לדעת במה הכי כדאי להשקיע. זכרון - חשבתי על דואל צ'נל 2GB של גייל (אם אני מחליף זכרון זה צריך להיות משהו שיתמוך באוברקלוקינג) הארדדיסק - פה אני מתלבט בין לקנות ראפטור 150GB או שניים של 7200סל"ד בנפחי של 250 ולעשות להם RAID. כרטיס מסך - לא חש…

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  16. זה: http://hwzone.co.il/specslist/view/29/ או זה: # מעבד : Intel Core 2 Duo E6600 2.4 Ghz # לוח אם : Asus P5B Intel chipset 965 # זכרון : Kingston 2X1024MB DDR II 667 2GB # מארז : RAIDMAX SAGITTA+WINDOW BLACK 2X120mm # ספק כח :Hec Compucase 400W TRT # כרטיס מסך : Geforce nVIDIA 76000GT 256MB # דיסק קשיח : 250GB SATA II 16MB Buffer 7200 RPM # צורב די וי די : X16 Dual Layer # כרטיס רשת מובנה 1GB # כרטיס קול מובנה או שמישהו יכול לבנות לי מפרט יותר טוב מ-ksp או מכל מקום אחר.

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  17. שלום. אני רוצה לקנות מחשב אחד להרבה מטרות. המטרה הראשונה היא להריץ משחקים ששנים רציתי להתקין והמחשב שיש לי כרגע לא ממש מריץ אותם. כמו GTA V ו Watch Dogs וכו... המטרה השנייה היא תכנות משחקי מחשב. מה שאני עושה כתחביב הרבה שנים ואולי בעתיד הקרוב גם כמקצוע. בכל מקרה אני רוצה שהמחשב יריץ תוכנות כמו: Unity,Unreal Engine,Blender וכו... אני בדיוק בתקופה בא סיימתי תואר ראשון במדעי המחשב ועוד לא התחלתי לעבוד כך שיש עוד הרבה דברים שהמחשב יריץ אבל מה שרשמתי זה החלק הכבד. המחשב גם לזום אופיס וכל מני דברי עבודה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10 אלף שקל למחשב. ועוד כ3 אלף שקל לציוד היקפי. אפשר לחרוג בעד 2000 שקל…

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  18. מעבד של אינטל בלבד 2גי'גה זיכרון מינמום כל השאר יד חופשית אשמח לתגובות תודה :-)

• 7 תגובות
    • 584 צפיות
  19. מה דעתכם על המפרט הבא, שרובו הורכב על פי מדור המפרטים מומלצים: --- מעבד: AMD AMD Athlon 64 3500+ / 2.2GHz SOCKET AM2 BOX לוח אם: ASUS M2NPV-VM AMD AM2 DUAL DDR2 PCI-E+V+GIGA LAN+A m ATX זכרון: 1 ג'יגה Kingston DDR2 1GB 667MHz NON-ECC CL5 כרטיס מסך: Geforce GAINWARD BLISS PCX GF 7300GT 256MB DDR2 PCI-E TV Out + DVI כונן דיסקטים: Black Floppy Drive 1.44 Black כונן DVD: ASUS DVD 16*48 E-616 IDE BLACK RETAIL צורב DVD: NEC AD-5170A DUAL LAYER DVD WRITER BLACK OEM מארז: Black MIDI ATX Case 431-14 with 25cm FAN 500W-20/24PIN --- יש לי התלבטות בין הכרטיס מסך שרשמתי לבין הכרטיס של ATI ואני הלוח אם נבחר שרירותית. אני רוצה שהוא יכיל כרטיס קול מובנה, אבל שלא יהיה …

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  20. Started by kozimus,

יש: מעבד E6700 זכרונות 2GB HD 300GB צריך: לוח אם - אין צורך בדברים מיוחדים כמו RAID ,SLI וכו' רצוי צ'יפסט P35. קירור מעבד -אולי AC7 ?לא מתוכנן OC. מארז+ ספק -שום דבר מפואר או מיוחד. שיחזיק את המערכת ולא יהיה רועש מדי. מקלדת+עכבר כל סט פשוט ונורמלי (אין צורך באלחוטי) אולי של MICROSOFT כרטיס מסך שיחזיק משחקים בצורה נורמלית 30+ FPS על מסך ברזולוציה של 1920x1080 . (משחקי יריות ,אסטרטגיה וכו') תודה.

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  21. שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב נייח לבית הוריי. לשימושים בסיסיים, בדגש על שקט. רצוי שהמארז יהיה קטן (בעומק וברוחב). 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב גמיש א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סקייפ, גלישה, משחקי רשת, צפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אקנה את dell u2312hm -לאילו הגדרות גרפיות…

22. Started by X-It,

אני צריך מפרט חדש,המצב הוא כזה... ההורים שלי קונים מחשב חדש בשבילם ובשביל אחותי והם הציעו לי דבר כזה... אני אעביר להם את המסך שלי, את לוח האם,את המעבד+הקירור ואת הכרטיס מסך,אבל.. אבא שלי אמר שהוא ישלם 1000 שקל על מסך ואם ארצה מסך יותר יקר אז אני אוסיף כסף (כאילו אם ארצה מסך של 1200 שקל אני אשלם 200 שקל) ובסה''כ יש לי 900 שקל. בקשר לחלקים האחרים של המחשב הלוח אם אבא שלי אמר שהוא ישלם 450 שקל והשאר אני אצטרך לשלם ובקשר לכרטיס מסך הוא מסכים לשלם 500 שקל ובקשר למעבד אבא שלי מסכים לתת400 שקל למעבד ועל קירור הוא לא מוכן לשלם... אם זה משנה אז המחשב שיש לי עכשיו זה מה שלמטה והמסך הוא 17 אינץ' 730B של סמסונג תוכלו לעזור לי? AMD לא בא בחשבון,והאם ה900 שקל שיש לי לא מספיק? ,ואני מעו…

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  23. Started by 1900GT,

שלום, אני צריך שני מפרטים למחשב חדש. שני המפרטים לא כוללים עכבר , מקלדת, רמקולים ומסך. מפרט ראשון זה למחשב מינימלי שצריך רק להפעיל אנטרנט וWORD וזהו!!!! מפרט שני למחשב שצריך להפעיל אנטרנט WORD ופוטושופ CS 3 , פלאש ו FRONTPAGE. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  24. Started by paz1996,

אני מחפש מפרט למחשב של משחקים אנא עזרו לי תודה

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  25. שלום לכולם. לחבר שלי יש מחשב חדש HP pavillon dv2000 הוא קיבל כמובן את המחשב עם ויסטה והוא מעוניין להחליף ל XP. ברגע שאני מנסה לפרמט לו את המחשב הוא רושם לי שהוא לא מוצא שום הרד דיסק מחובר... בבקשה תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים