ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
מצרף את הקישור לדיון הישן.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
כותרת. אפשרי?המחירים לא חשובים.אבל שלא יהיו בשמיים מן הסתם..
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מהי החנות הכי זולה והכי כדאית שכדאי לקנות בה חלקי מחשב כגון מעבדים לוחות אם וזכרונות וכו' תודה
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
בעבר הייתי נותן את המחשב לחנות zigzag2000 היה שם טכנאי מאוד מוצלח שפתר לי הרבה בעיות אני לא יודע אם הוא עדיין שם מאוד מרוצה מהשירות והאחריות שניתנה לי מהם. המחשב עבד שנים פיקס אבל הגיל נותן את אותותיו ואין ברירה אלא להחליף. החנות נתנה אחריות על השילוש למרות ששאר המחשב לא נקנה מהם שזה גם פלוס רציני. העניין שמרבית החלקים שאני מעוניין בהם לא כל כך זמינים ואני אוהב לקנות מה שאני רוצה ולא מה שבמלאי כרגע בחנות. אני מעוניין להחליף שילוש ולהישאר עם שאר החומרה. מצד שני המארז והמאווררים עם קילומטרז רציני וכל העסק שם דורש ניקוי יסודי. לי האמת שאין כוחות לעשות את זה. השאלה אם במעבדות גם מוכנים לפרק את הכל לנקות ולהתקין מחדש כולל סידור כבלים וכו' אשמח לשמ…
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
קודם כל, שלום לכם חברי פורום נכבדים, מזמן לא ביקרתי פה וטוב לחזור אני מחפש לקנות מחשב בכ 4000 ש"ח. אין צורך במסך וציוד היקפי. המחשב מיועד בעיקר לפיתוח תוכנה, צפייה סרטים ועבודה משרדית, וwindows vista כמובן. חשוב שהמחשב יוכל להריץ מכונות וירטואליות בצורה חלקה ( VMWare מי שמכיר ), ולכן דרוש 2GB זכרון עם אפשרות להרחבה בעתיד. לא מתוכנן OC, ולא מתוכננים משחקים פרט ל Сounter-Strike 1.6 מדי פעם - לכן נראה לי שאלך על לוח אם עם כרטיס מסך OB ועם אפשרות לשדרג במידה ויעלה הצורך. אשמח מאוד גם להמלצה על חנות טובה. קניתי בעבר מזיגזג ואני מאוד מבסוט מהם, אבל זכור לי שהם טיפה יקרים יחסית לשאר. תודה רבה. להלן מפרט מזיגזג שליקטתי לאחר מחקר של כשעה: כמות מוצרים סה"כ 1 Intel Co…
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1101 [ לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R ¤836 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤417 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤584 כרטיס גרפי Sapphire Ati Radeon HD2600XT 256MB DDR4 PCIe ¤877 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤184 מארז ללא ספק SilverStone LC-17 ¤605 ספק כח Enermax Noisetaker 420W ¤379 קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 ¤134 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤79 סה"כ מחיר לכל המוצרים:5196¤ האם המפרט טוב והאם זה זמן טוב לקנות מחשב מאחר ויש שמועות שלקרת סוף השנה המלחמה בין AMD ואינטל תתחדש(והמחירים ירדו) חשוב לי לציין שמחשב זה ישמש עבור תכני HD ממקרן וממסך LCD (סדרות …
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
לא יצא לי להתעסק שנים עם ניידים מחשב לסטודנטית סביבות ה 3000 (איזור ה 4000 כבר ייקר) שיהיה בעל מסך טוב ! כי ישמש במצגות של תמונות צילום ועריכת תמונות (צבעים צרכים להיות חדים ואמיתיים-מסך איכותי) שיהיה מסך מהגדולים לא ה 12 אינצ' למניהם כי המחשב ברובו יהיה בבית . טושיבה ? פוג'יטסו ? DELL ? LENOVO ? COMPAC ...כבר התבלבלתי !!!!! עזרה ! וכמובן חשוב ביותר אחריות טובה ! אם משהו חס ושלום ....אם יש עם מי לדבר בארץ ? תודה !!
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב לשימוש ביתי אינטרנט + אפשרות להתקין עליו בהמשך תוכנת עריכה של סאונד + וידיאו. תוכהת עריכה avid וסאונד protools לאלן מפרט שבניתי ישמח לקבל דעות בנושא גמיש במפרט אבל במחיר לא יכול לעבור את 5K לוח אם Topsfield מתוצרת Intel ב Intel P43 F מעבד (Intel® Core2 QUAD Q9400 (in original box 2.66Ghz 1333Mhz Quad Core LGA 775 6Mb cache מאוורר וצלעות קירור אינטליים וכן בקרת מהירות מאוורר ובקרת טמפרטורה מארז ATX Full Midi Tower מקצועי דגם: 6AG6, ספק כוח ייעודי 450W כולל מאורר 12 ס"מ זיכרון Hynix 4Gb DDR2 800Mhz דיסק קשיח Hitachi / Seagate SATA2 250Gb 7200rpm צורב DVD LG DVD-RW x22 כרטיס מסך NVIDIA Geforce 9600GT / 1Gb DDR2 / 2xDVI כרטיס קול קריאטיב כרטיס רשת Intel P…
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לכל העוזרים בדבר 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל הכל אך ניתן גם לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית אינטרנט וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו מיוחד שדורש התייחסות (אופיס) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים לדוגמא manager ואסטרטגיה, crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גוד…
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אהלן,חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש אז אני עוזר לו בעזרתכם ;] אז ככה: הוא רוצה מעבד של אינטל,לוח אם עדיפות לASUS,זיכרון פנימי של 2 ג'יגהבייט,הארד דיסק של 200 ג'יגה,כרטיס מסך "שיריץ ת'פיפא" (כלומר כרטיס סביר יספיק). כמו כן הוא רוצה גם מסך LCD,שיעלה בסביבות ה1000 ¤.(זה לא בנפרד מהתקציב של המחשב) זהו פחות או יותר.. תודה רבה !
-
- 6 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב נייד hp probook 4330s עם כרטיס רשת atheros ar9285 אשר מוגבל ל 150mbps. אני רוצה לשדרג לכרטיס 300mbps עם קליטה טובה יותר. האם זה אפשר, איפה קונים כזה? אני לא מתכוון לכרטיס חיצוני אלא כרטיס קטן שמחליפים בתוך המחשב הנייד.
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מהי הקונפיגורציה המינימלית הנדרשת (שקולי תקציב), לגלישה בקצב 1.5M , כך שהורדת קבצים תהיה בקצב סביר , כלומר : קצב ההורדה יוכתב בעיקר ע"י הספק (1.5M ) ולא המחשב. תודה - בני.
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אוקי, בזמן האחרון לא כל כך התעסקתי במחשבים והידע העדכני של היום לא נקלט אצלי עדיין. בעיקרון אני מחפש מחשב טוב, אפילו טוב מאד...שיחזיק לכמה שנים טובות, בגלל זה הרשיתי לעצמי לקנות במחיר הזה. אני רוצה שזה יכלול: מחשב+מסך+מקלדת+עכבר ואם אפשר אבל לא הכרחי גם זוג רמקולים איכותי. אני יריץ בעיקר - משחקים - תוכונת גראפיות למיניהם(לא ממש כבדות) - שירים , וכל שאר הירקות שמסביב (כללי) תקציב: 6000 חריגה מקסימלית: 6000 מה השימושים של המחשב העתידי (הדגש בצבע אדום את מה שנכון לגביך) משחקי רשת, משחקים כבדים,עבודה גראפית (לא כבדה) (OC = OverClock) האם לקונה יש ידע בביצוע OC או שהוא מעונין ב OC מהחנות למחשב החדש? לא יודע מה זה, אבל אם זה הכרחי וטוב אז סבבה ציוד היקפי : מה הסוג והגודל של המס…
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
http://tms.co.il/preview/spec/6zg41am2 זה המפרט. תגידו לי המלצות אחרונות. בקשר לOC, בקשתי כמו שאתם רואים מTMS שיבצעו OC הם אמרו שהם יעשו זאת ל4.3 הספק כוח מספיק חזק? מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שוואלה שופס לא היו מסוגלים לספק מחשב שהוזמן אני חוזר לחיפושים אחר מחשב 13" קל וטוב. השימושים הם לסטודנט, תוכנות כמו solid works matlab תכנות. כמו כן חשוב לי שתהיה יציאת HDMI או משהו דומה לה (אני עובד עם מסך חיצוני שיש לו HDMI). צפייה בסרטים. חשוב לי שהמחשב יהיה עד 2 קילו על מנת שיהיה קל לניידו. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
השימושים העיקריים הם אופיס, אינטרנט, אפילו משחקים, שיריץ גם חדשים (עם כרטיס מסך זול לדוגמא HD4670), לימוד תכנות ומשחקים עם לינוקס. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר ושאר ציוד היקפי. יש לי סביב 2-2.2K להוציא, כמה שיותר זול יותר טוב. בגדול צריך מעבד לא חלש, 2G (או יותר) זכרון, כרטיס מסך טוב וזול (כמו HD4670) ולא צריך מארז מפואר יותר מידי. שהמחיר יכלול הרכבה של המחשב אבל ללא מערכת הפעלה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, מבקש מפרט למחשב עד 3K לשימוש של אינטרנט, אופיס, משחקי ילדים וגם משחקים לגדולים,הורדות. אוהב לשחק פיפ"א, delta force וכ'ו יש לי מפרט מוכן מ-ksp תגידו לי מה דעתכם עליו ( ישנו לינק מצורף)/ תנו לי מפרט חדש. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב משרדי לצרכי עבודה. התקציב המקסימלי הוא 2,000 ש"ח. אם אפשר להוריד אותו לכיוון 1,500, יותר טוב. המחשב מיועד כאמור לשימוש משרדי, כאשר הדברים הכי תובעניים שצפויים לרוץ עליו הם ווינדוס 7 64 ביט ופוטושופ. אין צורך בציוד היקפי. חשוב שהמחשב יהיה שקט (8 בסולם חשיבות 1-10). (יש חתול משיר שערות בבית) סביר שהוא יירכש מ-r.s.m, שיתבקשו גם להרכיבו. תוכנות יש לי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מצאתי באתר של החברה את הדרייברים למחשב למערכת ויסטה הורדתי את כולם אבל הדרייברים של המסך הכרטיס מסך כאילו לא הותקן והכרטיס רשת אלחוטי גם לא הותקן תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מעבד Intel Pentium D 805 2.66GHz 2x1024 583 ש"ח לוח אם GIGABYTE GA-8I945PG-RH 577 ש"ח כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7900GT Extreme TDH 256M 1683 ש"ח זיכרון TWINMOS DDRII 2x1024 667 Mhz CL4 984 ש"ח צורב LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 207 ש"ח מארז A-Top X-Blade Silver + 500W PFC PSU 425 ש"ח סה"כ יוצא 4459 ש"ח עכשיו השאלות שלי הם: 1. לפני שמישהו מתחיל להמליץ לעבור למערכת מבוססת של AMD (כלומר Athlon ו- M2N וכו') תסבירו בבקשה למה זאת אפשרות יותר טובה (אין שום כווונה לבצע אוברקלוקינג). 2. האם כדאי להשקיע במעבד יותר חזק (Intel D930), כלומר מה היחס של המחיר והתועלת? 3. למה דווקא זיכרונות של TWINMOS מה רע ב-PQI למשל ןהאם יש צורך ב-2G זיכרון (מטרת המחשב היא משחקים בעיקר)? 4. האם המארז …
-
- 6 תגובות
- 566 צפיות
-
-
איך המפרט? מתכנן OC בינוני יש HD לא צריך. מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Tray לוח אם GIGABYTE GA-P31-ES3G זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 900Mhz CL 4-4-4-12 PI Black כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4830 512MB DDR3 PCIe מארז ללא ספק Antec Three Hundred ספק כח Seasonic SS-400ET 400W קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro תגיבו
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שיהיה DUAL CORE עם 1 ג'יגה זיכרון בקיצור זה מחשב למטרת עבודה שיהיה מהיר מאד עם הרהב זיכרון ואם אפשר להכניס כרטיס מסך טוב אבל זה בסוף
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E7300 2.66Ghz 3Mb 1066MHz BOX , יחידות 1 ¤615 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1476 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤475 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 Geil DDR2 2048MB 800MHZ 1GX2 Dual Channel CL5, יחידות 1 ¤220 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=10 Twintech nVidia GeForce 9800GT 512MB , יחידות 1 ¤670 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1310 הרכבה של מחשב חדש עד 3000 שקל - Assembly - New Computer up to 3000nis, יחידות 1 ¤160 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=707 Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP +420W PSU, יחידות 1 ¤280 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1266 …
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם! הייתי מעוניין לדעת האם ניתן לקנות בימינו מחשב חדש,שמחירו לא יעלה על 2500 ש"ח.. השימוש הכמעט יחידי שלי במחשב הוא לצורך גלישה באינטרנט,אז אין לי צורך במשהו יותר מדי מתקדם. יש המלצות? נ.ב. אבקש לציין שאין לי מושג במחשבים,ואני לא רוצה "ליפול" על איזה מוכר שיחליט לעשות עליי קופה ולשלם על מחשב כלשהו יותר משוויו האמיתי. תודה מראש! עדו.
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם קבצים גדולים מאוד , כ 4 גיגה. אשמח לקבל המלצה למפרט חזק לעבודה חלקה ככל האפשר, השימוש הוא פוטושופ בלבד. אין צורך במארז או בהרד דיסקים שאקח מהמחשב הקודם. תודה רבה לעונים
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-