ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
שלום, המחשב שלי מת אתמול ואני צריכה לקנות מחשב נייד חדש. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 3000, אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים (עד 3500 בערך) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? חישובים סטטיסטיים, למידת מכונה, בזמן האחרון קצת רשתות נוירונים (יהיה נחמד עם יהיה GPU שאפשר להשתמש בו אבל לא חובה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי SSD של 1T עם חיבור SATA, שאני מעדיפה להכ…
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום אנשים, ברשותי מחשב קיים: prescot 3.6GHZ ASUS P5AD2 2X512MB 667MHz X800XT ATI HEC WINPOWER 550W מארז FULL TOWER כוננים,דיסקים קשיחים ושאר ירקות. המחשב עובד מצויין אבל אינו מתאים יותר למשחקים כבדים במקסימום הגדרות. אני רוצה לשדרג אותו והמטרה היא מינימום עלות מקסימום ביצועים כאשר השמוש הוא ל - GAMING. ברשותי 3000 ש"ח ומעדיף לחסוך ואף לרדת בתקציב. מה הכי משתלם לעשות? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
1. אני רוצה מחשב שיריץ את המשחקים טוב לעוד כמה שנים. 2. לכרטיס 3850 יש 256MB זה אומר עליו שהוא לא יתן ביצועים טובים במשחקים? שווה לקחת אותו או כרטיס זול יותר עם 512MB? 3. כדאי לקחת מערכת הפעלה ויסטה בשביל הדיירקט 10 או שזה רק יוריד בFPS של המשחקים ויכביד על המחשב? 4. אני רוצה מחשב כולל ציוד הקיפי עכבר מקלדת רמקולים וכו' אבל בלי מסך. 5. אם חייבים חריגה ממש אז של 200 ש"ח לא יותר. תודה
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל אני מתלבט בכמה דברים אז ככה התקציב שלי הוא 4200 שקל ולא יותר אפשר חריגה קלה של 50 שקל אם חייב אני מתכנן לקנות או ברשת sky pc או tms כי אני גר בצפון והכי רחוק שאני מוכן לנסוע זה עד אזור חיפה. המחשב יהיה מיועד בעיקר למשחקים כבדים כמו ac2 או gta 4 crysis2 וכדומה.. אני משתמש על מסך מחשב של lcd של 24 אינץ' full hd כמו גם סרטי hd וגם עריכה די מקצועית לצורכי לימודים עם תוכנות כמו avid , vegas preimer ... אם רצון לעשות overclock בינוני/קל ועם דרישה למעבד אינטל i5 (ללא צורך בכרטיס עריכה אלה בכרטיס גרפי חזק כמו gtx460( חשוב לי השקט במארז אבל לא כול כך העיקר שיהיה מארז עם קירור מצוין
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מפרט תקציב 2500-3000 ש"ח ללא מסך אך עם מקלדת ועכבר. בנוסף צריך כ. רשת אלחוטי. המחשב מיועד לילדה בת 10-11 שרוצה להתנסות בפוטושופ אך ייתכן שבעתיד הלא רחוק ישמש גם לדברים אחרים. עקב הגיל הצעיר ברור לכם שאני לא צריך משהו רצחני אבל אני עדיין רוצה שיריץ את זה בגאווה. האם צריך להריץ גם ויסטה? שאלה יפה לטעמי לא, אבל אם אפשרי לתת מפרט שיוכל להריץ זאת בעתיד (בכל זאת אין מה לעשות ומתי שהוא כולנו נצטרך להריץ ויסטה) זה יהיה מצויין.
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב שלי ,והשגתי 1700 שקל... חשבתי לקחת 8600GTS OC2 256 MB ב617 שקל.. Core 2 Duo E4500 ב560 שקל.... Asus P5K ב564 שקל... השימושים שלי הם בעיקר משחקים,מולטיטסקינג(המון תוכנות פועלות בו זמנית) פוטושופ... ,וורד.. גלישה באינטרנט... זאת אפשרות טובה בשבילי? אשמח להצעות... מפרט בחתימה... אהה ואם אני אשדרג אני אצטרך להתקין מערכת הפעלה חדשה? ורזולוצית המסך שלי היא 1680X1050 ואני ארצה לשחק עליה...
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב ב3500 שכולל מסך(לא דק) מקלדת ועכבר אם אפשר מעבד של אינטל וכרטיס מסך של NVIDIA תודה
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם, התוכלו לייעץ לי על מחשב נייד באיזור מחיר זה? השימוש הוא בעיקר ללימודים וקצת תוכנות גרפיות (photoshop). האם יש חברה מסויימת שעדיף לקנות? בעקרון חשבתי ללכת על מעבד דותן עם 1GB זכרון כרטיס מסך רגיל, מה דעתכם? זמן בטריה שיהיה כ-3 שעות אחרי חודשיים ולא לפי הגדרות יצרן. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
MIDI ATX Foxconn (TLA002) 300W מארז GIGABYTE M55P-S3G (6150-AM2) PCX+L1G+SA2 לוח אם AMD Athlon 64bit DUAL CORE 3800 (AM2) מעבד AMD Athlon 64BIT s-AM2 מאורר ל WD 250Gb 7200rpm 16Mb SATA2 (KS-3yw) ד.קשיח TWINMOS DDR2 1Gb 667MHz PC5300 O זכרון * 2 WINDOWS VISTA - HOME Basic Heb מערכת הפעלה LITEON 17" LCD R17AAS (8ms) מסך+רמקולים סהכ 4000 עגול ועוד שאלונת- יש TVOUT בלוח אם הזה? תודה רבה, ארז.
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי, מעוניין במפרט למחשב ביתי לא כולל מסך וציוד היקפי. המחשב מיועד לעבודה משרדית וקצת למשחקים. אם אפשר מעבד dual core , ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך בינוני. אם אפשר אז גם לציין שם של חנות אמינה. תודה
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
זה המפרט שלו אני לא יודע בידיוק את הדגם מעבד:CORE 2 DUO T7100 זכרון:1024 דיסק קשיח:120GB 5400RPM מסך: 15.4 כרטיס מסך:INTEL GMA X3100
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אני צריך מפרט מחשב בתקציב של עד 5.5 אלף.. אגב אני גר בקריות אז תתחשבו בזה) המחשב מיועד למשחקים כבדים כמו CRYSIS, COD4, UT3, WIC וכמובן למשחקים עתידיים שיידרשו עוצמה גבוהה אני מתכוון לשחק על ההגדרות הכי גבוההות עם כמה שיותר פילטרים מופעלים.. הייתי רוצה שהמחשב יכלול מעבד QUAD, זיכרון 4GB, כונן קשיח של 320GB, בלי ציוד הקפי.. נושא הקירור והרעש חשבו אצלי והייתי רוצה שיקורר חזק ויהיה כמה שיותר שקט.. הייתי רוצה גם שהמחשב יורכב במעבדה ויבוצע בו OC (על ידי החברה ולא על ידי). לגבי הכרטיס מסך להשיאר אופציה לCF/SLI עתידי.. עכשיו לגבי המסך עצמו.. אני צריך מסך 32 אינצ'.. כמובן הוא מתחבר למחשב ואני רוצה שיהיה כמה שיותר איכותי מבחינת משחקים - עם רמקולים מובנים גם.. התקציב בשבילו הוא עד 3…
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין במחשבים ניידים אז אני פונה אליכם. אני צריך מעבד DC אכותי. זכרון מינימום 1GB נפח דיסק קשיח (לא קריטי אפשר אפילו 40GB). חובה מסך 17'. (לא רחב). יש אפשרות להביא מחשב טוב במחיר הזה? אם לא אולי נצליח להגדיל את התקציב. תודה
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני הייתי מאוד שמח לשמוע באיזה נייד כדי לבחור המחשב צריך לשמש לדברים בסיסים ולגיימינג כמו Skyrim, Diablo 3(לא נתכנן לשחק על HIGH) - --------------------------DELL Inspiron N5520 I5------------------------ מחשב נייד DELL Inspiron N5520 I5 מפרט: מעבד: Intel Core i5-3210M up to 3.1GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium SP1 64bit מסך: 15.6’’ HD WLED with TruLife רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 6GB 1600MHz DDR3 דיסק קשיח: 1TB 5400RPM כרטיס מסך: AMD Radeon HD 7670M 1GB כונן: DVD תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0 סוללה: 6 תאים מצלמת אינטרנט ומיקרופון מובנים אחריות לשלוש שנים באתר הלקוח …
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
פתחתי את הנושא הזה בפורום גרפיקה אבל לא ענו לי עדיין ויכול להיות שעוד היום אני נוסע להביא כרטיס אז אני ממש בלחץ בבקשה לא לנעול אני צריך תשובה ממש מהר זה הפרטים כרטיס מסך AGP עד 600 שקל המפרט שלי הוא p4 2.8ghz 1gb אין לי אפשרות להוציא יותר מ 600 אז אני מוציא את זה על כרטיס מסך ואני רוצה לדעת מה הוא כרטיס המסך AGP8X הכי טוב שיש במחיר של עד 500-600 שקל כ(רגע יש לי ATI RADEON 9550 ) והאם יראו שיפור בכמות ה FPS שאני יקבל במשחקים(חשוב שזה יהיה כרטיס של SM3 לא יודע אם יש יותר אבל שישהיה לפחות 3 ) וכמה FPS אתם אומרים אני יקבל ב COD4 עם הכרטיס הזה (ועל איזה גרפיקה אני יוכל להפעיל את המשחק ) (הכרטיס שיש לי נותן לי 20 FPS ) והאם לא יהיה בעייה לשים את הכרטיס מסך הנ"ל עם הספק שיש ל…
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למשחקים בסיסיים (פיפא וכו) בסדר גודל 3 K לא כולל מסך נ.ב זה בשביל חבר אני לא יורד לרמה הזו אל תדאגו
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5 אלף 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ותכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעדיף שיהיה שקט, לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית…
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה לאפטופ כדאי לי לקנות מחו"ל בתקציב של עד 6000 ש"ח.... הוא מיועד לטיפה סרטים ווהור עבודה עם תוכנות רשת וכו.... תודה נ.ב: היצרן לא כל כך משנה לי (אם יש אופציה לאחריות בארץ מה טוב, אם לא אז לא קריטי, ואם אפשר לציין זאת).
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני צריך מחשב לסרטים,אינטרנט,משחקים,הורדות. אני קונה את הכל מ ksp אם צריך להחליף משהו? מה חסר ומה מיותר? תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מבקש המלצה למחשב לנסיעות לצורך גלישה לימודים ומשחקים גודל המסך 14"
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום. התקציב שברשותי בין 5000 ל-6000 שקל. המחשב אמור לשרת אותי בעיקר לפוטושופ ולייטרום באופן מאסיבי. לייטרום בעיקר היא תוכנה שמרנדרת הרבה תמונות ברקע ועובדת על בסיס נתונים עמוס מאד - העיסוק שלי הוא צילום אירועים. חשובה לי המהירות והיכולת של המחשב לגמוע את המאסות של התמונות. אני כמובן מחפש את השילוב הנכון בבחירת מעבד, לוח אם וזכרונות (כמות, מהירות ומותג), כרטיס מסך ומארז. בנוסף, האם כדאי לקנות כונן בטכנולוגית פלאש רק בשביל מערכת ההפעלה? האם זה ישפר את ביצועי המערכת? תודה רבה נ.ב. - תתעלמו מהחתימה שלי.. זה כבר לא רלוונטי
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב ומסך ללא שאר הציוד ההקפי. התקציב הוא 5.5 אלף ואני מעוניין לשלם במזומן. הדבר הכי חשוב במפרט הוא שעל המחשב להיות כמה שיותר שקט. אני עוסק הרבה בוירטואליזציה והרצת כמה ישומים לכן אני מבקש מעבד 4 ליבות ובגלל עניין העלות מול תועלת אני מעדיף AMD. מבחינת משחקים אני לא מרבה לשחק במחשב, אבל שהמחשב יוכל להריץ משחקים קלים לא חייב על ההגדרות הכי גבוהות, חשוב אבל שלכרטיס מסך יהייה יציאת HDMI ללא צורך במתאם. כפי שאתם רואים המסך הוא 22. בעניין הOC אני חושב על לעשות OC קל, אני לא ממש מבין בתחום אז חשבתי לעשות בעזרת תוכנת הoverdrive של AMD במצב Novice שזה עושה הכל אוטומטי ולהפעיל את זה במידת הצורך. עשיתי מחקר קל והרכבתי את המפרט הבא: הרכבתי את זה בKSP …
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מבקש סיוע בהרכבת מפרט בסיסי למשחקים / צפיה בסרטונים+ עבודה משרדית WORD בהיקף מצומצם מידי פעם. המחשב מיועד לילד בגיל 6 חשוב לי דרגת שקט גבוהה ככול שניתן המסגרת המגבלות התקצביות. ציוד היקפי- ירכש בנפרד תודה
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
לחבר יש מסך 19 אינץ', אז ייעצתי לו שלא כדאי לו לבזבז יותר מ-5K על המחשב, כי יותר מזה לא ינוצל על מסך כמו שלו. רק אם הוא יחליט לשדרג את המסך, אני אבנה לו מפרט אחר. אז הנה המפרט שבניתי: http://tms.co.il/preview/spec/d75u4hvz אשמח לתגובות, אני לא רוצה שחבר שלי יקנה משהו לא טוב תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שמעו ישלי מחשב רגיל אני חשוב מה לשפר בו הינה המפרט : Amd Athalon 64 Processor +3000 1.81 GHz 512 RAM Redeon X300SE אני עוד כמה ימים מרחיב RAM ל 1 GB תמליצו לי מה עוד לשפר במחשב
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-