עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חבר'ה אני רוצה לשדרג את המחשב הישן שלי.. התקציב שלי הוא 2500-3000 ש"ח זה המפרט שלו: לוח אם___ p4v845 מעבד____intel celeron cpu 1.7 ghz זיכרון____sdram 128 mb 133 mhz דיסק קשיח_excel stor 80 gb 7200rpm וספק ג'נרי ביותר של 300

• 5 תגובות
    • 525 צפיות
  2. שלום אנשים אני צריך מפרט למחשב עד 4000 שקל כולל מסך דק לאחותי מה שחשוב לי (לה יותר נכון..) בעקרון שיהיה יציב, מהיר בלי הרבה דברים מסביב.. סומך עליכם.. תודה מראש.. שבוע טוב !

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  3. Started by Kitzony,

צריך מחשב למשחקים הסכום הוא 5000 ש"ח תנו לי הצאות חשבתי על כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Oem 1,068 ש"ח 1 Arctic Cooling Freezer 64 Pro for A64 157 ש"ח 1 ASUS A8N-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 971 ש"ח 2 Twinmos 512MB DDR400 PC3200 578 ש"ח 1 Western Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM 465 ש"ח 1 NEC ND-3551 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black 310 ש"ח 1 SunBeam Samurai Blue case 230 ש"ח 1 HEC 460DRA Power Supply 295 ש"ח 1 eVGA GeForce 6800GS 256MB PCI-E 1,190 ש"ח סה"כ 5,264 ש"ח

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  4. Started by braveheart24,

היי ח'ברה . הקצתי לעצמי 5000 לקניית מחשב חדש ,העניין הוא שאני לא מבין בכלל!! ברכיבים טובים ... ואני לא רוצה לקנות מחשב ושלבסוף יתברר לי שהוא היה עם רכיבים לא טובים,למישהו יש המלצה למפרט מעניין(לוח אם ,זיכרון...)

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  5. Started by ex_,

היי אני מחפש מפרט למחשב משרדי פשוט ואמין שיהיה מחובר ברשת עם עוד 3 אחרים המחשב עד יום מותו יריץ xppro במקביל תוכנות אבטחה ווירוסים אופיס xp ותוכנת עבודה בינונית+ מבחינת משאבים מסך יש מקלדת ועכבר יש כרטיס מסך יש (mx440 agpX8) אבל אם יהיה על הלוח יותר טוב אז עדיף יש לי ניסיון טוב עם סלרון באחרים אז אם אפשר מבוסס על סלרון תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  6. Started by thebestof2005,

המפרט מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט ולשמיעת מוזיקה לא יותר מזה...אם מישהו מעוניין להציע משהו אחר באותו גבול של מחיר שיש פה אז בבקשה.. דרך אגב, רצוי שיהיה מ KSP... מעבדי ?AMD Sempron 2800+ (Socket AM2) לוחות אם למעבדי ?AMD ASROCK AM2NF4G-SATA2 Socket AM2, DDRII 800 זכרונות DDR II 667 512MB Twinmos דיסקים קשיחים Samsung 80GB 7200RPM כרטיסי מסך GF 6100 128MB ON BOARD כרטיסי קול 7.1 Channel Audio כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? CD-ROM BTC 52x ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים 4JA-7610 ATX MIDI 350W Beige and Silver מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים AS-850 (USB) מחיר 1447 ¤

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  7. שלום, אני רוצה לקנות מחשב למשחקים עד 2300 ש"ח ללא ציוד היקפי. עברתי על האתר פה ועל הפורומים וראיתי מספר אפשרויות. קודם כל יש לי כמה שאלות כלליות: איך זה שכרטיס HD4850 512MB מכל חברה כמעט עולה סביבות ה-700 ש"ח (פחות או יותר - תלוי איזה חברה) עם זכרון DDR3 ומחברת POWER COLOR הוא עולה 560 ש"ח עם זכרון DDR5. לא קצת חשוד? יש סיבה לחשדנות הזאת? (מה אני חשדניסט? ) דבר שניה האם שילוב של HD4850 512MB (שהוא כרטיס די חזק לכל הדעות) עם מעבד סביר מינוס כמו E6300 הוא שילוב מאוזן? האם המעבד לא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס המסך בביצועים במשחקים? להל"ן המפרטים שאני שוקל (אשמח אם תגידו לי מה דעתכם על כל אחד ומה לדעתכם כדאי): (מפרט שנלקח מהמפרטים המומלצים לאוקטובר 2009 פה בפורום) מעבד:…

8. קודם כל אני יגיד שזה לא דיון ואני לא מעוניין לקבל שום מפרט חדש, יש לי מפרט קיים כלשהו עם תקציב (3000) ושהרכבתי את המפרט ביחד עם המעבד INTEL E8400 והכרטיס מסך SAPPHIRE ATI RADEON HD4850 VAPOR-X המפרט חורג מהתקציב. עכשיו יש לי 2 אפשרויות: 1. לרדת במעבד לE7400/E7500 ולהישאר עם הכרטיס מסך. 2. להישאר עם המעבד ולרדת קצת בכרטיס מסך ב100-200 שקל לכרטיס שאני אבחר אחרי זה. מה עדיף מבין השניים? גם כדי לשמור על יעילות ויציבות המערכת וגם בשביל לשמור על התקציב. תודה.

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  9. בקרוב אהיה סטודנט לעיצוב אבל זה יקח עוד זמן.. אני מחפש מחשב טוב שיכול להריץ תוכנות לעיצוב ובין היתר גם סרטים ואינטרנט. קבלתי הצעה עם הפרטים הבאים האם מישהו יכל ללהסביר לי האם זהו מחשב טוב שכדאי להשקיע בו או חבל לי על הזמן ולחפש אחד אחר?? בתודה! מעבד סוג מעבד: Intel® Pentium Dual Core Processor מהירות המעבד: 2 GHz זכרון מטמון cache: 1 MB BUS SPEED: 800 MHz סדרה: T4200 זכרון נפח: 4096MB מהירות: 800 MHz סוג זכרון: DDR 2 אפשרות להרחבה עד: 4096MB כוננים כונן: צורב DVD Super Multi Dual Layer סוג החיבור לדיסק קשיח: S.ATA נפח אחסון של הדיסק הקשיח: 320 GB מהירות הדיסק הקשיח: 5400 RPM מסך גודל מסך: 15.4 " פורמט המסך: רחב רזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך: Mobile I…

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  10. תקציב מקסימלי 2000 ש"ח יכול קצת לחרוג המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט צפיה בסרטים ומידי פעם גם משחקים המחשב מיועד לעבוד על מסך 22 של KTC דגם W2205S - TD לא צריך להתפרע עם הכונן קשיח. יש לי כונן קשיח חיצוני של 1TB ועוד אחד פנימי של 250GB לא מתכוון לבצע OC אין צורך במערכת הפעלה גר ברעננה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  11. מחשב בעיקר לתכנים משרדיים, אני מקווה שאין צורך לפרט, אבל גם עם כרטיס מסך מינימלי בשביל משחקים ישנים ובסיסיים. שיוכל להריץ את VISTA כמו שצריך , עם צורב DVD , וללא ציוד היקפי. אפשרות לחריגה מהתקציב של עד 200 שקל נוספים (אבל לא מעבר). תודה מראש. אם אפשר להרכיב מפרט מהאתר ksp.co.il או ivory.co.il אני אשמח, כי ככל הנראה אני אקנה מאחת מהן את המחשב.

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  12. Started by funkygo,

שלום, אני אשמח לעזרתכם. אני רוצה להרכיב מחשב המיועד לעבודה בתוכנות תלת מימד\ גרפיקה כמו 3DAMX AUTOCAD' PS' FLASH האם מישהו יוכל להכווין אותי ,איזו חומרה תתאים( אני רוצה מחשב מאוד חזק) לעבודה מסוג זה? התקציב נע בין 3000 ל-(ללא מסך)4500, אילו רכיבים אני לא אוכל להתפשר? דבר אחרון: מהיכן הכי ממולץ לי להזמין את הרכיבים( אני מתכוון להרכיב את החומרה בעצמי)? תודה רבה,

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  13. שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד למשחקים כמו פרו אבולושן ועוד שלא מאמצים את המחשב יותר מדי .. ראיתי את זה איך הוא?. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3828&CatCode=315

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  14. acer extensa 5620z t2330 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  15. Started by ganom,

מפרט המחשבroduct Highlights 2GHz Intel Core i7-2630QM Quad-Core 4GB RAM 500GB 5400rpm Hard Drive SuperMulti DVD Burner nVIDIA GeForce GT 540M GPU 15.6" LED Backlit Widescreen Display Integrated Webcam & Microphone Bluetooth 3.0+HS, 802.11b/g/n Wi-Fi Windows 7 Home Premium (64-bit) 5.7 lb קישור למפרט באתר אחר: (אופציונלי) http://www.bhphotovideo.com/c/produc..._Computer.html מחיר: 880$ שימושים: למשחקים כבדים הערות: אני גיימר רציני ורציתי לדעת שהוא טוב אני יכול לקנות רק מb&h אם אתם גיימרים ציינו איזה משחקים אתם רוצים לשחק ועל איזו איכות אני משחק בקריסיס 2 על הנייח על האיכות הכי גבוהה ולכאלה דברים אני רגיל.... תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, בעיקר עבודה עם 3D ו- 2D , אנימציות ב- 2D - דגש על עבודה בסביבת ADOBE CS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כנראה שלא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם …

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  17. Started by Blizzarder,

<blockquote> כבר בחרתי מחשב, אני רק רוצה שתאשרו שמדובר בעסקה טובה ובחנות מומלצת: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8694 </blockquote> <blockquote> בכל מקרה, מיליתי גם את השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (אופיס ואינטרנט) והרצאות (חשוב שתהיה לו איכות סאונד טובה לשמיעת הרצאות באמצעות המחשב) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט …

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  18. Started by liad88,

שלום לכולם, אשמח לקבל הצעה למחשב נייד בעל מסך גדול 15.6" ומעלה. לא חייב להריץ משחקים כבדים. ורוב הזמן הוא יהיה שולחני. אשמח להצעות של עד 1500 ש"ח אלא אם חריגה של 100 שקל יעשו הרבה הבדל גדול במחשב. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  19. שלום חברים, עברתי על הפורום ומצאתי מידע רב ויעיל, עדיין לא מצאתי את המענה לנושא הבא: אחותי טסה לפרו לשלוש שנים, הילדים שלה (9\12) ילמדו בבית ספר מקומי ויצטרכו 2 מחשבים ניידים. בינתיים הבנתי מהפורום ומהמדריכים שאנחנו צריכים מחשב נייד עם מסך 14.1/15.4, Core 2 Duo, משקל של בין 2 ל=2.5 , דיסקים קשיח במהירות 5,400 סל"ד\7200 ו- 2GB זכרון. השאלה היא האם בדרום אמריקה יש נושאים נוספים שכדאי לקחת בחשבון כמו חברה שמספקת אחריות גם בחו"ל וכדומה. אשמח להמלצות והארות בנושא

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  20. Started by yardeng96,

שלום, הייתי רוצה עזרה בהכנת מפרט. חשוב לי שהמחשב לא יאכזב אותי גם בעוד 3-4 שנים. התקציב שלי הוא עד 5,000 ש"ח. אין צורך בעזרים נלווים אך אני מתכוון לרכוש מסך HD (לא משתמש בכסף של התקציב) יש כמה דברים שהייתי רוצה שיהיו במחשב: מעבד intel core i5, וכ-4 ג'יגה ראם. אחד הדברים החשובים במחשב הוא הכרטיס מסך, חשוב לי שהוא יהיה בעל ביצועים גבוהים ששווים לביצועים של המעבד. ההארד דיסק צריך להיות לא פחות מחמש מאות ג'יגה אך עם יש אפשרות בלי לחרוג מהתקציב אז גם יותר זה טוב. בנוסף חשוב לי שכל שאר המרכיבים יהיו ברמת ביצועים גבוהה כמו של של המרכיבים הנ"ל. תודה מראש, ירדן.

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  21. Started by ronaldo12,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל אני מתלבט בכמה דברים אז ככה התקציב שלי הוא 4200 שקל ולא יותר אפשר חריגה קלה של 50 שקל אם חייב אני מתכנן לקנות או ברשת sky pc או tms כי אני גר בצפון והכי רחוק שאני מוכן לנסוע זה עד אזור חיפה. המחשב יהיה מיועד בעיקר למשחקים כבדים כמו ac2 או gta 4 crysis2 וכדומה.. אני משתמש על מסך מחשב של lcd של 24 אינץ' full hd כמו גם סרטי hd וגם עריכה די מקצועית לצורכי לימודים עם תוכנות כמו avid , vegas preimer ... אם רצון לעשות overclock בינוני/קל ועם דרישה למעבד אינטל i5 (ללא צורך בכרטיס עריכה אלה בכרטיס גרפי חזק כמו gtx460( חשוב לי השקט במארז אבל לא כול כך העיקר שיהיה מארז עם קירור מצוין

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימלי? 4,500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אין צורך לנצל בכוח, אבל גם אין מקום לחסוך אם צריך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (עבודה משרדית, תכני HD, משחקים) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. פוטשופ, אופיס מרובה חלונות, חלק מהעבודה כולל דפדפן עם הרבה מאוד לשוניות פתוחות.. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה . כן, במה שרשום ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * בינתיים אני לא משחק כל כך במחשב, אבל המשחק הראשון שאני מתכנן לשחק עליו זה סאטרקראפט 2. * באילו הגדרות תשחקו? גבוהות ד) צפוי שימוש של 2-3 מסכים בו זמנית. 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא …

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  23. * מטרות המחשב? עריכה גרפית ולימודים * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI USB3 * כרטיס מסך? צריך שיהיה כרטיס מסך ברמת טובה. * בלוטות? דרוש * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HHD 320GB חובה 7200rpm * כונן CD/DVD? צורב? עדיפות לכן- לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל רצוי אחריות ממקור אמין תודה

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  24. Started by david1ariel,

אני עובד בעיקר עם Visual Studio ו-Visual Studio Code, Postman, ונוהג לעבוד עם המון כרטיסיות פתוחות של chrome. כמו כן, עובד על פרוייקטים די קטנים של wpf. אני מחפש מחשב שיאפשר לי את זה בלי שאצטרך לרחם עליו, ולדאוג לו כשהוא מתקשה על ידי סגירת תכניות וכו'. המחשב שיש לי היום הוא כזה: Intel(R) Core(TM) i7-10510U CPU @ 1.80GHz 2.30 GHz (8 cores) 16.0 GB (15.8 GB usable) NVIDIA GeForce GTX 1050 with Max-Q Design NVMe INTEL SSDPEKNW 512G8 הוא עושה את העבודה די סבבה, אבל כשאני ממש מעמיס עליו, הוא יכול להיתקע למספר שניות מדי פעם, וזה ממש מציק, ואז אני צריך להתחיל לפתור לו את הבעיות. אני מחפש משהו יותר מפנק, שאני לא אחשוש מלחוות דברים כאלה. אי…

25. מחפש מחשב לצורך שימוש משרדי אישי אינטנסיבי. כ15-20 טאבים פתוחים בו זמנית , אפשר גם לראות 2 קבצי וידאו ברקע לא בו זמנית אבל חשוב שיתמוך בניגון 4k בצורה מעולה - כיום אם אני מריץ קדימה זה חושב כמה שניות. יש לי היום i5 2500k. אין לי העדפה איזה מעבד. חובה 32 ג'יגה זכרון פנימי במינימום. עדיף מארז כמה שיותר קטן - אם היה ניתן לשם על השולחן אבל אם חובה לוח אם רגיל שבוע מעולה ממש אלך על זה. אני סבבה לגמרי עם רכישת רכיבים באמצעות אמזון. יש אופציה לחריגה כספית . אין תכנון כרגע למשחקים , אם יהיה אני אקנה כרטיס מסך בפעם אחרת.

דיונים חדשים בפורומים