עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by inoy,

שלום, שוב שאלה בנאלית אבל לא מצאתי עליה תשובה, בייחוד שהתשובה משתנה כל יומיים. אז אני רוצה לרכוש מחשב נייד, מזל טוב, תודה. המטרה היא לעבודה מחוץ לבית כסטודנט. התקציב שלי הוא עד 3200 ש"ח אשמח בפחות אבל אני יודע שלא תמיד כדאי ואם יש הצעה מפתה אפשר טיפה לחרוג. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), ועריכת מוזיקה בתכנות פשוטות (אולי qbase) אבל יכול להיות שזה ייקר? * גודל המסך? המטרה היא לעבוד בנוחות אז נראה לי רצוי 14 * משקל רצוי? פרט פחות חשוב אבל לא מהכבדים ביותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כמו שעות עבודה ברציפות, נאמר לפחות 4-5 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? למקרן בעיקר * גודל מינימלי של כונן קשיח? אני לא מבין בזה. יש שירים, מסמכים. רק אם יש עריכת מוזיקה ז…

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  2. היי חברים, אני רוצה לקונת לפטופ חדש בתקציב של 4.5K מה התקציב המקסימאלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,יוטיוב, סרטים, שיגיב מהר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות לא חובה האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים מתי מתוכננת קניית המחשב? השבוע הקרוב האם יש בקשו…

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  3. מה התקציב המקסימאלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, יוטיוב, סרטים, שיגיב מהר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות לא חובה האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים מתי מתוכננת קניית המחשב? השבוע הקרוב האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חי…

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  4. Started by d1zzy,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד בעוד כחודש לצורך לימודים. אע"פ שרובכם ככולכם לא ראיתם את שמי בהודעות פה בפורום, הגעתי לפורום לפני כחצי שנה, ומאז, מדי כל כמה ימים, אני טורח לנסות להתעדכן בהודעות החדשות ולצבור קצת ידע לצורך הקניה. התקציב הוא 6500 ש"ח, עם חריגה אפשרית של 500 ש"ח (במקרה הצורך). השימוש שלו יהיה בעיקר במעבד תמלילים וקבצי טקסט (לעיתים די גדולים ועמוסים), וקצת גלישה באינטרנט. אע"פ שהשימוש הוא די בסיסי, אני רוצה מחשב כמה שיותר עמיד, ולכן רצוי שיהיה תוצרת של חברת Lenovo, מהקטגוריה העסקית. אני לא הולך להתנייד איתו בדרכים מדי יום ביומו, ולכן המשקל הוא לא פרמטר. כמו כן, זמן הסוללה לא צריך להיות יוצא דופן, מכיוון שיהיה לי מקור מתח זמן ברוב המקרים בהם אעבוד איתו. מסך מט…

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by sivan renert,

הי מעוניינת לרכוש נייד דק וקל מסך 14 אינץ' לצרכי עריכה פשוטים ובעיקר הרבה עבודת מצגות מסמכים ואינטרנט. דגש על קל ודק עמיד ובטריה שעומדת בכמה שעות טובות. בעלות בין ה3 4 k מתלבטת לגבי שני הדגמים האלה בעקבות חיפוש שעשיתי. Asus VivoBook S14 S410UN Asus Zenbook UX430UN אשמח לחוות דעת יתרונות חסרונות. תודה מראש@

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by ELDF,

בוקר טוב, אני מעוניין לרכוש השבוע מחשב נייד, אחרי שקראתי קצת בפורום החלטתי גם להתיעץ עם החברה פה. אז ככה: שימושים עיקריים : גלישה/אקסל/מיילים/וורד/משחקים ברמה פשוטה מאוד מבחינה גרפית(football-manager). גודל רצוי : 13.3-14 משקל : קל ככל שניתן! (חשוב מאוד מאחר והנייד יהיה עלי כל היום,עבודה+לימודים) זמן סוללה : חשוב אך לא קריטי (5 שעות)יציאות מיוחדות : USB3 + בלוטות. כונן קשיח : אשמח ל SSD 128-256 מאחר ורוב האחסון יבוצע על כונן חיצוני. כונן DVD/צורב : לא נחוץ. אחריות : במידה ויש מוצר ששווה להביאו מארה"ב במשלוח דואר ולשלם מיסים אך עדיין יוצא כדאי אשמח לאחריות בין לאומית. מערכת הפעלה : לא משנה WIN7/8 או ללא מערכת כלל.העדפות לחברה מסויימת : אין, כל עוד היא חברה מבוססת וידועה.…

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  7. אהלן חברים, כפי שניתן להבין מהכותרת אני מחפש לרכוש מחשב נייד שיחליף את המחשב השולחני שלי. מצאתי לי כבר כמה מתמודדים פוטנציאליים אך אשמח לשמוע עוד הצעות ממכם בגדול, אני די מתלבט בין בחירה בנייד מתקדם עם שבב מרובע ליבות, מסך FHD וכרטיס מסך ייעודי שיעלה כ-5,000 ש"ח, לבין בחירה בנייד בעל מפרט צנוע יותר שיוכל לעלות 3,000 ש"ח או משהו בסביבה הזאת - אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה תהיה הבחירה המושכלת ביותר בהתבסס על הדרישות שלי. מטרות המחשב: צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט במספר רב של טאבים במקביל ועבודה בפוטושופ. אם אפשר לקחת בחשבון גם הרצה של משחקים "קלים" יחסית (פיפא 14, NBA 2k14) זה יהיה נחמד. מסך: גודל 15 אינץ'. הרזולוציה פחות חשובה לי, אך אני כן מחפש נייד עם מסך איכותי שיציע בהיר…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by trothem,

שלום לכולם ! יש לי הזדמנות לרכוש נייד של Acer דגם 5730 בקונפיגורציה הבאה: מעבד: dual core 667 2Ghz זיכרון: 2G דיסק: 160Gb 5400rpm SATA צורב DVD מסך: 15.4" 1280x800 תקשורת: Lan & WiFi מצלמה + מיקופון קורא 5 סוגי כרטיסי זכרון מערכת הפעלה: Vista משקל: 2.90 קג מחיר המחשב הנ"ל 2750 שקל המחשב דרוש ללימודים בלבד לא לגרפיקה ולא למשחקים. Office וגלישה. מה דעתכם על Acer בכלל ועל המחשב הנ"ל בפרט ? ??? תודה, טוביה

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  9. Started by avr256,

שלום, אני כיום עם נייד די חלש ולצורך לימודים (תכנות) ולילדיי אני צריך לקנות נייח בעל ביצועים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט למדעי המחשב, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)- אין תוכנה ספציפית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by oded turgeman,

הייתי רוצה יעוץ על רכישת נייח לadobe פוטושופ ולייטרום וגיימינג ושיעשה זאת בקלות ויהיה שקט יש תקציב

11. Started by Triple-z,

שלום, מה אתם אומרים על רכישת סוללה ללפטופ דל 1525 ב- EBAY או DX? האם ב- EBAY יש סוללות מקוריות או שהסינים סתם רושמים כמו פה בעקרון זאת סוללה שעולה מעל 40 דולר ויש זולות ממנה בהם לא רשום שהיא "אורגינלית" האם זה משנה משהו? או שאולי עדיף לקנות מ- DX? אשמח לעזרה מנסיון שלכם, ואם מישהו בדיוק עם הדגם הזה קנה משהו באיטנרנט אני ישמח לשמוע תודה

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  12. Started by tombcatz,

שלום, ברשותי מחשב נייד של חברת Samsung מדגם NP350V5C-S07IL http://www.samsung.com/uk/support/model/NP350V5C-A06UK לצערי הרב, סוללת המחשב (5 תאים למיטב ידיעתי) התקלקלה ואחריותה פגה. ברצוני סוללה חדשה - אך עם זאת אינני מבין דיו בסוללות על מנת להחליט מהיכן לרכוש ומה. חשבתי שהאופציה הנכונה תהיה לרכוש סוללה מ-EBAY, אך אינני יודע כיצד לוודא שמדובר בסוללה איכותית וכן אינני יודע מה לרכוש. אני מצרף תמונה של פרטי הסוללה - אשמח אם מישהו יוכל לתת לי הכוונה בנושא.

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  13. שלום רב, ברשותי מחשב נייד של חברת Packerd Bell. דגם EasyNote TK 85 הסוללות של המחשבים הניידים שלהם הן של Acer. דגם הסוללה שלי הינו: AS10D51 נתוני הסוללה המקורית וישנה שלי הן: 10.8V ו4.2Ah מצאתי באיביי סוללות מקוריות (דגם AS10D31 וכו') עם נתונים של 10.8V, 11.1V , 11.3V ועם 4.4Ah , 4.15Ah , 4.3Ah זה משנה הנתונים הללו? מבחינת גודל פיזי, יש התאמה. קישור לסוללות שמעוניין לרכוש. אשמח שתרשמו לי איזה קישור עם סוללה הכי מתאים לקנות. 1. http://www.ebay.com/itm/161540514699?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT 2. http://www.ebay.com/itm/New-6Cell-Original-Battery-For-ACER-Aspire-7750ZG-AS5741-AS5741G-AS10D41-AS10D51/351285…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Tal Israeli,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש סוללה נוספת למחשב נייד מדגם Acer Aspire 2920Z. לא ברור לי ההבדל בין סוללה מקורית לבין סוללה חליפית. מה עדיף? דבר נוסף, כמה בערך צריכה לעלות לי סוללת 6 תאים לדגם זה והיכן ניתן לרכוש (הדגם הזה אינו נמכר יותר למיטב ידיעתי)?

15. Started by odedidush,

הי, אני מעוניין לרכוש סטרימר ולהתקין עליו קודי. חשוב לי שיהיה חיבור WIFI עם קליטה סבבה ושיהיה באיזור 200-300 ש"ח. אני הולך להתקין את המכשיר בדירה בקפריסין והמטרה היא לצפות בערוצי עידן פלוס דרך ההרחבה של עידן ובשידורי ספורט דרך הרחבות שונות. האם אמורה להיות בעיה כלשהיא שהמכשיר יהיה בקפריסין? אשמח להמלצה על מכשיר עם לינק לרכישה.

16. Started by KF,

למישהו יש ניסיון עם Probox2 Air Plus ? https://ksp.co.il/item/1140-53989 האם הוא יוכל לענות לי על הדרישות הבאות : *צפייה חלקה בסרטי REMUX 1080P (ניגון דרך USB) *תמיכה בפורמטי אודיו TRUEL HD / DTS / DD = (הסטרימר יחובר ישירות לרסיבר ולא לטלויזיה!!!) *תמיכה בכתוביות בעברית (קובץ הסרט והכתוביות יהיו בעל שם זהה) *ניגון ערוצי טלויזיה = קודי *** בנוסף רציתי לשאול האם ניתן לחבר SSD 256GB חיצוני לסטרימר , רשום שהוא תומך עד 64GB בכרטיס זיכרון/USB.. השאלה אם זה מתייחס גם לSSD חיצוני .. https://ksp.co.il/?select=.1033..153.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=37870&txt_search=&buy=&minprice=0…

17. Started by or150,

הי, קניתי בבלאק פריידי כ. מסך חדש וגיליתי שלספק הנוכחי שלי אין חיבור PCIE של 8 פינים, אלא רק 2 של 6. הספק הוא HX620, שנקנה לפני כ-7-8 שנים. בפועל יש לו מסילת 12V אחת של 48A, אז חשבתי לקנות מתאם של 6 פינים ל8 פינים, אבל נראה שמפחדים מהמתאמים האלה נורא ולא הצלחתי למצוא מתאם כזה בשום חנות אינטרנטית בארץ. העובדה שלא מצאתי מחבר כזה באתרים והתגובות של "תראה, זה עובד, אבל לפעמים הכבלים האלה מתחממים יותר מידי ונמסים", גרמו לי לחשוב שאולי כדאי להביא ספק חדש וזהו (עוד הוצאה ). הרכיבים העיקריים במפרט הם: i7-8700k GTX 1080 SSD + 2HDDs מאוורר 230mm + 3x120mm ממה שראיתי במפרטים שפורסמו פה יש את ה TX650m, הRM5…

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  18. Started by Mercurie,

היי, גיליתי שקרובה משפחה מגיע מלונדון לארץ. הוא נמצא בלונדון (אני אצרף תמונה של מיקום). מצאתי ברשת את החנות הזו שהיא באיזור: https://www.epsilonpc.co.uk רציתי לשאול אם שווה לקנות משהו שם מבחינת מחיר ביחס לארץ, בהתחשב בהיעדר אחריות והכל.. זה המפרט: http://www.plonter.co.il/priceoffer_...ceOffer=128063 מסך: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=891745 וזה המיקום שלו:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by MandMagic,

1. תקציב מקסימלי: 10,000 ש"ח א. אפשר לנצל את כל התקציב ב. ניתן לחרוג מהתקציב בטווח של 500 שח לכל היותר 2. שימוש המחשב בעיקר להרצת משחקים חדישים וגם להרצת תוכנות כמו פוטושופ\חבילת אופיס. - משחקים שצריכים לרוץ חלק על הגדרות גרפיות גבוהות: ג'י, טי איי 5, פול אווט 4, קריסיס 3, סי.אס גו, אוברוואצ' - רזולוציה טבעית של המסך: 1920 על 1080 - הגדרות גרפיות: גבוהות 3. ציוד הקפי: אשמח לקבל המלצה על מסך, ניתן להגדיל את התקציב בעוד כ1000~ ש"ח לטובת המסך. 4. יש צורך בכל הרכיבים. 5. מידת השקט הרצויה: 5-8 יהיה אידיאלי אבל מוכן להתפשר על גורם זה 6. לא מתוכנן אוברקלוק לרגע זה, אבל אשמח להשאיר את האופציה הזו פתוחה 7. אין צורך במערכת הפעל…

20. Started by מישה,

אני מתכנן לקנות שרת משהו בסגנון של Intel Dual Xeon 2 x 2.8 GHz 2 GB DDR RAM ( or 4 GB תלוי במחיר שנגיע אליו) HD 2 x 120 GB 7200/10000 RPM אני מחפש הצעת מחיר, זה דבר ראשון דבר שני חנות שאוכל לקנות ממנה. אני מחפש שרת קומפלקט, מלא כמובן מה שציינתי שיהיה בסיס בערך . .. ספקי האינטרנט בארץ ממש זוועה בנושא השרתים. אני שבועיים רדפית אחרי 012 ונציג עסקי אומר לי מה זה שרת והאם זה קשור לאינטרנט בכלל ! תודה, מישה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. חבריה שלום רכשתי מחשב נייד דל מסדרה 1545 ומעבד T6400 המחשב הגיע עם מערכת ויסטה הום בייסיק . האם הספק יכול להחליף לי למערכת XP בעברית פשוט המערכת כבדה ולא מוכרת לי ולא מובנת אשמח לקבל יעוץ והדרכה בברכה

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  22. אורח צופיה
    Started by אורח צופיה,

אהלן, מתחילה שבוע הבא לימודי הנדסת חשמל וצריכה ייעוץ בנוגע לסוג מחשב נייד ונתונים טכניים שלו שכדאי לרכוש שיחזיק מעמד הרבה זמן ויהיה נוח. במהלך השנה אלמד ואתעסק הרבה בתכנות (ולכן גם מעדיפה שתהיה מקלדת מלאה). בגדול התקציב שלי עד 2500 (אבל אם יש הבדל איכות משמעותי יכולה להגיע עד 3000). יש המלצות לגבי דגם מחשב רלוונטי, גודל מסך שעדיף, סוג מעבד וכו'? אגב, המליצו לי על סדרת dell vostro, מה אומרים?מומלץ? תודה רבהה!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום לכולם וחג שמח, ברצוני לרכוש מחשב ניייד.. עשיתי קצת חיפוש ומצאתי מחשב ניייד של DELL הבנתי שהם חברה טובה ובאמת עומדת בדרישות.. מצאתי דגם DELL XPS 15Z באתר של DELL עצמו. יא אפשר לתת קישור כי זה רושם שגיאה אז אני ארשום כיצד להגיע אליו. נכנסים לאתר של DELL ישראל http://www.dell.co.il/ למעלה יש בית ואז בחורים באפשרות הראשונה מחשבי מחברת ומחשבים זעירים > בצד ימין יש צמצום של הבחירה ואז בוחרים במסך 15.6 > הפתחו 4 אפשרות > האפשרות השנייה זה הדגם שאני רוצה. אהבתי נורא את העיצוב הדק והמיוחד שלו. יש לו כמה אפשרות למפרט. אז מה שחשוב לי זה כרטיס מסך חזק כרטיס קול של 5.1 כמה שיותר זיכרון RAM ארדיסק גדול כרטיס רשת אלחוטי חזק מערכת הפעלה ווינדוס 7 כמובן (עברית) בולוטט מצלמה…

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  24. Started by חיים משה נחמן,

משהו פה מעוניין לבצע רכישה של משטחי קרור קבוצתי? במידה שיהיה

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  25. Started by Lital Laufgas,

אחרי הרבה זמן של התלבטויות ורכישץ חשב Lenovo u430 שהתגלה כאסון רכשתי עכשיו Dell 3340. בימים הקרובים אחרי שימוש אעלה ביקורת חובבנית למתעניינים.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.