ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
מעבד AMD Athlon 64 X2 5600+ Socket AM2 Box 827 ¤ לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 427 ¤ כונן קשיח Westren Digital 1600AVJS 160GB 272 ¤ זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Gold GX XTC 447 ¤ כרטיס גרפי Leadtek NVIDIA GeForce 8500GT 256MB PCIe 428 ש"ח צורב LG GSA-H62N X18 DVD 172 ¤ מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W 389 ¤ סה"כ: 2,945 ש"ח המפרט הורכב ב WWW.SKYPC.CO.IL מה דעתכם? המחשב לא למשחקים בכלל. בעיקר לעבודה משרדית: ICQ, MSN, אינטרנט, מוזיקה וסרטים (וקצת PHOTOSHOP).. ולא הולך לעשות OC או מחשב לאותם שימושים בפחות כסף: מעבד AMD Athlon 64 X2 5200+ Socket AM2 Box 717 ¤ לוח אם GIGABYTE GA-M52S-S3P 382 ¤ כונן קשיח Westren Digital 1600AVJS 160GB 272 ¤ זיכרון Corsair DDR…
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
טוב אז אני מעוניין לקנות תמפרט הזה ואני לא כלך כך בטוח לגביו מעבד: המעבד חלש, לא? AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CSBOX - BOX ¤364 הלוח אם טוב, gihabyte טובים, asus m2n-e יותר איכותי לוח אם: GIGABYTE GA-MA69G-S3H ¤457 האם הכרטיס איכותי, הוא יחזיק 3 שנים? כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤1603 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS ¤281 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤165 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ¤470 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤394
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
צריך מפרט 4500 ש''ח. מקודם התבלבלתי בטעות כתבתי 4000 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? ^ 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כבדים, וקצת בפוטושופ 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?אני צריל צורב DVD RW וכרטיס קול שתומך ב5.1 ערוצים, אם יש ON BOARD אז לא חשוב. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אני צריך מחשב שקט כי הוא בחדר שלי והוא אולי ישאר דלוק בלילה, אז חשוב שהוא יהיה שקט. אם אפשר שיהיה יפה, אבל לא אם זה יוסיף במחיר. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבד…
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
מה זה 8K מה זה K בכלל? אני רואה ילדים רושמים אני רוצה מפרט ב8K מה זאת אומרת K ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
http://ivory.co.il/product.asp?productid=278&CatCode=3 זה המפרט עכשיו ככה-יש לי תקציב של 2800-3200 ש"ח ועכשיו רציתי לדעת איך המפרט הספציפי הזה אם כדאי להוריד קצת מהזיכרון ולהוסיף תכונות לכרטיס מסך?איפה אפשר לשפר וכדומה המחשב מיועד לשימוש ביתי..משחקים..רצוי מחשב שירוץ תנו ביקורת על המעבד..אולי עדיף אינטל לדעתכם..?אני ישמח אם תעזרו לי במהרה כי אני נוסע לשמה ב6 אחר הצהריים..תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
המרות , צפיה של סרטים בעיקר..הורדות וכל זה, משחקים גם כן קצת... לא מבין גדול, אבל מעדיף Intel על AMD אבל אם אתם חושבים ש AMD יתאים יותר אז סבבה אפשר לחרוג ל 4200 ש"ח.. תודה רבה,
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
התקציב המקסימאלי הינו 3000 ש"ח, אפשר לחרוג בכ1000 ש"ח המחשב משמש להקלטות כלי נגינה בלייב וגם כלים וירטואלים, ועיבוד סאונד בעזרת תוכנות לעיבוד (תוכנות כגון Native Instruments Komplete 7 Elements, WAVES, CUBASE וכולי) דרישות: עבודה מאומצת מהמעבד, מתח יציב, קירור יעיל ושקט מאוד. דיסק קשיח בעל יכולת קריאה וכתיבה מהירים 2x500g חיבורי firewire ו usb אין צורך בלוח אם עם כרטיס קול מטורף (מובנה פשוט יספיק), אין צורך בכרטיס מסך אלא אם כן הוא יוריד מהעומס שעל המעבד (חשוב שתהיה יכולת לצפייה בשני מסכים ביחד). אין צורך במסך וציוד נלוה. תודה וחתימה טובה
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם, התוכלו לייעץ לי על מחשב נייד באיזור מחיר זה? השימוש הוא בעיקר ללימודים וקצת תוכנות גרפיות (photoshop). האם יש חברה מסויימת שעדיף לקנות? בעקרון חשבתי ללכת על מעבד דותן עם 1GB זכרון כרטיס מסך רגיל, מה דעתכם? זמן בטריה שיהיה כ-3 שעות אחרי חודשיים ולא לפי הגדרות יצרן. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני צריך המלצה למפרט מחשב ב4.8k (בבקשה לא לחרוג) לילדה בת 12. השימושים שלה מאוד בסייסים אבל זה מחשב שהולך להיות איתה הרבה זמן ככה שאני חושב שצריך להשקיע טיפה. צריך מסך\ מקלדת ועכבר אלחוטיים\רמקולים... ואם אפשר איכשהו להכניס גם מערכת הפעלה חוקית זה יהיה נחמד, למרות שלא חובה. בבקשה להרכיב את המחשב אך ורק מזיגזג zigzag2000.co.il או שאולי כדאי לחכות לירידת מחירים ב22? תודה מראש Install
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד LENOVO ומותקן עליו XP אני מנסה לפרמט אותו ולהתקין עליו XP מחדש שמתי דיסק XP BOOT ועולה לי הדוס, איך אני ממשיך מפה?? הבנתי שאולי אני צריך למחוק קודם את הווינדואס מהמחשב לפני שאני מתקין אותו שוב, איך לעשות זאת? ניסיתי כבר לרשום FORMAT C: וזה לא עובד
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לתומכים. אני מחפש מחשב נייד לחברה שלי לצורכי לימודים ואינטרנט, ככה שהדרישות לא בשמיים (אבל כמובן, מקסימום תמורה למחיר כמו שכל ישראלי רוצה...) לפי דעתי, מבחינת נוחות, משקל, זמן סוללה, הכי אידיאלי זה מסך 15.4. כמו שאמתי למעלה, רוב השימושים יהיו לאתרים פשוטים ואופיס, ככה שאין דרישה ב-כ.מסך יקר, חשוב לי להתמקד בזיכרון טוב ומהיר (וכמה שיותר) ומעבד חזק וחסכוני, לפי שמועות שאני שמעתי אומרים שהגירסה של ה-P עונה לדרישות האלו. נפח הארד דיסק 250+ ושהמשקל הכללי לא יהיה בשמיים (היא עדינה...) יש לי בנתיים הצעה אחת אבל אני לא יודע להגיד בוודאות אם היא טובה או/ו החנות אמינה, ככה שאני אשמח לשמוע ממי שיש לו חוות דעת בנושא http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537…
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב חזק לעבודות גרפיקה מתקדמות, בתוכנות כגון: PHOTOSHOP, ILLUSTRATOR, INDESIGN ועוד. כמו כן, המחשב מיועד גם למשחקים כמו GTA וNFS. התקציב שלי הוא במזומן עד 3000 שקל. בסכום זה אני מעוניין לקנות מערכת מחשב חזקה, כולל מסך מחשב רחב וגדול לעבודה נוחה עם גרפיקה (אין צורך להציע עכבר ומקלדת, מכיוון שיש לי הרבה מהם). אני מעוניין בדברים הבאים: לוח-אם INTEL 31G (או משהו טוב יותר או באותה הרמה). מעבד אינטל כפול ליבה (שמתאים יותר לעבודה עם גרפיקה). זיכרון RAM לפחות 2GB 800MHZ. דיסק קשיח 250GB . כרטיס מסך חזק וטוב לעבודה עם גרפיקה לפחות 256MB. צורב DVD X20\X22 שכבה כפולה. המארז איננו משנה לי, רק חשוב שיהיו בו כניסות USB בחזית. לא צריך: כרטיס קול , כרטיס רשת, כונן דיסק…
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני צריך מפרט מחשב בתקציב של עד 5.5 אלף.. אגב אני גר בקריות אז תתחשבו בזה) המחשב מיועד למשחקים כבדים כמו CRYSIS, COD4, UT3, WIC וכמובן למשחקים עתידיים שיידרשו עוצמה גבוהה אני מתכוון לשחק על ההגדרות הכי גבוההות עם כמה שיותר פילטרים מופעלים.. הייתי רוצה שהמחשב יכלול מעבד QUAD, זיכרון 4GB, כונן קשיח של 320GB, בלי ציוד הקפי.. נושא הקירור והרעש חשבו אצלי והייתי רוצה שיקורר חזק ויהיה כמה שיותר שקט.. הייתי רוצה גם שהמחשב יורכב במעבדה ויבוצע בו OC (על ידי החברה ולא על ידי). לגבי הכרטיס מסך להשיאר אופציה לCF/SLI עתידי.. עכשיו לגבי המסך עצמו.. אני צריך מסך 32 אינצ'.. כמובן הוא מתחבר למחשב ואני רוצה שיהיה כמה שיותר איכותי מבחינת משחקים - עם רמקולים מובנים גם.. התקציב בשבילו הוא עד 3…
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
כמו שבכותרת מפרט לאובר שיהיה עד 3800+-.. אני לא צריך ציוד הקפי..ולא צריך צורב או כונן דיסקטים בכלל..המעבד צריך להיות של AMD..הלוח נראה לי LAN PARTY.. עכשיו אפשר לשלב בין 2 חנויות..(לא יותר מ-2 חנויות..)כדי ליצור מפרט משתלם יותר..(בכל חנות יש מוצר יותר זול ופחות זול...) ספק שיהיה איכותי..זיכרון גם..ובעצם הכל עד כמה שאפשר.. תודה רבה לכל מי שעוזר..
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
זיכרון פנימי:DDR2 GB 2 KINGSTON דיסק קשיח:WD 7200 RPM GB300 GEFORCE 8800 GTS 640 MB מסך: MAG 17" LCD Enermax Liberty 500W מארז: GIGABYTE 3D AURORA 570 מקלדת+עכבר של Microsoft מולטימדיה אופטיעד250 ¤ 2 צורבי דיוידי של LG לוח-אם:ASUS P5B DELUXE מעבד:INTEL CORE 2 DUO E6600 2/4 GHZ
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למשחקים בסיסיים (פיפא וכו) בסדר גודל 3 K לא כולל מסך נ.ב זה בשביל חבר אני לא יורד לרמה הזו אל תדאגו
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים כבדים וסרטים.. לא מתוכנן OC וכמובן כמו בכותרת עד 5.5 בלי כוננים ומסך 20 אינטש.. איזור עדיפות - קריות הנה המפרט שהכנתי הוא מספיק טוב?
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
הייתי רוצה יעוץ על רכישת נייח לadobe פוטושופ ולייטרום וגיימינג ושיעשה זאת בקלות ויהיה שקט יש תקציב
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2800 שקל. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים , סרטים והורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך dvd \ צורב \ כונן דיסקטים או כרטיס קול. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?…
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיתאים לעריכת סרטים(AVID ) ותוכנות גרפיות,יש לי את המפרט הבא אני אשמח לקבל המלצות או הערות לשינויים במיוחד בתחום המעבד הלוח אם ומסך. התקציב שלי עומד עד 7000 ש"ח. מעבד אינטל-P4 3.0 GHZ S-775 2M CACHE 64 BIT KUJ לוח אם-ABIT AW8 955X S775,DUAL DDR2,GBL+HEATPIPE זיכרון- TWINMOS DDR 2X1024 או של קינגסטון 400MHZ כרטיס מסך-POWERCOLOR X800GTO16 256MB,TV,DUAL DVI, PCI-E דיסק קשיח-WD 250 GB SATA2 7200RPM 16 MB האם עדיף 2? צורב-NEC 3550A DVDX16 DUAL LAYER מארז- COMPUCASE HEC CI 6A19 400W מקלדת+עכבר-LOGITECH CORDLESS DESKTOP OPTICAL BLACK מסך-LG CRT 19 שטוח זקוק להמלצה גם בנושא הזה הבנתי שיש קצת בעיות עם הגיאומטריה של חלק מהמסכים אני אשמח לקבל …
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
1. התקציב כ-3,000, אפשר לחרוג קצת, אבל רק קצת. המחיר לא כולל מערכת הפעלה וציוד הקפי. 2. המחשב מיועד לבן שלי, אינטרנט, כתיבה ומשחקים. הוא משחק במשחקי תפקידים, גם חדשים: Divinity II :Ego, וממתין בכליון עיניים ל-2 Assassin's Creed למחשב. הוא רוצה לשחק בהגדרות גבוהות. המסך כרגע 17 אינץ, בהמשך נשדרג, כך שכדאי שיתאים למסך טוב יותר. 3. כאמור, אין צורך בציוד הקפי. 4. יש צורך בצורב. 5. שקט חשוב: 8. 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7. יש צורך במערכת הפעלה - win 7 - אבל היא מחוץ לתקציב המצוין כאן. יש צורך בהרכבת המחשב. 8. אנחנו גרים באזור מודיעין - האם יש כאן חנות מועדפת שכדאי לפנות אליה? מעדיפה לא לקנות ברשת. 9. לא מתוכנן שדוג משמעותי. 10. עם זאת, חשוב לשמור על אופק שדרוג. תודה על כל עזרה ש…
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
כן, אני יודע שהכותרת נשמעת קצת אירונית- ההכלאה בין המילים T61 ומשחקים.. בזמן האחרון החלטתי לנסות לאתגר את המחשב שברשותי עם משחקים, קצת כבדים האמת. גיליתי, למרות כרטיס המסך הסטנדטי ומטה שלו, שהוא עומד בזה לא רע, ודי נהניתי מהשימוש הזה בו. אמנם, גיליתי שבעקבות השימוש הזה הוא מתחמם ממש, בין 15 ל20 טמפ' מעבר לנורמה- הוא נוסק ל70 מעלות ואף קצת יותר. שאלתי היא, האם עליי להפסיק עם העניין, שכן המחשב לא יועד לפונקציה הזאת, או שכל עוד שהוא רץ ו"שורד", אין מה להתרגש..? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב שישמש רק כ-HTPC. חשובה התמיכה ב-HD, שיהיה קטן, שקט וחסכוני (לפי הסדר הזה). אין צורך בכרטיס טלויזיה ושום ציוד היקפי אחר (יש לי Hauppage WinTv 150 MCE + מקלדת MCE + אם צריך גם כ.קול של creative עם יצאה אופטית) כמו-כן אני מתקוון להריץ עליו VISTA - עדיף לפי דעתי ל-HTPC הרכבתי את המפרט הבא: מעבד Intel Pentium Dual-Core E2140 Box ¤354 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE2140 לוח אם INTEL BLKD945GCNL NEWBURY LAKE ¤375 http://skypc.co.il/product.asp?pid=BLKD945GCNL כונן קשיח Westren Digital 2500AVJS 250GB ¤341 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AVJS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤332 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT6…
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אז ככה, רשמתי כאן מספר הודעות לגבי מחשב שהרכבתי, שבסוף יצא מחשב בזבזני ביותר ב9300 שקל וכרגע יש לי מחשב שחלש מידי ואני רוצה לשדרג אותו על מנת לעבוד איתו על תוכנות ADOBE- פלאש פוטושוב פרמייר ואפטר אפקטס, ובטח אני אשים בו כמה משחקים פה ושם, אבל לא יותר מדי רציניים, וכן לחבר אותו למחשב החדש והחזק ולהוסיף לא כוח ומהירות לרינדור של מאיה ושאר תוכנות התלת מימד אז ניסיתי להרכיב מפרט תוספת ויצא לי 3000+, התכנון שלי זה להוסיף 2000 שקל, תוספת של מעבד של 4 ליבות, או שאני יכולה להישאר עם הליבה הכפולה?לוח אם וזכרונות, אין לי בעיה שתיהיה חריגה של כמה מאות שקלים, אבל עדיף שכמה שפחות אם בכלל, כי זה לא הולך להוית מחשב ראשי סתם כלי עזר לשני אז המפרט של המחשב הנוכחי שיש לי עכשיו מעבד: …
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד איכותי בתקציב של כ-1000$ בארה"ב. חשוב לי שיעבוד היטב בעומס, אני הולך להשתמש בו הרבה ללימודים, גלישה ותקשורת דרך האינטרנט, תוכנות אופיס וצפייה בסרטים. ושהיה הכי קל שאפשר ונעים למראה. מאד אשמח לעזרה והמלצות לדגמים ספציפיים... ניסיתי להתייעץ בחנויות באג אבל המבחר שם מאד מצומצם ואין כמעט דגמים עם מסך 14 אינטש, מה שאני רוצה... תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-