עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by BeNnYBoO,

שלום. אני צריך עזרה בשדרוג המחשב שלי. יש לי סך של 1500 ש"ח. מערכת קיימת: כ.מסך : Geforce FX 5700 LE מעבד : Pentium 4 3GHz זיכרון : 1G אני יודע שאני חייב לשפר את הכרטיס מסך ואת המעבד. אני יודע שסכום הכסף שמוקצב לי הוא מועט. אבל אני חייב עזרה. זיכרון לא חייב להוסיף, אבל מעבד וכ.מסך חייב, ואני יודע את זה. אני צריך מחשב למשחקים, אבל יותר חשוב שיעבוד בצורה חלקה כמה שאפשר, מכיוון שמשנה הבאה אני לומד מחשבים כמגמה, וחשוב לי שהמחשב יטוס. תודה מראש, בני. ד"א, זה מאוד דחוף.

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  2. שלום אני מרכיב מפרט למחשב חדש ואני אשמח לעצותיכם. התקציב הוא 3500 ש"ח. המטרה היא שימוש סטנדרטי של סטודנט עם יכולת להריץ משחקים בצורה סבירה, לא יותר מזה (לא גיימר, סתם אוהב להפעיל משהו מדי פעם ולא להתבאס תחת). אני גם רוצה הפעם לעשות OC, אבל קחו בחשבון שזאת פעם ראשונה אז הוא יהיה בסיסי. אני אשמח שהוא לא ירעיש יותר מדי (עכשיו נדמה לי לפעמים שאני בבית חרושת). המפרט: מעבד - (Intel Core 2 Duo E6750 (Stepping G0 לוח - Gigabyte GA-P35-DS3 זכרון - (Geil DDR2 2048MB 800MHz CL4 Black Dragon Dual Channel Kit (GEIL64002GDCBDCL4 כרטיס מסך - Leadtek PX8600GTS TDH 256MB DDR3 Dual DVI HDTV PCI-E (לא נראה לי שאני אנצל משהו יותר טוב מזה) אחסון - דיסק בגודל 250-320, צורב DVD…

• 8 תגובות
    • 587 צפיות
  3. שלום חברים, לאחר שנה של הפוגה בעקבות לימודים, חזרתי להרגלי הישנים על מנת לשחק במחשב. לתומי גיליתי, שהמחשב שלי בן ה4 כבר לא מספיק כדי להריץ משחקים מודרניים. לכן, ברצוני לשדרג אותו, הכרטיס מסך נשרף לאחרונה ולכן קניתי כרטיס מסך חדש 6850, כך שכרטיס מסך אני לא צריך. את שאר החלקים אחליף בהתאם להמלצותכם. בנוסף, חשבתי לנצל את החוק החדש במדינה ולהזמין את החלקים מחול (אמזון, אלא אם כן תמליצו לי על אתר טוב יותר..), אז אנא קחו זאת לצומת לבכם.. התקציב שלי הוא בערך 1500 שקל, אפשר יותר..עדיף, פחות. הנה המפרט שלי כרגע: מעבד e6600 2.4GZ ספק כוח 400 וואט (ספק כוח מאוד טוב, של אנרמקס. ברח לי השם שלו, בכל מקרה אני יודע שאני אצטרך להחליף אותו..אבל חשבתי לציין זאת.) לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3…

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  4. שלום, אשמח לקבל חוות דעת לגבי המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E7300 Box ¤585 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7300 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤489 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤335 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 NQ ¤223 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9800GT Super 512MB PCIe ¤626 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28650 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤132 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא …

5. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1511 בבקשה דעות עליו. מעוניין שיפעיל לי משחקים כבדים סטייל קרייסיס עד GTA IV כמו כל אחד חחח אם הוא לא משהו, בבקשה מפרט של מחשב עד 3200 בסקיי פיסי או בפוקס פיסי. תודה רבה וערב טוב.

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  6. כן, אני יודע שהכותרת נשמעת קצת אירונית- ההכלאה בין המילים T61 ומשחקים.. בזמן האחרון החלטתי לנסות לאתגר את המחשב שברשותי עם משחקים, קצת כבדים האמת. גיליתי, למרות כרטיס המסך הסטנדטי ומטה שלו, שהוא עומד בזה לא רע, ודי נהניתי מהשימוש הזה בו. אמנם, גיליתי שבעקבות השימוש הזה הוא מתחמם ממש, בין 15 ל20 טמפ' מעבר לנורמה- הוא נוסק ל70 מעלות ואף קצת יותר. שאלתי היא, האם עליי להפסיק עם העניין, שכן המחשב לא יועד לפונקציה הזאת, או שכל עוד שהוא רץ ו"שורד", אין מה להתרגש..? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  7. שלום, אני זקוק למפרט למחשב משרדי + מסך בתקציב של 2000 ש"ח (אפשרי חריגה קטנה). 1. מה התקציב? 2000 ש"ח , אפשרי חריגה קטנה. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות, גלישה באינטרנט ואופיס, ישמש גם ליצירת אפליקציות פלאש. האם דרוש לכך כרטיס מסך נפרד או שאפשר לעבוד עם כרטיס מסך און בורד? 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך הכל, כרטיס קול עדיף שיהיה און בורד. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה …

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  8. שלום לכולכם!!! אני מעוניין לקנות מחשב שמיועד בעיקר למשחקים.. אני יודע שבנובמבר אמורים לצאת כרטיסי מסך חדשים ועוד רכיבי חומרה חדשים אחרים, ולכן אינני יודע האם כדאי לקנות עכשיו או להמתין, מה אתם אומרים.. דרך אגב התקציב הוא 5000 ש"ח ללא מסך וציוד היקפי... בתודה!!!!

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  9. משהו בסביבות 1000 ש"ח ללא מסך, מקלדת ועכבר בעיקרון יש לי גם כוננים קשיחים בבית אבל הם IDE ואני יודע שכבר הכל סאטה יש למישהו הצעה? תודה

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  10. שלום לכולם הודעה ראשונה שלי פה (חבר שלי המליץ לי עליכם בחום ;D), תודה מראש לכל העוזרים. כמו שכתוב בכותרת אני צריך מפרט בעיקר למשחקים תקציב של עד 3000 ש"ח לא צריך מסך (יש לי כבר DVI LCD 19 8MS) לא כונן קשיח ולא צורב, אני מעוניין שהמחשב יהיה שקט (כמה שאפשר), מה שאני צריך זה מארז, לוח אם, מעבד, זיכרון וכרטיס מסך, אפשר גם להוסיף מקלדת ועכבר למרות שלא קריטי, לא צריך לכלול במחיר התקנה של תוכנות והרכבה של החומרה.

11. Started by Roenix,

לאחרונה בקשו ממני המלצה למחשב נייד. לאחר בדיקה קלה הבנתי שאין לי שום מושג בנושא ושהידע שלי מתחום המחשבים הנייחים לא ממש רלוונטי. זאת הסיבה שאני פותח את השרשור. המחשב חייב להיות בצבע לבן. הוא ישמש בעיקר לעבודה עם יישומי אופיס אבל גם לצפיה בסרטי 720p ממוצעים. יציאת HDMI תהיה יתרון אבל VGA בהחלט תספיק. 2GB RAM 250GB לפחות גודל המסך חייב להיות "15.4 ומעלה והרזולוציה הטבעית לא גבוהה מ1366X768 שלט מדיה רחוק כלול יהיה נחמד אבל לא הכרחי. אשמח להוסיף כל פרט שלא צוין. תודה רבה מראש למגיבים.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  12. הדרישות הם - 2 גיגה זכרון לפחות - הארד דיסק SATA2 לפחות 250 גיגה כרטיס מסך 8800 GTS מעבד AMD ושאר החלקים אתם תבחרו רק שלא יהיה עם ציוד הקפי ומסך. והכי חשוב, תודה

• 8 תגובות
    • 587 צפיות
  13. Started by Kayama,

אני צריך מפרט ב3000 ללא חריגות

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  14. הבנאדם שצריך את המפרט צריך מחשב לשימוש כללי, משחקים סרטים ומוזיקה, אינטרנט תקציב של עד 3.5K הנה מפרט ראשון שהכנתי: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤857 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤509 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX 2.0 WINFAST GeForce PX9600GT 512MB DDR3 - RETAIL ¤729 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤254 צורב DVD: LG DVDRW GH-20NS10 X20 - BLACK - SATA ¤138 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPK ¤452 מארז: ANTEC NSK6580 + 430W EARTHWATTS PSU ¤549 מחיר סופי: ¤3488 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il הוא רוצה ווינדוס וויסטה אז שמתי 4 ג'יגה זיכרון, המפרט סבבה לשימושים? מארז וספק יחזיקו את המערכת…

15. Started by nirsk1,

אני צריך מחשב לתכנות וקיבלתי את המפרט הזה: לוח: intel andrews lake b65 מעבד: intel i7 2600k זיכרון: 4gtb*2 ddr3 1333 דיסק קשיח: seagate 1TB sata 3 מארז: antec df 85 ספק: antec 750w צורב: של סמסונג SATA במחיר של 4640 שח (לא כולל כרטיס מסך) שאלה : האם המפרט טוב בשביל כותב תוכנות, והאם המחיר הוגן? נ.ב התקציב הכללי נא בין 5000 ל6000

16. Started by Netush,

1. מה התקציב? 2000 ש"ח 2. מטרות המחשב: משחקים בינוניים \ ותפקוד טוב. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא, רק הכונן עצמו והחלקים שלו, בלי מסך ובלי כל שאר הדברים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול וכונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא ממש אבל שיהיה אמין וטוב 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא כל עוד זה בסדר 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - ב…

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  17. Started by opus26,

שלום! מעוניין במחשב שיחזיק הרבה זמן , בעיקר לעריכת וידאו ושמיעת מוסיקה , עדיף שהלוח אם יהיה עם כרטיס קול טוב ויציאת firewire והמחשב עם הרבה שטח אכסון. בנוסף אם תוכלו להמליץ על מסך LCD עד 19 אינץ' (לא חשוב שיהיה טוב למשחקים.) תודה מראש עריכה: התקציב שונה מ6000 ש"ח ל5600 ש"ח

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  18. הייתי רוצה לשמוע על המלצה למחשב נייד, תקציב נמוך יחסית 3,000 (עם שאיפה למחיר זול יותר) בעיקר אנטרנט וסרטים, ושלא יתקע מפתיחת כמה דפי אנטרנט, איי סי, WORD . תודה! ;D

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  19. K8N51GMF 512MB DDR 400MHz WD 80GB 7200 8MB SATA NVIDIA 6150OQB+PEGx16 LGDVD-RW 1.44 ATX 400W USB 10/100 8CH IEEE1394,SATA2,RAID זהו בעיקרון....אני משתמש בו קצת למשחקים...וקצת לאינטרנט וזה.. איך הוא??? עריכה:: אני רוצה גם לשחק איתו משחקים..לא הרבה.. ואני לא גיימר אז אני רוצה שפשוט בזמן משחק הוא יעבוד לי חלק...ובלי תקיעות. כי אני לא משחק הרבה... תודה

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  20. שלום לכולם. אני מחפש לקנות נייד לשימוש אינטרנט,קצת אופיס,מסנג'ר,הורדות. גודל 13אינץ חשבתי על נייד של דל,אבל אין בעיה לשמוע על עוד חברות חובה 4 ג'יגה זיכרון,וכמה שיותר מהיר,ודיסק קשיח 7200 כמה שיותר גדול. זמן סוללה לא צריך להיות בשמיים. לגבי משקל,עדיף כמה שיותר קל אם זה מסתדר עם שאר הבקשות שלי.. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  21. היי, אני צריך מפרט המיועד למשחקים כבדים עד כמה שאפשר לתקציב 3500 ש''ח. העדפה למעבד של אינטל וכרטיס מסך של NVIDIA חשוב שזה יהיה מחשב שקט, שניתן יהיה להשאירו דלוק שעות רבות ואולי אפילו ימים. וגם שיהיה מתאים לשדרוג עתידי.

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  22. Started by forever_red,

מה התקציב המקסימלי? 2500-2700 מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית, משחקים (לא כבדים מדי כמו fifa או NBA live ) , אינטרנט מסך - מסך שלי הוא viewsonic vp930 רזולוציה אני חושב - 1.280X1.024 3. האם יש צורך בציוד היקפי - אשמח לרמקולים נחמדים , אני שומע מוזיקה וסרטים מהמחשב. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא צריך כונן דיסקטים 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן לשניהם, וינדווס 7 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים- רחו…

23. Started by TempesTo,

שלום, אבקש את עזרתכם על מנת למצוא מפרט ב3000 ש"ח לעבודות, הורדות, מוזיקה, סרטים וגם משחקים. כולל ציוד היקפי, גם מסך. אודה לכם אם תעזרו. TempesTo

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  24. Started by BloodFist,

אפשר חריגה של 100 - 150 שקל זכרון DDR1 400MHZ 512MB HD של לפחות 80G ו כ.מסך AGP. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  25. Started by יקירn95,

איך המחשבים שלהם מבחינת אמינות החלקים? ואם למישהו יש את אחד מהדגמים שלהם של ה w576v אז אני אשמח לשמוע חוות דעת עליו איך הוא במחשקים אינטרנט וכו תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים