עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. רוצה חדש שווה ערך מבחינת ביצועים (קצת חזק יותר גם בסדר) למחשב הזה: CPU Type: AMD Athlon XP, 1833 MHz (11 x 167) 2500+ - 512K Motherboard Name: Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio) Motherboard Chipset: nVIDIA nForce2 Ultra 400 BIOS Type Award (02/12/04) Display: NVIDIA GeForce FX 5500 (256 MB) - INNO3D Monitor : MAG InnoVision 786FD [17" CRT] Disk Drive: WDC WD80 0JB-00FMA0 SCSI Disk Device (74 GB) MEMORY: 256MB X 2 cl 2.5 לא זקוק: פלופי, עכבר, מקלדת, CD, צורב. לא רוצה OC.

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום רב, 1. מה התקציב המקסימאלי? 6k-7 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים +תוכנות אנליזות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת, עכבר בסיסי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by arm123,

אז ככה, חשבתי על המפרט הבא: לוח אם: Asus P5LD2 3.6/LGA775 Intel 945P Motherboard http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={46F89EE7-5C5D-4DF7-B1DA-D114BE400C72}&details_type=1&itemid={A178BEB5-611A-4F58-A231-E6BA7EBC05A1} מעבד: Intel Pentium D 830 Dual Core 3.0GHz http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={CD9B37AE-F3CC-4517-8DD2-1BCA5FDF7B33}&details_type=1&itemid={EAE2B5B4-074D-4ED4-BE22-86B36C15C7E9} זיכרון: Geil 1024MB (512MBx2) Dual Channel Kit DDR2 667MHz http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={FE496175-C7E7-445E-A530-E0EE9F1E8624}&details_type=1&itemid={145AE868-81D9-4047-BD06-8466C948ED73} כרטיס מסך: Asus GeForce PCX 6600 Extre…

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  4. לפני כחודשיים קניתי ספק כוח ENERMAX LIBERTY 400W כרטיס מסך X1950 PRO 512MB וג'יגה זיכרון של קינגסטון 667 MHZ. אז אני רוצה מחשב חדש בלי כרטיס מסך וספק כוח, שאני יעביר אליו את החלקים הנ"ל, ועוד ג'יגה זכירון. תקציב 4000 -3000 ש"ח. אני רוצה שבמחשב החדש יהיה Q6600 ולוח אם תואם. עדיפות לחנות SKYPC

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  5. Started by attr,

אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב לעריכה, התקציב הוא עד 5000 פחות או יותר. אני מתלבט בין מעבד i-5 לi-7 במיוחד בהתחשב בתקציב שאני יודע שהוא לא ממש גבוה ראיתי בעוד איזה שהוא מקום המלצה לדיסקים קשיחים ssd, מה היכולות שלהם? האם כדאי להשקיע בצורב blue rey? כמובן אני רוצה שהמחשב יאכל קבצי HD בלי בעיות (AVCHD) תודה

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  6. היי אני רוצה לקנות מחשב לגיימינג במיוחד לפורטנייט ואני יעדיף שהוא יכלול את ה3070 ומעבד של ryzen

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. רן יניב הרטשטיין 19.11.2006 לוח אם: Asus M2NPV-VM?, 550 שח לוח האם הוא החלק החשוב ביותר במפרט. הוא צריך לכלול כמה שיותר פיצ'רים שיחסכו רכישה של כרטיסים נפרדים, כמו גרפיקה וסאונד, והוא צריך להיות מועשר בטכנולוגיות וחיבורים עדכניים מספיק, שישאירו דרך פתוחה לשדרוגים בעתיד. הודות לבחירה בחיבור ?AM2? החדש של AMD, תוכלו בעוד שנה להחליף את המעבד שנקנה עכשיו ולזכות בשיפור זול וקל בביצועים. תיאור: ה-M2NPV-VM של ASUS מבוסס על ערכת השבבים nForce4, עם שקע AM2 לכל המעבדים החדשים של AMD. הוא כולל מאיץ תלת ממדי GeForce 6150 וכן כרטיס קול וכרטיס רשת משולבים, ופיצרים מתקדמים יחסית למחירו הנמוך: ארבעה חיבורי SATA II עם RAID, שני חיבורי FireWire 1394a, ויציאת HD לטלוויזיה. סכום ביניים: 550 …

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  8. החלטתי לפתוח דיון חדש ויותר ברור בנושא כי הדיון הקודם קצת התבלגן... אז ככה, כמו שרשמתי בדיון אחר, עבדתי הרבה בשביל הכסף הזה ואני ממש לא רוצה להתאכזב, ראיתי הצעות מפטות ב-ivroy וב-k.s.p, אבל כל הזמן אנשים נותנים לי חוות דעת גרועות עליהם... אז אני פשוט אודה לכם אם תעזרו לי ותתנו לי מפרטים של מחשבים שאני יכול לקנות בתקציב שהם מהירים, יעילים וטובים, כי אני ממש לא מבין גדול בחומרה... אז ככה, הנה הקריטריונים: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3600 ש"ח, גמיש בצורת תשלום 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או ת…

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  9. ערב טוב אחרי הרבה שנים עם הפנטיום המסכן שלי הגיע הזמן לשדרג. החלטתי להשקיע במחשב כ5 אלף ש"ח ללא מסך, ציוד הקפי וכו', רק קופסא. עכשיו חבר שלי שאומר שהוא מבין הציע לי לקנות מחשב שהוא קנה לא מזמן זהו המפרט: מעבד: 2.4GHz core 2 quad 96600 לוח אם: Gigabyte P45 DS3R כ.מסך: Gigabyte 8800 GTS 512 mb זיכרון: OCZ Reaper HPC edition dual channel 2x2Gb 1066Mhz כונן קשיח: Seagate WD 500Gb 16/32 cache מארז: NZXT tcmpcst ספק: chicftcc 550w psv קירור: Arctic cooling freezer 7 pro הוא אמר שהוא קנה את זה בסביבות 4200 ש"ח מה אתם אומרים? מפרט טוב? ואיפה אפשר לשפר ואיפה כדאי להזמין? תודה

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. מחשב לגיימינג בעיקר וסרטים, ללא ציוד נלווה וכמובן ללא מסך. שיהיה מבוסס core i5 חנות באזור חדרה (כמובן שתיהיה אמינה). התקציה הוא 3700 אפשרות לחריגה של 200 שקל גג תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני hd ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן צריך מקלדת עכבר אלחוטיים ורמקולים. - לא חלק מהתקציב הרשום. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם …

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  12. אוקיי.. אני יודע שאין פה טופס אבל המטרה היא לגבש החלטה באמצעות הפוסט הזה כדי שאוכל למלא טופס ולהחליט מה לקנות. רכשתי מחשב נייד של אסוס, מבוסס i5. המחשב נהדר (באמת) ואפילו מפתיע מבחינת ביצועים כאשר כמה תוכנות אדובי רצות במקביל. הבעיה מתחילה כשאני מנסה לעבוד עם צילומי 4K עם fps גבוה שהם בעצם בפורמט HEVC. אני בקושי מצליח לנגן אותם ולפי הרשת, צריך לפחות i7 מרובע ליבות. אין לי תקציב מדויק כי אני לא בטוח מה המינימום הנדרש כדי לרכוש מערכת שתפתור לי את הבעיה הזאת, אבל אני חושב על משהו בין 4 ל-7 אלף ש"ח שיתן לי את התמורה הכי טובה למחיר. יש לי העדפה מסוימת למחשב נייד באופן כללי, בשביל הניידות כמובן. בתקציב הזה אני לא יודע אם כדאי ללכת לכיוון של מקבוק - גם כי בתקציב …

• 63 תגובות
    • 12.3k צפיות
  13. שלום חברים, כנראה שאני יקנה מחשב חדש מארה"ב ואין לי מושג בכלל בתחום הזה אז יש לי כמה שאלות... חבר שלי טס והוא יביא לי את זה ככה שאין צורך בדמי משלוח או משהו כזה. - יש חנויות מומלצות אולי באיזור מיאמי? - חברים המליצו לי על BESTBUY ואמרו שארה"ב היא נחשבת הרשת מספר אחת ולקנות שמה זה הכי בטוח, זה נכון? - אין מצב שעושים בעיות במכס עם מחשב נכון? - בכללי, יש דברים שצריך לדעתי לפני שמזמינים? תודה רבה. ד"א, אשכול זה נתפח לאחר קריאת העוגן ואלו השאלות שנשארו לי.

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  14. Started by פופי,

היי קוראים לי פופי ואני רוצה לקנות מחשב נייד- אין לי שום מושג במחשבים.. אני רוצה לקנות מחשב באיזור 2000 ש"ח המטרה היא לבית משהו בסיסי מוזיקה,סרטים,עבודות על ה OFFICE ומשחקים קלים. אני רוצה משהו טוב עם זיכרון גדול ושיחזיק מעמד לטווח הארוך.. בנוסף אני גם שואלת בשביל אחותי הקטנה שהיא כיום בתיכון והיא רוצה למחשב נייח רק מחשב ללא המסך,רמקולים,מקלדת ועכבר. הסכום הוא עד 1,500 גם היא כמוני צריכה משהו בסיסי מוזיקה,סרטים,עבודות על ה OFFICE ומשחקים קלים. אני רוצה משהו טוב עם זיכרון גדול ושיחזיק מעמד לטווח הארוך.. תודה פופי

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  15. Started by roy_katz,

אממ ככה אני די מוקצב בתקציב יש לי רק איזה 2500 בערך למחשב.. אני רוצה מחשב כזה לעבודה אני מוכן לקחת גם יד שנייה אם יש... אבל לא משו זבל... כמובן... יש הצעות למישהו?

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  16. רוצה לקנות מחשב נייד המטרה : עבודה משרדית בבית + בנסיעות תודה

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  17. חבר המליץ לי על המחשב הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=19244 אני רוצה לשאול: -מה דעתכם -האם קיים מחשב זול יותר וטיפה פחות טוב מהמחשב נ"ל -האם כדאי לי לחכות שבוע - שבועיים בשביל שירדו המחירים משמעותית

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  18. שלום! אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש בעיקר לעבודה אבל גם שהיה טוב ויחזיק הרבה שנים טובות, המחשב לא נועד למשחקים בעלי גרפיקה בגלל זה זה הכי פחות חשוב לי, מה שיותר חשוב לי זה הזכרון והמעבד וכמובן גודל המסך שהוא 15.6 אינץ כדי שהיה נוח לעבוד. התקציב הוא עד 3000 ש"ח אפשר לחרוג טיפה אבל לא יותר מ 200 ש"ח ... אשמח להצעות.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  19. Started by חובב,

מחפש לקנות מחשב נייד: שימושים : תיכנות ,ממש מעט משחקים, ושיהיה משתלם מבחינת מחיר מול ביצועים לאורך זמן. התקציב: 3000 שקל בארץ יש מצב ליבא מחול עד 800 דולר(כמובן שיהיה גם אחריות בין לאומית). אין העדפה לחברה או דגם. אשמח להצעות!

20. Started by doker,

הדרישות הן אופיס אינטרנט מעט פוטושופ משחקים אבל לא משהו רציני שתיהיה בטרייה חזקה ומסך 15.4 או 14.1 שישקול עד 2.5 קילו ומחשב מחברה שאין בעיה עם האחרויות אני לא יודע מה התקציב במדויק אז אם אפשר כל מיני המלצות בנוסף לכך רציתי לדעת על כרטיסי המסך איפה הX4500HD מדורג האם הוא טוב והאם מחשבי דל מהסדרה האחרונה מומלצים

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  21. היי שבת שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שימש אותי למשחקים חזקים. CEYSIS MOH COD וכו'. התקציב הוא 1200+- אפשר לחרוג טיפה... אני מביא אותו מחו"ל עם מישהו ככה שאני לא משלם עליו משהו נוסף. ASUS G73JH אני חשבתי על המחשב הזה מה אתה אומרים ? והאם יש לכם המלצות ? תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. רוצה לקנות מחשב נייד באיזור ה 5000 ש"ח נתפס לי בעין הדגם הבא : http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=27951&PHPSESSID=cgp74ngks7t1231j35i97omu67 אני לא מבין מה ההקבלה פחות או יותר לסדרות nvidia במחשב ביתי רגיל : לדוגמא ה 320 gt שווה ערך למה ? 9800 ? :s05: האם אתם ממליצים על המחשב הזה ? כי לדעתי ביחס עלות מול חומרה הוא לוקח את רוב או כל המתחרים אבל אני צריך עזרה מבחינת הכרטיס מסך האם משחקים מ 2010 -2011 ירוצו כמו שצריך? הכוונה במהירות ! מה ההבדלים בין core i3 לבין core i5 ? זה עדיין רק 2 ליבות ? תודה אנשים [br]פורסם בתאריך: 17.03.2010 בשעה 15:17:48 תגובות ?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  23. Started by Flow-Style,

שלום לכולם! אני מתחיל ללמוד ורוצה לקנות מחשב נייד ללימודים. אני לא צריך איזה משהו מטורף.זה לא יהיה למשחקים. תקציב נגיד עד 2500 +- רוצה משהו אמין שיחזיק לי להרבה זמן תודה למי שעוזר

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  24. Started by 8200,

בס"ד אני רוצה עכשיו לקנות לעצמי מחשב נייד חדש המחשב צריך להיות מסוגל להריץ 3 מערכות הפעלה בו זמנית דרך VMWARE (בדרך כלל XP , לינוקס , WIN8) + יוכל לעמוד בכל שאר המשימות הרגילות שלי(תכנות C/PYTHON , רוורסינג על שלל התוכנות הנדרשות ) יש המלצות לאחד שיוכל לעשות את העבודה בלי בעיה במחיר סביר? יש טיפים על מה כדאי לי להתמקד בדרישות ? (אני צריך RAM מעל 24 GB? מעבד I5 3 GH אמור להספיק או שכדאי להשקיע בI7? , כמה הכרטיס גרפי רלוונטי? )

• 0 תגובות
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים