ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
שלום.. אני רוצה לקנות מחשב חדש דנדש ולהחליף את מה שיש לי כבר 5 שנים... אני לא גיימר ולא מכור למחשבים אבל אני רוצה מחשב שיכול להריץ משחקים בצורה טובה ושיתאים גם למוסיקה ברמה גבוהה. לגבי המוסיקה... האם באמת צריך לקנות כרטיס קול? או שמה שיש על הלוח אם מספיק? לגבי הרמקולים אני חושב שאני יקח creative T6100 או logitech pc x530. בין היתר אני צריך גם מסך טוב. התקציב שלי זה 3500-4000 תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום , ברצוני לרכוש מחשב נייד בשבילי אני תלמיד תיכון המחשב ישמש בעיקר לסרטים מוזיקה ולאינטרנט התקציב הוא עד 3500 שקלים חשוב לי שתהיה יותר משנה אחריות ושהמחשב יחזיק טוב את הצרכים שלי חשבתי על הדגמים הבאים מאייבורי ( אם מישהו גם יכול לתת לי ביקורת על אייבורי בכללי זה גם יהיה מעולה ) http://ivory.co.il/product.asp?productid=428&CatCode=315 http://ivory.co.il/product.asp?productid=427&CatCode=315
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום! אני קונה מחשב ככל הנראה מחר. אני כמעט סגור על זה שאני אקנה בחנות א.מחשבים (IQPC) באשדוד. הייתי רוצה לבקש מפרט למחשב עד 4000 ש"ח, לא כולל מסך, לא מתוכנן oc, ללא סט של רמקולים, מקלדת או עכבר. (העיקר בשבילי הוא המחשב) גם מארז יפה הוא לא משמעותי. כמובן שאני צריך גם דברים כמו אינטרנט, office וכ'ו. אבל אני רוצה בעיקר שהמחשב יריץ בצורה טובה משחקים. בתודה מראש! נ.ב- המחשב צריך להיות מורכב באתר iqpc.co.il כי שם אני הולך לקנות מחשב! שוב תודה!
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני רוצה להשוות בין pc-7b לבין pc-7plus (עם מאוורר 25 ס"מ בקיר השמאלי שלו ועוד 2 מאווררים , קדמי ואחורי). תודה על הייעוץ
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). pinnacle ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים (בעיקר יריות) בעלי גרפיקה גבוהה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה מחשב עד 3500 כולל הכל! עם מסך והכל,וחובה שהמסך יהיה LCD,לא אכפת איזה חברה מצדי שתהיה חברת סינית,כי אני לא משחק,וכמעט כל המסכים מציגים את אותה איכות.כמו כן אני לא גיימר,אך מדי פעם משחק בינוני ביותר לא יזיק,אז כרטיס מסך לא משהו גרוע אבל גם לא X1950XTX...,אני לא מתכנן OC.תודה לעוזרים! עריכה:רוב המחשב מיועד לגרפיקה,פוטושופ ותלת-מימד,אך המון עבודה זורמת באינטרנט וצפייה בסרטים.
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
צריך מפרט 4500 ש''ח. מקודם התבלבלתי בטעות כתבתי 4000 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? ^ 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כבדים, וקצת בפוטושופ 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?אני צריל צורב DVD RW וכרטיס קול שתומך ב5.1 ערוצים, אם יש ON BOARD אז לא חשוב. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אני צריך מחשב שקט כי הוא בחדר שלי והוא אולי ישאר דלוק בלילה, אז חשוב שהוא יהיה שקט. אם אפשר שיהיה יפה, אבל לא אם זה יוסיף במחיר. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבד…
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
המרות , צפיה של סרטים בעיקר..הורדות וכל זה, משחקים גם כן קצת... לא מבין גדול, אבל מעדיף Intel על AMD אבל אם אתם חושבים ש AMD יתאים יותר אז סבבה אפשר לחרוג ל 4200 ש"ח.. תודה רבה,
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
התקציב המקסימאלי הינו 3000 ש"ח, אפשר לחרוג בכ1000 ש"ח המחשב משמש להקלטות כלי נגינה בלייב וגם כלים וירטואלים, ועיבוד סאונד בעזרת תוכנות לעיבוד (תוכנות כגון Native Instruments Komplete 7 Elements, WAVES, CUBASE וכולי) דרישות: עבודה מאומצת מהמעבד, מתח יציב, קירור יעיל ושקט מאוד. דיסק קשיח בעל יכולת קריאה וכתיבה מהירים 2x500g חיבורי firewire ו usb אין צורך בלוח אם עם כרטיס קול מטורף (מובנה פשוט יספיק), אין צורך בכרטיס מסך אלא אם כן הוא יוריד מהעומס שעל המעבד (חשוב שתהיה יכולת לצפייה בשני מסכים ביחד). אין צורך במסך וציוד נלוה. תודה וחתימה טובה
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אהלן לכם. הגעתי על פי המלצת חבר אז בואו ננסה; כאמור, מחפש המלצה על מחשב נייד מאוד שהסוללה שלו לא תגמר לי אחרי שעה-שעתיים. שיהיה נוח וידידותי למשתמש וכמובן קל. עדיף אלו של 11-12 אינצ' על פני ה-10 שטיפה קטנים. המלצות יתקבלו בברכה. תודה, טל
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום רב אני חדש בפורום הזה המליצו לי על הפורום הזה .אז פתחתי משתמש ואני גם ימליץ חברים הקיצר אני קונה מחשב נייד ורציתי לדעת עם אתם יכולים לעזור רציתי לדעת עם המחשב טוב למחיר שלו אז הנא הלינק:http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5153&CatCode=315 !תודה לעוזרים! ^^ פליז לא לנעול זה חשוב לי
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
אני לא צריך מקלדת, עכבר,מסך ומדפסת. אני מעוניין בצורב dvd. מעוניין בדיסק קשיח של 250 גיגה(אם יש יותר במחיר ממש קרוב, אז כמובן שאשמח :-)). גיגה זכרון לפחות(אם נשאר כסף, אז כמובן שיותר, אני מניח שיהיה יותר טוב) לגבי המארז, אני מחפש מארז שיש לו כפתור restart ויציאות usb מקדימה. מעבד ולוח אם, אין לי ממש מושג בזה. כמו כן, כרטיס מסך לא צריך להיות מהשורה הראשונה, כי לא מתוכננים לשחק עליו משחקים. אני מעוניין שגם כרטיס המסך וגם כרטיס הקול, יהיה בניפרד מלוח האם. רצוי שכרטיס הקול יהיה כרטיס מבית טוב, אך לא יקר, כלומר, שוב, לא מהשורה הראשונה, אבל משהו סביר. בקיצור, אני מחפש את המארז וכל הכלול בו. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני מבקש מפרט למחשב משחקים שיוכל להריץ באיכות דיי גובה וגם שיוכל להכפעיל הרבה תוכנות בבת אחת... 4000 ש''ח גג לא כולל ציוד הקפי וגם חשוב שלא יעשה הרבה רעש... ואם אפשר להציע כמה שיותר זה דיי דחוף...
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים כבדים וסרטים.. לא מתוכנן OC וכמובן כמו בכותרת עד 5.5 בלי כוננים ומסך 20 אינטש.. איזור עדיפות - קריות הנה המפרט שהכנתי הוא מספיק טוב?
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה חנויות נותנות אחריות רישמית של דל כמו האחריות שמפורטת באתר של אמירים הפצה ?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
- 2 followers
-
-
בקשר לצרכי המחשב, בואו נגיד ככה - לא קריטי עבורי אם Call of Duty החדש יעבוד בו או לא. שיריץ את מנג'ר וכל מיני משחקים בסגנון הזה. השימושים העיקריים הם קצת פוטושופ, אינטרנט, צפייה בסרטים, מסמכים, מוזיקה וכיוצא בזה. מה שכן, שלא יקרטע אם מנסים להפעיל את את הדפדפן עם 5 טאבים, אקסל, מסנג'ר ומדיה פלייר ביחד. (חפרתי!) יש לי ברשותי מסך 19 אינץ' (נראה לי, רזולוציה 1440 על 900), מקלדת ועכבר שאני לא רואה סיבה להחליף. מעבר לזה הכל יתחלף. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום אני רוצה את המפרט בעיקר למשחקים ואינטרנט ולפעמים לסרטים איך המפרט הזה: http://www.tms.co.il/preview/spec/rsedwn96
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
בבקשה אני צריך הצעת מחיר למפרט הבא, כמה שיותר זול יותר טוב.... מעבד ?AMD Sempron 3400+ Socket AM2 לוח אם ASROCK AM2NF4G-SATA2 AM2, DDRII 800 זכרון DDR II 667 512MB Twinmos דיסק קשיח Western Digital 80GB 7200 8MB WD800JB כרטיס מסך GF 6100 128MB ON BOARD כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio ציוד רשתות On Board 10/100 מארז 4JA-7610 ATX MIDI 350W Beige and Silver מחיר 1450 ¤
-
- 6 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב חדש שמיועד למשחקים. אני לא מתכוון לעשות שום OC וחשוב לי מאוד שלא יהיו בעיות של התחממות ושהמחשב יהיה שקט. נראה לי שאני אלך על משהו בסגנון המפרט הזה : מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1058 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤578 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤366 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Gold GX XTC ¤435 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ26672048ELGEGX כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe ¤1637 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37388 צורב SAMSUNG SH-S183L X18 DVD…
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי,אני מחפש לפטופ חזק לצורכי לימודים (מדעי המחשב) ותכנות. המליצו לי על Dell Inspiron n5110 i7, אך אני רוצה להשוות עוד כמה מחשבים לפני הקניה, בשביל שאוכל להפיק ממנו את המיטב ולהרבה שנים. האם למישהו יש המלצה בשבילי? ייתכן ואצטרך להריץ עליו DB של MySQL, ובטוח אצטרך להריץ עליו visual studio או eclipse. תודה ושבוע טוב, לירן
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב p4 2.8ghz כרטיס מסך geforce fx5200 זיכרון 512 400MHZ ddr1 2.5cl hard disc 7200rpm 120g הלוח אם תומך רק ב DDR1 וכרטיס מסך apg x8 ואני רוצה לשפר ב 600-800 שקל בערך תציעו תודה מראש שימוש עיקרי americasarmy איכות גבוהה כרגע לא פועל טוב חשבתי בעיקר על הזיכרון והכרטיס מסך עוד 512 זיכרון וכרטיס מסך 7600gt
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 2000 ש"ח 2. מטרות המחשב: משחקים בינוניים \ ותפקוד טוב. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא, רק הכונן עצמו והחלקים שלו, בלי מסך ובלי כל שאר הדברים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול וכונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא ממש אבל שיהיה אמין וטוב 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא כל עוד זה בסדר 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - ב…
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום! יש לי בבית פנטיום 2 כן בהחלט ענתיקה ואני ממש חייבת לקנות מחשב חדש. אני מעוניינת להשקיע עד 3500 כולל מסך אבל רק lcd . כמו כן המחשב ישמש למשחקים ,להורדת סרטים ועריכתם בעיקר, פוטושופ תכנות ואולי גרפיקה בקטנה ככה. אם אפשר שיהיה מהר כי אני טיפה בלחץ תודה רבה על ההקשבה והעזרה אלה
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היום אני מזמין מחשב בלי ספק ומארז ובלי ציוד היקפי ומסך התקציב הוא 3600 ש"ח מה דעתכם? KSP: Athlon 64 3600+ (stocket AM2) X2 DualCore 795 ASUS- M2N-E AM2, 570Ultra, DDRll 800' PCI-E 680 TwinMOS 1GB DDRll 667 630 GIGABYTE 7600GT Silent 256MB DDRlll, TV, DVI, PCI-E 1050 WD 160GB 7200RPM, 8MB, SATA ll 350 LG DVDRW GSA-H10AB x16 DL x8 190 הזיכרון לא מפוצל בישביל אופציה לשידרוג אני לא בטוח אם אני צריך לקחת הארד דיסק SATA ll או רגיל
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי כבר מעבד Q6600 של אינטל. אני מעוניין שיריץ משחקים בצורה סבירה עד טובה (ברור שצריך כרטיס מסך אחר). אני מעוניין שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט (מה דעתכם על המארז והספק). מה דעתכם על המחיר? המון תודה! לוח אם GigaByte GA-P35-DS3L S/L1 PCXx2 מחיר: 553 מסכים-LCD LG 19" L1953TR 2ms DVI 1:2000 SILVER מחיר: 1,311 צורב DVD-RW LITEON X20 Box+3 Panels מחיר: 174 מארזים 400w 1120 USB2 Black מחיר: 165 זיכרון DDR-2 Kingston 1Gb / 800 x 2 מחיר: 553 קשיח SATA W.D. 320GB 16m SATA-II מחיר: 410 כ.מסך PCIX Leadtek PX8400GS 256m מחיר: 290 סה"כ: 3,990.93
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-