ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש שרת לארגון קטן של 5-6 עובדים, שיתפקד כשרת קבצים, מדפסת ו-DC. מה דעתכם על המפרט הבא? (המספרים מתחת הם המחיר בדולרים). ואגב: 1. מה זה Eden Prairie ? 2. האם יותר כדאי דיסקים של WD מאשר HITACHI ? (הם יחוברו ב RAID1) 3. המארז נראה לי יקר מדי ואני אבקש אחד אחר. לוח לשרתי 800FSB -XEON SE7320EP2 Eden Prairie SATA DDR2 333.30 2 x 250GB SERIAL ATA HITACHI 235.40 XEON IRWINDAL 2.8G/800/2M Active 249.70 2 x (545) 512MB ECC DDR2 400 REG KTH 190.74 Intel approved pilot 2 Tower 200.00 X16 3550 NEC IDE DVD-RW (שחור) 50.00 FLOPPY 1.44MB DISK DRIVE BLACK 10.01 תודה!
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
הי כולם, אני מחפש לי עכשיו לפטופ מבוסס מעבד של AMD (אני מהמחנה האדום במקרה הזה) אחד הפרמטרים החשובים לי מעבר לביצועים נטו זה המשקל של המחשב (לא מעוניין במחשב 17'' ששוקל כ-3 ק"ג כמו שקניתי בזמנו). מחפש למצוא איזון בין כל הפרמטרים כאשר העבודה שהמחשב יבצע זה פחות גיימינג אלא יותר עבודות סאונד, גרפיקה / סטרימינג OBS. שאלות כלליות בנושא: האם סדרה 4000 היא הסדרה הנכונה? האם להבנתכם סדרה 5000 תצא על לפטופים? ואם כן, מה לדעתכם תהיה ההמתנה? וכל זה בתוך זה שאני כמעט ולא רואה לפטופמים מבוססים AMD חדשים בחנויות בארץ. (ראיתי בסרטונים של linus ש-HP הוציאו לאחרונה כמה כאלה. האם אתם מכירים מידע נוסף סביב הנושא ואם יש חברות אחרות) …
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
טוב תודה מראש לכולם..... אז ככה יש לי מסך 24" אין שום צורך מציוד היקפי לא מתוכנן OC בכלל כמו שאמרתי קודם המטרה העיקרית של המחשב היא למשחקים
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב לשימוש ביתי פשוט אינטרנט ואופיס. תקציב 1000 - 1200 ש"ח לא כולל מסך ולא ציוד הקיפי ואין צורך בצורב. חשבתי יותר בכיוון של AMD ולא אינטל אבל אשמח לקבל תגובות על שניהם. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
לפני כשנה קניתי מחשב מבוסס AMD ורציתי מעבד כפול ליבה אבל הכי זול היה 2500 ש"ח אז החלטתי לקנות סמפרון 3000 ב 550 ש"ח לבן שלי יש מחשב דורון 1000 שעובד ממש מצויין אף פעם לא נתקע והכל רץ עכשיו שמחירי מעבדי AMD מתחילים לרדת אני מתלבט אם לעבור למעבד כפול ליבה ועם המעבד סמפרון לבנות מחשב לילד או שעדיף לחכות למעבד החדש של אינטל ולתת לבן שלי את המחשב שלי מה אתם מציעים ?
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול הזמנתי את המפרט הזה: מעבד: AMD athlon64 3500 socket am2 לוח אם: gigabyte GA-M51GM-S2G צורב: NEC dvd-rw ND3570 מארז: TK-6200 האתר שלו : http://www.task.com.tw/tk6200.htm זיכרון: Corsair Value Select DDR2 512 mb 667 MHz דיסק קשיח: WD serial ATA 80 GB WD800JD סה"כ 2089 במזומן את המחשב הזמנתי היום ואני אמור לקבל אותו מחר אך הבעיה היא כזאת: התברר לי שהמארז מגיע עם ספק 400 וולט לפי המוכר ולא ידעתי שספק ג'נרי הוא מאוד לא אמין אני צריך את עזרתכם, אני רוצה להגיד לו שישים ספק טוב של HEC אך אני לא יודע איזה ספק כמה וולט אני צריך למפרט כזה זה דיי דחוף לפני שהמחשב יהיה מוכן וזה יהיה מאוחר לשנות האם ספק HEC של 300 וואט יספיק לי? תודה מראש אסף
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היי הייתי רוצה לשמוע את חוות דעתכם על המפרט הזה... מארז - Sonata II w/ 450watts לוח אם - DFI LANParty UT NF4 ULTRA-D מעבד - AMD Athlon 64 X2 3800+ או AMD Athlon 64 3800+ תלוי במחירים אחרי יציאת CONROE זכרון - Samsung PC3200 512MB X2 דיסק קשיח - Western Digital 250GB HDD כרטיס מסך - EVGA E-GEFORCE 7600 GT KO צורב NEC ND-3550A - DVD מסך - Samsung 740N 17IN LCD תודה!
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
זה: http://hwzone.co.il/specslist/view/29/ או זה: # מעבד : Intel Core 2 Duo E6600 2.4 Ghz # לוח אם : Asus P5B Intel chipset 965 # זכרון : Kingston 2X1024MB DDR II 667 2GB # מארז : RAIDMAX SAGITTA+WINDOW BLACK 2X120mm # ספק כח :Hec Compucase 400W TRT # כרטיס מסך : Geforce nVIDIA 76000GT 256MB # דיסק קשיח : 250GB SATA II 16MB Buffer 7200 RPM # צורב די וי די : X16 Dual Layer # כרטיס רשת מובנה 1GB # כרטיס קול מובנה או שמישהו יכול לבנות לי מפרט יותר טוב מ-ksp או מכל מקום אחר.
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מעבד של אינטל בלבד 2גי'גה זיכרון מינמום כל השאר יד חופשית אשמח לתגובות תודה :-)
-
- 7 תגובות
- 557 צפיות
-
-
:xyxthumbs: השימושים זה למשחקים כבדים וגם שימוש כללי .... ללא OC
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם! התקציב שלי 2500 ש"ח אבל אני אשמח להשקיעה פחות אם זה אפשרי. אני רוצה לחבר ל LCD שלי בסלון מערכת קולנוע ביתי. אני צלם סטילס ואני רוצה לראות ללקחות שלי תמונות JPG על מסך הטלויזיה. לכן חשוב לי מכול דבר אחר שהתמונות JPG יראו טוב על המסך. חשוב לי גם שהמחשב יהיה שקט מאוד! לטלויזיה יש יציאה של S-VIDEO ו COMPPONENT לגבי שער הדברים, כמו לראות סרטים להקליט וכדומה אני לא צריך משהו ממש מקצועי, באמצע יספיק לי. תודה לכל מי שענה לי ! נ.ב בעתיד אני קרוב לוודאי יקנה טלויזיה HDR אז אני אשמח אם המפרט יהיה כולל יציעה מתאימה [shadow=red,left]מקדמי אתרים! בבקשה לא להמליץ לי על מפרט רק בשביל הקידום של האתר שלכם. תודה![/shadow]
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני צריך חוות דעת לגבי מפרט למחשב 6K לא צריך קרור למעבד אולי בקיץ אני יוסיף זכרונות 800 MHZ לOC בשלב מאוחר מאוד ( מעל שנה) להלן המפרט מעבד - Core 2 Duo E6750 לוח אם - GIGABYTE P35-DS3L זכרונות - DDR II 800Mhz 2GB Samsung (2x1GB) כרטיס מסך - Zotac 8800GT 512MB מארז + ספק כוח - HEC Compucase CI-6A21, HEC 500TD-TF 500W מסך - SAMSUNG 206BW 20'' כמובן בוסף ציוד הקיפי מקלדת עכבר צורב וכו....... אם אפשר הצעות לשדרוג במחיר סביר למארז והספק והצעות לשדרוג אופציונלי של מערכת הקרור לקיץ...... (גר בבקעה ...חם)
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב לעבודה משרדית ולמשחקים כבדים כמו gta iv fear 2 crysis תקציב: 4000 ציוד הקפי:מקלדת עכבר ורמקולים דיסק קשיח:640 gb כרטיס מסך טוב שיריץ את כל המשחקים החדשים לא מתוכנן OC אני מעונין בהרכבת מחשב תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
בסביבות ה-3 אלף אבל אני רוצה מחשב טוב לא חלש שיריץ משחקים ברמה!! מה דעתכם על המפרט הזה הוא טוב? מעבד E8400 3.0 GHz CASE SILVER 550B 120mm Fan WITH P.S EZCOOL m.board Biostar intel 775 G31-M7 Vga+Sound+Lan 1333Fsb DDR2 -800 hard drive SATA - 250GB 8mb Excel Store dvdrw LG x20 Black sata m.board Biostar intel 775 TP43D2-A7 1600Fsb DDR2 1066 sound+lan memory 2GB KingSton ddr2 800mhz ----כמות 2 vga card pcx Innovision® GEFORCE 9800GT 1GB 256Bit DDR3 Dual Dvi +Hdcp
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה מפרט למחשב שיפעיל משחקים בשביל בחור שמשחק בעיקר משחקים כמו אמריקא ארמי ברשת ומשחקים בסגנון..אז שיהיה דגש על הכרטיס מסך... עד 3500 שקל בלי מסך בלי מקלדת וכל שאר התוספות למינהן אשמח לקבל המלצה בעניין תודה
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
היי צריך עזרה בבניית מפרט למחשב עד 4500K לא כולל מסך המחשב מיועד לעריכת וידאו קלה, תוכנות עיצוב גרפי (תלת מימדיות בעתיד), הורדות סרטים... חשוב לי שאני אוכל להעביר OUTPUT מהמחשב לטלויזיה ואם אפשרי גם להפך במגבלות המחיר מה טוב. צריך מחשב מהיר וחזק, שלא יקרוס, שלא יתחמם (קרה לכל המחשבים שלי בעבר), ושיהיה שקט לשם שינוי מעדיף על מעבד אינטל בבקשה תעזרו תודה
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? 5200 בערך ? 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך, מקלדת ועכבר , רמקולים,צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?כן נושא הקירור שהמחשב לא יתחמם יותר מדי 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה?לא כזה חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?כרגע לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולו…
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
DFI Infinity 975X/G LGA 775 CONNECT3D Radeon X1900XT 512MB + Accelero X2 WD 250GB 760RPM 16MB PQI Turbo DDR2 667Mhz 2048 DUAL CHAN Core 2 Duo E6600 2.4 Ghz 4mb THERMALTAKE bigtyphoon Logitech X-530 תודה. תשובה אחת טובה תספק אותי
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
כותרת. אפשרי?המחירים לא חשובים.אבל שלא יהיו בשמיים מן הסתם..
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לא כולל מסך עכבר ומקלדת (יש לי כבר) שיהיה אך ורק לצורכי גיימינג אני מעדיף מעבד אינטל מאשר amd שיהיה כרטיס מסך חזק וזכרון טוב תודה לעוזרים. מארז "מפואר" לא כל כך חשוב לי. בנוסף אני גם מבקש שמי שנותן לי מפרט יפרט לי קצת על כל רכיב מכיוון שאני לא כל כך מתמצא בתחום המפרטים. תודה רבה לעוזרים =]
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
נייד בעיקר לאינטרנט וסרטים. מסך בכיוון ה15 אינץ' חיבור HDMI ,BLUETOOTH יהיה מהיר אמין ומותג מוכר. עם כרטיס מסך סביר להפעלת משחקים בינונים. אשמח אם תמליצו לי!!!
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היי אני צריך מפרט למשחקים ב 4.5K בשביל חבר, לא כולל מסך. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום רב. אני צריך המלצה למחשב מותג שמתאים לגרפיקה. Photoshop, Freehand... אני שם דגש על האמינות שצריכה להיות למחשב. התקציב שלי הוא 2000 ש"ח + -, אך לא יותר מ 2300. אני לא צריך מקלדת, עכבר, מסך ועוד. רק את המחשב עצמו. אני לא צריך מערכת הפעלה חוקי, אני צריך שהמחשב יהיה שקט במיוחד נושא זה חשוב מאוד, המאווררים צרכים להיות איכותיים, לא מהמאווררים שמתחילים לעשות קול של BOING 747 אחרי חצי שנה. שוב אזכיר את נושא האמינות שחשוב לי מכול. נושא זה חשוב מכיוון שאני לא יכולבתור גרפיקאי עם סדר יום ועבודות לסיים להיות עם מחשב מושבת. העדפתי ללכת על מחשב מותג מכיוון שהם בנוייםי טוב, יש להם אחריות כמו שצריך והם שקטים ואמינים במיוחד. אשמח לקבל תשובות במהרה, תודה רבה אורי.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3000~ לא במזומן... 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)עבודות משרדיות, משחקים קלים הורדות, סרטים, לא למשחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.מסך מקלדת עכבר אופטי. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי.לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הר…
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
מחשב חדש כמה זמן צריך להטעין תמחשב ? ואם זה שונה מדגם לדגם או סוללה מסוללה ?? מתחת לרישיון בשימש וונדוס 7 יש את סרגל BING מה זה ?? ולמה בהתקנת מערכת הראשונה הוא מכריח אותי לעשות אליו V ??? אני יכול להסיר את זה אחר כך ?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-