ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
לצוות האתר HWzon בוקר טוב ושלום רב . שמי מוטי חכים וברשותי מחשב נייד יחסית ישן נכון להיום במחשב מותקן זכרון מסוג SDRAM 256 133MHZ ברצוני לשדרג לזכרון SDRAM 512 133MHZ היכן ניתן למצוא זכרונות מהדגם הנ"ל במחיר שפוי רוב המשווקים טוענים שהיות שהזכרון יישן שה להשיגו ולכן הם מפקיעים מיחירים לא הגיוניים לכן אני פונה אליכם בבקשת עזרה המלצה על זכרון בבמחיר שפוי
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
חשבתי אל מפרט דומה לשלי תגידו מה לדעתם כדאי לשפר SATA SEAGATE : SEAGATE BARRACUDA ES 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620NS ¤ 508 מעבד INTEL CORE 2 DUO : Intel Core 2 Duo E6400 2.13Ghz Conroe BOX E6400B ¤ לוח אם INTEL 775- GIGABYTE : GIGABYTE GA-965PE-S3-RH זיכרונות DDR2 דגם TWINMOS : TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ¤ 1171 כרטיס מסך Saphire Radeon X1950XT 512MB צורבי DVD פנימיים : LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK מארזי GIGABYTE : GIGABYTE 3D AURORA 570 - BLACK/SILVER - GZ-FA1CA ספקי כוח ENERMAX : ENERMAX LIBERTY 600W - ELT400AWT
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWell8300 בהצצה ראשונה נראה לי אחלה מחיר למחשב סטנדרתי שלאחר קצת שדרוגים הניתנים באתר יוכל לשמש יפה מאוד את אחי הקטן בהפעלת משחקים קלים ומעט גלישה באינטרנט מה אתם אומרים??
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
1. קיבלתי בפורום מפרט למחשב שמיועד לעריכה שלא בשימוש תדיר ב-KSP מצאתי את המפרט הבא: מעבדי אינטל Pentium E6300, Bus1066Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5KPL-AM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB Patriot Signature Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II WD5001AALS כרטיסי מסך GIGABYTE 9500GT 1GB GDDR2 DX10 HDTV HDMI DVI PCI-E 2.0 כרטיסי קול Creative Creative Audigy SE 7.1 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים HJA-241 MIDI Black (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan (24pin) מחיר החבילה 2265 …
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
בקשר לצרכי המחשב, בואו נגיד ככה - לא קריטי עבורי אם Call of Duty החדש יעבוד בו או לא. שיריץ את מנג'ר וכל מיני משחקים בסגנון הזה. השימושים העיקריים הם קצת פוטושופ, אינטרנט, צפייה בסרטים, מסמכים, מוזיקה וכיוצא בזה. מה שכן, שלא יקרטע אם מנסים להפעיל את את הדפדפן עם 5 טאבים, אקסל, מסנג'ר ומדיה פלייר ביחד. (חפרתי!) יש לי ברשותי מסך 19 אינץ' (נראה לי, רזולוציה 1440 על 900), מקלדת ועכבר שאני לא רואה סיבה להחליף. מעבר לזה הכל יתחלף. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1511 בבקשה דעות עליו. מעוניין שיפעיל לי משחקים כבדים סטייל קרייסיס עד GTA IV כמו כל אחד חחח אם הוא לא משהו, בבקשה מפרט של מחשב עד 3200 בסקיי פיסי או בפוקס פיסי. תודה רבה וערב טוב.
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני חדש פה אז אם אני עושה משהו לא נכון אני מקווה שתסלחו לי אני רוצה לקנות לי מחשב חדש, והתקציב שלי מאוד נמוך, בסביבות ה3500 עד 4000 שקל. אני צריך גם מסך מקלדת עכבר וכו' בעדיפות למסך של 19" ודק. אני לא צריך משהו חזק מאוד, רק משהו שיריץ את כל המשחקים הקיימים כיום ואת Age of conan כשהוא יצא אם הדבר אינו אפשרי בתקציב שרשמתי, אז אני מניח שאני אחכה בתודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שימוש: מולטימדיה ומשחקים תקציב: עד 1500 ש"ח ללא מסך, משחקים לא כבדים בכלל, על הגדרות נמוכות, מולטימדיה- צפייה בסרטים ושמיעת מוסיקה. אייסיקיו, אתרים..זהו. תודה גל.[br]פורסם בתאריך: 6.05.2007 בשעה 12:54:06 זה המחשב שבניתי בינתיים : מה דעתכם? אשמח לקבל הצעות נוספות. גל.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש המלצה למפרט עד 4000 ש"ח. המחשב יעבוד עם התוכנות קיובייס, פוטושופ, אביד ו3dmax מכיוון שאני רק מתחיל בכל התוכנות האלו ויכול להיות שאתחיל ולא אתחבר אליהם. ואני לא רוצה לזרוק כסף סתם על דברים שאני לא צריך אני רוצה מחשב שהבסיס שלו חזק (מעבד לוח אם זכרונות) ושאת שאר הדברים אני אוסיף בהמשך במידת הצורך (כרטיס קול/כרטיס מסך מקצועי). התקציב לא כולל ציוד הקיפי ותוכנות, רק מחשב. קיבלתי המלצה לקחת רק לוח אם של אינטל עם יציאת פייר ווייר לאקסס אינסטרומנט. אמרו לי שהלוחות של אינטל יעבדו הכי טוב עם הקיובייס. הכרטיס מסך הישן שלי הוא asus geforce 210 כדאי להעביר אותו למחשב החדש או שזה יוריד משמעותית מהביצועים? אני רוצה 8GRAM בשני סטיקים של 4 וטרה זיכרון פנימי על כונן אחד, כשהמ…
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אם אני לא טועה צוין כאן בפורום שאם רוכשים אחריות NPD או משהו בסגנון .....אז אני מכוסה בארץ אם קניתי את הלפטופ של דל בחו"ל העניין הוא שבדקתי באינטרנט באתר של DELL בארה"ב ולא מצאתי איפה יש את הסוג אחריות הזה.....הדגם שהרכבתי הוא XPS 1530 אם מישהו יוכל לעזור יהיה נחמד...
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
יש לי מסך 22 של CHIMEI, והארד דיסק, אז אין צורך בשניהם. כנראה אני אבצע OC עוד לא סגור על זה. איך המפרט הבא? מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤926 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤477 מארז: Coolermaster Centurion 590 Black - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤339 ספק כוח: SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤272 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤304 כרטיס מסך: Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤790 המהרת מערכת מחשב: אני מעוניין בהמהרת המעבד כמות: 1 - מחיר: ¤0 סה"כ: ¤…
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
1. הי אני רוצה לקנות מחשב בשבילי, מחשב לגיימינג ועריכה של סרטונים, תמונות. התקציב הוא 5500 ולא ניתן חריגה בתקציב. 2. אני גם מעוניין לקנות ציוד הקפי (הציוד ההקפי לא כולל את התקציב של ה5500 והתקציב המירבי לציוד ההקפי הכולל הוא 3500 ש"ח). הציוד ההקפי כולל: מקלדת, עכבר, פד שולחן שאני מעריך בערך שגודלו צריך להיות בסביבות המטר לרוחב על 40 סנטימטר, מסך גיימינג איכותי (צריך להיות עם רזולוציה טובה ועדיף 144hz, מאמין שהוא יעלה בסביבות ה1000,1500 ש"ח) ואוזניות. (חשוב לציין שאני רוצה שכל זה יהיה של גיימינג, עדיפות לאורות אך לא חייב). 3. אני רוצה במחשב 3 חיבורים של HDMI וחיבור של SSD. 4. פחות חשוב לי שקט הפעילות של המחשב אבל אני מקליט סרטונים למדיה החברתית…
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, טוב, ה Define R3 עושה את דרכו ל KSP אז צריך להחליט מה אני מכניס לתוכו, תעזרו לי להשלים כמה פרטים. הקדמה: המחשב לשימוש כבד, משחקים ב FHD, תכנות, מכונות וירטואליות ועוד. המחשב משמש אותי לפרנסתי ואת המע"מ אני מקבל בחזרה. התקציב שלי לא מוגדר במיוחד אבל אני לא אוהב לשלם על דברים שאני לא צריך. אני כמעט ולא מחליף את המחשב ועם הנוכחי שלי אני כבר יותר מ 4 שנים. OC לא מתוכנן כרגע אבל בשלב כזה או אחר גם זה יגיע. ההחלטות שכבר קבלתי: i7 2600K על לוח Z68 , 8 גי'גה זכרון, במארז Fractal Design R3 ו Crucial M4 SSD 120 GB. אין צורך בציוד הקפי או מסך מהמחשב הנוכחי שלי אני לוקח: Sapphire 5870 - לא רואה סיבה לשדרג אותו כונן אופטי 3 דיסקים קשיחים (כולם סמסונג, 4.5 טרה סה"כ) ההתלבטויו…
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות סרטים עבודה עם כרום יהיו 30 דפדפנים פתוחים בוזמנית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 14- 15.6 משקל לא חשוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?…
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם הנייח בבית שבק חיים והחלטתי לקנות לילד נייד אני יודע שהתקציב דל מאוד ואני מודע למגבלות אבל אני מאוד רוצה לנסות אולי יש חיה כזו 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 2000 ש"ח במזומן חריגה מקסימלית 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט ואופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו…
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
התקלקל הHDD של WD 250GB 540RPM , החליפו לי ל- SEAGATE 320GB 7200RPM שניהם SATA ,זה שווה לי ? אני לא מבין בזה , תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
IntelCore 2 Extreme Quad Q6600 Box GigabytenVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe GigabyteGA-P35C-DS3R לגבי RAM אני מתלבט בין 2 אלו : G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ CL4 PC-6400 OCZ- DDR2 800mhz 4GB CL5 Vista Upgrade PC-6400 עכשיו יש לי מספר שאלות,אשמח אם תוכלו לייעץ לי : * איזה זיכרון ראם עדיף מבין אלו שהצגתי ? (על ראם 4GB 800mhz בלבד אני יכול להוציא עד 700 ש"ח) *לגבי הלוח אם, רק לראות שהבנתי נכון יש לו גם sata וגם usb2 נכון? *מה דעתכם הכללית על שאר חלקי המפרט? *לא תהיה לי בעיה עם אובר-קלוק למעבד נכון? על איזה קירור אתם ממליצים לשם כך? תודה!!
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אהלן חברים , אני מעוניין לקנות מחשב חדש , אני גיימר ממוצע. אוהב לשחק במשחקים. חשבתי ללכת על ה QUADים כמו ה Q6600. אבל אשמח לשמוע מה שיש לכם להגיד. ראיתי גם את זה: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1EKtmaxGAMER מה אתם אומרים על זה? זה שווה? אשמח לשמוע הצעות או עצות. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מפרט למשתמש ממוצע+, לצרכי הורדות, גרפיקה (פוטושופ), צפיה בסרטים מהמחשב, יחד עם מסך דק. כמובן הצורך הוא תצוגה טובה וסאונד טוב. מצד שני, ב5000 אי אפשר לקנות את כל העולם אז מה שאני אומר... לפחות מה שכן אפשר. כי הצרכים הם לא של מעבדת גרפיקה אבל כן של משתמש שרוצה להוציא מהמחשב שלו ובסכום הזה כמה שיותר. פשוט ראיתי כמה מפרטים עם AM2 וכמה עם הC2D של אינטל ולאחרונה אני פחות בקיא במה יותר שווה ולכן אני שואל אתכם כאן. וכנ"ל כמובן לגבי כרטיס מסך מומלץ, כרטיס קול, מסך מומלצים וכו'. המון תודה לכל הקורא ובמיוחד לעונה!
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
הייתה אי הבנה,כי לא הצלחתי להרשם לפורום, וחבר שלי פירסם הודעה בקשר למפרט ב-5~4. אז מחדש: אני רוצה מפרט של משחקים למחשב בעיקר., וזה לא כולל ציוד הקפי (רמקולים,מסך,אוזיניות,מיק וכו' ). לא לבנייה , תכנות ועסקים. ועוד דבר - > לא מתכנן OC. הסכום = = = = 3~4 !!!!!!! תודה רבה לכם, ושוב מצטער על אי ההבנה.
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי מהעבודה רוצה הצעת מפרט טובה, עד 4000 שקל כולל מסך 19 אינטש, שישמש למשחקים בעיקר. אין חריגות בתקציב. אין צורך ב-OC. אודה לכם על העזרה, גמר חתימה טובה וצום קל!! חיימון.
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, לאחר התלבטויות עצומות הזמנתי את המפרט הבא: Intel Core 2 Duo E6300 Gigabyte GA-945P-S3 (Twinmos 1GB 667Mhz DDR2 Dual Chanel(2X512 Connect3D X1900XT 256Mb Western Digital WD1600JS (FSP 400THN (400W Sunbeam Transformer (עם החלפת מאווררים לכאלה של AC) סה"כ 5065 ש"ח. איך? המחשב לא רק למשחקים ולכן לקחתי E6300 ולא AMD. איך המפרט? איך המחיר? תודה
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, כמו שהכותרת מעידה אני זקוק למפרט של מחשב. המפרט מיועד לחבר שרוצה שיהיה מבוסס כרטיס מסך 5850 ובתקציב של עד 4,000 ש"ח (ללא מסך וציוד היקפי). המחשב מיועד לשימושים כלליים (גלישה, סרטים, תכנות) ולמשחקי מחשב. עוד תנאי הוא שהמפרט יורכב אך ורק בנועה או בקייאספי. תודה לכל מי שיעזור.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות 1. יש לי מחשב פנטיום 4 GF4 MX 440 לוח M של ANG ניראה לי שלהם (בקיצור הוא על הפנים) זיכרוןDDr[1] 1000 עכשיו יש לי בעיה עם המשחקים החדשים שהם לא פועלים לי יותר בגלל שהכרטיס מסך שלי לא מספיק טוב השאלה שלי היא כזאות מכיוון שהלוח אמ שלי ישן ואני לא יכול להחליף לכל כרטיס מסך וזה לוח אמ איטי האם שווה לי לקנות כרטיס מסך או עדיף לקנות מחשב חדש ? 2. אני צריך מחשב בסיביבות 4000 שקל שיחזיק לפחות שנה וחצי שנתיים שיכול לתת מיפרט כזה .???????????? בבקשה תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אפשר לחרוג ב 500 שח כרטיס מסך לדעתי אני יסתפק ב 7300GT רק ל CS מה עם ראם 2 גיגה לא? מארז אם אפשר טריטון או טריניטי... ותרכיבו לי ב TMS כי בא לי OC על המחשב דיסק קשיח 80 גיגה גג מעבד כמובן AMD... ולוח אם נחמד
-
- 7 תגובות
- 557 צפיות
-