ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
מה התקציב המקסימלי?5k 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים, ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.full hd 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?1 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?לא מתכנן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים.iqpc/ksp עדיף iqpc מעבד כמות מחיר Core i5 750, s1156, 8MB Box 1 1030 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS כמות מחיר P7P55D s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI- 1 850 זכרונות DDR III 1600Mhz…
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין במפרט למחשב HTPC שיתחבר ל-LCD 37" באמצעות כבל HDMI. אשמח אם תוכלו לכלול במפרט הכל מלבד למסך כמובן וציוד היקפי. בנוגע להארדיסק, אני צריך אחד של טרה (יש לי עוד 2). חשוב מאוד שהמארז יהיה מארז HTPC ושתהיה אופציה להכניס לפחות 3 הארדיסקים במארז. אין צורך מיוחד בשקט אבל חשוב לי מאוד הקירור. המחשב מיועד להרצת תכנים של 1080P. הייתי שמח אם תוכלו לכלול במפרט כרטיס מסך כי אני לא מעוניין להשתמש בחיבורי HDMI מלוח האם. אין צורך בכרטיס טלויזיה. תודה רבה מראש לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 540 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,500 -7000 פלוס מינוס 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית עם המון טאבים פתוחים בכרום, תוכנות אופיס, רוצה להתנסות בעולם הבינה מלאכותית ולהריץ מודלים במחשב בתוכנות מקומיות (לא בענן) ואולי קצת תוכנות גרפיות אבל לא משהו קריטי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? רצוי שיהיה בסביבות 14’ כי אני עובד מסביב …
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, עזרתי לבת דודה שלי בבחירת מפרט למחשב שישמש לעבודות עם תוכנות הנדסה שונות כמו SOLIDWORKS וכל מיני אחרות שאני לא ממש מכיר.. היא צריכה אותו בעיקר לעבודה בבית כשהיא לא בעבודה (מהנדסת מכונות) וגם לאינטרנט בפנאי. לפי מה שהבנתי ממנה היא צריכה בעיקר מעבד חזק והרבה זכרון לתוכונות השונות שלה.. אשמח לשמוע הצעות ייעול למפרט, כאשר אם יש שינויים כל שהם עדיף שיהיו מKSP - החנות שבה אני מזמין . תודה.. *מצטער על כל הלבן המיותר בתמונה..חחח.. ישבתי על זה 12 שעות כדי לחתוך את זה ולא הצלחתי.. מישהו אולי יודע איך ?? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8K חריגה עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים: Call Of Duty ושות' 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך+סט עכבר ומקלדת גיימינג+רמקולים מסך 24/27 , מה שיכנס בתקציב. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6 מתוך 10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו…
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, זה המפרט שיש לי עכשיו: http://www.zix.co.il/images/z-1286077955.JPG ואני רוצה לשדרג אותו קצת שיתאים יותר למשחקים החדשים שיוצאים תביאו בבקשה הצעות, עד 1200 שקל. עם כמה שפחות חריגה. תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש למישהו הצעות? כרטיס מסך ביננו+, מחפש יותר זיכרון, מחשב לעבודה בעיקר ולמשחקים בין היתר.
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מחשב לנסיעות למטרת עבודה משרדית ועריכת תמונות קלה גודל המסך? [12.5-13.3 משקל רצוי? כמה שיותר קל במסגרת התקציב והדרישות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיפות לסוללה שתחזיק בין 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3] * בלוטות? לא חייב אבל כדאי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשובה חברה המעניקה אחריות טובה בארץ אשמח להמלצה למחשב מסדרה עסקית, בעל א…
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
אני צריך שהמחשב יהיה חזק כי אני צריך לעבוד איתו עם פוטושופ CS4 והקבצים של המצלמה שאיתה אני עובד הם קבצים מאוד כבדים RAW המצלמה היא 21 מגה פיקסל. מבחינת גודל מסך 14-15 אינץ לא יותר. המליצו לי על Inspiron 1564 IN-RD09 Intel i5 - WIN7 מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח לקבל מפרט למחשב כאשר השימושים העיקריים הנם: גלישה באינטרנט (שתהיה גלישה מהירה) עבודה בתוכנות מסוג אופיס עריכת סרטי וידאו (בתוכנות מסוג סוני וואגס) שיתוף קבצים דרך טורנטים ואימיול בתודה מראש וברכת חג שמח, אודי
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום לכל יודעי הדבר, לפני שאתפתה לקחת איזה מחשב+מסך במבצע מחשיד, אתעניין אצלכם אם מישהו יכול להמליץ/לשלוח אותי לקניית מחשב+מסך 19" באיזור המרכז, כאשר כל שימושיו הם אופיס ואינטרנט, ורצוי גם עם XP ולא ויסטה (רק כדי להמחיש את קלות השימוש והפשטות שנדרשים בו). לא יפריע מעבד/מאוורר רועשים מעט, ולא נדרשת איכות צבעים מדהימה. כאמור, טקסטים הם עיקר השימוש. אם תוכלו לשדך לי כזה דבר - וזה קיים, לפי מבצעים רבים בZED, KSP וכיו"ב - אעריך זאת מאוד. תודה
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום שאלתי היא מה הוא המחשב הדק ביותר במחיר של כ1500$ שניתן למצוא בארה"ב מחשב עם מסך של 14.1-15.4 אמור להחזיק זמן סוללה טוב גם כן אם יש חריגה של כ100-200 דולר זה סביר תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
צריך מפרט בסביבות ה 3500 ש"ח ללא מסך, ועם ציוד הקפי של עבר מקלדת רמקולים וכו'... תודה,
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
המארז לא משהו אבל הוא נורא נחמד יחסית למחיר שלו מה עדיף מבניהם וסימו לב לפרטים הקטנים. NZXT ALPHA NO PSU ¤298 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1067 ASUS P5ND 750I SLI ¤850 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1113 Twintech nVidia GeForce 9600GT XT OC CoolerMaster X2 SLI ¤1499 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1124 Intel Core 2 Duo E8400 3GHz Tray + Arctic - Cooling Freezer 7 Pro ¤1060 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 Geil DDR2 2048MB 800MHZ 1GX2 Dual Channel CL5 ¤250 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=10 Samsung HD160JJ 160G SATA II ¤297 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=756 CORSAIR HX 520W PSU ¤5…
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
צריך מפרט 4500 ש''ח. מקודם התבלבלתי בטעות כתבתי 4000 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? ^ 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כבדים, וקצת בפוטושופ 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?אני צריל צורב DVD RW וכרטיס קול שתומך ב5.1 ערוצים, אם יש ON BOARD אז לא חשוב. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אני צריך מחשב שקט כי הוא בחדר שלי והוא אולי ישאר דלוק בלילה, אז חשוב שהוא יהיה שקט. אם אפשר שיהיה יפה, אבל לא אם זה יוסיף במחיר. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבד…
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
1. אני רוצה מחשב שיריץ את המשחקים טוב לעוד כמה שנים. 2. לכרטיס 3850 יש 256MB זה אומר עליו שהוא לא יתן ביצועים טובים במשחקים? שווה לקחת אותו או כרטיס זול יותר עם 512MB? 3. כדאי לקחת מערכת הפעלה ויסטה בשביל הדיירקט 10 או שזה רק יוריד בFPS של המשחקים ויכביד על המחשב? 4. אני רוצה מחשב כולל ציוד הקיפי עכבר מקלדת רמקולים וכו' אבל בלי מסך. 5. אם חייבים חריגה ממש אז של 200 ש"ח לא יותר. תודה
-
- 5 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אהלן. מה נשמע אני מבצע בדיקה לאחי אבל לא מוצא אני מחפש טבלה שמראה הבדלי ביצועים בין המעבד החדש SU9300 לניידים, מול קודמו ה U7500 ובנוסף מה ההבדל בביצועים בין שני מעבדים אלו למעבדי ה core 2 due החדשים בתדר דומה ז"א מעבדי ה P בתדר נמוך בהשוואה אלייהם. לא מצאתי השוואה בanand tech ולא בטבלאות המוכנות של TOMS HARDWARE. רק כתבות אני רוצה לראות הבדלי ביצועים. אשמח אם תעזרו לי למצוא השוואה כזו תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למפרט מחשב לחבר שהמחשב שלו גוסס, אז ככה: יש לו מסך חדש לגמרי "Samsung 19 מהדגמים החדשים ביותר. מקלדת, עכבר ורמקולים גם כבר יש. התקציב שלו לא גבוה, הוא עד 2500, אבל גמיש, מצד אחד עדיף אפילו יותר זול מ - 2500, מצד שני אם תהיה סיבה ממש טובה אולי אפשר לגלוש טיפה למעלה. השימושים, כמו המחיר, בסיסיים. עבודה אינטנסיבית במעבד תמלילים, אינטרנט, עריכה בסיסית של תמונות, צפייה בסרטי וידאו באיכות טובה. מבחינת משחקים אין שימוש כזה, מלבד אולי משחקים לילדים עד גיל 6, וגם זה בספק. הורדות גם לא. מה שכן, חשבתי שזה יהיה חכם לקחת לוח אם טוב, כזה שיאפשר שדרוג עתידי אם צריך, כלומר, לוח שתומך בגדלי דיסקים קשיחים גדולים יותר מזה שירכש עם המחשב, וכמו כן תומך בזכרונות גדולים יות…
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם, התוכלו לייעץ לי על מחשב נייד באיזור מחיר זה? השימוש הוא בעיקר ללימודים וקצת תוכנות גרפיות (photoshop). האם יש חברה מסויימת שעדיף לקנות? בעקרון חשבתי ללכת על מעבד דותן עם 1GB זכרון כרטיס מסך רגיל, מה דעתכם? זמן בטריה שיהיה כ-3 שעות אחרי חודשיים ולא לפי הגדרות יצרן. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום רב אני חדש בפורום הזה המליצו לי על הפורום הזה .אז פתחתי משתמש ואני גם ימליץ חברים הקיצר אני קונה מחשב נייד ורציתי לדעת עם אתם יכולים לעזור רציתי לדעת עם המחשב טוב למחיר שלו אז הנא הלינק:http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5153&CatCode=315 !תודה לעוזרים! ^^ פליז לא לנעול זה חשוב לי
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
אני לא צריך מקלדת, עכבר,מסך ומדפסת. אני מעוניין בצורב dvd. מעוניין בדיסק קשיח של 250 גיגה(אם יש יותר במחיר ממש קרוב, אז כמובן שאשמח :-)). גיגה זכרון לפחות(אם נשאר כסף, אז כמובן שיותר, אני מניח שיהיה יותר טוב) לגבי המארז, אני מחפש מארז שיש לו כפתור restart ויציאות usb מקדימה. מעבד ולוח אם, אין לי ממש מושג בזה. כמו כן, כרטיס מסך לא צריך להיות מהשורה הראשונה, כי לא מתוכננים לשחק עליו משחקים. אני מעוניין שגם כרטיס המסך וגם כרטיס הקול, יהיה בניפרד מלוח האם. רצוי שכרטיס הקול יהיה כרטיס מבית טוב, אך לא יקר, כלומר, שוב, לא מהשורה הראשונה, אבל משהו סביר. בקיצור, אני מחפש את המארז וכל הכלול בו. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 539 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים כבדים וסרטים.. לא מתוכנן OC וכמובן כמו בכותרת עד 5.5 בלי כוננים ומסך 20 אינטש.. איזור עדיפות - קריות הנה המפרט שהכנתי הוא מספיק טוב?
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיתאים לעריכת סרטים(AVID ) ותוכנות גרפיות,יש לי את המפרט הבא אני אשמח לקבל המלצות או הערות לשינויים במיוחד בתחום המעבד הלוח אם ומסך. התקציב שלי עומד עד 7000 ש"ח. מעבד אינטל-P4 3.0 GHZ S-775 2M CACHE 64 BIT KUJ לוח אם-ABIT AW8 955X S775,DUAL DDR2,GBL+HEATPIPE זיכרון- TWINMOS DDR 2X1024 או של קינגסטון 400MHZ כרטיס מסך-POWERCOLOR X800GTO16 256MB,TV,DUAL DVI, PCI-E דיסק קשיח-WD 250 GB SATA2 7200RPM 16 MB האם עדיף 2? צורב-NEC 3550A DVDX16 DUAL LAYER מארז- COMPUCASE HEC CI 6A19 400W מקלדת+עכבר-LOGITECH CORDLESS DESKTOP OPTICAL BLACK מסך-LG CRT 19 שטוח זקוק להמלצה גם בנושא הזה הבנתי שיש קצת בעיות עם הגיאומטריה של חלק מהמסכים אני אשמח לקבל …
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
1. התקציב כ-3,000, אפשר לחרוג קצת, אבל רק קצת. המחיר לא כולל מערכת הפעלה וציוד הקפי. 2. המחשב מיועד לבן שלי, אינטרנט, כתיבה ומשחקים. הוא משחק במשחקי תפקידים, גם חדשים: Divinity II :Ego, וממתין בכליון עיניים ל-2 Assassin's Creed למחשב. הוא רוצה לשחק בהגדרות גבוהות. המסך כרגע 17 אינץ, בהמשך נשדרג, כך שכדאי שיתאים למסך טוב יותר. 3. כאמור, אין צורך בציוד הקפי. 4. יש צורך בצורב. 5. שקט חשוב: 8. 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7. יש צורך במערכת הפעלה - win 7 - אבל היא מחוץ לתקציב המצוין כאן. יש צורך בהרכבת המחשב. 8. אנחנו גרים באזור מודיעין - האם יש כאן חנות מועדפת שכדאי לפנות אליה? מעדיפה לא לקנות ברשת. 9. לא מתוכנן שדוג משמעותי. 10. עם זאת, חשוב לשמור על אופק שדרוג. תודה על כל עזרה ש…
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
בקשר לצרכי המחשב, בואו נגיד ככה - לא קריטי עבורי אם Call of Duty החדש יעבוד בו או לא. שיריץ את מנג'ר וכל מיני משחקים בסגנון הזה. השימושים העיקריים הם קצת פוטושופ, אינטרנט, צפייה בסרטים, מסמכים, מוזיקה וכיוצא בזה. מה שכן, שלא יקרטע אם מנסים להפעיל את את הדפדפן עם 5 טאבים, אקסל, מסנג'ר ומדיה פלייר ביחד. (חפרתי!) יש לי ברשותי מסך 19 אינץ' (נראה לי, רזולוציה 1440 על 900), מקלדת ועכבר שאני לא רואה סיבה להחליף. מעבר לזה הכל יתחלף. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-