עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים מחפש המלצה למחשב נייד מעולה לעריכה. אני עורך סרטי טלוויזיה, קבצים כבדים, והמון חומר. בעיקרון מעדיף דווקא DELL כי יש לי פחד משאר החברות משתמש בתוכנת פריימיר. אני עורך במקומות שונים, אז אני חייב נייד. תקציב עדיף בסביבות ה8000, אבל לא שווה לי להשקיע במשהו שאני יהיה פחות ממרוצה ממנו. תודה רבה

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. שלום לכולם, אני רוצה להתחדש במחשב נייח בסביבות 10000 (גמיש), חשוב לי שהמחשב יריץ משחקים כמו COD, red dead redemption, GTA, FIFA, counter strike 2, God of war וכו׳ על ההגדרות הכי טובות. בנוסף, אני עובד בתור מתכנת וחשוב לי שהוא יהיה מהיר ואיכותי בשביל תוכנות כמו vscode ודוקרים, אני מניח שזה שהוא יהיה מותאם לגיימינג אומר שגם יתאים לתכנות אבל אני לא בטוח ולכן אני מציין את זה. בניתי עם חבר שמבין מפרט לדוגמה, אם אפשר חוות דעת עליו אשמח: מעבד - Intel Core i7-12700K 12C/20T 12th Gen CPU - 3.6 GHz - Max Turbo Frequency 5.0 GHz - Intel® UHD Graphics 770 - Socket LGA1700 - 10nm - 25MB cache - 125-190W TDP - Tray - (Alder Lake Series) …

3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו פרימייר, אינטרנט, תוכנת עיבוד תמונה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרימייר תדיר - כבד 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 המפרט הקיים : [TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: #FFFFFF] [TD=align: center]AMD Phenom II X4 955 GA-880GA-UD3H 8 ג'יגה ראם NVIDIA GeForce GTX 470 כמובן שעדיף לשדרג כבר את "המשולש" אך זה ידרוש לא מעט כסף, אני מעדיף לקבל הצעה …

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. זה הוא כרגע : יש לי מחשב פנטיום 4 של אינטל , 1400 מגה הרץ , 480 מגה ראם, 30 ג'גה דיסק קשיח , כרטיס מסך ג'יפורס 2 . אני רוצה לשדרג ולהחליף את הרכיבים האלו... תקציב עד כמה שיידרש.. מהם המוצרים הכי חדשים שיש בשוק ? תודה מראש לעוזרים..

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. שלום! לפני כמה ימיםפ פרסמתי פה הודעה בקשר למפרט של מחשב אמרתם לי שיהיה לי בעקרון אחלה מחשב אבל יש בו מה לשפר אז שיפרתי וגם זה בדיוק היה מבצע אצל KSP אבא שלי לא הביא לי תדף עם המפרט המדויק אני יגי לכם מה רשום בחשבונית שקנינו וגם תגידו לי איך המחיר שעשו לי אוקיי אז ככה (כמובן שזה מסודר בטבלה מסודרת במקור) 1) נחת חביל AMD 3000 64bit (s-939) + Abit AV8 כמות= -1 מחיר=282.05 ש"ח סה"כ= -282.05 ש"ח 2) AMD ATHLON 3000?(SOCKET 939) 64 BIT כמות= 1 מחיר=803.42 סה"ב= 803.42 3)הרכבת חבילה כמות=1 מחיר= 162.39 סה"כ 168.39 4) ExcelStor 80GB 7200rpm SATA כמות=1 מחיר=299.15 סה"כ= 299.15 5)CD-RW Aopen 52X32X52 כמות=1 מחיר =128.21 סה"כ= 128.21 6) מארז MACA STD 2202 שחור כמות=1 מחיר=136.75 סה"…

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. יש לי העדפה למעבדי אינטל המחשב הוא למשחקים וגם העדפה לכרטיס מסך 8800 .... בבקשה פעם אחרונה תנו לי המלצה תודה רבה לעוזרים

7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך, אני מאמין שהתקציב ככה"נ גבוה יותר ממה שצריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית עם חלונות רבים במקביל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 0 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, 10 8. האם …

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  8. שלום. מתכנן לרכוש את המחשב בשבוע הבא או בזה שיבוא לטובה אחריו. שני מפרטים סופיים שגיבשתי בעזרתכם. 1) Intel Pentium Dual-Core E2160 Fatal1ty F-I90HD Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 Western Digital 250GB SATAII 16MB Western Digital 160GB SATAII 16MB Pioneer DVR-212 ANTEC NSK2400+380W Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE 2) AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W ASUS M2A-VM HDMI Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 WWestern Digital 250GB SATAII 16MB Western Digital 160GB SATAII 16MB Pioneer DVR-212 ANTEC NSK2400+380W Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE מה לבחור :s05: *ועוד הערה: בידי דיסק קשיח 40gb חדש לגמרי ide. השאלה האם רצוי להתקין windows על הדיסק הזה ולחסוך…

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. אני בתהליכים של רכישת מחשב נייד ורציתי לדעת אם יש הבדל רציני בין מעבדי הi5 לבין מעבדי הi7 ?

10. היי כבר המון זמן שלא הייתי פעיל ואין לי מושג מה הולך בשוק כרגע. המחשב הנוכחי שלי כבר לא שווה כלום בשוק של היום ואני מעוניין לקנות אחד חדש. עכשיו, הצרכים הם בעיקרון מחשב חזק שיחזיק תקופה, שמשחקים חדשים יפעלו עליו ברמה טובה. שהעבודה איתו תהיה חלקה ויהיה לו הרבה מקום. שאני לא אצטרך להחליף או לשדרג בשנתיים הקרובות. אני לא עושה אוברקלוק, לא מרנדר ולא שום דבר, אני משתמש פשוט. 1) 4,000, ניתן לחרוג אבל רצוי שלא. 2) השימושים העיקריים הם פשוט עבודה שוטפת, שלא ייתקע. שאוכל לראות HD ומשחקים יפעלו בצורה טובה. הרזולוציה המקסימלית של המסך היא 1280*1024. ורצוי שהמשחקים יהיו בהגדרות גבוהות. 3) אין צורך. אם בא לכם להמליץ על משהו מגניב בנפרד אז בכיף. 4) ----- 5) ----- 6) 7. 7) שלילי. 8) מער…

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. שלום חברים, יש לי נייד של טושיבה: Satellite A100 עם 2GB זיכרון ומעבד Dual Core 2 5600. המחשב מגיע עם כרטיס מסך משולב OnBoard של Intel 945 . עם הכ. מסך הזה אי אפשר לשחק בשום משחק נורמאלי (כגון BattleField) למרות שהמחשב חזק. האם אפשר לשדרג \ להוסיף כרטיס מסך לנייד ? ואם כן, אני אהיה מסוגל לשחק במשחקים הטובים ? בתודה, מירון

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Jaman,

שלום, כבר זמן מה חשבתי לשדרג את המחשב שלי (בן 7 כמעט), והשבוע הכרטיס מסך שלו שבק חיים, אז זה סימן שהגיע הזמן. אני רוצה לקנות מחשב איכותי שיחזיק בכבוד בסביבות חמש שנים, כמו קודמו. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 8K, מוכן לחרוג אם זה שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים. בנוסף סטרימינג לטלויזיה שלידו, שימוש כללי, תכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא בעקרון אני רוצה לשדרג גם את המסך מתישהו, אבל לא דחוף. אבל אם יש מבצע משתלם עכשיו אשמח לשמוע. 4. האם יש …

13. Started by haveri,

שלום לכולם, אני מעוניין לבנות מחשב להפקה מוסיקלית של תזמורת סימפונית (ב-midi) עם ספריות דגימות מאוד כבדות. חבר אמר לי שהמעבד פחות חשוב (כל עוד הוא 4 ליבות ומעלה) לעומת כמות הזיכרון, והוא ממליץ על 64 ג'יגה לפחות. הייתי רוצה להתחיל עם 32 אבל שתהיה לי את האפשרות לשדרג בעתיד ל64 אם אצטרך. כאן הבעיה: לגבי לוחות של DDR3, התמיכה ב64 ג'יגה מוגבלת ובעצם מצאתי בארץ מאוד מעט לוחות שתומכים, למשל asus p9x79 le. הם עולים לפחות 1,400 משום שהם כבר לא מיוצרים ולכן המחיר גבוה. רציתי לשאול מה דעתכם ללכת בכל זאת לכיוון של מפרט כזה עם לוח שכבר כמעט לא מוכרים, או שמשום שהוא יקר כדאי כבר ליישר קו וללכת על DDR4 (שלזיכרון זה יש הרבה לוחות שתומכים ב64 ג'יגה) וכמו כן, האם יש לכם דעה כלשהי על הלוח a…

14. Started by guy2607,

שלום לכולם אני מחפש מחשב ייעודי לסימולטור טיסה הישן של מייקרוסופט Flight Simulator X (FSX)ׁ, הוותיק והחביב. בשל היותו ישן, הסימולטור מתבסס בעיקר על עוצמת המעבד ולא על ה GPU כנהוג היום. להלן הטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?סימולטור טיסה, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).FSX,Android studio -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).20X2 …

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by xxxlr1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Android Studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: LoL, COD.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…

16. Started by PriorTak,

שלום. הזמנתי היום מחשב מאתר האאוטלט של דל (מומלץ אגב): I7 720 8GB DDR3 13333 500GB HDD 7200RPM 15.6" FHD GPU 4650 FHD 1GB עם 3 שנים אחריות בינלאומית יצא 999 דולר אז מה אתם אומרים? שווה? (למי שמתכוון לקנות יש שם דגמים דומים מאוד בסביבות ה1050 דולר כרגע, אבל מנסיון זה לא ישאר שם יותר מיום יומיים)

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by hilikon,

. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, לימודים, תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר אלחוטי טוב 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עד 14 אינטש מסך 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוז …

18. צריך ייעוץ על המפרט הבא: AMD Athlon 64 939 3700 San Diego core 2180 ¤ 1 DFI LAN PARTY NFORCE4 SLI-DR 1450 ¤ 1 OCZ EL DDR 1024MB 625MHZ PC-5000 Dual Channel Platinum DFI nF4 Special 1950 ¤ 1 WD 120GB 7200RPM 8MB JD SATA 510 ¤ 1 GIGABYTE 6800 ULTRA 256MB DDR 256 BIT TV/DVI PCI-EXPRESS 3525 ¤ 1 CREATIVE LIVE 5.1 210 ¤ 1 ASUS X52 110 ¤ 1 ASUS 52X32X52 180 ¤ 1 1.44 50 ¤ 1 כונן דיסקטים Antec SUPER LANBOY Aluminum 590 ¤ 1 ENERMAX EG495 AX 2.0 Noisetaker 485W 790 ¤ 1 ZALMAN CNPS 7700 Cu 270 ¤ 1 THERMALTAKE A1873 - 4 Channel 8025 VR Fan Kit with 3.5 control 160 ¤ 1 סה"כ ¤ 11975 (מחירים ע"פי noacomp) אני מעוניין לדעת אם אפשר לבנות מחשב יותר טוב בערך במחיר הזה ואם שווה לחכות קצת…

• 40 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. אני מתלבט בין שני המחשבים האלה של אסוס, אני לא כל כך מבין מה ההבדל ביניהם חוץ מהאחריות (2-3) ומהמעבד (370-380) הראשון - Asus U35F - שנתיים אחריות, מעבד 370M, זכרון 3GB http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9953&perur=2&t=1&c=331 השני - Asus U31F - שלוש שנים אחריות, מעבד 380M, זכרון 2GB http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12476 הייתי מעוניין לדעת בעיקר את ההבדלים באיכות הבניה וזמן הסוללה. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Stranger,

בשביל מה כרטיס רשת? המודם מתחבר לUSB. עוד שינויים ??...

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. שלום רב אני מתנצל מראש אם לא כתבתי את הכותרת כמו שצרייך או שעברתי על החוקים ,אני דיי חדש כאן בפורם הזה אוקיי הנה השאלון שלכם שאענה בקצרה ומהר : * מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? : רצוי שיהיה 10 אינץ * משקל רצוי? : כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? : 5-10 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? : אין צורך בשום דבר מיוחד * בלוטות? : לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? : לא משנה * צורב DVD? : אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? : לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? : Dell ,Acer ,HP אוקי אלו 3 הדגמים שמצאתי טוב לטעמי : Dell Inspiron Mini 10 Acer one 532H HP Mini 210 לכל הדגמים הללו יש את המעבדים החדשים (ככה אנ…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Shimshon21,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2200, אולי אם יש סיבה טובה מאוד 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדתית, בעיקר דפדפן ותוכנות office 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הר…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by BERMAN55,

מציעים בחנות מחשב עם לוח אם שעובד עם 800MHz זיכרון אבל הם נותנים זיכרון של 1066MHz האם זה יכול לעבוד? דחוף כי אם כן אני רוצה לקנות אותו

• 40 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. אהלן כולם, בעיקרון כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש לעשות שדרוג למערכת קיימת. כרגע המערכת כוללת: E8400, X48-DS4, 4gb Gskill, HDD Seagate 500 gb, Corsair 450W, Crossfire of twin 4850HD, CoolerMaster CM690. המטרה שלי היא לשמור על המארז, הדיסק הקשיח והזיכרונות ולהחליף את כל השאר. אין צורך בשום אביזר גיימינג נוסף (מסך 24 אינץ', רזולוציה של 1920X1200, עכבר DeathAdder ומקלדת של Microsoft) - אז בעיקרון אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך, לוח אם, מעבד וספק. אם אתם חושבים שמשהו נוסף זקוק לשדרוג, אשמח לשמוע. כמו כן, לא מתוכנן כל OC. אשמח לקבל הצעות מחיר עד 3,000 ש"ח - אעדיף פחות אם אפשר. אני גם מעוניין להחליף את המאווררים במארז, אז אשמח לשמוע הצעות גם פה. רעש לא מפריע לי בשום צורה שהיא, ר…

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. היי לכולם, ביום ראשון רכשתי מחשב LENOVO חדש מסדרת THINKPAD. המחשב נמכר לי עם 3 שנות אחריות של IBM. כשקיבלתי את הקרטון ראיתי שהוא נפתח בעבר (המדבקה הייתה חתוכה) והמוכר אמר לי שזה בגלל שמתקינים ווינדוס (על אף שחשבתי שהווינדוס מגיע מותקן מהיצרן). כשהדלקתי את המחשב הוא לא ביקש ממני לבצע הגדרות ווינדוס אלא פשוט "עלה" כרגיל כשהמחשב ריק מכל תוכנה. בדיקה באתר LENOVO הראתה לי כאילו האחריות החלה 3 ימים לפני כן והיא לשנה אחת בלבד. שוחחתי עם IBM והם ביקשו שאשלח להם צילום של החשבונית והם יעדכנו את זה ל-3 שנים. מבדיקת מידע המערכת דרך הCDM מצאתי את התאריכים הבאים: original install date: 23/4/2018 system boot time: 09/05/2018…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים