ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
אהלן לכם. הגעתי על פי המלצת חבר אז בואו ננסה; כאמור, מחפש המלצה על מחשב נייד מאוד שהסוללה שלו לא תגמר לי אחרי שעה-שעתיים. שיהיה נוח וידידותי למשתמש וכמובן קל. עדיף אלו של 11-12 אינצ' על פני ה-10 שטיפה קטנים. המלצות יתקבלו בברכה. תודה, טל
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
איך המפרט הזה : עבדי AMD Athlon II x2 250 3.0Ghz Socket AM3 Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 64 Pro (754, 939, AM2) לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE MA785GMT-UD2H AM2+, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston Value זכרונות none דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 8MB, SATA II WD2500AAJS כרטיסי מסך Sapphire HD 4890 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E כרטיסי עריכה וטלויזיה none כרטיסי קול none צורבים LG DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE ציוד רשתות none מארזים DR.Byte Black X Stand For Case ספקי כוח CoolerMaster eXtreme Power Plus 500W 12cm Fan (OEM) מחיר 3105 ¤ הייתם משפרים משהו? הכל יעב…
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חזק בעיקר למשחקים ללא מסך, כונן קשיח וכונן אופטי. יתר השימושים יהיו לעריכת וידאו וגרפיקה מדי פעם. 1. האם כל החלקים תואמים ויפעלו טוב אחד עם השני? 2. האם יש מקום בו אוכל להשיג את החלקים במחיר זול יותר? 3. האם אתם ממליצים על חלקים טובים יותר / פחות טובים בהתאם לתקציב ולצרכים? תודה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני רוצה לקנות מחשב חדש לשימוש של משחקים כמו GTA החדש אבל שיעבדו טוב. אני משתמש במסך 23" FULL HD של LG. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט. גם הכונן הקשיח. כמו כן חשוב לי לצפות בסרטי FULL HD שיעבוד חלק על מסך 23". 1. מה התקציב? עד 3800 (אפשר במזומן) 2. מטרות המחשב? משחקים + FULL HD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? שום דבר. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אני צריך צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה שקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם…
-
- 5 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול האם משתלם/יש צורך לשדרג כרגע המפרט שברשותי ? אם כן במה? האם הייתם מחליפים את המערכת לI5 ? או שבעצם המערכת כרגע מספיק טובה ועדיף יהיה להמתין עוד כשנה בערך ולהחליף את כל המערכת כולה. המחשב בערך בן שנה וחצי ומטרתו העיקרית משחקים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
היי מה נשמע? חבר ביקש עזרה בבניית מחשב שאותה אני מפנה אליכם. אז הוא מעוניין במחשב חזק עם דגש על הכרטיס הגרפי (שהוא יוכל להפעיל משחקים גם על מסך טלוויזיה 32'). לפחות 1 טרה ביט. בנוסף לכל זה הוא מעוניין במארז איכותי (ספק טוב, קירור, שקט...). אין צורך במסך. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
בקשר לצרכי המחשב, בואו נגיד ככה - לא קריטי עבורי אם Call of Duty החדש יעבוד בו או לא. שיריץ את מנג'ר וכל מיני משחקים בסגנון הזה. השימושים העיקריים הם קצת פוטושופ, אינטרנט, צפייה בסרטים, מסמכים, מוזיקה וכיוצא בזה. מה שכן, שלא יקרטע אם מנסים להפעיל את את הדפדפן עם 5 טאבים, אקסל, מסנג'ר ומדיה פלייר ביחד. (חפרתי!) יש לי ברשותי מסך 19 אינץ' (נראה לי, רזולוציה 1440 על 900), מקלדת ועכבר שאני לא רואה סיבה להחליף. מעבר לזה הכל יתחלף. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי?5k 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים, ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.full hd 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?1 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?לא מתכנן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים.iqpc/ksp עדיף iqpc מעבד כמות מחיר Core i5 750, s1156, 8MB Box 1 1030 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS כמות מחיר P7P55D s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI- 1 850 זכרונות DDR III 1600Mhz…
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
לאחר שחרשתי כאן את הפורום וקיבלתי מכם הרבה עצות, החלטתי שאני מוכן ומחר אני הולך לקנות את המחשב. רציתי לשאול אתכם אם יש דברים שאני צריך לדעת? בגדול אני הולך לשבת מול סוכן מכירות, לראות מה יש לו להציע (וכמובן שיש לי בראש מה אני באמת רוצה...ויש הבנה בסיסית ברוב הנושאים). ואיך בכלל לוודא שכל החלקים שמביאים לי מקוריים וחדשים מהקופסא? אני קונה בת"א, קודם אלך לשמוע הצעות מ KSP אח"כ מאייבורי, ואז אחליט איפה יותר משתלם - ממליצים על עוד חנות באזור?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום! מבקש מפרט למחשב ביתי בכ- 2000 ש"ח לשימושים הבאים: - שימושים משרדיים (אינטרנט, אופיס) - פוטושופ - עריכת קלטות וידאו ביתיות רוצה דיסק קשיח: 500GB-1000GB (ראיתי שבד"כ את ממליצים על 16MB, למה לא 32MB?) בקשות מיוחדות: מעבד 4 ליבות AMD ATHLON X4 620, זכרון GB 2 ,כרטיס מסך בנפרד מלוח אם, כרטיס טלויזיה (לצרכי עריכה). אין צורך בציוד היקפי (מסך, צרוב, מקלדת , עכבר). תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
איך המפרט? מתכנן OC בינוני יש HD לא צריך. מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Tray לוח אם GIGABYTE GA-P31-ES3G זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 900Mhz CL 4-4-4-12 PI Black כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4830 512MB DDR3 PCIe מארז ללא ספק Antec Three Hundred ספק כח Seasonic SS-400ET 400W קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro תגיבו
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למפרט לשימושים כלליים ביותר (סרטים, אינטרנט, וכו') ב-1500 ש"ח, עם אפשרות לחריגה של 200 ש"ח אם הדבר נחוץ ביותר. אם אפשר לבנות מפרט טוב גם בפחות מ-1500, עוד יותר טוב... אבל חשוב לי שיהיו רכיבים איכותיים. מה שכן חשוב לי זה שתהיה יציאת FireWire על הלוח אם. בנוסף, אני לא חושב שיש טעם לקנות כרטיס מסך במיוחד כי המחשב לא נועד למשחקים, אבל חשוב שתהיה בכרטיס מסך שעל הלוח אם יציאת DVI, ואם אפשר גם יציאת HDMI (בנוסף ל-DVI, לא במקום) אז עוד יותר טוב - אבל אין צורך לייקר את המחשב במאה ש"ח נגיד בשביל זה... תודה מראש! רועי.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
הבנתי ש"אייבורי" די משתלמים אבל האמת שאין העדפות לחנות ספציפית.. אשמח להצעות.. מעדיף לקנות מחנות בארץ ולא באינטרנט מחו"ל.. תקציב: 4000. עדיף ללא חריגה. חדש מהאריזה ולא יד שניה. רצוי 3 שנים אחריות. לגבי חברת המחשבים, היה לי HP- ואני לא מעוניין בשנית, ושמעתי על לנובו רק טוב. מעוניין ב Windows 7. (אם ניתן אז עדיף ללא מערכת הפעלה ולחסוך עלויות, כמובן בתנאי שאין בעיה למצוא את כל הדרייברים של המחשב בחברה הנתונה) לגבי הכונן הקשיח אני מעוניין ב 160-250 גיגה. אשמח אם תהיה אפשרות שיגיע עד 2 קילו גג (נועד לסחיבה יומיומית). גודל הצג שארצה הוא 12 אינץ' אבל אני לא מקובע, מה שבטוח קטן מ15. צבע המחשב לא באמת משנה לי. ועוד כמה דברים חשובים: בלוטוס, צורב RW+-, יציאת S-VIDEO, כמה שיותר U…
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם! קראתי בחלק מהדיונים כאן על כל מיני מפרטים, ואני מודה שאני די מבולבל, ולכן אני מבקש את עזרתם של אלו שנמצאים כאן, ובטוח מביני יותר טוב ממני. אני רוצה להרכיב מפרט מחשב טוב ומאוזן, בעל יעדי שימוש רב-תכליתיים (הרצת משחקים, תוכנות גראפיות, עבודה עם כמה יישומים במקביל, אינטרנט, אופיס וכל השאר). התקציב: עד 4500 ש"ח, ללא ציוד היקפי ומערכת הפעלה. צירפתי כאן מפרט, אך חסרים בו כמה דברים. אני צריך את עזרתכם המלצתכם ודעתכם לגבי : ההתאמה בין המעבד, ללוח האם והזכרונות, המלצה על כרטיס מסך חזק וטוב (עדיפות לnVida), בחירת מארז, ספק כח ופתרונות קירור למעבד. כמובן ששינויים, תוספות וכל המלצה אחרת יתקבלו בברכה: מעבד: INTEL Core i5 S1156 2.66GHz 750 SLBLC – BOX 1003 ₪ לוח אם: INTEL W…
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
1. תקציב: 1500 - 1800 ש"ח 2. מטרות: SPSS ( סטטיסטיקה ), סרטים וסדרות ( יחובר לטלויזיה ), אופיס, אינטרנט ומשחקים לילדים קטנים 3. אין צורך בציוד היקפי 4. אין צורך בכ. דיסקטים כ. צריך מחשב קומפלט 6. לא קריטי מאוד השקט כיוון והמחשב יהיה בסלון - 7 7. לא יבוצע OC 8. אין צורך במ"ה. יש צורך בהרכבת המחשב 9. RSM מתאים כיוון שגרים בכפ"ס 10. עדיפות רבה ל - INTEL. כמו כן הטלוויזיה היום היא מקרן אחורי 50" ולכן כרטיס המסך צריך לתמוך ב - Svideo ואין צורך ב - HDMI. רק לזכור שמדובר על סרטים וסדרות לצפיה בטלוויזיה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום, אודה על חוות דעתכם לגבי המפרט למטה. מחשב מיועד למשחקים (בינוניים) לילדים. יהיה מחובר לפלזמה באמצעות HDMI. מרחק צפייה ~2 מטר. חשוב לי שיהיה שקט. אני לא מתכנן OC מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ¤429 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=929 Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER , יחידות 1 ¤54 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=50 Gigabyte GA-EP31-DS3L P31 CHIPSET, יחידות 1 ¤360 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=475 WD 500GB 7200RPM 32MB Sata2 WD5000AADS, יחידות 1 ¤278 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1035 Corsair 4GB Kit DDR2 800Mhz XMS2 6400 CL5 , יחידות 1 ¤277 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=647 GigaByte …
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה לאפטופ כדאי לי לקנות מחו"ל בתקציב של עד 6000 ש"ח.... הוא מיועד לטיפה סרטים ווהור עבודה עם תוכנות רשת וכו.... תודה נ.ב: היצרן לא כל כך משנה לי (אם יש אופציה לאחריות בארץ מה טוב, אם לא אז לא קריטי, ואם אפשר לציין זאת).
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מהי החנות הכי זולה והכי כדאית שכדאי לקנות בה חלקי מחשב כגון מעבדים לוחות אם וזכרונות וכו' תודה
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
דחוף הצעה עבור חבר שרוצה לסגור כבר דיל ביום א' הקרוב באייבורי. אני לא אכנס למפרט שהוא קיבל שם אך אומר שמדובר בסדר גודל של 3100 ש"ח ( ללא המסך ) המחשב בעיקרו יהיה עבור עבודות גרפיקה ( פוטושופ וכו' ) אז חשוב שהמחשב יוכל לעמוד בזה. ( כולל עכבר מקלדת ). תודה לעוזרים אודה רק אם תוכלו גם לציין את שם החנות ממנה תובא ההצעה.
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
היום אני מזמין מחשב בלי ספק ומארז ובלי ציוד היקפי ומסך התקציב הוא 3600 ש"ח מה דעתכם? KSP: Athlon 64 3600+ (stocket AM2) X2 DualCore 795 ASUS- M2N-E AM2, 570Ultra, DDRll 800' PCI-E 680 TwinMOS 1GB DDRll 667 630 GIGABYTE 7600GT Silent 256MB DDRlll, TV, DVI, PCI-E 1050 WD 160GB 7200RPM, 8MB, SATA ll 350 LG DVDRW GSA-H10AB x16 DL x8 190 הזיכרון לא מפוצל בישביל אופציה לשידרוג אני לא בטוח אם אני צריך לקחת הארד דיסק SATA ll או רגיל
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב בעיקר לעבודה משרדית (אופיס, מנג'ר, גלישה מרובה באינטרנט..) וגם קצת למשחקים וסרטים. אני צריך הצעות ללוח אם המתאים לקונרו E6300 בתקציב של עד 600 ש'... או הצעות ללוח אם + כרטיס מסך (המתאימים לE6300) בתקציב של עד 1000 ש'. יש הצעות???
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
מי שרוצה לקנות 17 אינץ חברה ENT מי שרוצה לראות תמונה שיוסיף אותי לאיסיקיו המסך הוא לא שטוח אבל לא עגול במיוחד ואני מוכר ב 150-180 והאיסיקיו שלי 1244263 והפלאפון שלי 0528024024
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
בקרוב יש לי יום הולדת 14 ובלה בלה בלה... בקיצור, אי רוצה שתכינו לי מפרט של על סך 5,000 ש"ח. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 5,000 ש"ח עם 12 תשלומים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים, צפייה בסדרות/סרטים רבים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מקלדת ועכבר לייזר (לא אלחוטי), רמקולים עם מגבר, אבל לא משהו יקר (לא יותר מ-200 שקל)4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צר…
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
מפרט לחבר , שצריך את המחשב למשחקים...הכי חדשים , כבדים. ללא ציוד הקפי, וללא דיסק קשיח, סידי ,כונן דיסקטים ,גם מארז אני חושב שזה מיותר..הוא ישתמש בחלקים מהמחשב הישן... לא יתבצע OC. תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
קודם כול, זה לא מודי. זה חבר שלו ביקשתי את היוזר שלו בשביל שאני יוכל לשאול כאן. אני רוצה לשדרג תמחשב שלי ואני צריך לדעת בוודאות שהכל מתאים בטוח, אז אני מביא פה תמפרט שיש לי עכשיו ותמפרט של מה שאני רוצה לקנות. ל. אם p4vma-m לא יודע מה החברה מעבד:intel celeron 2.4 כרטיס מסך :Gforece fx5200 Nvidia agp HD 80 ג'גיה של מקסטור זכרונות 2 של 256 מגה 400mhz עכשיו המפרט שאני רוצה לקנות: אני משאיר תזכרונות רק ותארדיסק ממש חשוב לי לוודא שהכל מתאים ללוח אם הכרטיס מסך זה דידיאר2 והאם הוא יתאים ללוח אם כנ"ל גם לזכרונות שהם 400mhz מה אתם חושבים על המפרט הזה? יהיה יציב ?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-