ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד לצורך נסיעות לחו"ל בלבד. הוא צריך להיות קטן, קומפקטי, פשוט, עם אפשרות להתחבר לאינטרנט, עם אופיס וזהו. לא בעל יכולות גבוהות מדי או מתוחכמות מדי אבל אמין. התקציב - בסביבות 1,000 - 1,500. רעיונות/המלצות מישהו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
היי חברים שנה טובה וחג שמח אני סטודנט להנדסת חשמל ואלקטרוניקה ומתחיל בעוד פחות מחודש את לימודיי למשך תקופה של 3 וחצי שנים ורציתי לבקש את עצתכם בנוגע לחברה איכותית על מנת לקנות מחשב נייד בעל איכויות, שם ובעיקר שירות לקוחות מעולה ,אמין ואחרית גדולה אשר תספק אותי ביתר קלו תולא תיתן לי "לרוץ" ממקום למקום במשך תקופת לימודיי. ראוי לציין שבעדיפות שלי שמעתי דברים טובים מאוד על DELL , LENOVO , TOSHIBA והתקציב שלי עומד בערך על 5000 ואפשר לחרוג אפילו טיפה בסדר גודל של מאה מאתיים... הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על אנשים מהפורום שבעלים של נייד מן החברות הללו ויספר איך השירות לקוחות שלהם, מענה , אמינות, אחריות , תיקונים... אני חייב לציין שמחשב נייד זה יספק אותי למשך תקופת הלימודים ולכן אנ…
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
המחשב כבר בן שלוש והגיע הזמן לשדרוג של השילוש. הנה המפרט: P 4 2.4c abit is-7 2X512 GeIL 3200 value DCL memory gigacube radeon 9800np 128 WD 7200 rpm 8MB 80gig WD 7200 rpm 8MB 120gig התקציב הוא 4000 שקל, ובבקשה תביאו הצעות מלוג'יק (http://logicpc.co.il/heb/default.aspx) כי משם אני אקנה (אלא אם מישהו יביא הצעה עם הבדל מטורף במחירים ממקום אחר). כעקרון השדרוג הוא בשביל מדיאבל 2 (http://www.gamerankings.com/htmlpages2/931592.asp?q=total%20war) שיוצא עוד מעט, במטרה להריץ את המשחק על הגדרות גראפיקה הכי גבוהות בצורה חלקה לגמרי. מן הסתם זה גם יצריך שדרוג של הספק כי יש לי כרגע 300וואט... אני מוכן להשקיע עוד 600-700 שקל בשביל ספק איכותי עם חוטים שמגיעים כבר מגולגל…
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
אז ככה אני קונה מחשב עוד שלושה ימים וראיתי משהו במפרט שלי שאני רוצה ליהיות בטוח שזה בסדר סתכלו: זה הזיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 וזה DDR2 וזה הכרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail וזהDDR3 אבל זה עדין יתאים אחד לשני ולא תיהיה בעיה??
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקציב שלי הוא פחות או יותר 4000 ש"ח. אני צריך רק את החלקים הבאים: לוח אם זכרונות מעבד כרטיס מסך ספק מחפש מחשב שלא אצטרך להחליף ב 3 השנים הקרובות לפחות (לכן אולי הוא צריך להיות אוברקיל לצרכים שלי) הצרכים: 1. עבודה עם מספר תוכנות כבדות בו"ז פוטושופ(עם קבצים כבדים) , פלאש, דפדפן עם המון טאבים. 2. ובנוסף שלא תהיה לי בעיה להריץ משחקים ב 3 שנים הקרובות כמו שהם אמורים להיראות. חשוב לציין שאני לא גיימר וגם לא משחק הדוק אבל לא רוצה להתבאס כשיצא כבר משחק שנורא אוהב נגיד. 3. שיריץ סרטים בכל איכות שהיא בצורה מושלמת מסכים: t220p פול HD 1920*1200 בנוסף, טלויזית LCD 1260*768 (משהו כזה) לגבי העדפות: חשבתי ללכת כבר על i7 נראה לי שכבר אין טעם משהו ישן יותר וא…
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לגלישה והורדות (אימיול) שמיעת מוזיקה, תוכנות לעריכת סאונד וצפייה בסרטים תוכנות גרפיות ברמה בסיסית (פוטושופ וכאלה, אולי גם קצת מאיה) משחקים (לא כבדים מידי) תוכנות אופיס 3G זיכרון לפחות 300GB HD לפחות צורב DVD כרטיס קול הכי טוב שאפשר במסגרת התקציב הנתון ללא ציוד היקפי 2500 ש"ח + תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום וביצעתי הזמנה של המפרט הבא, הייתי מעוניין לקבל את חוות דעתכם: ?Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB? ?P5B Deluxe s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? ?2X 1GB Kingston? DDR II 667 ?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? ?PIONEER DVR-111Dbk DVD±RW Black? ?X1950 Pro 512MB GDDR3 ArcticCooling 2DVI VIVO PCI-E Retail? ?HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU ?ToughPower W0103 600W PFC (24pin עד כה ביררתי ב-8 חברות שונות, ומצאתי כי KSP היא החברה הזולה ביותר. קיבלתי המלצות על החברה, אך מנגד גם תלונות ולקוחות לא מרוצים. מטרת המחשב היא הרצת Flight Simulator X בהגדרות מלאות כולל כל האפקטים. מספר שאלות: 1. האם ישנו הבדל משמעותי בזכרונות בין D…
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום בימים אלו אני רוכש מחשב שישמש אותי לעבודה משרדית (אינטרנט וכו') הייתי מעוניין שיריץ משחק או שניים (לא GAMER אבל חוטא לעיתים במשחק) ואחרון חביב שיהיה לי כטלויזיה בניתי את המפרט הנ"ל בהסתמכות על המפרטים המומלצים (בשינויים קלים): פריט דגם מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד 640 Athlon64 X2 (AM2) 4800 2.5GHz Dual Core Energy efficient 65Watt - לוח אם 450 SocketAM2 - NVIDIA nForce® 550 - GIGABYTE GA-M55S-S3- זיכרון פנימי 320 2X DDR-2 - 1024mb PC5300 - PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 דיסק קשיח 290 - SATA-II - 7200RPM - 8MB - Western Digital WD1600JS צורב 180DVDRW BLACK LG H62N OEM DVD-RAM 2 YEAR כרטיס מסך 300 Gigabyte PCX - Radeo…
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
הי, הטילו עליי משימה למצוא לפטופ,לא קטן מדי,לא 15 אינץ',בעל יכולת עבודה מהירה ויכולת צפייה בסרטים.וכל זה ב-2000 שקל. ת'אמת,חשבתי שזה לא קיים,כי כבר מעל חצי שנה שלא עקבתי אחרי כל מה שקשור לחומרה. אבל כן מצאתי שני מחשבים,ואין לי מושג איזה מהם עדיף: זה http://www.fre.co.il/getProduct.php?pid=1881 או זה http://www.spacenet.co.il/Product.asp?Pid=LENOVO-NVZ3RIV&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=19&aff=Zap〈=he ואחרי חיפושים נוספים מצאתי כמה מחשבים שאני לא בטוח על יעילותם: http://www.ofekpc.com/Product.asp?productid=3219 (קצת מוזר שאף פעם לא שמעתי על הסדרה) http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=10062 (1.3 GHZ??? ) http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=594 (ה…
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
ראיתי שפתחו כמה פוסטים אחורה לנייד למשחקים. מכל הדיון הארוך ראיתי שבעצם לא הוצא אף מפרט.... הייתי מודה אם מישהו יכול להמליץ על דגם/מפרט בתקציב 7K-8K (ונמכר בארץ!) עדיפות לבראנד (DELL, IBM) ויריץ את המשחקים האחרונים ברזולציה בסיסית לפחות. וברשותכם נדלג על העניין של "... במחיר הזה אפשר להשיג מחשב נייח חזק + 24מסך" ידוע לי. הדרישה היא לנייד בלבד! תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני צריך מפרט מחשב להורים שלי.... אני יודע פחות או יותר אבל עזרה והיתייעצות עם מבינים ממני לא תזיק... זה צריך ליהיות מחשב שמיועד לעבודות אופיס וכאלה אינטרנט ומשחקים פשוטים בשביל הבני דודים וכאלה.... שיהיה בסביבות המחיר 2500-3000 (כלומר זה בלי מסך) שיכלול כרטיס מסך פשוט לחלוטין אבל שיהיה עם DVI למה הם רוצים מסך LCD הבקשה היחידה שהמחשב יהיה מבוסס אינטל למה אני אישית לא "אוהב" AMD אז אינטל.... 1) אינטל 2) כרטיס מסך פשוט כולל DVI ואם אפשר אז PCI-X למה הם יותר זולים ואם כבר אז יותר טובים.. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני יודע שפתחתי נושא כבר, אבל לא ריצה אותי ויש לי כמה שינויים. 1. מה התקציב? 3000 צ'קים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כמה שיותר כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב DVD כמובן. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק אני מעדיף את אינטל שיהיה יותר מ2.8 GHZ 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא מתכונן 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים…
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, סרטים, משחקים בקטנה, עבודה שוטפת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עובד עם הרבה סביבות תכנות כבדות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: צריך להריץ משחקים בצורה סבירה, לא מתכוון לשחק עליו יותר מדי אבל צריך להיות סביר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אני מתכוון לרכוש למחשב הזה 3 מסכים של 1920*1080 או …
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה לקניית מחשב נייד מארה"ב לסטודנט. * מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) 90% מהזמן, צפיה בסרטים לפעמים * גודל המסך?14-15.6 * משקל רצוי?פחות מ2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?כן ארוך נחשב 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יצאת וידיאו דיגטלית(hdmi\dvi\displayport אחת מאולו) * בלוטות? לא צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 320GB * כונן CD/DVD? צורב? לא ממש משנה אם יש או אין. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני צריך שיהיה אחיות זמינה בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?אם אפשרי,(אם לא אז אני יתקין לבד) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)סרטים עריכת וידאו משחקים כבדים * גודל המסך?14-15 * משקל רצוי?- * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?250 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?-
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם ו- ל DR.Noob ע"פי הצעתך המצ"ב -------------------------------------------------------------------------------- כמות. מוצרים סה"כ 1 Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box 855 ש"ח 1 Gainward GeForce 6600 256MB PCI-e 575 ש"ח 1 Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 599 ש"ח 2 Samsung 512MB DDR2 533 Original 620 ש"ח 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro 150 ש"ח 1 HEC 400TRT 20/24PIN 295 ש"ח סה"כ 3,094 ש"ח pandas.co.il מעבד כפול ליבה\ לוח מתאים עם צ'יפסט של אינטל של יצרן טוב\ 1GB זכרון DDR2 בדואל צ'אנל\ קירור מצויין ושקט למעבד, שייתן לך שקט וישמור על המעבד בטמפ' נמוכות יותר מהקירור המקורי\ כרטיס מסך בחיב…
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אז ככה אני מעוניין שיהיה מפרט שתומך בקרוספייר ואני גם צריך שאתם תסביר לי אם זה עיניין מסובך או יחסית קל. חבר שלי אמר לי שמבחינה מעשית זה יותר משתלם לקנות מחשב שתומך בCROSSFIRE מאשר לקנות כרטיס מסך יותר טוב כל שנה. אתה פשוט מוסיף עוד כרטיס מסך או שאתה מוסיף עוד מעבד או משהו כזה. מה אתם אומרים? חשוב לי שהמארז יהיה טוב והלוח אם יהיה איכותי עם יציאת DVI
-
- 8 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני צריך מפרט שישמש בעיקר לעבודה משרדית, גלישה ולתוכנות גרפיקה. שיעלה 4000 בערך. בלי קשר לתקציב של המחשב, אני צריך מסך דק, 17 אינץ'. רק שיהיה לא יקר מידי.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי חבר טוב שקנה מחשב נייד של Dell בארצות הברית בשנת 2005 ב 500 דולר המחשב זרוק בבית והוא כמעט ולא משתמש בו. שהייתי אצלו שאלתי אותו אם הוא מוכן למכור לי אותו והוא אמר שכן רק מה הוא אמר לי שי בו כמה דברים שלא עובדים אחד מהם זה הצורב. לקחתי אותו הביתה עשיתי לו בדיקה של כל המערת עשיתי גם דיאגנוסטיקה במחשב הכל עבר ועובד מצויין. הצלחתי לסדר גם את הצורב שאחרי הדיאגנוסטיקה התחיל לעבוד רק דבר אחד לא הצלחתי לסדר בו וזה העבר שלו שלא עובד אבל זה לא חשוב לי כי גם כך אני לא משתמש בו אני מחבר עכבר ב USB כך יותר נוח לי. בכללי המצב של מצויין. אני צריך מחשב לשימוש יום יומי בבית של אינטרנט ולפעמים ללימודים של בית ספר. עכשיו רציתי להתייץ איתכם כמה כסף לתת לחבר על המחשב הוא חושב שהמחשב שלא…
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
המחשב ישמש לרוב לאינטרנט דגם ראשי: ASPIRE ONE מעבד:intel atom processor n280 1.66 ghz מערכת הפעלה:windows xp home נפח:(1G DDR 2 (1X1GB יכולת מקסימלית:2GB מהירות:667MHZ חריצי זכרון נגישי: 1 חריצי זיכרון פנויים: 0 דיסק קשיח נפח:160GB SATA מסך גודל צג:10.1 ACER CRYSTALBRITE TFT LCD רזולוציה:1024X600 כונן אופטי:ללא קול: כרטיס:ON BOARD (מובנה) רמקולים מובנים:2 כרטיס רשת :10\100 ETHERNET תקשורת: תקשורת אלחוטית מובנית :LAN+ WIRELESS WWAN+WLAN פקס\מודם: ללא יציאות: MULTI-IN-1 CARD READER SD\MMC\MS\MS-PRO\ 3USB 2.0 RJ-45 אוזניות מיקרופון חיצוני תצוגה חיצונית VGA סוללה: 3 CELL מצלמה :כולל משקלל מוערך: 1.18 KG
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אממ כעקרון אני צריך רק את החומרה הפנימית ומארז מעבד לוח זיכרון HD כרטיס מסך ומארז אממ יש לי את אלו מעבד AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket AM2 Box לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD2600PRO OC 256MB DDR3 PCIe כונן קשיח Westren Digital WD1600JS 160GB מארז כולל ספק JSP-TECH N-880C 400W הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) סה"כ 2635 או את זה מעבד Intel Core 2 Duo E6320 Box לוח אם ABIT IL9 Pro כונן קשיח Westren Digital WD1600JS 160GB זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD2400XT SONIC 256MB PCIe מארז כולל ספק JSP-TECH N-880C 400W הרכב…
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים אני צריכה לקנוות מחשב לצרכי עיצוב גרפי.. לעבוד עם התוכנות הבאות: פוטושופ פריהנד html css image ready dreamweaver flash אז מה אתם מציעים לי לקנות תודה LAL
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום אני מחשב חדש מעבד intel core 2 due e6550 כרטיס מסך gigaByte geforce 8600 gt יש לי שאלה בנוגע לכרטיס מסך ולמעבד יש איזה שיפור שאני יכול להוסיף לכרטיס מסך או למעבד בסביבות ה100 שקל שישפר את הביצועים משמעותית(יעלה משחקים יותר טוב או שיעבוד יותר במהירות) אשמח אם תעזרו לי בנושא
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני חושב לקנות את המחשב הזה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8544&perur=4 אבל לא מצאתי הרבה מידע עליו. הוא בעיקר נראה מאוד יפה והנתונים נראים לי טובים. מישהו מכיר? איפה כדאי לקנות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם. מקווה שאני בפורום הנכון בשביל זה לפני כמה ימים שמתי לב שנעלם לי מצב ה hibernate מהסרגל וכאילו הוא נעלם מהמחשב איכשהו אין לי מושג איך, לא נעשה שום שינוי יש למישהו מושג אולי איך מחזירים את זה חזרה? תודה מראש לעוזרים. :] PS windows vista home premium 32bit
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-