עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Roeebenj,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500, רק אם חייב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עיצוב : photoshop, sketchbook, illustrator. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 15.6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מ…

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  2. שלום לכולם. לחבר שלי יש מחשב חדש HP pavillon dv2000 הוא קיבל כמובן את המחשב עם ויסטה והוא מעוניין להחליף ל XP. ברגע שאני מנסה לפרמט לו את המחשב הוא רושם לי שהוא לא מוצא שום הרד דיסק מחובר... בבקשה תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  3. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) צפיה בסרטים * גודל המסך? 13-15 אינץ' * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - כן, HDMI * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 מינימום * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב * כונן Bluray? לא נחוץ * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מחיר; עד 2500 שח תודה לכל העוזרים, חשוב לי שיקרין סרטי HD על הטלוויזיה בעזרת HDMI, תודה.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  4. Started by kobi3211,

שלוםפ לכולם יש לי בעיית איטיות רצינית במחשב מסוג LG מערכת הפעלה ויסטה 1G DDR667 בעקרון המפרט בסדר גמור אז למה הויסטה המעצבנת הזאת כזו איטית ?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  5. הינה שלי תגידו איך הוא.. מעבד: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11 x 200) 4200+am 2 לוח אם: Gigabyte GA-M55S-S3 \יכרון : RAM 2048 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM היה לי 1GB הימרתי ל 2GB 400 שקל.. כרטיס מסך: ATI Radeon X1950 GT Secondary 512 MB היה לי 7100GS אחר כך 7300gt ועכשיו את זה.. קיבלתי את זה אם 7100GS הימרתי ב 400 שקל ל 7300gt ועוד 400 שקל ל מה שיש עכשיו.. מסך:Monitor BenQ FP92W 19" LCD קיבלתי במתנה בהגרלה.. לא בא אם זה.. דיסק קשיח: 250GB .. כונן dvd כרטיס קול 8.1 ערוצים.. איך הוא ? מה אפשר לשפר בעתיד וכו.. לא עשיתי אוברקלוק..

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  6. מעבד אינטל E6750 לוח אם MSI G31M צ'יפסט אינטל +כרטיס רשת 1G LAN +כרטיס קול HD 7.1 דיסק קשיח WD320GB SATA 2 צורב DVD X18 DL NEC שני יחידות זכרון DDR800- 2GB שני זכרונות של KINGSTON כרטיס טלוויזיה AVER TV 007 כרטיס מסך GF8800GT 512MB מחיר למזומן כולל מע"מ 3,190 ש"ח אני צריך מארז פשוט+ספק שיחזיק את המפרט וקירור נוסף כדי שהמחשב יעבוד בשקט זה יהיה יעיל אם אני אקדח חור ואשים מאורר בחלק העליון של המארז? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  7. Started by tzilber,

אני רוצה לשדרג את המחשב. הרכבתי לי משהו ואשמח לחוות דעת והמלצות DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 848 AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Oem 970 Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 243 Corsair 2*512MB PC3200 DDR400 C2-2-2-5 TwinX1024-3200XL 1,582 LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO Extreme 2,645 המחיר מצד ימין. יש לי מארז מצויין אם שלושה מאווררים 80 ממ בנוסף יש לי CREATIVE AUDIGY 2 שני HD WD 120 GB SATA 1 RAID 0 צורב DVD LG DVD רגיל. רציתי גם לדעת האם הספק שיש לי ANTEC 430 W יספיק בשביל להחזיק כרגע את המערכת ללא OC? והאם כדאי להחליף את הזכרונות לשני http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_227_858&products_id=9287 או שני http://www.pand…

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  8. Started by issy61,

יש לי מחשב חדש בן חצי שנה שמהתחלה הוא עושה לי בעיות של מהירות המחשב שלי משמש אותי לעבוות גראפיות ולכן חשבוב לי לעבוד במקביל עם כמה תוכענות כמו PHOTOSHOP ACDSEE ADOBE READER FREEHAND כמובן שהאינטרנט שלי והאאוטלוק שלי תמיד פתוחים המפרט שלי הוא : לוח אם אינטל GA-P35 DS3L 2 ג"ב זיכרון מעברד אינטל P DUAL CORE כרטיס מסך - GIGABYTE GEFORCE 9600 GT 512 המחשב מורכב במארז מאוד מאוורר של GIGABYTE -CASIS האמת שהוא מכיל הרבה DEVICE - 4 כוננים קשיחים + 4 צורבי די-וי-די + קורא כרטיסי זיכרון יש לי גם ספק 450 W של ENERMAX

9. שלום אני סטודנט לומד הנדסת בניין ואני מעוניין להרכיב מחשב ואני צריך עזרה או המלצה לחומרה וחלקים ולהרכבת מפרט בתקציב של 2000-3000 לכל המחשב ללא מארז לצורך תוכנות כמו AUTOCAD ועוד תוכנות לאדריכלות והדמיית 3D, google sketch up ,matlab תודה רועי

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  10. Started by ShLoMi.R,

256 מגה 133 מגהרץ מה טווח המחיר של זה??

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10 אלף ש״ח, חריגה מינימלית עד 11 אלף 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, צריך מקלדת, עכבר ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין רכיב כזה, צריך הכול 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צריך הרכבת מחשב בחנות, לא צריך מערכת הפעלה …

12. היי, לאחר בערך 4 שנים שלא החלפתי את המערכת שלי עם הסוקט 478 AGP וכו', סוף סוף אני קונה מחשב :] אז ככה, מאוד חשוב שהמחשב יהיה מהיר מאוד, הכוונה באינטרנט בתוכנות וכו', אני לא גיימר גדול אני משחק FIFA וכו', אבל פה ושם COD4 וכאלה שזה יפעיל לי משחקים טובים :] אין צורך בציוד היקפי כי יש לי, וגם אין צורך בצורבים כי יש לי 2 במחשב הזה די חדשים שאני אעביר למחשב החדש. הארדיסק יספיק לי 320GB, מאוד חשוב שהמחשב יהיה שקט שלא ישמעו אותו כי יש לי טראומה מזה, היה לי מעבד PRESSCOT בזמנו עם מאוורר שזיין לי תשכל בלילה ולא נרדמתי, קיצור אני מעדיף מחשב כמה שיותר שקט, וכמובן שיהיה גם קר כי אני נמצא בממ"ד שממש חם בו P: אני לא מתכנן לעשות OC בקרוב, אם בכלל, קרור סטוק יספיק? אני חשבתי על משהו בסגנו…

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  13. Started by ofirrjd,

היי, זה מפרט שראיתי כאן באתר: Amd Athlon64X2 (AM2) 4000 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty Arctic Cooling Freezer AM2 64 PRO SocketAM2 - AMD 690G - ASUS M2A-VM - DVI - 3Y Warranty 2X DDR-2 - 1024mb PC5300 - PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 160GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - Western Digital WD1600JS - 3Y Warranty LG H66N DVD-RW Dual Layer Sata Black X18 PCX - Gigabyte\Sapphire\Gecube... Radeon HD3850 256MB Compucase CI-6A19 BLACK + Heroichi 400TR-T ATX 2.0 - 24pin - Black+ 120mm Fan וזה מפרט מאיזושהיא חנות: Core 2 Duo E6550, 1333Mhz, s775, 4MB GIGABYTE P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E DD…

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  14. Started by t-mac,

שלום חבר שלי רוצה לשדרג את המחשב עכשיו יש לו מחשב: PENTIUM 4 1.5 GHZ לוח אם ecs וקט 478 זכרון: 512mb ddr 400 כרטיס מסך: radeon 9600xt 256mb הארד דיסק: 80 ג'יגה. הוא אוהב רק אינטל ולא amd. אח שלו קנה לו לפני כמה ימים מעבד intel pentium 4 lga 775 2.8 64 bit הוא עכשיו כעיקרון צריך לוח אם טוב, עדיף שיהיה לו AGP לכרטיס שיש לו עכשיו, וגם pci express לעתיד לכרטיס בעתיד, לא? איזה לוח כדאיי לקנות? הוא אמר לי בערך עד 600 שקל (פחות או יותר - אפשר לחרוג בקצת) תודה רבה לעוזרים ויום נעים.

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  15. Started by igal_nazar,

אני מבקש שתציעו לי מפרטים בסכום כולל של 4500 ש"ח (הקנייה תתבצע בחנות ksp) מה במפרט: הכל חוץ ממסך רמקולים מקלדת ועכבר. המחשב מיועד לצרכים ביתיים ולמשחקים. (הכוונה שהמחשב יזיק 3-4 שנים לפחות) תודה מראש יגאל

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  16. מארז antecnsk 2400 מחיר 580 דיסק קשיח wd 320ks 16 mb מחיר 121 דולר . כרטיס מסך asus 7950gt מחיר 350 דולר . מעבד e6600 מחיר 380 דולר . לוח p5wd hd delux asus מחיר 300 דולר. זכרונות corsair 2gb(2*1 ddr 667 dual chanel kit מחיר 308 דולר. sony dvd rw dual *16 חוץ מהמארז המחירים לא כוללים מעמ !! ספק 600 w של זלמן המחשב יהיה מדיה סנטר ומחשב כאחד לא עושה אוברקלוקינג לפחות לא בקרוב ! אני מחבר אותו ל-lcd 32 אינצ' של סוני חדשה . ומתכנן לעבוד איתו בתור מחשב לכל דבר וענין ומן הסתם אני ינצל אותו גם כhtpc . תוגובות בבקשה .....

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  17. Started by Teksur,

חשבתי לקנות את המפרט הבא: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1228 כשאני משדרג את הכ.מסך ל9600GT. עכשיו , יש לי כמה שאלות בנוגע למפרט הזה: דבר ראשון , האם המאדר בורד הזה נחשב טוב בטווח המחיר הזה? והאם הוא כולל כ.רשת מובנה בתוכו? ואתם חושבים שצריך לשדרג גם את הקירור למעבד? דבר שני, במחשב שאני עובד איתו כרגע אני משתמש בשני הארד דיסקים(ATA), כל אחד של 40GB, האם אני אוכל להעביר אותם למחשב החדש בלי לפרמט אותם - כדי שאני יוכל ברגע שקניתי את המחשב החדש להתחיל לעבוד בלי בעיות (כמובן אחרי התקנת דרייברים) כמו שעבדתי במחשב הישן, בלי להתחיל להתקין דברים מחדש. דבר אחרון, האם אתם ממליצים לקנות מ-FOXPC? האם הם נחשבים אמינים? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  18. Started by TheKiLLEr,

שלום לכולם, אתם יכולים להמליץ לי על מפרט של מחשב שיפעיל לי משחקים כבדים, וכמובן עוד חצי שנה ככה ייחשב גם כמחשב סוס, המפרט לא כולל מסך, תקציב עד 5000-5500 תודה מראש :]]

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  19. שלום לכולם אני משתמש חדש התקציב שלי עומד על 2500 שקל+- שיכול לחרוג יש לי סוג של אתגר קטן שאני לא בטוח שהוא יצליח אבל גם תוצאות כמעט מושלמות יבואו בברכה ובקיצור שהיה תמקסמים שאפשר להוציא מהסכום היחסית קטן הזה. מטרת המחשב היא בעיקר למשחקי רשת אבל גם משחקים כבדים לשעת הצורך יתקבלו בברכה... ובנוסף שהמחשב יעמוד בעבודה משרדית ללא כל בעיה שכוללת גלישה באינטרנט,כל סוגי ההורדות... מסרטים משחקים ושירים,שמיעת מוזיקה וכו' התקציב אינו צריך לכלול עכבר,מקלדת ,אוזניות מסך וכו'... רק כונן צורב שיאפשר לי להתקין+לצרוב אין לי העדפה ספציפית לחברה... אני רק מעדיף אם כבר שהחברות יהיו מהמובילות בתחום לכל נושא ושלא יהיו חברות לא מוכרות... המחשב צריך להכיל קירור ואיוורור יחסית חזקים מכיוון …

• 8 תגובות
    • 559 צפיות
  20. Started by RETMIX,

מפרט מחשב מארז- CoolerMaster CM690 מעבד- core 2 Duo E8400 Intel לוח אם- Asus P5Q PRO זיכרון- DDR2 4096MB 1000MHz CL5 G.Skill כרטיס מסך-ATI HD4870 512MB PCIe ו ספק כוח- Corsair VX 550W צורב- DVD- GH22NP20 LG 22X כונן קשיח- כונן קשיח Seagate ST3500320AS מאוורר למעבד- CNPS9500-FanMate Zalman או Thermaltake V1 Cpu Fan מה עדיף מבחינת שקט יותר, וקירור? יש לי מסך 22 אינצ מתכוון לעשות אוברקלוק למעבד מבקש חוות דעת תודה.

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  21. Started by fishiking,

אוקי אז זה מפרט שהזמנתי והייתי מעוניין לדעת מה דעתכם זכרון 2GB DDR2 800MHZ CEON X2 כרטיס רשת 1G LAN OB מעבד PHENOM X3 8450 T.C AM2 AMD צורב LIGHT SCRIBE LG DVDX22 IDE ספק כח AMD 300W REAL דיסק קשיח פנימי 500GB 16MB SATA2 HITACHI לוח אם K9N NEO-F V2 AM2 AMD MSI כרטיס קול 7.1 OB כרטיס מסך SPARKLE PASSIVE GF9500GT 512MB PCIE מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  22. אהלן אני צריך 2 מפרטים, אחד מבוסס אינטל, אחד מבוסס AMD. המחיר הוא רק לבוקסה, בלי ציוד הקפי ומסך, שיכלול צורב DVD. מטרת המפרטים היא למשחקים, ולא יהיה אוברקלוקינג. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  23. הי, קניתי לפני כמה ימים מחשב נייד של ASUS. התקנתי לו win7 והתקנתי את הדרייברים שלו מהדיסק שהגיע איתו. ועכשיו יש לו בעייה מוזרה, כשהוא בחשמל אז הכל בסדר אבל כשהוא מנותק מהחשמל האינטרנט האלחוטי מתחיל לעשות בעיות. לפעמים הוא לא עובד בכלל ולפעמים הוא עובד אבל בעייתי. חשבתי שאולי זה קשור לאפשרויות של הצריכת חשמל אבל לא הצלחתי למצוא פיתרון.. מישו יכול לעזור לי? תודה

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  24. שלום אנשים אני צריך עזרה, ות'אמת היא די דחופה.. הלכתי לחנות מחשבים בעיר שלי שאני מכיר, ביקשתי מפרט ות'אמת רציתי מחשב די הרבה זמן ושקלתי די (הייתי שם כמה פעמים, הוצאתי מפרטים וכל זה ) בסוף הגעתי להחלטה שאני מוכן לקנות ולהשקיע 7,000-8,000 ש"ח במחשב חדש למשחקים(ללא כלום מסביב, רק מארז וכל מה שבפנים, בלי צורב) עכשיו,שילמתי לו מקדמה (500 ש"ח) ולאחר שיצאתי וחישבתי דרך האתר של "זאפ" כל מחיר ומחיר ומשהו לא ניראה לי(רצוי לציין שהוא לא נתן לי מחיר על כל דבר, הוא בנה לי מפרט ולבסוף המחיר..) תסתכלו על המפרט עצמו והשיכלול שעשיתי למטה.. מארז:Antec P182 SE Advanced Super Mid Tower http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=17597 1450 ש"ח לוח:ASUS STRIKER EX…

• 7 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.