ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,439 דיונים בפורום זה
-
יש דגמים שבסופם הגדרה של CC לדוגמה Vidia GeForce GTX770 2GB GDDR5 4x Monitors 224GB/sec 1536CC מה משמעות המספר עם ה CC בסוף?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
הי חברים, אני רוצה לקנות מחשב נייח לאחי הקטן, אודה לעזרתכם בבחירת מפרט מתאים שיענה על צרכיו. תודה רבה :) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,500 - ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג קל - CSGO, maple story, overwatch, lol 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב …
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב הוא מה שרשום בצד <<<< המטרות הם בעיקר גיימינג וכרגע הוא ממש ממש לא מספיק,אני משחק משחקים כמו אובביליון,ריינבו וגם קצת CSS אבל בעיקר משחקים כבדים... הציעו לי שם סידור כללי: החלפת מאוורר ומשחה טרמית החלפת ספק החלפת כ.מ ל- (1950PRO EXTRAME של POWERCOLOR) יש הצעות אחרות ?
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מופיע כרגע באתרי הקניות למיניהם. למשל: http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22950406&af=2051 האם יש מידע על המחשב? המחיר שלו מתכנס לאזור של 3850. שווה?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אהלן! ברצוני לרכוש מחשב גיימינג נייד אשמח לקבל יעוץ בנושא. תקציב: 5000שח לכל היותר. משחקים: משחקי רשת ובעיקר משחקי אסטרטגיה החדשים ביותר ובנוסף civilization vi, city skyline, total war, arma ,GTA V וכאלה אם אופציות למשחקים חדשים שיצאו ב 3 הקרובות. * טעינה מהירה. * סוללה חזקה שמחזיקה זמן רב יחסית. * SSD 1Tb חשוב! * רזולוציה גבוהה חשוב! * מינימום 15 אינצ'. * משקל המחשב אינו חשוב. * יכול לקנות באילת בחודשיים הקרובים. * כונן אופטי לא קריטי. * ללא ציוד היקפי. תודה ;-).
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מעבד: Intel Pentium 4 - 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 512K cache) לוח אם: Abit IC7 - ?(875PE),DDR128b,H-Threding? זכרונות: A-DATA - 2* DDR 400 512MB כרטיס מסך: MSI - ?RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB? דיסק קשיח: WD 160GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA צורב: LITEON 52x 32x 52x CD-RW - (OEM) - BLACK DVD: LITEON X16 DVD - BLACK מארז: CHENBRO Gaming Bomb - Silver & Gray Case ספק כוח: Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC מסך דק: Hyundai LCD 17' Q17 DVI USB HUB SPEAKERS SILVER מקלדת: Microsoft - Multimedia Keyboard - PS2 - BLACK עכבר: Microsoft IntelliMouse Explorer - USB/PS2 Version 4 כונן דיסקטים: MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 - BLACK לא רשמתי פה מחירים, …
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה וסקרתי את הפורום וניראה שאתם אנשים רציניים ומביני עניין, ואשמח לקבל מכם חוות דעת. אני רוצה לקנות מחשב, לא כולל מסך רמקולים מקלדת ועכבר בתקציב של כ 8000-8500 שקל. 1.כפי שהבנתם המטרה היא למשחקים כבדים 2.הקירור מאוד חשוב לי גם למעבד, גם כללי וגם לכרטיס מסך (שכן הכרטיס מסך צריך להיות רציני וכבד וסביר להניח שהתחמם מהר) 3.חשוב לי שהמחשב יהיה שקט 4.שכל החלקים יהיו אמינים ויציבים ומחברות טובות 5.בבקשה, צרו את הטוב ביותר לדעתכם אם אפשר עם הסברים שאלה נוספת: האם כדי לי לקנות מחשב עכשיו או לחכות לסוף שנה ואף ל 2009? ממה שהבנתי בסוף שנה יש מכירות טובות, בגלל התיישנות מוצר בהחלפת שנה..(קצת כמו מכוניות) זה נכון? תודה רבה לכולם![br]פורסם בתאריך: 17.10.2008 בשע…
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אשמח להמלצות על המחשבים העונים למפרט הבא (מוכן לסטייה של 10% במידת הצורך). המחשב נועד לעבודה משרדית. אני מתכוון לשאת אותו מהבית למשרד לצרכי סנכרון. * מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך? 15 או 17 אינץ * סוג מסך: מסך מגע (עדיף מאט, אך נדיר...) * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת הכוללת numpad ורצוי מאד מוארת. * משקל רצוי? קל ככל האפשר (מודע לניגוד מסכים הגדולים, אך קל יחסית לאחרים) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ברורה ל-SSD. * כונן אופטי? רק במידה ואין במפרט SSD וזאת בכדי שאוכל להחליפו ל-SSD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים כבדים כמו aion ,CALL OF DUTY6, BATTLE FIELD BC 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. כן, מסך או 22 או 24 [שמתחבר גם לסוני2,3] 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא יודע לעשות אוברקלוק, ואולי אני יעשה אוברקלוק קל 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. …
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בבניית מפרט למחשב. שימושים: צפייה בסרטים בכלל ובסרטי HD גבוהי-רזולוציה בפרט, משחקים ועבודה שוטפת ומהירה עם תוכנות שונות בו-זמנית. דרוש דיסק קשיח של 500GB. על המחשב להיות שקט ככל האפשר. אפשרות לOC בעתיד. אין צורך בציוד היקפי. תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור!
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
ראשית, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים לשאול - אם לא, אשמח אם תעבירו את ההודעה לפורום מתאים יותר. שאלתי: בזמנו היה בלאגן גדול בין TMS לבין FOXPC. מה המצב עם זה היום? ל-FOXPC אין אתר, אבל ל-TMS יש אתר שנראה מעודכן. אפשר לדעתכם לקנות ב-TMS בראש שקט לגבי אחריות, החלפות וכו'? תודה!
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
מחשב לעבודה ביתית רגילה עד 1300 ש"ח . מה התקציב המקסימאלי? 1300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה כ"כ ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה רגילה - אינטרנט/פייסבוק/צפייה בסרטוני יוטיוב. פשוט לשדרג ממחשב P4 ישן מאוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צור…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. אחרי לא מעט התלבטויות, החלטתי לקנות Dell vostro 5470. הוא מהיר, בא עם SSD, Haswell וכו'. ניסיתי למצוא מקום שמאפשר רכישה שלו ללא מערכת הפעלה (אני מקבל בחינם), כי חבל לי על עוד 500+ שקלים, אבל לא מצאתי מקום כזה. מישהו מכיר מקום שמאפשר זאת? תודה.
-
- 26 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש כאן כמישהו שנמצא עם אותו מחשב כבר 7 שנים, החלטתי שהגיע הזמן להשתדרג :: *המפרט הורכב ב- www.pandas.co.il המטרה: מחשב ביצועי, קצת לכל דבר (משחקים, וידאו וגראפיקה). התקציב: 5,500 ¤ (ללא מסך וציוד הקיפי, אך כולל כרטיס TV). התגובות: שלכם. זה טוב (אבל לא מצויין ;D) לדעתכם?
-
- 9 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E4500 Box ¤649 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4500 לוח אם GIGABYTE GA-P35C-S3 ¤613 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39219 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤358 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 675MHz CL4 ¤581 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X2048-5400C4 כרטיס גרפי ALBATRON nVIDIA Geforce 8600GT 512MB DDR3 PCIe ¤788 http://skypc.co.il/product.asp?pid=8600GT5 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤170 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W ¤788 http://skypc.co.il/product.asp?pid=0761345-08142-9 סה"כ מחיר לכל המוצרים:3947¤ המפרט הורכב באתר:htt…
-
- 9 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני מאוד מקווה שלא אצטרך להגיע לזה. יש לי מחשב של סדר גודל של שנתיים והוא עושה כרגע בעיות ואיני יודע אם ימצא פתרון (ראו בפורום תמיכה טכנית). אם לא, אז אני רוצה כבר להכין אופציה חליפית ולא להיתקע. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000 ש"ח. עדיפות לפחות. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים וכו', קצת דברים שקשורים ללימודים ותכנות בסיסי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. אלא אם יש אופציה לחבר שני מסכים ואז אולי אשקול לקנות עוד אחד.המסך שלי הוא של samsung S24F350FH 4. האם יש רכיב בסיס…
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כולם, קניתי לחברה שלי בהמלצת הפורום כאן Dell Vostro 5470 לצורכי הלימודים שלה. היא ביקשה שהמחשב יהיה חזק מהיר וקל (בעקבות טראומה מהמחשב הקודם) אז בחרנו בדגם i5 128gb sdd 8gb ram עם הכרטיס מסך 740.. המחשב הגיע אלינו לפני כשבועיים. מאז הרבה פעמים היא לא מצליחה להתחבר לwifi הביתי שלנו ולפעמים מתחברת אבל האינטרנט לא באמת עובד. עם כבל רשת נראה שזה עובד בסדר. בשאר המחשבים בבית (המקבוק שלי, htpc שמחובר בכבל) האינטרנט עובד כרגיל והכל בסדר. גם במחשבים של חברות שלה כשהן באות ללמוד בדרך כלל הכל עובד כראוי. רק אצלה לא. כמובן שאני אפעיל את האחריות במידת הצורך ואדרוש להסברים מהחנות שקנינו ממנה אך אני רוצה לשאול האם מישהו חווה בעיות דומות? חוסר קליטה/יכולת להתחבר לwifi? קליטה מאוד נ…
-
- 27 תגובות
- 17.3k צפיות
-
-
שלום. בקרוב (בעזרת השם) אני קונה מחשב, ורציתי לבקש מכם להרכיב לי מפרט בבקשה. התקציב הוא 6,500 ש"ח כמו שכתבתי בכותרת. השימושים של המחשב יהיו בעיקר משחקים ו\או יישומים כבדים, ככה שהייתי רוצה לשים דגש על כרטיס מסך ומעבד חזקים. אני לא צריך שום ציוד היקפי כגון רמקולים, מסך, מקלדת, עכבר, וכו'. בנוסף, קניתי יחסית לא מזמן כונן קשיח 160GB של Western Digital. אני לא בטוח לגבי הדגם, אני רק בטוח שהוא לא חדש, ורציתי להתייעץ איתכם אם כדאי לקנות כונן חדש נוסף, או לא. ובמידה ולא, האם הכונן הנ"ל יהיה צוואר בקבוק במחשב החדש? אם אפשר, הייתי רוצה לקבל שני מפרטים, רק אם זה אפשרי מבחינתכם, אחד עם כונן קשיח, ואחד בלי. בנוסף, אם אפשר שהמפרטים יהיו מ-SkyPC ו-TMS. אני יודע שאני מבקש די הרבה כשאני …
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלנו כבר ישן מידי, והחלטנו להחליפו, למרות שהוא עדיין עושה את רוב העבודה ללא בעיות. חשוב לנו שיהיה בעיקר שקט, דיסק קשיח מספיק 160GB, ושניתן יהיה להזמין דרך האינטרנט, כי לצערי אין לי יותר מידי זמן להקדיש לנושא. כמו כן לא צריך צורב או כונן תקליטורים, ולא מסך. תקציב סביב 1500 ש"ח. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
ערב טוב חברים, חבר טוב שלי ביקש שאעזור לו לבנות מפרט מחשב גיימינג ולכן אני פונה אליכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 - 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג אפילו לגיימינג כבד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: באטלפילד 4, gta v (אם יצא למחשב), call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 …
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
-
העלתי בעבר את המפרט המסויים הזה, הבנתי שמכל מיני בחינות הוא לא מחזיק שדרוג(לוח אם חצי כח, זכרונות איטיים ספק כח חלש וכו. בעתיד ארצה להחליף ל3080 וחשבתי גם על שינוי המעבד(כרגע 8700k) אבל הבנתי שאין סיבה כי בקרוב יוצאים מעבדים של דור חדש ויותר טובים מ10900k. חשבתי להוסיף את החלקים הללו(שזה באמת החלפת מפרט כמעט מלא חוץ מכרטיס מסך ומעבד, וכונן ssd ומסך מתלבט לגבי הוספה של הרכיבים הללו. יש לי שם 2 הצעות ללוח אם, asus prime z490-a או gigabye z490 gaming x שקיבלתי עליו אחלה ביקורות. המטרה היא לשפר מחשב לעריכת וידאו - כרגע יש לי 8900k אבל הבנתי שהמערכת הנוכחית לא תחזיק מעבר ל3080 וגם לשיפור עתידי במעבד.
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי הארדיסק חדש שהחלפתי ומשום מה אחרי יומיים הוא הפסיק לעבוד. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יודע \התנסה אם כדאי לקנות מחשב יד שניה מאופיס דיפו ובמיוחד את המחשב הבא: Dell, Latitude D420-משומש/יד שנייה – מחשב שהיה בשימוש של לקוח קודם, נבדק והושמש תפעולית במעבדות P.Y.COM יתכנו שריטות קלות בחלקים החיצוניים ניתן להחזיר את המחשב תוך 14 ימי עסקים ולבטל בהודעה בכתב את העסקה מעבד Intel Dual Core U2500 1.2GHZ ULV צג "12.1 רחב WXGA ברזולוציה עד 1280X800 פיקסלים זכרון פנימי מובנה 1GB סוללה 6 תאים לזמן עבודה ארוך מערכת הפעלה Microsoft® Windows® XP PRO אחריות 6 חודשים ע"י P.Y.COM האם ניתן להגדיל את הזיכרון (הן הפנימי והן ההרד דיסק)? תודה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בוואלה שופס מוכרים את הסמסונג Q330 JS03IL ב-3100 שקל כולל משלוח. זה הלינק למכירה (http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKNPQ330i5), ואת המחיר הסופי הספציפי הציעו לי בטלפון אחרי שלא סגרתי עסקה במחשב. על פניו, ובהשוואה למחירים בזאפ, נראה די שווה. מה אתם אומרים על המחשב בכלל ועל הדיל בפרט?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-