עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Vatos-Locos,

היי, אני שוקל לעבור אחרי ~4 שנים ממקבוק אייר ללפטופ וינדוסי, הציפיה היחידה שלי היא שאני לא ארגיש שום נפילה מהמעבר ממקבוק איר (: דרישות (לפי תיעדוף): - טראק פד ומקלדת נוחים - איכות בניה טובה - מימדים ומשקל ניידים - 13" (פלאן בי 11.6"). - איי-5 (עדיפות לדור רביעי) - SSD כלשהו - עדיפות ל-8 גיגה ראם - עדיפות ל-1920x1080. - אין לי שום צורך בכרטיס מסך חזק. - אני לא לחוץ בזמן, אני אמנם בלי לפטופ כרגע אז אני לא רואה את עצמי נשאר ככה יותר מחודש-חודשיים, אבל ברמת העיקרון אני לא ממהר לקנות בשניה הזאת. - אני לא נעול על חנות מסויימת, כנראה אקנה מאמזון/אתר היצרן. - אין לי צורך באחריות בינלאומית. לפטופים שיצא לי לבדוק או לשחק בתצוגה: - Acer S7, חביב מאוד אבל אני פחות סו…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. ברשותי 2 מחשבים, עם מעבד Core i7-4770 בעל תושבת LGA1150 וזיכרונות DDR3 בתדר 1,600 MHz, שביניהם אני מעביר את דיסק מערכת ההפעלה ואת הדיסקים האחרים, לפי הצורך. עם המחשב שאתו אני עובד, אני עורך בשלב זה ווידיאו HD (2K) (בנוסף לגלישה באינטרנט). בשני המחשבים לוח האם עושה בעיות ויש צורך להחליפו. בנוסף, יש תוכנה מסוימת ודרייברים מסוימים שאיני יכול להתקין, כך שעלי לעשות התקנה חדשה של Windows 10 64bit . מחשב אחד הפסיק לעבוד לחלוטין, איני יודע אם זה ספק המתח, או לוח האם, או המעבד - וזה לא משנה לי, כי ממילא עליי לשדרג את המחשב. כרגע התקציב שלי מוגבל, בעוד כחודשיים עד שלושה התקציב שלי לא יהיה מוגבל כלל. גם המעבר מ- HD ל- 4K יהיה רק בעוד כמה חודשים. לכן חשבתי לבצע את השדרוג בשני שלב…

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  3. Started by OVErDOS,

צריך עזרה עם מפרט סביבות ה5.5k עם אפשרות לחריגה עד 6 לא יותר המפרט מיועד בעיקר לעריכת מוזיקה ... לא צריך מקלדת,עכבר,כרטיס קול ומסך!!! חשוב שיהיה dual dvi בכרטיס המסךכי אני עובד עם 2 מסכים דיסק קשיח 500GB בקשה...או 2 של 250... המחשב יעבוד חזק מאוד חשוב שהמארז יהיה איכותי ונוח. כולל מאווררים טובים.

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  4. החלטתי שאני הולך על מחשב נייד של חברת asus/lenovo. מחשב על זיכרון 4G עם מעבד מסדרת I5. תקציב הקנייה שלי עומד עד 3700 ש"ח מטרות המחשב: עבודות משרדיות - אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים,מוזיקה,הורדות ישירות מהאינטרנט(קצת עומס מהאינטרנט). * גודל המסך -12 ומעלה * זמן סוללה ארוך - כ5 שעות. וזמן טעינה קצר. * דיסק קשיח - 7200 סל"ד. בעל נפח של 500G ומעלה בעל כניסות ל: * HDMI VGA IEEE 1394 USB 3.0 * עדיפות לקורא כרטיסי זיכרון/בלוטות'/כונן אופטי * שיהיה פיזור חום מיטבי ובעל נוחות בכתיבה!! חשבו לי מאוד שהמחשב לא יתקע ויריץ תוכניות ואפליקציות באופן רציף, כי אני נתקל בהרבה מחשבים שנתקעים בזמן גלישה באינטרנט למשל. בתודה מראש על העזרה!

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  5. מחפשת מחשב נייד שיכול להכיל תוכנות עריכה (לייטרום , פוטושופ) בתקציב של עד 5,000 ש''ח אשמח להצעות או לדעת מה לחפש

6. . מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית כבדה ,הרבה תוכנות פועלות בו זמנית וצפייה בHD 1080P. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש? אופיס, ויז'ואל סטודיו, SQ Server. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 22 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by NadavAfuta,

אז כמו שאמרתי בכותרת, אני מחפש מחשב חדש או לשדרג את המחשב שלי. תקציב 4000, בעיקר משחקים וסרטים.. אין צורך בציוד הקפי. כרגע המפרט שלי: מעבד AMD 3200 לוח אם MSI K8N DIAMOND כרטיס מסך MSI GeForce 7900GT זכרון 1GB אבל אם אני לא טועה הוא נחשב איטי.. הארדיסק 80GB מארז Thermaltake Soprano Black מסך AOC LCD 19" תודה מראש.

• 38 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by hakoki,

הציעו לי אותו דרך העבודה של אבא ב 2496 שווה? הבנתי שהמערכת הפעלה היא לא ווינדוס האם אפשרי להתקין עליו xp? והאם זה מסובך להרחיב את הזיכרון ל 2 GB? תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום אני רוצה להרכיב מחשב חדש ואשמח לקבל עזרה ב build. המטרה שלי במחשב זה להיכנס לתחום ה VR בכיף. מבחינת תקציב אני לא מחפש בהכרח את הטוב ביותר, אלא יותר את ה best value for money. כבר יש לי SSD 500gb של Samsung EVO וקניתי את הכרטיס מסך: EVGA GeForce GTX 1070 Ti FTW ULTRA SILENT GAMING, 8GB GDDR5 https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-SILENT-Gr…/…/ref=sr_1_5… התקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח, לא כולל מה שכבר הוצאתי על הכרטיס מסך והזכרון. ולגבי מארז אני לא בטוח אשמח לקבל גם במפרט אבל מקסימום יכול להשתמש בקיים שלי אם התקציב גבולי.

10. לאחר ששגעתי בימים האחרונים הרבה אנשים בפורומים השונים זה המפרט שהצלחתי להרכיב לעצמי בתקציבי המוגבל: מעבד- AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Venice קירור למעבד- Thermalright ALX-800 for AMD לוח אם -DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D כרטיס מסך- Gigabyte NVIDIA GeForce 6600 128MB PCI-E GV-NX66128D Bulk דיסק קשיח- ? WD 160GB SATA II 7200RPM 8MB? זכרון- ?512Mb 400MHz Twinmos CL2.5? X2 מארז - ? ET-7W GSMART SILVER? תרגישו חופשי לשנות או להמליץ - אבל רק על פריטים זולים יותר...

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by YoTaMi,

איזה מפרט יותר טובל משחקים ? מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית לוח אם-INTEL G41-M7-ELITE1600MHZ-טכנולוגיה חדשנית של אינטל מעבד-Intel® Core2 QUAD Q8200/2.33Ghz/1333Mhz-לביצועים מעולם אחר זיכרון-kingston/SAMSUNG-2048MB PC6400-HYPER-800MHZ-למהירות מסחררת כרטיס מסך-nVIDIA GeForce 8400Gs 512MB/HDMI-לגרפיקה עוצרת נשימה דיסק קשיח-samsung/HITACHI-500GB(0.5TB) SATA IIנפח איחסון אין סופי.. כונן -DVDRW X24 S.ATA-המהיר בעולם בטכנולוגית S.ATA כ.רשת-10/100/1000LAN-Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller כ.קול-Intel® High Definition AudioRealTek* ALC888S יציאות נוספות-FULL HD VIDEO+DVI+אנטי וירוס סט מולטימדיה-מקלדת אינטרנט+עכבר אופטי ארגונומי…

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  12. שלום, אני נמצא כרגע בארה"ב למשך מספר ימים, אני מבקש המלצה ללפטופ בתקציב של בסביבות עד 1500$. הדרישות שלי: -מסך 13.3" -קל משקל (אזור 1.4 ק"ג ומטה) -מהיר ביותר (חשוב. הלפטופ ישמש בעיקר לעבודה עם מספר יישומים במקביל ועשרות דפי דפדפנים פתוחים, אך לא למשחקי מחשב) -מקלדת נוחה, ושתתאים מבחינת מקשים לאלו שיש בארץ (ZXCV, QWERTY) -שלא יתחמם בשום אזור, גם בעבודה ממושכת -איכות סאונד טובה -דיסק קשיח של 500GB, רצוי SSD גם אם אצטרך לקנות בנפרד. -זמן סוללה סביר -מסך מט, שיהיה ניתן לעבודה בשמש אם יש צורך -זכרון של לפחות 8GB -הבנתי שעדיף רזולוציה גבוהה של 1920 - רצוי 3 פורטים של USB, הרי ברגע שאני מחבר עכבר אלחוטי, אם יש רק שניים יישארו רק אחד וזה לא מספיק לדעתי. -רצוי שתהיה אחריות תקפה …

13. Started by a_beilis,

המחשב ישמש כמחשב ביתי לצורך משרדי. המטרה היא לקנות מחשב שיחזיק מספר שנים טובות. אני מאמין שi3 עם 8GB זיכרון יספיק אבל אשמח לשמוע המלצות נוספות 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-2500 ש"ח עם חריגה של 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. אינטרנט, מסמכים וכו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב מאוד. המחשב יושב בפינת עבודה שבסלון כך שהרעש פחות מפריע, כמובן בגבול הס…

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  14. Started by itzikius,

1. קישור למפרט המחשב : מחשב ראשון דל: http://www.laptopworld.co.il/Product...roductid=11341 מחשב שני אסוס : http://www.laptopworld.co.il/Product...oductid=210718 2. מחיר: אחד 2600 והשני 2400 3. שימושים : שימוש משרדי בעיקר, גלישה באינטרנט וכו' 4. משחקים: משחקים לא כבדים כמו מנג'ר שני המחשבים הם עם 5 שנות אחריות, לDELL יש מעבד I5 אבל רק עם 1.7 GH לעומת הASUS עם I3 עם 2.4 GH, כרטיס מסך של הדל יותר טוב הבחירה תעשה בין שני המחשבים האלה....איזה מהם עדיף, אני חשבתי שהDELL עדיף אבל הנציג של החברה שממנה אני קונה חזר אליי ואמר לי שעדיף לי הASUS תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  15. בהתבסס על המפרט באתר למשחקים עד 3500, הרכבתי את המפרט הבא: (המקלדת, עכבר, רמקולים נועדו רק כדי להמחיש את המחיר). אני חושב לקנות מ- www.comp-il.co.il, פשוט מכיון שהחנות שלהם היא כמעט במרחק הליכה מהבית. יש לי שלוש שאלות בקשר למפרט - האם עשיתי איזה פשלה נוראית בתכנון? (בתכנון קודם שמתי 2 זכרונות של 256 במטרה לקבל את ה Dual Channel, או שמתי הרד-דיסק SATA על לוח אם שלא תומך בו) אני אשמח לקבל חוות דעת כללית לגבי המפרט ובנוסף חוות דעת על החנות -פעם ראשונה שאני קונה אצלם. (היתרון הוא, כאמור, שהם קרובים).

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  16. היי, (עדכון) ויתרתי על רמת שקט 7 כי זה סתם יוצא יקר.. אפשר רק חו"ד על המפרט שהרכבתי? תודה! לעניין: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). vmware מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ודומיו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. היי, אני צריך שתמליצו לי על מחשב נייד, עד 4000 שקל (עם אפשרות חריגה ל5000, אך רצוי שלא) בעיקר לעבודה משרדית (הורים ואחות). צריך להיות מינימום 1GB, c2d, wifi וbt חובה. מסך צריך להיות 15.4/15, עדיפות לWS. אם הדרישות לא עומדות בתקציב, אשמח לשמוע גם המלצות אחרות. עדיף שיהיה כמה שיותר קל, אך זה ממש לא שיקול חשוב. אחריות בינלאומית תהיה יתרון. תודה. עריכה: הורדתי את הקטע של הגיימינג, כי אני פשוט לא רואה איך זה יכנס בתקציב הזה.

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  18. בסופו של דבר זה המפרט הסופי שהוזמן, ערכתי כדיי שלא לבלבל אתכם, תקראו קצת את המשך האשכול ואשמח לקבל חוות דעת בונה לגבי המפרט, תגידו כל דבר עליו, לפי דעתכם, הבנתי מכמה שהוא מצויין אך אשמח לשמוע עוד דעות כדיי לחזק את הביטחון שלי לגביו, בFXP שגם שם פירסמתי אמרו לי שהוא חרא, אני יודע שהוא לא חרא אבל רק אשמח לשמוע את דעתכם. מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1050 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ₪533 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WB כונן קשיח Hitachi Deskstar HDP725050GLA360 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪255 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar500S זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz C…

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by eli_kats,

אני קניתי נייד עם מעבד intel core 2 duo T5550 1.83GHZ 667MHZ האם המעבד הזה הוא Santa Rosa?

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  20. Started by barakSinay,

שלום לכולם, אז גיסתי מתחילה את לימודיה בקרוב, וביקשה ממני לעזור לה למצוא לפטופ משתלם. להלן הדרישות השונות. תודה מראש נ.ב היא מתחילה ללמוד פסיכולוגיה, כך שאין דרישות חריגות (solidworks וכו' למשל) מהמחשב וביצועיו 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח, עדיף שלא לחרוג, רק אם החריגה קריטית ומשתלמת מאד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמה: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, צפיה בנטפליקס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמה: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שק…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Hadas89,

שבת שלום..אשמח להתייעץ איתכם בנוגע לרכישת מחשב נייד. אני מתלבטת בין שני הדגמים הבאים 1.LG - R405-A.C225E 2. Lenovo n200 TY2BWIV אציין שההתלבטות היא לגבי איזה מבינהם איכותי ואמין יותר בטווח הארוך (מה יחזיק/ישרוד יותר זמן) תודה מראש ושבוע טוב

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  22. Started by idan188,

שלום. אני מבקש חוות דעת על המפרט הזה, בעיקרון המחשב הזה מיועד : רזולוציה של 1920*1080,משחקים כבדים באיכות הגבוה ביותר,VM של 4 מחשבים. [TABLE=width: 438, align: right] [TR] [TD=align: center]מעבד[/TD] [TD=align: center]Intel Core i7 4930K 3.4Ghz 12MB L3 Cache s2011 – Box[/TD] [TD=align: center]2483[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]קירור למעבד[/TD] [TD=align: center]Corsair Hydro H100i Extreme Performance CPU Cooler[/TD] [TD=align: center]500[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]לוח אם[/TD] [TD=align: center]Asus Sabertooth X79 s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 1866Mhz, 3xPCI-E[/TD] [TD=align: center]1415[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]כרטיס מסך[/TD] [TD=align: center]Asus G…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Reze,

מצטער שעשיתי עוד ת'רד אבל לא רציתי להקפיץ את הקודם כי הוא ישן בקיצור זה מה שאני הולך ליקנות מחר זה טוב ? אני לא יכול להשקיע יותר מזה..... ולא יהיה או סי הצעת מחיר מקוונת: סקאי מחשבים הדפס הצעת מחיר פריטים מק"ט תיאור הפריט סכום ביניים -------------------------------------------------------------------------------- 1 160ys דיסק קשיח Western Digital WD1600YS 16MB 160GB - ¤391.00 ¤391.00 1 4167B צורב LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 - ¤191.00 ¤191.00 2 KVR667D2N5/512 זכרון Kingston DDR2 512MB 667MHZ CL5 - ¤340.00 ¤680.00 1 4000 הרכבת מחשב+התקנת תוכנה+אחריות על עבודה - ¤0.00 ¤0.00 1 IE6300 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box - ¤1,010.00 ¤1,010.00 1 39245 לוח אם GIGABY…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי, אחותי ובעלה מחפשים לקנות מחשב נייח חדש שיענה על דרישות בסיסיות (גלישה, צפייה בסרטים). 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-3000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה וניתן לחסוך כמובן, לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, צפייה אונליין, הורדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רוב הסיכויים שיחובר אליו מסך של 22-24", FHD כדוגמת Dell 2209W…

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  25. Started by Clo wn,

שלום לכולם רציתי להראות פה את המפרט של המחשב שאני רוצה לרכוש בזמן הקרוב השימוש העיקרי כרגע יהיה משחקים כמו CSGO / THE DIVISION אם הזמן יהיו עוד.. בהמשך אני רוצה לעבור ל YOUTUBE ו TWITCH אני לא מבין בבניה ודיי חדש לי הנושא, אשמח לדעה או אפילו אישור שהכל תקין הבניה כרגע בלי HDD בהמשך כמובן הוסיף.. ביחד עם כרטיס לכידת ווידאו של ELGATO (בצד שמאל כמות הפריטים של אותו מוצר) Processor Intel Intel Core i9 9900X 3.5Ghz 19.25MB L3 Cache s2066 - Box 1 …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.