ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,339 דיונים בפורום זה
-
אני טכנאי מחשבים בעבר ועדיין מרכיב ומתקין לחברים ומשפחה מחשבים וכל מיני שטויות מסביב אז יש לי מושג מה הולך בעולם הזה חבר טוב שלי (שלא מבין במחשבים) צריך מחשב לעריכת וידאו (צלם חתונות, עורך וידאו וכל זה) השאלה היא אם לקנות מ pcpower.co.il (בטח יש עוד אתרים כאלו אבל לא יצא לי להתקל בהם) שבו מכריזים בגדול שהם מורידים ממך את כל כאב הראש של הרכבת מחשב, או לקנות חלקים מ ksp (את אותם החלקים בגדול ש pcpower מציע) ב 1000 שקל פחות (לפי בדיקה חפיפה שעשיתי) כשגם שם אני יכול לבחור ערכה מורכבת (ערכות מחשב לגיימר) ולבקש מהם שירכיבו לי את המחשב ויתנו לי אחריות על הקופסא כמו שהיא. הדגש הוא על כך שהחבר לא רוצה כאבי ראש, השאלה היא אם ההבדל בשירות (תכלס שניהם נותנים אותה אחריות) שווה 1000 שק…
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני קונה לפטופ של dell אחד מהXPSים כנראה. (התקציב הוא סביבות 1000$) רציתי לשאול מאיפה הכי זול להזמין? יהיה לי מישהו במנהטן ביום שני, אני צריך להזמין אליו (או לשלוח אותו לאנשהו) חשבתי על bestbuy, יש אתרים יותר זולים? או מקום אחר לקנות שייצא זול? תודה, ניב
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
amd 64 bit 3000+ radeon9800p maxtor 80 8mb sata 512ddr 400 mag 768 pf מארז טוב שלא יעבור את ה300 שקל צורב מקלדת עכבר רמקולים ופלופי פשוטים הגעתי ל5250 שקל ואני רוצה להוריד מתחת ל5000 יש לכם מקומות יותר זולים מ KSP?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתקופה האחרונה הסוללה התחילה להיגמר ממש מהר, ובזמן האחרון התחיל להופיע לי הודעה "שקול להחליף את הסוללה". המחשב שיש לי הוא GIGABYTE W566U אם אני לא טועה זה 6 תאים. חיפשתי סוללות והם נורא יקרות ראיתי חברות ש"מחליפות" תאים לסוללות קיימות בחצי מחיר (זה בכלל מומלץ?), הבעיה שלא מצאתי חברה שעושה את זה לדגם הספציפי שלי או בכלל לג'יבייט. אם מישהו מכיר חברה שכן מתעסקת איתם או שיש לו רעיון איפה יש בזול אשמח לשמוע. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני גר בהוד השרון ומתכנן לקנות מחשב למשחקים בתקציב של כ-3500 ש"ח. באיזה חנות באזור שלי הכי טוב לרכוש את המחשב?? אני צריך הרכבה, משלם במזומן ומוכן לנסוע קצת אם זה שווה את המחיר/שירות תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב של ASUS דגם UL50 VT יש לי אפשרות לקנות אותו גם און ליין דרך EBAY או AMZON וגם פיזית בחנויות כגון B&H אני יודע שבקניה הפיזית אני צריך להוסיף מס על המחיר שהם מציגים האם זה כך גם בקנייה און ליין? יש מקום ממולץ או זול יותר כמו האתר של דל רק עבור ASUS ? תודה חזי
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נייד עם אחריות של יותר משנה, ואני מחפשת מקום אמין שלא יעבדו עליי עם המחיר....ובאזור ת"א המלצות?
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות בקיץ הקרוב מחשב נייד לקראת הלימודים שלי שמתחילים באוקטובר. ידידה שלי טסה לארה"ב בקיץ ומאפשרת לי להביא איתה מחשב נייד שאני אזמין משם. אני עדיין מתלבט איזה מחשב לקנות. כמו שאמרתי המטרה העיקרית שלי היא ללימודים, אבל אני גם אשתמש בו למטרות תכנות ואולי אפילו משחקים. האם משתלם לקנות בארה"ב או שהפרשי המחירים לא משמעותיים? ראיתי שאפשר למצוא מחשבי DELL די בזול בחנות KSP. ההפרש לא גדול לעומת ארה"ב (1500 שקל בערך) אבל עד כמה אפשר לסמוך עליהם? האם האחריות על המחשבים הניידים היא אצלהם או דרך היבואן? כי עד כמה שאני יודע השירות של KSP על הפנים. אין לי נסיון רב במחשבים ניידים אז אני לא יודע אם מחשב עם 15.4" מסך הוא כבד מכדי להסתובב איתו ביום יום. אני אשמח אם תוכלו לתת ע…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ראיתי את המפרט של המחשב וזה פשוט לא מסתדר לי עם המחיר. הבנתי ש-Gigabyte זולים יחסית לשאר אבל לדעתי הפער הוא מאוד משמעותי במקרה הספציפי הזה : http://www.skypc.co.il/pl_product~71614~14~0.htm מה שגורם לי לתהות - האם אני מפספס פה משהו ? מישהו יכול להסביר את המחיר ? ולבעלי Gigabyte, איך הנדסת האנוש שלו ובכלל מה דעתכם עליו ? רב תודות.
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
המפרט הבא מוצע ב-2,615 ש"ח. האם באמת שווה? ניסיתי להרכיב בעצמי ויצא לי הרבה יותר יקר. מה פספסתי? איפה העוקץ פה? :s05: מחשב שולחני הכולל מעבד אינטל Core™ i5 Intel® Core™ i5 750 לוח Intel דגם P55WBו צ'יפסט P55 כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100/1000 Kingston/Ceon 2048MB DDR III 1333MHz כ.מסך Gainward NVIDIA GeForce 210 512MB כולל יציאת HDMI Western Digital 500GB SATA II 7200RPM 16MB Buffer צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X22 הנה המפרט המלא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4150&CatCode=
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד אך ורק לעבודה עם מסמכים גלישה באינטרנט ותכנות, לכן מה שאני מחפש בעיקר הוא מעבד חזק וזכרון מהיר, ולא כרטיס מסך. אני כרגע מתלבט בין MSI WIND שעולה 2200 לבין http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3236&CatCode= שיש לו מעבד Intel Core 2 Duo Penryn T6400 2.0GHz (מוזר שמצויין פנרין, לא?), זכרונות 2 GIGA עם 800MHZ והוא עולה 3000 ש"ח, מה מוזר כאן? למה כל כך זול? עוד שאלה, היום ישנו הבדל משמעותי בין DUAL CORE T4200 לדוגמה לבין CORE 2 DOU T5200 למשל? ואגב אם קונים זכרונות מסויימים בנייד, משנה מה החברה שלהם? או שאם טוענים שהם 800 מגהרץ, אז הם שקולים לכל זכרון 800 מגהרץ שיש בשוק. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המפרט הבא (ביינתיים אני לא מזמין בגלל ש NZXT APOLLO לא בארץ ואני עדיין מחפש תחליף. Intel C2D E6750 - חובה Club 3D/EVGA/ASUS 8800GTS 320MB - חברות שאני מעדיף ל 8800GTS 320MB Corsair 2GB DDR2 667MHz Cl5 - חובה GA-965P-DS3 REV. 3.3 - או לוח אם אמין אחר שמתאים למפרט. WD1600JS - אם אין אני מוכן להתפשר על משהו אחר. מארז - אין ביינתיים. Enermax Liberty 400W - או ספק מוכר אחר עם יותר מ 30A במסילות 12V. תודה מראש. (בדקתי כבר ובסקאיי פיסי זה יוצא 5050 בערך.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איפה ניתן לראות מבחר רב של ניידים לפני קנייה. כמעט כל מקום יש בעיקר hp . למישהו יש מושג איפה יש LG, Asus. והכי חשוב - thinkpads של לנובו. כמו כן, אני מחפש אתר שאפשר לפלטר בו לפי ניידים עם תצוגה מט (led). לא מצאתי עדיין.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איפה יש חנות טובה ואמינה באזור הוד השרון \ כפר סבא ? וכל זאת לרכש של מספר מערכות עם תמיכה טובה ?
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איפה יש חנות באיזור המרכז שיש שם אפשרות לשחק קצת עם מחשב של החברה הנ"ל אני דיי סגור שאני רוצה לקנות משהו שלהם רק אני רוצה קצת לשחק איתו לקבל הרגשה האם הוא באמת נוח !!!
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
היי אני מחפש בד מיקרופייבר בשביל לחסות את המקלדת של הנייד בזמן שאני סוגר את המסך איפה אפשר לקנות בד כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
איפה יש מעבדות אחריות של GIGABYTE בארץ? ואם למישהו יש ניסיון איתם? (שירות,טיפול,מענה) כמו כן כמה צריך לעלות שידרוג מדיסק קשיח 160g ל-250g ? ושידרוג מ-2gb ל- 4gb ? (הבנתי שחייבים vista כד שיזהה את ה-4) כמובן במחשב נייד(GIGABYTE) במעמד בקנייה....
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש חנות שיש בה תצוגה שלהם?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
איפה הכי כדאי להרכיב מחשב? (מקום אמין שיש בו את כל החלקים)
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigabytes Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle כונן קשיח: W.D 5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16mb צורב: ASUS X20 ספק: SeaSonic S122II-500 500W + מארז קאמפוס NZXT מסך: 22 אינצ' של LG w2284 כעיקרון הסיבה שאני רוצה לשפר זה בגלל שיוצא המשחק Battlefield Bad Company 2 בעוד חודש. והתחלתי לשחק היום בבטא, והמשחק עובד סבבה לגמרי בהגדרות Medium +. אבל ברגע שאני מעלה להגדרות HIGH ואז משפר את הAA לX8 הוא מתחיל לקרטע קצת. איפה אני יכול לשפר כדי שמשחקים יעבדו טוב יותר? אגב על המעבד עשיתי OC ועכשיו הוא 3.0 התקציב הוא 1500 ש"ח מקסימום…
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigabytes Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle כונן קשיח: W.D 5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16mb צורב: ASUS X20 ספק: SeaSonic S122II-500 500W + מארז קאמפוס NZXT המעבד נמצא כרגע בOC והוא כרגע 3.0 ולא 2.6 התחלתי לשחק במשחק BF BC2. עכשיו המשחק עובד סבבה על הגראפיקה הכי גבוהה! הכל על HIGH והכל ON. חוץ מדבר אחד... anti aliasing אותו אני שם על X1. כי ברגע שאני שם אותו על X2 ומעלה המשחק מתחיל להיות ממש ממש איטי. איפה בדיוק אני צריך לשפר בכדי שהמשחק ירוץ לי כמו שצריך על ההגדרות הגבוההות? האם עליי לחכות עד שי…
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
חנות טובה , או שזה לא משנה כי הכל מגיע ליבואן ? איפה הכי זול בד"כ ? יש עוד דברים ששכחתי ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז המחשב שלי כבר ישן ובנוסף הלוח אם חצי נדפק, אני רוצה לקנות מחשב נייח חדש השאלה היא איפה? אייבורי וksp קצת יקרים יש מקום יותר איכותי וזול באזור המרכז? לפני התקציב רק אגיד שיש למחשב כרטיס מסך מעולה GeForce gtx 750 ti שמאוד סיפק אותי עד היום השאלה היא האם ניתן להעביר למחשב חדש או שלא שווה? התקציב הוא סביב 2000 עד 3000 עם העדפה לסביב 2500, מחשב שלא ישמש לגיימינג כבד אבל אולי כן משחקים כמו פיפא21 או fm21 תודה רבה ומצטער על חוסר סימני הפיסוק אני מהפלאפון
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
k.s.p ? pcLogic ? מנועה אמרו לי להתרחק כמו מאש.
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות כאשר הראשונה היא השאלה שנשאלת בנושא והיא באיזה חנות אתם ממליצים לקנות מחשב נייד של hp ? השאלה שנייה שלי היא נגיד ואני קונה מחשב נייד ב KSP ואני מבקש לשדרג את הזיכרון מ gb 1 כלומר שני של 512 ל 2 GB שלומר פעמיים 1 GB, אז מי עושה לי את השדרוג HP או KSP? יגאל
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-