עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by roiki,

שלום ברצוני לקנות מחשב הכי טוב שאפשר בעיקר למשחקים לא כבדים במיוחד כמו gta fifa וכו'.... ברשותי 3000 שקל המלצות למפרט הכי טוב שאפשר בסכום הזה תודה:]

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  2. חשוב שהמעבד יהיה של אינטל דואל קור והכרטיס מסך יהיה ברמה גבוהה... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  3. שלום , אני מעוניין לקבל המלצות לנייד שישמש בעיקר לתוכנות אופיס אך מתאים גם לעבודה עם מטלב תקציב 4K (דרך אגב , יש ניידים גם מוצלחים עם מעבד AMD ?) תודה

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  4. Started by omriel12,

Processor: Intel Core 2 Duo E6550 RAM: 3GB 800Mhz M/B: MSI MS-7379 Power Supply: Thermltake 400W Graphic Card: ASUS 9800GT 512MB האם כדאי לי לשדרג ת'כרטיס מסך עד 600 שקל או להשאיר את מה שיש לי? (אני משחק על רזולוציה 1440X900 מסך 19'' משחקים כמו GTAIV, BF:BC2, ARMA 2)

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  5. AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5050e BOX AM2 2600MHZ 45W , יחידות 1 ¤370 GIGABYTE GA-MA78GM-S2H AMD 780G AM2, יחידות 1 ¤515 G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 , יחידות 1 ¤260 SAPPHIRE RADEON HD4830 512MB DDR3 PCI-E, יחידות 1 ¤630 ANTEC NSK4480B II 380W, יחידות 1 ¤490 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤2265 --זאת ההצעה מנעה מחשבים וזאת ההצעה מKSP מעבדי ‏AMD‏ Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore 360 ש''ח לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ ASUS M3A78-EM AM2+, 780G, DDR2 1066, VGA 440 ש''ח זכרונות‏ DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC 275 ש''ח כרטיסי מסך‏ Sapphire HD 4830 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 620 ש''ח מארזים‏ HEC Compucase CI-6A21 Bla…

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  6. אחרי שלוש שנים שהמחשב שירת אותי לא רע בכלל הגיע הזמן לפנק אותו בשדרוג מסויים. המחשב שברשותי הינו: P4 2.4Ghz 256*2 MB Ram ג'נריים לוח אם של Gigabyte וכרטיס מסך Innovision GeForce 5700LE. מכיוון שאיני רוצה לקנות מחשב חדש עדיין ואני לא גיימר כבד שחייב כרטיס מסך High End אז אני אסתפק בכרטיס מסך AGP חביב, בסגנון ה-6600GT. כמו כן, חשבתי להחליף את הזכרונות ל-512*2 או לסטיק אחד של ג'יגה. האם אתם חושבים ששדרוג זה של הזכרונות כדאי ויהיה שינוי ממשי בהרצת אפליקציות בסיסיות ומשחקים ברמה טובה? התקציב שלי עומד על 1500 ש"ח והחילוק בין חלקי המחשב הוא 900-1000 ש"ח לכרטיס מסך ו-500-600 ש"ח לזכרונות. מקווה שתעזרו לי

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  7. חבר שלי עובד וגר בארה"ב ובחודשים הקרובים יחזור לארץ, וראיתי שיש פה הרבה ח'ברה עם ניסיון בתחום. הוא מחפש מחשב עם מסך '15.4 בסביבות 800$ עם אחריות פה בארץ, הוא היה ב- best bay אבל הבנתי שיש להם אחריות של החנות עצמה וגם נראה לי שאין את הדגמים (תת דגמים)פה בארץ וזה בעיה עם האחריות. הדגם: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9150483&type=product&id=1218036667529 המחשב ישמש בעיקר לאינרנט ואופיס וחוץ מזה לקצת משחקים. הוא מחפש מחשב חזק יחסית ובאיכות טובה הוא חושב בעיקר על DELL . הבנתי מהצעות שלכם שממליצים על דגמים E6500/E6400 ושבדרך כלל אין איתם בעיות אחריות בארץ. אשמח לשמוע על דגמים דומים שמתאימים לו, הכי טוב אם תתנו לי קישור לחנות ספציפית שמוכרת דגם שמתאים. תוד…

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  8. Started by eyal4,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5650 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (GTA IV, NEED FOR SPEED, FIFA 2012) ותכני HD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם …

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  9. שלום שמי תמיר ואני סטודנט מתחיל. בגלל חזרה מאוחרת מדרום אמריקה, נותרו לי מספר ימים ספורים לרכוש מחשב ללימודים. אני מבין במחשבים, אבל לע עד כדי הבנה בדגמים של מעבדים וכדומה, את הדרישות שלי אני יודע, אבל איך מבינים מה קריטי לי ומה לא מכל המלל הרב וכל המפרטים האין סופיים 1. אשמח להכוונה בנושא העוגנים שעלי לשהחליט עלייהם במפרט 2. אשמח לקבל המלצות לדגמים/ חנויות שמומלץ לבקר בהם שמציעים כיום דילים טובים. להלן הנתונים: אני סטודנט להנדסת מחשבים, כך שאני בונה על שימוש ב C# וגם פוטושופ. אין ציפייה למשחקים על הנייד באופן גורף. יתכן שימוש רב בהורדות ואינטרנט. בכלל בדירה תקום מערכת אינטרנט אלחותית. אני גם צפוי להשתמש ולהעביר קבצים/תיקיות גדולות של מוזיקה תמונות וכו'. כמובן שע…

10. אהלן, מה דעתכם? מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤853 כמות:1 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤532 כמות:1 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤422 כמות:1 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤349 כמות:1 [ כרטיס גרפי GeCube RADEON 2400PRO 256MB PCIe ¤235 כמות:1 מארז כולל ספק HEC 6C28 300W ¤244 כמות:1 סה"כ מחיר לכל המוצרים:2635¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  11. הפשוט לפוטושופ, השני למשחקים ממוצעים (עדיף מבוסס לוח של ASUS) איך צורך במסך. אשמח גם למפרט מבוסס AMD וגם מפרט מבוסס INTEL תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  12. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤999 לוח אם: Asus P5N-D כמות: 1 - מחיר: ¤801 מארז: Enermax Chakra 250mm Fan Black/Silver כמות: 1 - מחיר: ¤347 קירור למארז: THERMALTAKE 120mm SILENT CAT כמות: 2 - מחיר: ¤55 ספק כוח: Thermaltake Thought Power 600W 48A/12V 4XRails SLI כמות: 1 - מחיר: ¤471 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Heatsink CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤410 כרטיס מסך: Twintech 9600GT XT Coolermaster OC 512MB X2 SLI Kit כמות: 1 - מחיר: ¤1550 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 סה"כ: ¤4693 מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤4600 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/sxvpd5u3 נו…

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  13. Started by KomAsaf,

היי, מחפש מחשב נייד שיחליף את הAsus U35JC הנוכחי (אם מישהו סקרן: מתחמם מאוד, מרעיש, לא חזק באופן כללי), בעלות 4000-5000 ש"ח. דרישות: מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר סטודנטיאלי רגיל (ללא תכנות), כנראה שגם קצת משחקים וסרטים. * גודל המסך? 13.3-14 * משקל רצוי? 1.5-2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן. 6+ (הנוכחי מחזיק גם 8 שעות בשימוש עדין) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI, USB3 * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? …

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  14. Started by spiky,

מחשב לסטודנט . המחשב מיועד בעיקר לסרטי HD (בעתד אולי טלוויזיה) ומוזיקה הורדות אינטרנט עבודה סטודנטיאלת של מטלב ופוטושופ וכדומה. חשוב שיהיה שקט יחסית . המפרט שהרכבתי לאחר שריפרפתי בפורום וקראתי הודעות קודמות ומאמרים , המפרט מ TMS : מעבד: Intel Core 2 Duo E5200 2.5Ghz Penryn OEM כמות: 1 מחיר: ¤462 קירור למעבד: Zalman 7500 Aluminum-Cooper S775 - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 1 מחיר: ¤114 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤342 מארז: ANTEC NSK4480 380W Silver/Black כמות: 1 מחיר: ¤413 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta CL5 כמות: 1 מחיר: ¤422 קשיח למחשב שולחני: Samsung 250GB SATA II 16MB כמות: 1 מחיר: ¤240 כרטיס מסך: Sapphire HD 3450 512MB DDR2 Retai…

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  15. שלום רב לכולם, ברצוני לרכוש מחשב בתקופה הקצרה. מסקירה במפרטים הקיימים בחרתי מפרט מסוים ואני מעוניין לדעת מהי הצעת המחיר האופטימלית שאני יכול לקבל עבורו. כמו כן קראתי באתר YNET מחשבים שמתוכננת ירידת מחירים משמעותית של מעבדי אינטל ברבעון השני של 2007 - האם היא תגיע גם לארץ באותו פרק זמן והאם כדאי לרכוש כעת את המחשב או לחכות לירידה זו? אשמח לקבל תגובות והמלצות לגבי המפרט שבחרתי. בכל אופן המפרט שאני מעוניין פחות או יותר הוא כזה: מעבד אינטל E6600 DUAL CORE לוח אם INTEL/ASUS תואם PCI EXPRESS- ברמה טובה שתאפשר לי הרחבה בעתיד ותכלול כ.קול +כ.רשת מובנים זיכרון פנימי 1 GB לפחות מסוג DDR2 667 MHZ - האם כדאי לרכוש את ה800 MHZ ועד כמה ההבדלים ביניהם משמעותיים? הארד דיסק של W.D. 250…

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  16. Started by Dudde,

שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בבחירת מחשב שימש לעריכת מוזיקה, ללא מסך וללא כרטיס קול (אותם יש לי בניפרד). ההתלבטות היא האם ללכת על Intel Based או על AMD Based ולשדרג עוד קצת RAM. התקציב עד 3500 תודה, עודד

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  17. Started by Nirco,

לפני כמה זמן חיפשתי מחשב אבל התוכניות השתנו במקצת... אבא שלי ירכיב את המחשב ואני מחפש מחשב ללא כל ציוד היקפי אבל בעיקרון מדובר במחשב לשימשוי יום יום וקצת משחקים. כנראה יתווסף להמחשב יקנה כנראה בחודש מאי וכנראה יתווסף ל-xbox 360 ולכן הוא לא צריך להיות חזק במיוחד.התקציב עד לא נקבע סופית וכנראה הגבול יהיה 3500 בתנאי שהורי יסכימו לממן מחשב בינוני ואני אוסיף. אני רוצה 2 מפרטים אחד פשוט ובתקציב של עד 2000 ש"ח ואחד קצת פחות פשוט ובתקציב של עד 3500 אשמח להמלצות בגדי לקבל אופציות לשני המצבים השונים שציינתי, אני לא מחפש מכונת משקים מטורפת אבל אני מחפש מחשב אמין שלא יעשה לי בושות. תודה

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  18. שלום מדובר על מחשב נייד מדגם HP Pavilion dv6. הבוקר חיברתי את המחשב להטענה בזמן שהיה דלוק ופתאום נישמע צליל חלש והמחשב נכבא. כרגע לא נידלק בכלל, לא בלי סוללה ולא עם, לא מגיב לכפתור הפעלה. אני לא יודע מה לעשות ולאיפו צריך לקחת אותו לתיקון? קניתי את המחשב בחול(אחריות לשנה) ולא יודע אם יש אחריות בארץ. ומה יכול להיות הסיבה שזה קרה?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  19. Started by vitalik1982,

מישהו יכול לתת חוות דעת על שתי המחשבים האלה ולהגיד מה ההבדלים ביניהם בין: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10569 לבין: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10912

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  20. Started by lowlow1001,

קודם כל המפרט הוא למשחקים ללא OC ולא מדובר בחולה גרפיקה אלא הוא משחק ברמת גרפיקה MED חבר שלי נמצא באורלנדו לצורך עבודה לעוד 3 ימים הוא שלח EMAIL לNEWEGG והם בנו לו מפרט זול שגם יורכב וישלח אליו תוך יומיים אני הצלחתי לשנות ספק לליברטי וזכרון ל 2X1G 667MHZ על פני 2X512MB 800MHZ השאלה היא האם יש מפרט דומה בארץ במחיר של עד 6000+ ש"ח או שעדיף לוותר על האחריות ולקנות מNEWEGG דרך אגב הם מוסיפים לו קרור למעבד ושני מאורירים 80 MM במארז כבר בדקנו במכס התוספת היא 350 ש"ח מיסים הנה המפרט בתוספת 40$ הרכבה ומשלוח לאורלנדו: 1 COOLER MASTER Centurion 534 RC-534-KKN2-GP Black Aluminum & Mesh bezel / SECC Chassis ATX Mid Tower Computer Case - 45.99 1 Seagate Barracuda 7200.10 (Perp…

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  21. אוקי אז שלום לכולם. עד לא מזמן הייתי סגורה על זה שאני רוצה מחשב נייד כתחליף שולחני - הנושא התחיל לעצבן אותי לא ידעתי מה לעשות עם עצמי ירדתי מזה. החלטתי לקנות מחשב נייח שיהיה טוב. הצרכים שלי הם לא גבוהים מדי, אני לא גימרית ואני לא מפעילה תוכנות כבדות אבל מאוד חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר. אין לי סבלנות לשטויות הקטנות האלה. ולצרכים: 1. מה התקציב? בעיקרון חשבתי על אלפיים שקלים עם אפשרות לעליה קטנה. אפשרות למזומן במידת הצורך. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים (לא קבוע). בעיקרון אני גם במגמת מחשבים ועל כן עובדת על Visual Basic ואם ה- java אבל אני מאמינה שזה לא משנה מדי מבחינת מפרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אין צורך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צר…

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  22. שלום לכולם, מבקש הצעות למפרט למחשב HTPC בתקציב של 5K כולל ציוד היקפי ולא כולל מסך. המחשב ימצא בחדר שינה ולכן חשוב מאוד שיהיה שקט. כמו כן, חשוב שיהיה מקלדת ועכבר אלחוטיים (רצוי, אך לא הכרחי, גם שלט לשליטה ב-media center) המחשב מיועד מעבר לצפייה בסרטים גם למשחקים ולתוכנות מתמטיות (MATLAB). אם ניתן ל"דחוף" במסגרת התקציב גם כרטיס רשת אלחוטי זה בונוס רצוי. כמובן שנדרשים גם HD גדול ככל הניתן, כרטיס טלויזיה וצורב DVD (אני מניח שצורב blue-ray לא בא בחשבון כרגע..) תודה רבה מראש על עזרתכם!

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  23. Started by TalSedaka,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5 אלף 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ותכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעדיף שיהיה שקט, לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית…

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  24. אז ככה המחשב הוא לשימושי אינטרנט וסרטים ולמען חיבור של המחשב לLCD לראות סרטים. המסך צריך שיהיה 19 אינץ' משו בסביבות ה1000 ש"ח. צריך שיהיה צורב די וי די במחשב+2 ג'יגה זיכרון. התקציב הוא 2000 ש"ח אבל אם צריך מוכן להוסיף עוד 200-300 ש"ח גג. תודה לעוזריםם..!

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  25. Started by eladteib,

אז ככה אני לא מבין גדול במחשבים וכאלה וניסיתי להיעזר במדריכים שונים ברחבי האינטרנט אבל אני לא מצליח להיסגר על דגם מסויים. קצת פירוט: * מטרות המחשב? עבודה משרדית,סרטים,משחקים(אני לא גיימר מטורף) * גודל המסך? 14 או 15 יהיה בסדר * משקל רצוי? 2 ק"ג אם אפשר אז פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא יודע * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?160 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא כמו כן דרוש מסך איכותי ומחשב שלא יישבר אם מתעטשים עליו. תודה מראש לכולם. ושנה טובה.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים