עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 ואפשר לחרוג אם צריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? OVERWATCH ולעשות STREAMING דרך TWITCH 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת רמקולים מסך פד לעכבר ועכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? קצת חשוב - לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/א…

• 0 תגובות
    • 372 צפיות
  2. שלום לכולם, משעמם לי בבית ואני צריך מחשב לגיימינג כי הדבר הזה כנראה לא עומד להיגמר 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5 אלף שקל. חריגה של 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 2k. הרבה משחקים: RDR 2 ,CALL OF DUTY MODERN WF, BATTLFIELD V, WORLD WAR Z, FAR CRY 5, GTA V, TOMB RIDER.NEED FOR SPEED בקיצור גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כבר SSD של 256GB שאני מתכוון להכניס אבל הייתי רוצה עוד 1 ש…

3. קניתי מחשב נייח+מסך "22" המפרט הנ"ל הוא: לוח אם :gigabyte chip intel 31 מעבד: intel E7400 dual core 2 זיכרון: 2GB DDR2 800MHZ כרטיס מסך: GFORCE 9800GT 512MB DDR דיסק קשיח:500GB 7200 SATA2 16MB KS צורב:DVDX18 LG מסך:2253BW 2MS 1:8000 22 מקלדת +עכבר אלחוטי GPT כרטיס רשת 10/100/1000 כרטיס קול: 8 ערוצים מחיר סופי:3500 ש"ח ומארז שאני מתלבט לגביו: SopranoRS 101 כולל ספק כוח. סגרתי כבר את המפרט של המחשב ההתלבטות היחידה היא המארז אשמח אם תעזרו לי ותתנו לי עוד דעות או הצעות על מארזים בסדר גודל(מחיר) של המארז הזה. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by YONI4,

שימו לב!

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  5. שלום, אני מעוניינת לרכוש מחשב עם המפרט הבא (ראו תמונה מצורפת). המחיר ב TMS יוצא כמעט 18 אלף שזה מעל התקציב שלי. חוץ מ - IVORY ו - KSP איפה עוד שווה לבדוק הצאת מחיר? תודה

6. שלום, 1.תקציב עד 3500 ש"ח (ניתן לחרוג עד כ100 ש"ח) כאשר ההתלבטות הרצינית שלי אם להשאר באיזור 2000 ש"ח או באזור 3500 ש"ח 2. א) המחשב בעיקר לצורך משרדי אבל אני מחפש מחשב משולב שיתאים גם למשחקים לצורך לימודי (סטודנט שנה ג' בתחום המדעים) אני נוהג להשתמש בנייח - שימושי אופיס, קבצי תמונות, אינטרנט וכו'. ב)לא צפויים שימושים כבדים כמו רינדורים. ג)כעת אני לא משחק כך שאני לא ממש יודע מה אני צריך אך אני מניח שארצה לראות את המשחק באיכות טובה. 3.אין צורך בציוד היקפי כלל. 4. אין לי צורך בכונן 1.44 כמו כן ניתן לשלב את הציוד שבסעיף 5 במפרט.(אך לא חובה) 5. יש לי כרגע צורב LG בצבע בז' ודיסק קשיח 250 ג'יגה 16MB BUFFER. 6. השקט חשוב אבל לא הכי חשוב ז"א 6-7 מתוך 10. 7. אני לא יודע כיצד מבצעי…

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  7. שלום לכולם ביקשו ממני להרכיב מפרט לשימושים בתוכנות אוטוקאד, סקאצאפ, רוויט, ויריי ושימוש יומיומי במחשב כמו מוזיקה, גלישה באינטרנט, אופיס וכו'. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות אוטוקאד, סקאצאפ, רוויט, ויריי ושימוש יומיומי במחשב כמו מוזיקה, גלישה באינטרנט, אופיס וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם מתוכנן אוברקלו…

8. Started by Django,

הצרכים שלי זה שתוכנה כמו solidworks תעבוד ברמה סבירה, כלומר מחשב בסביבות ה4000 שקל. בקשר למעבד, למשל עבור שני אלה: i7 8700 3.2GHz 12MB cache i5 8600 3.1GHz 9MB cache אני רוצה לדעת האם ההבדל בניהם יהיה מורגש בפעולות רגילות כמו גלישה באינטרט עם כמה חלונות ותוכנות רקע, או רק בפעולות כבדות כמו פתיחת קובץ גדול בתוכנת גרפיקה או הפעלת משחק מחשב כלשהו? אני שואל כי הבנתי שלפעמים המספרים 5 7 לא משקפים וi5 יכול להיות טוב מi7, או שפשוט אני לא אגיע לניצול היתרונות של הi7 ולכן חבל על הכסף? בקשר לזכרון, יש הבדל אם אני קונה אחד של 16GB או שניים של 8GB? בקשר ללוח, יש כל כך הרבה דגמים וסוגים אני לא יודע מאיפה להתחיל. יש איזה מא…

9. Started by Daniel Elgarisi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-800 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 3840x2160 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8…

10. Started by lary371,

שלום חברים, מרגיש אבוד לפני רכישת מחשב. הצורך הינו למשרד בבית, שימוש בתוכנות אופיס סטנדרטיות, הרבה קבצי PDF של עד 500 מגה, תוכנות GIS של עיריות כאלה ואחרות כולל קצת תלת מימד (לא מדובר בתוכנות שיושבות על המחשב אלא באתר אינטרנטי של העיריות), קבצי DWFX, ריבוי חלונות בו זמנית, תמונות וכדו'. מתלבט האם לקנות נייד / נייח / AIO. התקציב בין 3,500 ל- 5,000 ש"ח. המליצו לי מאוד על LENOVO או DELL. האם מעבד i5 מספיק או שעדיף i7? האם אני צריך כרטיס מסך נפרד או שמספיק הכרטיס שבא אונבורד? האם מחשבי AIO מומלצים? או שיש איתם בעיה מסויימת? אשמח להפנייה לדגמים ספציפיים. תודה רבה:)

11. Started by shemi29,

שלום ברצוני להיעזר באתר בקניית מחשב חדש (נישא) של חברת MSI המפרט לפנכם מעבד ליבה כפולה INTEL CORE 2 DUO T7250 2.0GHZ ליבה כפולה מסך וכרטיס מסך "15.4 רחב - יתרון חשוב לא "15 כרטיס NVIDIA Geforce 8400MG 256MB זיכרון פנימי 2048MB DDRII 667MHz דיסק קשיח Fujitsu/TOSHIBA 120GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב DUAL LAYER SUPER MULTI DVD יציאות כרטיסרשת אלחוטי WIFI כולל BLUETOOTH כרטיס רשת 1G,מודם פקס, USB2 X 4, TVOUT קורא כרטיסים, FIREWIRE, VGA,SPDIF PCMCIA ועוד... כולל עכבר Touch אשמח לתשובות תודה

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  12. Started by ras81,

שלום ברצוני לקנות מחשב נישא אשר ישמש אותי להתחברות לאינטרנט בכל מקום בארץ. האם כדאי להשקיע בזה? האם אני אוכל להשתמש בזה בחוף הים לדוגמא או באיזורים ללא חיבור שקע לאינטרנט? במידא וכדאי לקנות איזה מחשב כדאי לקנות במחיר המינימלי - תודה רבה

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  13. שלום ברצוני להיעזר באתר בקניית מחשב חדש (נישא) של חברת MSI המפרט לפנכם מעבד ליבה כפולה INTEL CORE 2 DUO T7250 2.0GHZ ליבה כפולה מסך וכרטיס מסך "15.4 רחב - יתרון חשוב לא "15 כרטיס NVIDIA Geforce 8400MG 256MB זיכרון פנימי 2048MB DDRII 667MHz דיסק קשיח Fujitsu/TOSHIBA 120GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב DUAL LAYER SUPER MULTI DVD יציאות כרטיסרשת אלחוטי WIFI כולל BLUETOOTH כרטיס רשת 1G,מודם פקס, USB2 X 4, TVOUT קורא כרטיסים, FIREWIRE, VGA,SPDIF PCMCIA ועוד... כולל עכבר Touch אשמח לתשובות תודה אני אוהב לשחק עם המחשב משחקים כבדים

• 30 תגובות
    • 5.3k צפיות
  14. זה המפרט האחרון שהגעתי אליו תגידו מה דעתכם כי אני קונה אוטוטו וכמה שאלות אחרונות ואני מזכיר כי המפרט שלי הוא בעיקר לשירים סרטים עבודות גלישה באינטרנט כמובן ומשחקים כמו cod 4,nfs,crysis השאלה הראשונה שלי היא על הכרטיס מסך? שווה לקחת אותו oc ? של asus? שאלה שניה זה על המארז מה אתם אומרים עליו? ורציתי לשאול אם מקדימה יש לו יציאה של מיקרופון ואוזניות ו וכמה יציאות?usb שאלה שלישי האם ה512 מגה בכרטיס מסך יהיה טוב לגודל של המסך 22 כי הבנתי שיש איכשהוא קשר! שאלה אחרונה זה מה היא החנות הכי זולה שיש? ? אני צריך להוציא הצעות ואני מחפש את החנות הכי זולה! מפרט: מעבד: box Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוח אם: P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זכרון פנימי: D…

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  15. Started by omri_ro,

עברתי על מספר דגמים באתר של SHUTTLE ויצאתי ממש מבולבל משם ורציתי לשאול לעצתכם... התקציב שאני מעמיד לקנייה הזו הוא משהו כמו 3500 עד 4000 ש"ח כולל זכרון ,מעבד וHDD המחשב ישמש בעיקר לצפייה בסרטים וניגון מוסיקה וחשבתי גם על אפשרות הוספת התקן לכידת ווידאו כלשהו לשם הקלטה תודה על העזרה

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש בעיקר עבודה משרדית אבל יוכל להריץ משחקים קלים כמו SAN ANDRES וSIMS2 חשוב לי שהמסך יהיה לא פחות מ-15 אינץ' ושהסוללה תיהיה סבירה+ (ולא אחרי שעה וחצי עבודה מול אינטרנט יגמר הסוללה כי ה-EIFI דלוק) היה לי נסיון טוב עם TOSHIBA בתחילת הדרך אז זאת החברה שכרגע אצלי בעדיפות ראשונה.. כמו כן DELL, LENOVO, ASUS שמעתי פעם שהאחריות של HP לא טובה והם עושים בעיות, אבל אם אני טועה גם זאת יכולה להיות אפשרות דרך אגב, packard bell היא חברה חדשה בנידיים? רק לאחרונה אני רואה מחשבים שלה.. איך היא? מאוד מאוד חשוב אחריות ! שנתיים לפחות או אם שנה אז שיהיה אפשרות להרחיב (: הנה כמה דגמים של LENOVO שראיתי ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליהם: http://ksp.co.il/h…

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  17. Started by shaulh,

1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא 2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג מהתקציב עד 1000 שקל, רק אם זה ממש הכרחי .2 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה?) המחשב ישמש כתחנת עבודה עם התוכנות הבאות: Pro e 5 , Cero 2 , solidworks אופן שימוש כבד, פרנסה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) לא רללונטי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3 . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4 . האם יש רכיב שאין צורך לכלו…

18. Started by AGK,

אני מעוניין לקנות מחשב נייח, עבור שרת קטן 2003 או 2008 השרת אמור לשמש לכ 15 מחשבים ואמור לשמש בשביל DHCP DNS תקייה משותפת ומדפסות האם מחשב בסיסי כמו זה זה מספיק?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by ultraircraft,

* מטרות המחשב: בניית אתרים, סרטים ומשחקים עד כמה שאפשר בטווח המחיר. * גודל המסך: 15.6 * רזולוציית המסך: הכי טובה לגודל המסך. * דרישות לאמצעי קלט: רצוי מקלדת מוארת אך לא חובה. * יציאות מיוחדות: hdmi. * כונן אופטי: לא משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: בכלל לא אם יש בלי ויותר זול עדיף. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. * ram :4 gb ומעלה , שן כחולה: רצוי מאוד , hdd: רצוי הכי מהיר וusb 3 . * כרטיס מסך של nvidia או amd הכי טובים לטווח המחיר. * מעבד i5 הכי טוב לטווח המחיר. עלו לי מספר אפשרויות בחיפוש באינטרנט אם יש משהו עדיף ויוצר טוב אשמח לדעת או אם אחד מהם עדיף אשמח לדעת איזה ולמה…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מחפש מחשב שיהיה למטרות: משחקים-לא כבדים במיוחד(פיפ"א 2009, פרו אבולושין,וכו') זיכרון שיהיה גדול-לפחות 2GB מסך-"19" מהירות תגובה הכי נמוכה ושיהיה מסך טוב. H.D- בין 300 - 500GB הקיצר אני מקווה שתמצאו לי משהו עד 3000 ש"ח הכי טוב שיכול להיות. אם יהיה חריגה של 100-150 ש"ח אז אני יסבול. תודה רבה מחכה לעזרתכם!

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  21. Started by smoke_man,

מעוניין במפרט לצורך משחקים התקציב במזומן גודל המסך הוא 20 המחשב יחובר לטלוויזיה 32 תודה לעוזרים נ.ב אני קונה את המחשב בפיסי סנטר או ב-tmsfox

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  22. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 . אפשר חריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מטרות כלליות בעיקר (אינטרנט/אופיס/תוכנות קלות) וקצת גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק עכבר ומקלדת מעדיף אלחוטי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב במידה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? בלי מערכת הפעלה. כן להרכיב בחנות 8. הא…

• 20 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. Started by skuzia,

צריך המלצה לנייד 15.6 עד 3500 שקל. המחשב ישמש לצפיה בסרטים וסדרות,גלישה באינטרנט ומשחקים-גיימינג לא משנה החברה רק שהיה אמין כמה שיותר ואחריות של 3 שנים. יציאת HDMI. סוללה סבירה (3 שעות~). משקל לא משנה. כונן DVD-RW. HDD 500GB ומעלה. Wi-Fi תקן N. כולל מערכת הפעלה (WIN 7 או 8) אני יודע שבכסף הזה הוא לא היה חזק אבל בכל מקרה אם תוכלו להביא לי את הכי זול והכי משתלם

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  24. Started by Michael Safadel,

שלום מתכנן לקנות מחשב בארה"ב, ואשמח ממש לעזרתכם. שמתי לב שיש דגמים שיש שם ואין ופה. 1. תקציב מרבי: 1500 דולר ~ 4.5 אלף 2. שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית קלה, עבודה משרדית שותפת) 3. גודל מסך 15-16 אינצ, משקל נמוך. מידע נוסף: מחפש מחשב שקט, עם איכות מסך גבוהה כמה שניתן, הקלדה נוחה. מחשב שנמצא רלוונטי עד כה: Inspiron 16 plus - Dell https://www.amazon.com/dp/B09ZG1G98K/ref=cm_sw_r_wa_api_i_VKZZ4ZZ2EZBSY8Q1REJV?psc=1 תודה לכם, בברכת סופש רגוע:)

25. אהלן חברים אני מחפש מחשב עד 4000 שקל בערך ללימודים (הנדסת מכונות) אשמח להמלצות למחשבים לשימוש של מתלב וסולידוורקס בעיקר

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.