עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ida2423,

אהלן חברים,בניתי שני מפרטי מחשב עם עזרה אשמח אם תגידו איזה עדיף יותר אשמח גם לנימוק למה.. תודה לכל העוזרים! הראשון: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=23826 השני: http://www.tms.co.il/pcbuilder/preview/1:13326:1/6:14584:1/2:13045:1/4:14723:1/3:14430:1/9:14748:1/20:11269:1/

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by RoD,

היי. ראיתי שבאיביי ואתרים דומים מוכרים טאלבטים עם מע' אנדרויד וWCE ממש בזול. בתור צעצוע סביר להניח שזה נחמד, אבל תהיתי אם טאבלט בסגנון M006 יכול להוות תחליף ללפטופ - במובן של כתיבת עבודות של עד 5 עמודים, כמובן עם מקלדת חיצונית ומעמד (אני מניח שזה לא פרקטי להשתמש במסך מגע לדברים כאלו), ובנוסף לאינטרנט ופנאי אני יודע שלא אמורה להיות בעיה. השאלה היא אם תחליפי הoffice שמוצעים לאנדרויד/WCE הם פרקטיים, האם הטאבלט ירוץ במהירות מספקת, ואם מולטי-טסקינג לא תהיה בעיה (עבודה על מסמך במקביל לקריאת מידע באינטרנט). מבחינת מסך אני מניח שמתחת ל10 אינצ' זה לא יהיה פרקטי לעבודה שכזאת. יש למישהו נסיון עם הנושא? מצטער אם זה שייך יותר לפורום גאדג'טים מאשר מחשבים ניידים, הנחתי שזה יותר קרוב לפ…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by איציק77,

מישהו יכול בבקשה לעזור לי לבחור מחשב טוב לגיימרים 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.assassin's creed unity gta v far cry 4 crysis 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך... אבל תביאו את כמה שיותר מפרטים שתהיה בחירה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל אם חייבים אז... 2.שימושי המחשב משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -Need for speed shift, BT3, GunZ, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב Acer 23 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא יודע בדיוק למה השאלה מתכוונת.. הכי ההגדרות הטובות ביותר..? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 6. האם …

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  5. שלום רב, מבקש את עזרתכם במחשב ביתי לעבודה משרדית ועריכת תמונות העונה לנתונים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-3 אש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10-15% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש לעבודה משרדית יומיומית (אופיס וכד') וכן לעריכת תמונות בלייטרום ומעט פוטושופ (אחת לשבוע לערך) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Windows Office, Adobe Lightroom, Adobe Photoshop מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  6. שלום לכולם. הציעו לי את המחשב הנ'ל ב2800 שקלים. אני סטודנט והשימושים הם בעיקר אופיס מוזיקה סרטים שיוט באינטרנט.. אני צריך מחשב מהיר זה הכל בעיקר מה אתם חושבים? שווה? יש המלצות אחרות במחיר דומה בערך? מעבד -T2410 כרטיס מסך-Intel GMA X3100 זכרון- 2 גיגה hd-250 צורב dvd שנתיים אחריות בנלאומית

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by habarbash,

זה של DELL ב 1450 : Inspiron E1505: Intel® Core 2 Duo processor T7200 (4MB Cache/2.00GHz/667MHz FSB) Operating System (Office software not included): Genuine Windows® XP Professional WPXP LCD Panel: inch UltraSharp Wide Screen SXGA+ Display with TrueLife 15SXGA Memory: 2GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 533MHZ, 2 DIMM Hard Drive: 80GB 5400rpm SATA Hard Drive 80GB [341-3108][420-5449] 8 Combo or DVD+RW Drive: 8X CD/DVD Burner (DVD+/-RW) with double-layer DVD+R write capability 8XDVDRW [313-3959][420-5775][420-5901] 16 Video Card: 256MB ATI MOBILITY RADEON® X1400 HyperMemory 256ATI [320-4655] 6 Sound Options: Integrated Audio IS [313-4217] 17 Network …

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? כאמור, 3500 - 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, יהיה מעולה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 1 , PUBG, Kingdom Come: Deliverance, Far Cry 5 וכל משחק שדורש בסגנון. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080X1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל האפשר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…

9. Started by shlomibandit,

יש ברשותי מחשב נייד של lg e310 המחשב דולק , אך לא מטעין.. כתוב למטה בשורה של ההתחל - plugged in , not charging שמתי windows 7 יכול ליהיות זה הבעיה ? אולי יש איזה דרייבר כלשהו שצריך להתקין שפיספסתי? מה שמוזר זה שגם המחשב מכובה הוא פשוט לא מטעין בגלל זה אני חושב שזה פחות הבעיה של הווינדוז.. אלה אולי של הסוללה.. זה בטוח הבעיה של הסוללה ? כי היא דיי חדשה.. המחשב לא היה דלוק איזה שבועיים יכול ליהיות שזה הסיבה? בבקשה מי שמכיר את התקלה הזאת או שיכול לעזור שיענה.. תודה..

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אופציה לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים - המחשב הזה הוא בעצם בא במקום קונסולות כמו PS או XBOX שרציתי לקנות (PC כי יש לו שימושים נוספים), שימוש ב-VR קולנוע ביתי - הרצה חלקה של 4K כבדים וסטרימינג, חיבור לרסיבר 7.2 מתקדם וטלוויזיה 4K, תמיכה בפורמטים עתידיים של אודיו/וידאו עריכה גרפית - בעיקר שימוש ב-VRAY בתוך REVIT ARCHITECTURE או GOOGLE SKETCHUP (רינדור בדרישות כבדות) גודל מסך בשימוש - 60", 4K ULTRA HD -לאילו הגדרו…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by omrizb,

הי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, אופיס, אינטרנט. חובה שירוץ חלק ושיריץ סרטים ומדיה באיכות HD חלק 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת ועכבר. משהו לא יקר ואיכותי. לא זבל וגם לא משהו מפוצץ 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? windows 7, הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנ…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  12. מה דעתכם? האם מומלץ? הצרכים: אני חייב מעבד 2GHZ ומעלה (ליבה כפולה ומעלה). זכרון - השאיפה ל4 GHZ DDR2 ומעלה HD 200 גיגה ומעלה (כבר לא משנה אם יהיה 200/300/400 גיגה אבל מינימום 200). כרטיס מסך לא מובנה, שיאפשר להריץ משחקים באופן סביר. יציאות לUSB וכו'... ייעוד שימוש: מיועד לסטונדט להנדסה מחשבים, אצטרך לאפשר יחדיו/לא יחדיו: ויזואל סטודיו, מטלב, לעיתים כמה IE פתוחים במקביל (נניח 8 ), אולי נגן שירים, מצגות כבדות. לעיתים תוכנות להדמיות, תוכנות לתכנות (דברים שיכולים לרוץ בבית, ההדמיות והתכנות הבאמת רציני ירוצו מן הסתם באוניברסיטה). פחות מיועד למשחקים ויותר ללימודים למרות שמידי פעם נעשה ניקוי ראש ונכנס לקצת לאיזה משחק נחמד או לסרט טוב לנקות את הראש לאיזה GTA נחמד או C…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by shlomia,

מחפש לרכוש לבן 12 מחשב למשחקים. המטרה - מחשב שיחזיק לפחות לשלוש שנים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח. חריגה רק אם יש בעיה במפרט או שלא עומד במטרה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים וקצת עבודות בית ספר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא כרגע. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חובה אבל כמובן ששקט יותר זה מבורך. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו ה…

14. Started by danielh,

אהלן בתור אחד שבור ועם הארץ בעניינים האלה-לאחר השרשור הקודם שפתחתי הבנתי מי נגד מי ומה אני פחות או יותר צריך. הגעתי לאחר סינון להשוואה בין מספר דגמים ורציתי לבדוק איתכם פה בבקשה. אציין פה שוב שאני יכול ומעדיף לקנות בארהב (בלי שילוח לארץ) ויש מי שיביא לי את זה וככה ייחסך עניין המעמ. אלה הדרישות שלי פחות או יותר מהמחשב,הטווח מחירים הוא הטווח מחירים של הדגמים פה. 1.מטרות המחשב - עבודות משרדיות,סרטים,משחקים כבדים ועבודה עם תוכנות 3D(סולידוורקס לדוגמא) 2.מסך - 15.6 אינץ,מאט,רזולוציה FHD 1920X1080 או מעט פחות-לא טאצ'. 3. אמצעי קלט מיוחדים-אין,רק מקלדת נוחה לשימוש. 4. משקל- לא יודע בדיוק אבל מעדיף מאוד קל ודק כי הוא ייסחב הרבה על הגב. 5. זמן סוללה - כ-5 שעות עבודה …

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Nirurshon,

טוב אז הגעתי ל2 מועמדים סופיים בבחירת מחשב נייד. מצד אחד חשוב לי שיהיו קלים ודקים ככל האפשר וגם ללא כונן DVD. התקציב שלי די נמוך עד ה5000 גג. עכשיו השאלה איזה משניהם עדיף. חשוב לי מאוד מסך IPS, כרטיס מסך 960M גם ככה, כמובן שיתחמם כמה שפחות, שהרמקולים יחסית יהיו טובים, ומאוד חשוב שלא ירעיש בזמן עבודה. באתר http://www.notebookcheck.net/ שמתי לב שACER קיבלו ציון גבוה יותר, אך אני לא יודע אם לסמוך על החברה הזו. מה אומרים ? יש למישהו ניסיון עם אחד או שניים מהדגמים ?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  16. מעבד - AMD X4 3.0GHZ 64 דיסק קשיח - 500 GB לוח אם - GA-770T-D3L GIGABYTE דיסק - SAMSUNG DVD X22 זכרון - 2G 1333MH2 DDR3 G.SKIL KIT כ.מסך - GEFORCE GT 430 2G HDMI DDR3 128BIT מארז - ATX + ספק מקורי 500W זה המפרט שקיבלתי בחנות בשדרות יצא לי מחיר 2577 כולל מע"מ יש הצעות לשיפור/שימור בטווח מחירים הזה? לגבי שימושים והעדפות - משחקים טובים כמו קול אוף דיוטי 6 ויותר חדשים ושיחזיק לי בקצב העדכונים של השוק לפחות לשנה הקרובה

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  17. שלום לכל החברים. ראיתי בפורום כי אנשים מתפרעים ומבקשים מפרטים בסכומים לא נורמלים. אני מבקש עזרתכם במצב בדיוק הפוך - עד 1000 ש"ח. המחשב מיועד לסבא וסבתא שלי, שלא צריכים כלום חוץ מלגלוש באינטרנט ולראות תמונות של הנכדים. יש להם כבר מסך, אז רק מחשב נשאר. מה שחשוב - שיחזיק מעמד לכמה שנים טובות. אשמח להצעות!! נ.ב אני עוד יותר אשמח לקבל לינקים למחשבים קיימים שלא צריך להרכיב, כי שוב - חבל על ההתעסקות במחשב כזה.

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by raorian,

אני מתכוון כנראה לקנות את המחשב הנ"ל, אך אני מוצא אותו בארץ רק עם כרטיס מסך 850gtx. (n551jk. אני מעוניין לקנות את הגרסה עם 860gtx, n551jm . אם אחכה חודש, האם היא צפויה להגיע לארץ? תודה על זמנכם

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום לכולם, המחשב הנייח מתחיל להראות איתותים של גסיסה. זקוק ללפטופ, ישרת אותי ללימודים בעתיד לכן המסך צריך להיות בגודל המתאים (אני לא מכיר כל כך את הגדלי מסך). ברמת העיקרון אני לא משחק במחשב או משהו מיוחד, סה"כ וורד, כרום, וכד'. התקציב שהגדרתי הוא 3K, אבל במידה ויהיה ניתן למצוא משהו בפחות כמה שניתן כך עדיף. תודה רבה.

20. זה המחשב שבניתי העלות שלו 4960. אשמח לדעת מה אני צריך לשנות במידה ומשהו לא מתאים למפרט. מה אני יכול להוריד ולחסוך כסף במידה ופריט מסויים לא ינצל את המקסימום במפרט הזה. והאם אתם מכירים חברה שתציע פחות כסף על מפרט כזה או דומה לזה. תודה מראש ! http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=57b1f8c340a6f

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  21. אני קורא המון טקסטים ישנים ושבורים בנייד שלי וזה מוציא לי את העיניים פניתי לחבר שמבין קצת והוא כתב לי אתזה "הבעיה אינה חדות\טיב, מה שאתה צריך זה מסך שגודל הפיקסל=הנקודה שבונה את האותיות תהיה קטנה ככול האפשר מתחת ל 0.25 הממוצע בשוק 0.31~0.23, גודל פיקסל מתחת ל0.20 נחשב איכותי ובמסכים לא LCD בעבר גודל 0.17 היה די מקובל,כיום במסכי LCD יידרש חיפוש טוב לגדלים כאלה ומטה." יש את הדבר הזה http://tech.walla.co.il/?w=/4003/1739394 שקראתי אבל לפי הבנתי זה עוד בחיתולים... שמעתי על משו שניקרא קינדל שאולי גם שייך לקטגוריה הזאת אז הדבר החשוב ביותר במחשב הוא המסך כרטיס מסך גם קשור לעניין? אני מאמין שאם יהיה לו מסך טוב אז לא צריך לדבר על שאר המפרט.. ללא הגבלת תקציב הואיל וזאת העבוד…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Shimshon21,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2200, אולי אם יש סיבה טובה מאוד 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדתית, בעיקר דפדפן ותוכנות office 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הר…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by evy,

שלום לכולם,אני צריך את העזרה שלכם כי אני כבר התייאשתי מזמן.אני סטודנט באוניברסיטה וקניתי נייד של טושיבה למטרת לימודים וקצת פנאי. המחשב לאחרונה מוציא רעשי שריקה חלשים שנשמעים בחלל החדר ודיי מטרידים את האוזן בזמן למידה.ביררתי את מקור הרעש הוא מגיע מהדיסק קשיח.גם יש תופעות לוואי לעיתים רחוקות שבעת הפעלת סרט או משחק,יש תקיעות זמניות מלוות ברעש כמו תקליטור תקוע...סוג של "טררררר" ותקיעת תמונה ,ואז חוזר לפעולה תקינה. שלחתי את המחשב כבר פעם אחת למעבדה של "מפעיל טושיבה" בפ"ת,וכמובן אומרים שהמחשב תקין,כיוונתי אותם לאיזור ההארד דיסק אהם אומרים שלא שמעו רעש חריג והבדיקות שלהם מציינות שהדיסק קשיח תקין.אך בכל זאת יעשו עידכוני ביוס,ניקוי מאבק וכל מני שקרים למיניהם. וכמובן החזירו לי את ה…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by BarK1996,

1. מה התקציב המקסימאלי? . -5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -אם אפשר למה לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני כרגע מחפש ללמוד כמה תחומים, אין לי רקע קודם בתחום מקסימום ידע בסיסי, מתכוון להשתמש בו לכמה שימושים - עריכה גראפית, שימוש ב אפטר אפקטס, פרימייר, פוטושופ, - ארכיטקטורה והדמיות, LUMION , SKETCHUP, AUTOCAD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - צוין למעלה^ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא יש…

25. כנראה מחר אני קונה את המפרט הבא - שימוש המחשב הוא לא למשחקים , - אינטרנט , עריכת וידיאו וגרפיקה (לא מקצועי) אשמח לקבל הצעות שיפור לפני הקנייה LITE-ON 40X12X48 Retail - צבע : שחור 387 ש"ח Gigabyte GA-8PE667 PRO 686 ש"ח INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache 1,226 ש"ח 3R SYSTEM AIR Metal Silver 476 ש"ח Samsung DDR 512MB 2700 / 333MHZ 925 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version שלוש שנים אחריות 747 ש"ח Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 64MB 541 ש"ח הרכבת מחשב במעבדה 163 ש"ח PANOASONIC FLOPPY 1.44 50 ש"ח Tsunami 350 Watt 126 ש"ח סה"כ 5,327 ש"ח

• 13 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.