עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by DL,

אוקיי, אני הולך לקנות מחשב חדש התקציב הוא בערך 9000 שקל, אלה המפרטים שאני מתלבט ביניהם: Abit IC7 Pentium 4 2.8c OCZ Dual Channel Kit 512x2 Platinum Maxtor 120GB S-ATA 8MB buffer Lite on 52x32x52 Black Antec Sonata 380W LG Flatron F700P Hercules radeon 9800SE AIW Creative Inspire 2.1 2500 Logitech MX500 Genious Keyboard Silver&Black Black Floppy Disk 100\10 network card או: Abit IC7 Pentium 4 2.8c OCZ Dual Channel Kit 256x2 Platinum Maxtor 120GB S-ATA 8MB buffer Lite on 52x32x52 Black Antec Sonata 380W LG Flatron F700P ATI Radeon 9800Pro oem Creative Inspire 2.1 2500 Logitech MX500 Genious Keyboard Silver&Black Black Floppy Disk 100\10 network card עכשיו, ההבדל במח…

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by dorish,

אז ככה אני מחר משלם על המחשב אבל אני עדיין יכול לשנות זה המפרט ספק TR420W מסך וויסוניק VP930 כןנן 80GB 8M WDSATA-2 זיכרון OCZ DDR2 533 של 512X2 מעבד AMD 939 3500 SETP לוח ASUS A8N SLI PRMUI כרטיס מסך DUAL 6600GT 256MB של GIB צורב DVD ASUS AUAL שחור מה אתם אומרים על המפרט מה לשנות במקסימום עוד 1000 שקל את המסך אני לא משנה ואת החברה של הלוח שהיא חייבת להיות ASUS אני נראה ישנה את המעבד ל 3700 כי אז זה כבר סאן דייגו שהבנתי שזה הרבה יותר טוב (הדגם) הלוח נראה לי טוב אבל אני לא יודע על הכרטיסי מסך אני לא בטוח בקשר לזה שזה 2 וזה SLI ואין לי נסיון אם זה אז מה אתם אומרים עדיף לקחת משהוא אחר? והזיכרון 1024 זה מספיק אבל אולי ללכת על זכרונות יותר יקרים מאותו חברה אבל 800 מגה הרץ אבל …

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. היי, כמו שכתוב בכותרת, אני צריך נייד 13" לסטודנט הנדסת חשמל ואלקטרוניקה, חשוב לי שהוא יהיה קל, חשוב שיהיה כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים (משחקים של היום בהגדרות גבוהות/בינוניות), אני חושב על לקנות את המחשב מארה"ב, אז חשוב לי שגם תהיה לי אפשרות לאחריות בינ"ל, אפילו אם היא בתוספת תשלום לפי מה שקראתי פה בפורום ראיתי שיש אנשים שממליצים על מחשב TABLET לסטודנטים מכיוון שהם נוחים לשרטוטים, האם יש בכלל חיה כזאת, מחשב TABLET עם הבקשות שלי ובמחיר שמתאים לי? חשוב לי לציין שהבקשות הראשונות שלי הרבה יותר חשובות לי מהTABLET, כלומר, אם יש מחשב שהוא לא TABLET אבל הרבה יותר חזק/משתלם ממחשב אחר שהוא כן, אזי אעדיף את המחשב היותר חזק/משתלם. תודה לעוזרים!

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. אני לא צריך HDD מעבד: INTEL 4570 : HASWELL, CORE I5, S1150, 3.2Ghz - BOX ₪967 לוח אם: GIGABYTE GA-Z87X-UD4H ₪1064 זיכרון: G.SKILL DDR3 8GB (2x4GB) 1600MHz 9-9-9-24 Ares - זמין במלאי ₪509 כרטיס מסך: GIGABYTE HD7790 "OC" 2GB GDDR5 - RETAIL ₪725 צורב DVD: LITE-ON DL-8A4SH-01 x8 Slot Loading ₪229 מארז: ZALMAN Z12 PLUS (USB3) w/o PSU ₪462 ספק כוח: Corsair TX 650W V2 Active PFC 14cm Fan ₪566 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER i30 ₪197 תקציב 5000 תודה!

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by ftzahi22,

OK שלום לכולם .אני קונה מחשב חדש, המפרט שלי הוא כזה : לוח אם : MSI K8N NEO 4 PLATINUM מעבד : ATHLON 64 SOCKET 939 3200+ זיכרון : GIGA 400MHZ [KINGSTON] כ.מסךMSI ATI RX850XT TD256E PCX הארד דיסק : WD 160GB SATA DVD צורב - מארז THERMALTAKE S VIKING 9K+מסך AOC19" א. אני צריך מאוורר שקט למעבד וספק שיחזיק טוב את הכרטיס מסך ושיהיה שקט אני לא רוצה לשלם עליהם ביחד יותר מ-600 שח (שוב חשוב שיהיו שקטים) ב.איך ההארד דיסק מבחינת רעש , הוא שקט? ג.האם הייתם ממליצים על איזשהם שינויים? תודה רבה לכולם :xyxthumbs:

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. שלום לחברי האתר היקרים, קודם כל תודה מראש על עזרתכם הרבה עד עכשיו, לפני 3 שנים הרכבתי בעזרת האתר מחשב למשחקים שעובד מושלם עד היום. וגם מחשב נייד שיצא מצויין ומשרת את בעליו כבר שנתיים. אז קודם כל לשאלון: . מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אבל לא נראה לי שיש יותר מידי מאיפה לחסוך במחיר כזה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1600 ש"ח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לאחותי,נערה בתיכון שבאמת שלא עושה כלום עם המחשב חוץ מלראות סרטים, ולגלוש באינטרנט/פייסבוק/יוטיוב וכו' כלומר שהמחשב מיועד לעבודה משרדית,גלישה באינטרנט וצפייה בתכני HD -מהי…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח. אפשר לנצל את הכל. חריגה אם נדרש עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? משחקים, תכני HD, אינטרנט, לימודים וכו'. המשחק העיקרי הוא Fifa, אך כן ארצה לשחק לפעמים גם COD/BF וכו'. רזולוציה FHD, מחובר למסך 47 אינצ'. שאיפה להגדרות גבוהות ככל האפשר. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי ספק כח שאני מעביר מהמחשב הישן של SeaSonic של 750W. גם בכונן DVD אין צורך, מי משתמש בזה היום? מקסימום אעביר גם כן מהמחשב הישן. דיסק קשיח - יש לי דיסק חיצוני של טרה שעליו אני שומר סרטים, סדרות וכו', כך שלצרכי המחשב מספיק לי גם 256G. אני מעוניין בכונן SSD בגודל הנ"ל, ואם התקציב יאפשר אז הגדלה ל-512G, אין צורך בכונן רגיל בנוסף. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 …

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by Webmonster,

Intel i5 750 @ 2.67 GigaByte P55-UD3L 2x 2G g skill ripjaws F3 CL7 => 4G sapphire radeon 5770 hd scythe mugen 2 seasonic 620w bronze antec three hundred שימוש של כ-שנתיים תודה

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. להופעה (בברלין) עוד חודש אני בונה מחשב עם 4 יציאות למקרנים ועוד מסך שליטה, כל מסך מציג תוכן שונה אני מעדיף שיהיה נייד (יחסית, שיכנס לי למזוודה), אין לי צורך בביצועי תלת רציניים. המחיר הוא מקסימום ואשמח לשמוע הצעות לשיפורים אני משאר שמה שתוקע פה זה המארז, אולי microAT או דומים מפרט: מארז - (מקסימום 25על45על55) חלופה א' - shuttle SH67H3 עם יציאה אחת על הלוח ועוד slot לכרטיס מסך עם ארבע יציאות לא מצאתי חנות בארץ חלופה ב' - APEX MI-100 כרטיס מסך חלופה א' quad output- ייעודי מקצועי MATROX M9140 - שלוש וחצי אלף חלופה ב' quad output- ייעודי מקצועי FIREPRO MV2450 - אחד וחצי חלופה ג' - XFX HD-677X-Z5F3 - שמונהמאות שקל (בערך) מעבד I7\I5 כוננים למערכת הפעלה מש…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Aner,

המחשב מיועד בטווח הקרוב למשחקים (לא גיימר) ואולי בעתיד הרחוק, עוד שנתיים ככה אני אעשה אוברקלוקינג (לכן לא לקחתי ת-vantec) שאלה נוספת היא...מה ההבדל בין גרסת ה-oem של הכ.מסך לבין גרסת ה-retail...? אשמח לקבל הערות, הארות ושאר ירקות ;D CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 514.01 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory [ ¤ 537.63 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 6CU CPU Cooler for AMD [ ¤ 61.68 ] 1 Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 394.96 ] 1 Video Cards : ATI Rad…

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by God4U2,

OK החלטתי לעבור למשוה אחר ... (מבחינת רכיבי המחשב) והנה מה שאני מתכנן לקנות : XP 1700 0.13micron - 67$ Epox 8RDA - 103$ ושני סטים של זכרונות בגודל של 256 MB (כי פשוט אין תקציב ליותר) בסכום כולל של 150$ (לשני הזכרונות) עכשיו זה ממש נראה לי פצצה כי ללוח יש יכולת "לפרוץ" את המעבד, ככה שאין הרבה עבודה שחורה ... המעבד ממש זול ... אבל מממש וללוח יש תמיכה ב DUAL של זיכרונות שזה יכול להיות מאוד נחמד מבחינת תוספת לביצועים עכשיו השאלה היא רק אם מישהו רואה את זה אחרת ממני ? וכמובן ... איזה זכרונות לקחת... ובאיזו מהירות ... TNX ROY נ.ב. המחירים מ NEWEGG וסהכ לסגור על פחות מ 1500 שקל ... זה ממש נחמדדד

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Shiran Shteinberg,

לאחר 8 שנים הגיע הזמן להחליף את המחשב:) אשמח לעזרה בנתונים ודרישות חשובות למחשב ביתי שאינו מיועד למשחקים, אלא בעיקר תמונות, סרטים, מסמכים, אופיס וכו' איזה כרטיס מסך? זכרון מומלץ? וכו'

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Doron 3.14,

מצ"ב מפרט מסויים שקבלתי עבור מחשב. אשמח לדעת האם המפרט תואם את הצרכים שלי או שעליי להוסיף/לגרוע ממנו משהו. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 10,000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, שימוש ב-AUTOCAD, SketchUp שימוש בכל התוכנות של ADOBE Creative Cloud, שימוש אינטנסיבי בתוכנות AI למיניהן - CHAT GPT, NANO BANANA, GRO וכלים לעריכת סרטים וסאונד - CAPCUT, עבודה עם המון (200) טאבים של CHROME במקביל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, רמקולים, מיקרופון וכונן גיבוי כדי לגבות את הDATA של המחשב הישן 4. האם יש רכיב בסיסי …

14. Started by yurek,

שלום כאשר אני פותח את הpresonlize ונכנס ל display setting נפתח לי חלון עם 2 מסכים גם כאשר אין מסך חיצוני מחובר וכאשר אני מחבר מסך חיצוני זה לא פועל בתודה יורם

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  15. שלום וברכה, אני סטודנט שנה ד' ואחרונה בעיצוב, ואני מעוניין להחליף את המחשב העגלתי שמשמש אותי. צרכים: עבודה עם תוכנות גרפיקה, גם וקטוריות - פוטושופ, פריהנד, אילוסטדייטור, אינדיזיין, פלאש ריבוי משימות - לרוב פתוחות אצלי כמה וכמה תוכנות במקביל צפייה בסרטי HD, כולל 1080P עבודה כללית מהירה, שקט סביר אם כי לא קריטי אני די בטוח שאני מעוניין במעבד QUAD, לפחות 4GB זיכרון ומערך כונני RAID של 250X2. אשמח לשמוע את המלצותיכם בעניין, וכן המלצה על כרטיס מסך לצרכים שלי. עריכה: שכחתי להזכיר, אני צריך מארז עם כמה שיותר USB, או להוסיף כרטיסי USB. לפחות 8 או 10 כניסות. עדיפות לנגישות גבוהה, מקדימה. אגב, קראתי מאמר שהגרסה הבאה של CS של אדובי תנצל גם את הכרטיס הגרפי למהירות העיבוד, מה שכיום ל…

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Heineken,

שלום, אני סטודנט ומחפש נייד. מטרות שימוש מלבד הדברים רגילים כמו אינטרנט ולימודים - משחקים תכנות ועריכת וידאו. מתלבט בין שני הדגמים כשהעדפה היא ל-XPS. החסרון היחיד שאני מוצא בו הוא המסך הקטן, למרות שחשובה לי מאוד הניידות. מנסיונכם, האם מסך קטן מפריע בעבודה שוטפת של כמה שעות מול המחשב? (עבודות, תכנות וכדומה?) תודה מראש, יניב. מפרטים: Dell XPS M1330 מפרט טכני מעבד Intel® CoreTM CORE 2 DUO Processor 2.0GHz T7300, 4MB L2 Cache FSB 800MHz מסך רחב ''13.3 WXGA 1280 X 800 רזולוציה UltraSharp With TrueLifeTM כרטיס מסך NVIDIA GeForceTM Go 8400M GS with 128MB dedicated DDR3 graphics memory דיסק קשיח 160GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM זכרון פנימי 2048mb DDR2 667MHz, M…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. שלום לכולכם! אז כמו שאתם רואים אני חדש כאן ושמעתי רבות על האתר ולבסוף החלטתי להיכנס ולהירשם. אני מעוניין לקנות מחשב חדש מאד בקרוב!! (מחר). ואני אשמח לשמוע על המלצות ומפרטים שאתם ממליצים עליהם. 1.התקציב המקסימלי הינו 2900 ש"ח. לצערי, לא ניתן לעלות על התקציב הקיים וכן אפשר לחסוך..אך לא חייב. 2.המחשב נועד בעיקר להעברת הזמן במשחקי רשת. א.המחשב יופעל באופן תדיר. כל יום. ב. *המסך לא כלול במפרט. הרזולוציה הנוכחית של המסך הינה 1366X768 *המחשב החדש מיועד למשחקי רשת. בעיקר של חברת המשחקים STEAM. *ההגדרות הגרפיות אליהם אני שואף הינם בינוניות-גבוהות. 3.אין צורך בציוד היקפי. 4.יש לי צורב במחשב. אך אני בכל זאת רוצה שהמחשב החדש יכלול לי צורב חדש. אם יש אפשרות לשני כוננים: אחד של דיסקים…

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by LittleNicky,

מעוניין למכור ביד 2, כמה שווה להערכתכם? 15.6, i7-4700HQ, gtx 850m, 8gb ram, כונן 750gb 7200rpm, כולל צורב dvd.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Gnome,

יש לי מחשב על הפנים לא משהו ואבא שלי לא רוצה לקנות לי אחד חדש כי יש לנו הרבה הוצאות וכל זה אז בנתיים הוא לא מעוניין... :'( :'( אז חשבתי שאולי עוד מעט יהיה לי 1500 ש"ח ואוכל לשדרג את המחשב שלי למשהו שיספיק לי בהחלט. אז כך המחשב שלי כרגע הוא CPU: INTEL PENTUIM III 866 MHZ MOTHER BOARD: asus cuv4x VIDEO CARD: Geforce 2 MX400 32 MB MEMORY: 128 MB SDRAM זה בעיקר הפרטים החשובים... וכמו שאתם רואים אני לא יכול לעשות עם המחשב הזה כמעט כלום :'( :'( אז הייתי רוצה את ההצעות שלכם לשדרוג בסכום שמעל הדבר הכי חשוב זה המעבד אני רוצה שהוא יהיה AMD 2500 + BARTON לפחות (טוב אני מניח שאני לא אוכל יותר מזה עם כזה תקציב... אז אני חושב שכתוצאה מכך אני אצטר להחליף גם לוח אם וכל. אז הייתי רוצה א…

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by nobo12,

הי , שניהם i5 איזה עדיף מבחינת חיי סוללה? ובכללי בהנחה שהמחיר מתאים, על איזה מהם הייתם ממליצים? l Vostro 3350 http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3350-a2410m.htm או ה v131 http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-v131-2430m.htm תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. מבקש המלצה למחשב נייד שירכש בארהב. אבקש המלצה. חשבתי על הדגם החדש של HP DV5 1000US. זה מחשב בעל מפרט טוב וגם יש אחריות בין לאומית. אודה לכם אם תביעו דעתכם בנושא, וכן אם תגידו לי איך מתנהל העניין עם המכס בארץ. תודה מראש!!

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. אחרי 6 שנים המחשב הנייד שלי (ספציפית המסך) החזיר את נשמתו לבורא המחשבים. כעת מחפש תחליף.... קונה בארץ, לא באילת, תקציב של 5K אבל במקרה ממש מיוחד אפשר למשוך ל5.5. * מטרות המחשב? עבודה משרדית וסטודנטיאלית, גלישה באינטרנט (פותח המון המון המון טאבים בפיירפוקס), סרטים/סדרות * גודל המסך? 13.3 האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף מסך מגע, נדמה לי שכל מסכי המגע מבריקים (לצערי). * רזולוציית המסך? FULL HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? מקסימום 2 ק"ג. אולטראבוק שמנמן לא מרתיע אותי . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמה שיותר ארוך אבל כל דבר בסביבות 3 שעות ומעלה בא בחשבון. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמה שיותר HDMI ,USB . * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג ש…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בבניית מפרט למחשב חדש שמיועד למשחקים כבדים ותוכנות עריכה כמו 3DSMAX,MAYA2012 ואפטר אפקטס 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה משהו ממש משמעותי עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים,עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). After Effects,MAYA2012 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray לגבי הקירור של המעבד עוד לא סגור, אשמח להמלצות עד 200 ש"ח, שיתאים ל OC אם אצטרך בעתיד. Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 2x4GB Kingston HyperX Dual Channel CL9-9-9-27 מדגם Intel XMP OCZ Vertex 4 2.5'' 128GB SSD SATA III 500GB של סיגייט + 1TB של WD שאני מעביר מהמחשב הנוכחי כרטיס מסך אני מחכה מחר להכרזה על GTX 670 ואזמין אותו ברגע שיגיע לארץ צורב אבחר בחנות, לא קריטי הדגם מארז וספק של Antec: Sonata IV Quiet Mid Tower Case with 620W PSU הזמנתי אתמול את המפרט, תגובה ראשונה בעמוד השני, תודה לכל מי שעזר. אשמח לביקורת, תודה רבה.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. היי אני מחפש מפרט למחשב htpc זול, שעדיין יאלץ להתמודד עם תוכן HD (אבל לא הקלטות ודברים כאלה). התקציב מבחינתי הוא באיזור ה-2,000 ש"ח. ראיתי את המחשב הזה באיבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1471&CatCode=142 הוא מבוסס AMD 780G שאמור להיות אחלה צ'יפסט למיטב הבנתי, ומעבד AM2 5200X2 Dual Core 64BIT המחיר שלו הוא 1,590 ש"ח, שיצא אפילו פחות כי אני יכול להוריד ממנו את הכונן הקשיח המיותר. הבעיה שלי היא שלוח האם הכלול שם מכיל אומנם יציאות VGA/DVI/HDMI, אבל הוא לא כולל יציאת s-video פשוטה.. ואני חייב כרגע גם אחת כזאת. יש לזה פיתרון? אולי עדיף לבסס את המחשב על צ'יפסט אחר (אין לי בעיה גם לעבור לאינטל) ולהוסיף כרטיס מסך חיצוני, שכולל גם s-video ? יש כאלה בכלל, בשוק…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים