ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה יהיה כדאי אפשר לחרוג ל 3000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Word,Excel, Power point, Outlook . משרדי בעיקר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחפש 15.6 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני (לא צריך כרטיס מסך רציני..) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רמ…
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? תוכנות גרפיות (אוטוקאד רוויט פוטושופ) * גודל המסך? 15.6 לא מגע * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- מקלדת הכוללת numpad, * * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( HDMI, * כונן אופטי? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? hp מנסיון חיובי. לא בכל מחיר * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם אחריות 3 שנים עד בית הלקוח תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מגיע לארה''ב בחודש הבא ואני רוצה לקנות שם מחשב נייד לעבודה בעיקר עם אינטרנט ואופיס . ראיתי באינטרנט דגם של HP: HP - Pavilion Laptop with Intel® Centrino® Processor Technology - Espresso Black Model: dv4-1365dx | SKU: 9171497 האם כדאי ויעמוד בדרישות שהצבתי
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 שח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס/אינטרנט/סרטים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך באופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ירושלים 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[r/font] * גודל המסך? מ13 ומעלה * משקל רצוי?--- * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)---- * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו)HDMI וVGA * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח?לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב?----- * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?אולי יש אפשרות להביא מחול חשוב לקחת בחשבון * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא קריטי אבל לא יזיק * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא המחשב הוא ללימודי הנדסת מכונות מתכוון לרכוש את המחשב בערך בעוד כחודש חודשיים העדפה היא שהמחשב יהיה כמה שיותר זול ויתאים ללימודים של 4~ שנים אין צורך בדברים אחרים ..כמה שיותר זול.. תודה על העז…
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מחשב נייד Notebook קטן, לאינטרנט ואופיב בעיקר עם מצלמה + מיקרופון בבקשה עזרו לי למצוא... אני פשוט מתבלבל מכל הדגמים והסוגים תודה ארד
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי אישור להיות עם מחשב נייד במהלך השיעורים ואני כרגע בעיצומו של חיפוש אני ישמח אם מישהו יעזור לי מה שאני מחפש זה מחשב שיהיה עם מסך מט הגודל לא ממש משנה אבל שלא יהיה קטן מידי אני צריך שהוא יהיה קל רצוי שיהיה לו מעבד טוב שיוכל להריץ גם כמה משחקים שישעמם בשיעור וזהו בערך אני ישמח אם תוכלו למצוא לי מחשב במהרה.אם יש עוד משהו שאתם חושבים שצריך למחשב לבי"ס אז תגידו.יש מצב לחרוג עד 3500
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
1)תקציב:2500 * מטרות המחשב:מחשב לגלישה באינטרנט וכתיבת עבודות אולי קצת לראות סדרות ומשחקים קלים * גודל המסך? -15-14 * רזולוציית המסך? (לא משנה * משקל רצוי? יחסית קל צריך לקחת לבית ספר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה ממוצע זה טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן רגיל 500 גיגה * כונן אופטי?רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא אבל 3 שנים אחריות בישראל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם צבע מחשב לבן חשוב תודה לכל העונים מהר זה מחשב מתנה ליום הולדת אז אם אפשר מהר הציעו לי את המחשבים הבאים http://www…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - תכנות, לא ממש משחקים אבל אם אפשר שיהיה גם למשחקים CS:GO.. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - הבנתי שמאט יותר טוב * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יו…
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? סרטים , שירים , אינטרנט , office וכו'.. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?מסך לא קטן במיוחד , לפחות 15 אינץ.אין חשיבות למאט/מבריק. * רזולוציית המסך? עדיפות לFHD , לא חובה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא. * משקל רצוי?2 קילו +- * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 8 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שתהיה יציאת hdmi ו - vga * Bluetooth?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1 tera (רגיל - hdd). * כונן אופטי?כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא נדרש , אם אין הבדלים מהותיים במחיר אפשרי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?lenovo/dell אך לא מקובע. * דרישות מיוחדות …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לאבא שלי יש מחשב netbook עם מעבד אטום שיתקלקל לו המקלדת והUSB מצד ימין. (סליחה שאני כותב את השימושים פעמיים) אבא שלי רוצה מחשב שהדפדפן בוא עולה מהר ואפשר לעבור במחשב בין אתרים בקלות. אבא שלי מתחבר בבית בכבל ובחוץ במודם סלולרי. אבא שלי מחפש מחשב חזק מספיק כדי לעשות את זה ומסלול אינטרנט תואם. המחשב צריך להיות עד 13.4 בגודל מסך ו2.4 במשקל (ממש נייד לא תחליף שולחני). שימושים: צפייה בהקלטות שכבר שודרו בערוצים השונים ובצפייה ישירה באינטרנט באיכות וידאו סבירה, שליחת קורות חיים בפורמט DOC/DOCX לאתרים, העלאת תמונות לאתרים, שימוש ביריד תעסוקה וירטואלי, צפייה בעידן פלוס בחיבור אנטנה בUSB. לא בשביל משחקים. עכשיו יש כל כך הרבה חברות לקניית מודם סלולרי שקשה לדעת מה הכי מתאים. אפשר…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של הסביבו. 3000-3500 ש"ח עיקר המטרות הן: אופיס, אקסל, אינטרנט, הורדת סרטי HD וצפייתם דרך טלוויזייה (חיבור HDMI) משקל- עד 3 ק"ג סוללה- כמה שיותר (למרות שיהיה מחובר רוב הזמן) יציאות- esata, hdmi צורב DVD כונן קשיח לפחות 500 GB המחישב ייקנה בארץ- אחריות- 3 שנים הייתי היום במקרה באופיסב דיפו והציעו לי את נייד של HP HP Pavilion g6-1340ej A8W72EA כולל win 7 אופיס 2010 ב- 3200 אנא עזרתכם תודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, PDF, טיפה יוטיוב וכדומה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). X ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: X 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש לקנות מחשב נייד לאופיס ומשחקים בינוניים פלוס, עד 4000 ש''ח. הייתי רוצה שיהיה כרטיס מסך שווה.. תשלחו לי דגמים בבקשה.. תוודה ארד..
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים. אני מעוניין לקנות מחשב נייד למטרת משחקים כמו PRO2009,DOOM וכו' הטווח מחירים זה עד 4000 ש"ח אם אפשרות לרחיגה. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב בשביל לימודי מדעי המחשב (קומפילציה רבה) ובשביל גיימינג. גודל המסך ומשקלו אינם משנים לי. סוללה שתחזיק מינימום 5 שעותאחריות של שנתיים לפחות. העדפה לחברת טושיבה או אסוס מערכת הפעלה כלולה. המחיר המקסימלי הוא 4200. תודה!
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום חברים, אני פותח פה בקשה להמלצה למחשב נייד שיהיה למשחקים חדשים של היום ולשנים הבאות. הקניה של המחשב רק מהאתר איביי(משתמש Top-rated seller ). * תקציב - 5000 ש"ח (הערה למטה לגבי התקציב) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - אינטרנט, סרטים ומשחקים כבדים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 15.6" לא יותר מזה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). - FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - לא משנה. * משק…
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,500, מתאפשרת חריגה ב-100-200 אם צריך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב הולך לשמש אותי ביום יום מעבר למחשב הנייח, גם ללימודים. סביר להניח שאשתמש בו בעיקר לאינטרנט, סרטים וגיימינג קליל (Company Of Heroes 2, משחקי אינדי, אם הוא יהיה במצב שהוא יכול להריץ משחקי יריות בגוף ראשון סטייל FAR CRY או BORDERLANDS זה מבורך אבל זה בונוס). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - עכבר, פחות קריטי - מניח שאקנה פשוט בהמשך, אלא אם יש לכם המלצה. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן …
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אני מעוניין שתציעו לי מחשבים ניידים עם כרטיס מסך ומעבד חזקים וגודל מסך יותר מ15 אינץ'. בסכום כזה אני מאמין שאפשר להביא משהו טוב, אני ישמח לתגובות בשעה הקרובה. בתודה רבה, מתן.
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקבל כסף מהביטוח (8000) אבל זה מחייב אותי לקנות מחשב בארץ אנא המלצתכם - חשוב כרטיס מסך טוב!!! כמו כן יש לי אפשרות לקנות בארה"ב אותן דרישות למחשב הזה גם תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום, אני נוסע עוד כמה שבועות לארה"ב ומתכנן לקנות מחשב נייד שישמש אותי לעסק של כתיבת תוכנה. חשבתי על הלטיטיוד E5410 עם מעבד i3 שמחירו באתר של דל כ-770$ או על לנובו T410i עם מעבד i3 שמחירו באתר כ-950$, שניהם עם מפרטים די דומים (מעניין אם ההבדל הממשי במחיר הוא בגלל איזה יתרון ממשי של הלנובו על הדל או רק בגלל המותג של לנובו - או י.ב.מ) ? מכיון שלא אשהה במקום אחד יותר מ-4-5 לילות, אני לא אוכל להזמין את המחשב מאתרי החברה, לכן מה שנשאר הוא לנסות למצוא חנויות או רשתות בהן אולי אפשר למצוא מחשבים כאלה. משיטוט בבסט-ביי או קומפ-יו.אס.איי, ראיתי שאין שם כל כך ניידים עסקיים אלא יותר ניידים למגזר הפרטי. האם יש בפורום מישהו שהצליח למצוא ורכש נייד עסקי מהסוגים שאני הזכרתי (או אח…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט , אופיס , תכנות אולי קצת אוטוקאד וכדומה , משחקים (BF 3 ) , בגדול אני רוצה שהמחשב יחזיק לי לתקופה ארוכה . * גודל המסך? לא יותר מ 16" (רצוי בסביבות ה15) * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI , ESATA , USB * בלוטות? אין לי צורך מיוחד * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB יותר חשוב שיהיה 7200 סל"ד * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך מיוחד אם יש אפשרות לקבל כחלק מובנה …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. יש לי קיובייס 5 על PC רגיל, וכרטיס קול של EMU. ברצוני לקנות מחשב נייד שיוכל לתמוך בקיובייס, בעיקר לצרכי סקיצות ופחות לצרכי הקלטה אבל שגם האופציה הזו תישאר פתוחה במידת הצורך. אשמח אם תוכלו להמליץ לי אילו תכונות צריכות להיות למחשב כזה, האם לקנות כרטיס קול חיצוני, והאם ניתן לחבר מקלדת שליטה למחשב נייד בכלל? התקציב גמיש תודה רבה נעמה
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
המחשב אני מאמין הכי מבוקש היום בארץ! המפרט שלו מעולה, החסרון היחיד הוא שיש להשקיע עוד 600 שקלים להרחבת האחריות ל- 3 שנים.. האם כדאי(מבחינת מחיר) ללכת על מחשב אחר של DELL ? למשל ה 1558 INSPIRION ? המפרט שלו קצת שונה, המעבד I5 שם קצת יותר חלש והכרטיס מסך.. האמת שלא שמעתי חוות דעת עליו.. מישהו ממליץ ללכת על הDELL (עם אחריות של 3 שנים) ? ה HP עולה 4750-+ ועוד 600 שקל על האחריות.. והDELL אני מאמין שעולה אותו דבר פחות או יותר(100 שקל לפה או לשם) בקיצור - DELL או HP ??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב! מבקש בבקשה עזרה הידע שלי במחשבים לא משהו ביחוד בחומרה . אני כרגע מטייל בקנדה ורוצה ליקנות מחשב חדש... מבקש בבקשה המלצה לחומרה של מחשבים ניידים של אפל. אני לא משחק אני לרוב צופה בסרטים... הייתי רוצה ליצפות באיכות גבוה ושהמחשב שלי יהיה מהיר וזיכרון לא חייב שיהיה הרבה אבל בינוני. וכמובן שיהיה מהיר. תודה מראש על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-