עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, אשמח לעזרתכם במפרט / המלצות / טיפים עבור מחשב נייח חדש. הייעוד: בעיקר בעיקר גרפיקה, WEB וקצת וידאו. דרישות: - מחשב חיה. סופר עוצמתי. אני משתמש מאוד תובעני לביצועים. - 32GBRAM לפחות ו-SSD כמובן. - כרטיס מסך עם לפחות 4GB. לא מתמצא בכרטיסי מסך לכן פתוח מאוד להצעות שלכם. בעבודה יש לי Quadro ומרוצה ממנו מאוד. ציוד היקפי: מקלדת + עכבר בלבד. מבחינת זמנים: לא בוער, יכול להיות עד 3 חודשים לכל היותר, אין לחץ. תקציב: 9000 ש"ח, ואם אפשר גם בהרבה פחות אז למה לא? גמיש בסכום. תודה רבה.

2. Started by shuy,

לוח: DFI LANPARTY PRO 875B מעבד: Pentium4 3.2E GHz זיכרונות: 2X DDR 512 MB PC3200 400 MHz with cooling (סה"כ 1GB) דיסק: Western Digital 250 GB / 7200 RPM / 8 MB CD: ASUS X52 צורב DVD: Sony DRU710A ספק: Antec True550 (550 Watt) כ.מסך: Gigabyte GeForce FX5900XT 128 MB כ.קול CREATIVE LIVE! 5.1 ועוד כמה דברים שאני מעביר מהמחשב הישן כמו עכבר אופטי-אלחוטי של לוג'יטק, DVD של LG

3. Started by Yaron-Cohen,

תקציב: 5000 ציוד נלווה: כלום (רק המארז ומה שבתוכו). המחשב מיודע לקצת OC ומשחקים והוא יוחלף בM2...אז לא להשקיע הרבה בחלקים שאני לא יוכל להעביר אחרי זה (לדוגמא זיכרון DDR ב1400 שקל !) אפשר לקנות מעד 3 חנויות יחד...מעדיף לוגיק ! המפרט שאני חשבתי עליו. AMD Sempron 64 Bit 2800+ Socket 754 Tray Thermaltake BigTyphoon ASRock K8NF4G-SATA2 G.Skill ZX 2x512MB PC3200 DDR400 2-3-3-6 1T TCCD Sapphire Radeon X800 GTO2 256MB GDDR3 PCIe / Gainward GeForce 7800GT 256Mb PCIe (TradeZone) Samsung 200GB 7200rpm 8mb Buffer SATA II Floppy Black 1.44MB 3,5` NEC ND-4550 Black Bulk DVD±R/RW Coolermaster CAC-T05 Centurion 5 Black FSP 350W 60THN כל זה ב4700 תנו הערה על כל חלק שאתם מוצאים לנכון להע…

4. ברשותי מחשב במפרט הבא, E6300 945pl-s3 3GB RAM DDR1 כ.מסך RADEON HD 4890 1TB HDD ספק לא ג'נרי, 500W (לא זוכר סוג) מעוניין לעשות שדרוג למארז,זכרונות,לוח אם ומעבד . אשמח לקבל המלצות ורכיבים מומלצים תחת התקציב הזה (ניתן לחרוג עד 100-200 שקל) כמו שרשום בנושא, התקציב הוא 1500 ש"ח, ואני מעוניין להשאיר את הכרטיס מסך, הHDD והמסך. תודה מראש, רועי

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  5. אם מישהו יכול למצוא לי איזה מחשב טוב ויחסית זול אם התנאים שיהיה לו כרטיס מסך GFORCE (לא ATI אל תשאלו גם למה) מעבד DUEL 2 CORE נורמלי מסך 15.4 לפחות 1K זיכרון DDR2 אני הסתכלתי על כמה לפני... וראיתי שניים שהם בסדר תגידו לי אם שווה Acer Aspire 5520G -אבל יש לו AMD 64X2 (זה בסדר?) או Dell Inspirion 1520 הם טובים? או שמישהו יכול להמליץ לי על משהו? (רק שלא יעבור את ה6.5K) עוד שתי שאלות 1) האם שווה לקנות מחשב כמו שתמליצו לי משומש בשביל להוזיל את המחיר? 2)האם יש פער עצום בין ה8400 לבין ה8600 (GFORCE)?

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  6. שלום חברה, אני מחפש מפרט למחשב ,מטרות משחקים וסרטים בלבד. השאלה אם יש סיכוי להצליח להריץ משחקים ברזולוציה כזאת בתקציב כזה. לא צריך רמקולים ולא צריך מסך,תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by NinfoSho,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 תקציב זה מיועד נטו למחשב למרות שצריך גם מסך וציוד היקפי, לכן אין לכלול אותם בתקציב אך אשמח לקבל הצעות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? נטו משחקים! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -------- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכבדים של E3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה 1080P\1440P אין לי מסך, אעשה קנייה זאת בנפרד לכן לא כללתי אתו בתקציב …

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  8. Started by avid,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה, משחקים, עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Photoshop, SQL SERVER, Sharepoint, VMWARE ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר ספורט וסימולטורים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by icebreak,

שלום, נראה לי שאני די סגור על המפרט הבא למחשב החדש שלי, רציתי לדעת מה אתם אומרים ואם יש משהו יותר טוב, תודה: 1360 ש"ח AMD ATHLON 64 3200+ BOX 939PIN 1235 ש"ח MSI K8N NEO2 PLATINUM 850 ש"ח ANTEC SONATA Piano Black 480 ש"ח Logitech MX1000 Laser Cordless Mouse סה"כ 3925 ש"ח שימו לב שאני כרגע לפחות לא צריך דברים אחרים (יש לי זכרון, הארד דיסק, צורב, ATI 9600PRO וכו)... חשוב לי שהמחשב יעבוד בשנתיים הבאות בלי כאבי ראש (כרגע יש לי AMD ATHLON XP 1700+ עם לוח אם מעצבן...). חשוב לי שהמחשב יעבוד שקט (שלא ישמעו אותו יותר מדי בניגוד למחשב הנוכחי שלי...) האם הקירור שמגיע עם המעבד מספיק (אם אני לא עושה OC, כי ב 1700 שלי המאורר שהגיע לא הספיק....) האם הספק שמגיע עם המארז יספיק לי להריץ כ…

• 11 תגובות
    • 922 צפיות
  10. Started by yaron@,

אני צריך מפרט למחשב שני , במחשב לא יהיה צורך ב OC !! והוא יהיה למטרות האלו: משחקים , גלישה באינטרנט , הורדות , צפייה בסרטים. במחשב אני רוצה את המעבד : E6300 ושני גיגה זיכרון ושתהיה לו אפשרות לשדרוג עתידי.... * אין צורך במסך וציוד הקפי. תודה רבה לעוזרים עריכה: העלתי את התקציב ל 4000

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  11. Started by ido-nava,

צריך מפרט למשחקים בלי אוברקלוק. במחיר של עד 3500 שקל עם חריגות קטנות. לא דרוש מסך, ציוד היקפי וכו' רק מחשב.

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  12. אני מחפש מחשב נייד לקידוד וידאו מחשב מהיר לא משנה המחיר ואיזה מעבד יותר טוב מהשניים http://www.mobilx.hu/en/notebook/asus-notebook/gamers-notebook/asus-g51j-sz071v-notebook-.html http://www.mobilx.hu/en/notebook/asus-notebook/gamers-notebook/asus-g72gx-ty025v-notebook.html ועוד משהו אחד לפי מה שהבנתי בניידים החדשים יש אפשרות להכניס כרטיס סים ושיהה אינטרנט כנו של סלקום רק בלי המתאם הזה של ה USB למי מהם יש את זה אם בכלל תודה רבה

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  13. שלום לכולם, בימים האחרונים התענינתי פה על שידרוג כל חלקי המחשב והשארת המארז, כי היתה בעיה שבגללה לא יכולתי לקנות מחשב חדש. עכשיו היא נפתרה באופן מאד לא צפוי, וממילא אני צריך דרישות קצת שונות ממה שהיה מקודם. מצטער שהטרחתי אותכם לשוא בנושא הקודם אבל זאת היתה תפנית לא צפויה כלל. לכן פתחתי נושא חדש כי עכשיו משתנים כמה דברים, (אני מקווה שאני לא עובר על אחד מהנוהלים בפורום, ניסיתי עד כמה שאפשר למנוע בילבול וגם צינתי בנושא הקודם שהוא כבר לא רלוונטי, גם בנושא שלו, גם בהודעה הראשונה וגם בהודעה האחרונה, פשוט עכשיו אני צריך דבר אחר לגמרי מהמפרט הקודם, גם חיכיתי עד לרגע האחרון לפני שאני יוצא מהבית כדי שההודעה הקודמת תרד למטה כמה שיותר) ניגש לעינינים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) ה…

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  14. Started by gevAA,

זה המפרט שבניתי : http://img156.imageshack.us/my.php?image=68398536rx7.jpg ואני צריך את החוות דעת שלכם :]

• 13 תגובות
    • 668 צפיות
  15. שלום לאחרונה התלבטתי על מחשב נייד עדין לא החלטתי עם ללכת על מחשב נייד ולכן ארצה לראות הצעות למחשב נייד אז מי שראה פוסטים על מחשב נייד אני עדין לא סגור על הנושא ובודק אופציה שניה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גראפית משחקים קלים עבודה סרטים תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני פרילנסר מעבודה לעבודה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים קלים כמו football manager -מהי הרזולוצ…

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  16. Started by arigo,

שלום מחפש נייד לתלמיד תיכון העוסק גם בתכנון וגם בגיימינג לייט. חשוב שלא יהיה עדין מידי, כי הוא סוחב אותו כל יום לביה"ס. בנוסף מעדיף רכישה בארץ בתקציב סביב 3,000 תודה

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  17. מתכנן בקרוב לקנות מחשב חדש ולהפטר מהגרוטאה הנוכחית בת ה5 שנים... אני רוצה מחשב לשימוש של משחקים כבדים וכו', עד 6K שקל, בלי ציוד היקפי, בלי מסך, בלי צורב (יש לי כבר), בלי כרטיס קול (יש לי כבר גם). כמה שאלות - אם נגיד שאני לא רוצה לקנות את הQ6600, אלא מעבד עם שני ליבות, איזה יהיה הכי טוב למשחקים עם אולי אפשרות לOC בעתיד? מבחינת כרטיס גרפי, כדאי לחכות ל 8800GTS החדש או לא? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 624 צפיות
  18. האם הוספה עצמאית של זיכרון למחשב נייד (למשל של GIGABYTE) פוגעת באחריות עליו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by e1r2e3z,

האם המפרט כדיי וכמה זמן הוא יכול להחזיק לי? http://www.skypc.co.il/pl_product~SKY631~88~0.htm

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  20. היי, יש לי כמה שאלות אני בדיוק חושב לרכוש מחשב נוסף לעבודה משרדית בלבד Uהייתי רוצה שהמחשב יעבוד מהר מאוד ללא שום בעיה. אני לא יודע אם עדיף לי ללכת על מחשב שולחני או ALL IN ONE (בכדי לחסוך מקום, אבל לא קריטי). האם המחירים של ה-AIO יקרים יותר ממחשבים שולחניים? (אני מעריך שכן אבל רק כדי לוודא) האם באותו מחיר שארכוש את ה-AIO אקבל מחשב שולחני חזק יותר? אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי עם מפרט גם למחשב שולחני מומלץ וגם למחשב נייח (זהים מבחינת יכולות) כך שלבסוף אוכל להחליט מה יתאים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 (אם זה לא מספיק אני מעדיף לשלם יותר כדי שהמחשב יעבוד מהר יותר) כן. 2. מה שימ…

• תודה!
    • 2 תגובות
    • 800 צפיות
  21. Started by dlogan,

לעבודה משרדית פחות או יותר אחותי רוצה את זה בשביל להוריד סרטים ושירים יש לה כבר מסך מקלדת ועכבר ורמקולים אז בלי בבקשה ואם אפשר לא לנסות לנצל את כל הכסף זה 2000 ש"ח עם חריגה אהה ובבקשה תנסו לעבוד עם KSP כי הם ממש קרובים אלינו וזה נוח תודה.

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא 4. האם יש רכ…

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  23. Started by Dutchy,

במפרט חלקי אני מתכוון למעבד, לוח אם, וזכרונות, ומארז. כרטיס מסך יש לי - 8600gt 2 דיסקים קשיחים יש לי אין צורך במסך. עריכה: המחשב למטרות משחקים בעיקר, לא מתוכנן OC. אשמח להצעות, תודה.

• 8 תגובות
    • 672 צפיות
  24. מדובר במחשב לבן דודי, אבא לילדים ששני הצרכים היחידים שלו זה HD וגלישה ומחשב שישרת אותו שלוש שנים ללא צורך בשדרוג. עכשיו שתי שאלות: האם המעבד יספיק או כדאי לשדרג לi3 530? מה לעזאזל ההבדל בין H55 ל H57? לא ממש הצלחתי למצוא. זה המפרט: מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE S1156 2.8GHz G9650 - BOX ₪465 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H55M-USB3 ₪649 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ ₪283 כמות:2 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA ₪122 מארז: [..] THERMALTAKE SD200 (BLACK) TT-VK72721N2E + 270W PSU ₪474 דיסק קשיח: [..] WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ₪278 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי: ₪2554 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  25. Started by benr,

אחי טס לניו יורק והוא הראה לי כמה מחשבים שהוא מצא שם במחיר שטוב לו. הבעיה שאין לי מושג איך המעבדים של AMD בניידים (אני יודע שבנייחים הם אחלה, הרכבתי כמה כאלה). גם אין לי מושג בכל הסדרות שלהם בניגוד לאינטל שהכל שם יחסית מסודר לפי הסדר (I3, I5, I7....). בקיצור, אני אשמח אם מישהו יעשה לי קצת סדר. תודה

• 2 תגובות
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.