עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי לכולם לאחר חופשה קצרה ומחקר ארוך הגעתי למפרט הזה עבור מחשב שישמש אותי בעיקר לעבודה מול שוק ההון ז"א לראות הרבה גרפים בו זמנית. הערה כללית אני מעדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. אשמח לשמוע את דעתכם כי אני רוצה לשלוח אותו לביצוע כבר השבוע. מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 קירור למעבד Zalman 7500 Aluminum-Cooper S775 לוח אם Asus P5E זיכרונות ‏2x2GB Corsair DHX TwinX CL4‎ דיסק קשיח Western Digital 500Gb 16MB AAKS שניים במערך RAID כרטיס מסך Sapphire ATI HD 4670 512MB DDR3 PCIe צורב ‏AD-7200S DVD±RW x20, DL x8 Black Sata‎ מארז Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 3xAntec TriCool 120mm Included ספק כוח CORSAIR ‏HX 520W Active PFC 12cm Fan Modular‎ מקלדת ועכבר MICROSOFT ‏Wir…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by daf,

אהלן, אני מתכנן לקנות מחשב לסלון, שימוש קל, לא צריך משהו מטורף עדיף לא לחרוג מהתקציב, אם צריך אפשר ב500 שקל. אפשר בהחלט לחסוך. שימוש המחשב הוא בעיקר הורדה \ צפייה בסרטים דרך הטלוויזיה (לכן אולי עדיף הארדדיסק גדול וכרטיס מסך מתאים), חוץ מזה גלישה באינטרנט, אופיס וכאלה. קריטי שהמחשב יהיה שקט ציוד היקפי: צריך מקלדת ועכבר אל חוטיים, צורב DVD. לא צריך מסך. אין תיכנון לOC אין צורך במערכת הפעלה או אופיס תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  3. Started by noamb600,

היי, אני רוצה לקנות מחשב גיימינג טוב שיריץ לי בסביבות ה200 fps באיכות 2k בפורטנייט. אשמח לקבל המלצות.

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  4. שלום, כבר הרבה זמן לא קניתי מחשב, לכן אשמח לעזרתכם, בעיקר מכיוון שיש לי בקשה קצת לא סטנדטית. אני מחפש מחשב נייח/שרת חזק מאוד- כמה שיותר ליבות, עם הרבה זיכרון, אבל שיהיה שקט- כי הוא יישב אצלי במשרד. צריך שיהיה גם כרטיס מסך של NVidia, כי אני רוצה להשתמש ב- CUDA להרצת Deep Learning, אבל לא צריך כרטיס חזק. תקציב- באזור ה- 15,000 ש"ח, (לא יוצא מהכיס שלי, אלא מהעבודה...) אין צורך בציוד היקפי, אין מגבלה של גודל. הקניה של כל המחשב תהיה בארץ, ורק מספקים שמאושרים ע"י החברה. אני רק צריך לדעת מה לדרוש מהם. תודה!

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Photoshop cs6 + gaming + hd movies א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - Photoshop cs6 - שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - אין משחק ספיציפי אבל שמשחקים ירוצו בהגדרות גבוהות יחסית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?high 3. האם…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by yossi051,

המחשב לא מיועד למשחקים. אבל אני רוצה לשים בו ויסטה. חשבתי על מעבד C2D. בקשר ללוח לא צריך תמיכה ב-SLI וכל הדברים האלה אבל אם אפשר להכניס את זה בתקציב אז סבבה. כולל מסך LCD הכי פשוט..אבל עם DVI. תודה .

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  7. Started by eLeVaTor,

רק ליידע שאני משחק ברזולוציה של 1024*1280 מעבד: Intel Core 2 Quad Q9400 2.66Ghz 6MB Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1458 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer Extreme כמות: 1 - מחיר: ¤189 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤560 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 3xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 - מחיר: ¤379 ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤423 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme + Heatspreaders CL4 כמות: 1 - מחיר: ¤418 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB SATA II 16MB HD501LJ כמות: 1 - מחיר: ¤384 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB Zalman Cooling Retail כמות: 1 - מחיר: ¤934 סה"כ: ¤4745 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום …

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  8. היי מדובר במחשב לlite gaming שיחובר למסך 20" אין צורך בציוד היקפי. המחשב יירכש רק דרך החנות פנדה. Gigabyte GA-MA770-UD3 AMD 770 Chipset AM2 Plus 430 ש"ח OCZ 2GB Kit DDR2 800Mhz PC2-6400 Reaper HPC 3-4-4-15 OCZ2207K 250 ש"ח OCZ Vendetta CPU Cooler 100 ש"ח Seagate Barracuda 7200.12 500Gb 7200Rpm SATA II 16MB ST3500418AS 250 ש"ח LG GH22NS50 Super Multi DVD Rewriter Sata x22 Black Oem 159 ש"ח Seasonic SS-400ET Active PFC 400W Oem 245 ש"ח Scythe Slip Stream 120 mm 1,200 rpm 24,00 dBA 68,54 CFM Model SY1225SL12M 45 ש"ח PowerColor ATI Radeon 4770 512Mb GDDR5 PCI-E 490 ש"ח AMD Athlon II X2 215 Processor 2.7Ghz 2Mb Tray AM3 299 ש"ח CoolerMaster …

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  9. Started by yotam.m,

רציתי לדעת אם יש מישהו שיכול להעריך לי את המפרט הבא... p4 2.4 northwood INTEL D850EMD או משהו דומה לא בטוח שזה הסוג המדוייק של הלוח אבל הוא של אינטל 256MB RDRAM GEFORCE 4 MX400 צורב+סידירום H.D 60GB כרטיס קול כמובן מובנה על הלוח.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by מאורר,

שלום לכולם יש לי את המחשב הנ"ל: Lenovo IdeaPad Flex 5 15-IIL Multi-touch 81X3003SIV כבר עבר תיקון פעמיים החליפו את כל המחשב חוץ מהמעטפת לא נישאר עוד מה להחליף כולו הוחלף והתקלה חוזרת קבוע. לגופו של עניין הציעו לי את הדגם Lenovo IdeaPad Flex 5 81X3004FIV i7-1065G7 שהוא אותו מחשב רק שוני במעבד, כי אין את הדגם הקודם... השאלה אם עדיף להילחם איתם על החלפה לסדרה של יוגה? שהיא עם 3 שנים אחריות או שזה מאמץ חסר הצלחה מהתחלה?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  11. שלום אני צריך מחשב כפי שיצויון למעלה המחשב למשחקים כבדים אך מה שחשוב זה מסך טוב (lcd*) ושיהיה כל הציוד מקלדת עכבר כו' הדבר הנוסף הוא שאני רוצה מארז וספק איכותיים מאוד כי הם תמיד ישארו עם אני ישדרג כמו כן מאוורר למאוורר למעבד אני יודע שתקציב זה קצת בעייתי אך תודה לעוזרים צריך גם כרטיס מסך טוב שיהיה תואם למסך!!!

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. מחירים מ SkyPC CPU Core 2 Duo E6550 2.3GHz 4MB ¤ 926 לוח אם GIGABYTE P35C-DS3 ¤ 614 Memory G.Skill DDR2 (1024MBx2)800mhz CL5 ¤ 339 HD WD 500GB 7200RPM, 16MB, SATAII WD5000AAKS ¤ 591 "כרטיסי מסך " Sapphire ATI Radeon HD2600PRO HDMI 512MB DDR2 PCIe ¤ 516 ספק Enermax Liberty 400W ¤ 396 קרור למעבד Thermaltake Blue Orb II ¤ 178 ראוטר LynkSys WRT54GL ¤ 354 מארז NZXT Duet HTPC ¤ 396 הרכבת מחשב ¤ 79 סה"כ ¤ 4,389 תוספות אפשריות: מקלדת XGENE ¤ 418 כרטיס טלויזיה Hauppauge winTV-PVR-150 MCE ¤ 324 כולל אקסטרות ¤ 5,131

13. Started by yoga99,

שימושים: אינטרנט , הורדות , גרפיקה עריכת וידאו ותוכנות מוסיקה והקלטה (אולפן ביתי) תודה

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  14. Started by IDAN AMRAM,

אז תקציב כמו בכותרת.... מחשב למשחקים ואינטרנט.... אני חשבתי על משהו סגנון הזה: (לי זה יצא יותר מ5.5K אבל בעיקרון אסור לחרוג יותר מידי) מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1063 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3 מחיר: ¤531 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL מחיר: ¤1616 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 160GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3160811AS מחיר: ¤369 אחריות: חמש שנים יבואן רשמי. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H10N DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK מחיר: ¤207 אחריות: שנתיים. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 66…

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  15. Started by aviv5588,

אני מחפש מחשב 15.6 לפחות עיקר הפעילות שלו תיהיה עבודה משרדית ומשחקים נורא קלים שהם לא מהווים ממש בעיה. אני רוצה שאני אוכל לפתוח כמה דברים במקביל ושהוא לא ייתקע ראיתי ששלנובו יש מפרטים די זולים ביחס למחיר בחברות אחרות עדיפות לI5 איך המחשב הזה?asus X550LA-XX010d ומישהו מכיר את החנות חצי חינם היא אמינה?

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  16. Started by eldadmo,

לפני כשבועיים רכשתי את המחשב הנ"ל. כבר בהפעלה הראשונה הריח לי שהמחשב לא מתנהג נכון, ואיך ידעתי זאת ? מחשב עם ליבה כפולה (6600), 4 גיגה ראם וכרטיס מסך של NVIDIA אמור לעבוד חלק על 7. החשש שלי התגלה כמוצדק ברגע שעבדתי עם מוזיקה ברקע (מדייה פלייר וינאמפ ושאר ירקות) בזמן העבודה המוזיקה הייתה נעצרת קופאת ומתעוותת. מבדיקה עם התוכנה DPC LATENCY נתגלה כי המחשב פשוט לא יציב בעליל. כמובן שדבר ראשון היה לעשות שיחזור מערכת - שוב אותם תוצאות. למזלי יש לי "בכלי העבודה" ווינדוס 7 מקורי ונקי - גם התקנה של מערכת זו העלתה חרס. התקדמתי צעד נוסף, נכנסתי לאתר טושיבה וחיפשתי דרייברים חדשים אך לא מצאתי. התחלתי לבטל דרייברים של כרטיס רשת, מודם, רשת אלחוטית - עדיין לא היו תוצאות טובות יותר. את המח…

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  17. Started by Gil28,

משקל עד 2-2.2 המחשב לא הולך להתנייד הרבה. לעבודה משרדית, סרטים וקצת גיימינג. מעבד חזק. כרטיס מסך לא מובנה שייאפשר לשחק במשחקים מודרניים אפילו על LOW HDMI כמובן USB3 - יתרון תאורה אחורית למקלדת - יתרון חשוב (אבל לא הכרחי). זמן סוללה - לפחות 3 שעות. חשבתי על שני אלה, עם יתרון לדל: http://www.night-net.net/index.php?main_page=product_info&products_id=1233&cPath=97 http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3350-a2410m.htm דעות והצעות אחרות יתקבלו בברכה.

18. Started by aviel2kk,

צהריים טובים לכולם מחפש מס מרכיבים בשביל להשלים את הרכבה של המחשב. אתמול קבלתי חלקים: מעבד: I7 4960X לוח אם: Asus Black Edition מארז: Obsidian 900D שניי כרטיסי מסך: R9 290X מה שחסר לי: ספק?--- אשמח לדעת איזה דגם של ספק אתם ממליצים לי לקנות זיכרון?-- אשמח לדעת איזה חברה לקנות ואיזה סוג?אני מעוניין במהירות 2400MHZ קירור למעבד?-- אשמח לדעת קירור נוזלי או אחר? אשמח שתתנו לי דגם מסויים דיסק קשיח?-- מתלבט בין סדרה 730 של אינטל לבין סמסונג 840 EVO?יש המלצות? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by sir f,

אני צריך המלצה למחשב שישמש אותי בעיקר לעבודה משרדית וכגון, וכדאי שיוכל להריץ קצת משחקים. תקציב באיזור ה3-3.5 אלף, כנראה שאני אוכל להשיג אותו בהנחה אז אפשר לחרוג לכיוון ה4. דרישות: 15 אינטש (כוח חשוב לי יותר מניידות) משקל לא קריטי לי (אבל אין צורך להגזים...) זיכרון לפחות 4GB כונן קשיח לפחות 500GB מעבד i3 טוב או i5 פשוט אמור להספיק לי. כ"מ- משהו מינימלי (להריץ את הרוב בהגדרות נמוכות יחסית) יספיק, אבל אם אפשר לדחוס בתקציב משהו ממוצע יותר מה טוב. כמובן שמובנה של אינטל לא יספיק... זמן סוללה- כמה שיותר יותר טוב כמובן, אבל כל עוד זה מעל השעתיים-שלוש הביצועים יותר חשובים. (אם אפשר לתת פה כמה אפשרויות זה יהיה מצויין, שיהיה לי טווח בחירה קצת רחב) תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מוכן לשלם עד 7000 אם זה באמת יעזור לפיתוח להיות הרבה יותר מהיר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר Unity ואולי גם Unreal. לא מתכנן לשחק במשחקים במחשב זה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? קצת חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by SHAKED286,

התקציב הוא 5100 שקל אחרי חריגה המחשב לגיימינג שישתמשו בו למשחקים הכי חדשים כמו קריסיס וCOD 5 וכל זה אין צורך בציוד היקפי יש לי את כל מה שנאי תריך ותתחבר למחשב מערכת 5.1 לקחת בחשבון אנ ילא צריך ארדיסק יש לי את http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6763 וצורב יש לי משהו פשוט של LG אז אנ יגם לא צריך לא ממש חשוב לי השקט מ1 עד 10 השקט חשוב לי 3 היה אובר קלוק עתידי בגלל זה אנ ירוצה לוח אם של DFI יש כבר דגם מדויק שאנ ירוצה (ינתן בהמשך)ואני יודע לעשות אוברקולוק אנ יעושה לכרטיס מסך ואנ יעושה גם למעבד אבל זה בעתיד למעבד נאי לא צריך מערכת הפעלה אנ ימוריד אני רוצה את המחשב מKSP שמעו אני רוצה זיכרונות במהירות 186 ומעלה לוח םא של DFI מהדגם הזה T3eH6 והמערכת הצמה תהיה מערכת CORE I7 920 …

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  22. Started by Style_Shachar,

ערב טוב, יש לי שאלה, יש הבדל משמעותי בין הכרטיס מסך הזה: Nvidia geforce 540m לבין nvidia geforce 525m? תודה לעוזרים..=]

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by zion7787,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12K חריגה אפשרית רק אם הכרחי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה, אשמח לRGB 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת המחשב בחנות, ללא מערכת …

• 8 תגובות
    • 4.7k צפיות
  24. עריכה: סוף סוף הייה לי קצת זמן וביקרתי בכמה חנויות מחשבים , ואחרי שראיתי מחשבי 15,14 ו 13 אינץ הבנתי שהגודל הקטן (14,13) לא מפריע ודווקא דיי נוח לכן אני החלטתי ללכת על מחשב 14 אינץ , וזה סופי! השימושים של המחשב הם שימושים כללים וקצת עבודה עם תוכנות שקשורות להנדסת חשמל, לא נידרש כרטיס מסך מיקצועי. שהסוללה הסטנדרטית ( 6 תאים) תחזיק 2.5-3 שעות לפחות. מעדיף מחשב מחברה שאין לה בעיות עם אחריות בארץ. כרגע יש לי 3 מחשבים בראש. ה LG R410 -P18 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6639&perur=2&t=1&c=322 ה HP Pavilion DV4-1030‎ http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta והמחשב שחשבתי ליקנות קודם , ה Dell E6400 בגירסתו הבסיסית http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-la…

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  25. Started by Mushesh,

אהלן חברים, אחרי כמה שנים של עבודה על המחשב הנייד שצריך לנוח, אני מעוניין לקנות מחשב נייח. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 20K, אין אפשרות לחריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מידול, רינדור, עריכת וידאו וגיימינג. שימוש בתוכנות: Autodesk Maya (Arnold,Vray), Zbrush, Substance Painter, Adobe Suite. בנוסף גיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.