ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,391 דיונים בפורום זה
-
שלום בניתי את המפרט הבא לצורכי עבודה ב SOLIDWORKS וגם למשחקים על רזולוציה הכי גבוהה המסך שלי הוא SAMSUNG BX2450 24'' LED התקציב עומד על עד 5800 שקל גג אני מבקש לשמוע חוות דעת על המפרט וגם אם אתם מזהים "צוואר בקבוק"? המפרט הוא: [table][tr][td] מעבד: [/td][td] INTEL CORE i7 S1155 2600K 3.4Ghz - TRAY אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1417 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] ASROCK Z68 EXTREME 4 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪967 [/td][/tr][tr][td] זיכרון: [/td][td] G.SKILL "XL" 8192MB (4096MBX2) DDR3 1333 CL9 - RIPJAWS-X אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪476 [/td][/tr][tr][td] כרטיס מסך: [/td][td] SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש! - זמין במלאי אחריו…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2K, אפשר חריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרדי, משחקים קלים מדי פעם (סגנון civilization), שימוש במספר דפדפנים במקביל עם הרבה חלונות פתוחים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים כונן SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משמעותי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? חשוב שיהיה ללא אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת …
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
הנייד לא בשבילי הוא בשביל מישהו קצת מבוגר אבל יש לו ידע במחשבים המסך צריך להיות בגודל בינוני,צריך שיהיה בו מעבד חזק הארדיסק גדול ומה שאפשר מבחינת פיצ'רים כלומר בלוטוס מצלמה וכדומה..גם מבחינת משקל עדיף משהו קל ובעדיפות גדולה לנייד של טושיבה המחשב בגדול יהיה רק לשימוש של אינטרנט וכד' בלי משחקים וגרפיקה תודה רבה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד במחיר 3600-4200 ש"ח. כמובן שאעדיף מחיר זול ככל האפשר, אבל אין לי בעיה להוסיף 100-200 שקלים אם המפרט באמת שווה את זה. המחשב מיועד לשימוש רב תכליתי, כאשר הדגש הוא פחות על משחקים(שיתאים למשחקי ספורט בעיקר: nba 2k, PES, fm וכדומה, משחקים שלדעתי לא מצריכים מפרט מטורף) וקצת יותר על ביצועים מהירים ויכולת טובה להריץ הרבה תהליכים במקביל. המסך בגודל 13-15(עדיפות ל14). מבחינת יצרן העדיפות היא לLG או DELL, אבל זה לא מחייב ואשמח לשמוע דעות על יצרנים אחרים. מחשב לדוגמא שחשבתי עליו: http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=7473
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול מלא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ------ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). age of wushu, guild wars, neverwinter מסך 21 או 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה מבחינת התקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב קטן לעבודה בדרכים. מאוד חשוב לי שהסוללה תחזיק מעמד הרבה זמן אבל נתקלתי בכמה וכמה מחשבים שלא מספקים עליהם את המידע הזה. למשל המחשב הזה ששמתי עליו עין. האם יש מקום שמספק את המידע הזה באופן כללי? תודה על הנכונות
-
- 8 תגובות
- 13.4k צפיות
-
-
אהלן ושלום לכולם. לפני שבוע וחצי קניתי מחשב ב- 8700 ש"ח ( חסכתי בעבודה באילת במשך החצי שנה האחרונה כ-40,000 ש"ח כולל מענק השחרור והמועדפת... אני יכול להרשות לעצמי... ) קניתי את המחשב מ-KSP וההיתי רוצה לשמוע טיפה תגובות על המפרט , קניתי מחשב חזק בגלל שרציתי שהוא יטוס , שיעשה את כל הפעולות בטיסה.. ( אינטרנט , תוכנות וכמובן הרצת משחקים ) וגם מפני שאני רוצה מחשב חזק שיחזיק מעמד בשנים הקרובות ללא שידרוגים או עבודה איטית ומסורבלת , ואם אפשר שאלה למי שמבין ( בנוסף לביקורות על המפרט.. ) הבנתי ( מכמה ביקורות עליו ) שהכרטיס מסך שקניתי מתחמם בצורה "אסטרונומית" , השאלה שלי האם זה יכול לפגוע איכשהו במחשב ? האם בעת הרצת משחקים הכרטיס מסך יכול להתחמם עד כדי כך שהוא יכול להישרף או לשרוף …
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
Dell Inspiron 15 3000 3593 המחשב הזה קיים בשני אופציות.. i5 או i7 ההבדל במחיר הוא כ450 שקל.. (2390 לעומת 2839) אשמח לחוות דעת האם יש הבדל משמעותי בין המחשבים ששוה את ההבדל במחיר הדגם המדוייק של המעבדים הוא: Intel Core i7-1065G7 Quad Core Processor, 8M Cache, 1.3 GHz up to 3.9 GHz Intel Core i5-1035G1 Quad Core Processor, 6M Cache, 1.0 GHz up to 3.6 GHz
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה ישירה סרטים אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:אולי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבהות בתחום הסרטים 1080P FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם מישהו רכש אחד משני המכשירים Ramos 9w or Arnova 8 או מישהו יכול להמליץ לי על אחד מהם http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10773&perur= http://www.e-buy.co.il/pl_product~w9~5033~0.htm תודה
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤725 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤325 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤386 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI מארז ללא ספק Antec Three Hundred ¤301 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=THREE-HUNDRED ספק כח Cooler Master eXtreme Power 500W ¤299 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=RP-500-PCAP קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ¤114 כמות:1 http://ww…
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום. אני מועניין לרכוש מחשב חדש עד 3 אלף שקל. עבור משחקים בעיקר, רציתי לדעת מה המפרט האולטימטיבי עבורי, בתקציב זה. איני צריך ציוד היקיפי, רק מפרט מחשב בלבד. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום אשמח להמלצות לקניית מחשב נייד לסטודנטית לאדריכלות (הבת שלי) שנה ראשונה מתוך שלוש שנות לילמודים. שימוש עיקרי - לימודי אדרכילות ותחילת עבודה בתחום. אין לי מושג בעלויות אבל אין לי תקציב מיותר. מה שצריך. קיבלנו המלצה על מחשב של DELL. מצורף מפרט.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה הצעות למפרט להורים שלי עד 3.5K אפשר גם עם כרטיס מסך מובנה (אם זה מספיק) לא DUAL מעדיף AMD +מסך LCD19 (לא WIDE עם רמקולים). -חיפשתי הרבה ברשת וגם פה בפורומים אבל לא מצאתי בדיוק מה שרציתי. תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום חברים לאחרונה אני חושב על האם כדאי לי לשדרג את המחשב הקיים או לחכות עוד.. המחשב הקיים הוא: Intel i7 930 @ 3.8Ghz Gigabyte X58A-UD3R rev 1.0 Mugen 2 12GB ddr 1600Mhz GTX680 2GB Patriot wildfire 120gb WD Black 1TB Seagate barracuda 500GB אני חשבתי לשדרג לתושבת 2011 למעבד i7 4820K השאלה היא האם כדאי לעשות את השידרוג הזה או לחכות למעבדים שיבואו עוד מעט בתושבת X99? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הכל מהכל לרוב עבודה בגרפיקה ותחזוקת שרת, אך גם משחק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נערך - אילו אתם הייתם קונים מחשב חדש, מאיזו חנות באזור הצפון הייתם רוכשים את המחשב?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום כרגע יש E7500 ו2GB זכרון. מחפש להוסיף עוד 2GB וכרטיס מסך נורמלי ?( שלא יהווה צוואר בקבוק עם המעבד) בתקציב של 600 ש"ח יש חיה כזו ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
well i found the dell xps m1710 7950gtx 512mb bat i herad that dell got problem with the batteries and also with the heat ...is it true or should i buy this one? and if not should i buy the hp dv9000t or dv9000z? this only got the Nvidia 7600 512mb or u got any suggestions? and about the Warranty what company got cover at israel also? i know dell cover israel by the way i m now in the usa so i wanna buy it b4 i going back to israel so thanks for the help guys p.s i can see hebrew so you can respon in hebrew
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש מחשב נייד שימש אותו בעיקר ל AutoCad 2010 ולעבודה שוטפת כגון וורד ואינטרנט. התקציב שלו הוא עד 2500 ואין לי העדפה חברה כלשהי. לפי הבנתי צריך להיות מעבד חזק ו-4GB ראם. אשמח לקבל המלצות, תודה.
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שמיועד להפעלת תוכנות כגון:פוטושופ cubase שיהיה ניתן להריץ עליו סרטים ורצוי שיתאים גם למשחקים. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט גיימרים אשר עלותו 8000 שח. אתם צריכים להתחשב בכמה דברים (תגידו לי אם אני טועה): מעבד intel core i7 920 לוח אם gigabyte x58 extreme אני קונה את המחשב בינואר בגלל הבר מצווה שלי . חלק מהאנשים אומרים לי לחכות שיצאו החלקים החדשים והשוק ישתנה. מה אתם אומרים? תייעצו לי מה לעשות :silly: :yelclap:
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום , אשמח לקבל המלצה על מחשב נייד (עדיף של Asus) במחיר של עד 3,500 בערך. השימוש שלי במחשב הוא בעיקר לעבודה משרדית (Word וכו'), גלישה, משחקים (לדוגמא, AC, GTA, COD ועוד) (וגם משחקים ישנים מאד) תוכנות גרפיקה שונות, למשל של AutoDesk מאיה, אפטר אפקטס ועוד, צפייה בסרטים וסדרות, האזנה למוסיקה וזהו בערך. דרישות: אעדיף מאד מחשב של Asus אעדיף שהמסך יהיה מט 8 GB RAM כרטיס מסך מתאים להרצה של משחקים כבדים במיוחד ומעבד חזק. אני לא באמת יודעת אם זה משנה שהוא יהיה i7, לא מבינה בזה מספיק. אשמח לשמוע את דעתכם בעניין בינתיים אחד הדגמים שאני מתלבטת עליהם הוא Asus A550CC XX665H. אשמח לשמוע מה דעתכם עליו, למי שמכיר\יש לו את הדגם או יכול לעיין במפרט שלו ולשתף אותי בדעתו בבקשה המפרט…
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר שבועות שאלתי אותכם לגבי הצעת מחשב למחשב נייח, אני חייב להודות לכם על כל העזרה, בכל מקרה רציתי לשאול אתכם לגבי המחשב הנייד הבא מבית IBM, המחשב מיועד לצרכי משרד ובעיקר לתוכנות של הנהלת חשבונות ואופיס, יש לי מספר שאלות, דבר ראשון האם בטווח המכירים הזה ניתן להשיג מחשב יותר טוב מהחשב הנוכחי, מהבחינה שכן יהיה לו צורב די וי די או מאחר ומדובר במחשב שקטן פיזית(שוקל בסביבות הקילו), אי אפשר להכניס צורב די וי די? בנוסף האם הכרטיס מסך הוא מספיק חזק שבעתיד ניתן יהיה להפעיל על המחשב ויסטה? כמו כן וזה עשוי להיות טיפה אוף טופיק, רוב התוכנות של הנהלת החשבונות פועלות תחת דוס, האם יש דרך לגרום להם לעבוד בצורה תקינה גם באקס פי כי זה נושא קריטי(לא ימנע את קניית המחשב אב…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אשמח להמלצות (גם יותר מאחת זה אחלה) עבדתי שנים עם דל סטודיו ואני באמת לא מעודכן בשוק הלפטופים בשנים האחרונות. מחפש לפטופ / תקציב של 5500-6500 / אולטרה בוק לצערי אין לי זמן להזמין מחול. אלו הדברים שממש חשוב לי שיענה עליהם (לפי הסדר): מסך 14 אינטש + לא מתחמם + דק (אולטרה בוק?) + מנגן סרטים כבדים בלי בעיה (בלו-ריי / 1080p) + כונן קשיח בין 256-500 GB. ssd? אם הדרישות מוגזמות - אשמח אם תוכלו להמליץ על חלופה או משהו באזור. המון תודה !!!
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
זה המפרט שלו: INTEL CORE T5870 1GB RAM כרטיס מסך מובנה. הוא בן כמה שנים, הוא איטי האמת וזה שמשתמש בו משתמש בו רק לגלישה באינטרנט ומשחקים ממש קלים.. מה אפשר לעשות איתו? גם הסוללה שלו לא עובדת והוא חייב להיות מחובר לחשמל.. צריך לשדרג אותו? שווה את זה? אולי למכור אותו?
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-