עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אנחנו מתכננים להחליף את המחשב. רציתי שתעזרו לי למצוא את המפרט האופטימלי בשביל השימושים שלי והכסף שאותו אני רוצה להשקיע. המפרט לא צריך להיות כולל: - מסך - מקלדת - עכבר תודה מראש, יונתן

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מפרט חמחשב שקט לעבודה בתכנות ומשחקים קלים לא כולל מסך רק מסקאי מחשבים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-250 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג כבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: CRYSIS METRO * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך : SYNCMASTER 2233BW 22 אינטש * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים ביותר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך,…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by penny1,

שלום רב, אישתי נוסעת לשנה לימודים באנגליה ואני קונה לה מחשב נייד. * מטרות המחשב? אקסל, וורד, תוכניות סטטיסטיות, אינטרנט, סרטי HD ומשחקים קלים * גודל המסך?14"\ 13.3", לא משנה אם מט או מבריק (הגודל תלוי באפשרות להקטנת המשקל...) * רזולוציית המסך?לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אשמח למקלדת מלאה * משקל רצוי? עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף 500 ג'יגה אבל לא חובה. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות כללית ל3 שנים, בינ"ל לפחות בשנה הראשונה- חובה (אשתי לוקחת את המחשב לשנה לאנגליה) * האם בתקצי…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום, לאחר שחפרתי קצת את נושא הניידים , ושימושי בעיקר הם : אינטרנט , אופיס , קצת פוטושופ . ומכיוון וחשובה לי גם איכות ושירות (במסגרת התקציב כמובן ) , הוצעו לי השניים הבאים : 1. דל ווסטרו 1510 כולל ויסטה הום בייסיק ב4200 ש"ח 2. לנובו r61i כולל ויסטה פרימיום ב 4300 ש"ח איזה משניהם עדיף לדעתכם? בנוסף אציין שחשוב לי מסך 15.4 , שהמחשב לא ינוייד כמעט ומסך איכותי חשוב גם הוא. כמו כן אני פתוח להפתעות מצד המומחים בברכה,

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  6. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שכולל את הנתונים הבאים: *אני אקנה את המחשב בארה"ב , תקציב 6000 ש"ח מתיחס למחירים בארץ. 1.מטרות המחשב: *מולטי טאסקינג - עבודה עם הרבה תוכנות במקביל. *צפיה בסרטים *עבודה עם תוכנות גרפיות (תלת מימד) *חשוב מאד שהמחשב יהיה מהיר ולא אצטרך להחליף אותו בעוד שנתיים... 2.גודל המסך: '13'/14 + - . מסך מבריק או מט? את האיכותי מביניהם. 3.משקל - אין צורך במחשב הכי קל שקיים , אבל אשמח אם המחשב לא יהיה כבד. 4.זמן סוללה - נדרש זמן סוללה ארוך 5.כונן קשיח - ברשותי כונן קשיח חיצוני (3TB) , לדעתי כאן יהיה עדיף כונן SSD. לגבי גודלו של כונן הSSD עדיף כמה שיותר. 6.עיצוב - העדפה למחשב דק , גם כאן העובי הוא לא גורם קריטי אך אשמח אם יהיה דק. 7.יציאת HDMI דרושה …

• 26 תגובות
    • 5.5k צפיות
  7. בהמשך לת'רד המקורי כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=265973.0 נוכחתי לדעת שגם 2KG לנייד זה יותר מדי, מה שמאלץ אותי לעלות בתקציב ולרדת במשקל... אני מחפש נייד לאשתי שמלמדת באוניברסיטה וזקוקה למחשב נייד קל וקופקטי - בעיקר לעבודה עם אופיס וגלישה. 1. מה התקציב? בסביבות 6-8K אבל גמיש (לצערי) 2. מטרות המחשב? - הצגת מצגות - גלישה - יישומי אופיס, WORD ו-POWERPOINT לרוב. - צפיה ב-DVD או סרטים באיכות סטנדרטית XVID למשל. לא HD אלא רק סרטים לילדים - עדיפות נמוכה. 3. גודל המסך? לא קריטי כלל אבל ככל הנראה 12-13' אם רוצים מחשב קומפקטי. 4. משקל רצוי? נמוך! בסביבות 1.5KG ועדיף פחות. אשתי צריכה להסתובב איתו בין הכיתות והמשרד ברגל כל היום. 5. האם נדרש זמן סוללה…

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  8. שלום רב, אני מתכונן לקנות מחשב חדש וזקוק לעזרתכם. הקצבתי 3000-3500 ש"ח ללא מסך, כונן אופטי, צורב, ד. קשיח ופלופי. השימושים הם בעיקר משחקים (אבל אני לא גיימר מושבע) צפייה בסרטים ויישומים כגון אימיול. לא קידודי סרטים והמרות. לא OC. לא פריהנד/פוטושופ וכד'. המפרט: מעבד: AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 BOX קירור מעבד: GIGABYTE NEON 8 לוח אם: Foxconn NF4UK8AA-8EKRS זיכרון: SAMSUNG 1024MB (512MB*2) DDR400 כרטיס מסך: POWERCOLOR Radeon X800GT 256MB DDR3 256BIT R480-Core PCI-E *RETAIL מארז: RAIDMAX Scorpio 868 Blue + PSU 420 Watt ברשותכם יש לי מס' שאלות: 1. האם לוח האם תומך ב-SATA2? כמו כן האם הלוח תומך ב-PATA? (כרגע יש לי PATA ובעתיד יהיה SATA2 אני מק…

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  9. Started by enter,

מחשב למשחקים בלבד (בנוניים) לא כבדים כבדים אבל כרטיס מסך טוב חשוב כולל מסך 17 ללא מקלדת ועכבר תודה לכם.

• 9 תגובות
    • 691 צפיות
  10. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה כרגע אני שוקל לשדרג את המחשב שלי... (אז ככה אני יכול לשדרג לAM2 אבל אני לא יודע אם הBT יכנס לי לבורד בלי להפריע ללוח אם) אז חשבתי על משהו כזה...מעבד אופטרון 170 עולה משהו כמו 1000 שקל וזיכרון -כאן יש 2 אפשרויות...למכור את שלי ב600 ככה...ולקנות זיכרון 2X1GB (חשבתי על NS של GSKILL, או שמישהו יציע משהו אחר...אגב איך הם בOC?) או להוסיף עוד 2X512 משהו ברמה שלי ולבסוף לקבל קונפיגרציה של 4X512 אבל אז הבנתי שאין לי מצב לאוברקלוק... בנתיים זה ככה : מעבד +זיכרון חדש = 2300 מעבד + זיכרון יד שניה = 1600 בכל מקרה אני רוצה להחליף את המאורר של הספק..(הוא הגורם ל"רעש" שיש לי מהמחשב...למאורר של AeroCool StreamLiner 140MM ואולי גם לקנות כזה לBT...) בקשר למאוררים כרגע יש 3- מעבד, ספק…

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  11. שלום אנשים , אז ככה: מטרות המחשב שלא יתאמץ בכלל להפעיל ולהשתמש ב2 התוכנות . photopshop וIllustrator , ושימושים כללים skype \ office , אין שימוש במשחקים גודל המסך 13\15\17 מט משקל רצוי לא כל כך משנה - המחשב ישב לרוב בבית האם נדרש זמן סוללה ארוך? לרוב בבית אבל עדיין זה מחשב נייד... האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ( זה כבר סטדנרט לא? ) Bluetooth? לא קריטי האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף לפחות לשנה . האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשרי האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן APPLE אבל לא …

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. בהמשך להמלצת NONE77 ממלא שאלון במקום המפרט בדיון הקודם, שוב- תודה רבה לעונים תודה NONE77, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג התחלתי מאוד (ילד בן 10 - פורטנייט) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב- מחשב בחדר שינה של הילד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין ג…

• 22 תגובות
    • 15.1k צפיות
  13. Started by DIPSET,

שלום, אני נמצא כרגע בארה"ב למשך מספר ימים, אני מבקש המלצה ללפטופ בתקציב של בסביבות עד 1500$. הדרישות שלי: -מסך 13.3" -קל משקל (אזור 1.4 ק"ג ומטה) -מהיר ביותר (חשוב. הלפטופ ישמש בעיקר לעבודה עם מספר יישומים במקביל ועשרות דפי דפדפנים פתוחים, אך לא למשחקי מחשב) -מקלדת נוחה, ושתתאים מבחינת מקשים לאלו שיש בארץ (ZXCV, QWERTY) -שלא יתחמם בשום אזור, גם בעבודה ממושכת -איכות סאונד טובה -דיסק קשיח של 500GB, רצוי SSD גם אם אצטרך לקנות בנפרד. -זמן סוללה סביר -מסך מט, שיהיה ניתן לעבודה בשמש אם יש צורך -זכרון של לפחות 8GB -הבנתי שעדיף רזולוציה גבוהה של 1920 - רצוי 3 פורטים של USB, הרי ברגע שאני מחבר עכבר אלחוטי, אם יש רק שניים יישארו רק אחד וזה לא מספיק לדעתי. -רצוי שתהיה אחריות תקפה …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום חברים חבר מבקש המלצה ללפטופ בעיקר לWORD וגלישה קלה ברשת 15.6. היום יש לו 4GB זיכרון וצריך 8. צריך להיות שחור ולא כבד מדי שמותקן עליו מערכת הפעלה עם רשיון, ואופיס(אם קיימת אפשרות כזו) תקציב-עד 3000, ואם אפשר לחסוך עדיף. רצוי עם SSD. יצרן עם אחריות של איסוף וחזרה ללא תשלום תודה לכולם

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. היי, לאחר קריאה בכמה מקומות הרכבתי מחשב כולל הכל. המחשב ביתי, מיועד ל: 1. עבודה יומיומית כללית (אופיס אינטרנט וכו') 2. עיבוד גרפי - פוטושופ / עריכת סרטי וידאו 3. אוברקלוקינג בתור תחביב 4. משחקים פה ושם (אין לי זמן להיות גיימר רציני ולכן רצוי יכולת מסוימת למשחקים אבל לא יותר) התקציב: עד 8000 ש"ח (לא ציינתי מחיר לכל חלק - אבל המפרט הבא צריך +- בתקציב) המפרט: DFI LANPARTY UT NF4 SLI-DR Expert AMD Athlon 64 3500+ Socket 939 Stepping E6 Thermaltake Sonic Tower 1G (512x2) EL DDR PC-4000 500MHz Gold Series Voltage eXtreme Compucase - Hec 6AR6 Enermax Liberty500W Thermaltake 120x120x25 m"m fan (X 4)Smart case fan Blue Led Series Gigabyte NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E SLI …

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  16. שלום, הזמנתי בדיוק מחשב נייד חדש. המחשב הינו מחשב חזק, DELL XPS 13, עם מעבד p8600 ו4 גיגה זכרון. בגדול חשבתי שאני אעיף את ויסטה ואחזור לXP, כל מי שאני מכיר שיש לו ויסטה ממליץ לי לעשות את אותו דבר, מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  17. שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא. הסכום המתוכנן הוא בין 3500-4000 ש"ח (כמובן אשמח לחסוך איפה שאפשר). המחשב מיועד למשחקים לא כבדים מאוד (בעיקר FIFA ולפעמים FPS) ועבודה עם תוכנות CAD. נלקחת האפשרות ל OC קל/בינוני בעתיד המחשב מיועד ל"סחוב" כמה שנים טובות נדרשים רק רכיבים עיקריים ללא ציוד היקפי הנה המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪945 לוח אם: Gigabyte G1.Sniper B5 כמות: 1 - מחיר: ₪556 מארז: SUMO Alfa MidiTower ATX TOOLESS Aluminium USB 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪357 ספק כוח: Silverstone Strider 500W Active PFC Single Rail 12V 34A…

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  18. יש ברשותי את הנתונים הבאים: ספק כוח 650 W מעבד :i5 4460 כרטיס מסך : Gigabyte GT 1030 Low Profile 2G (זמני כי נשרף לי הקודם). 8GB זכרון חצי טרה SSD. עכשיו, הרכיבים (פרט לכרטיס מסך) הם בני 4-5 שנים. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך וכנראה להוסיף עוד זיכרון של 8GB. אני יודע שזה ללא ספק יאפשר לשחק משחקים יותר עדכניים, אבל השאלה היא אם זה יספיק, האם המעבד כבר לא "מיושן" ועשה את שלו? מבחינתי ולפי מה שאני שם לב, הכל עובד כמו שצריך פרט לעובדה שאין לי אפשרות להריץ משחקים עדכניים על איכות נורמאלית.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by WiseGuy17,

איך המפרט חבר'ה? הכל פה מתאים ויעבוד כמו שצריך? הלוח תומך ב SATA 2? והאם הספק כוח שלי יספיק (HEC 400) או 450 אני לא סגור על זה Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX Stepping G0 Zalman CNPS7500-AlCu LED SuperTalent 2GB Kit DDR2 800Mhz PC6400 4-4-3-8 T800UX2GC4 Abit IP35-E Intel P35 Chipset Socket 775 תודה רבה

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  20. זה בשביל חבר זה מה שאני הרכבתי לו מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1050 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3 ₪727 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950200 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪288 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪477 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBRL כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD5870 1024MB DDR5 PCIe ₪1999 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD5870 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪111 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ס…

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  21. שלום, מצורפים 2 מפרטים, די דומים. אשמח לקבל המלצות אם צריך לשנות או להוסיף משהו.

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  22. Started by michaelko4,

רציתי לדעת אילו סוגי מסכים יש ללפטופים מה ההבדלים ביניהם ומה יותר טוב...

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  23. מקפיץ הודעה ישנה לטובת רכישת מחשב בשבוע הקרוב. אהלן, כיום אני עם מחשב בן כמעט 7 שנים (,I7 3770, 8GB RAM, GTX 1070,SSD 480GB), מחפש להשתדרג למשהו שיתן ביצועים עדיפים משמעותית על הקיים היום. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000, חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות (לייטרום, עריכת וידאו 1080P-4K, גיימינג) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - כרטיס מסך קיים GTX 1070, הארד דיסק 2TB 5. ע…

24. Started by Gigiben,

שלום, הסכמתי עם אימא שלי שבסוף במקום מחשב רגיל שקנייתו התעכבה למשך שנה וחצי T.T, נקנה מחשב נייד, וזה יתבצע תוך שבוע-שבועיים D:. בכל מקרה לפי החוקים אני אראה את הדרישות שלי: 1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות ופרוייקטים לימודיים להגשה (צורך הרבה חלונות אינטרנט פתוחים וגם כמה תוכנות פ…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אני רוצה לקנות מחשב ולהשקיע ללא מסך מקסימום 2200 ש"ח(כולל עכבר מקלדת). המטרות של המחשב: אינטרנט+הורדות של סרטים, יישומי OFFICE סטנדרטים, משחקים בסיסים(FIFA ,PRO וכדומה),ו חיבור אפשרי לצפייה של הסרטים בטלויזייה, חשוב לי שאוכל להריץ WINDOWS עדכני ולשדרג בעתיד ברמה סבירה. אני יודע שרוב ההמלצות הם לגבי AMD אך אם אפשר מבקש לקבל גם מפרט של INTLE חשוב שיהיה: צורב,HD לפחות של 160G וזיכרון מינימאלי של 1024M, תודה

• 5 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.