עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום שמי אבי. אני מתחיל עוד מעט ללמוד ניהול רשת ואני מעוניין במחשב נייד עם 8GB ועם מעבד I7 שיריץ היטב כמה תחנות ושרתי VMעם סרבר 2008. אני מקווה אגב ש8GB יספיקו. ראיתי כמה דגמים ואני מתלבט בין DELL 7110 או DELL 5110 או ASUS K53C האם יש למישהו רעיון לדגם יותר טוב שיתמוך במה שאני צריך או בכלל לוותר על רעיון מחשב ניייד ולקנות מחשב נייח למרות שאני מעדיף נייד.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  2. Started by neftzi,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב ואני רוצה מפרט למחשב בעלות4000ש"ח, לא כולל מסך המחשב נועד לכול הצרכים אבל גם למשחקים אפילו הכבדים. בתודה מראש לכול העוזרים נ.ב כפי ראיתם אני לא מבין במחשבים וזה כולל את כול הקיצורים/השפה שאתם משתמשים לכן אנני יודע מה זה OC אני רק רוצה לקנות מחשב שיוכל להתמודד עם משחקים חדשים ויחזיק כמה שנים טובות....) ושוב תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  3. הקיצר הזמנתי את המפרט מאייבורי מקודם הוא התקשר ואמר לי שאת הלוח אין להם אז אם אני רוצה את אותו הלוח לחכות חודש וחצי רק אז עכשיו אני רוצה לדעת לאיזה לוח להחליף כי בלי קשר אמרו לי להחליף את הלוח הזה שבחרתי כי הוא מתאים ל2 כרטיסי מסך דבר שאני לא צריך . זה המפרט : מסך : http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=501178 מעבד : 5200+ של AMD2 כרטיס מסך : PRO1950 512 מגה זיכרונות : OCZ 2 ג'יגה 800MHZ DDR2 צורב : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=580454 כונן קשיח : http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=305314 מארז+ספק : Compucase HEC 6A19 400TRT Black עכבר+מקלדת : לא זוכר את השם אבל ראיתי אותה נראית טוב היא והעכבר , שתיהם אופטים עלו 80 ש"ח זה הלוח אם שאין לו : לוח אם …

4. מעבדי אינטל Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB כרטיסי מסך ASUS 9800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארזים CoolerMaster Centurion 590 Black Case (No PSU) ספקי כוח Enermax Tomahawk 405W Active PFC 12cm מחיר 3580 ¤ שיניתי קצת את המפרט עכשיו רציתי לדעת איפה אפשר להוריד קצת בשביל שזה יהיה טיפה יותר זול כי קצת חרגתי מהתקציב..

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  5. אממ שלום קודם כל שלום חח אני חדש פה. מקווה להתאקלם לקהילה חבר שלי הציע לי להצטרף והנה אני פה =) אבא שלי הציע לי שיקנה לי מחשב נייד בסכום של עד 7000 שקלים. עכשיו רציתי להתייעץ איתכם אם אתם מכירים איזשהו דגם טוב שאתם יכולים להמליץ לי עליו. אני רוצה שהמחשב יהיה קל משקל לאא יותר מ2 קילו. שיהיה מאובזר מאוד עם כל מיני יציאות וכל השטויות. ראיתי שבHp יש מחשבים עם שלט רחוק. זה מה שעושה לי את זה. לא איכפת לי שיהיה גם מחשב של אפל. כי הם יפים חיצונית.. מפרט טכני שמעתי שיש מעבדים עם הליבה הכפולה Dual Core. אם יש עם מעבד כזה אז אדרבה =). יותר חשוב לי הופעה חיצונית ואיבזור חיצוני עם כל הפיצ'פקס. באמת תודה לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  6. שלום לכולם. איזה מהיצרנים של הניידים מספקים CD של ויסטה מקורי בקניית מחשב נייד? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  7. Started by Magiclog,

היי, אני צריך מפרט משרדי,אופיס,מיילים,תוכנות בורסה(כאלה שיש הרבה עיבוד בהם). שהכרטיס מסך יעבוד עם 2 מסכים... אני מקווה שאפשר להוציא במחיר הזה את הדרישות תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  8. Started by devek,

יש לי מחשב עם המפרט הבא מעבד : E6300 DOUL CORE כרטיס מסך : X1950 PRO 512 MB זיכרון: 2GB 667 מערכת וינדוס 7 ומסך T220P של סמסונג מה שקורה זה ככה הלך לי הכרטיס מסך נכון ללפני חודשיים המפרט הזה לא הריץ לי שני משחקים ספציפיים בצורה מספקת.. מדובר באססין קריד ובאטמן ארקיים השאלה הנשאלת היא האם אני יכול לקבל ביצועים טובים רק ע"י שידרוג כרטיס המסך על המפרט הקיים שלי? ההתלבטות היא בעצם כזו הרי אני חייב לקנות כרטיס מסך אז השאלה אם לקנות משהו מעפן שלא יסחוב לי כלום או כבר להשקיע את ה500 -600 שבכל מקרה הייתי משקיע בשביל לקנות את המשחקים האלו לסוני 3 מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  9. שלום לכולם, בתקציב של עד 1500 ש"ח, ללא אפשרות לחרוג ועם רצון לחסוך כמה שיותר. שימושים - אך ורק עריכת תמונות (Raw של 10-20 מגה עם Nikon NX2 ו-JGP של 5-10 מגה עם Lightroom ו-photoshop) בשימוש מזדמן של חובב עם גישה לאינטרנט. במידה והמפרט יאפשר לצפות בסרטים באיכות של 720P, נהדר. אם לא - זה בעדיפות שנייה ואני לא מעוניין להוציא על זה סכום נוסף. אני עובד עם Dell 2209 IEPS ואין צורך בשום ציוד היקפי וגם לא בכונן דיסקים. השקט אינו חשוב בכלל, לא יודע מה זה אוברקלוק ולא בונה על התעסקות מיותרת עם המחשב. חיבור DVI או HDMI יהיה מצויין, כי יש לי נטבוק נוסף שמתחבר עם כניסת VGA רגילה (ומשמש למעשה לכל השאר). לא מתוכנן שדרוג, ולא חשוב לי אופק השדרוג בעתיד... שורה תחתונה - אני צלם חובב, אני צ…

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  10. Started by אריה7,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לשימושים סטנדרטיים (Office, emule וכו') בלי משחקים. חשוב לי לקנות מחשב טוב שיתמוך בויסטה ושאוכל לשדרגו בעתיד אם ארצה. מה דעתכם על המפרט הבא: מעבד: Core 2 Duo E6300 לוח אם: DG965WHMKR s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E זכרונות: 2 יחידות של 1GB TwinMOS דיסק קשיח: WD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב: DVD±RW GSA-H12 x18 מארז: HEC Compucase CI-6A21 ספק: 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin עבור כרטיס מסך חשבתי להשתמש בהתחלה בזה שמגיע על לוח האם, ואולי בעתיד לשדרג לכרטיס חיצוני PCI-E (משהו כמו 7600GS 256MB). סה"כ כ-3500 ש"ח (עם כרטיס מסך חיצוני 4000). מה דעתכם על המפרט? תודה

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  11. מצאתי מפרט זול שנראה מצויין למטרות משחקים וקצת גרפיקה בתקציב של כ2500 שקל. אני מוסיף לו הארדיסק נוסף של 40 G ו512 DDR מהמחשב הישן. המפרט מוצג בלינק ואני מתכוון לקנותו ללא התוספות המוזכרות בתחתית העמוד, רציתי לדעת אם אתם יודעים משהו על אמינות האתר ואיכות השירות וכן אם יש לכם הצעות טובות יותר. שימו לב גם לאחריויות השונות וחוו דעה. http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={F6AB903E-FF19-47CC-B77E-7BD799934666}&details_type=1&itemid={C0B9BEDC-6DD5-4523-905D-76A5CC58DB9D}

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  12. Started by לרה,

שלום לכולם, היום בבוקר פרסמתי מפרט של איש המחשבים שלי וקיבלתי כמה תשובות לא מספקות, לכן אני משנה את שאלתי: מה המפרט המומלץ לדרישות הבאות: מחשב+מסך שטוח ודק תקציב 3000 שח מטרת המחשב - מחשב בייתי להורים הכולל גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים, משחקים פשוטים כמו דום, שחמט ודומיהם. תודה מראש לרה

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  13. Started by alex15,

אני רוצה מחשב סטנדרטי .לא חזק מדי ולא חלש מדי אני חושב שבתמורה ל 3000 שייח אני אמצא משהו כזה . נתחיל מעבד : אני לא מבין הרבה במעבדים .אם אפשר לשים מעבד ATOM כי הוא מהחדש יותר . מסך :בין 12 ל 14 כולל מצלמה ובנית ומיקרופון . ה מאיצ הגרפי : משהו לההריצ את משחקי הדפדפן . זכרון : שיהיה שני גיגה ןאפשרות להרחבה עד 4 גיגה . כי לא כל יום קנים מחשב נייד . דיסק קשיח : משהו בבסביבות ה 160 GB ל 250 GB מקסימום . תקשורת : שיהיה סטנרטי . עם כרטיס רשת אלחוטי וגם חוטי . יציאות : USB 2.0 X 2 או 3 , VGA , אם אפשר גם HDMI . כונן : שיתמוך בכל דבר ויצרוב כל דבר . מערכת הפעלה : שיהיה מוכן להפעיל גם את ויסטה . סוללה : אני ממש לא מבין בסוללות אז שתיהיה סוללה שתחזיק שעתיים שלוש בערך . משקל : זה מ…

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  14. Started by hury,

שלום רציתי לדעת אם הצ'יפסט G41 של לוח האם Gigabyte G41MF-US2H יתאים לכרטיס הקול LEXICON LAMBADA ? אשמח לעזרה ..תודה...

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  15. Started by tavor21,

?P4 2.66 Ghz S-775 1M Cache 64 bit? - מעבד אינטל GIGABYTE 8I915P DUO S775 DDR1+2? - לוח אם ?256MB Aeneon? DDR2 533 - זכרון אשמח לקבל שינויים ... אבל בהתאם לתקציב 1400.......... ;D

16. מעוניין במחשב נייד עד 5000 ש"ח עם חריגה קלה ... הוא ישמש בעיקר לאינטרנט והרבה תוכנות שיפעלו במקביל כל מני תוכנות של DJ'S כמובן שהוא חייב להיות בעל ליבה כפולה ועם 1.8 ג'יגה הרץ לפחות ארדיסק 160 ג'יגה לפחות... אני מאוד אוהב את חברת ASUS וDELL אז אם יש של אחת החברות האלה מה טוב.... בתודה מראש ושבת שלום שגב שטובי[br]פורסם בתאריך: 19.10.2007 בשעה 17:55:46 מישהו ?????

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  17. שלום ובוקר טוב אני צריך המלצה למחשב נייד לאחותי...בניידים אני לא הכי מבין שבעולם למרות שיש לנו בבית אחד אבל הוא ישן...היא הולכת ליהיות סטודנטית והיא צריכה את המחשב ליישומי אופיס בעיקר הקלדת עבודות הקלטה של הרצאות אוליי דברים כאלה פשוטים לא יישומי גרפיקה מיתקדמים...חשוב שיהיה אורך סוללה ארוך במיוחד עד כמה שאפשר וגם שיהיה קל עד כמה אפשר... משהו עד מחיר של 3K-3.5K.. תודה מראש... אהה ויש לי עוד שאלה...אפשרי לקנות עוד סוללה חוץ מזו שבאה עם המחשב להטעין את שניהן ואז יהיה לה שני סוללות טעונות לא? ואז היא תוכל להישתמש יותר זמן... תקנו אותי אם אני טועה...

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  18. Started by Blizzarder,

<blockquote> כבר בחרתי מחשב, אני רק רוצה שתאשרו שמדובר בעסקה טובה ובחנות מומלצת: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8694 </blockquote> <blockquote> בכל מקרה, מיליתי גם את השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (אופיס ואינטרנט) והרצאות (חשוב שתהיה לו איכות סאונד טובה לשמיעת הרצאות באמצעות המחשב) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט …

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  19. אני מעוניין לקנות מחשב נייד מארה"ב דרך אתר ושחבר יביא אותו לארץ מדובר על המחשבים הבאים: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9164012&type=product&id=1218040478391 ויש גם את זה: http://micro-center.com/single_product_results.phtml?product_id=0306846 הייתי מעוניין לדעת מה ההבדלים בין שני המחשבים(חוץ מRAM והארד דיסק) ואיזה מהם לדעתכם יותר מומלץ. ואולי אם יש לכם המלצה אחרת לגבי מחשב באותו סדר גודל של מחיר(600$), מאחד האתרים הנ"ל. כמובן שהמחשב צריך להיות עם אחריות בארץ גם. המחשב מיועד לסטודנט אך ברצוני שיוכל להפעיל משחקים "רציניים" בצורה סבירה. תודה רבה מראש לעוזרים וחג שמח.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  20. Started by roih3,

בלי ציוד הקפי בלי מסך וצורב. מחשב עם מעבד קורנו. מחשב בעיקר לגלישות באינטרנט וגם למחשקים. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  21. Started by duby,

חברים שלום מעוניין לקנות מחשב נייד לצורך לימודים. הדרישות בעיקר סטנדרטיות וההיצע רחב. אילו נתונים אמורים להיות חשובים מבחינתי? ועל מה לא מתפשרים? אשמח אם מישהו יוכל למקד אותי על 4-5 אופציות בטווח מחירים של 3-5K. תודה

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  22. שלום לכולם, אני צריך מפרט למחשב שעיקר יעודו יהיה אינטרנט ואופיס. המחשב יריץ XP אבל צריך שיהיה מותאם גם לויסטה. בנוסף צריך מסך 19 אינץ' LCD תקציב כולל למחשב +מסך 4000. עדיפות לחנות באזור ת"א. תודה.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  23. Started by mDs,

ברצוני לקנות מחשב נייד ב4000-5300 אבל אין לי מושג במחשבים ניידים.. ישמח אם מישהו שמבין יעזור.. תודה רבה! המחשב לצורך סטודנט , לא לעריכת גרפיקה או וידיאו.. רק מחשב שיחזק הרבה זמן .. וחייב מסך גדול ואיכותי.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  24. http://ivory.co.il/product.asp?productid=1463&CatCode= זה מיפרט אחשיו אני משדרג ספק כוח בעוד 85 שקל שכתוב שם,בזיכרונות אני בוחר ב KINGSTON (יש שם בחירה בין KINGSTON ל CEON) ואחשיו נישאר לי רק ליבחור בין שתי לוחות אם מה יותר כדי? יש שם בחירה,אהה ואני שם כרטיס 8400GS בעוד 150 שקל המחשב מיועד לילד בן 7 שמשחק רק במשחקי אינטרנט ואולי פאקמן מריו ומשחקים ישנים, אולי אולי GTA SAN ANDERS וגם שם לא חייב על הכי גבוהה,למרות שזה יחזיק לו כי היא לי מחשב ישר עם MX440 והריץ על הכי נמוך המחשב הזה יספיק לו נכון? רק תעזרו לי בבחירה של הלוחות

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  25. Started by shlidor,

שלום לכולם אני לא מבין כמעט כלום במחשבים ואני צריך לקנות מחשב טוב לצרכים משרדיים, אינטרנט, תוכנות אופיס ו- SPSS , לשמור קבי קול ותמונות. אני מאוד אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מפרט מחשב מפורט מא' ועד ת' כדי שאוכל ללכת איתו לחנות ולדעת שקניתי מחשב טוב תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים