עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב. כפי שאתם רואים אני משתמש חדש בפורום , קראתי הרבה והתעניינתי אם התרד הזה לא מתאים לכאן אנא תעבירו מצטער מראש. אז החלטתי לקנות מחשב נייד וכמו כל ישראלי מצוי אני רוצה לשלם כמה שפחות ולקבל את הכי טוב אז זאת האופציה שלדעתי הכי הגיונית למחיר ואני מודע מהעניין של המכס והמס. התקציב נע בין 5,000 עד 5,500 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834200880 יש פה את כל מה שאני צריך כעקרון השאלה העיקרית היא האחריות. אני לא ממש מבין באתר הזה אם אני מוסיף 189.99$ לאחריות המורחבת לעוד שנתיים זה אחריות שנותן אתר NEWEGG? או זה אחריות בינלאומית? והאם אחריות בינלאומית בכלל מגיעה פה. אם זה אחריות של חנות מאיפה שהזמנתי זה אומר שאם מתקלקל משהו בדרך/אצלי אני יצתרך לשלוח את …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום רב. שאלת תם בנוגע להבאת מחשב נייד מחו"ל. אם אני קונה מחשב נייד בחו"ל ומביא אותו לארץ, האם אני יצטרך לעברת את המקלדת? או שלא אצטרך לעשות כלום בכדי שאוכל לכתוב בעברית? איך זה עובד? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by itayalle,

מישהו קנה לאחרונה מחשב נייד של HP בארה"ב ? האם אתם יודעים מה הפרוצדרות לקניית מחשב נייד בארה"ב, במה זה כרוך האם משלמים מס , האם כדי לקנות את המחשב דרך האתר של HPולשלוח אונליין או לקנות במקום ? אפשר לקבל כמה טיפים ... תודה

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  4. Started by davido,

האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: חנות אמינה בארה"ב מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): חול ארצות הברית [הבנתי ששם זול באופן משמועותי] תקציב: 600$ יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 100$ יד ראשונה\שניה: ראשונה- חדש זמן אחריות רצוי: שנתים שלוש חברת המחשב הניד המועדפת: טושיבה [הבנתי שהאחריות שלהם מעולה] מערכת הפעלה רצויה: 7 כונן קשיח מועדף: +250 משקל הנייד המועדף: פחות משנה גודל הצג: 14 ומעלה צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: אשמח אם יהיה כרטיס רשת טוב [שיכול לבצע הזרקות וסינפים ושיהיה לו טווח טוב] וכרטיס קול מעל הממוצע[מקסימום אולי אקנה חיצוני] מה מטרת שימוש המחשב? תיכנות [C++ JAVA ASM] מעט עריכת PHOTOSHOP [אבל לא רוצה להשקיע יותר מדי…

5. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים סרטים בעתיד לתוכנות גרפיקה ועיצוב קלות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?שיהיה סביר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.KSP /…

• 24 תגובות
    • 7.8k צפיות
  6. Started by Jounce,

שלום, אני מעוניין לרכוש Thinkpad X61 בלוס אנגלס. מישהו מכיר שם חנות טובה ויכול להמליץ? (עדיף מניסיון)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by micglo26,

שלום, אני נוסעת שבוע הבא לניו יורק, ואני מעוניינת לקנות שם מחשב עקב המחיר הנמוך, ברצוני לשאול מספר דברים: 1. הבנתי שהמחשבים באים עם מערכת הפעלה VISTA - האם תיהיה בעיה עם העברית, האם אני אוכל להתקין בארץ תוכנות בעברית ולראות ולהקליד עברית בכלל? 2. האם יש למישהו חנויות ממולצות במנהטן? 3. מחשבים מומלצים עד 800 דולר? תודה מראש בלה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום ושבוע טוב, ברצוני לקנות מחשב נייד, שיהיה לו שימוש בסיסי: עבודות, מוזיקה, צפייה בסרטים (כולל חיבור למסך הטלויזיה), גלישה ממושכת באינטרנט, אין שימוש כמעט במשחקים, זכרון 4GB. כרגע המחשב יהיה בעיקר בייתי אך בהמשך תהיה משמעות לניידותו. מסך 15.4''- לא יותר, אך גם לא מסך קטן מדיי, שיהיה נוח לקריאה ממושכת. אינני מבינה כלל בתחום המחשבים ולכן אין לי כרגע כיצד לכוון מבחינת דרישות. איזו חברה מומלצת ביותר? הומלץ לי על מחשב מדגם HP - DV5 והפירוט: Operating system: Genuine Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (64-bit Processor: Intel® Core2 Duo Processor T6400 (2.0GHz Memory: 4GB DDR2 System Memory (2 Dimm Hard drive: 320GB 5400RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart…

• 11 תגובות
    • 4k צפיות
  9. שלום לכולם, שבוע הבא אני בניו-יורק, רציתי לדעת מאיזה מקומות אתם ממליצים לקנות ניידים, התקציב הוא סביב ה-3500 ש"ח, מחשב לסטודנטים עם שימוש במולטימדיה בנוסף לא צריך משהו לגיימרים, רציתי לדעת על איזה דגמים אתם ממליצים לי סביב אותו מחיר ורצוי שהאחריות תתפוס גם לארץ (אני יודע למשל ש HP ו-IBM כן מכבדים בארץ) תודה מראש לעונים אם יש לכם לינקים למקומות הקנייה אני אשמח תודה אופיר

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  10. Started by dorke,

שלום, אני כרגע בסין ורוצה לקנות שם מחשב נייד. במחיר הוא כחצי מהמחיר בארץ, כך שהתקציב שלי הוא מחשב שיעלה 3000-5000 בסין = 5000-9000 בארץ. * מטרות המחשב? עריכה גרפית, עיצוב (photoshop, sketchup וכו׳) * גודל המסך? 14״-16״. * רזולוציית המסך? גבוהה, בכל זאת מחשב לעיצוב... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? עד 3 ק״ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5 שעות ומעלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי hdmi. * Bluetooth? אין צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף שיהיה ssd בשביל מהירות, אבל בגלל היוקר אשמח אם יהיה אפשר לשלב בין ssd לכונן רגיל של טרה+ * כונן אופטי? לא צריך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן. * האם בתקציב צריך …

• 10 תגובות
    • 5k צפיות
  11. Started by hananmori12,

שלום, יש לי חבר שנמצא כרגע בסין, הוא רוצה לקנות שם מחשב נייד חזק ואין לו מושג על מה כדאי ללכת, הוא מחפש לקנות מחשב אולטרה דק וחזק מבחינת מעבד וכרטיס מסך, * מטרות המחשב: צפיה בסרטים, משחקים * גודל המסך: לא משנה כל כך * משקל רצוי: לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך: זמן סוללה סביר - כשעתיים שלוש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * בלוטות: כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: SSD של יותר מ100GB לפחות * כונן CD/DVD: כן * כונן Bluray: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא תודה.

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  12. Started by Dr. Hardware,

אני מתכנן לקנות מחשב נייד כבר זמן מה פשוט כואב לי הלב מהמחירים פה בארץ לעומת ארה"ב, חבר שלי טס לסין בקרוב מאד רציתי לדעת אם מישהו יודע פה אם זול שם? כאילו אני בטוח שיש שם מקומות אמינים עם מוצרים מקוריים. השאלה מה המחירים שם? כמו ארה"ב? יותר זול? איפה קונים ?? תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by liores121,

שלום לכולם וצהרים חמימים! 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, גלישה, מוסיקה, אופיס... אם CS החדש יעבוד אז מה טוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד למשהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS GLOBAL OFFENSIVE, LEAUGE OF LEGENDS וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך של הנייד 15.6" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  14. Started by reem,

אני רוצה לקנות מחשב נייד בטווח שעד 4000 שקל , אני לא כל כך מבין בתחום הרכיבים של המחשב ככה שאני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד . אני מתחיל לימודים ככה שאני צריך את המחשב לשימוש בתוכנות לימודים , אופיס, אינטרנט , וגם בישביל הורדות צפיית סרטים מוזיקה ושירים ... אני רוצה מסך מינימום 15 למשקל אין יותר מדיי חשיבות (רק שלא יהיה כבד מדיי) זמן סוללה סטנדרטי למחשבים ניידים לא משהו מיוחד אני רוצה שיהיו יציאות מיוחדות HDMI , DVI כונן קשיח לפחות 120 גיגה ואם אפשר יותר צורב די וי די אין לי העדפה לחברה כלשהי רק שתיהיה חברה אמינה ... תודה רבה !

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  15. שלום אני צריך לקנות מחשב נייד לצרכי סרטים באיכות HD, לגלישה באנטרנט סקייפ וכאלה...משחקים קלים לא צריך משהו כבד לפי תקציב של 3K מצאתי שהכי משתלם לקנות HP באייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7421&CatCode= בעיקר בזכות המעבד i5 שיכול להתעסק עם סרטים בלי בעייה (האם i3 יכול לסחוב סרטי FULL HD??) המסך מתאים לסרטים כאלה? יש המלצות או חסרונות במוצר? אהבתי את ה3 שנים אחריות גם... אם יש הצעות לדברים יותר זולים אני אשמח לשמוע! תודה ולהתראות

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בעלות של כ-5,000-6,000 שקלים. המחשב מיועד למטרות משחקים (מעל הסטנדרט) וכמובן סרטים איכותיים. המטרה היא שהמחשב יחזיק תקופה ארוכה ככל האפשר וישרת את המטרה בלי יותר מדי תקלות (בעיקר בעיות חימום וכדומה). הכוונה שהמחשב יוכל להפעיל משחקים בצורה טובה. בנוסף, על איזה חברה הייתם ממליצים? HP, DELL, MSI או משהו אחר? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  17. Started by yan666,

אני מבקר בקרוב בפראג, האם שווה לקנות שם נייד? יקר\ זול? במידה וזול האם שווה את הפרש המחירים? במידה וכן אשמח להמלצות על חנויות כדאי *

• 3 תגובות
    • 4.4k צפיות
  18. Started by Yakeer,

שלום, קרוב שלי נוסע בקרוב מאוד לתאילנד, ורציתי להביא מחשב נייד. אשמח לדעת פרטים האם שווה בכלל לקנות מחשב, מבחינת מחיר, ועל איזה מחשב אתם ממליצים? מה הסדר גודל של המחירים שם? יצא לי לראות מחשב נייד של HP שממש אהבתי, שהמקלדת שלו היא כמו של מקלדת רגילה, ולא של נייד, עם המספרים וצד והכל. ויצא לי לראות עוד מחשב של Lenovo, 3000 N100, שהוא גם עמוס בפיצ'רים, אך מה שכן מה שראיתי הוא 512MB, וזה מאוד מגביל כיום. אני רוצה שהמחשב יריץ את Vista ללא שום בעייה, ושהוא יהיה מחשב בעיקר לנושאי עבודה והכל, ופחות למשחקים וכאלה דברים. בתודה, יקיר סבג.

• 10 תגובות
    • 6.3k צפיות
  19. Started by daniel123,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 חריגה של 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה כללית ומשרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חובה מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מ…

• 22 תגובות
    • 4.1k צפיות
  20. Started by Dusk,

אני מחפש מחשב נייד בעיקר לעבודות וסרטים ואולי לפעמים למשחקים אבל לא כבדים מדי [CS/TF2וכאלה..] אבל יש עדיפות לפני המשחקים:מסך טוב [לא חובה גדול, אבל כמובן עדיף] וסוללה לכמה שיותר זמן עדיף ויסטה, וינדווס 7 או MAC... [יש לי כבר בחילות מXP] עדיף עם כניסה לעכבר ורמקולים תקציב: עד2000 חריגות ממש אולי אם שווה את זה אפשרות לNETBOOK בתנאי שבאמת מתאים לצרכים עריכה: מה אתם אומרים על זה? http://eu.computers.toshiba-europe.c...up/productPage http://ivory.co.il/product.asp?produ...68&CatCode=315

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מחפש מחשב בתקציב עד 3000 שמטרתו תהיה בעיקר גלישה באינטרנט, קריאת ספרים ופיתוח (הוא גם לא ישמש כמחשב פיתוח עיקרי) בסביבת Visual Studio. אני לא מחפש מחשב קטן במיוחד (גדלים של 10' 11') כי זה מאד לא נוח לקרוא ולכתוב עם מסך כל כך קטן. התלבטתי בין הדגמים הבאים: 1) ‎Compaq CQ61-140/240EJ ‎Fujitsu Siemens Esprimo V6555‎ (2 ‎RD560-L.AD33E T4300 2.1GHz (3 של LG על פניו המחשב של Fujitsu נראה יותר חזק עם מעבד Core 2 Duo ו-4Gb זכרון. לשני הדגמים האחרים יש מעבד Dual Core ויש פחות זיכרון. אבל אני לא בטוח ש-FUJITSU היא חברה מספיק טובה, לפחות לא כמו HP או LG. אשמח לשמוע דעות שלכם...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום, אני מחפש לעצמי מחשב נייד עד 4000 ש"ח 4500 בלחץ (עדיף פחות) לצורך לימודי הנדסה. הדרישות היחידות שלי הם: 1 ג'יגה זיכרון ולפחות 80 ג'יגה הארד דיסק. המחיר מאוד משמעותי בעיני היות ואני קונה שני מחשבים. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  23. שלום לכולם. רציתי קצת עזרה בבחירת מחשב נייד, שימושים עיקריים הם ללימודים, תיכנות, סרטים, חשוב שיהיה כרטיס תומך HD ומשחקים אבל לא בטירוף. עכשיו ראיתי באייבורי נייד של MSI שנראה שיש לו מפרט לא רע בכלל בטח בתמורה לכסף, הייתי רוצה לדעת אם יש איזה קץ', נכון שMSI לא מאריות הניידים אבל מה יכול להיות כל כך גרוע שהוא לא יהיה מומלץ לקניה? תודה מראש על העזרה. אופס שכחתי לתת לינק למחשב של MSI אז הנה... http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3678&CatCode=315 . עוד מחשב על אותו הכיוון הוא COMPAQ והלינק הוא http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3821&CatCode=315 . תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 633 צפיות
  24. בקצרה: מחפש קניית מחשב נייד שישמש במקום מחשב נייח, במילים אחרות מחשב חזק שגודל( לא מתחת ל14 אינץ') משקל וסוללה לא מעניינים יותר מדי, יש אופצייה לקנות בלונדון אם המחירים טובים יותר (אם מישהו מכיר כמובן) 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח, אם מדובר בהבדל רציני 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ישמש לסרטים גלישה ומשחקים ( לא גיימינג כבד) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בח…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  25. Started by EyalRDT,

אני מחפש מחשב נייד ע"פ המגבלות הבאות מסך 15" ומעלה חיבור S.Video מצלמה מובנית + מיקרופון HD של 250 GB או יותר זכרון 4GB הפעילות העיקרית של המחשב תהיה צפיה בסרטים משחקים פה ושם וכמובן גלישה באינטרנט.

• 6 תגובות
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.