עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב לכל באי פורום מפרטי מחשב, חל איסור מוחלט על בעלי אינטרסים אשר עובדים בחברות (חנויות, יבואנים, מפיצים...) אשר עוסקות בייבוא, שיווק, הפצה ומכירה של מחשבים (חלקי מחשב ומחשבים מלאים), ציוד היקפי ושאר ציוד הקשור לשוק המחשבים לבנות ולהמליץ על מפרטים לגולשי הפורום. למעשה, בעלי אינטרסים למניהם צריכים לפנות אליי ולהזדהות מטעם איזו חברה הם מגיעים, על מנת שיוסברו להם הכללים החלים עליהם, ויוסף להם אזכור המציין זאת בפרופיל שלהם באתר. שימו לב כי בעלי אינטרסים אשר לא יעשו זאת, ויעסקו בפרסום סמוי או גלוי, צפויים להיות מורחקים מן הפורום ואם יוחלט אף נצנזר את שם החברה בה הם מועסקים וכל אפשרות למתן לינק אליו. כמו-כן, כל נסיון לעקוף הוראות אלו, בדרכים אלו ואחרות צפוי להסתיים בעונש דו…

• 0 תגובות
    • 16.3k צפיות
  2. איפה אני יכול לבדוק מה הדגם של המחשב נייד שלי?

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  3. באיזה חנויות(רצוי איזור ת"א) אני יכול להשיג את המפרט הבא ב-5000? http://hwzone.co.il/specslist/view/2/ (המפרט העליון) אם המפרט לא מעודכן ויש שדרוגים שניתן לעשות במסגרת התקציב, אשמח לשמוע.

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  4. אני לא מצליח למצוא אותו ברשת... חיפשתי בזאפ ובעוד כל מני אתרים. אני מעוניין לדעת מה מחירו היום בשוק תודה

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  5. אהלן כולם אני מחפש כרטיס טלויזיה, ננעלתי על זה... חיפשתי המון ולא הצלחתי למצוא איפה מוכרים אותו, לא בארץ ולא בחו"ל אשמח אם תוכלו לעזור לי או להמליץ על חלופה ברמה גבוהה כמו הכרטיס מלמעלה חובה שיהיה שלט לכרטיס טלויזיה תודה רבה לעונים

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  6. Started by boim,

היי, אני מחפש לקנות את ה LENOVO X200 וגם את תחנת העגינה שלו. אני מחפש חנות מוכרת ואמינה. אפשר לקבל המלצה?

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. ביקשו ממני לקנות מחשב הכי זול שאפשר אבל שלא יהיה דפוק מדי. ראיתי את המפרט הנ"ל ונראה לי מתאים מאוד למה שביקשו ממני http://www.hwzone.co.il/specslist/?type=office&price=2500&monitor=17 איפה אני יכול לקנות משהו כזה? אתם מכירים חנות ברשת שמוכרת מחשב כזה? תודה מראש לכל מי שיענה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. !$%~כותרת~^%@! תודה לעוזרים !!

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  9. איפה אני יכול לראות מידע על המחשב שלי..? הכוונה כרטיס מסך, זיכרון, מקום וכו'.. חשבתי שזה איפשהו בלוח בקרה אבל לא מצאתי.. תודה מראש, אלכס.

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  10. Started by hwnadir,

היי יש לי מחשב נייד HP ישן המסך יש בו קו באמצע איפה אני יכול לתקן אותו ? pavilion ze4500

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  11. שאני סוגר\מקפל את המסך האינטרנט נכבה איפה אפשר להגדיר שהאינטרנט ימשיך לפעול בזמן הזה ? מחשב נייד של DELL , וינדוס 7. תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. צילמתי מפרט שאני מעוניין בו.איפה אני משיג במחיר טוב?

13. איפה אני מוצא דריבירים של כרטיס קול ומסך למחשב נייד IBM? באתר IBM?

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  14. המפרטים באתר נראים מעניינים מאוד והם באמת טובים אבל בכל החנויות שחיפשתי המחירים היו ממש מעל מה שאתם ממליצים אולי מישהו יכל להגיד לי מאיפה לקנות ???? אני מחפש משהו בסגנון של: מעבד AMD Athlon XP1800+ 0.13m 266mhz bus 355 גוף קירור למעבד SPIRE SuperRock AMD 47 לוח אם Chaintech 7NIF2 nForce 2 M.ATX 575 זיכרון פנימי TwinMos - 333mhz 256mb DDR - PC2700 233 דיסק קשיח Western Digital 40GB 7200rpm 8Mb Buffer Special Edition 410 צורב Lite-On 52x24x52 280 כונן דיסקטים TEAC 1.44 55 כרטיס מסך על לוח האם 0 כרטיס קול על לוח האם 0 כרטיס רשת על לוח האם 0 מארז Compucase CI-6A19 +Heroichi 300AR-T 307 ספק כח כלול במארז 0 ללא מסך

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. הי לאיזה חנות אני יכול ללכת כדי שיבנו לי את המחשב שאני רוצה ראיתי את המפרט שלו באתר ואני רוצה לקנות אני מקווה שתענו לי עד מחר כי מחר אני קונה

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  16. יש למישהו מושג? בכמה חנויות בת"א לא מצאתי כלום. אם יש איזה חבילה של ביטים אז בכלל טוב.

• 6 תגובות
    • 4.5k צפיות
  17. Shuttle SB75G2 Intel 875P זה הדגם, אבא שלי רוצה להזמין אותו ובLOGICPC אמרו שאין להם אותו בחנות, היבואן הפסיק לייבא מSHUTTLE וכבר אי אפשר להשיג אף דגם שלהם יותר, חוץ מאחד מהישנים מבוסס 845 שאת זה בשום פנים ואופן אין מצב שנזמין. אז איפה לחפש ? תודה.

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  18. הנטבווק (12.1") הזה עם המעבד הכפול E-350 של AMD וכ.גרפי בנוסף (AMD 6310), נראה ע"פ הפרסומים הכי משתלם בתחומו. רק לא מצאתי איפה אפשר להשיג אותו בארץ, למרות שבחו"ל הוא כבר מאפריל על המדפים.. מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותו בארץ?

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  19. Started by DeaglinG,

דגם HP dv6200 אם אני לא טועה...

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  20. חיפשתי בזאפ ומשום מה לא מצאתי למרות שפעם ראיתי שם! תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  21. מחפש מעבדה.חנות בארץ שמוכרת רכיבים לניידי IBM

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  22. וגם האם אני ארגיש שיפור בביצועים? (היות והמעבד גם ככה די חלש) תודה

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  23. דגם 1005. צריך להחליף את הג'יגה הקיים או להוסיף? עד כמה זיכרון תומך המחשב? תודה!

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  24. איפה אפשר למצוא כובע ניו ארה באזור המרכז בזול

25. יש לי נייד ASUS A8Js וכנראה הכרטיס מסך שלו הלך, בדגם של הנייד הזה אני יכול להחליף מעבד ומעבד גרפי...איפה אני מוצא חנויות שמוכרות כרטיסי מסך כאלו בארץ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים