ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני יחסית חדש פה. הייתי מעוניין להמלצות למחשב נייח עד 3800 ללא מסך וללא מקלדת ועכבר. המחשב לצרכי עבודה משרדית + משחקים שיעבדו בצורה טובה לשנה הקרובה (עדיפות למארז עם מאוורים שקטים יחסית). בנוסף הייתי רוצה לשמוע את דעתכם בנוגע לויסטה - האם לחכות עם הרכישה לעוד חודש-חודשיים (לא מתכוון לחכות יותר מזה) והאם מחשב ברמת מחיר הזה יכול לרוץ טוב עם ויסטה או שעדיף להשאר עם ה XP PRO. תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
כאמור, אני מכיל את המעבד בסכום שציינתי בכותרת, ככה שנשאר לי לשאר החלקים 3300 שקל. (כמובן ללא מסך וציוד היקפי) המחשב מיועד בעיקר לעריכת וידאו ומשחקים. אני ממש לא יודע איזה חלקים אחרים לקחת, חוץ מההארד דיסק שאני יודע שאני צריך 500 ג'יגה.... בכל אופן אשמח אם תבנו לי מפרט שמבוסס על המעבד שכתבתי, וכמובן במסגרת התקציב.
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט , אופיס , סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת עם מישהו יכול להמליץ לי על מפרט טוב שעובד עם כרטיס מסך Geforce 9800 GX2? מפרט שיעבוד עם הכרטיס?
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח אם תוכלו לאמר לי האם המפרטים הבאים משתלמים מבחינת מחיר ומתאימים למשחקי מחשב של הדור החדש+: בנוסף אשמח לדעת איזו הצעה משתלמת יותר. הצעת מחיר ראשונה מחשב לוח Skyberg ATX/DDR3/FSB1333 מעבד Core2Quad 2.66 Q9400 6M 1333 מארז ATX Case for P-IV , PS איכותי שקט זיכרון DDR 3 2GB 1333MHz דיסק WD SATA Caviar Special Ed. 500Gb 16Mb Buffer 7200RPM כונן צורב DVD 20 GSA- שחור SATA מקלדת PS2 עכבר אופטי MS כרטיס מסךPX9800 GT 1024 סה"כ לתשלום : 3,961.00 ₪ (אחרי מע"מ) הצעת מחיר שניה: מחשב לוח WARRENSBURG ATX/DDR3 BLKDP55WG 901535 מעבד Intel Core i5-750 2.66 8M LGA115 מארז ATX Case for P-IV , PS איכותי שקט זיכרון DDR 3 2GB 1333MHz דיסק WD SATA Caviar Sp…
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אהלן.... אני צריך בבקשה אם מישהו יכול שירשום לי פה מפרט למשחקים לסרטים אבל לא משהו רציני...שיחזיק כל מה שיש כיום כל המשחקים וכו'... כולל מסך של 22 אינצ' ובלי ציוד היקפי... כרטיס מסך וזיכרון כבר יש לי מה לשים פשוט המעבד אני ל איודע מה יחזיק... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz 6Mb 1333mhz BOX, יחידות 1 ¤925 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2809 Arctic Cooling Freezer 7 Pro CPU COOLER, יחידות 1 ¤130 GIGABYTE EP45T-DS3 Intel P45, יחידות 1 ¤665 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3567 G.Skill DDR2 4096MB 1000MHZ Dual Channel 4GBPI CL5-5-5-15, יחידות 1 ¤440 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2912 SEAGATE ST3500320AS 500GB SATA2 7200RPM 32MB, יחידות 1 ¤310 ASUS DVD DVD-E818AT WHITE+BLACK 18X SATA, יחידות 1 ¤125 ASUS DVDRW DRW-2014L1T WHITE+BLACK 20X DUAL LAYER SATA, יחידות 1 ¤155 ANTEC Sonata III BLACK 500W , יחידות 1 ¤735 SAPPHIRE RADEON HD4870 1GB DDR5 PCI-E, יחידות 1 ¤1700 htt…
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני מחפש להרכיב מחשב מדיה סנטר. הוא יישב בסלון ויהיה מחובר למסך LCD, ומערכת קול. השאיפה היא לבנות אותו בתקיב כמה שיותר כלכלי, כך שיתמוך בכל מה שצריך, אבל לא יותר מזה הוא יקרין רק סרטים וסדרות וישמיע מוזיקה, אבל לא משחקים צריך דיסק מספיק גדול, כונן DVD (לא חייב צורב), שלט רחוק לשלוט בממשק שלו, ועדיפות גבוהה למארז מדיה סנטר - שיהיה יפה איזה מעבד יספיק לי ? איזה כרטיסים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אני ממש לא יודע כמה התקציב של מחשב MEDIA CENTER אז שמתי תקציב שנראה לי מקסימום שזה צריך להיות.... עם כל הדברים הנחוצים...
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שוב שלום לכולם, המחשב של אחותי בגסיסה מתקדמת ואני רוצה להרכיב לה מפרט בתקציב נמוך כמה שיותר. שימושים: בעיקר אינטרנט, פייסבוק, מסנג'ר, סדרות/סרטים (בשלב זה לא HD). המחשב יתחבר למסך 19 (4:3) ול-LCD 32. עקב כך אני מעדיף לא ללכת לכיון ה- G31 ולהוסיף כרטיס מסך נוסף.. חשבתי על רכיבי הבסיס הבאים: לוח אם Gigabyte GA-73PVM-S2H מהסיבה שכתבתי למעלה. מעבד 5200 BOX בעיקר כדי לחסוך בתקציב של קירור נפרד, וגם כי מתאים לתקציב. זכרון ddr2 800mhz 2*2GB (כי חבל לקנות פחות) HD אני כנראה אעביר מהמחשב הישן או אתן לה ישן שלי wd 250KS אין צורך בציוד היקפי. אשמח לדעתכם/תיקונים/תוספות/המלצה למארז טוב עם ספק.. תודה רבה! ניר_
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול 2. מה שימושי המחשב, עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש אוטו קאד סקאצ אפ 3 די מקס וי ראי פוטו שופ הכול לפרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי : אין צורך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס לא. ו/או הרכבת מחשב בחנות כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית הייתי מעוניין לקנות באילת על מנת לחסוך את המע"מ. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב מיידי 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן לא 11. האם חשוב לשמור על אופ…
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, משחקים, סרטים, גלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. starcraft2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בעתיד יחובר למסך גדול (גודל טלויזיה) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עבור משחקים, בינוני-נמוך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצה על נייד שעונה על הקריטריונים. מסך 15" , טאצ'. חובה שיהיה מחנות ישראלית ולא מוכרחים לנצל את התקציב עד הסוף אם יש אופציות אחרות מספיק טובות. הרעיון הוא שהמחשב יהיה מספיק חזק ל 5 שנים קדימה וגם שיוכל להריץ חלק autocad. עדיף שיגיע כבר עם Windows 10 pre installed. תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום רב אני גרפיקאי לפרנסתי (פוטושופ,אילוסטרייטר) אשמח לקבל עזרה , מה עדיף ? מחשב Dell_Precision_T3500 עם מעבד E5630 XEON 2.8 GHz או מחשב עם מעבד I7 960 מחנות המחשבים cobrapc בשני המחשבים 8 גיגה זכרון מה ההבדל בין מעבדי XEON למעבדי I7 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
-
Price list updated 31-01-2007 מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB 1290 1 1290 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE Price Units Total 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 750 1 750 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB TwinMOS 580 1 580 כרטיסי מ סך? Powercolor Price Units Total X1950 Pro 512MB GDDRIII ArcticCooling 2xDVI, VIVO, PCI-E 1390 1 1390 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 310 1 310 Total price 4320 ¤ for payments 12 X 393 ¤
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד רצוי לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לילד בן 9 וחצי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מיינקראפט, פיפא, סימולציות טיסה ועוד משחקים של ילד בגיל הזה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע מסך 19 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות מספיק הגדרות בינוניות בשלב זה, אפילו בין נמ…
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום ושבת שלום אני מעוניין בהמלצות למפרט חלקי שיכלול : מעבד, לוח, אם, זיכרון, ספק, מארז(איני יודע אם אני צריך אני אסביר בהמשך) תקציב:4000 ש"ח מטרות: מולטי טסקינג, משחקים כבדים בסגנון(farcry. moh, וכל המשחקים הכי חדשים והכי כבדים גם בעתיד [שנתיים לפחות]), אני מעוניין שבסופו של דבר יהיה לי מחשב שיהיה ניתן לשידרוג מקסימלי בעתיד(שנתיים קדימה) ואם ניתן שיהיה מספיק טוב ובשביל לעמוד בשוק ולתמוך בכל משחק או תוכנה שימוש בתוכנות כגון: all adobe softwares cs4, autocad, maya, 3dmax, ועוד תוכנות עיצוב תמונה ווידאו רכיבים קיימים שיש לי שאני מועניין לשלב במחשב: msi geforce 9800GT, שני הארדיסקים + חיצוני (סה"כ 800 GB), כרטיס רשת, כרטיס קול(תומך 7.1 ערוצים עם יציאות אופטיות), כרטיס ער…
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב DELL(חשוב לי מביקורות של המון אנשים עליהם) בתקציב של עד 3500 ש''ח גג. דרישות- RAM גדול,כרטיס מסך חזק (לא מהמובנים למשל של אינטל),יכולת עמידה בעומסים, מסך לא קטן,יציאת HDMI,רמקולים טובים אם אפשר. השימושים יהיו בעיקר גלישה מרובה,תוכנות(לימודים),הרצת סרטים באיכות FULL HD בצורה חלקה,חיבור המחשב לטלוויזיה,משחקים ברמה בינונית. חשוב לי בקיצור שהמחשב יצליח לעמוד בעומסים של כמה דברים ''כבדים'' בו זמנית. נ.ב אין לי שמץ קלוש במחשבים ניידים,בנייחים אני מתמצא יותר טוב. תודה לכול העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מצטער שאני שולח פעמיים אבל דודה שלי די שיגעה אותי היא מביאה לי דרישות חדשות כל פעם אז ככה זאת ההודעה המקורית: "שלום, דודתי צריכה מחשב זול לעבודה משרדית שמטרתו העיקרית היא לעבודה עם Office,אינטרנט וגם מסך בעל איכות טובה לצפייה בטלויזיה דרך המחשב המחשב עצמו לא מתוכנן להפעלת משחקים כלשהם. התקציב הוא לא ידוע אבל כנראה בסביבות ה3000 שקל+- כמובן שאם אפשר לבנות מחשב סביר במחיר נמוך אז עדיף ככה" בנוסף לזה חשוב לציין כי צורב DVD חובה ושהחנות תיהיה באזור רמת גן תודה רבה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מעבד, לוח אם וכרטיס מסך ב-3000 ש"ח, בלי חריגות. בבקשה חבר'ה מה הכי טוב שניתן להשיג במחיר הזה? הצרכים הם לווא דווקא משחקים, אלא בעיקר הרצה שגרתית של אופיס ואינטרנט והפעלת המון תוכנות בבת אחת, אם כי צריך גם שיהיה כרטיס מסך טוב בכל זאת אם אני ארצה להריץ משחקים.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך מפרט של מחשב עד 5000 ש"ח, אני ישחק מעט במשחקים לא כבדים, בעיקר אני צריך לעבוד עליו, בגלל זה אני צריך מעבד חזק, לוח נורמלי, ללא מסך ! אם אפשר באזור חיפה והקריות חנויות נורמליות.(ללא OC) תודה לכולם על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 565 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E6750 Box GIGABYTE GA-P35C-DS3R Kingston (2x1GB) DDR2 - 800Mhz CL5 Gigabyte NVIDIA GeForce 8600GTS 256MB PCIe Seagate STM3250820AS 250GB SATA2 LG GSA-H62N X18 DVD מארז - Raidmax Sagitta Enermax librity 400w נתב משולב - Trendware TEW-432BRP זקוק לרק כמה דעות אחרונות לפני שאני מזמין ( טכנאי שאני מכיר ועושה לי מחיר + התקנת מערכת הפעלה ואופיס ) אני גיימר בינוני + ואין לי את ה500 שקל האלה בשביל ה8800GTS ואני לא מעוניין בדגמי 1950 של ATI שלא תומכים בDX10 . אני לא רוצה שתציאו לי מפרטים דומים כתגובה , אלה תביעו דעה לגבי רכיבים מסויימים שלדעתכם כדיי לשנות במפרט + הרכיב המומלץ על ידכם . בחרתי בלוח אם הזה בשביל האופציה העתידית לDD3 . תודה ושבוע טוב .
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
תקציב - 3500 ש"ח. אני צריך שז יוכל להריץ משחקים חדשים בצורה טובה (במיוחד סימס 3 על מקסימום בהכול, גרפיקה וכו'). לא צריך ציוד היקפי כמו מסך,עכבר מקלדת וכו'... תודה רבה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-