עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום צריך מפרט רציני לעבודה ללא ציוד היקפי מחשב בלבד רצוי מאוד עם כרטיס מסך QUADRO אשמח לקבל הצעות ממי שבאמת מבין ויודע מה התוכנה צריכה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  2. Started by maork123,

אהלן חברים יקרים אני מנסה לבנות מחשב משובח לגיימינג ולגרפיקה(סולידוורקס) בדקתי באתר של outervision על כמות הוואט שאני צריך בספק כוח.. המליץ לי 500 אבל אני שוקל לקחת 650 W כי הם יותר חדשים וביאכות יותר טובה מהוואטים הנמוכים יותר בנוסף אשמח לעזרה וביקורת על המפרט ומה כדי לשנות כדי שיתאים יותר לצרכים וללוח אם : CORSAIR Vengeance LPX 16GB (2 x 8GB) 288-Pin DDR4 SDRAM DDR4 3200 (PC4 25600) Intel XMP 2.0 Desktop Memory Model CMK16GX4M2B3200C16 Capacity: 16GB (2 x 8GB) Type: 288-Pin DDR4 SDRAM Speed: DDR4 3200 (PC4 25600) CAS Latenc…

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  3. Started by HUJTH,

היי חברים, מקווה ששלומכם טוב. אז יש לי מחשב ישן מלפני חמש שנים ואני מבין שבקרוב אצטרך לרכוש מחשב חדש אבל לבינתיים הוא עובד סבבה והייתי שמח לשפר אותו קצת אם זה אפשרי שיהיה 2 מחשבים. צירפתי תמונה עם מפרט של המחשב שרכשתי אותו. מאז הרכישה הספקתי לשדרג את הזיכרון ל-16GB ורכשתי כונן SSD שגם שיפר את המהירות ונמנעתי די הרבה זמן מלעדכן את ווינדוס כי שאני מעדכן לגרסה ישנה יותר זה מתחיל לעבוד קצת יותר לאט עם תוכנות עריכה קצת יותר כבודות. האם יעזור לי לשדרג מעבד על מנת שהוא יעבוד קצת יותר מהר גם עם השידרוג של ווינדוס לגרסה חדשה יותר? או שהמחשב כבר אבוד? ובמידה ושדרוג מעבד יסגור פינה אשמח להמלצה על מעבד שיעבוד בצורה טובה עם המפרט הקיים וית…

4. בכל הHTPC למיניהם אין התייחסות לכרטיס קול. לפי דעתי במחשב HTPC זה יותר חשוב אפילו מתמיכהבHiDef. כי היום לא הרבה משתמשים בHiDef וזה רק Future Proof. הסאונד לעומת זאת הוא פאקטור מאוד מאוד משפיע על החוויה שאתה מקבל מצפייה בסרט. רוב (אם לא כל) כ.הקול המובנים הם חרא. לא רק בהקלטה, אלא גם כשמחברים להם רמקולים שעולים יותר מ1000 שקל אתה מרגיש את זה בכל רמ"ח איבריך. אפילו Audigy Value שעולה 150 שקל יתן הבדל של שמים וארץ! מה זה העניין הזה?

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  5. אני צריך עזרה בבניית מפרט למשחקים כולל מסך Samsung 22" Wide 2253LW 1:8000 2MS DVI שיהיה חובה מעבד QUAD וכרטיס מסך לפחות 8800GT שיהיה שקט וטוב תודה מראש אורי

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  6. אהלן! אני צריך מפרט בכ-4500 הכולל את המחשב עצמו, עכבר ומקלדת (אלחוטיים עדיף), מסך 19 אינצ' לקריאה ממושכת, ומדפסת משולבת הכל(משהו פשוט,שיהיה כולל פקס). עקרונית לא צריך רמקולים, ודרוש צורב DVD. בתודה מראש חברים יקרים!

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  7. Started by godart,

מחפש סוללה למחשב שקבלתי במתנה http://www.ciao.co.uk/Fujitsu_Siemens_LiteLine_Plus_325A__5374564 לעזרתכם אודה 0547976794

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  8. כותרת ובלי מסך תודה

9. מחפש לפטופ חזק עם מסך בגודל של 14-13 אינטץ' בתור סוג של תחליף למחשב שולחני. זאת אומרת, לצרכים של סרטים, אינטרנט, תוכנות גרפיקה כבדות. שיהיה מהיר ועם מעבד וכרטיס מסך חזקים. תודה

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  10. שלום. אני זקוק למפרט לחבר של והתקציב הוא 2700 ש"ח כולל ציוד הקפי ומסך. הציעו לו הצעה באייבורי במחיר הזה אבל... אייבורי אלו אייבורי אז ישר אמרתי לו לא להתעסק איתם. מצד שני... מבחינת מחיר והכל... הם "משתלמים" בכל מקרה הנה מפרט שהרכיבו לו ב TMS והבעיה היא ש... הורידו לו בגודל המסך שהוא רוצה שזה 22 אינץ למרות שלדעתי הכרטיס מסך בכלל לא יחזיק אותו. בכל מקרה המחשב בעיקר לעבודות עם OFFICE,סרטים וגלישה באינטרנט. אשמח להצעות תודה מראש נ.ב הסתכלתי המפרטים המומלצים באתר אבל הם ללא ציוד הקפי ולכן פניתי לפורום מעבד: Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM כמות: 1 מחיר: ¤321 קירור למעבד: Evercool NK804925EA - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 1 מחיר: ¤39 לוח אם: Gigaby…

11. Started by Whirl,

שלום לכולם בימים הקרובים אני אקנה מחשב חדש ואני קצת בדילמה לגבי הרכיבים שלו התקציב שלי הוא כ3000 שקל (אפשר לחרוג אני משער אם זה שווה את זה) והמפרט הוא ביחס למחיר (עם עוד כל מיני תוספים קטנים כמו ספק, מארז, כונן קשיח זה אמור להסתכם ב3000 בערך). רציתי לבקש את עצתכם ודעותיכם לגבי המפרט שבחרתי - האם הוא טוב ביחס למחיר וכו'. כל עצה\דעה תתקבל בברכה. המפרט (החלקים העיקריים): מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 Tray לוח אם: GIGABYTE GA-EP35-DS3L זיכרון: Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL 5-5-5-15 Value כרטיס מסך: GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCle (אני חושב שאחליף את הכרטיס מסך ב9800GTX+) אז מה דעתכם בכלליות על המחשב? מטרתו היא בעיקר למשחקים ושיהיה טוב ויעיל לטווח ארוך (…

12. המליצו לי בחנות להחליף לוח אם ספק ומארז מכיוון שאני רוצה להתקין 4870 מה אתם אומרים לפי מפרט קיים המלצות יתקבלו בברכה תודה

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  13. היי , אני מעוניין לשדרג את המחשב שיש לי כרגע ואני צריך בשבילו מעבד חדש, לוח אם וכרטיס מסך. המחשב הוא בעיקר למשחקים אז עדיף כרטיס מסך שיחזיק אותו טוב. זיכרונות, הרד דיסק, צורב, מסך , ומארז כבר יש לי אז אין ממש צורך. תודה

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  14. אני לא כזה מבין גדול במחשבים אז מי שיוכל לעזור , תודה . ומה כבר יותר טוב : ATI Radeon HD4850 512MB PCIeוGigabyte nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIeוGigabyte או nVIDIA GeForce 9800GTX 512MB PCIeוGigabyte רציתי לקות את ה-8800GT , אבל ראיתי שיש עוד אופציות , תודה לעזורים

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  15. Started by ImAllMostAwake,

שימוש בAVID כל חבילת ADOBE MAYA 3DMAX וכו את המחשב אני רוצה לקנות בחלקים כדי לחסוך כסף מעבד - Intel Core 2 Quad Q9450 BOX 12MB מחיר - ¤ 1,267 לוח אם GAP35TDS3P Gigabyte מחיר - ¤ 613 זכרוןוDDR2 4096MB 1066MHz CL5וG.Skill מחיר - ¤ 595 כרטיס גרפיוnVIDIA GeForce Quadro FX1700 512MB PCIeוPNY מחיר ¤ 2,049 איך הוא בהשוואה נגיד לCROSFIRE HD4870 כונן קשיחוWD5000AAKSוWestern Digital כמות : 2 מחיר 650 למרות שאני לא מכיר, אבל שמעתי מחברים שמערך RAID 0 יהיה טוב אז אני לא בטוח לגבי זה אני אשמח להסבר גם טוב בינתיים אני עומד 5174 שקל את שאר החלקים אני נותן לשיקולכם אני פתוח להצעות, ואם יש מקום אחד לקניה זה עדיף אני עושה את זה מחסכון ולגבי הכ.מסך אני לא בטוח יש לי שאלה, עדיף לשים מעבד…

16. Started by DJ_ROYI,

מעבד : Intel Core 2 Quad Processor Q9450 2.66GHZ BOX לוח : DFI Lan Party DK P45-T2RS + ABS זיכרונות : OCZ DDR2 Reaper 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 כרטיס מסך : INNOVISION Geforce 8800GTS OC 512MB DDR3 PCI-E כוננים קשיחים : 2X SEAGATE ST3500320AS 500GB SATA2 7200RPM 32MB = 1TB מארז : Thermaltake ARMOR SECC Extreme Edition full Tower BLACK No PSU ספק : SilverStone Strider SST-ST60F 600W Retail כרטיס קול : hda digital x mistique 7.1 gold קירור למעבד : Thermaltake BigWater 735 (מים) אני יודע שקצת מוזר לשים כרטים מסך כזה לציפסט של אינטל אבל כבר קניתי חלק מהחלקים והוא אחד מהם אז ככה שלא רלוונטי הביקורת לגבי הכרטיס מסך מה דעתכם בכללי איך המפרט?

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  17. היי, לאחר בערך 4 שנים שלא החלפתי את המערכת שלי עם הסוקט 478 AGP וכו', סוף סוף אני קונה מחשב :] אז ככה, מאוד חשוב שהמחשב יהיה מהיר מאוד, הכוונה באינטרנט בתוכנות וכו', אני לא גיימר גדול אני משחק FIFA וכו', אבל פה ושם COD4 וכאלה שזה יפעיל לי משחקים טובים :] אין צורך בציוד היקפי כי יש לי, וגם אין צורך בצורבים כי יש לי 2 במחשב הזה די חדשים שאני אעביר למחשב החדש. הארדיסק יספיק לי 320GB, מאוד חשוב שהמחשב יהיה שקט שלא ישמעו אותו כי יש לי טראומה מזה, היה לי מעבד PRESSCOT בזמנו עם מאוורר שזיין לי תשכל בלילה ולא נרדמתי, קיצור אני מעדיף מחשב כמה שיותר שקט, וכמובן שיהיה גם קר כי אני נמצא בממ"ד שממש חם בו P: אני לא מתכנן לעשות OC בקרוב, אם בכלל, קרור סטוק יספיק? אני חשבתי על משהו בסגנו…

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  18. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן או אשראי לא משנה לי. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המטרה של המכשיר הנ"ל הוא בתור שרת ביתי. אני די מאוכזב משירותי אחסון האתרים ולכן החלטתי להפעיל שרת ביתי. על השרת יהיה אתר אינטרנט ייצגוי (לא משהו מפוצץ עם 200 פונקציות) ושרת דואר. לא יהיה הורדות או FTP. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו…

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  19. שלום לכולם אני צריך עזרה בקניית מחשב למטרת אינטרנט ומשחקים אני לא גיימר ולא משחק משחקים כבדים אבל אם אפשר שיהיה משהו סביר. התקציב הוא בין 3000 ל 3500 וצריך לכלול מסך ואת כל הציוד ההיקפי. אם אפשר רק שיהיה מחנות באיזור גוש דן כמו ראשלץ או ת"א דוגמת skypc במידה והכי זול שם. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  20. Started by floyd247,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של 4500 - 5000 ש"ח. חשובים לי מספר דברים: 1. מסך 15 אינץ'. 2. משקל של עד 2.5 או 3 קילו. 3. תאימות להתקנה של מערכת הפעלה ubuntu. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  21. Started by פיני1805,

שלום הנייד שלי חזר היום מתיקון. החליפו לו לוח אם . הכל עובד רק נראה כי הטטוח של ה-WIRELESS קטן. לפני התיקון הייתי קולט אות מהחדר שלי ועכשיו לא. יכול להיות שהלחות שהיתה בקיץ (אני גר במישור החוף והיתה לחות גבוהה) ועכשיו פחתה השפיעה או שפשוט שמו לי לוח אם עם טווח קטן יותר. מחכה לתשובתכם.

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  22. Started by roiy,

שלום אני מחפש מחשב למשחקי אסטרטגיה כמו red alert 3 ו starcraft2(כשיצא) התקציב הוא 2500 (גמיש קצת) ללא ציוד הקפי אני משתמש במסך 19 ראיתי את המפרט הבא http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1506 האם המפרט מספיק טוב אם לא אשמח למפרט אחר בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  23. Started by yohai,

מטרות המחשב: המחשב אמור להריץ תוכנות כגון MATLAB , JAVA ECLIPSE ותיכנות ב C++,(לומד תיכנות) ישומי אופיס וצפייה בסרטים. מצד אחד הייתי מעדיף מחשב שיוכל להריץ גם מישחקים בהגדרות מינימליות ( nba fifa) גודל המסך: אין העדפה. משקל רצוי: עד 3 קילו האם נדרש זמן סוללה ארוך?:3-5 האם יש צורך ביציאות מיוחדות?: לא בלוטות?: לא משנה.. גודל מינימלי של כונן קשיח?: 160GB צורב DVD? כן האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  24. כמו שכתוב בכותרת אני רוצה לשדרג את המחשב שלי לחלקים מודרניים יותר. אני חושב שאת לוח האם והמעבד שלי אין צורך לשדרג: המעבד Intel Core 2 Duo 2.8Ghz לוח אם ASUS P5LD2 אבל כרטיס מסך אני רוצה לחדש למשחקים כבדים כמו Call of Duty 5 ועוד משחקים עתידיים. זיכרון אני מרחיב ל2GB (יש לי כבר 1GB) הארדיסק אני גם קונה 500GB וספק אני רוצה להחליף גם למשהו חזק יש מצב שכרטיס TV יכול להחליף כרטיס מסך? חוץ ממשחקים המחשב ישמש גם לעריכה של Photoshop, עריכת וידאו ועוד כל מיני. אשמח לקבל חוות דעת. נ.ב. צריך מסך חזק בשביל המחשב? יש לי מסך CRT ישן, והתקציב כולל מסך.

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  25. Started by eliko_33,

אני צריך לקנות מחשב נייד מחר ואני לא מבין כמה דברים... מה ההבדל בין כרטיסי המסך הבאים: ATI Mobility Radeon 3470 256 mb nvidia geforce 8600 gs 256 mb מה יותר טוב? ומה ההבדל בכלל בין שתי החברות? איזה כרטיסי מסך של ATI נחשבים לטובים? יש לי גם אופציה לקנות מחשב עם גי פורס 9600 512 מב. המחשב הוא לסטודנט אבל אמור לשמש גם למשחקים. ושאלה קטנה לסיום... מה ההבדל בין: Core 2 Duo T7300 / 2 GHz Intel Core 2 Duo TP7350 תודה

• 3 תגובות
    • 539 צפיות

דיונים חדשים בפורומים