עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by wow,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב לאחותי שגרה בחו"ל, התקציב שלה הוא עד 400$, המחשב ישמש לאינטרנט וסרטים בעיקר, מכיוון שהמחשב יהיה בסלון ויחובר למסך הגדול בסלון אני מעדיף (לא חייב אבל נראה לי מומלץ) שהוא יהיה עם מארז שוכב (כמו HTPC). אני חושב שהכי טוב יהיה לקנות מהחנות http://www.newegg.com/ שוטטתי לי קצת באתר אבל לא ראיתי משהו שאני חושב שיכול להתאים ואשמח לעזרה. תודה.

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  2. שלום לכולם, כמו שציינתי בכותרת.. התקציב הוא בסביבות ה-6000 שקלים, במידה וישנה חריגה קריטית - אשמח לדעת. אני לא גיימר כבד, אך בכל זאת ארצה לשחק במשחקים החדשים בשוק. תודה ושבת שלום.

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  3. שלום, הבקשה שלי למפרט היא מעט ספציפית מהרגילות שעברתי עליהן עד עתה בפורום, אך למיטב הבנתי הרמה פה היא גבוהה ואני מאמין שתוכלו לעזור לי. כיום יש לי מחשב סביר מאד שמתקשה רק עם המשחקים החדשים והכבדים ביותר. אני רוצה להחליף את החלקים הבאים בלבד: לוח אם, זכרון RAM, כרטיס מסך, ומעבד. הסכום הוא עד 2000 ש"ח אם אפשרי. את כל הציוד הנלווה ומארז אני לא מוצא סיבה להחליף. יש עוד חלק שפיספסתי וקריטי להחליף? אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה,

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  4. Started by Swimmer,

השילוש: AMD 3200+ 2.0GHZ 939 @ 2.7Ghz + TT BT DFI ULTRA-D[מוד ל-SLI אפשרי במידת הצורך] 2x twinmos 512mb dual channel @ 225mhz 2.5-3-3-3 2.7V AS IS, ללא מארז וכו'. בכמה למכור?

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  5. שלום לכולם מתלבטת בקניית נייד, אחרי כל הסקרים והשיטוטים באינטרנט נשארו מספר התלבטויות: זמן עבודה - האם 10.1' באמת עובד יותר זמן באופן משמעותי? נוחות עבודה - מההתרשמות שלי יותר נוח עם 11.6 (מסך יותר גדול), אבל אשמח לשמוע חוות דעת. (הבדלי המשקל של 300-500 גר', לא משמעותיים מבחינתי) אחריות - בינתיים מצאתי רק דגם אחד, HP, 11.6', עם אחריות של 3 שנים, השאר עם אחריות לשנה. האם מכירים דגמים נוספים עם אחריות של יותר משנה? RAM - האם מספיק 1GB? האם יש אפשרות להרחיב את הזיכרון ב 10.1', והאם זה משפיע על זמן הסוללה? מעבד כפול ליבה - הבנתי שמשפר את הביצועים, האם קיים במחשבים של 10.1'? ואם מנסיונכם כדאי לי לקחת עוד שיקולים בחשבון לפני הקנייה, אשמח לשמוע. מטרת המחשב הזה ה…

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  6. Started by uzixsi,

[0 Computer Assembly 160 ¤ 1 Foxconn TLA397SB USB Front True Power 350W FSP Case 240 ¤ 2 Gigabyte GA-8I945GME Intel 945G Bulk Motherboard 613 ¤ 3 Hynix 512MB DDR-II DDR 667 Memory 294.00 ¤ 2 588 ¤ 4 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1230 ¤ 5 Creative Audigy 2 ZS Retail Sound Card 564 ¤ 6 LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 200 ¤ 7 Samsung 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 375 ¤ 8 Sony/Citizen/Panasonic/Teac Silver 1.44MB 3,5` FDD 48 ¤ …

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  7. אני משתמש בכמה תוכנות גרפיות בו זמנית (פלאש פוטושופ אינדיזיין אילוסטריטור קורל) לפעמים אני משתמש ב 3dsmax וכן ב visual studio 2008 מערכת הפעלה - אני ב איקב פי (לא מרגיש צורך לעבור לויסטה אם זה יבוא על חשבון ביצועים או צריכת משאבים) בהתאם לתקציב כ- 4000 שח חשבתי על המפרט הבא - אשמח מאד לשמוע מהמקצוענים מה כדאי לשנות/להוסיף/לחסר במפרט הבא לוח אם intel p35 dragontailpeak או evacova חשוב לי שתהיה בלוח יצאה מסוג esata כי אני קונה גם דיסק קשיח חיצוני עם כזה חיבור מעבד e8400 זיכרון 4g kingston 800mhz ddr2 כרטיס מסך 8500gt דיסק קשיח צורב ושאר אביזרים - לא משנה כרגע מאד חשוב לי שקט ואין לי מושג אם להשקיע ועד כמה בנושא מארז קרור וספק יופי המארז לא מעניין אותי אשמח להמלצה זולה שמשי…

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  8. Started by m.l,

אני צריך מפרט מחשב להורים שלי.... אני יודע פחות או יותר אבל עזרה והיתייעצות עם מבינים ממני לא תזיק... זה צריך ליהיות מחשב שמיועד לעבודות אופיס וכאלה אינטרנט ומשחקים פשוטים בשביל הבני דודים וכאלה.... שיהיה בסביבות המחיר 2500-3000 (כלומר זה בלי מסך) שיכלול כרטיס מסך פשוט לחלוטין אבל שיהיה עם DVI למה הם רוצים מסך LCD הבקשה היחידה שהמחשב יהיה מבוסס אינטל למה אני אישית לא "אוהב" AMD אז אינטל.... 1) אינטל 2) כרטיס מסך פשוט כולל DVI ואם אפשר אז PCI-X למה הם יותר זולים ואם כבר אז יותר טובים.. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  9. Started by eitan92,

תקציב: 4.5K ש"ח, מטרת המחשב: משחקים (World of Warcraft) ועוד, ברזולוציה 1900X1200, אין צורך בציוד הקפי, יכולת לצפות בסרטים בהיכות HD (לא צריך קונן מיוחד, הסרטים מורדים מהאינטרנט). מחשב שלא יצטרך שידרוג בזמן הקרוב.

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  10. היי אני בקרוב קונה מחשב, אני אודה לכם אם תעזרו לי להרכיב מפרט . פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? 6,300 ש"ח זה המקסימום בלי חריגות 2. מטרות המחשב? סרטים, אינטרנט, משחקים כבדים (Civ4, RTW, Oblivion, Cod2 ) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן , מסך LCD 17" (סאמסונג), עכבר+מקלדת+רמקולים (עדיפות ללוג'יטק) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים , צורב DVD . 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן , 160GB בדיסק הקשיח 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת…

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  11. Started by boyboy2,

אני צריך מחשב בעיקר לווינדוס אופיס ואינטרנט בתקציב של בערך 2500 ש"ח.קיבלתי את המפרט הבא ב 2600 ש"ח. מעבד Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB לוח אם Gigabyte M52S-S3P AM2 GM52SS3P מארז Compucase HEC 6C28 300ART Silver/Black זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5 קשיחים למחשבים שולחניים Samsung 160GB SATA II HD160JJ כרטיסי מסך Leadtek Geforce 7300GT 256MB Retail צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA מסכים LG 19" LCD 1919S 5MS 1:2000 \ כדאי לשנות משהו?זה יספיק לי לדברים שאני צריך?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  12. אשמח לקבל מפרט למחשב: תקציב (מזומן): 1400 מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, ללא ציוד הקפי. אין צורך במערכת הפעלה תוכנות או הרכבה. לא מתכוון לעשות OC. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  13. Started by Streetart,

אין צורך בדיסק קשיח ומסך אודה לכם על המלצות (:

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  14. שלום! בניתי מפרט ב-2.7K שמכיל מעבד, זכרון, לוח אם וכרטיס מסך. המחיר הסופי שאני רוצה לעמוד בו הוא 3500 +- כלומר 800 ¤ יותר. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤777 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5QL-E ¤539 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31253 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤433 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI כרטיס גרפי ASUS ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤932 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=32640 סה"כ מחיר לכל המוצרים:2681¤ המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il הייתי רוצה לדעת: 1. האם המפרט הזה יהיה שקט? 2. איזה ספק כוח אני צריך? אשמח לדוגמאות…

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית. בעיקר אופיס ואינטרנט : 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), מסך שטוח, גודל שיהיה נוח לעבוד איתו. נראה לי 19 אינץ. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?ללא אוברקלוק 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כולל מערכת הפעלה WIN7. כולל הרכבה 9. מאיזו חנות את…

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  16. Started by diviv,

שלום אני חדש כאן, זה התקציב שיש לי למחשב משחקים בעיקר משחקי רשת. חשוב מאוד מאוד מאוד לא כרטיס מסך של ATI בשום פנים ואופן עכשיו אני רוצה רק HD של WD לא רוצה חברות כמו מקסטור וזה. כל השאר מה שאתם מציעים תודה ומחכה לתשובה. מסך יש לי אז אני לא צריך אבל כל ציוד הקיפי אחר אני צריך (שזה אומר רמקולים, עכבר, מקלדת) לא חשוב לי העיצוב של המארז.

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  17. Started by shayshay,

מעבד INTEL דגם CORE2 QUAD Q9400 6MB בתדירות 2.66 ג'יגה הרץ לבס 1333 לתושבת 775 - 1380 ש"ח לוח אם GIGABYTE דגם GA-X48T-DQ6 מבוסס על INTEL X48 למעבדי INTEL 775 - מחיר 1350 ש"ח סט זיכרונות תוצרת OCZ מסוג DDR3 בנפח 2048 מהירות 1333MHZ - מחיר 910 ש"ח כרטיס מסך GIGABYTE דגם 260GTX עם זיכרון 896 מגה בממשק PCI-E - מחיר 1530 ש"ח דיסק קשיח SEAGATE דגם ST3500320AS בנפח 500 ג'יגה בייט עם 32 מגה בייט בפר בחיבור SATA 2 - מחיר 330 ש"ח מה אתם חושבים על המפרט הזה, כדי לקנות עכשיו או לחכות לחודש הבא שיצאו המעבדים החדשים של אינטל ?? אשמח לקבל הצעות לייעול ושדרוג המפרט. המחשב מיועד לשימוש כולל של משחקים גרפיקה, ובכלל בשביל הכיף

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט , אופיס , סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  19. Started by SSJRicer,

שלום, רציתי לדעת עם מישהו יכול להמליץ לי על מפרט טוב שעובד עם כרטיס מסך Geforce 9800 GX2? מפרט שיעבוד עם הכרטיס?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  20. Started by termal,

אני ממש לא יודע כמה התקציב של מחשב MEDIA CENTER אז שמתי תקציב שנראה לי מקסימום שזה צריך להיות.... עם כל הדברים הנחוצים...

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  21. Started by alons126,

יש לי HP DV5 הסוללה מחזיק עליו בסיבות ה2 2.5 שעות איפו אפשר לקנות סוללה חזקה יותר (הכוונה 8 9 12 תאים) באיזור בילו סנטר ורחובות?מזדמן לי להיות באיזור.. אני מתכוון איפה שהו שם בסביבה.. שמעתי שWIN 7 משפר את זמן צריכת הסוללה. בכמה זמן מדובר?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  22. Started by סתיו,

6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול 2. מה שימושי המחשב, עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש אוטו קאד סקאצ אפ 3 די מקס וי ראי פוטו שופ הכול לפרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי : אין צורך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס לא. ו/או הרכבת מחשב בחנות כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית הייתי מעוניין לקנות באילת על מנת לחסוך את המע"מ. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב מיידי 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן לא 11. האם חשוב לשמור על אופ…

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  23. שלום רב אני גרפיקאי לפרנסתי (פוטושופ,אילוסטרייטר) אשמח לקבל עזרה , מה עדיף ? מחשב Dell_Precision_T3500 עם מעבד E5630 XEON 2.8 GHz או מחשב עם מעבד I7 960 מחנות המחשבים cobrapc בשני המחשבים 8 גיגה זכרון מה ההבדל בין מעבדי XEON למעבדי I7 תודה רבה

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  24. שלום! אני רוצה שתתנו לי חוות דעת לגבי שני מחשבי נייד ומה הכי טוב מבין שניהם והם הזיכרון והכרטיס מסך והגרפיקה וכל אלה בין היתק טובים? המחשב הזה: http://www.circuitcity.com/ccd/productDetail.do?oid=199874#CustomerRatings או המחשב הזה? http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8679575&type=product&id=1197678601835 ושאלה אחרונה מה יותר טוב AND או INTEL

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  25. היי,אני צריך את המלצותיכם בנוגע לרכיבים הבאים: 1.מפרט למחשב ללא כרטיס מסך. 2.כרטיס מסך 3.מסך. מפרט למחשב : עד 2300 שקל. מעדיף מעבד של אינטל. שימוש:גלישה\סרטים\משחקים.אני רוצה שביחד עם הכרטיס מסך יוכל להריץ משחקים בצורה סבירה,לאורך כמה שנים. כרטיס מסך: עד 220$ מחיר בארה"ב ,אני מעדיף את NVIDIA ,כרטיס טוב עם תאימות לDX10,שיתאים לספק ולשאר הרכיבים של המחשב. ניתן לראות מחירים של כרטיסי NVIDIA באתר הבאה: http://www.nvidia.com/object/graphics_cards_buy_now.html אני צריך את הדגם שלו כמה שיותר מפורט,חברה,זכרון,OC (אם עבר וכו' וכו'). מסך: 19-20 אינץ' אז עד 1800 שקל משהו מומלץ במחירים האלה. בעיקר לקריאה\גלישה ושיתאים גם למשחקים רצוי מאד 20 ולא פורמט רחב,אני יודע ש…

• 1 תגובה
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים