עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הי, אני רוצה לרכוש מחשב נייד בקרוב ואני מתלבט בין שני דגמים המחשב הראשון של hp : http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000GMNoYV37BqbvPS9vXDMtCXL:12bbi68k5?id=sp5-4157004 והמחשב השני של Fujitsu: http://www.spm.co.il/product.aspx?p_id=7780 המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט ועבודה עם office ופוטושופ, ושאלתי היא איזה מחשב מהנ"ל טוב יותר בשביל שהימושים הנ"ל. אם יש לכם הצעה למחשב טוב אחר בסכום שרשמתי בכותרת הביאו את הצעתכם אני לא סגור רק על שני אלו.. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  2. Started by roadstar,

שלום לכולם, אני דיי חדש פה ולא מומחה גדול למחשבים ולכן זקוק לעזרתכם בבניית מפרט. אני מעוניין לבנות מפרט שיענה על הדרישות הבאות: מחשב מהיר שישמש בעיקר לשימוש משרדי רגיל, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים, אבל גם שיוכל לעמוד בדרישות של משחקים חדשים שקיימים היום ושייצאו בעתיד. אני מתכוון לרכוש שני מחשבים (אחד לי ואחד לילדים) ולמרות שאני כנראה לא אצטרך מחשב "גיימרים" אני מעדיף לקנות שניים תואמים (יהיה לי קל יותר עם ההתקנה של הדרייברים וכו). כתבתי "מחשב מהיר", כי אני פשוט שונא לחכות עד שמערכת ההפעלה ותוכנות עולים. מעוניין במחשב שפשוט ירוץ בפתיחת חלונות מרובים באינטרנט ושיעבוד מהר עם הרבה תוכנות שעובדות ברקע. שיפעיל משחקים כבר ציינתי.... חוץ מהדרישות שציינתי, רוצה להוסיף שאני אף פעם…

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  3. Started by izhak2008,

ניהיה לי מסך שחור עם השיגאה: uncompressing linux....ok,booting the kernel וזה נתקע על המסך הזה ניסיתי לעשות הפעלה מדיסק של וינדוס וגם לא הולך מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי תקציב של 7000 ש"ח ואני מחפש מחשב נייד לקנייה בארץ כמובן. הדרישות: מחשב לצרכי עבודה גודל מסך: 17 אינטש אלחוט תקן G ויכולות גרפיות גבוהות להרצת תוכנות 3D אשמח אם תוכלו לצרף קישורים למפרטים ומחירים תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  5. שלום לכולם! אני כרגע בודק הרכבת מערכת למחשב נייח, בסדר גודל של עד 4500 ש"ח (לא כולל ציוד היקפי) לפי המפרט הבא: מעבד: INTEL Core i5 S1156 2.66GHz 750 SLBLC – BOX לוח אם: INTEL WARRENSBURG P55WG זכרון: Kingston 2048MBX2 DDR3 1333MHz כרטיס מסך:Sapphire HD 4850 VAPORX 1GB GDDR3 HDMI - RETAIL דיסק קשיח:WD Green 500GB 32MB SATA2 7200RPM–WD5000AADS כונן אופטי: LG DVDRW GH-22LS50 X22 LightScribe – SATA – Retail מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64BIT – HEB – OEM המחשב הזה מויעד לשימוש של הרצת תוכנות גראפיות (CS4, למשל) ומשחקים, מעבר לשימושי המולטימדיה והאינטרנט הרגילים. כמה שאלות: א. אני צריך המלצה לספק כח וגוף קירור חזקים, טובים, שקטים ויעילים שיעמדו בעומס של המערכת. ב. האם …

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  6. המחשב מיועד לדודה שלי,יש לה ילדים דיי קטנים (9-12) הם לא משחקים במשחקים שדורשים חומרה כל כך חזרה אבל בכל זאת הם קונים מחשב פעם ב-5 שנים אז חבל לא לנצל את הסכום. בכל מקרה התקציב הרישוני היה 3500-3700 ש''ח אז בניתי מערכת מבוססת AMD AMD 6000 3.0 GHZ 2GB-800 HD3650 ומסך 17 של LG ועוד כמה חלקים טובים. השאלה היא האם כידי לקנות את המערכת הזאת או שעדיף לעבור למערכת מבוססת INTEL בתוספת של עוד 500 ש''ח?? ניסיתי לבנות מערכת אבל קצת הסתבכרתי ולא יודע זה לדעתי יותר ממה שהם צריכים כי המחשב לא ינוצל בשיט. השמח לחוות דעת נוספת??

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  7. הייעוד העיקרי כמו שציינתי הוא תכנות, אופיס ואינטרנט. אני רוצה מחשב אם אחליט אוכל גם לשחק במשחקים כמו COD4 CRYSIS ASSASINS CREED וכו'. אני לא גיימר מושבע אז פחות קריטי לי אם זה יהיה ברזולוציה הכי גבוהה או לא. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤812 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤454 מארז: Compucase HEC 6A19 Black NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤213 ספק כוח: Mustiff 550W Sata PCI-E 120mm Black Coating Retail כמות: 1 - מחיר: ¤127 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL5-5-5-15 2GBNQ כמות: 1 - מחיר: ¤259 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤286 כרטיס מסך: Palit 9600GT 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤…

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  8. פעם ראשונה שאני בונה מחשב. הצרכים שלי הם משרדיים + פיתוח תוכנה. בנוסף אני רוצה יכולת לשדרג בעתיד. אשמח לחוות דעת על המפרט הבא: לוח אם: ASUS P8H67 LE מעבד: Core i3 550, 3.2GHz, s1155, 4MB, GPU Core, Tray זכרון: G.SKILL Ripjaws Series 8GB דיסק קשיח: Western Digital Caviar Blue 500GB ספק כוח: Antec EarthWatts Green EA-380D מארז: RAIDMAX Tornado ATX-238B Black SECC ATX Mid Tower Computer Case מיועד למערכת הפעלה לינוקס. ספציפית אני מעוניין לדעת האם המארז והספק מתאימים. אני לא בטוח מה ההספק המתאים לצרכים שלי. כל הערות אחרות גם יתקבלו בברכה. תודה

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  9. Started by mDs,

ברצוני לקנות מחשב נייד ב4000-5300 אבל אין לי מושג במחשבים ניידים.. ישמח אם מישהו שמבין יעזור.. תודה רבה! המחשב לצורך סטודנט , לא לעריכת גרפיקה או וידיאו.. רק מחשב שיחזק הרבה זמן .. וחייב מסך גדול ואיכותי.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  10. Started by nadavnaz,

כמות. מוצרים סה"כ 1 Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX Stepping G0 1,490 ש"ח 1 Zalman CNPS9500 AT 92mm 259 ש"ח 1 ASUS P5K Intel® P35 Chipset LGA 775 814 ש"ח 1 OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 Special Ops Edition Dual Channel CL 5-5-5-12 485 ש"ח 1 Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD2500AAJS 387 ש"ח 1 Enermax Liberty 400W Active PFC 475 ש"ח 1 Gigabyte Aluminium Poseidon Black Blue Led 460 ש"ח סה"כ 4,370 ש"ח מפנדס מחשבים אני לוקח מהכרטיס הקודם את הכרטיס מסך שלי (7800GTX, ישן אבל אני לא משחק בכלום בכל מקרה. אז אני לא משקיע בחדש), כונן דיוידי וצורב, פלופי, והארד דיסק 250 גיגה (מוסיף עוד אחד בשבי…

• 7 תגובות
    • 572 צפיות
  11. שלום, כאמור בכותרת - אני מחפש מחשב למשחקים, עם מסך, בסביבות 3500 ש"ח. אני מודע לכך שזה לא הרבה, אבל מצד השני המשחקים שאני מתכוון להריץ עליו הם לא הכי cutting edge שיש... חיפשתי בכמה עמודים הראשונים של הפורומים מחשב שמתאים לצרכים שלי, ולא מצאתי.. אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי למפרט שכבר נכתב, או לעזור לי להרכיב מפרט. תודה, ליאורוס

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  12. Started by פיני1805,

שלום הנייד שלי חזר היום מתיקון. החליפו לו לוח אם . הכל עובד רק נראה כי הטטוח של ה-WIRELESS קטן. לפני התיקון הייתי קולט אות מהחדר שלי ועכשיו לא. יכול להיות שהלחות שהיתה בקיץ (אני גר במישור החוף והיתה לחות גבוהה) ועכשיו פחתה השפיעה או שפשוט שמו לי לוח אם עם טווח קטן יותר. מחכה לתשובתכם.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  13. תבנו לי מפרט שיהיה בערך 6 אלף.. מחשב ששיהיה אפשר להריץ עליו OC מטורף שיחזיק מעמד.

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  14. Started by oranShoshany,

שלום אני צריך בבקשה מפרט עם מסך למשחקים ושיהיה חזק עם מסך חשבתי על הLG 22 אינצ 2MS תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  15. Started by ooxoo,

שלום לכם אנשים! אני צריך מפרט עד 4000 שח כולל מסך לא צריך כרגע ציוד הקפי! המחשב מיועד לילד בן 14 השימוש העיקרי הוא משחקים! יש מצב לחריגה קטנה אם זה שינוי משמעותי. אין העדפה לחברה מסויימת. (לי יש amd ואני מבסוט ממנו). המטרה היא למצוא את המפרט הכי משתלם/תועלת במחיר הזה תודה לכם!

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  16. Started by naor52,

אני צריך מחשב נייד עם כרטיס מסך הכי חזק שאפשר וחובה להיות בו 2GB זיכרון פנימי תודה לכל מי שעוזר

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  17. Started by uvshapira,

בעצתכם ובעצת חברים הרכבת מחשב וקניתי מאייבורי e6320 core2duo conroe 2.0 GH| 500GB 16mb sata2 WD| 8 GB 8mb sata2 WD| 1gb ddr2 OB MIETx2|GF 8600GT 256ddr2 HDTV PCIE| MSI P965 NEO-E 7.1 1GLAN מארז בן זונה+פייר ואיר+צורב דיוידי טוב+עכבר מקלדת+ מודם אלחוטי

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  18. Started by andtro,

אהלן אנשים אני רוצה להרכיב מחשב למטרות הבאות : העברת אות אנלוגי\דיגטלי ממכשירי וידאו למשחב ולאחרן מכן לערוך את החומר בתוכנות עריכה הדבר שבו אני ממש לא מבין זה כרטיס עריכה מה טוב מה פחות מה טווח המחירים אני לא מחפש משהו מקצועי בטירוף למשל כרטיס עריכה ב 3000$ דולר התקציב הוא עד 6000 אלף שח ללא מסך אשמחי לקבל מפרט מלא למחשב שתאים לדרישות תודה

19. Started by Shirana,

שלום רב לכולם! אני מעוניינת להרכיב לעצמי מחשב ואני לא מבינה כל כך בדברים האלו לכן אני פונה אליכם... בעצם מה שאני צריכה במחשב זה מהירות כלומר שהכל יזוז לי מהר...האינטרנט המשחקים-משחקת המון סימס..כמו ילדה קטנה חחחח אני רוצה שכל המשחקים יזרמו לי ...שלא יתקע לי באמצע וכו'.... אני באמת הכי חשוב לי שיהיה אינטרנט ושאני אוכל לשחק בכיף...מעבר לזה לא צריך משהו.. חשוב לי אבל שיהיה מחשב סבבה... אני גרה לבד וסופסוף אני אחראית על הכל וקונה הכל.. אבל מה שזה גם אומר שהתקציב שלי לא הכי בשמיים... התקציב שלי הוא 2000-2500 אפשר לגלוש עד 3000 אבל לא שקל מעבר לזה!! בכל מקרה אני מקווה שתיהיו פיירים ותכתבו לי באמת ;D אני צריכה כמה שיותר מהר תשובות כי אני כבר משתגעת בלי מחשב בבית... …

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  20. HWZONE שלום, בעקבות ההודעה הקודמת שרשמתי פה בפורום, הבנתי שאין לי סיכוי למלא את הדרישות שלי למחשב ב1500 ש"ח, והחלטתי להגדיל את התקציב ל2500 ש"ח, אבל אין באפשרותי לחרוג ממנו כמעט. אני כן מעוניין ללכת על המעבד : Intel Pentium D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 ולהרכיב מפרט בהתאם, שיכלול בתוכו לוח אם שיתמוך בDDR2 ובSATA2, ובכך לאפשר לי שדרוגי זכרון והארד דיסק לשנתיים הקרובות לפחות. את המעבד הזה מוכרים בפנדה במחיר נוכחי של 1076 ש"ח, לאחר ההוזלה (22%), זה בערך 840 ש"ח. את אותו המעבד ראיתי שמוכרים בזיגזג 2000 במחיר נוכחי של 888 ש"ח, לאחר הורדה של 22%, זה בערך 700 ש"ח. האם זה הגיוני שיהיה הפרש מחירים של כמעט 150 ש"ח בין 2 חברות? בכל אופן, עד כה הצלחתי להרכיב את המפרט הבא: מעבד: Inte…

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  21. Started by Bh,

שלום. מחפש מחשב נייד למטרה עיקרית של תכנות (בניית אתרי אינטרנט בעיקר), והרצת תוכנות כגון Visual Studio, Sql Server. התקציב כאמור עד 4,000 ש"ח. הדרישות העיקריות שלי מן המחשב, חוץ מאשר היותו חזק ככל האפשר במסגרת התקציב, הן בעיקר מסך טוב(רצוי גם 15"), דיסק קשיח 7200, משקל נמוך, בטריה שתחזיק לאורך זמן ואחריות לטווח ארוך כמובן שלא תזיק. נראה לי שמיותר לציין שיכלול כרטיס רשת אלחוטי. אין צורך במצלמה או מיקרופון מובנה. נחמד שיהיה ערך מוסף אך לא חובה. רצוי גם ללא מערכת הפעלה בכלל. ראיתי כמה דגמים ברחבי הרשת, אך מעולם לא קניתי נייד ואינני בקיא במחירים ובחומרה. אשמח לעזרה .. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  22. AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM2 BOX Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER Gigabyte MA-770T-UD3P AMD770 CHIPSET OCZ 3GB Kit (3x1GB) DDR3 1600Mhz CL7 i7 Platinum Tri channel Kit WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS Sparkle GTX260 896MB GDDR3 HDMI PCI e 216 Stream Processors צורב LG GH22NS30 SATA x 22 Black Cooler Master Centurion 590 Black \ ThermalTake M9D Black 2x120mm Fan Blue Led - עוד לא החלטתי אז זקוק לעזרה HEC 550TE-2WX 550W ספק רזולוציה 1440X900

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  23. Started by rrroonnii,

הספק שנתנו לי פה זה ספקי כוח ?Enermax? - ?Liberty ELT400AWT 400W? . שיגעו אותי כמה חברים אמרו זה קצת 400w .אז אולי מישהו מוכן להסביר לי מה מיוחד בו וגם שהוא די יקר.? תודההההההה

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  24. Started by אבשה,

אז ככה אני קונה מחשב עוד שלושה ימים וראיתי משהו במפרט שלי שאני רוצה ליהיות בטוח שזה בסדר סתכלו: זה הזיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 וזה DDR2 וזה הכרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail וזהDDR3 אבל זה עדין יתאים אחד לשני ולא תיהיה בעיה??

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  25. Started by ros007,

שלום, הציעו לי דרך ספק האינטרנט באמצעות מכירה קבוצתית לרכוש את המפרט הבא ב 1600 ש"ח ללא מסך. אודה להתייחסותכם בדבר המפרט האם כדאי. הצרכים שלי מהמחשב הינם צרכי משרד גלישה מרובה באינטרנט וצפייה לעיתים בסרטים. ניתן גם לשדרג חלק מהרכיבים אשמח לשמוע את דעתכם אלו חלקים מומלץ לי לשדרג כמו כן חשוב לי כי לא יהיה מצב של אבטלה במחשב כלומר שלא יהיה מצב שיהיה רכיב מהיר כאשר יתר הרכיבים לא מסוגלים להגיע למהירות זו להלן המפרט: לוח אם דגם: GIGABYTE GA-VM900M סוג ציפסט: via מהירות FSB: 1066 MHz כ.מסך משולב: VIA P4M900 Chipset VIA Chrome9 כרטיס קול משולב: Intel high definition audio כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת S.ATA: שתי יציאות יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI: 2 סה"כ יציאת…

דיונים חדשים בפורומים