עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by NETANELKOREN,

שלום המפרט שעכשיו אני יציג אז יש לי כמה שאלות.את המחשב אני קונה עוד 6 חודשים 1.האם המפרט עבר את ה8000 ש"ח. 2.האם המפרט טוב הוא שאני צריך לשנות משהו. 3.האם הוא יעלה על הVISTA אני לא גיימר כבד אבל אני צריך כרטיס מסך טוב. המחשב הנ"ל מיועד לעבודות,סרטים,משחקים קלים וקצת קשים,תוכנות,אינטרנט. בס"ד בס"ד המחשב מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6600 2.6 GHZ לוח-אם:ASUS P5B DELUXE זיכרון פנימי:DDR2 GB 2 דיסק קשיח:250 GB כרטיס מסך: GEFORCE 7600 GT 256MB צורב:DVDRW+DVDRW 2 צורבי DVD מסך:17" MAG LCD כרטיס קול:עד 200 ש"ח כונן דיסקטים: 1.44 mb מקלדת+עכבר של Microsoft מולטימדיה עד 200 ש"ח ספק כוח: 550W עד 500 ש"ח מצלמה: מצלמת אינטרנט 1.3MP מבית: Grandtec אולטרה כולל מיקרופון וזום דיגטלי מיקרופון…

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  2. בניתי לעצמי מפרט שאני חושב שמתאים לי מקצת הידע שיש לי אשמח לעזרה שלכם ..... המחשב הולך ליהיות בשימוש קבוע של הורדות צפייה בסרטים ושחקים (ושתי אחיות קטנות שיש להם מזל שאני לא נמצא בביית ומגיע רק בסופ"שים) התקציב יכול להגיע ל 5000שקל אבל רצוי להישאר באיזור של ה4500. והנה המפרט: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 1030 1 1030 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS Price Units Total A8N-VM CSM Dual VGA, nVidia 6150, SATA II 590 1 590 זכרונות? DDR II 533 Price Units Total 512MB Twinmos 280 2 560 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) Price Units Total Radeon X800 GTO 256MB DDR III, PCI-E 1050 1 1050 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 160GB SATA II 7…

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  3. יש לי 2 מפרטים פה: את הראשון מישהו הציע לי ואמר לי שזה טוב: מעבד - INTEL CORE 2 QUAD 6600Q לוח אם - GIGABYTE P35/G33 1333 MHZ DDR3 זיכרון - 2GIGA KINGSTON מארז - Thermalteck Soprano (משהו כזה) איוורור - איוורור של זלמן כונן קשיח - 640 ג'גה 7200RPM כונן אופטי - LG OR Samsung DL X 16 DVD-R כ.מסך - GFORCE 9800 GT 512 MB DDR3 ספק - HEC Zay PHR 500 W 12 מחיר 3650 ש"ח ויש את המפרט הבא מהחנות FOXPC: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1601 נ.ב החנות פוקס פיסי היא חנות טובה ואמינה?? איזה עדיף? ואם יש לכם הצעות יותר טובות אז תגידו לי בבקשה!! ואם זה OC שהחנות עושה לי זה יתקבל בברכה

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  4. Started by gal,

בקרוב חל יום ההולדת שלי וחשבתי לפנק את עצמי במשהו חדש למחשב.הייתי רוצה לקבל הצעות לפי המפרט שלי (בצד) מה כדאי לשדרג לפי דעתכם. מה שחשבתי זה לשדרג את המעבד ל6400 או לחילופין להחליף למרובע ליבה (לפי מה שבדקתי הלוח שלי מתאים רק צריך לבצע עדכון ביוס)שייתן יותר ביצועים. התקציב הוא 1000 ש"ח פלוס מינוס. עוד דבר חשוב שאני לא רוצה לשדרג משהו שיגרור להחלפת חלקים אחרים אין לי את הכסף לזה,גם ככה אני מסתמך על כסף שאקבל כמתנה ולא יודע כמה זה יהיה אבל אני מעריך שזה יהיה 1000 ש"ח או קצת יותר. אשמח להצעות

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  5. אחרי שלוש שנים שהמחשב שירת אותי לא רע בכלל הגיע הזמן לפנק אותו בשדרוג מסויים. המחשב שברשותי הינו: P4 2.4Ghz 256*2 MB Ram ג'נריים לוח אם של Gigabyte וכרטיס מסך Innovision GeForce 5700LE. מכיוון שאיני רוצה לקנות מחשב חדש עדיין ואני לא גיימר כבד שחייב כרטיס מסך High End אז אני אסתפק בכרטיס מסך AGP חביב, בסגנון ה-6600GT. כמו כן, חשבתי להחליף את הזכרונות ל-512*2 או לסטיק אחד של ג'יגה. האם אתם חושבים ששדרוג זה של הזכרונות כדאי ויהיה שינוי ממשי בהרצת אפליקציות בסיסיות ומשחקים ברמה טובה? התקציב שלי עומד על 1500 ש"ח והחילוק בין חלקי המחשב הוא 900-1000 ש"ח לכרטיס מסך ו-500-600 ש"ח לזכרונות. מקווה שתעזרו לי

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  6. Started by Jarhead,

היי, חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד עד 5 אלף שקל. הוא רוצה שלכרטיס המסך תיהיה יציאה של HDMI ויריץ סרטי HD 1080 ללא תקיעות. 2 גיגה זיכרון. מינימום 160GB. יתמוך בבלוטות ושיהיו לפחות 3 כניסות USB. הוא מעדיף שהמסך יהיה 15 אינץ. תודה על ההצעות ולעוזרים...

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  7. שלום יש לי כרגע מחשב דיי מעפן.. p4 2.4 (הסוקט הישן) לוח ECI זכרון 768 (256+512) כ.מסך ג'יפה4 mx440 ספק ג'נרי 500W חדש (קניתי היום, כי הקודם נשרף אחרי שנים רבות) והארדיסק 40GB של WD (מהיותר איטיים.. 5K משהו RPM) עד היום המחשב באמת עבד יופי.. הריץ לי מלא משחקים עדכניים (אמנם על גרפיקה נמוכה, אבל הריץ כמו גדול) אבל בתקופה האחרונה הוא עובד מממש ממממש לאט.. ואין לי מושג למה..... הוא גם מתחמם לטמפ' מטורפות, בלי שום סיבה.. יש לו קירור סטוק ועוד כמה מאווררים שהוספתי.. ובמנוחה הוא מגיע ל50+ מעלות.. בטיפה מאמץ הוא עולה על 60... וזה מוגזם.. שאלתי היא, האם יש טעם לשדרג את המחשב הזה למשהו שיעבוד בסבבה.. או לבנות מחשב חדש מ-0, מחלקים ממש בסיסיים, שלפחות יעבוד יותר טוב מהנוכחי, ויריץ …

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  8. שלום שאלתי היא מה הוא המחשב הדק ביותר במחיר של כ1500$ שניתן למצוא בארה"ב מחשב עם מסך של 14.1-15.4 אמור להחזיק זמן סוללה טוב גם כן אם יש חריגה של כ100-200 דולר זה סביר תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  9. Gigabyte GA-P35-S3L Intel Core 2 Duo E6750 Kingston DDR2 2048MB 2X1GB 667Mhz Asus DRW-1814BLT Leadtek PX8800 GTS TDH PCI-E 320MB Western Digital 320GB 3200KS COMPUCASE Hec Midi Tower CI-6A19 400 Watt אשמח לחוות דעת...

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  10. Started by KF,

שלום לכולם, רציתי לשאול האם משתלם/יש צורך לשדרג כרגע המפרט שברשותי ? אם כן במה? האם הייתם מחליפים את המערכת לI5 ? או שבעצם המערכת כרגע מספיק טובה ועדיף יהיה להמתין עוד כשנה בערך ולהחליף את כל המערכת כולה. המחשב בערך בן שנה וחצי ומטרתו העיקרית משחקים. תודה.

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  11. שלום לכולם, אני צריך מחשב למשחקים בעיקר, כמה דברים חשובים: מעבד אינטל, ללא מוצרים נילויים כמו מסך (יש לי מסך דק 19" סמסונג), רמקולים וכו' התקציב נקבע על ידיכם ז"א -יש להכניס את החלקים שהיחס מחיר/ביצועים הוא הכי כדאי... אני לא קונה מחשב כל יום כך שיש להתחשב בכך שהמחשב צריך להיות טוב לפחות לשנתיים-שלוש הבאות תודה מראש לכל המגיבים.

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  12. שלום חברים שימושי המחשב הם המצויינים בכותרת בלבד. צריך עצה מאנשי התחום: בגדול הבעיה שלי היא איזה שילוב של CPU וGPU מתאים לתוכנות הללו בסדר גודל של התקציב? התוכנות הללו מנצלות יותר CPU מGPU? על כמה VRAM כדאי ללכת באופן שיתן תמורה טובה ולא מבוזבזת או חונקת לביצועים? קנייה עכשיות (שאר המפפרט ארכיב בעצמי). אפשר לחרוג אם יש דיל ברייקר בתוספת קטנה, אלא שהמגמה היא באנדל תקציבי. אשמח לתובנות והצעות. תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  13. מפרט מומלץ למחשב גיימינג עד 7,000 שקל

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  14. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, תכנות (כולל visual סטודיו) ומשחקים קלים * גודל המסך? 14-15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? כמה שיותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 3 4 שעות ללא מטען * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB לפחות, * כונן אופטי? צורב דיוידי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell או Asus עם עדיפות לDell אני מחפש מחשב שישמש בעיקרו לתכנות, חשוב שריץ Visual Studio בצורה חלקה ושיתמוך בצורה טובה בוירטואליזציה (VMware ודומותיה…

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  15. Started by ^$VIPER$^,

היי. אני קונה מחשב למשחקים, וצריך מפרט למשהו טוב, שיחזיק לפחות שנתיים. הגבול הוא 4000-4100. לא צריך ציוד היקפי ומסך. לא בטוח לגבי OC כי איני יודע איך עושים, ומעולם לא עשיתי. אך אם אתם חושבים שכדאי אז אפשר. אני צריך שהוא יריץ טוב את המשחקים החדשים של DX10 כמו CRYSIS, UT3, COD4 ושיריץ משחקים בצורה סבירה גם בעוד שנתיים.

• 8 תגובות
    • 572 צפיות
  16. אהלן -מבקש חוות דעת על המפרט שלהלן. המחשב ישמש ל: 1. דגימת וידאו ועריכה ברמה בסיסית 2. גרפיקה ברמת פוטושופ 3. עבודות סאונד - מידי ואודיו (יש לי כבר כרטיס קול חיצוני בממשק USB) 4. חשוב שהמחשב יהיה שקט. התקציב - כ-4,000 ש"ח מתוך מטרה שהמחשב יהיה רלוונטי ל-4-5 שנים. תודה! מארז 1 ANTEC SONATA III with 500WATT PSU 675 ש"ח לוח אם: GIGABYTE GA-P43-ES3G (P43) - ATX - 5 PCI Slots 461 ש"ח מעבד 1 Intel Core 2 QUAD Q6700 - 2.66 GHz - 8MB cache - LGA775 - TRAY - קירור מצויין למעבד FREEZER 7 XTREEM 1,027 ש"ח זכרון 2 2GB KINGSTON DDR II - 800 - KINGSTON Original 298 ש"ח כרטיס מסך 1 GAINWARD 9400GT 1GB silent DDR2 HDMI TV/O, DVI - PCX - retail 263 ש"ח דיסקים קשיחים 1 WD Ca…

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  17. Started by Gal1992y,

אני אהיה באוגוסט בבוסטון ככה שגם אופציות בארהב זה טוב ... [ מעדיף מבסט ביי ] גג 1500 שקל - 400 דולר \ מעדיף בפחות המחשב ישמש לגלישה באינטרנט שמיעת שירים ומסנג'ר יש המלצות ?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  18. שלום אני מרכיב מפרט למחשב חדש ואני אשמח לעצותיכם. התקציב הוא 3500 ש"ח. המטרה היא שימוש סטנדרטי של סטודנט עם יכולת להריץ משחקים בצורה סבירה, לא יותר מזה (לא גיימר, סתם אוהב להפעיל משהו מדי פעם ולא להתבאס תחת). אני גם רוצה הפעם לעשות OC, אבל קחו בחשבון שזאת פעם ראשונה אז הוא יהיה בסיסי. אני אשמח שהוא לא ירעיש יותר מדי (עכשיו נדמה לי לפעמים שאני בבית חרושת). המפרט: מעבד - (Intel Core 2 Duo E6750 (Stepping G0 לוח - Gigabyte GA-P35-DS3 זכרון - (Geil DDR2 2048MB 800MHz CL4 Black Dragon Dual Channel Kit (GEIL64002GDCBDCL4 כרטיס מסך - Leadtek PX8600GTS TDH 256MB DDR3 Dual DVI HDTV PCI-E (לא נראה לי שאני אנצל משהו יותר טוב מזה) אחסון - דיסק בגודל 250-320, צורב DVD…

• 8 תגובות
    • 572 צפיות
  19. צרפתי את אחד המפרטים שהצעתם באתר. רציתי לדעת לגבי דגשים אם אני רוצה שהמפרט הזה יהיה שקט. למשל באיזה כרטיס מסך לבחור ? האם כדאי את הכרטיס של sparkle עם קירור פסיבי - האם לכרטיס זה יש חסרונות. האם עדיף מארז: Antec Sonata 3 או השני שמוצע שם ? תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  20. Started by Nparker,

היי אני מחפש מפרט למחשב משרדי עד 3000 שקל ללא ציוד היקפי המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט , למייל ולאופיס כמו כן צריך ווינדוס ואופיס מקוריים תודה

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  21. Started by Avivo,

אני רוצה לקנות מחשב נייד הצרכים שלי הם: שיהיה קל (עד 2.5 קילו) מסך 15 אינץ כרטיס מסך סביר וכל שאר הדברים הרגילים בערך 5 וחצי K בינתיים אני הולך על זה: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=5482891 יש למישהו הצעות חלופיות יותר טובות? או ביקורות אישיות על המוצר הספציפי? ועוד שאלה קטנה- מישהו יודע באיזה צבע הדגם הזה מגיע?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3, SKYTIM -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' רזולוציה מקסימלית -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? DVD, HARD DRIVE 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן…

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  23. Started by Vaknir,

אני צריך מחשב שיהיו בו את הדברים הבאים: מקום איחסון גדול. שיוכל להריץ אוטוקאד. עבודה עם עריכת מוזיקה.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  24. Started by aloneg,

שלום מחפש מחשב נייד בבערך 3000 שקל אפשר לחרוג אם צריך, יש המלצות, כיוונים? INTEL או AMD מה כדאי? תודה

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  25. Started by shay820,

שלום לכולם מחפש מחשב בייתי שיתמוך ב 4-6 מסכים ,למטרת צפייה בגרפים המחשב לא יהיה מיועד למשחקים!! אשמח לעזרה תודה רבה שי כרגע יש לי מחשב עם עם לוח אם P35-DS3L ,האם בלוח כזה אני יכול לעבוד עם שני כרטיסי מסך?

• 4 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים