עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by שיבולת,

שלום לכולם, אני סטודנטית לתואר שני ומחפשת מחשב נייד טוב שילווה אותי לשנים הבאות. - גודל מסך ''14, 1920*1080, FHD, מט. למה? בעקבות הקורונה הלימודים הלימודים דרך המחשב, צריכה מסך טוב בגודל סביר שלא יחזיר את האור מהמנורה. - כרטיס גרפי שיתאים לעריכה. -פלוס כונן SD, מעדיפה שיהיה במחשב מאשר משהו חיצוני. למה? אני צלמת חובבת, ועורכת מדי פעם תמונות בתוכנת lightroom ובפוטושופ. - נראה לי מספיק לי 8GB ו- 256GB. לפי הבנתי זה מספיק לי בשביל להריץ אופיס ולגלוש באינטרנט. תקנו אותי אם אני טועה. - מחשב קל! חובה. עדיף עד 1.5 ק"ג. למה? מסתובבת עם המחשב עלי. -כולל מצלמה. למה? כי לומדים בזום! - SSD - מקלדת שקטה. פלוס לומדת עכשיו…

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  2. לאחר שהמחשב הישן שלי (שהעברתי לאחותי) שבק חיים אני רוצה לקנות חדש. אחותי לא משחקת כמעט במשחקים והשימוש העיקרי שלה יהיה אינטרנט ואופיס. כמובן שחשוב שניתן יהיה לשחק במשחקים קלילים מדי פעם (כמו FIFA,Sims ). התקציב שלי הוא עד 3500 ש"ח כולל עכבר, רמקולים,מקלדת. מסך ירכש בנפרד.

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  3. Started by MagnuM_47,

שלום אני צריך מפרט למחשב המחשב יהיה רק לעבודות WORD וכו' צריך: 2 ג'יגה זיכרון 120GB (אם אפשר 250GB בתקציב אז יהיה מעולה אבל זה עדיפות אחרונה) מעבד מהאינטל החדשים (DUO CORE) צורב DVD וכמובן שאותו אתר שאני קונה ממנו שיוכל להרכיב לי כבר את המחשב (למקרה שקונים בחלקים) תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  4. Started by kaputcom,

יש שתי מחשבים שאני מיתלבת בינהם - http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9951 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=724&CatCode=315 אני רוצה לדעת מי מהם יריץ מישחקים יותר טוב עם יש לכם להציע משהוא יותר טוב עז בשימחה התקציבשלי הוא 4000

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  5. Started by eitan92,

תקציב: 4.5K ש"ח, מטרת המחשב: משחקים (World of Warcraft) ועוד, ברזולוציה 1900X1200, אין צורך בציוד הקפי, יכולת לצפות בסרטים בהיכות HD (לא צריך קונן מיוחד, הסרטים מורדים מהאינטרנט). מחשב שלא יצטרך שידרוג בזמן הקרוב.

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  6. שלום הייתי רוצה הצעה למפרט מחשב בסכום של עד 3800, הדרישות החשובות ביותר: שקט- כולל הדיסק הקשיח שמרעיש גם הוא. מהיר- מהבחינה של אפשרות לפתוח כמה תוכונות בו זמנית בלי איטיות מעיקה. אמין. המחשב שמש כמחשב ביתי- תוכנות מסרים מידיים, אופיס, דפדפן,מוזיקה, סרטים. זה מה שכרגע אני עושה בעיקר במחשב. וזה העיקר. מחכה להצעה המשתלמת והטובה ביותר שלכם. תודה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  7. מבקש הצעה למפרט מחשב לעבודה גרפית ומשחקים עד 4K. עבודה גרפית בעיקר דו-מימדית, כלומר פוטושופ, אך שתהיה תמיכה טובה גם בתוכנות תלת-מימד כמו גוגל סקצ'-אפ ו-3D מקס. באשר למשחקים, אין צורך בתמיכה בכל משחקי הירי הכבדים והמטורפים - אך שתהיה תמיכה טובה במשחקי הספורט השונים או במשחקים בסגנון GTA. האם עדיף מחשב הבנוי על מעבד אינטל או על AMD? אשמח לכל עזרה שתוכלו לתת...

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  8. Started by yehudahe,

לביתי מחשב פנטיום 4 במארז שחור של ASUS. המחשב שירת אותנו מספר שנים והגיע הזמן לשדרג. הצרכים: אינטרנט, עיבוד תמלילים, מוזיקה, icq, תמונות, הורדות סרטים וצפייה. יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  9. Started by leon2810,

אז כך יש לי את המפרט הבא שהוא מאוד טוב והוא מתוכנן להרבה זמן (עד שיתישן לגמרי) +I7 920 שאותו אני משיג בנפרד אבל מה שכמו אתם רואים את המחיר הוא לא מתאים לכול כיס ויש את זה +I5 750/I7860/I7920 שאותם משיג בפרד עכשיו השאלה על מה ללכת? כמה זמן יחזיק כול אחד?עד שממש יתישן הכוחות יחסית למחיר(כי ברור שהראשון פי כמה יותר טוב) והערות נוספות תודה רבה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  10. שלום, אני מחפש מפרט למשחקים כבדים ושיהיה אפשר לעבוד איתו גם עם מסמכים ולעשות בו עבודות. בין המשחקים שאני רוצה שיעלו זה GTA החדש וכל המשחקים החדשים שיצאו לאחרונה. בנוסף, אני רוצה שהמפרט יכלול כרטיס קול שנקרא: Audiophile 2496 - מחירו 625 ש"ח. תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  11. טוב אז העליתי את התקציב ל3000 אני רוצה מחשב שיתאים למשחקים הרכבתי מפרט מKSP אני צריך דעה ושאלה אם עדיף מעבד X2 או מעבד אחר בתמורה לכ. מסך חזק יותר? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore 1 900 900 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS כמות מחיר סה"כ M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E 1 590 590 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 512MB Aeneon 2 215 430 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 160GB SATA II 7200RPM 8MB 1 390 390 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 1 195 195 מארזים? כמות מחיר סה"כ HJA-7610 ATX MIDI 500W Max Beige 1 170 170 מקלדות? כמות מחיר סה"כ 2 Lang. 1 20 20 עכברי…

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  12. אשמח לקבל מפרט למחשב: תקציב (מזומן): 1400 מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, ללא ציוד הקפי. אין צורך במערכת הפעלה תוכנות או הרכבה. לא מתכוון לעשות OC. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  13. Started by Classic notion,

שלום לכולם, קיבלתי הצעה לאחר שביקשתי מפרט בסביבות ה3000 ש"ח למחשב שיוכל בין היתר להריץ משחקים על מסך 17 אינטש. למרות שהמחיר קופץ בגלל הבעיה היום עם הדיסקים הקשיחים, עדין נראה לי שביחס למה שאני מקבל פה המחיר גבוה. אשמח לקבל את דעתכם. בנוסף, אני שוקל לחכות עד שהמחירים של הדיסקים הקשיחים יחזרו להיות סבירים, מתי נראה לכם שזה יקרה? [table] [tr] [td] לוח אם [/td] [td][/td][td] GIGABYTE – Intel H67 CHIPSET [/td] [/tr] [tr] [td] מעבד [/td] [td][/td][td] Dual Core i3 2130 /3.4 / 3 MB CACHE [/td] [/tr] [tr] [td] זיכרון [/td] [td][/td][td] 4 GB DDR 3 \ 1333 [/td] [/tr] [tr] [td] דיסק קשיח [/td] [td][/td][td] WESTERN DIGITAL 500 GB SATA 3 [/td] [/tr] [tr]…

• 6 תגובות
    • 566 צפיות
  14. Started by diviv,

שלום אני חדש כאן, זה התקציב שיש לי למחשב משחקים בעיקר משחקי רשת. חשוב מאוד מאוד מאוד לא כרטיס מסך של ATI בשום פנים ואופן עכשיו אני רוצה רק HD של WD לא רוצה חברות כמו מקסטור וזה. כל השאר מה שאתם מציעים תודה ומחכה לתשובה. מסך יש לי אז אני לא צריך אבל כל ציוד הקיפי אחר אני צריך (שזה אומר רמקולים, עכבר, מקלדת) לא חשוב לי העיצוב של המארז.

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  15. Started by shayshay,

מעבד INTEL דגם CORE2 QUAD Q9400 6MB בתדירות 2.66 ג'יגה הרץ לבס 1333 לתושבת 775 - 1380 ש"ח לוח אם GIGABYTE דגם GA-X48T-DQ6 מבוסס על INTEL X48 למעבדי INTEL 775 - מחיר 1350 ש"ח סט זיכרונות תוצרת OCZ מסוג DDR3 בנפח 2048 מהירות 1333MHZ - מחיר 910 ש"ח כרטיס מסך GIGABYTE דגם 260GTX עם זיכרון 896 מגה בממשק PCI-E - מחיר 1530 ש"ח דיסק קשיח SEAGATE דגם ST3500320AS בנפח 500 ג'יגה בייט עם 32 מגה בייט בפר בחיבור SATA 2 - מחיר 330 ש"ח מה אתם חושבים על המפרט הזה, כדי לקנות עכשיו או לחכות לחודש הבא שיצאו המעבדים החדשים של אינטל ?? אשמח לקבל הצעות לייעול ושדרוג המפרט. המחשב מיועד לשימוש כולל של משחקים גרפיקה, ובכלל בשביל הכיף

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  16. שלום לכולם, . מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מה שבא, ברוך הבא! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע: 1280x1024 בהמשך: 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שניתן לסחוט מהמפרט, אך יחד עם זאת, שישאר מאוזן ויציב. 3. …

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  17. הסר כמות מוצרים סה"כ AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 963.18 ש"ח GIGABYTE GA-M51GM-S2G (nForce 430) - ATX 498.99 ש"ח 1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 546.55 ש"ח Gigabyte- 7600 GT 256MB DDR - PCX - Retail 1,207.03 ש"ח HITACHI DESKSTAR 80GB 7200 - 8MB (NCQ) SATA II 322.46 ש"ח NEC DVD-RW NEC ND 4550 x16 (WHITE) DUAL LAYER - BULK 258.56 ש"ח COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (white) TOWER CASE - no PSU 225.56 ש"ח HEC-400W (400TRT) - ATX 2 319.36 ש"ח התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 170.27 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,511.95 ש"ח סך הכל ל…

• 6 תגובות
    • 566 צפיות
  18. Started by laviko1,

אני מעוניין ליקנות מחשב ב 1500 שח למשחקים כבדים מבקש הצעות . תודה

• 6 תגובות
    • 566 צפיות
  19. אני מעוניין במחשב, צורב DVD, רמקולים ומערכת הפעלה (Windows XP). מערכת קירור יכולה להיות רועשת, לא מתכנן Overclocking. תודה.

20. Started by alons126,

יש לי HP DV5 הסוללה מחזיק עליו בסיבות ה2 2.5 שעות איפו אפשר לקנות סוללה חזקה יותר (הכוונה 8 9 12 תאים) באיזור בילו סנטר ורחובות?מזדמן לי להיות באיזור.. אני מתכוון איפה שהו שם בסביבה.. שמעתי שWIN 7 משפר את זמן צריכת הסוללה. בכמה זמן מדובר?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  21. Started by lironir,

אני רוצה לקנות לאשתי מחשב נייד קטן מעולה, שיהיה הכי קל שאפשר, עם מסך טוב (כמובן שהוא חייב להיות קטן), שיריץ בקלות את כל תוכנות ה-OFFICE אבל שיהיה באמת הכי טוב בתחומו (גם כאן התקציב לא משנה) וכאן הקטע, צבע, שתהיה אפשרות לקחת צבע ורוד נניח או כאלה. כאן בזמנו המליצו על ה-ASUS EE אבל אני לא יודע אם הוא טוב ואם יש טובים יותר. תודה תודה תודה

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  22. שלום! אני רוצה שתתנו לי חוות דעת לגבי שני מחשבי נייד ומה הכי טוב מבין שניהם והם הזיכרון והכרטיס מסך והגרפיקה וכל אלה בין היתק טובים? המחשב הזה: http://www.circuitcity.com/ccd/productDetail.do?oid=199874#CustomerRatings או המחשב הזה? http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8679575&type=product&id=1197678601835 ושאלה אחרונה מה יותר טוב AND או INTEL

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  23. אני מתכנן לקנות מחשב לפיתוח משחקים(3dsmax,zbrush,photoshop,unreal3) וגיימינג בתקציב של 7500 ללא כרטיס מסך. הנה מה שתכננתי בינתיים: -CPU-- Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn OEM -CPU Cooler-- Sunbeam Tuniq Tower 120mm -Mobo-- Asus P5N-D -Case-- Coolermaster CM 690 Black -Video card-- Palit 8800GTS 640mb(Already bought) -Harddrive-- Western Digital 500Gb -PSU-- Thermaltake Thought Power 750W 60A/12V 4XRails SLI -Additional Harddrive(Windows, and software)-- WD 74GB SATA 10K 16MB * -Sound card-- Creative X-Fi FATAL1TY Pro * מה שמסומן בכוכבית אני מתכנן לקנות בעוד חודש בערך. לגבי ראם אני די פתוח להצעות, תכננתי לקנות DDR3 אבל זה לא ניראה משתלם ביינתיים אז כנראה אני ילך…

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  24. Started by ofridagan,

אני חושב לקנות את המחשב הזה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8544&perur=4 אבל לא מצאתי הרבה מידע עליו. הוא בעיקר נראה מאוד יפה והנתונים נראים לי טובים. מישהו מכיר? איפה כדאי לקנות? תודה.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  25. שלום פורום יקר =] אני צריך בבקשה מפרט למחשב שיענה בצורה חלקה לפי הדרישות הבאות.. אינטרנט... הכי חשוב שיעבוד חלק...... MSN WORD פעם ב... אמיול בשביל להוריד סרטים... וזהו.. האינטרנט זה הכי חשוב התקציב הוא משהו בסביבות ה-1800... זה לא מחשב בשביל משחקים.. ובנוסף אם אפשר אז גם מסך 17 דק הכי זול שיש שאפשר.. - זה בנפרד... תודה מראש ניצן =].

• 7 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.