ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם רציתי להתיעץ איזה ספק יספיק לי למפרט הבא : שימושים : משחקים כבדים ,תוכנות כבדות ועבודה כללית . תתמקדו בבקשה בשאלות שלי אני לא רוצה לשנות משהו אחר במפרט מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1423 לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS3R אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪691 מסך: SAMSUNG LCD 22" T220P 5ms DVI WIDE אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1226 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1247 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪320 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK - זמין במלאי אחריות: שנה. מחיר: ₪128 זיכרון: G.SKILL 4096MB (204…
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
ברשותי מחשב GIGABYTE W566N וברצוני להגדיל את הכונן הקשיח שלו. אני רק רוצה לוודא שזה אפשרי.. אני יכול לקנות ב-ZAP כל כונן 2.5 ולשים לבד?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום 1. מה התקציב המקסימאלי? [glow=red,2,300]4500[/glow] א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? [glow=red,2,300]לא[/glow] ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? [glow=red,2,300]100[/glow] 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? [glow=red,2,300]משחקים ומשחקי רשת[/glow] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. [glow=red,2,300]btf3 mdw 3 ובסגנון[/glow] -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). [glow=re…
-
- 7 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אהלן חברים, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אבל לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בבקשה לא לחרוג... 2. מה שימושי המחשב: משחקים, (אני משחק WoW זה הכי חשוב לי). במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: World Of Warcraft -מהי הרזולוציה הטבעית 22WIDE -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שואף לגבוה אך בינוני יהיה מצוין 3. אין צורך בציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?…
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד רצוי לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לילד בן 9 וחצי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מיינקראפט, פיפא, סימולציות טיסה ועוד משחקים של ילד בגיל הזה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע מסך 19 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות מספיק הגדרות בינוניות בשלב זה, אפילו בין נמ…
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 6000 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - החדשים ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - נתון להמלצות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
צריך מפרט התקציב 3000 שקל כולל מסך (17 אינץ לא דק LG) המחשב מעויד למשחקים.
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום לכן הנסיונות בכל אופן אני עומד לרכוש מחשב חדש המחשב מיועד בעיקר לעריכת וידאו עיבוד תמונות סטילס שימוש באופיס הורדת סרטים גלישה באינטרנט לא מתכוון לעשות o.c ולהלן המיפרט מעבד אינטל E6600 לוח אם asus p5b deluxe שני זיכרונות 1GB kingston כרטיס מסך geforce NX7900GS שני H.D של seagate 250GB 16MB שני צורבים sony nec 170 מארז compucase ספק 500W סדר גודל עלות 7000 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושב על קניית מחשב חדש - הרכבתי את המפרט הנ"ל: התקציב שלי הוא עד 3500 שח ללא צורך בציוד היקפי. המחשב מיועד בעיקר לעבודה בתוכנות עריכה, ותוכנות מדעיות - מטלב, מתמטיקה וכו'. אך גם לצפייה בסרטים - HD, ומשחקים כשיש זמן... זה מה שהצלחתי להרכיב לגבי הלוח אם - אני לא כ"כ בטוח.. אני אתקין במחשב WINXP - לכן לקחתי רק 2 ג'יגה זכרון. בחרתי בקונפיגורציה של אינטל, כי באותו טווח מחירים, נראה שהמעבד הזה טוב יותר משל AMD כנ"ל לגבי הכרטיס מסך. אשמח לשמוע דעתכם. דרך אגב, האם הספק של HEC מספיק למערכת כזו? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤992 כמות:1 לוח אם ASUS P5K-E ¤731 כמות:1 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤305 כמות:1 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) …
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מצטער שאני שולח פעמיים אבל דודה שלי די שיגעה אותי היא מביאה לי דרישות חדשות כל פעם אז ככה זאת ההודעה המקורית: "שלום, דודתי צריכה מחשב זול לעבודה משרדית שמטרתו העיקרית היא לעבודה עם Office,אינטרנט וגם מסך בעל איכות טובה לצפייה בטלויזיה דרך המחשב המחשב עצמו לא מתוכנן להפעלת משחקים כלשהם. התקציב הוא לא ידוע אבל כנראה בסביבות ה3000 שקל+- כמובן שאם אפשר לבנות מחשב סביר במחיר נמוך אז עדיף ככה" בנוסף לזה חשוב לציין כי צורב DVD חובה ושהחנות תיהיה באזור רמת גן תודה רבה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מעשה טיפשי שעשיתי זה להתקין עליו WIN 7(המחשב זוחל אבל לא משנה כרגע)המחשב לא עולה יותר אחרי שעשתי שחזור עם גוסט,ואופצית הRECOVER נעלמה. מה אפשר לעשות?אני מיואש כבר למזלי לא מחקתי את הPARTITION של השחזור... תודה
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מעבד: Athlon II x2 245 2.9Ghz Socket AM3 Tray קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 64 LP לוח אם: GIGABYTE MA780G-UD3H זכרונות: DDR II 800Mhz 2x1GB Patriot Signature דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ ספק כוח: SeaSonic 430W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-430 (Retail) עכשיו כמה שאלות, האם הספק כוח הזה שקט והאם הוא מסוגל להרזיק ASUS EN9800GT ? כי סתם יושב לי אחד בארון ואין לי מה לעשות איתו. יש עצות לשיפור המפרט? מחיר מקסימלי 1700 שקל. מארז אני לא צריך כי יש לי כבר אחד. תודה מראש. עריכה: 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: HTPC בלבד א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.: סרטים ש…
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לדוד שלי את את המחשב המשרדי ב3500 עם LCD או ב4000 בשביל המעבד עם ליבת הVenice יכול להיות שבעתיד הוא יחליף כרטיס מסך כדי שיהיה אפשר לשחק במשחקים כבדים רציתי קודם כל לדעת אם שווה להשקיע במעבד וניס 3200 במקום הסמפרון, או שיש משהו חדש שאפשר להציע? אני ממש לא מעודכן. דבר שני, אני כבר לא מבין בלוחות אם שיש היום עם כל הPCI-E וזה.. אני רוצה לקנות את כל המחשב בKSP, אבל את לוחות האם שיש במפרטים המומלצים אין בKSP רציתי לבקש שתציעו לי שני שילובים של לוח אם+כרטיס מסך (ושתהיה אפשרות להחליף לכרטיס מסך טוב בעתיד), שילוב אחד של s939 שיתאים לווניס והשני של s754 שיתאים לסמפרון אה שכחתי משהו, אין לי מושג גם איזה מארז וספק לקנות... כבר אין את הקומפיוקייס עם הHEC 300W :\ תודה רב…
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם אחיין שלי בן 14 רוצה לשדרג את המחשב המחשב מיועד למשחקים prototype ובסגנון (לא זוכר איזה משחקים הוא אמר לי) המחשב יחובר למסך 17 CRT אין צורך בציוד היקפי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
עיקר השימוש במשחקים והמרות וידאו. אין צורך בתוספת הרכבה ובחלקים נוספים. AMD Athlon 64 Bit 3800 Dual Core Socket AM2 Box CPU 965 DFI Infinity NF Ultra II - M2 Socket AM2 Motherboard 554 LEADTEK WINFAST PX7600GS THD PCI-E 256MB DDR2 (2.5ns 128BIT) SLI TV-OUT+DVI 3Y 689 Twinmos 512MB DDR-II DDR 533 Memory 2*240 480 Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 469 Foxconn TLA397SB USB Front True Power 350W FSP Case 240 סה"כ: 3397 אשמח להארות/הערות והצעות נוספות. התלבטות נוספת היא לגבי המעבד. אני חושב שלצרכים שציינתי אין עדיפות לליבה כפולה, ואולי אפילו עדיף אינטל להמרות וידאו (אבל לא למשחקים). מצד שני כולם אומרים שלקנות היום מעבד שאינו בעל ליבה כפולה אינו משתלם…
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום חברים אני חדש בפורום ונרשמתי כדי לקבלדעה מקצועית מכיוון שאני לא מבין גדול ברצוני לקנות מחשב חדש... ראיתי את המחשב של dell שהמפרט שלו מפורט למטה באחת החנויות אני מחפש מחשב עם ביצועים טובים של גרפיקה בעיקר לעריכת סרטים מה אתם אומרים מומלץ או לא ? כל זה במחיר של 5000 ש"ח. תודה רבה לעוזרים דגם המחשב Inspiron One 2320 מעבד Intel Core i3-2100S מסך מגע 23in Multi-Touch Screen 1920 x 1080 Full HD כולל מצלמת אינטרנט HD מובנית זיכרון 4GB (1x4GB) 1333MHz DDR3 Dual Channel נפח איחסון 1TB (7200RPM) כונן 8X DVD +/- RW Drive כרטיס מסך גרפי 1GB NVIDIA GeForce GT 525M Graphics card תקשורת אלחוטית 10/100/1000 Intel Advanced-N 6230 Intel Wireless Display Bluetooth 3.0HS …
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
ציוד היקפי: כרטיס טלויזיה. לא צריך צורב. הרבה תודות לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך בלי לגרוע הרבה באיכות אז כן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? יישומי אינטרנט ואופיס א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך במסך, רמקולים (בסביבות 300 שח), מקלדת ועכבר. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? השקט לא קריטי אבל אם אפשר מחשב כמה שיותר שקט. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתוכנן OC. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (…
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים עד 6000 ש"ח + - רק למחשב עצמו + מסך ובלי דיסק קשיח. הרכבתי מפרט: כרטיס מסך - SAPHIRE RADEON X1950XT 256MB PCIe ספק כח - ENERMAX Noisetaker 420W מארז - GIGABYTE - aluminum case Triton - BLACK זיכרון - 1GB TwinMos DDR II - 800 - TwinMos Original x 2 מעבד - Intel Core 2 Duo 6420 - 2.13 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 לוח אם - GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX צורב LG DVD-RW GSA-H44N x18 DUAL LAYER (black) - bulk - DVD מסך - SAMSUNG LCD 22" - 226BW WIDE + DVI-D 2ms הכל יוצא 6000 ש"ח פחות או יותר . איך המפרט הזה? החלטתי ללכת על מחשב מבוסס אינטל, עדיף מחשב מבוסס AMD למשחקים? אפשר לחבר ללוח אם הזה דיסק קשיח SATA? ואני צריך המלצה למאוורר…
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
קיצור מחשב נייד הכי טוב שאפשר לעבודה. אחריות בין לאומית אם אפשר.. מסך 12.1 ודיסק של 160 ככה... ועוד שאלה מה בנוגע ל HP TX1000?? או שכדאי רק אינטל?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תלוי בתמורה שתתקבל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, starcraft2, tribes וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23'' וגם 40'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם…
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אהלן אנשים טובים, אני זקוק לעזרה בבניית מחשב לצורכי משחקים כבדים (crysis, call of duty 4...) ובנוסף פיתוח (visual studio 2005, MSSQL 2005). מי שיכול לתת לי כיוון התחלתי בבחירת החומרה הנכונה אני אודה לו מאד (לוח אם - איזה CHIPSET ולמה?, איזה מעבד, זיכרונות...) תקציב -7K-6K~ לא כולל מסך. לינקים יעזרו מאד. תודה dush
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום. ברצוני לקבל ממכם הצעה למפרט מחשב עד 2500 שקל כולל מסך LCD 17. המחשב יהיה מיועד בעיקר לדברים הבאים: 1. גלישה. 2. משחקים. 3. אופיס וכו' חשוב לציין שהמחשב אומנם למשחקים, אך איך צורך בכרטיס מסך לגיימר, אלא משהו צנוע לילד בן 12-13.., ככה שאין צורך להתפרע
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
היי, החלטתי להשים מחשב בסלון, אלה הדברים שאני צריך: כרטיס טלויזיה(להקליט) כרטיס מסך עם יציאה ל-HD ו-RCA כרטיס קול שיתחבר לרסיבר ויספק לפחות 5.1 ערוצים HDD מעל 160 גיגה כרטיס WIFI מעדיף מחשב קטן ושקט, עם מארז קטן תקציב נמוך בגלל שאני חוסך לטיסה, מקווה שאפשר להסתדר עם זה. תודה, אור.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-