ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
היי אז ככה, הלך לי הלוח אם(ישן, תומך רק P4) וכבת המון זמן חשבתי לחליף מחשב אז עדיף להחליף הכל. בכל מקרה אני קונה אותו מסקאי פיסי לעבודה יומיומית בפוטושופ, ולפעמים קידודי XVID. וגם צפייה במחשב בHD. לא למשחקים. לא צריך בכלל HDD, יש לי 2 מהמחשב הישן. גם צורה וציוד הקפי לא צריך. רק מעבד, לוח אם, זיכרונות, מארז+ספק(אפשר גם בנפרד) וקירור למעבד. ושיהיה INTEL! וחשוב שהוא יהיה שקט, לא סופר שקט אבל שקט... וגם שהמארז יהיה איכותי וקצת "יפה/אורות". תקציב 2500 ש"ח מ-SKYPC. עדיף כמה שפחות!! תודה
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
סליחה על הספאם אבל אני חייב מפרט דחוף אני רוצה כרטיס מסך טוב שיעבוד במשחקים הרבה מקום במחשב כשאני אומר הרבה אני צריך ממש הרבה שיהיה בקיצר מחשב טוב
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום.. יש לי מחשב פנטיום 4, 1700, סוקט 478. הלוח אם שהיה עליו (MSI P4S5MG) נשרף, לא מצאתי לו הרבה שימושים לכן החלטתי לשדרג אותו למחשב HTPC. קראתי את הכתבה הבאה: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=973 הכתבה מדברת על כך שאפילו מחשבים ישנים יוכלו לשמש בתור מחשב HTPC ואפילו לנגן תכני HD(הפרדה גבוהה). ביררתי באתר לגבי לוח אם ואמרו לי שהיחיד שמתאים הוא ASROCK P4VM890: http://www.skypc.co.il/pl_product~P4VM890~10~0.htm הלוח אם הזה עולה סביבות 320 ש"ח. במחשב שלי יש עוד 1024 DDR 1, כרטיס מסך כנראה אני ישיג איזה ATI 128 DVI וכרטיס קול כנראה אני יצטרך לקנות עם יציאת S/PDIF לחיבור לרסיבר. לגבי דיסקים קשיחים, יש בשפע. בתקציב של 600 ש"ח…
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
כבר יש לנו מסך 19" דק, מקלדת, עכבר ורמקולים. נשאר לנו רק המחשב. הדרישות: להריץ את Vista באופן מלא וחלק. ישמש כמחשב מולטימדיה לגלישה באינטרנט, האזנה למוסיקה, צפייה בתמונות וסרטונים והדפסת/סריקת מסמכים. התקציב: 1,000 ש"ח. אם זו באמת בעיה גדולה אפשר להסחף עד 1,500 אבל לא רצוי. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכל יודעי הדבר, לפני שאתפתה לקחת איזה מחשב+מסך במבצע מחשיד, אתעניין אצלכם אם מישהו יכול להמליץ/לשלוח אותי לקניית מחשב+מסך 19" באיזור המרכז, כאשר כל שימושיו הם אופיס ואינטרנט, ורצוי גם עם XP ולא ויסטה (רק כדי להמחיש את קלות השימוש והפשטות שנדרשים בו). לא יפריע מעבד/מאוורר רועשים מעט, ולא נדרשת איכות צבעים מדהימה. כאמור, טקסטים הם עיקר השימוש. אם תוכלו לשדך לי כזה דבר - וזה קיים, לפי מבצעים רבים בZED, KSP וכיו"ב - אעריך זאת מאוד. תודה
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? עד 3.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? שימוש משרדי ועיצוב גרפי א) המחשב מיועד לאחותי הקטנה שמתחילה ללמוד עיצוב גרפי, אני לא יודע מה זה כולל. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך במסך זול אבל מחוץ לתקציב 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים בטוח…
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום שאלתי היא מה הוא המחשב הדק ביותר במחיר של כ1500$ שניתן למצוא בארה"ב מחשב עם מסך של 14.1-15.4 אמור להחזיק זמן סוללה טוב גם כן אם יש חריגה של כ100-200 דולר זה סביר תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
קיבלתי שתי הצעות למפרטים באזור 4000 ש"ח (המחשב משמש בעיקר למשחקים וקצת לעריכת וידאו ביתי, וכמובן שאני רוצה שהוא יעמוד בלי בעיה במשחקים שעומדים לצאת בעתיד ואם אפשר אז גם בחלונות ויסטה) אפשרות 1 : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 400W Case LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD DFI Infinity NF Ultra II - M2 Socket AM2 Motherboard Twinmos 512MB DDR-II DDR 667 Memory Leadtek 7600GT TDH PX7600GT PCI-e 256MB bulk Video Card אפשרות 2 : מעבד : INTEL CORE 2 DUO CONRO E6300 מהירות מעבד: 1.83 GHZ מהירות FSB: 1066 MHz לוח אם : ASROCK 775 DUAL-VISTA זיכרון : נפח: 1024MB…
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם,לאחותי (12) נשבר הלפטופ וכרגע אנחנו מחפשים לקנות לה מחשב נייח.. הייעוד של המחשב הוא מה שכל לפטופ פשוט מסוגל לתת-גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. המטרה היא לחסוך כמה שיותר בתקציב ולשמור על מחשב שעובד בצורה נורמאלית ובסיסית. אני חיפשתי מחשב יד שנייה,ומצאתי כמה מחשבים פה ושם ב 700~ ,אבל עקב העובדה שאין אחריות ושצריך לעשות מבחני מאמץ וכו',דיי ירדנו מהרעיון.. אשמח לעצה מה דעתכם ,לחפש בכל זאת מחשב יד שנייה\לקנות את המחשב הכי זול ב 1400~.. אני רואה מפרטים ב KSP ב 1000 שקל +- http://ksp.co.il/?uin=15880 + צורב יוצא 1050..אני מעדיף לקנות מ KSP כי יש לי מתחת לבית חנות אם לקנות את המחשב הכי זול,אשמח למפרט..תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד קל עד 1.5 קילו - עם מסך 11.6 ומעלה - סוללה - 3 סרטים של שעה וחצי בלי לטעון את הנייד - שיהיה אפשר להחליף סוללה בקלות - מסך עם בהירות גבוה יש חיה כזו..
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב נייח בעיקרון הוא מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט ולצפיה בסרטים לכן חשבתי על מסך 21-22', נגיד הייתי גם רוצה לשחק קצת במשחקים, שהם בעיקר יחסית ישנים כשההכי חדשים זה לדוגמא heroes 5 ו civilization 4. יש מצב גם אולי שכרטיס מסך on board יספיק? גם אם המשחקים היותר חדשים לא יעבדו וזה יוזיל משמעותית, אני אשקול. לגבי שאר הדברים אין דרישות מיוחדות. לא OC או משהו כזה התקציב הוא נגיד 3000 ש"ח(כולל מסך), ומבחינתי עדיף פחות אם אפשר, אבל בהתאם לצרכים שלי אם זה יהיה שווה את זה, אני מוכן להשקיע בהתאם, גם קצת יותר. אשמח לעזרה, תודה!
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה אחי הגדול רוצה לקנות עכשיו מחשב חדש .. התקציב שלנו הוא 4K אני לא חושב שיש אפשרות לחריגה . הבעיה היא כזאת: המחשב הולך לעבוד על מסך 32 וזה קצת בעייתי למשחקים . כאן נוצרת דילמה שאומרת או לקחת כרטיס מסך טוב כמו 5850 שיעמוד סבבה על המסך אבל כאן לא ישאר לי הרבה כסף למעבד ,או לקחת מעבד חזק כמו CORE I5 וכמובן שאני יתקע עם כרטיס מסך חלש יחסית למסך.. מה לפי דעתכם אני אמור לעשות ? כמובן שאני מתכנן להריץ את המשחקים הכי טובים וחדשים על איכות טובה+ או שאני סתם מפנטז חחח אשמח למפרט שעומד בתקציב ותואם את המסך תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם ידידה שלי הולכת ללמוד רוקחות אני לא חושב שזה דורש תוכנות מיוחדות משקל נורמלי כמובן שכמה שיותר קל זה סבבה בטח רוב הזמן היא לא תלך איתו אז זה לא קריטי רצוי מסך 15" התלבטתי בין 2 דגמים אשמח גם להצעות שלכם http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3105&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3151&CatCode=315 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
המפרט צריך לכלול 160 GB לפחות זיכרון גבוהה קונרו 6400 וכל הדברים הקטנים צורב דיוידי כונן דיסקטים וכו'
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד ... בין 3000-3500 בלי חריגה של שקל מ 3500 !!! הוא צריך תמחשב לאייסי אינטרנט ולשחק פיפא ופאס 2009 ... חשוב שיעבוד מהר ולא ייתקע ויהיה איטי .... לא אכפת לי מאיזה חנות המחשב ... רק שיהיה מאיזור המרכז.. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
בקרוב יש לי יום הולדת 14 ובלה בלה בלה... בקיצור, אי רוצה שתכינו לי מפרט של על סך 5,000 ש"ח. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 5,000 ש"ח עם 12 תשלומים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים, צפייה בסדרות/סרטים רבים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מקלדת ועכבר לייזר (לא אלחוטי), רמקולים עם מגבר, אבל לא משהו יקר (לא יותר מ-200 שקל)4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צר…
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם. להלן מפרט שחבר טוב הכין לי, מהאתר של TMS. הייעוד של המחשב הוא משחקים. אני גם גולש באינטרנט ומאזין לMP3, אבל אני מניח שזה זניח כי כולם עושים את זה. בכל-אופן ראוי לציין. מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 400 1 קירור למעבד Sunbeam Tuniq Tower 120mm ¤ 267 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 399 1 זיכרונות Corsair 1GB Kit (512MBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 6400C4 ¤ 430 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים ¤ 1570 1 לגבי המסך - התעניינתי ב: מסכים LG 19" LCD L1953TR 2MS 1:2000 DVI ¤ 1363 י…
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם ויום טוב רציתי שתעזרו לי אני מחפש מחשב בסכום של מקסימום 3.5Kללא מסך לאחים שלי שיתאים למשחקים של בערך עד היום למשהו חזק ביותר משום שבסוף הקיץ קונים גם לי מחשב אז שיישאר כסף להורים שלי לקנות מחשב חזק ;D, עכשיו חיפשתי בהרבה אתרים מפרטים של מחשבים ואני גר באיזור חיפה והקריות ואני לא יודע מאיזה חנויות כדאי לקנות וחשבתי על לקנות מקייאספי אבל אמרו לי שהם גנבים לכן אני צריך דעה של מישה שיעזור לי לדעת איזו חנות טובה בשירות ובאיכות ובמחיר באיזור חיפה, ועכשיו למפרט, לקחתי איזה מפרט שנראה לי בסדר מקייאספי אבל אני לא יודע אם הכרטיסי מסך של חברת Point of view טובים. הנה המפרט: מעבדי אינטל Core 2 Duo E6320, 1066Mhz, s775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 965P-S3 s77…
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלחתי קובץ מצורף של תמונה..תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מפרט ב - 1500 שקל למחשב לאופיס, אינטרנט וסרטים, וצריך לעבוד עם Vista. הוא צריך להיות שקט (יחסית). אי אפשר לחרוג מהתקציב. תודה!
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
1. התקציב המקסימאלי: עד 6000 ש"ח, עדיף לחסוך. ניתן לחרוג בעוד 1000 ₪ אם זה יספקfuture proofing משמעותי. 2. שימושי המחשב: משחקי מחשב מכל הסוגים, ברזולוציה 1080p ואיכות גרפית גבוהה. תכנות ועבודה חישובית אינטנסיבית, בדגש על עבודה מקבילית ו-context switching תכוף. עבודה בשני מסכים במקביל. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. המפרט צריך לכלול את כל רכיבי המחשב. 5. עד כמה השקט חשוב: 5-6. 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? כן מערכת הפעלה, לא אופיס. 8. הרכבת מחשב בחנות – תלוי בעלות. לא חובה. 9. אין חנות ספציפית, אשמח לחנות בסביבת גבעת שמואל, הרצליה או ירושלים. 10. הקנייה מתוכננת בחודש הקרוב. 11. בקשות מיוח…
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם, קרובים שלי מתכננים לטוס לארה"ב בקרוב והחלטתי לקפוץ על ההזדמנות ולקנות מחשב נייד... מה שאני מחפש זה מחשב עמיד, לא גדול וכבד מדי, מהיר כך שיגיב מהר אם אני צריך אותו בפתאומיות... כמו כן רצוי שאוכל להפעיל עליו משחקים חדשים ברמה טובה... התקציב שלי הוא עד 1000 דולר... אשמח להמלצה! תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לקנות מחשב בתקציב של עד 2.7K בלי מסך מחשב אני קונה בנפרד מסך 22 אינץ. השימושים הם: 1.התקציב עד 2.5K 2.מטרות המחשב: אינטרנט, משחקים ברמה טובה + , צפיה בסרטים , חשוב שכול החלקים מחברה טובה ואמינה. 3.ציוד הקפי: מקלדת ועכבר לא אלחוטיים + רמקולים 4.חשוב שכל הרכבים של המחשב מחברה טובה . 5.המארז של שמחשב חייב להיות טוב ואם יש צורך בספק כוח וקירור אז גם להכניס למפרט. תודה מראש לכולם....
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
טוב אז כמו שרשום בכותרת, מחשב לגיימרים שיהיה מאוד שקט ויעיל... עכשיו הסיבה שהוא לא כ"כ שווה היא שיש לי מסך 19" לכן אני מריץ על רזולוציה של 1280X1024 אז: הכרטיס גרפי לבדו יכול לעשות את העבודה, הלוח אם נורא מכובד לדעתי.. אני כן יעשה CF כאשר אני אשדרג למסך גדול יותר! לכן אני צריך לוח אם שתומך בCF! טוב אז הנה המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤861 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EX38-DS4 ¤917 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39386 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤344 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤458 כמות:1 http://skypc.co.il/pro…
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-