עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Bakshi1,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (אולי, ואם אז קלים מאוד), צפיה בסרטים, * גודל המסך? 15.6 אינץ' * משקל רצוי? עד כמה זה באמת משנה? * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כמה שיות ארוך במסגרת התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת usb,vga,אוזניות מיקרופון וכו' * בלוטות? אם אפשר אז כן אבל לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בנוסף יש לי שלוש שאלות: 1. אם אני נמצא במקום ליד שקע חשמל ומחבר את המחשב הנייד לשקע, האם עבודה ממושכת כשהמחשב מחובר לחשמל פוגעת ב…

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  2. Started by theguy,

אני קונה מחשב חדש בשביל משחקי מחשב כמו Ghost Recon Advanced Warfighter תציעו הצעות למפרטים ואל תכללו את הכרטיס הגרפי בחישוב של עלות של המחשב(כלומר זה המפרט יכול לעלות 3000+המחיר של הכרטיס גרפי שתציעו עם המפרט)

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  3. Started by narutomano,

אני כרגע עמוד על תקציב של ~6000 ש"ח ורציתי לשמוע חוות דעת על המחשב שבניתי ללא מסך מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1499 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550 לוח אם ASUS P5Q-E ¤855 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31204 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤325 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤556 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-4GBPI כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 1024MB DDR5 PCIe ¤1460 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28314 צורב Pioneer DVR-215D White X20 DVD ¤109 כמות:2 http…

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  4. לכול חברי הפורום שלום אני רוצה לקנות מחשב שמיועד למשחקים בתקציב של 6500 טיפה לחרוג סבבה אני רוצה שהמחשב יחיזק לי לפחות לשנתיים הקרובות אבקש את עזרתכם בבניית המפרט הטוב ביותר לסכום זה

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ariedry,

מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 9000 2. מה שימושי המחשב ? קולנוע ביתי,משחקים,עריכה גרפית ואולי החזקת שרת משחק בעתיד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים - כבד, צפייה בHD וקולנוע ביתי - כבד, עריכה גרפית - תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 , AC:R , PROTOTYPE 2 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). TOSHIBA REGZA 32" 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

6. אני מעוניינת לקנות מחשב נייד, יחסית קטן (עד 14'') שהתצוגת מסך שלו תהיה טובה לתמונות. (קיבלתי פירוט על התצוגה שאני יודעת שאני צריכה: לפחות 90% srgb, משמע לפחות 90% מהצבעים של תקן לוגי srgb דלתא 4.5 ומטה - זה סטיית צבע בעצם מצב אופטימלי זה דלתא 1 משמע המסך מסוגל להפריד צבעים בקפיצת מדרגה אחת בלבד. בהירות 280 ומעלה וחשוב חשוב חשוב אחידות של בהירות, תאורה לא אחידה גורמת לסטיות צבע.) אשמח להמלצות על מחשבים, ואם אני לא בתקציב או שיש לי בקשה שהיא לא הגיונית אשמח לפירוט והצעות חלופיות

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by yrgaming Xy,

הי לכולם אני עומד לקנות מחשב חדש ביום הולדת שלי ואני לא מבין כול כך במפרטים הא מישהו יכול לעזור לי למצוא אחד או לבנות ? יש מחשב אחד שראיתי ואני לא יודע אם הוא יהיה טוב לגיימינג או לא

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  8. Started by Wheatley,

רוצה לשדרג את המחשב שלי (יחסית ישן) שיוכל לעמוד במשחקים שיצאו\עומדים לצאת 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7-8K, אבל אתכוונן לפי מה שימליצו 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר (כרגע התכנון הוא על Far Cry 6 שעומד לצאת באוקטובר, battlefield 2042. ועוד משחקים כמו פורטנייט, סייברפאנק). רוצה לשחק איתם על הגדרות יחסית גבוהות אם לא הכי גבוהות לפעמים אשתמש בו גם לעבודה שלי (אבטחת מידע, תכנות, מכונות וירטואליות, למרות שהרוב יהיה על המחשב של העבודה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש לי …

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  9. Started by The_ Ghost,

היי אני מעוניין לקנות מחשב גיימינג נייח בתקציב של 8000 שח רכיבים ספציפיים: The Intel Core i7-12700Kformidable 12 cores (8 Performance + 4 Efficiency) כרטיס גרפי MSI GeForce RTX 4070 Ti Super 16G Ventus 3X שחור OC (NVIDIA RTX 4070 Ti Super, 256-Bit, שעון אקסטרים: 2655 MHz, 16GB GDRR6X 21Gbps, HDMI/DP, Ada Lovelace Architecture) אני צריך עזרה למצוא: -ספק כוח -לוח אם מארז מתאים (שאפשר להתקין בו קירור נוזלי בנוי / custom made -זיכרון 32 גיגה אמין ומותאם -כונן sdd לפחות 1 TB -אם צריך טיפה יותר זה בסדר העיקר שזה יהיה בסביבות ה8000 שח

10. Started by _PrincesS_,

מחפשת מחשב גיימינג בסביבות המחיר 4700 ש"ח כולל מסך! אני מאוד רוצה שהמחשב יהיה מאוד טוב לcs go ברזלוציה הכי טובה ושה-FPS יהיה גבוה ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-4700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO בלבד! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by amitshefif7,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - overwatch, evolve stage 2, the culling, no man's sky,for honor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23 , hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שא…

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  12. Started by Rageous,

שלום לכולם, נרשמתי לפורום לפני שאני קונה מחשב חדש. להלן המפרט ש"חבר שמבין" המליץ לי. הסברתי לו שהתקציב עד 5,000 ש"ח וזה מה שיצא (דרך פלונטר): http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=87191 מי שיכול לעשות טובה ולתת כמה מילים על המערכת אם אפשר להוזיל אותה זה יהיה נהדר, ואם החלקים שנבחרו הם מספיק טובים..

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by tnewgame,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל הסוגים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא יודע עדיין לא יותר מ20אינץ וFHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

14. אורח Neriya
    Started by אורח Neriya,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5.6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? האמת שכמה שיותר פחות יותר טוב , בהתחלה היה התקציב שלי 4.5K אבל איכשהו זה עלה.. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ5.6K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי רשת בעיקר כמו Black Desert , LoL, Overwatch, Heroes of the Storm, WoW, Diablo 3... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 מסך P2250 Samsung -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by gamera,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב לגיימרים השאלון: .1 מה התקציב המקסימאל 5,000 – 7,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ - 1,000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? משחקים, צפייה בסרטים HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב GTA החדש וכל משחק שקיים היום בשוק על הגדרות גבוהות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) גודל מסך 24 .4 האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במסך. .5 עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 .6 האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7 . האם ה…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Idan Gigi,

היי אני מנסה לבנות מחשב גיימינג בתקציב של עד 5,800 שקל לא כולל דיסק קשיח(כי יש לי), מארז בסביבות 300-350 שקל וקירור אוויר בסביבות 300 שקל עד עכשיו מה שאני מתלבט לגביו זה אם לקנות ryzen 5 2600x עם vega 64 oc או לקנות ryzen 5 2600 עם rtx 2070 windforce תמונות של המחירים מצורפות עם שאר הדברים מתכוון לקנות בחנות ivory,tms,ksp,plonter

17. יש לי תקציב 4000 שח למעבד זכרונות ולוח אם אני רואה שיש להם את המעבד הזה במלאי: AMD Ryzen 9 5900X 3.7Ghz AM4 אפשר בבקשה המלצה ל לוח אם וזכרונות תואמים שיש בסניף אילת מרכז התיירות?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by gaby0071,

1. מה התקציב המקסימאלי? *5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? *לחסוך כמה שאפשר כל עוד זה עומד בדרישות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? *עד 5600 ש"ח פלוס מינוס לפה ולשם למה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? *גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. *pubg/fortnite/overwatch/call of duty/battlefield ועוד. לא לקחת את המשחקים האלה כדוגמה לאיזה כרטיס מסך צריך, אני פשוט רוצה את המחשב החזק ביותר לגיימינג במסגרת התקציב, כי ייתכן ש…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. היי, אני מחפש לקנות מחשב גיימינג באילת בתקציב של עד 15 אלף שקלים. אין לי מפרט ספציפי עדיין, אבל בגדול אני די נעול על מעבד של Intel, כרטיס מסך 4080 RTX Super, זיכרון 64GB, ו-SSD של M2 עם לפחות 1.5TB (עדיף 2 ומעלה). בעוד שאני גם אודה לעזרה עם המפרט הנ"ל, יש לי שאלה נוספת שיותר מטרידה אותי: שמתי לב שבחנויות באילת רשום שאני לא יכול לרכוש מחשב בהרכבה אישית במידה ואני לא תושב אילת. האם כך הדבר בכל החנויות? האם אני יכול לקנות רק מחשבים שהורכבו מבעוד מועד שנחשבים בתור "מוצר מדף"? בכל אופן, מוסיף פה גם את השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 15 אלף שקל, מעדיף לא לחרוג ואף לרדת מזה במידה ואפשרי. 2. מה שימושי המחשב (משח…

20. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש לצורך גיימינג 1. מה התקציב המקסימאלי? כ4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וצפייה בסדרות וסרטים במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of Warcraft : Wrath of the lich king & Cataclysm -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980*1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש, Blender, Gimp. תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA, COD, FIFA -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. …

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום אני מתעניין לקנות מחשב גיימינג בתקציב של 6500 ש"ח יכול להתגמש עד 7000... האמת שביררתי קצת ובניתי את המפרט הזה: מעבד + לוח אם: 2159 ₪ - * מבצע * - Quad Core i7 7700K 4.2Ghz + Gigabyte Z270-Gaming K3 S1151 קירור אוויר למעבד: 199 ₪ - * מבצע * - Scythe Ninja 3 REV B - S-2011v3 / 1151 / 1150 זכרון: 575 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15 כרטיס מסך: 2029 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GeForce GTX1070 8G D5 1556Mhz WindForce2 OC דיסק קשיח: 462 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III 5 Years Warranty דיסק קשיח: 311 ₪ - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 2 Years Warranty כונן אופטי: 79 ₪ - * מבצע * - LG DVD-RW X24 GH24SCO מארז …

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  23. אהלן לכולם! קוראים לי אורן, ואני חדש באתר.. ובאתי לכאן כדי להתרשם מהמלצותיכם בעזרת קניית מחשב חדש לגיימינג! יש לי מחשב בן 3 שנים של core 2 duo, וממש הייתי רוצה כבר לשדרג אותו למשו פצצה שישמר לי לשנים הקרובות. אני רוצה להגיע למפרט טוב אבל אני לא יודע אם כדאיי לי I7 או I5. אני כעקרון בתקציב של 4 וחצי ש''ח. אשמח לקבל הצעה טובה! בינתיים אתם מוזמנים להנות מסרט שלי מתקופת הטירונות. =]

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  24. שלום לכולם, בזמן האחרון הייתה לי יום הולדת ורציתי להתחדש במחשב גיימינג חדש וחזק מאוד שיריץ לי משחקים כבדים כמו cod וrust מעל 100fps בגלל שיש לי מסך 144hz, אז נעזרתי בכמה אנשים מtms מאילת שהרכיבו מחשב חזק ושיניתי טיפה את המפרט, אני רוצה להשאיר את המחיר מתחת ל6000 שקל אז אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה ולומר לי מה אפשר לשפר במחשב הזה או שזה הכי טוב שאפשר לקבל מתחת ל6000 שקל, מצורף המפרט שכרגע יש לי אשמח אם תעזרו לי לשפר אותו עוד ולהשאיר אותו מתחת ל6000 שקל. המפרט: [b]מעבדים:[/b] [url=https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103104]Intel Core i5 10600KF / 1200 Tray[/url] כמות: 1 - מחיר: ₪ 822 [b]קירור למעבדים:[/b] [url=https://www.tms.c…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by or7755,

: * מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים חדשים אני מסתפק באיכות בינוני גבוה * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא מבין בזה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא מבין בזה * כונן אופטי? לא יודע מה זה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? אין משהו מיוחד קונה את המחשב מתאילנד אם משהו יכול להמליץ על חנות אני אשמח.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.