עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני הולך לקנות מחשב חדש ואני זקוק לכמה הצעות למחשב שיהיה חזק למשחקים לכמה שנים הקרובות תודה.

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  2. Started by spooky,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש לשימוש כללי (סרטים מוזיקה פה ושם משחקים...) לא צריך שום ציוד היקפי רק את המחשב עצמו יש המלצות?

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  3. Started by kobiiakobi,

1. מה התקציב? 3500 האם במידת הצורך יש מקום לחריגה? ואם כן עד כמה?100 שח האם יש לכלול הרכבה בתקציב?כן 2. מהו היעוד של המחשב?משחקים 3. האם יש לכלול גם ציוד היקפי בתקציב לא המסך הקיים זה SAMSUNG 206BW 4. האם יש צורך בחומרה לא סטנדרטית במחשב או יציאה מיוחדת?לא 5. האם יבוצע OC (המהרה) למעבד?לא 6. האם יש צורך לכלול תוכנה בתקציב כגון מערכת הפעלה, חבילת אופיס, אנטי וירוס?לא 7. האם יש העדפה לחנות\רשת מסויימת? האם יש העדפה לחנות מאיזור כלשהו?tms ירושלים 8. האם יש העדפה לגודל מארז (למשל HTPC או מארז מיקרו)?הייתי שמח אם תוכלו להרכיב בזה :Thermaltake V6 BlackX edition 2X 120mm + BlackX HD כי ראיתי שאתם ממליצים על silverred משהו ואני לא ממש מחבב אותו 9. האם יש בקשות מיוחדות במפרט? א…

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  4. Started by reisel,

אהלן. אפשר לקבל מפרד עד 1500 שקל רק מחשב. המטרות העיקריות הן אופיס ואינטרנט לא צריך חזק במיוחד אבל שיהיה די עמיד. תודה מראש! 1. מה התקציב? עד 1500 מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקי פלאש באינטרנט 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: צורב, 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא AMD

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  5. הקיצר הזמנתי את המפרט מאייבורי מקודם הוא התקשר ואמר לי שאת הלוח אין להם אז אם אני רוצה את אותו הלוח לחכות חודש וחצי רק אז עכשיו אני רוצה לדעת לאיזה לוח להחליף כי בלי קשר אמרו לי להחליף את הלוח הזה שבחרתי כי הוא מתאים ל2 כרטיסי מסך דבר שאני לא צריך . זה המפרט : מסך : http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=501178 מעבד : 5200+ של AMD2 כרטיס מסך : PRO1950 512 מגה זיכרונות : OCZ 2 ג'יגה 800MHZ DDR2 צורב : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=580454 כונן קשיח : http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=305314 מארז+ספק : Compucase HEC 6A19 400TRT Black עכבר+מקלדת : לא זוכר את השם אבל ראיתי אותה נראית טוב היא והעכבר , שתיהם אופטים עלו 80 ש"ח זה הלוח אם שאין לו : לוח אם …

6. מעבדי אינטל Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB כרטיסי מסך ASUS 9800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארזים CoolerMaster Centurion 590 Black Case (No PSU) ספקי כוח Enermax Tomahawk 405W Active PFC 12cm מחיר 3580 ¤ שיניתי קצת את המפרט עכשיו רציתי לדעת איפה אפשר להוריד קצת בשביל שזה יהיה טיפה יותר זול כי קצת חרגתי מהתקציב..

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  7. Started by yuval_fe,

שלום לכולם, אני מתכוון לקנות בקרוב מחשב, שישמש אותי בעיקר במשחקים ובצפייה בסרטים. אני אשמח מאוד אם המסך יהיה מסך בעל פאנל IPS או VA, אולם אם צעד זה יוביל לקיזוז משמעותי בביצועי המחשב עצמו אני כנראה אוותר על התענוג. חוץ מזה, התקציב לא אמור לכלול ציוד היקפי נוסף... (שימו לב למי שקרא את ההודעה לפני העריכה והציע מפרט עם ציוד היקפי) תודה מראש, יובל.

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  8. Started by eranmor,

קניתי נייד של MSI לפני כחודש וחצי מIVORY בדיוק אתמול ואחרי חודש וחצי שעבד בסדר גמור הוא התחיל לעשות רעשים מוזרים שנשמעים כמו מאוורר דפוק בנוסף, לפעמים המאוורר (או שאולי זה הHD) מתחיל לעשות רעשים ממש חזקים שנפסקים רק כשאני מכבה את המחשב סיבת הרעשים לא ממש ידועה לי מה אפשר לעשות כדי לנטר ולטפל בבעיה? לא בא לי להתחיל להתרוצץ עם המחשב עכשיו בין המעבדות של אייבורי בנוסף אני סטודנט ואני צריך את המחשב ללימודים מה עושים? ???

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  9. Started by a-m-i-t,

הנה זה המפרט http://www.pelephone.co.il/web/3G/Corporate/Catalog/CatalogDevices/HP_Pavilion/PlatformDevicePhone,132.aspx ואני מקבל עם זה גם את המודם של פלאפון שאני יוכל להתחבר מכל מקום לאינטרנט ב60 שקל לחודש למשך 36 חודשים כל החבילה הזאת.. הוא אמור להריץ משחקים חדשים כמו COD6 וכאלה? אם יש לכם הצעה טובה יותר למחשב תביאו לי בבקשה תודה לעוזרים (:

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  10. Started by yony,

שלום אני רוצה שתיתנו חוות דעת על מפרט AMD ב-4K שנועד לאינטרנט ולתוכנות גרפיות וקצת למשחקים. AMD Athlon AM2 Dual Core 4200+ Gigabyte GA-M55S-S3 ,Nforce550 NCP DDR2 667Mhz 512MB x 2pieces ( 1024Mb BFG GF 7600GS OC /ATI RADEON X1650PRO ,256 mb PCI-E Samsung 160GB, SATA2, 8Mb buffer ViewSonic VA903M Logitech Keyboard+ Optic Mouse LG DVD-RW Foxconn TLA-002 Black + Antec 450WPSU אני מבקש להתייחס למפרט הזה בלבד מבחינת המחיר ואם ישנו רכיב שניתן לשדרגו על חשבון רכיב אחר(למשל זיכרון על חשבון מעבד) תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  11. Started by Y-T-M,

מפרט: מעבד: Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוח אם: P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זכרון פנימי: DDR II 800Mhz 1GB TwinMOS CL5 x2 כרטיס מסך:GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 8800 GT 512MB PCIe דיסק קשיח: W.D 250GB 7200RPM 16MB, SATA II צורב: LG DVD±RW GSA-H55NK x20 Black מארז: ‏Foxconn TLA 436 ספק: Foxconn 400W +Active PFC רמקולים: Micro Lab 2+1 מקלדת :Multimedia Logitech Keyboard + Mouse optical מסך: Proview 22'' LCD EP-2230W (5ms) 1:3000+dvi+sp המחשב הזה הוא כמעט להכל סרטים שירים עבודות משחקים כבדים כמו קרייסיס אבל אני לא הולך להשתגע יכול להיות שאני לא ייקח זכרונות twinmows אני ייקח אחרים אבל בעיקרון 2ג'יגה של 800 מגה הרץ [br]פורסם בתאריך: 23.11.200…

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  12. התקציב 3000 ₪. מעדיף לא לחסוך וגם ניתן לחרוג מעט (לא יותר מ- 1000 ₪). המחשב יחובר לממיר HD של YES המחשב יחובר לטלוויזיה HD המחשב יחובר למגבר 5.1 מהות השימוש העיקרי צפייה בסרטים, שמיעת מוזיקה וצפייה ישירה באינטרנט. אין צורך בציוד היקפי. על המארז להיות שוכב וויזואלי בצורה נעימה (בלי הרבה אורות) רצוי כולל שלט על המארז להיות שקט ככל האפשר (יושב בסלון) בין 1-10 מעל 7. אין העדפה לחנות מסוימת, אני גר במרכז אבל מוכן לנסוע לקחת מכל מקום. תודה רבה :yelclap:

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  13. אז ככה אני מתחיל בתהליכים של הרכבת מחשב רוב החלקים אני מזמין מחו"ל. ואני עוד לא סגור על הכל. המעבד כנראה יהיה Q6600 יש לי התלבטות בקשר לאיזה לוח להביא כנראה אחד מדגמי ...P5K של אסוס אבל יש כל מיני סוגים ואני לא בטוח עדיין על מה ללכת תנו המלצה ללוח עד 300 דולר (מחו"ל). שווה ללכת על ה Blitz extreme או שהוא סתם מיותר? ואולי ללכת על דגם כלשהו עם WIFI בשביל הנוחות של החיבור לראוטר... למשל ב P5KC יש 6 חריצי זיכרון שזה יכול להוות יתרון הכרטיס קול שם 8 ערוצים אבל פשוט יחסית. ויש רק 4 חיבורים SATA שיתכן שאני ארצה עוד בעתיד. בקשר ל OC יהיה אבל בעתיד, אין צורך בהתחלה לעשות. זיכרון אני רוצה 4 ג'יגה CL4 G.SKILL או OCZ או אחת מהחברות המובילות... HD סיגייט או WS אני כנראה אביא 2 HD בשב…

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  14. Started by yair85,

שלום... אתמול קניתי מחשב ורציתי לדעת מה אתם אומרים עליו, והאם הוא יהיה מסוגל להריץ משחקים כמו cod4 ברמה גבוהה: זכרון 2GB DDR2 800MHZ CEON כרטיס רשת 1G LAN OB לוח אם G31M3-F V2 1GLAN MSI דיסק קשיח 320GB 16MB SATA2 SEAGATE כרטיס מסך DVI HDCP/HDMI 9500GT 512MB PCIE מעבד אינטל Q6600 CORE2 QUAD כרטיס קול (8 ערוצים) OB 7.1 מארז רגיל שחור (USB קידמי) ומשום מה לא רשום לי במפרט "ספק כוח". זה חלק קריטי במחשב? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  15. אני צריך מפרט ב6000 ש"ח בעיקר למשחקים, כולל מסך דק עדיף 19 עם רמקולים, מקלדת ועכבר. תודה וחג שמח

16. Started by shben,

שלום המיפרט הוא בעיקר למישחקים חדשים,קצת אינטרנט,ללא OC תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  17. אהלן. יש לי Dell studio xps 1640 והתקנתי עליו XP עם כל הדרייברים חוץ דרייבר אחד שאני לא מוצא. הדרייבר הוא של הכפתור מגע שמוציא את הדיסק. יש כפתור מגע עם ציור של חץ למעלה שלוחצים עליו הוא מוציא את הדיסק. הוא חלק מהלחצני מגע של העוצמה של הווליום, הפליי, סטופ, וה WI-FI. כל שאר הכפתור מגע של הווליום וכו' כן עובדים חוץ ממנו. מישהו יכול לעזור לי למצוא דרייבר לזה? חיפשתי ולא מצאתי.. תודה רבה וחג שמח!

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  18. בנה מפרט ב3500 ש"ח כולל מסך מבוסס AMD 4600+ אחרי הגדרת הפריטים ההכרחיים נישאר לי 800 ש"ח להשלים כרטיס מסך + לוח אם או להבדיל - כרטיס מובנה בלוח האם. המחשב משמש לעבודה גרפית (פוטושופ) תלת מימד אוטוקאד, ומידי פעם משחקים (בעיקר אסטרטגיה ומשחקי תפקידים) יריץ מערכת הפעלה ויסטה. כעיקרון ניראה לי שכרטיס מסך ניפרד (גם חלש) יפיק ביצועים יותר טובים, אבל לא בטוח שהנתון הזה עדיין רלוונטי. תודה מראש. HaSY

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  19. תקציב עד 2500 ש"ח ללא מסך ואבזרים נלווים, רק המארז. אני לא מבין כלום במחשבים, קראתי את הפורום הזה ואז התבלבלתי עוד יותר לגבי כל מיני מפרטים. דרישות: 1) אני חייב מארז קטן ולא מרעיש, מארז שוכב ועליו אני אשים מסך מחשב או לקנות מארז קובייה או מארז עומד אבל שיהיה קטן ואז אני אשים אותו ליד ה-LCD 2) צריך שיהיו יציאות סאונד של 5.1 מינימום, יציאת DVI,HDMI כדי לחבר את המחשב לרסיבר ול-LCD. 3) רצוי שהמחשב יצליח להפעיל סרטים באיכות FULL HD. 4)אני רוצה לחבר אותו לאינטרנט, יש לנו רשת אלחוטית בבית אז עדיף שיהיה כ. רשת אלחוטי. רוב הפעילות של המחשב תיהיה גלישה באינטרנט ומידי פעם הורדת סרטים וצפייה בהם.

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  20. שלום לכולם, אני שואל את השאלה הנ"ל בשביל חבר הוא מעוניין במפרט כולל מקלדת ועכבר בעלות של 4500 ש"ח, הוא מעוניין במסך 20 אינץ'. המפרט צריך לכלול הרכבה ומערכת הפעלה. המחשב לסרטים, ומשחקים LITE. אשמח לקבל מפרט מKSP המון תודה עבור הסבלנות מראש.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  21. Started by shime,

הודות לעזרתכם גיבשתי מפרט לשימוש רב תכליתי, משרדי בעיקר בסכום של כ- 2,100 ש"ח , חשיבות גבוהה לשקט 9-10, ללא שדרוג האם המפרט יעיל והרכיבים תואמים ? האם הייתם משנים רכיב כלשהו ? כמו כן האם יש טעם בשינוי המעבד ל II620 , תוספת קטנה בסכום, האם הדבר ידרוש שינויים נוספים תודה המפרט מעבד AMD Athlon II X3 435 Box לוח אם Gigabyte GA-MA78LM-S2 כונן קשיח Samsung HD502HI Eco Green 3.5" 500GB SATA2 16MB משתק לדיסק קשיח Scythe Anti-Vibration HDD Stabilizer 2 זיכרון Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD] קורא כרטיסים JSP-TECH CR-02] מארז כולל ספק Antec NSK3480 380W] קרור למעבד Arctic Cooling Alpine 64 Pro

22. מחפס מחשב טוב ויתאים לדברים האלה .. תקציב 4-5K תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  23. Started by edenbd,

אני מעוניין במחשב שיעלה לי בערך 4-4.5K משהו נחמד למשחקים, לא כבדים מדי (7600GT יספק אותי כנראה) שיהיה קונרו בו, לא מתוכנן OC. שיכלול עכבר, מקלדת וצורב DVD. ואם אפשר אז תמליצו לי על איזה מסך LCD טוב, ככה שכל המפרט יעלה לי בסה"כ 5.5K אני מחדרה, אז שיהיו חנויות שיש להם סניפים באיזור השרון. תודה רבה רבה.

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  24. אני הולך לקנות מחשב נייד W4668N ומתקשה להחליט על המעבד. תקציב שלי הוא 4000. אני לא מצליח להחליט על המעבד איזה מעבד לקנות והאם שווה להשקיע את הכסף, פרט למעבד המפרט זהה. זכרון 2GB דיסק קשיח 250GB כ.מסך 8400GS וכו' המעבדים שאני שרלוונטים הם T5750 וT8100. אני לא ראיתי בשום חנות מעבדים מסדרה 7xxx ככה שהם לא ממש על הפרק. המחשב עם המעבד T5750 עולה 3900, והחשב עם T8100 עולה 4400. השאלה שלי האם שווה להשקיע 500 ש"ח בשביל המעבדT8100 וכמה משמעותי זה בביצועים גם לטווח הארוך יותר. אני סטודנט ככה שכסף מיותר אין לי. תודה

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  25. Started by NYPD,

שלום לכולם, אני זקוק למחשב נייד לצרכים משרדים , סרטים ומוזיקה בעיקר. מצאתי 2 מחשבים שנראים לי מתאימים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3303&CatCode=315 או זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3791&CatCode=315 מה לדעתכם טוב יותר ומתאים יותר לתיאור? ואם יש לכם חנויות אחרות שיש בהם מחשבים אחרים שנראים לך מתאימים , אשמח לקבל הצעות. תודה מראש לכל העוזרים והעזורת.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.