עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם... זאת פעם ראשונה שלי בפורום ופעם ראשונה שאני מנסה לקנות מחשב מזה 8 שנים(!!!) אז אני מקווה שאני לא אחפור מדי.. אני מעוניינת במחשב שיהיה כמה שיותר מהיר לפעילות "משרדית" ולתוכנות שיתוף קבצים כמו אימיול וקאזה וכו' ושיוכל לעמוד בעומס של הרבה תוכנות מבית ICQ מסנג'ר וסקייפ שפועלות במקביל (אחותי הקטנה...) ושסוף סוף אני אוכל לראות עליו סרטים באיכות טובה ולשחק במשחקים ברמה סבירה. התקציב שלי הוא כ 4,000 ש"ח (גמיש) וקראתי את כל המדריך להרכבת מפרט מתחילתו ועד סופו והייתי שמחה אם מישהו היה יכול לייעץ לי כי לא הכל הבנתי.. הבנתי שכדאי לי לקחת מעבד אינטל CORE 2 DOU E7200 עם ליבה כפולה או משהו כזה.. מסך LCD ב1000 ומשהו ש"ח מארז מאלומניום וספק כוח ב600 ש"ח כונן קשיח עם נ…

• 19 תגובות
    • 6.1k צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לקנות 2 מחשבים מבוססי אינטל הראשון למשחקים כמו COD GTA וכו' לא חייב לרוץ על ההגדרות המקסימליות והשני לעבודה משרדית. לא יהיה OC באף אחד מהמחשבים, חריגות לא גדולות 50 שקל+-, לשקט יש חשיבות אך לא להשקיע יותר מידי. המחשבים הולכים להריץ WINDOWS 7 רצוי 4 גיגה זיכרון. בניתי את שני המפרטים, השמח להמלצות+הסברים וכו' Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪519 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2522 G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪267 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1943 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257…

• 12 תגובות
    • 922 צפיות
  3. היי. סיפור הרקע הוא שאנחנו קבוצה של 7 שחקנים שמשחקים משחק יריות בפלייסטיישן כבר תקופה, ואנחנו רוצים לעשות הסבה למחשב כדי להתחרות. מתוכנו 5 בוודאות יקנו מחשב (זהה), ואנחנו מנסים להשתמש בזה שאנחנו מעין כוח קניה קטן כדי להוזיל מחירים. מדובר במשחק ישן יחסית מסוף 2015 (ריינבו 6 סיג') והמחשב יהיה מותאם בדיוק כדי להריץ ספציפית אותו בהגדרות גבוהות, ואני מאמין שכל מפרט גיימינג עד 2500 ש"ח יספיק (ציוד היקפי יש לנו) - תקנו אם אני טועה בבקשה ואם אפשר להוריד במחיר, אודה אם תסייעו לי בכך. רציתי לדעת אם יש לכם ניסיון כלשהו ברכישה של מערכות בכמות ואולי טיפים לסייע בזה או יש לכם למי להפנות אותי וכו'. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) …

4. Started by zvikaz,

שלום. אני עוזר לחבר ברכישת מחשב, והוא מעוניין ב ALL-IN-ONE, מסיבות אסתטיות. מעולם לא התעניינתי במחשבים כאלו - האם יש פה איזה משהו שאני צריך לדעת? האם יש הבדל איכויות בין לנובו, דל ו HP, או שלבחור פשוט לפי המפרט? המפרט שהוא צריך הוא פשוט למדי - הוא הולך קצת לגלוש, ואולי טיפה וורד. תודה

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  5. Started by Omer94,

ערב טוב לכולם ושבת שלום!! אני רוצה לקנות את המעבד core i5 ב-KSP אם לוח אם לא יקר מדי וזיכרונות זולים בלי כרטיס מסך וחנויות בצפון תודה רבה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  6. Started by spitzi,

שלום לכולם, אני מעוניינת לרכוש dell xps 13 מהמוכר בקישור הזה, ואשמח לשאול כמה שאלות לגבי העניין: 1. מה המשמעות של Certified Refurbished? האם במחיר הנמוך יחסית מתגלם סיכוי לבעיות? 2. האם מחשב שנקנה בחו"ל מקבל תמיכה טכנית גם בישראל? 3. האם אפשר להעריך כמה בערך יהיה המס שיגבה בישראל על המחשב? 4. האם יש מחשב אחר בקטגוריית 13-14 אינץ', דק ומתאים לסטודנטים שמהווה תחרות ראויה למחשב הזה? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by geva_t,

שלומות מבקש את עזרתכם במידע על הדגם הבא- HP 2510P RU537 מחיפוש זריז גיליתי שהסדרה ישנה מאוד, גם עיצובית וגם מבחינת מפרט וחלקים. יש לי הזדמנות לקנות אותו במחיר מצחיק, בן 9 חודשים ועם 3 שנות אחריות. מישהו יכול להגיד לי אם שווה או שכדאי להיזהר ממשהו? רב תודות.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. ערב טוב , דעתכם על המחשב הבא תתקבל בברכה , אני רק חושש כי הזכרון הוא 1333 ולא 1600 , האם מתישהו בעתיד אני אוכל להחליף ? ( כמו המעבד שיושב על סוקט שניתן לשים בו מעבד יותר מהיר מהדור הנוכחי ) יצרן: HP מעבד: Intel Core i7-2630QM זיכרון: 8GB DDR3 דיסק קשיח: 500GB 7200 RPM צורב DVD: יש מסך: 15.6 LED רזולוציה: 1366X768 מצלמה מובנית: יש כרטיס מסך: ATI RADEON 6770 GDDR5 1GB (אך הוא יכול ל"משוך" עד שלוש גיגה מהזכרון מחשב (ddr3) כרטיס קול: Sound Blaster Pro‏ רמקולים: Beats Sound System מיקרופון מובנה: יש כרטיס רשת רגיל: יש כרטיס רשת אלחוטי WIFI: יש USB: usb 2.0*2, usb 3.0*2 קורא כרטיסים: יש מערכת הפעלה: Windows 7 Premium משקל: 2.4 ק"ג קורא כרטיסים: יש סוללה: 6cell Lithium-Ion HDMI:…

9. Started by SFR,

היי לכולם, אני רוצה לקנות להורים שלי (70+) tablet ומתלבט מה לקנות, צרכים עיקריים הם גלישה באינטרנט, קריאת ספרים ו - youtube (אלי גם קצת משחקים פשוטים לנכדים), חשוב גם שיוכל להתחבר ל - smart TV, בנוסף אני מחפש Laptop עבורם (הם מתעקשים שהם צריכים) - צרכים עיקריים בדומה ל - Tablet, אינטרנט, youtube, יישומיי office בסיסיים ויכולת התחברות ל - smart TV, תו

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  10. Started by MMi,

איזה סוג של אחריות צריך לבחור במהלך ביצוע ההזמנה כדי שהיא תיהיה תקפה גם בארץ?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  11. Started by 50smet,

לילה טוב לכולם! כבר זמן מה שאני מחפש את המחשב הנ"ל. התלהבתי מהעיצוב ובמיוחד מהרמקולים והמסך הנדירים. אזדקק המון למחשב ב4 השנים הבאות עקב לימודיי באוניברסיטה. http://www.wisebuy.co.il/proreview.aspx?productid=913868 1. קישור למפרט המחשב: http://www.saveonlaptops.co.uk/80RU00EFUK-Lenovo-Ideapad-Y700_1958413.html 2. מחיר: £699.97 או 620 אחרי החזר VAT. 3. שימושים: לימודי הנדסת מכונות,סרטים,המון מוזיקה ועריכת וידאו 1080P ואינטרנט. 4. משחקים: אולי...את רוב המשחקים אשחק בבית על הPS4. יש המלצות נוספות? סה"כ מחשב טוב. מישהו מכיר את החנות הנ"ל? הם מנפיקים טפסים להחזר מס תיירים? תודה מראש! ספויילר

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  12. Started by tmpusr,
    • 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by micglo26,

שלום לכולם! ברשותי מחשב פוגיטסו AMILO PRO בן 5 והגיע הזמן להחליף אותו...רציתי לציים שאני מאוד מרוצו ממנו רק3 לאחר 3 שנים הסוללה לא מחזיקה מעמד יותר מרבע שעה... בכל אופן אני כרגע סטודנט וחשבתי לקנות לי מחשב נייד חדש שיהיה זול(סטודנט כבר אמרתי) ולכן חשבתי על הWIND אני משתמש במחשב בעיקר לאופיס וכ"ו,לפעמים אני משחק במשחק שנקרא FM MANAGER למי שמכיר ולכן רציתי לשאול עם תיהיה בעיה עם המשחק הנל כי הוא בא על דיסק וכמו כן איך הוא יעבוד עליו,בנוסף האם יש אפשרות לחבר את המחשב למסך חיצוני(מסך מחשב או LCD) תושה מראש

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  14. Started by MrCheese,

שלום לכולם, אחותי הנודניקית היא סטודנטית שהחליטה שהיא רוצה נטבוק מפאת צורך בניידות. כאמור, התקציב הנ"ל הוא עד 1600 שקלים. המחשב נועד בעיקר לאינטרנט ואופיס, כמו כן, חיי הבטריה חשובים ביותר ולכן יש צורך בבטריה חזקה כמה שיותר (6 תאים, או איך שזה לא הולך בימינו). מכיוון שאני כבר ממזמן לא מעודכן בדברים האלה, אשמח לקבל המלצות. תודה.

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  15. Started by devilh,

אני רוצה להוציא את המיטב שאפשר מזה.... אין לי כסף ,זאת אומרת ש-1500 זה הגג העליון ביותר. כמה דברים שהייתי שמח שיהיו- נקודה ולא פד מגע , CDROM רזולוציה של לפחות HDR(גודל מסך לא נורא מפריע לי) מערכת שתוכל להתמודד עם סרטי HD אני מוכן להתפשר על כל הדברים האלה, אבל זה פחות או יותר מה שאני מחפש

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  16. שלום. חבר שלי רוצה לקנות את הNUC עם ה i3. 90אחוז מהשימוש הוא עבודה משרדית, אבל תהיה גם עריכת סרטים, האם זה ישפיע על בחירת המעבד? האם בעקבות העריכת סרטים צריך משהו חזק יותר? תודה

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  17. שלום, טוב, לא ממש מדובר בהרכבת מחשב מאפס, אלא קניית "קיט" של NUC, שלו צריך להוסיף עוד כמה רכיבים. המחשב מיועד עבור ההורים שלי לשימוש פשוט - צפייה בסרטים, youtube, פייסבוק ואתרים נוספים. הצלחתי ליצור מפרט שלדעתי יהיה מעל ומעבר בפחות מ-2000 ש"ח באילת. בחרתי בכוונה כונן של 128GB ולא יותר כי המטרה היא להזרים סרטים ברשת (wifi) ממחשב אחר ששימש למטרה זאת עבור הזרמת מדיה ל-Boxee box. אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט שבחרתי, וגם על NUC בפרט. מה הייתם משנים? משדרגים? משנמכים? השאיפה היא להשאר בתקציב הזה, אבל יש גמישות מסויימת. בנוסף, האם לא שכחתי כלום? למשל, כבל mSata לכונן, מגיע איתו? תודה מראש למגיבים

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  18. אהלן חברים.. אז אני מתכנן להרכיב תמחשב בעצמי ואני רוצה להתחיל להזמין חלקים בנפרד . 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? gaming and workstation א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMware והרבה ! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BT1 GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 1920 -לאילו הגדרות ג…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אהלן, יש לי E6400 ויש לו חריץ SC ו WSC הייתי מעוניין להשתמש בו (לא כחלק מרשת ארגונית אלא כאבטחה מקומית) איפה איפשר לקנות כרטיסים כאלה ביחידות ספורות (3-5) ואיך ניתן להשתמש בהם לצרכי (התחברות לוינדוס, שמירת סיסמאות, נעילת אוטלוק וכד')? תודה

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  20. שאלה ראשונה: יש לי Lenovo Y50-70 עם i7 16 גיגה של ראם וכרטיס מסך Geforce m860 GTX בזמן האחרון חשבתי האם כדאי להשקיע בדיסק SSD בשביל לשפר ביצועים, בעיקר במשחקי מחשב ובקיובייס. או, האם כדאי פשוט לקנות נייד חדש? שאלה שנייה: רציתי לדעת האם אפשר לשלב ביצועים ויכולת התאמה עצמית של מחשב נייח עם נוחות של מחשב נייד? אני אישית מעדיף לשבת על ספה עם המחשב לידי או על ברכיי מאשר לשבת מול שולחן. ראיתי כמה גאדג'טים אשר מאפשרים זאת, אבל המחיר שלהם הוא דיי לא הגיוני, אני מדבר על KVM2USB: כמו כן מתברר שיש כזה דבר שנקרא מסך USB נייד, שזה נשמע יותר זורם, אבל לא יודע אם זה יתאים. האם למישהו יש ידע על דברים כאלה? האם זה משהו …

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  21. אני משתמש ב-SSD של אינטל בנפח של 120GB וחשבתי לקנות SSD רזרבי על מנת לעשות שכפול של נוכחי שישרת כ-SSD להציל אותי בזמן חירום. האם זה רעיון גיבוי טוב שיכול להציל ולתת לי להמשיך לעבוד ללא הפסד זמן ונתונים חשובים? איזו תוכנה תוכל לשכפל דיסק נוכחי ולהבטיח שבזמן חירום דיסק SSD משני לא ייכשל וישאיר אותי שעות לשחזר מערכת ונתונים ויאפשר עבודה עיקבית? אני עושה עבודה משרדית ואני בוטח ב-SSD של אינטל מבחינת אמינות שזה נקודה הכי חשובה לי ועל פי זה רציתי גם לדעת איזה מותג אחרי אינטל אתם יכולים להמליץ מבחינת אמינות. תודה

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by or_y,

שלום. בחברה שאבא שלי עובד בה יש לעובדים IBM T41. מחליפים להם ממש בקרוב את המחשבים לT61. הציעו להם לרכוש את המחשב הנוכחי שלהם ב1200 שקל, או ב1500 כולל אחריות ל3 חודשים (לא כולל הסוללה). המחשב סה"כ במצב מצוין, החליפו את הסוללה בשבוע שעבר, הרחבנו לו את הזיכרון ל768 לפני איזה שנה וחצי. אני לא יודע, המחשב הזה הוא כבר לא בדיוק שיא הטכנולוגיה, אבל הוא כן מחשב טוב. מה אתם אומרים? שווה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by LOL,

בעיקרון המחשב הוא ללימודים שנה הבאה הכרטיס מסך זה להשאיר לי מקום למשחקים קלים אני מתכוון לרכוש את המפרט הזה 7662CTO ThinkPad T61 with nVIDIA Graphics - 1 Year Depot Warranty Edit Ships within 1-2 weeks** $1,426.00 $1,140.80 $1,426.00 $1,140.80 Intel® Core 2 Duo processor T8100 (2.1GHz 800MHz 3MBL2)1 Genuine Windows Vista Home Basic12 14.1 WXGA+ TFT nVIDIA Quadro NVS 140M 2 GB PC2-5300 DDR2 SDRAM 667MHz SODIMM Memory (1 DIMM) UltraNav (TrackPoint and TouchPad) 160GB Hard Disk Drive, 7200rpm4 DVD Recordable 8x Max Dual Layer, Ultrabay Slim5 ThinkPad 11a/b/g Wi-Fi wireless LAN Mini-PCIe US/EMEA/LA/ANZ10 No Bluetooth 6 cell Li-Ion Battery60 7662: 1 Year De…

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  24. Started by orirulez,

מטרות המחשב? תכנות, משחקים בינוניים, סרטים בFHD * גודל המסך? עד 14". אני חושב שאני מעדיף מאט - מוזמנים לשכנע אותי שמבריק טוב יותר.. אני מתכנן להשתמש בו גם ברכבת ולא רוצה סינוורים * רזולוציית המסך? לא אכפת לי מספיק... מניח שכל לפטופ בסקאלת המחיר הזו יהיה לפחות סביר. בעבודה בבית אני מחבר את הלפטופ למסך רציני. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? מתכנן לקחת אותו לנסיעות, אז כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? הייתי רוצה להצליח לראות בו סרט עם אוזניות לאורך 4 שעות טיסה נניח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כמובן * Bluetooth? אין צורך * גודל מ…

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by doker,

החלטתי לקנות xps13. ההזמנה תתבצע עוד כשבוע וחצי. הבעיה היא שאני לא כל כך יודע איך כדאי להזמין. בebay יש את האפשרות הזאת - משלוח לארץ ישירות. http://www.ebay.com/itm/2015-DELL-XPS-13-Laptop-i5-5200U-QHD-3200x1800-INFINITY-TOUCH-8GB-256GB-SSD-/391136059658?hash=item5b1186a10a אני יודע שזהו Manufacturer refurbished אבל על פי התגובות של האנשים כולם מקבלים מחשבים חדשים. יכול ליהיות ששווה לקחת את הסיכון בשביל הפרש כזה במחיר? אפשר להזמין מamazon על ידי אחת חברות השילוח. אבל אז משלמים מיסי ארצות הברית. http://www.amazon.com/Newest-Model-Dell-Touchscreen-Ultrabook/dp/B00TIWQYNI/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1438009832&sr=8-2&keywords=xps+13+2015 יש את זה מאמזון UK - משלוח…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.